توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصیت میلیونر آمریکایی
فریبا
05-01-2009, 06:38 PM
:پس از مرگ یک میلیونر آمریکایی، معلوم شد که او تمام اموالش را به سه زن مسن که با او هیچ نسبتی نداشتند بخشیده است. در وصیتنامه مرد میلیونر آمده بود:" من در جوانی، به خواستگاری این سه خانم رفتم اما هیچ کدام درخواست ازدواجم را نپذیرفتند. بنابراین به کسب و کارم چسبیدم و میلیونر شدم، حال آن که اگر ازدواج کرده بودم نمی توانستم به این ثروت دست پیدا کنم. در واقع، من موفقیتم را مدیون این سه خانم هستم
Borna66
05-01-2009, 09:34 PM
پس معلوم شد اين دخترخانوم ها كلا چه كار مي كنند وقتي عورسي مي كنند و باعث و عامل چه چيز ها مي شوند:biggrin:
فریبا
05-03-2009, 10:03 AM
پس معلوم شد اين دخترخانوم ها كلا چه كار مي كنند وقتي عورسي مي كنند و باعث و عامل چه چيز ها مي شوند:biggrin:
بله بله قبول دارم اصلا عورسی عامل خیلی چیزا میشه ..عورسی این روزا خرج داره .. پسرا نمیتونن از عهده مخارج عورسی بر بیان :302:
baran bala
04-05-2014, 02:29 PM
چطوری شما دانشجو شدین بی سوادا عروسی :45: خب دیگه عروسی هم یکی از پایه های زندگیست