PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دهقان فداکار در ژاپن!

Borna66
04-10-2011, 11:12 PM
دهقان فداکار در ژاپن!

آخرین نیوز: در حاليكه ژاپن همچنان دست به گريبان نشت فاجعه‌آميز راديو اكتيو در مجموعه‌ي هسته‌يي فوكوشيما دايچي است، كارگران باقي مانده در نيروگاه در مواجهه با وظيفه‌اي كه برابر ماموريتي شبيه به خودكشي است، از خود گذشتگي قهرمانانه نشان داده‌اند.
به گزارش ايسنا، خبرگزاري فرانسه، در گزارشي در اين باره نوشت: مخاطبين در سراسر جهان كه حادثه‌ي هسته‌يي ژاپن را دنبال مي‌كنند از اين قهرمانان فداكار كمتر شنيده‌اند اما بسياري از پرسش‌هاي مقدماتي درباره‌ي آنها - اينكه چه كسي هستند و چه انگيزه‌اي باعث شده است نهايت ايثار را از خود نشان دهند- بي‌پاسخ مانده است.

خبرنگار خبرگزاري فرانسه مصاحبه‌اي را با يكي از كارگران فوكوشيما منتشر كرد كه روشن مي‌سازد آنها چه برداشتي از ماموريت شان دارند و چطور تحت فشار فوق العاده زياد رواني كه با آن روبرو هستند، سرپا هستند.

هيرويوكي كوهنو، كارگر 44 ساله‌ي نيروگاه كه از نوجواني‌ وارد صنعت هسته‌يي شده‌ است، بدون درنگ به درخواست اضطراري كارفرمان خود، كه پيمانكار شركت توكيوالكتريك پاور است، پاسخ داد.

بلافاصله پس از زمين لرزه و سونامي مخرب مارس كه به قطع برق در اين تاسيسات منجر شد، كارفرمايان كوهنو از طريق ايميل درخواستهايي را براي شان ارسال كردند.

در اين ايميل آمده بود: " توجه، تمايل داريم شما بيايد و در نيروگاه كار كنيد، آيا مي‌توانيد؟"

كوهنو كه در دهه گذشته در فوكوشيما كار كرده است گفت كه مي‌دانست مفهوم توجه به اين درخواست چه خواهد بود.

وي گفت: صادقانه بگويم، هيچ فردي نمي‌خواهد به آنجا برود.

سطوح تشعشع در نيروگاه در مقايسه با شرايط عادي به طرز باورنكردني بالاتر است. من مي‌دانم كه وقتي كه اين بار به اين ماموريت مي‌روم با بدني باز مي‌گردم كه ديگر قادر به كار در نيروگاه هسته‌يي نخواهد بود.

كوهنو گفت كه به عنوان يك مرد مجرد كه فرزندي هم ندارد احساس الزام كرد كه به اين درخواست پاسخ دهد و به تيمي بپيوند كه رسانه‌ها آن را " فوكوشيما پنجاه" مي‌نامند.

او مي‌گويد كه بهتر است او با اين خطر روبرو شود تا همكاراني كه بستگاني دارند كه منتظرشان هستند از اين كار معاف شوند.

كوهنو افزود كه به علاوه كارگراني كه در نيروگاه كار مي‌كنند، برادران و خواهران او هستند و او در رابطه با آنها حس وفاداري دارد.

او توضيح مي‌دهد: يك اصطلاح ژاپني مي‌گويد: " ما هم كاسه هستيم. " اينها دوستاني هستند كه من در رنج و شادي شريكشان هستم. به همين دليل است كه من به نيروگاه مي‌روم.

ديگر كارگران " فوكوشيما پنجاه" ظاهرا درباره‌ي دور نماهاي هولناك كارشان كمابيش صحبت كرده‌اند.

مادر يك كارگر 32 ساله كه هويتش را مشخص نكرد در تماس تلفني با فاكس نيوز در حالي كه مي‌گريست گفت: " پسرم و همكارانش به طور مفصل در اين باره بحث كرده‌اند و متعهد شده‌اند در صورت لزوم براي نجات كشور از جان خود بگذرند."

در عين حال مسئولين نيروگاه درصدد بالا بردن رتبه كارگراني هستند كه در صدد محدود كردن گسترش آلودگي راديو اكتيو از اين تاسيسات هستند. در حالي كه سرنوشت كوهنو و ديگر كارگران هنوز مشخص نيست اما شهروندان ژاپني رشادت آنها را گرامي مي‌دارند.