PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زن دور از چشم شوهرش، فال مي‌گرفت

fatemeh2011
04-18-2011, 06:00 PM
http://pnu-club.com/imported/2011/04/552.jpg

حوادث : به گزارش فارس، مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.

اين مرد در حضور قاضي شعبه 254 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه مي‌خواهم از همسرم جدا شوم چرا كه او دائم در خانه بساط فالگيري دارد، گفت: بعد از 9 سال زندگي مشترك، يك سال است كه متوجه شغل مخفيانه همسرم شدم و در حال حاضر ديگر تحمل اين وضع را ندارم و مي‌خواهم از او جدا شوم.

وي با اشاره به اينكه يك فرزند دارم و او نيز با اينكه سن كمي دارد متوجه اين كار بوده و به من نگفته است،‌ ادامه داد: مي‌خواهم از همسرم جدا شوم چرا كه به او اعتماد نداشته و مي‌خواهم به تنهايي زندگي كنم.

زن در دادگاه حاضر شد و با بيان اينكه ادعاي شوهرم اشتباه است و من هرگز در خانه بساط نداشته‌ام، گفت: من از شوهرم جدا نمي‌شوم چرا كه من فقط در خانه ميهماني مي‌دهم و او فكر مي‌كند كه من فالگيري مي‌كنم؛ من حاضر به جدايي نيستم و شوهرم بايد از درخواستش منصرف شود.

وي با اشاره به اينكه شوهرم به دنبال بهانه براي جدايي است، افزود: اطمينان دارم كه شوهرم به فكر ازدواج مجدد است كه اين درخواست را داده و من گذشت نكرده و از او جدا نمي‌شوم.

قاضي اين پرونده زن و مرد را به مصالحه دعوت كرد و براي تصميم درست به هر دوي آنها فرصت داد.