PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار و نتایج لیگ برتر فوتبال ایران1389-90(شماره دوم)

صفحه ها : 1 [2]

O M I D
04-24-2011, 05:52 PM
باشگاه سايپا حضور تقوي به جاي مايلي‌كهن را تكذيب كرد

مدير ارتباطات باشگاه سايپا هرگونه تغيير در کادر فني تيم فوتبال اين باشگاه را تکذيب کرد.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00000462.jpg علي باباييان در مورد شايعه برکناري محمد مايلي‌کهن و حضور مجتبي تقوي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال سايپا گفت: در فاصله سه هفته به پايان ليگ باشگاه تصميمي براي تغيير کادر فني ندارد و محمد مايلي‌کهن طبق روال گذشته کار خود را انجام مي‌دهد.اين شايعه بي‌اساس است. بازيکنان نيز اکنون تمريناتشان را زير نظر محمد مايلي‌کهن انجام مي‌دهند.
پيش از اين نيز تقوي عنوان کرده بود قرار نيست جانشين محمد مايلي کهن شود اما امروز برخي رسانه‌ها مدعي شدند که تقوي سرمربي سايپا خواهد شد.

O M I D
04-25-2011, 04:30 PM
تمرينات استيل آذين تعطيل شد

با تشخيص کادر فني، تمرينات تيم فوتبال استيل آذين امروز تعطيل شد.

http://pnu-club.com/imported/2011/04/857.jpg به نقل از سايت باشگاه استيل آذين تهران، پس از تمرين شنبه که براي بازيکنان اصلي به تمرينات ريکاوري و براي بازيکنان ذخيره به تمرين و بازي درون تيمي اختصاص داشت، جلسه ويژه کادر فني برگزار شد و محمود ياوري و دستيارانش در تيم استيل آذين تصميم گرفتند تا بازيکنان امروز را به استراحت بپردازند و از فردا تمرينات تيم در دو جلسه پيگيري شود.

تمرينات استيل آذين قرار است فردا در دو نوبت صبح و بعدازظهر در ورزشگاه دستگردي پيگيري شود.
اشجاري: بعد از مصدوميت معدنچي تمرکزم را از دست دادم
مدافع تيم فوتبال استيل آذين گفت: بعد از اينکه مهرزاد معدنچي مصدوم و راهي بيمارستان شد از فرط نگراني و ناراحتي تمرکزم را از دست دادم.
حسن اشجاري اظهار کرد: بازي قابل قبولي را مخصوصا در نيمه دوم برابر تيم خوب راه آهن انجام داديم اما متاسفانه در نيمه اول دو اشتباه داشتيم که باعث شد دو گل از حريف عقب بيفتيم.

وي افزود: از آنجايي که هيچ بازيکني دوست نداشت در مقابل راه آهن بازنده شويم و همه اميدمان براي بقا در ليگ برتر را از دست بدهيم، در نيمه دوم چهره متفاوتي از خود به نمايش گذاشتيم و با يک بازي منطقي و هجومي حريف را در نيمه زمين خودش اسير کرديم و به دوگل رسيديم و مي توانستيم گل هاي بيشتري هم به ثمر برسانيم البته گلي هم در دقايق پاياني بازي زديم که داور آ نرا نپذيرفت.

اشجاري درباره برخورد شوت محکمش با سر مهرزاد معدنچي که باعث مصدوميت اين بازيکن شد هم گفت: بعد از اينکه اين اتفاق در حين بازي افتاد و مهرزاد راهي بيمارستان شد از فرط نگراني و ناراحتي تمرکزم را از دست دادم. بخشي از هوش و حواسم پيش مهرزاد بود و بخشي ديگر معطوف به اينکه نبايد مغلوب راه آهن شويم. خدا را شکر که اتفاق خاصي براي مهرزاد نيفتاده است و مي تواند به زودي در کنار تيم تمريناتش را دنبال کند.

O M I D
04-25-2011, 04:32 PM
هفته سي و يکم ليگ برتر فوتبال
پرسپوليس نفت را به آتش كشيد

تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه 5 بر يک تيم نفت تهران را شکست داد.

http://pnu-club.com/imported/2011/04/860.jpg ديدار دو تيم پرسپوليس و نفت تهران از ساعت 19 در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود 2 هزار تماشاگر برگزار شد.
حميد علي عسگر در دقيقه 18 و 53 و حسين بادامکي در دقيقه 47 و هادي نوروزي در دقيقه 85 و تياگو فراگو در دقيقه 90+4 گل پنجم سرخ پوشان پايتخت را به ثمر رساند.
سجاد فيض‌الهي در دقيقه 85 تک گل نفت را به ثمر رساند.
هدايت ممبيني داور مسابقه به سيامک کوهنورد از نفت و مازيار زارع، سکوبرت و محمد نوري از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.
با اين برد پرسپوليس 53 امتيازي شد ولي به دليل تفاضل گل در همان رده پنجم باقي‌ماند و نفت هم 33 امتيازي در رده سيزدهم قرار دارد.
اکنون سپاهان با يک بازي کمتر و 61 امتياز در صدر جدول است، استقلال 58 امتيازي دوم است، ذوب آهن 56 امتيازي سوم است و تراکتور سازي 53 امتيازي در رده چهارم است.
ترکيب پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، سيد جلال اکبري( از دقيقه 69 ابراهيم‌ شکوري)، مجتبي شيري، سامان آقازماني، مازيار زارع، حسين بادامکي، محمد منصوري( از دقيقه 75 امير حسين فشنگچي)، محمد نوري( از دقيقه 79 تياگو فراگو)، حميد علي عسگر، سکوبرت و هادي نوروزي
سرمربي: علي دايي

O M I D
04-25-2011, 04:35 PM
فركي: نفت پرسپوليس را از بحران خارج كرد

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: با شکست 5 بر يک در ورزشگاه آزادي، ‌پرسپوليس را از بحران خارج کرديم.

http://pnu-club.com/imported/2011/04/866.jpg حسين فرکي پس از شکست 5 بر يک تيمش مقابل پرسپوليس گفت:‌ امروز نتيجه‌اي نگرفتيم که شايسته تيم ما باشد. بازي خوب پرسپوليس باعث شد ما غافلگير شويم. برخلاف چيزي که پيش‌بيني مي‌‌کرديم و تمرينات بانشاطي که در طول هفته برگزار کرده بوديم انتظار بيشتري داشتيم. برنامه ويژه‌اي براي اين بازي داشتيم اما روز بدي را سپري کرديم.
وي ادامه داد: امروز روز بدشانسي ما بود و طبيعت فوتبال همين است؛ خوب بازي نکرديم و باختيم. با توجه به شرايطي که پرسپوليس داشت و بحراني که با آن روبه‌رو شده بود اين نتيجه باعث شد از بحران خارج شود. ما هم مزد بدبازي کردن خودمان را با دريافت 5 گل گرفتيم. بايد از بازيکنان‌مان انتقاد کنيم چرا با اين همه انگيزه و نشاط امروز مقابل پرسپوليس بد بوديم. بخشي از اين شکست به خود بازيکنان برمي‌گردد و قسمتي به تجربه کم آنها. قبل از بازي هم گفته بودم پرسپوليس هميشه پرسپوليس است حتي اگر سه چهار بازيکن خود را نداشته باشد آنها خوب بازي کردند، اگر چه ما هم بي‌دقت بوديم.
سرمربي نفت تهران در ادامه تصريح کرد: گل زودهنگام در نيمه اول تأثير بدي روي تيم ما گذاشت و با نتيجه يک بر صفر به رختکن رفتيم. بين دو نيمه براي بازيکنان صحبت کردم و به آنها تأکيد داشتم ابتدا و انتهاي مسابقه حواس خود را جمع کنند، اما متأسفانه با وجود تأکيدم هنوز روي صندلي ننشسته بودم که گل دوم را هم دريافت کرديم. مي‌توانستيم جبران کنيم اما خوب نبوديم.
وي با اشاره به بازي خوب پرسپوليس در اين ديدار عنوان کرد:‌ پرسپوليس با تجربه خود توپ را در زمين به گردش درآورد و با توجه به بازيکنان خوبي که در اختيار دارد. انتظار ما هم همين است، اما بازيکنان ما اختيار توپ را نداشتند و بيشتر خودمان در زمين مي‌دويديم.
فرکي در مورد عدم تمايل وزارت نفت به تيم‌داري و اينکه آيا اين موضوع در بازي امروز تأثير داشت، گفت: مسئول پاسخگويي به اين سؤالات نيستم. امروز خوشحال بودم ميهمانان ورزشي زيادي براي تماشاي اين ديدار آمده بودند. هيات مديره نفت و دادکان ما را شرمنده کردند. آنها به خاطر من و دايي آمده بودند. از اسکوربورد متوجه شدم که دادکان در ورزشگاه است. اين سؤالات را از مسئولان نفت بپرسيد جواب بهتري مي‌دهند.
و ي در پاسخ به اين سؤال که به عنوان يک پيشکسوت شما چه نظري داريد، گفت: اگر در فوتبال ما بخش خصوصي اين معني را دارد که مي‌بينيد، بهتر است از تيم‌هاي دولتي حمايت کنيم، اما اگر چيزي است که در دنيا مرسوم است، دولت خودش را کنار بکشد، بهتر خواهد بود. بايد با بسترسازي شرايط براي انجام کار فراهم شود.
سرمربي نفت تهران در مورد شرايط اين تيم در ادامه رقابت‌هاي ليگ برتر گفت: کار ما براي ادامه ليگ سخت شد. تيم خوبي داريم اما کمبود هم داريم مهم‌ترين آن هم تجربه است. بازي‌هاي گذشته نشان داديم فوتبال را خوب بازي مي‌کنيم اما بازي بد امروز مقابل پرسپوليس براي من سؤال است، البته بازيکناني داشتيم که تا حالا به ورزشگاه آزادي نيامده بودند.
وي ادامه داد: شرايطي داريم که تيم‌هاي پائين‌تر ما خطر بيشتري براي سقوط احساس مي‌کنند. البته جايگاه ما هم چندان مطمئن نيست و همين موضوع حساسيت بازي‌ها را بالا مي‌برد. بايد در سه ديدار آينده تلاش بيشتري براي جبران کنيم و امتيازهاي لازم را بگيريم.
فرکي در واکنش به اين سؤال که شما ضد فوتبال بازي نکرديد، گفت: در رختکن به بازيکنان گفتم و تذکر دادم. مشخص بود که بازيکنان ما مقابل پرسپوليس استرس دارند؛ تيم جواني داريم قبل از بازي هم گفتم که دوست دارم فوتبال زيبا بازي کنيد. در شرايطي هستيم که 15 مساوي داشتيم اما متأسفانه بازي را وگذار کرديم، اما پرسپوليس به خاطر تفاوت‌هايش با ما امروز روي خوش فوتبال را ديد.

O M I D
04-29-2011, 05:04 PM
هفته سي‌ودوم ليگ برتر
اميدهاي استقلال و ذوب‌آهن براي قهرماني كمرنگ‌تر شد

با نتايجي که در آغاز رقابت‌هاي هفته سي‌ودوم ليگ برتر رقم خورد،‌ شانس سپاهان براي کسب عنوان قهرماني در دهمين دوره ليگ برتر افزايش يافت.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026312.jpg استقلال و ذوب آهن که رقباي سپاهان در صدر جدول هستند، در شروع هفته سي‌ودوم ليگ برتر براي هوادارانشان نااميدکننده ظاهر شدند و با توقف برابر شاهين و فولاد اهواز شانس‌شان را براي بالا بردن جام کاهش دادند.
استقلال در بوشهر به مصاف تيم يازدهم جدولي شاهين رفت و در پايان با نتيجه صفر بر صفر برابر شاهين متوقف شد. در طول 90 دقيقه اين ديدار اتفاق چندان مهمي روي دروازه دو تيم رخ نداد و دروازه‌بانان دو تيم روز آرامي را پشت سر گذاشتند. در اين ديدار فرهاد مجيدي و هوار ملا محمد در ترکيب استقلال حضور نداشتند.
در اين بازي 5 بازيکن استقلال و شاهين از داور کارت زرد گرفتند. سيد مهدي سيد صالحي، محمد محمدي و اميرحسين صادقي از استقلال و ايوان پتروويچ و عماد رضا 5 بازيکني بودند که از هدايت ممبيني کارت زرد گرفتند.
در ديگر ديدار آغازين هفته سي و دوم، ذوب آهن هم در ادامه نتايج ضعيف خود در ليگ برتر اين بار در ورزشگاه فولاد شهر با نتيجه يک بر يک برابر فولاد خوزستان متوقف شد. فولاد ابتدا در دقيقه 42 توسط باکاريت ياکيته به گل رسيد و نيمه نخست با همين نتيجه به پايان رسيد اما در نيمه دوم مهدي رجب‌زاده در دقيقه 64 گل تساوي را وارد دروازه فولاد کرد.
با نتايجي که امروز ثبت شد استقلال با يک بازي بيشتر در مقايسه با سپاهان و کسب 59 امتياز همچنان در رده دوم جدول قرار دارد. اين در حالي است که سپاهان با 62 امتياز صدرنشين است. ذوب آهن ديگر تيم اصفهاني ليگ برتر هم با يک امتياز کسب شده در بازي امروز با 57 امتياز در جايگاه سوم قرار دارد.

O M I D
04-29-2011, 05:05 PM
مظلومي كنفرانس را ترك كرد و برگشت

سرمربي تيم فوتبال استقلال قبل از شروع نشست خبري به نشانه اعتراض به برخي حاشيه‌ها سالن را ترک کرد و دوباره بازگشت.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00006291.jpg قبل از اينکه نشست خبري پرويز مظلومي برگزار شود چند نفر از اطرافيان تيم شاهين بوشهر به کنايه مي گويند مظلومي بي غيرت است که ابتداي فصل حاضر نشد به اين شهر براي مربيگري بيايد. اين جمله باعث ناراحتي يکي از خبرنگاران تهراني که همراه تيم استقلال به بوشهر رفته بود شد و اين نوع صحبت اعتراض خود را نشان داد اما اين اعتراض باعث شد تا از سوي همان افرادي که چنين جمله اي را در مورد مظلومي گفته بودند، سيلي بخورد.
مظلومي با اين وضع حاضر نشد نشست خبري برگزار شود و محل کنفرانس را ترک کرد اما بعد از 15 دقيقه به دنبال او رفتند و وي حاضر شد مقابل خبرنگاران قرار گيرد.
البته سرمربي استقلال در ابتداي نشست عنوان کرد اگر در هر شهر ديگري بود حاضر نمي شد در نشست شرکت کند.

O M I D
04-29-2011, 05:06 PM
ياوري: يك تيم مصدوم و محروم داريم

سرپرست تيم فوتبال استيل آذين گفت: بازيکنان ما با علاقه کار مي‌کنند و مي‌فهمند که آخر خط نزديک است، اما همانطور که مي‌گويم آخر خط نزديک است، لحظه ظفر نيز نزديک است.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00006909.jpg محمود ياوري درباره بازي تيمش مقابل ملوان بندرانزلي در چارچوب هفته سي و دوم ليگ برتر اظهار کرد: در حال حاضر در شرايطي هستيم که اين بازي مي‌تواند تعيين کننده باشد. البته ما نه انتحاري بازي مي‌کنيم و نه با استرس مي‌رويم و فوتبال بازي مي‌کنيم.
وي ادامه داد: مدتي است که بازيکنان استيل آذين فوتبال بازي مي‌کنند و با عشق، علاقه و انگيزه در زمين بازي مي‌کنند. از بازي سپاهان به اين طرف، بازيکنان به خودباوري رسيده‌اند و کار خود را انجام مي‌دهند. ياوري در ادامه بيان کرد: اتفاقاتي مي‌افتد که باعث مي‌شود ما لطمه بخوريم. نمي‌گويم که اين اتفاقات با نظر و هدفي بوده است، اما از حوادث به نفع خودمان استفاده نکرديم. از جمله در بازي مقابل پرسپوليس. يا بازي مقابل راه آهن تهران که در اين بازي داور به دليل اينکه دو بازيکن راه آهن را اخراج کرده بود، فکر مي‌کرد اگر پنالتي صحيح را بگيرد مشکل‌ساز مي‌شود در حالي که اين طور نيست. تورج حق‌وردي خوب قضاوت کرد، ولي مقداري بازي را مديريت کرد تا اينکه قضاوت کند.
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين در ادامه بيان کرد: بازيکنان ما تمرين‌هاي خوبي را پشت سر گذاشته‌اند و با علاقه کار مي‌کنند و مي‌فهمند که آخر خط نزديک است، اما همانطور که مي‌گويم آخر خط نزديک است، لحظه ظفر نيز نزديک است. اميدوارم بازيکنان از حق و حقوق خودشان دفاع کنند و بتوانند موفق بيرون بيايند. اگر در اين بازي موفق باشيم، با توجه به زمان طلايي دو هفته‌اي که در اختيار داريم مي‌توانيم اردو بگذاريم و روي يک سري کارهاي تاکتيکي کار کنيم تا دو بازي بعدي را بهتر انجام بدهيم. وي با بيان اينکه ملوان در حاشيه امنيت است گفت: اين تيم در حاشيه امنيت است، ولي مقابل هواداران خودشان بازي مي‌کند، اما مهم چيزي است که ما مي‌خواهيم و قصد داريم پيروز شويم. بايد ابتکار و اختيار عمل را در دست بگيريم و بازي را به نفع خودمان اداره کنيم.
او ادامه داد: ملوان بازيکنان خوب و مربي قابل احترامي دارد. پورغلامي مربي بدون حاشيه و مشکلي است و هميشه از او و تيم ملوان به احترام ياد کرده‌ام. اين تيم مهره‌هاي زيادي را دارد. اگر اولادي نباشد، دغاغله جايگزين مي‌شود و اگر سالارزاده نباشد بازيکنان ديگري جايگزين مي‌شود. به هر حال اميدوار هستيم که نتيجه دلخواه را به دست بياوريم.
محمود ياوري با تاکيد بر اين نکته که 11 مصدوم و محروم را در تيم خودش دارد، عنوان کرد: اگر بخواهيم تعداد محرومان و مصدومان را بشماريم، بسيار زياد هستند. سوشا مکاني، ماتئوس، مايوس، عشوري، اکبرپور، شاهپورزاده، مهرزاد معدنچي، فريدون زندي، حسين کاظمي، نشاط‌جو از محرومان و مصدومان تيم ما هستند.اگر نشاط‌جو در تمرين‌هاي ما شرکت کرده بود مي‌توانست به ما کمک کند.
وي ادامه داد: اما ما نااميد نيستيم و اين تيم بايد موفق بشود که مي‌شود. از روز اول هم اين را گفته‌ام.
ياوري با بيان اينکه بازي مقابل ملوان از نظر نتيجه مهم است، گفت: اين مسابقه از نظر نتيجه حساس است و از لحاظ بازي مانند بازي‌هاي ديگر است. فکر مي‌کنم اين مسابقه براي ما يک بازي خوب باشد و اميدوار هستيم که حوادث را به نفع خودمان تغيير دهيم. من و بازيکنان بسيار اميدوار هستيم.
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين با اشاره به حساسيت داوري در هفته‌هاي پاياني گفت: فکر مي‌کنم اگرچه سازمان ليگ سعي کرده است در ظاهر کار بازي‌ها را همزمان انجام دهد، ولي نتيجه‌هاي بعضي از بازي‌ها بيرون از مستطيل سبز مشخص مي‌شود و اين خوب نيست. بايد آنقدر به داوران توجه داشته باشيم.
وي ادامه داد: افشاريان در بازي با پرسپوليس از ابتدا شروع به سوهان کشيدن روي بازيکنان ما بود. اساس مشکلات آن بازي داوري بود و اخطاري که به مکاني بايد مي‌داد را نداد و نتوانست بازي را مديريت کند. قضاوت خوبي را انجام نداد و پنالتي روي مهدوي کيا را هم نگرفت. خيلي از مسائل ديگر هم وجود داشت.
وي افزود: اميدوار هستم فدراسيون در هفته‌هاي پاياني دقت بيشتري داشته باشد و بيش از قبل توجه کند.
ياوري با اشاره به مشکلات داوران گفت: بايد به زندگي داوران توجه شود. به شخصيت اجتماعي و وجهه اجتماعي آنها توجه شود. بايد داوران معلومات بالايي هم داشته باشند. همچنين عشق به قضاوت نيز مهم است. وقتي يکي از مربيان به صراحت مي‌گويد که به کمک داور بازي شک دارم، خب معلوم است که گوشه‌اي از مساله مشکل دارد. به خيلي از چيزها بايد توجه شود. داوران بايد حرفه‌اي پول بگيرند و حق و حقوق آنها با توجه به بازيکنان و مربيان افزايش يابد. اينها زحمت مي‌کشند و به اندازه‌اش بايد حقوق بگيرند.

O M I D
04-29-2011, 05:12 PM
سپهر حيدري به بيمارستان منتقل شد

سپهر حيدري کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران به دليل مصدوميت در جريان بازي با مس کرمان به بيمارستان منتقل شد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00015034.jpg حيدري در دقيقه 52 ديدار با مس کرمان با عليرضا حقيقي سنگربان تيم پرسپوليس برخورد کرد و به شدت آسيب ديد.
کاپيتان پرسپوليس پس از اين صحنه تعويض شد و جاي خود را به ابراهيم شکوري داد و از شدت آسيب ديدگي در نيمکت ذخيرهاي پرسپوليس اشک مي ريخت.
پس از 20 دقيقه آمبولانس ورزشگاه آزادي به سمت نيمکت پرسپوليس تهران آمد و سپهر حيدري را به همراه يکي از اعضاي تيم پزشکي پرسپوليس راهي بيمارستان کرد.
ديدار تيم هاي پرسپوليس و کرمان در چارچوب هفته سي دوم رقابت هاي ليگ برتر باشگاه هاي کشور در ورزشگاه آزادي در حال برگزاري است.

O M I D
04-29-2011, 05:16 PM
مظلومي: حريفان سپاهان تكليف قهرمان ليگ را مشخص مي‌كنند

سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از تساوي مقابل شاهين گفت: نايب قهرماني دست خودمان است، اما قهرماني استقلال بستگي به عملکرد حريفان سپاهان دارد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00017229.jpg پرويز مظلومي پس از تساوي بدون گل استقلال در بوشهر مقابل شاهين اظهار داشت: اول از همه بايد بگويم خوشحال هستم که در جمع دوستانم قرار دارم اما اشاره مي‌کنم که اگر اين کنفرانس در هر شهر ديگري برگزار مي‌شد در آن شرکت نمي‌کردم.

وي در پاسخ به اين سؤال که بازي دو تيم چگونه پيش مي‌رفت، گفت: فکر نمي‌کنم نتيجه بدي گرفته باشيم. در آخرين لحظات مجيدي و ملا محمد را از دست دادم و مقابل اين همه تماشاگر موفق شديم يک امتياز بگيريم.

وي افزود: معتقدم جايگاه شاهين اينجا نيست و آنها نفرات خيلي خوبي دارند و من اميدوارم شاهين به خاطر اين همه تماشاگر پرشور در ليگ برتر بماند. اين بازي پر از هيجان بود، چون ما به دنبال صدر‌نشيني بوديم و شاهين براي نيفتادن از ليگ برتر؛ به همين دليل دو تيم بازي درگيرانه‌اي انجام دادند و فکر مي‌کنم نتيجه تساوي عادلانه بود.
سرمربي استقلال در خصوص اينکه برخلاف ساير مسابقات امروز با 2 هافبک نفوذي تيمش را به ميدان فرستاد، گفت: ما تجربه تلخي در دقايق آخر مسابقات گذشته داشتيم و فکر مي‌کنم تا دقيقه 85 براي سه امتياز جنگيديم. يک امتياز در خانه شاهين بوشهر براي ما خيلي خوب است و اعتراف مي کنم که تيم ما خسته شده بود و در دقايق آخر کارايي خط حمله پايين آمده بود. هر زماني که نياز داشتيم از دو هافبک دفاعي استفاده کرده‌ايم، مثل بازي با راه‌آهن و هر زمان که نياز بود تيم را هجومي به زمين فرستاديم.
يک امتياز در خانه حريف بهتر از باخت است و ما را در جايگاه‌مان تثبيت کرد.

مظلومي در پاسخ به اين سؤال که با اين تساوي هنوز هم براي استقلال شانسي براي قهرماني متصور هستيد يا نه، گفت: دلايل زيادي براي اينکه ما در رده دوم جدول هستيم وجود داشت. در بعضي مسابقات تيم ما اشکال داشت و مسائل ديگري مثل مصدوميت و داوري نيز تأثيرگذار بود. البته هميشه به داوري احترام مي گذاريم و حفظ جايگاه دومي دست خودمان است، ولي به دست آوردن قهرماني توسط حريفان سپاهان مشخص مي‌شود و اگر آنها بتوانند سپاهان را شکست دهند ما هم شانس داريم.
وي در پاسخ به اين سؤال که نقاط ضعف شاهين بوشهر عنوان کرد: آنها از نيمکت خوبي برخوردارند و از ابتداي فصل به دليل بدشانسي روشنگر دروازه‌بان خود را از دست دادند. در بازي رفت هم بازي خوبي انجام دادند و من هميشه بازي‌هاي بوشهر را دنبال مي‌کنم، ولي فکر مي‌کنم ميثاقيان در 4 مسابقه نتايج خوبي کسب کرده است.

خبرنگاری از سرمربي استقلال پرسيد، قرار بود در ابتداي فصل شما سرمربي شاهين شويد و چرا اين اتفاق نيفتاد و مظلومي در پاسخ گفت: من دوست داشتم که هدايت اين تيم را قبول کنم ولي شاهين مشکلات مالي دارد و آقاي کنگاني به من هميشه لطف داشته است. اعتقاد دارم بايد به اين تيم مردمي کمک شود.
همان خبرنگار در ادامه خطاب به مظلومي گفت که اگر مشکلات مالي حل شود به شاهين مي‌آييد و مظلومي در پاسخ با خنده گفت: شايد اگر يک روز همه چيز آماده شود به اين تيم بيايم.
سرمربي استقلال درخصوص بازي هفته آينده تيمش مقابل السد اظهار داشت: فشردگي مسابقات بسيار سخت است و اين مسئله براي هر 4 نماينده ما ايجاد مشکل کرده است. فکر مي‌کنم همه در حال ضربه خوردن از اين برنامه‌ريزي هستند، چون امشب بازي کرديم و فردا صبح بايد به تهران بياييم ضمن آنکه يکشنبه هم بايد به قطر برويم و مقابل تيم حرفه‌اي السد بازي کنيم.

خبرنگاران بوشهري در پايان نشست خبري در خصوص حرکت برهاني و درگيري او با ايوان پتروويچ سؤال کردند که سرمربي تيم استقلال با کنايه خطاب به آنها گفت: منظورتان همان صحنه‌اي است که ميثاقيان اجازه نداد آرش توپ را پرتاب کند؟ اگر ليزر و فحاشي به تيم ما جوانمردانه است که شما هم در خصوص حرکت برهاني صحبت کنيد. ديديد که از ابتداي مسابقه چقدر عليه برهاني فحاشي کردند. اگر آرش برهاني بازيکن حرفه‌اي بود در آن صحنه خود را به زمين مي‌زد تا پتروويچ اخراج شود.

O M I D
04-29-2011, 05:17 PM
عمران‌زاده: اخراج هم نمي‌شدم سر تمرين نمي‌رفتم

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: اگر اخراج هم نمي‌شدم خودم سر تمرين نمي‌رفتم.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00004994.jpg حنيف عمران زاده در ديدار روز گذشته مقابل شاهين در اعتراض به نيمکت نشيني خود به جايگاه ويژه رفت و روي نيمکت ننشست. اين مسئله باعث شد کادرفني استقلال به اين بازيکن پيغام دهند که امروز در تمرين شرکت نکند.

عمران زاده در خصوص تصميم کادرفني مبني بر حضور وي در کميته انضباطي و اينکه حق ندارد تا مشخص شدن تکليفش در تمرينات استقلال حاضر شود، اظهار داشت: فقط اين را بگويم که اگر اخراجم هم نمي کردند خودم سر تمرين نمي رفتم.
وي افزود: تمام صحبت هايم را با فتح الله زاده انجام مي دهم و مشکلاتم را با او در ميان مي گذارم.

O M I D
04-29-2011, 05:18 PM
كاشاني: 80 درصد خواسته‌هاي دايي را برآورده كرده‌ايم

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: فکر نمي‌کنم دايي انکار کند که 80 درصد خواسته‌هايش را برآورده کرديم.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00018815.jpg حبيب کاشاني با حضور در برنامه ورزش و مردم اظهار داشت: سال 88 از طريق يکي از خبرگزاري‌ها متوجه شدم که به عنوان سرپرست باشگاه پرسپوليس انتخاب شده‌ام. همان زماني که اين اتفاق افتاد به سازمان رفتم و آقايان هدايتي، نژادفلاح و سعيدلو نيز حضور داشتند. گله‌مند بودم که چرا با من هماهنگي نشده و نزديک به 2 ساعت از من امتناع بود و از مسئولان سازمان اصرار که مسئوليت را بپذيرم.

وي ادامه داد: دوست مشترک من و آقاي سعيدلو مخالف پذيرش اين پست از سوي من بود اما قرار شد 10 روز بيايم که يازدهم اين ماه تقريبا 19 ماه است که در خدمت دوستان هستم. وظيفه من اين بود که تيم را براي هواداران از لحاظ نتايج حفظ کنم و با قدرت کارم را انجام دهم. حتي زماني که حکم گرفتم، فرداي همان روز به کميته انضباطي نامه زدم تا از حق پرسپوليس دفاع کنم و چون هر جا که کار مي‌کنم قانون و مقررات را اجرا خواهم کرد.

کاشاني عنوان کرد: در آن زمان کرانچار هدايت پرسپوليس را بر عهده داشت، اما با او صحبت کردم، چون بازيکنان ايراني وقتي با يک مربي به مشکل مي‌خورند ممکن است به تيم آسيب بزنند. فکر مي‌کنم اگر کرانچار مي‌ماند آچمز مي‌شديم و تيم قفل مي‌شد. البته با او توافق کرديم و با عزت مراسم توديعي در حد ايشان گرفتيم و حالا هم يکي از دوستان خوب ما در اروپا است.

سرپرست باشگاه پرسپوليس يادآور شد: فکر مي‌کنم 80 درصد از خواسته‌هايمان را عملي کرديم و در هر پست 2 بازيکن را براي علي دايي مدنظر داشتيم. بارها گفته‌ام در جذب بازيکن از خواسته‌هايمان راضي هستيم و هنگامي که دايي در فصل نقل و انتقالات در ايران نبود من در ايران حضور داشتم. فکر نمي‌کنم دايي انکار کند که 80 درصد خواسته‌هايش را برآورده کرديم. اختلافي هم نداريم چون کسي منکر اين نيست که رضايي بهترين بازيکن علي دايي بوده است.

وي اضافه کرد: زماني که نوري جذب پرسپوليس شد 4 باشگاه خواهان او بودند. از بين آندو و زارع هم با توجه به محدوديت زماني براي قرارداد با تيموريان آقاي دايي تشخيص داد که زارع را بگيريم. دوستاني که مدعي هستند دايي در زمان نقل و انتقالات در تهران نبوده کم لطفي مي‌کنند. قبول دارم که ايشان 6 ماه سرپا بوده و نياز به تجديد قوا داشته اما تمام آن روزها که دايي در فرانسه بود من در تهران حضور داشتم. امکان ندارد بازيکني را بدون نظر علي دايي جذب کرده باشم.

کاشاني با تأکيد بر اينکه باشگاه پرسپوليس خواهان جذب انصاري‌فرد بود گفت: سعي کرديم در خصوص اين بازيکن قانون را عمل کنيم اما براي اولين بار در تاريخ اين باشگاه گفتيم که 500 ميليون براي رضايت‌نامه او مي‌دهيم و مدارک آن نيز موجود است. در خصوص خلعتبري نمي‌خواهم صحبت کنم و اشجاري براي ما نزديک به 700 ميليون آب مي‌خورد. ما تيمي هستيم که 3 اردوي خارج از کشور را داشتيم و با تيم‌هاي فرانکفورت، زنيت، اسپارتاپراگ بازي دوستانه انجام داديم در حالي که بعضي تيم‌ها در ترکيه حتي حريف تمريني نداشتند. براي تک‌تک دقايق امسال برنامه داشتيم و تنها تيمي بوديم که تمام نفراتمان را در اردو در اختيار داشتيم.

وي ادامه داد: از اول امسال نوبت به ما که شد همه چيز تَپيد. ما بودجه امسال را 10 ميليارد بستيم و قرار شد 50 درصد باشگاه تأمين کند و 50 درصد را سازمان کمک کند. ضمن تشکر از سازمان تربيت بدني تا به امروز 4.5 ميليارد پول گرفته‌ايم که حتي يک تيم ليگ يکي هم نمي‌تواند با اين هزينه کار کند. 3 اردوي خارجي با اسپانسر داشتيم که هزينه نکرديم و اردوهايي مثل سرعين، کيش و مشهد را با هزينه‌هاي جانبي تأمين کرديم. تا به امروز نيز بازيکنان 75 درصد قرارداد خود را دريافت کردند و از اين بابت مشکلي نداشتيم.

کاشاني در ادامه در مورد پرداخت پول به بازيکنان در اين فصل گفت: ما امسال بحث پول با بازيکنان نداشتيم و تا امروز آنها 75 درصد از قرارداد خود را گرفته‌اند. در اين فصل سقف قراردادها را رعايت کرديم و آپارتمان هم نداشتيم که بخواهيم به بازيکني خارج از سقف قرارداد بدهيم. تاکنون 4 ميليارد و 500 ميليون تومان درآمدزايي کرده‌ايم و به تعهدات خود پايبند بوديم.

وي افزود: در سال‌هاي گذشته اگر تيم مي‌خواست به ازبکستان برود اول از طريق روسيه اين اقدام صورت مي‌گرفت اما امسال براي تيم پرواز چارتر گرفتيم. اولين سال است که در زمين درفشي‌فر تمرين مي‌کنيم و کرايه نمي‌دهيم و هيچ تيم ديگري هم در اين زمين تمرين نمي‌کند. اين زمين 2 ميليارد و 500 ميليون تومان هم تعميرات داشته است. اين هزينه‌ها را انجام داده‌ايم و امروز باشگاه داراي سالن تمرين است که هيچ کدام به من وابسته نيست.

کاشاني گفت: همانطور که ساعت 7:30 شب آمدم اگر 7:30 شب هم بروم و نفر بعدي جاي من را بگيرد باشگاه پرسپوليس اين امکانات را دارد. از بازيکن زير 21 سال بگيريد تا بازيکن بزرگسال تعهدي نبوده که انجام نداده باشيم. ما پس از باخت به بنيادکار حتي پاداش پيروزي استيل‌آذين را پرداخت کرديم و در شب بازي با مس کرمان نيز حدود 700 ميليون تومان از مطالبات بازيکنان را پرداخت کرديم.

سرپرست باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: براي درآمدزايي از اسپانسر استفاده کرديم. از شهردار تهران تشکر مي‌کنم ايشان حمايت ويژه‌اي از دو تيم پايتخت داشت.

وي درباره دليل کاهش تماشاگران پرسپوليس در ورزشگاه گفت: اين مسائل دلايل مختلفي دارد، در دهه 60 اگر تعداد هواداران بيشتر بوده به اين دليل بود که فوتبال ما دوقطبي بود، تفريحات مردم در سال 60 خيلي کمتر بود و شايد تنها تفريح مردم تماشاي فوتبال بود. شبکه 3 نبود که چنين فعاليتي داشته باشد و البته در کنار همه اينها مي‌توان به بازي بد هم اشاره کرد.

به گزارش فارس کاشاني در پاسخ به اين سوال که از بازي روز گذشته پرسپوليس مقابل مس کرمان رضايت دارد، عنوان کرد: ديروز روز بد ما بود. در تمام چند ماهي که با دايي همکار بودم چنين مسابقه بدي نداشتيم. ما از صبا 4 گل خورديم اما 10 تا 15 موقعيت داشتيم. ديروز مس يکي از بازي‌هاي خوبش را انجام داد. البته من هنوز با کادر فني جلسه‌اي نداشتم تا دليل اين تغيير و تحول در بازي را بدانم. منتظر هستيم تا نظرات دايي را بشنويم.

وي درباره اينکه چرا در يک مسابقه که پرسپوليس خوب بازي نکرد علي دايي بارها تشويق شد، گفت: هواداراني که به ورزشگاه مي‌آيند ميانگين سني‌شان 15 تا 22 سال است اين يعني اوج هيجان. بازيکن هم مي‌داند که هواداران تا چه اندازه احساسي هستند. آنها از استان‌هاي مختلف و با کمترين هزينه به ورزشگاه مي‌آيند تا خوشحال شوند، در جريان بازي به يکباره تماشاگران روبروي جايگاه شروع به تشويق شيث رضايي کردند. اين چه معني مي‌تواند داشته باشد؟ به هر دليل شيث رضايي با نظر کادر فني از تمرينات دور شده است. وقتي عده‌اي چنين شعاري مي‌دهند عکس‌العمل آن تشويق دايي مي‌شود. بروز چنين رفتارهايي دخالت در کار باشگاه است.

سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره اينکه گفته مي‌شود وي مي‌خواهد از باشگاه پرسپوليس استفاده کند تا بتواند براي حضورش در شوراي شهر رأي کسب کند، گفت: من قبل از هر چيز آرزوي سلامتي براي حسين هدايتي دارم. ايشان مورد احترام من است. متأسفانه برخي از دوستان اطلاعات غلط به ايشان داده‌اند. من در سال 81 در اولين دوره که به عضويت شوراي شهر درآمدم و همچنين در سال 85 که براي بار دوم در شوراي شهر رأي آوردم در هيچ يک از اين سال‌ها در پرسپوليس نبودم بلکه مردم به عنوان يک معلم به من اعتماد کردند و رأي آوردم و تا سال 92 هم در شوراي شهر هستم و انتخاباتي تا آن سال در کار نيست.

وي گفت: برخي دوستان مانند آقاي عابديني با استفاده از حضورشان در پرسپوليس و سابقه مديريتي که داشتند توانستند آراي مردم را کسب کنند و با اعتبار به دوران حضورشان در پرسپوليس به شوراي شهر برسند. من نه با آقاي عابديني و نه با هيچ‌کدام از دوستان مشکلي ندارم و در عين حال به وي به خاطر صعود داماش به ليگ برتر تبريک مي‌گويم و براي ايشان آرزوي موفقيت دارم.

کاشاني يادآور شد: بعضا هستند بعضي از دوستان که براي پيدا کردن جايگاه از بيت‌المال استفاده مي‌کنند اما من در اين رده قرار ندارم. براي دفاع از عملکرد خودم مي‌توانم به اين سال‌ها درآمدزايي پرسپوليس اشاره کنم. در سال 84 و 85 که محمد حسن انصاري‌فرد مديرعامل پرسپوليس بوده درآمد حاصل از جذب اسپانسر يک ميليارد و 900 ميليون تومان بوده است، در سال 86 و 87 که من بودم اين درآمد به 2 ميليارد و خرده‌اي رسيده است.

وي گفت: سال بعد از آنکه آقاي مصطفوي و سپس عباس انصاري‌فرد مديريت پرسپوليس را برعهده داشته‌اند اين رقم به يک ميليارد و 38 ميليون کاهش پيدا کرده است و بار ديگر که من به باشگاه پرسپوليس برگشتم درآمد زايي به 3 ميليارد و خرده‌اي رسيده‌ است. من اصلا نمي‌خواهم در اين بحث کسي را متهم کنم و يا به کسي خرده بگيرم اما مي‌خواهم از کساني که از ادبيات بيت‌المال استفاده مي‌کنند از خود دفاع کنم. چرا که هر هزينه‌اي که در باشگاه پرسپوليس مي‌شود کليه اسناد آن موجود است و به روي آن نظارت مي‌شود.

کاشاني درباره حمايت از علي دايي اظهار داشت: در جلسه کميته فني که ما با علي دايي داشتيم تصميم گرفته شد که تا پايان فصل همکاري ما با او ادامه داشته باشد تا براي فصل بعد بار ديگر با هم صحبت کنيم. به هر حال علي دايي مربي است که با سايپا و پرسپوليس 2جام گرفته است و اين کمتر در ساير مربيان ديده مي‌شود.

وي ادامه داد: حمايت من از علي دايي طبيعي است و هر مربي ديگري هم جاي او بود من اين حمايت را مي‌کردم. ما 12 باخت در اين فصل آورديم و خيلي‌ها فکر مي‌کردند بعد از بازي با استقلال من دايي را برکنار مي‌کنم اما دايي ارتباط خوبي با بازيکنان دارد و هيچ کس به اندازه او نمي‌تواند با آنها ارتباط خوبي برقرار کند، مي‌خواهم اين را هم اضافه کنم که ما در واقع در اين فصل 16 باخت آورديم. باخت مقابل تيم‌هاي خارجي در بازي‌هاي تدارکاتي هم در تاريخ باشگاه ثبت مي‌شود. دايي براي فوتبال ما زحمت کشيده است، او شناسنامه فوتبال ايران است، ما به قطبي 2 بار فرصت داديم اما اين فرصت به دايي داده نشده است و اين کمترين کار بوده است که من در قبال او انجام داده‌ام.

حبيب کاشاني در پاسخ به اين سؤال که به مديريت خود چه نمره‌اي مي‌دهد، گفت: من به مديريت خود که شامل جذب مربي خوب، بازيکنان مناسب، فراهم کردن امکانات از هر نظر مي‌شود 18 مي‌دهم. البته ما در زيرساخت‌ها ضعف‌هايي داريم که بايد آنها برطرف شود.

وي درباره انتقاد دادکان از خريدهاي اين فصل پرسپوليس عنوان کرد: من رشته "تربيت بدني 1 " را زير نظر دادکان در دانشگاه پاس کرده‌ام و او استاد من است. خدمات دادکان به فوتبال بر کسي پوشيده نيست مي‌خواهم بگويم که اين تيم بدون خريد بازيکنان جديد در سال گذشته قهرمان جام حذفي شد. من فکر مي‌کنم صحبت دادکان پرمغز بوده و مي‌خواسته شوک مثبتي به تيم وارد کند. به هر حال من از راهنمايي او استفاده مي‌کنم.

کاشاني همچنين درباره آراي کميته انضباطي در مورد حواشي ديدار پرسپوليس و استيل‌آذين گفت: در مورد اين قضيه چند نظر وجود دارد يک بحث اين است که سوشا مکاني تمارض کرده و عده‌اي مي‌گفتند که پرسپوليس بايد توپ را به استيل‌آذين پس مي‌داد. يک بحث وجود دارد که مکاني تمارض نکرده اما پرسپوليس بايد براي رسم جوانمردي توپ را پس مي‌داد. بحث سوم است که مکاني تمارض کرده و پرسپوليس نبايد به او توپ را پس مي‌داد.
من فکر مي‌کنم در اين زمينه مردم بهترين قضاوت‌کننده هستند.

وي تاکيد کرد: در آن لحظه کادر فني احساس کرده توپ بايد به خود بازيکن پرسپوليس مي‌رسيده چرا که در آن لحظه هيچ بازيکن حريفي روي زمين نخوابيده است. من نمي‌خواهم در مورد رأي کميته انضباطي به صورت اعتراض صحبت کنم چون خودم رشته حقوق خوانده‌ام مي‌خواهم بگويم اگر ضربه‌اي که ماتئوس به آرفي زد باعث مرگ آرفي مي‌شد قتل عمد به حساب مي‌آمد، آيا به نظر شما ضربه‌اي که ماتئوس به آرفي وارد کرد جريمه‌اش معادل با کار رضا نورمحمدي است که براي جدا کردن بازيکنان تلاش مي‌کرد. مي‌خواهم بگويم چرا اول حکم داده مي‌شود، تيم ما بهم مي‌ريزد و سپس از بازيکنان دعوت مي‌شود به کميته انضباطي بروند تا از خود دفاع کنند.

سرپرست باشگاه پرسپوليس در ادامه درباره آيين هديه دادن به سرمربي تيم ملي و انتقاد به اين مسئله که چرا در سفر او به اصفهان هداياي زيادي به کي‌روش داده شد، گفت: نفس هديه دادن خيلي خوب است اما اينکه مسابقه بگذاريم که چه کسي هديه گرانتري مي‌دهد مناسب نيست. اين مسابقه غلط است ما ايراني‌ها همه مهمان‌نواز هستيم، شايد بهتر بود که استاندار به عنوان نماينده مردم يک شهر يک هديه مناسب به سرمربي تيم ملي مي‌داد. به هر حال کي‌روش يک مربي حرفه‌اي است و اميداريم که حضور او منشاء خير براي فوتبال ما باشد.

O M I D
05-01-2011, 04:42 PM
مهدوي كيا: به ملوان گل زدم،‌ اما طرفدارانش مرا تشويق كردند

کاپيتان تيم فوتبال استيل آذين گفت : از هواداران ملوان به دليل اينکه تيم خودشان را تشويق کردند و به بازيکنان تيم حريف احترام گذاشتند، سپاسگزارم.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026775.jpg به نقل از سايت استيل آذين، مهدي مهدوي‌کيا درباره بازي با ملوان اظهار داشت: بازي بسيار خوبي را برابر تيم جوان و سختکوش ملوان به نمايش گذاشتيم و خدا را شکر اين بار از موقعيت‌هاي خودمان بهترين استفاده را کرديم.
وي افزود: بسيار خوشحالم که با تلاش تمام بچه‌ها به 3 امتياز اين بازي حساس رسيديم. من اميدوارم گل من و اين پيروزي باعث شود تا استيل آذين در ليگ برتر بماند البته مي‌دانم فعلا هيچ چيزي مشخص نيست و ما وضعيت چندان خوبي نداريم اما نااميد نيستيم و تا روز آخر براي بقا مي‌جنگيم.
کاپيتان تيم فوتبال استيل آذين درباره هواداران انزلي نيز گفت: در يک سال و نيمي که به ايران برگشتم و در شهرهاي مختلف براي استيل آذين به ميدان رفتم، چنين جوي در هيچ ورزشگاهي نديده بودم. هواداران فهيم و پرشور ملوان تيم خودشان را تشويق کردند و من و چند بازيکن ديگر استيل آذين را هم مورد حمايت و لطف خود قرار دادند که اين موضوع برايم بسيار جالب و قابل تحسين بود. از همه ملواني‌هاي فهيم و باشخصيت که تيم خود را تشويق کرده و به بازيکنان حريف هم احترام گذاشته و حتي در موقعي که من گلزني کردم مرا مورد لطف خود قرار دادند سپاسگزارم و اميدوارم اين فرهنگ در تمام استاديوم‌هاي ما ايجاد شود. واقعا از جو ورزشگاه لذت بردم و براي آنها در تمام عرصه‌ها آرزوي موفقيت مي‌کنم.
وي در جواب اين سوال که آيا استيل آذين در ليگ برتر مي‌ماند يا خير نيز گفت: همه چيز دست خدا است. ما تا دقيقه نود مي‌جنگيم و پا پس نمي‌کشيم. فوتبال غير قابل پيش بيني است اما در دو بازي آينده فقط برد مي‌خواهيم.

O M I D
05-01-2011, 04:43 PM
نظري‌جويباري: هيچ پيشنهادي به جان‌واريو و ادينهو نداد‌‌ه‌ايم

معاون باشگاه استقلال تاکيد کرد که اين باشگاه هيچ پيشنهادي به بازيکنان سپاهان و مس نداده‌ است.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00017979.jpg علي نظري جويباري در خصوص پيشنهاد باشگاه استقلال به جان‌واريو و ادينهو اظهار داشت: هيچ پيشنهادي به اين 2 بازيکن نداده‌ايم و تمام فکر و ذکرمان مسابقات ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا است. فصل که تمام شود ما به دنبال بازيکنان بزرگ خواهيم رفت و دست به سينه نمي‌نشينيم تا ديگر تيم‌ها بازيکنان بزرگ را به خدمت بگيرند.
وي در پاسخ به شايعاتي پيرامون حضور عمران‌زاده در پرسپوليس عنوان کرد: وقتي يک بازيکن قراردادش تمام مي‌شود تصميم با خودش است اما اجازه نمي‌دهيم بازيکنان‌مان به همين راحتي از استقلال بروند و بايد طوري برنامه ريزي کنيم که اگر بازيکني از تيم ما رفت ناراحت نشويم.
معاون اول باشگاه استقلال در خصوص وضعيت اين تيم در ليگ برتر گفت: ابتداي فصل به دنبال کسب سهميه آسيا بوديم و حالا در مقام دوم قرار داريم. به همين خاطر معتقدم مظلومي بيش از اندازه تلاش کرده است.
نظري جويباري در خصوص اظهارات امير قلعه نويي مبني بر اينکه شايد سال آينده در سپاهان نباشد، گفت: او مربي بزرگي است و برايش آرزوي موفقيت مي‌کنيم.

O M I D
05-01-2011, 04:48 PM
نشست هماهنگي برگزاري مسابقات فوتبال جام ولايت در تهران برگزار مي شود

رييس هيات فوتبال استان تهران گفت: نشست هماهنگي برگزاري دومين دوره مسابقات جام ولايت چهارشنبه هفته جاري در اداره کل تربيت بدني تهران برگزار مي شود.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00004426.jpg ''حبيب الله ابوالحسن شيرازي'' افزود: در اين نشست که با حضور ''سيدرضا افتخاري'' مدير کل تربيت بدني استان تهران و ''علي فتح اله زاده'' و ''حبيب کاشاني'' سرپرست باشگاه هاي استقلال و پرسپوليبس برگزار مي شود، در خصوص زمان، مکان و نحوه برگزاري مسابقات جام ولايت تصميم گيري خواهد شد.
وي ادامه داد: زمان پيشنهادي هيات فوتبال استان تهران براي برگزاري دومين دوره مسابقات جام ولايت که با هماهنگي ''عزيزاله محمدي'' رييس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در نظر گرفته شده 20 تير تا اول مرداد ماه سال جاري است.
رييس هيات فوتبال استان تهران اظهار داشت: دومين دوره مسابقات جام ولايت با شرکت چهار تيم شامل تيم هاي استقلال و پرسپوليس و دو تيم خارجي برگزار خواهد شد.
وي افزود: در نخستين دوره رقابت هاي جام ولايت که با شرکت شش تيم استقلال، پرسپوليس، راه آهن، سايپا و تيم فوتبال اميد ايران روزهاي 26 تير تا 2 مرداد ماه سال 1389 در ورزشگاه تختي برگزار شد، تيم فوتبال اميد به مقام قهرماني رسيد.

O M I D
05-01-2011, 04:51 PM
تمرينات تيم نفت از روز سه‌شنبه پيگيري مي‌شود

تمرينات تيم فوتبال نفت تهران از روز سه‌شنبه آغاز مي‌شود.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026557.jpg تمرينات تيم فوتبال نفت تهران بعد از هفته سي و دوم ليگ برتر وشکست برابر راه آهن تعطيل شد تا بازيکنان اين تيم چند روز استراحت کنند.
تمرينات تيم نفت از روز سه‌شنبه در زمين تمرين دانشگاه تربيت بدني خيابان کارگر آغاز مي‌شود.
نفت اکنون با 33 امتياز در رده شانزدهم جدول است. اين تيم براي بقا در ليگ برتر بايد در دو ديدار آينده خود به پيروزي برسد.
نفت در هفته سي و سوم برابر ذوب‌آهن و هفته آخر مقابل شاهين بوشهر به ميدان مي‌رود.

O M I D
05-01-2011, 04:54 PM
باشگاه سپاهان: آقاي فتح‌الله‌زاده، بازيكني كه دنبالش هستي با ما قرارداد دوساله دارد

باشگاه سپاهان، سرپرست باشگاه استقلال را به رعايت مقررات دعوت و تاکيد کرد: به فتح‌الله‌زاده مي‌گوييم بازيکني که دنبال آن هستي با سپاهان قرارداد 2 ساله دارد.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026739.jpg به نقل از سايت باشگاه سپاهان، روابط عمومي باشگاه سپاهان با صدور اطلاعيه‌اي نسبت به برخي اخبار که در طول 2 روز گذشته در مورد آينده کادرفني اين تيم منتشر شده است واکنش نشان داد.
در اين اطلاعيه آمده است:
" در روزهاي اخير پس از اينکه تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در آستانه قهرماني رقابت هاي ليگ برتر باشگاه هاي ايران قرار گرفته، با استناد به بخشي از سخنان امير قلعه نويي گمانه ها و شايعات مختلفي در مورد ادامه همکاري قلعه نويي و باشگاه سپاهان و... مطرح گرديد که در رابطه با همه مسائل مطروحه ذکر نکات ذيل را ضروري مي دانيم:
- طبق مصوبه هيات مديره باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و تاکيدات قبلي مدير عامل اين باشگاه، آقاي قلعه نويي گزينه سپاهان براي فصل يازدهم رقابت هاي ليگ برتر باشگاه هاي ايران است و سياست هاي خود را بر اساس تداوم همکاري با ايشان تنظيم نموده ايم.
ضمن اينکه مشکلي که امير قلعه نويي در کنفرانس پس از ديدارمان با صنعت نفت آبادان براي تداوم حضور در سپاهان مطرح نمود آنقدر بزرگ نيست که مانع تداوم همکاري هاي دو جانبه گردد.
- برخي از رسانه ها در اخباري غير واقعي از مذاکرات باشگاه فولاد مبارکه سپاهان با برانکو ايوانکويچ خبر داده اند. اين باشگاه به صراحت اعلام مي دارد که هيچ برنامه اي براي جذب ايوانکويچ ندارد و تنها به ادامه همکاري با امير قلعه نويي براي تکميل موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا و تداوم قهرماني در فصول آتي مي انديشد.
اين باشگاه مراتب گلايه خود را از برخي مطبوعات که يک شايعه بي اساس را مبناي گزارش هاي خود قرار داده اند اعلام مي دارد.
- طرح موضوع جذب برانکو از سوي سپاهان، موضوع عجيب و غريبي است که با اهدافي خاص يا براي هويت بخشي به برانکو براي حضور دوباره در فوتبال ايران و يا براي برهم زدن تمرکز تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در ادامه رقابت هاي ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان مطرح شده و برخي رسانه هاي محترم نبايد اجازه دهند اين شايعات بي اساس در صدر اخبارشان قرار گيرد.
همچنين در پايان با توجه به مصاحبه هاي سرپرست باشگاه استقلال تهران يادآوري مي کنيم که طبق مقررات طرح و انتشار خبر جذب بازيکن ساير باشگاه ها در طول ليگ، يک تخلف آشکار است و با توجه به اينکه آقاي فتح الله زاده تاکنون 2 بار در طول اين فصل نسبت به جذب بازيکنان سپاهان سخن رانده اند، ايشان را به رعايت مقررات دعوت مي نمائيم و به سرپرست باشگاه استقلال يادآور مي شويم بازيکني که در بيشتر اوقات مورد تاکيد ايشان براي حضور در استقلال فصل آتي بوده، با باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قراردادي 2 ساله دارد. "

O M I D
05-14-2011, 04:35 PM
ويسي: مي‌خواهيم انتقام شكست ديدار رفت را از نفت بگيريم سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: بازي با نفت آبادان برايمان مهم است چرا که مي‌خواهيم انتقام شکست بازي رفت را بگيريم. -------------------------------------------------------------------------------- عبدالله ويسي درمورد ديدار روز يکشنبه برابر نفت آبادان اظهار داشت: شايد اين مسابقه از نظر جدول حساسيتي نداشته باشد و تيم برنده و بازنده فقط يک پله جا به جا شوند اما براي هر دو تيم اين بازي مهم است. ما مي‌خواهيم انتقام شکست دور رفت را بگيريم و نفت آبادان هم در اين فصل در خانه نتايج خوبي گرفته ولي در خارج از خانه شکست خورده است. اين در حالي است که ما در خانه خوب نتيجه نگرفته‌ايم و در اين بازي مي‌خواهيم جبران کنيم. دليل دوم حساسيت اين بازي اين است که در صورت شکست ملوان برابر استقلال شايد بتوانيم به رده هشتم جدول برسيم. سرمربي تيم فوتبال صباي قم در مورد اعلام سرمربيگري خود در صباي قم در فصل آينده گفت: با باشگاه صباي قم به توافق رسيده‌ام و فصل آينده نيز سرمربي تيم خواهم بود. هيات مديره باشگاه اين موضوع را تصويب کرده و به زودي قراردادم را با اين باشگاه امضا مي‌کنم. ويسي در مورد برنامه‌ها و اهدافش براي فصل آينده صبا گفت: در برنامه‌اي که به باشگاه دادم دنبال قهرماني در ليگ برتر نيستيم. من گفته‌ام صبا بين 9 تيم اول جدول قرار خواهد گرفت و اگر بتوانيم نيم‌نگاهي هم به بالاي جدول خواهيم داشت. البته در جام حذفي به دنبال قهرماني خواهيم بود زيرا از اين طريق مي‌توان به طور ميا‌ن‌بر به آسيا رسيد. سرمربي صبا در مورد بازيکنان مورد نظرش هم گفت: فهرست بازيکنان مورد نظرم براي جذب را به باشگاه اعلام کرده‌ام و بعد از پايان ليگ برتر با آنها مذاکره خواهيم کرد. البته در فصل آينده 10 بازيکن از ليگ دسته اول جذب خواهم کرد زيرا بازيکنان ليگ دسته اول به اندازه بازيکنان ليگ برتري گران نيستند و 10 برابر بازيکنان ليگ برتري هم انگيزه دارند.

O M I D
05-14-2011, 04:40 PM
اولادي به بازي به استقلال مي‌رسد مصدوميت مهاجم تيم فوتبال ملوان انزلي برطرف شده و اين بازيکن مي‌تواند برابر استقلال بازي کند. -------------------------------------------------------------------------------- مهرداد اولادي در صورت صلاحديد کادر فني روز يکشنبه مي‌تواند برابر استقلال بازي کند. محمد حيدري، علي جراحکار و مهران جعفري سه بازيکن ملوان هستند که به دليل مصدوميت ديدار هفته سي و سوم ليگ برتر برابر استقلال را از دست داده‌اند. ملوان اکنون با 45 امتياز در رده هشتم جدول است و ساعت 18 روز يکشنبه به ديدار استقلال 59 امتيازي که در مکان دوم جدول است، خواهد رفت.

O M I D
05-14-2011, 04:43 PM
هاشميان: بي‌انگيزگي بازيكنان سپاهان به خودشان مربوط است مهاجم پرسپوليس گفت: ما انگيزه داريم و بي انگيزگي سپاهاني‌ها در ديدار با پرسپوليس به خودشان مربوط است. -------------------------------------------------------------------------------- وحيد هاشميان گفت: مصدوميت جزئي دارم، اما روز گذشته تا جايي که در توانم بود تمريناتم را انجام دادم و اميدوارم به بازي سپاهان برسم و اذيت نشوم. وي با اعلام اينکه اگر مي‌گوييد سپاهان قهرمان شده ، پس ديدارش با پرسپوليس چه حساسيتي مي‌تواند داشته باشد، افزود: براي ما فرقي نمي‌کند، آنها با چه انگيزه‌اي مقابل پرسپوليس به ميدان مي‌‌‌آيند. ما مي‌خواهيم براي کسب سهميه آسيا بهترين بازي‌مان را انجام دهيم. ما انگيزه داريم و بي انگيزگي سپاهاني‌ها نيز به خودشان مربوط است. هاشميان در مورد عملکردش تأکيد کرد: ابتداي فصل با مصدوميتي که به سراغم آمد از آمادگي دور شدم اما در ادامه به روزهاي اوج رسيدم. اگر هم ديديد در مقطعي بد بازي کردم به اين دليل بود که پرسپوليس هم در آن مقطع بازي‌هاي خوبي انجام نمي‌داد و من هم نتوانستم آن‌طور که مي‌خواهم بازي کنم، اما در مجموع وضعيت بازيکن با تيم مرتبط است. وي در مورد اينکه چه نمره‌اي به خودش مي‌دهد، گفت: اين سؤال کارشناسي شده نيست چراکه در فوتبال هر مسابقه شرايط خاص خودش را دارد و من نمي‌توانم براي عملکردم در پرسپوليس براي خود نمره اي بدهم. مهاجم پرسپوليس در مورد فصل آينده گفت: فعلا به فکر بازي‌هاي آينده پرسپوليس هستم و پس از پايان فصل زمان داريم تا در اين مورد تصميم‌گيري کنم، اما در اين زمينه نبايد عجله کرد.

O M I D
05-15-2011, 04:56 PM
فهرست بازيكنان محروم رقابت هاي ليگ برتر درهفته سي و سوم اعلام شد سازمان ليگ برتر فوتبال فهرست اسامي بازيکنان محروم رقابت هاي ليگ در هفته سي و سوم را اعلام کرد. -------------------------------------------------------------------------------- به نقل از سايت فدراسيون فوتبال؛ فهرست کامل بازيکنان محروم ليگ برتر در اين هفته به اين شرح است: استقلال تهران : محمد محمدي-امير حسين صادقي-سيد مهدي سيد صالحي-هادي شکوري صباي قم:ابوالفضل حاجي زاده-محسن بيات شاهين بوشهر:عماد رضا پاس همدان:حميد کاظمي-اکمل هولماتوف-فرهاد خيرخواه شهرداري تبريز:مارسيو رود ريگز ذوب آهن:محمد قاضي فولاد خوزستان: آندرو رينالدو خوزه سپاهان:سيد جلال حسيني پيروزي:هادي نوروزي-عليرضا نور محمدي-قاسم عبدالصمدي(تدارکات) مس کرمان:مهرداد پولادي پيکان قزوين :عليرضا عباسفرد-مجيد خدابنده لو تراکتور سازي تبريز :کرار جاسم، لئوناردو پيمنتا-نادر باقري(مربي) ا ستيل اذين:سوشا مکاني-ماتيوس آلنسو-علي عشوري زاد راه آهن:حسن رودباريان

O M I D
05-15-2011, 04:59 PM
محروميت بازيكن تيم فوتبال راه آهن شهرري بخشيده شد کميته انضباطي فدراسيون فوتبال کشورمان محروميت بازيکن تيم فوتبال راه آهن شهرري را براي همراهي او در دو بازي آينده اين تيم بخشيد. -------------------------------------------------------------------------------- پس از درخواست ''کمال کاميابي نيا'' بازيکن تيم راه آهن براي بخشش محروميتش و همراهي راه آهن در دو هفته پاياني رقابت هاي ليگ برتر، کميته انضباطي با بررسي محتويات پرونده و درنظر گرفتن وضعيت خاص بازيکن و تيم مربوطه او را بخشيد. کميته انضباطي با استناد به ماده 29 آيين نامه کميته انضباطي، محروميت باقي مانده کاميابي نيا را به مدت يکسال به حالت تعليق درآورد و اين بازيکن پس از پرداخت جريمه نقدي تعيين شده اجازه همراهي تيم خود را در مسابقات پيش رو دارد. کاميابي نيا به خاطر تخلفاتي که در بازي برابر پاس همدان مرتکب شده بود از همراهي تيمش در مسابقات محروم بود.

O M I D
05-15-2011, 05:03 PM
علي عسگر، تارتار و تيم داوري تراكتورسازي و صبا برترين‌هاي اخلاقي هفته سي‌ودوم ستاد منشور اخلاقي و رفتاري فوتبال ايران برترين‌هاي اخلاقي هفته سي و دوم ليگ برتر را اعلام کرد. -------------------------------------------------------------------------------- ستاد منشور اخلاقي و رفتاري فوتبال ايران برترين‌هاي اخلاقي هفته سي و دوم ليگ برتر را به شرح زير اعلام کرد: مربي برتر: مهدي تارتار از راه‌آهن با تشکر ويژه امير قلعه‌نويي سرمربي سپاهان اصفهان بازيکن برتر: حميد علي‌عسگر از پرسپوليس بازي جوانمردانه: ديدار پرسپوليس و مس کرمان مديران برتر برگزاري مسابقه: کميته برگزاري بوشهر و باشگاه شاهين هواداران برتر: طرفداران تيم فوتبال نفت آبادان تيم برتر داوري: داوران ديدار تراکتورسازي و صباي قم با تشکر ويژه از يدالله سليماني ناظر مسابقه

O M I D
05-16-2011, 05:08 PM
عمر دو ساله کهکشاني‌ها به پايان رسيد ستاره‌هاي استيل‌آذين 6 تايي شدند و سقوط كردند تيم فوتبال استيل‌آذين با شکست 6 بر يک برابر شهرداري در هفته ماقبل پاياني به ليگ دسته اول سقوط کرد. -------------------------------------------------------------------------------- ديدار تيم‌هاي استيل‌آذين و شهرداري تبريز از هفته سي‌وسوم ليگ برتر فوتبال از ساعت 18 در ورزشگاه دستگردي برگزار شد. شاگردان محمود ياوري در هفته ماقبل پاياني احتياج به کسب امتياز داشتند تا بتوانند براي بقا در ليگ شانسي براي خود قائل باشند، اما اين تبريزي‌ها بودند که با بازي بهتر توانستند با نتيجه 6 بر يک به پيروزي دست يابند و باعث سقوط تيم کهکشاني ايران شدند. رسول پيرزاده در 15، مهدي محمدي (گل به خودي) 19، ميثم بائو 61 و 89، علي کريمي 72 و سعيد دقيقي 85 گل‌هاي شهرداري را به ثمر رساندند و تک گل استيل‌آذين را محمد غلامي 30 به ثمر رساند. سقوط استيل‌آذين در حالي رخ داد که در ابتداي فصل مسئولان اين تيم روياي صعود به ليگ قهرمانان را در افکار خود پرورش مي‌دادند و اعلام مي‌کردند با توجه به جذب بازيکنان با تجربه و بزرگ مي‌توانند جزء 3 تيم برتر ليگ قرار گيرند و تيم را راهي آسيا کنند، اما اين موضوع محقق نشد و پس از مدتي بازيکنان اين تيم در انديشه بقا در ليگ برتر بودند و در پايان يک هفته مانده به پايان رقابت‌ها نتوانستند دوام بياورند و پس از 2 فصل حضور در ليگ برتر به ليگ دسته اول سقوط کردند. حال بايد ديد استيل‌آذين به فعاليت خود ادامه مي‌دهد يا خير، چرا که مسئولان اين باشگاه پس از ديدار جنجالي برابر پرسپوليس تصميم به انحلال اين باشگاه گرفتند و قرار شد تا پايان فصل به بازي‌هاي خود ادامه دهند و مسئولان استيل‌آذين اعلام کردند با سقوط اين تيم باشگاه را منحل خواهند کرد. يدالله جهانبازي قضاوت اين ديدار را برعهده داشت. وي به محمد زينال خيري از شهرداري و علي انصاريان از استيل‌آذين کارت زرد نشان داد. حسن اشجاري در دقيقه 63 و محمد اسماعيل نظري در 84 از استيل‌آذين با کارت قرمز داور از زمين مسابقه اخراج شد.

O M I D
05-16-2011, 05:12 PM
سپاهان پرافتخار‌ترين تيم ايران شد جشن قهرماني سپاهان بدون جام در نصف‌جهان برگزار شد تيم فوتبال سپاهان اصفهان با نتيجه تساوي برابر پرسپوليس قهرماني‌اش را جشن گرفت تا پرافتخارترين تيم ليگ برتر شود. -------------------------------------------------------------------------------- ديدار دو تيم سپاهان و پرسپوليس از ساعت 18 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان و در حضور حدود 12 هزار تماشاگر برگزار شد. اين بازي با تساوي بدون گل به پايان رسيد تا سپاهان با اين تساوي 66 امتيازي شود و به فاصله يک هفته مانده به پايان مسابقات قهرماني‌اش را در ليگ برتر مسجل کند. پرسپوليس نيز 55 امتيازي شد و همچنان در رده چهارم جدول است. سعيد مظفري‌زاده داور مسابقه به هادي عقيلي از سپاهان و محمد منصوري از پرسپوليس کارت زرد نشان داد. سپاهان با اين قهرماني پرافتخارترين تيم ليگ برتر ايران شد. اين تيم در 10 دوره اين مسابقات سه قهرماني کسب کرده است. دو قهرماني اين تيم با اميرقلعه‌نويي به طور متوالي در دو فصل اخير به دست آمده است. قلعه‌نويي نيز چهارمين قهرماني خود را در ليگ برتر جشن گرفت. اين مربي دو بار با استقلال و دو بار با سپاهان قهرمان ليگ برتر ايران شده است. ترکيب سپاهان: مهدي رحمتي، هادي عقيلي، محسن بنگر، احسان حاج صفي، خسرو حيدري، اميد ابراهيمي، جواد کاظيمان( از دقيقه 69 هاشم بيک‌زاده) فابيو جانواريو، محرم نويدکيا( از دقيقه 88 حسين پاپي)، ابراهيم توره و يانوش( از دقيقه 69 رضا عنايتي) سرمربي: امير قلعه‌نويي پرسپوليس: عليرضا حقيقي،‌ مجتبي شيري، مازيار زارع، سامان آقازماني، ابراهيم شکوري، عليرضا محمد، حسين بادامکي، محمد نوري، حميدرضا علي عسگر، محمد منصوري و اشپيتيم آرفي. سرمربي: علي دايي سپاهان به همراه امير قلعه‌نويي براي دومين فصل پياپي در ليگ برتر ايران قهرمان شد. اين اولين مرتبه در تاريخ ليگ حرفه‌اي ايران است که يک تيم دو فصل متوالي قهرمان مي‌شود. با اين حال رئيس سازمان ليگ اعلام کرده به دليل اينکه به جانبداري از سپاهان متهم نشوند مراسم اهداي جام را در هفته آخر ليگ انجام مي‌دهند. به اين ترتيب جشن قهرماني زردپوشان بدون جام در کنار زاينده‌رود برگزار شد. بازيکنان و مربيان تيم سپاهان بعد از کسب عنوان قهرماني در زمين چمن ورزشگاه فولادشهر نمازشکر خواندند. سپاهان با تساوي بدون گل برابر پرسپوليس با 66 امتياز و به فاصله يک هفته به پايان مسابقات قهرمان ليگ برتر دهم شد.

O M I D
05-16-2011, 05:17 PM
برترين‌هاي اخلاق هفته 32 ليگ برتر فوتبال سازمان ليگ، اسامي برترين هاي اخلاق در هفته سي و دوم مسابقات ليگ برتر فوتبال را اعلام کرد. -------------------------------------------------------------------------------- اسامي برترين هاي اخلاق در هفته سي و دوم به شرح زير اعلام شد: بازيکن برتر: حميد رضا علي عسگري (پرسپوليس) بازي جوانمردانه: ديدار مس کرمان با پرسپوليس مربي برتر: مهدي تارتار (راه آهن)، با تشکر از امير قلعه نويي هواداران برتر اخلاق : هواداران صنعت نفت آبادان ميزبان برتر: کميته برگزاري مسابقات استان بوشهر تيم برتر داوري: تيم داوري بازي تراکتورسازي و صباي قم.

O M I D
05-20-2011, 05:38 PM
پرسپوليس با 7 مصدوم به مصاف پيکان مي رود

تيم فوتبال پرسپوليس روز جمعه در شرايطي به مصاف تيم پيکان مي رود که 7 بازيکن خود را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029043.jpg به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، فريد زرينه پزشک سرخپوشان گفت: سکو برت، امير حسين فشنگچي، محمد نوري و تياگو فراگا تحت درمان و فيزيوتراپي هستند و به بازي روز جمعه برابر پيکان نمي رسند.

پزشک پرسپوليس افزود: ضمن اينکه پيش از اين، سپهر حيدري، جلال اکبري و غلامرضا رضايي به جهت مصدوميت قادر به همراهي تيم خود در آخرين ديدار ليگ دهم نيستند. بنابر اين پرسپوليس با 7 مصدوم در برابر پيکان صف آرايي مي کند.

زرينه در پايان گفت: تلاش مي کنيم بازيکنان مصدوم را تا بازي هاي جام حذفي به تيم اضافه کنيم تا بتوانند پرسپوليس را در اين مسابقات همراهي کنند.

O M I D
05-20-2011, 05:41 PM
ازديد نمايندگان AFC از باشگاه سايپا

نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا امروز با حضور در ورزشگاه انقلاب کرج،‌ از امکانات و تجهيزات محل برگزاري ديدارهاي خانگي باشگاه سايپا بازديد کردند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026753.jpg به نقل از روابط عمومي شرکت فرهنگي ورزشي سايپا، طي اين بازديد که از ساعت 8 صبح امروز آغاز شد، بنيامين تايتونگ جينگ،‌ آليشر ينليم بائس،‌ توکوآکي سوزوکي، کيم هيونگ، چين هائومينگ و تي ار وي به عنوان نمايندگان AFC به منظور بازديد از امکانات اين باشگاه وارد ورزشگاه انقلاب کرج شدند.
طي اين بازديد، وروديهاي تماشاگران، ‌تيم ها،‌ خبرنگاران و جايگاه ويژه استاديوم، کيفيت زمين چمن،‌ رختکن بازيکنان و داوران، اتاق دوپينگ،‌ اتاق پزشکي،‌ سالن کنفرانس مطبوعاتي،‌ اتاق خبرنگاران،‌ وضعيت زيرساختي و تاسيسات پشتيباني، پارکينگ و مواردي از اين دست مورد ارزيابي کارشناسان AFC قرار گرفت.
بعد از انجام بازرسي، هيات بازديد کننده ضمن ابراز خرسندي و قدرداني از تغييرات رو به بهبود ايجاد شده در اين ورزشگاه از قبيل وضعيت اتاق رختکن داوران، ‌جايگاه VIP و ارتقا تجهيزات اتاق کنفرانس، پيشنهاداتي از قبيل ايجاد اتاق تلويزيون و تعبيه جايگاه دوربين هاي تلويزيوني در اتاق کنفرانس و ارتقا فضاي ميکسد زون در جهت بهبود هر چه بيشتر وضعيت ورزشگاه ارايه دادند.
اين گزارش حاکي است، ‌بعد از پايان اين مرحله از بازديد نمايندگان AFC،‌ عصر امروز (29 ارديبهشت ماه) از محل تمرين تيم هاي فوتبال بزرگسالان، ‌سالن بدنسازي و سرپوشيده و همچنين مجموعه اداري و برنامه هاي صورت گرفته در خصوص فرايند استعداديابي و تشکيل تيم هاي پايه فوتبال باشگاه سايپا بازديد کردند.

O M I D
05-20-2011, 05:48 PM
ضيايي: هر سه امتياز ديدار با پرسپوليس را مي خواهيم

سرمربي تيم فوتبال پيکان قزوين درباره شرايط جدول رده بندي رقابت هاي ليگ برتر گفت: چنانچه بخواهيم در ليگ برتر باقي بمانيم بايد هر سه امتياز ديدار با پرسپوليس را از آن خود کنيم.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029341.jpg ''محمد حسين ضيايي'' روز پنج شنبه درنشست مطبوعاتي ديدار تيم هاي پرسپوليس و پيکان افزود: تساوي به درد تيم ما نمي خورد؛ براي اينکه در ليگ برتر بمانيم بايد پرسپوليس را با نتيجه خوب شکست دهيم.
وي اضافه کرد: ديدار فردا مقابل پرسپوليس، حساسيت بالايي براي هر دو تيم دارد و آنها براي اينکه بتوانند چهارمين سهميه ايران درليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا را بدست آورند به پيروزي مقابل ما احتياج دارند و ما نيز براي اينکه از ليگ برتر سقوط نکنيم بايد پيروز اين بازي باشيم.
سرمربي تيم فوتبال پيکان قزوين در عين حال تاکيد کرد: حساسيت اين بازي براي ما بسيار بيشتر از رقيب است چرا که در هفته آخر همچنان جنگ براي بقا در ليگ برتر بين تيم هاي پايين جدول ادامه دارد و اين موضوع رقابت ها را درپايين جدول سخت تر کرده است.
ضيايي درباره برنامه هاي کادر فني اين تيم براي بازي مقابل پرسپوليس نيز گفت: نکات فني را به دقت به بازيکنان گوشزد و آنها را از لحاظ ذهني و جسمي براي اين بازي کاملا آماده کرده ايم.
به گفته وي، درصورتي که بازيکنان تيم پيکان دستورات کادر فني را به اجرا بگذارند و با هوش و درايت فوتبال بازي کنند به طور يقين مي توانند پرسپوليس را شکست دهند.
سرمربي تيم پيکان قزوين ادامه داد:بازيکنان ما به هيچ وجه نبايد انتحاري بازي کنند يا اينکه در بازي احساسي شوند. اگر آنها بتوانند خود را کنترل کنند، شکست پرسپوليس و ماندن در ليگ برتر براي ما دور از دسترس نخواهد بود.
ضيايي درپاسخ به سووالي مبني براينکه چرا تيم پيکان در انتهاي جدول به سر مي برد، گفت: مدت زيادي نيست که هدايت اين تيم را به عهده گرفته ام؛ از اين رو بهتر است ساير مسوولان تيم دراين مورد پاسخگو باشند.
وي درمورد شانس باقي ماندن اين تيم در ليگ برتر با توجه به اختلاف تفاضل اين تيم با ساير تيم هايي که خطر سقوط را احساس مي کنند، اظهار داشت: اين موضوع را تاييد مي کنم اما با اين حال، هنوز براي ماندن در ليگ برتر اميدوار هستيم و به ساير ديدار هاي همزمان نيز توجه داريم.
تيم پيکان فردا ، درهفته آخر رقابت هاي ليگ برتر فوتبال ميهمان تيم پرسپوليس تهران است.
اين بازي راس ساعت 18 در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.

O M I D
05-20-2011, 05:49 PM
مظفري‌زاده و داوري براي استقلال و پرسپوليس قصاوت مي‌كنند

مظفري‌زاده و داوري ديدارهاي تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس را سوت مي‌زنند.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00016901.jpg به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، داوران بازي هاي هفته آخر ليگ برتر که امروز برگزار مي شود به شرح زير است:
* جمعه30/2/90 -هفته سي و چهارم-ساعت 18
سايپا- سپاهان-انقلاب-کرج
تورج حق وردي – عليرضا کهوري – سعيد علي نژاديان – رسول رهبرفام –حسين عسگري
ذوب آهن-استيل آذين-فولاد شهر
غلامرضا جباري – بهرام کياني – عليرضا کناري – جواد شرفي – محمدعلي تولايي
پاس-استقلال-مفتح –همدان
سعيد مظفري زاده – رضا سخندان – مسعود فرح نيا – شاهين حاج بابايي – اسماعيل صفيري
نفت آبادان-تراکتورسازي تبريز-تختي-آبادان
بابک وسيله بر – محمدرضا منصوري – غلام آموزگار – روح الله ارشادي – سعيد بطحايي - ناظر ويژه: عبدالله باعزم
پرسپوليس –پيکان-آزادي-تهران
بابک داوري – محسن فريماني – پيمان فرخي مهر – ناظر: ايرج نظري
شهرداري تبريز - فولاد خوزستان-يادگار امام(ره)-تبريز
سيدحسين زرگر – مصطفي فراهاني – حسين سنجري – فرشيد افشار – مسعود مرادي - ناظرويژه: فريدون اصفهانيان
راه آهن-مس کرمان-اکباتان-تهران
هدايت ممبيني – داود رفعتي – محمدرضا ابوالفضلي – اشکان خورشيدي – علي خسروي
شاهين بوشهر-نفت تهران-شهيد بهشتي-بوشهر
عليرضا فغاني – حيدر شکور – حسن کامراني فر – البرز حاجي پور – حسين خوشخوان ناظرويژه: بهرام مهرپيما
ملوان-صباي قم-تختي-انزلي
رضا کرمانشاهي – مرتضي کريمي – رحيم شاهيم – غلامرضا مستقيم – غلامرضا بهروان

O M I D
05-20-2011, 05:50 PM
پس از بازي با پيكان پرسپوليسي‌ها 48 ساعت استراحت مي‌كنند

با تصميم علي دايي بازيکنان پرسپوليس پس از بازي با پيکان 48 ساعت استراحت خواهند کرد.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00028410.jpg علي دايي، سرمربي فوتبال پرسپوليس شب گذشته برنامه‌اي را تا قبل از ديدار با سپاهان که قرار است 8 خرداد برگزار شود، به بازيکنان داد.
از همين رو بازيکنان پرسپوليس پس از بازي با پيکان به مدت 48 ساعت استراحت خواهند کرد و از روز دوشنبه تمرينات خود را پيگيري مي کنند.
گفتني است پرسپوليس تهران در روز هشتم خرداد در ديداري حساس در ورزشگاه آزادي به مصاف سپاهان اصفهان خواهند رفت.

O M I D
05-20-2011, 05:50 PM
اميدوارم سوءتفاهم مظلومي و قلعه‌نويي برطرف شود
ميداودي: از باشگاه ديگري به جز سپاهان پيشنهاد 800 ميليوني داشتم

مهاجم استقلال گفت: رقم هشتصد ميليون تومان که در مصاحبه قلعه‌نويي وجود داشت از طرف باشگاه‌هاي ديگري به غير از سپاهان به من پيشنهاد شد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00001583.jpg ميلاد ميداوودي در گفت‌وگو با سايت شخصي‌اش اظهار داشت: اين که عنوان‌ مي شود ميداودي تنها بازيکني بوده که سال گذشته با وجود داشتن پيشنهاد از سپاهان به استقلال پيوست، شايد درست باشد اما نمي دانم بازيکني که قلعه نويي گفته پيشنهاد‌هاي ششصد و هشتصد ميليون توماني سپاهان را نپذيرفته و به استقلال رفته، کدام بازيکن است.

ميداودي ادامه داد: در فصل نقل و انتقالات سال گذشته به عنوان بازيکن آزاد، پيشنهادات مختلفي براي عقد قرارداد داشتم اما نه باشگاه سپاهان و نه ساير باشگاه ها، رقم ششصد ميليوني پيشنهاد ندادند. البته رقم هشتصد ميليون تومان که در مصاحبه قلعه نويي وجود داشت و برخي از روزنامه ها اقدام به حذف آن کردند، از طرف باشگاه هاي ديگري به غير از سپاهان پيشنهاد شد و اگر مديران آن باشگاه ها صلاح دانستند، مي توانند در اين خصوص صحبت کنند.

مهاجم استقلال با ابراز ناراحتي از اختلافات اخير بين مربيان استقلال و سپاهان گفت: مظلومي و قلعه‌نويي هر دو از پيشکسوتان باشگاه استقلال هستند که قبل از آمدنم به استقلال و اوايل سال 86 در اردوهاي تيم ملي شاهد دوستي و همکاري آن ها بوده ام. اميدوارم سوء‌تفاهم هاي بوجود آمده بين اين دو مربي برطرف شود، چون استقلال و سپاهان بازي هاي حساسي در جام حذفي پيش رو دارند و سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا نيز حاضر است. متأسفانه برخي افراد که هيچ سابقه ورزشي هم ندارند و معلوم نيست چطور خودشان را به باشگاه هاي بزرگ مي چسبانند، از اختلافات اخير بين مظلومي و قلعه نويي سوء استفاده کرده و براي مطرح شدن خود را وارد معرکه نموده اند تا با چند مصاحبه معروف شوند و بگويند ما هم هستيم.

ميداودي پيرامون مطالبات مالي‌اش از باشگاه استقلال عنوان کرد: اواخر هفته گذشته مبلغ 45 ميليون تومان از باشگاه استقلال دريافت کردم تا چک قسط دوم قراردادم که مربوط به آبان ماه سال 89 و قبل از مصدوميتم بود، تسويه شود و قرار است قسط هاي باقي مانده از قراردادم در آينده نزديک پرداخت شود. قبلا هم گفته ام که مشکلات مالي مربوط به تمام باشگاه هاست و اين مسائل در فوتبال ايران وجود دارد؛ خودم شاهد بوده ام که فتح الله زاده، اميري و نظري جويباري براي رفع مشکلات مالي بازيکنان چه تلاش هايي مي کنند اما از اين ناراحتم که چندي قبل برخي از رسانه ها نوشته بودند ميداودي تمام مبلغ قراردادش را گرفته و فقط 25 ميليون تومان ديگر از باشگاه استقلال طلبکار است! هر چند آن مطالب را کساني که در ماجراي مظلومي و قلعه نويي به اختلافات دامن مي زنند، به بعضي از خبرنگاران گفته بودند.

اين بازيکن درباره آخرين وضعيت آماده سازي و تاريخ بازگشتش به ميادين تصريح کرد: قبل از سفر استقلال به همدان، تمرينات بسيار خوبي همراه با ساير بازيکنان تيم داشتم و بدون مشکل در کارهاي گروهي شرکت کردم. در تعطيلي چند روزه تمرينات بعد از بازي با پاس همدان نيز به صورت انفرادي تمرين مي کنم تا ميزان آمادگي ام بيشتر شود. پزشک جراحم اعلام کرده از بازي با ملوان در جام حذفي (12 خرداد) مي توانم براي استقلال به ميدان بروم و اگر کادر فني صلاح بداند، در انزلي براي تيمم بازي خواهم کرد. شايد قسمتم اين است که از همان ورزشگاهي که مصدوم شدم، بار ديگر فوتبال را شروع کنم.

O M I D
05-20-2011, 05:51 PM
هدايتي: چند نفر از بازيكنان استيل‌‌آذين را به تيم بعد‌ي‌ام در ليگ برتر مي‌برم

مالک باشگاه استيل آذين به طور تلويحي از خريد يک تيم ليگ برتري خبر داد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00000495.jpg به نقل از سايت باشگاه استيل آذين، صبح پنجشنبه و پيش از سفر بازيکنان تيم استيل آذين به اصفهان براي رويارويي با ذوب آهن که آخرين بازي استيل آذين 90 - 89 در ليگ برتر است، حسين هدايتي بر سر تمرينات اين تيم حضور يافت و با بازيکنان اين تيم گفت و گو و درد و دل کرد.

هدايتي با حضور در ورزشگاه دستگردي، خطاب به بازيکنان اين تيم گفت: ممکن است اين آخرين ملاقات ما باشد. پيش از هر چيز از زحمات تک تک شما تشکر و قدرداني مي کنم. شايد نيازي به گفتن اين مسائل نباشد اما الان که اين تيم سقوط کرده و شرايط خوبي ندارد، برخي براي مطرح کردن خود و سوءاستفاده از اين شرايط مسائلي را مطرح کرده‌اند که فقط کذب محض بوده و هست.

وي ادامه داد: طي اين 5 سالي که از عمر استيل آذين مي‌گذرد طبق اسناد و مدارکي که موجود است ميلياردها تومان هزينه کرده‌ايم. سرمايه گذاري بخش خصوصي در فوتبالي که به هيچ وجه درآمدزايي ندارد يا نشانه ديوانگي است يا عاشقي و من عاشق فوتبال بوده و هستم. عاشق جوانان اين مرزو بوم. نه به دنبال سياسي کاري و نه به دنبال کسب شهرت و مقام. فقط به عشق خدمت به جوانان اين مرز و بوم وارد فوتبال شدم و براي آنها هزينه مي‌کنم و نه تنها دلسرد نيستم بلکه محبت مردم، هواداران و علاقمندان مرا بيشتر ترغيب مي کند که در فوتبال بمانم و خدمت کنم. هر چند در اين مدت ناملايمات زيادي ديدم اما عاشقانه به اين مردم عشق مي‌ورزم و هرگز با اين سختي‌ها و نامرادي‌ها از خدمت به اين جوانان عزيز کشور اسلامي‌ام دست نمي‌کشم.

هدايتي افزود: حالا که استيل آذين سقوط کرده برخي فرصت را مغتنم شمرده و دست به عقده گشايي زده‌اند و به نشر اکاذيب مي‌پردازند. برخي هم از رسانه ملي به تخريب چهره استيل آذين و مالکش مي‌پردازند. تعجب مي‌کنم از اينکه به جاي اينکه علل سقوط استيل آذين ريشه يابي شود، حدود 11 دقيقه تريبون رسانه ملي در اختيار برخي دوستان قرار مي گيرد که مرا تخريب کنند و مطالب خلاف واقع بگويند.

مالک باشگاه استيل آذين تاکيد کرد: از بازيکناني که سال گذشته در استيل آذين بودند سئوال مي‌کنم که آيا کسي از من طلبي دارد که دريافت نکرده باشد؟ آقاي برجلو، آقاي محمدي، آقاي نشاط جو، آقاي غلامي و .... آيا شما بابت سال گذشته و يا تا اينجاي فصل از من بد حسابي ديده ايد و آيا پول قرارداد‌هايتان را نگرفته‌ايد؟ (در اينجا تمامي بازيکنان پاسخ منفي دادند)

هدايتي افزود: من از آقايان مهدوي کيا و علي کريمي تشکر مي‌کنم که بلافاصله مصاحبه کرده واين مسائل واهي را تکذيب کردند و صادقانه اعلام کردند که پولشان را گرفته‌اند و کريمي هم گفت که خودش با خلوص نيت تتمه قراردادش را بخشيده نه به اين خاطر که اميدي به وصولش نداشته است. من از اين دو بازيکن بزرگ و از همه شما ممنونم و اين مسائل نه تنها مرا دلسرد نمي‌کند بلکه مصمم‌تر و باانگيزه‌تر به کارم ادامه خواهم داد. درست است که تيم سقوط کرده اما اين دليل نمي‌شود که من پول کسي را ندهم. من طبق قرارداد و توافقاتي که با تک تک شما دارم با شما تسويه حساب خواهم کردم.

هدايتي در بخش مهمي از صحبت هايش خاطرنشان کرد: استيل آذين با قدرت به راهش ادامه مي‌دهد. دست کساني که مي‌خواهند در ليگ يک در تيم استيل آذين بمانند و به حضور پر قدرت در دسته اول و بازگشت تيم به ليگ برتر کمک کنند، به گرمي مي‌فشاريم و از حضورشان با کمال ميل استقبال مي‌کنيم. چند بازيکن را هم مد نظر دارم که با خودم به تيم بعدي‌ام در ليگ برتر مي‌برم. آنهايي هم که نمي‌خواهند در ليگ يک براي استيل آذين بازي کنند و من هم نمي‌توانم آنها را به تيم بعدي‌ام ببرم، مي ‌توانند با مراجعه به باشگاه مذاکره و پيشنهادهايشان را بياورند و بنشينيم و دوستانه و در صلح و صفا با هم توافق کنيم. هر کس از هر تيمي پيشنهاد دارد، پيشنهادش را بياورد تا تا آن را بررسي کنيم و با هم به توافق برسيم. هر کس با من بود که هيچ و براي آنهايي هم که جدا مي‌شوند به هر تيمي که مي‌روند برايشان آرزوي موفقيت مي‌کنم.

هدايتي در پايان گفت: چند روز استراحت کنيد و بعد به باشگاه بياييد و با يکي از اين سه راهي که گفتم با هم به توافق برسيم. طي اين چند روز برخي از شما اظهار لطف کرده و به دليل احساس مسئوليت، گناه و يا شرمندگي و خجالت از سقوط تيم بصورت تلفني يا با ارسال نامه باقي مانده قراردادتان را بخشيديد و از دريافت مابقي پولتان صرف نظر کرديد که من از اين بابت از شما سپاسگزارم اما بايد بگويم که شما زحمت خود را کشيديد و من هم مثل هميشه پاي تعهد و قراري که با شما گذاشته‌ام خواهم بود. در پايان از شما حلاليت مي طلبم و در ادامه راه براي همه شما آرزوي موفقيت مي‌کنم.

O M I D
05-21-2011, 05:15 PM
مايلي‌كهن سرمربي فصل آينده سايپا نيست

مديرعامل باشگاه سايپا از تغيير کادر فني فوتبال اين باشگاه در فصل آينده خبر داد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00009020.jpg آرش کوشا درباره اينکه آيا براي فصل آينده از محمد مايلي‌کهن به عنوان سرمربي استفاده مي‌کنند يا خير گفت: مايلي کهن سرمايه ملي است و من به شخصه به او علاقه دارم اما براي فصل آينده مايلي کهن سرمربي سايپا نخواهد بود و ما سياست تغيير در کادر فني را در پيش داريم. البته من از مايلي کهن دعوت مي‌کنم که در مسئوليت‌هاي اساسي در باشگاه به ما کمک کند.

O M I D
05-21-2011, 05:26 PM
پرسپوليس پيكان را چپ كرد و از تراكتور سبقت گرفت تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه 5 بر يک پيکان قزوين را شکست داد و با تثبيت رتبه چهارمي، به حضور در ليگ قهرمانان آسيا براي فصل آينده اميدوارتر شد. -------------------------------------------------------------------------------- ديدار دو تيم پرسپوليس و پيکان از ساعت 18 در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود 3 هزار تماشاگر برگزار شد. هادي نوروزي در دقيقه 23 و مجتبي شيري در دقيقه 61 و حسين بادامکي در دقايق 80 و 90+4، مازيار زارع در دقيقه 85 براي پرسپوليس گلزني کردند و علي قرباني تک گل پيکان را در دقيقه 44 به ثمر رساند.پرسپوليس با اين پيروزي پنج بر يک جايگاه چهارمي خود را در ليگ برتر تثبيت کرد. سرخ‌پوشان تهراني در جام حذفي حضور دارند و در صورت قهرماني شانس حضور در ليگ قهرمانان فصل بعد را دارند اما در صورتي‌که يکي از دو تيم سپاهان و استقلال در جام حذفي قهرمان شوند در آن‌صورت پرسپوليس به رقابت‌هاي آسيايي راه پيدا خواهد کرد. محسن قهرماني داور مسابقه به ميثم رضاپور از پيکان کارت زرد نشان داد. با اين برد پرسپوليس 58 امتيازي شد و پيکان 33 امتيازي باقي ماند و به دسته اول سقوط کرد. در ليگ برتر براي تصاحب عنوان چهارمي تيم هاي پرسپوليس و تراکتورسازي رقابت نزديکي داشتند که در پايان سرخ پوشان پايتخت با اين پيروزي بالاتر از حريف تبريزي قرار گرفتند تا براي حضور در دوره بعدي ليگ قهرمانان آسيا اميدوارتر باشند. *ترکيب پرسپوليس: عليرضا حقيقي، عليرضا نورمحمدي، عليرضا محمد، مجتبي شيري،ابراهيم شکوري، سامان آقازماني، مازيار زارع، محمد منصوري( از دقيقه 60 وحيد هاشميان)، حميد علي‌عسگر( از دقيقه 60 اشپتيم آرفي)، هادي نوروزي( از دقيقه 69 سعيد حلافي)، حسين بادامکي سرمربي: علي دايي *ترکيب پيکان: ابراهيم‌ ميرزاپور، محسن ارزاني، رحمان رضايي، روح الله سلطاني، علي قرباني( از دقيقه 62 عليرضا عباسفرد)، الونگ الونگ( از دقيقه 83 روح الله عطايي)، محمود پوراسدالله( از دقيقه 69 مجيد خدابنده‌لو)، علي سلطاني، جهانگير عسگري، ميثم رضاپور و جونيور تويا سرمربي: محمد حسين ضيايي

O M I D
05-21-2011, 05:36 PM
هفته سي و چهارم ليگ برتر فوتبال پيروزي پرگل و بي‌تأثير تراكتورسازي مقابل نفت آبادان تيم تراکتورسازي در هفته سي و چهارم مقابل نفت آبادان به برتري رسيد. -------------------------------------------------------------------------------- تيم‌هاي صنعت نفت آبادان و تراکورسازي تبريز از ساعت 18 در ورزشگاه تختي آبادان در حضور 20 هزار نفر به مصاف هم رفتند که اين ديدار با برتري 3 بر يک تبريزي‌ها خاتمه يافت. مرتضي اسدي دقيقه 36، هدايت شهرياري 76 (گل به خودي) و مسعود ابراهيم‌زاده (86) براي تراکتورسازي و روح الله عرب در دقيقه 82 از روي نقطه پنالتي براي نفت گلزني کردند. تراکتورسازي با اين پيروزي با عنوان پنجمي به کار خود پايان داد و از آنجايي که اين تيم در جام حذفي هم حضور ندارد ديگر اميدي براي کسب سهميه آسيا ندارد. بابک وسيله‌بر داور اين ديدار به مهدي ثابتي از تراکتور سازي و حسن هوري از نفت کارت زرد نشان داد. نفت آبادان با اين شکست با 42 امتياز به کارش خاتمه داد.

O M I D
05-21-2011, 05:41 PM
هفته سي و چهارم ليگ برتر فوتبال
سومين نايب‌قهرماني استقلال و سقوط پاس به دسته اول

تيم فوتبال استقلال با پيروزي مقابل پاس همدان سومين عنوان نايب قهرماني رقابت‌هاي ليگ برتر را تصاحب کرد و پاس هم به دسته اول سقوط کرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00028448.jpg هفته سي و چهارم و پاياني رقابت‌هاي ليگ برتر عصر امروز از ساعت 18 با برگزاري ديدار تيم‌هاي پاس همدان و استقلال در ورزشگاه مفتح همدان و در حضور 15 هزار نفر پيگيري شد که در نهايت اين ديدار با نتيجه 2 بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.

آرش برهاني در دقيقه 36 با ضربه‌‌اي آکروباتيک دروازه پاس همدان را باز کرد. برهاني با اين گل تعداد گل‌هاي خود را به عدد 79 رساند تا رکورد گلزن‌ترين بازيکن ادوار ليگ برتر که هفته گذشته توسط خودش شکسته بود را تداوم بخشد.
در دقيقه 81 فرهاد مجيدي دومين گل استقلال را به ثمر رساند تا آبي‌ها 2 بر صفر اين ديدار را به پايان برسانند.

استقلالي‌ها با رسيدن به امتياز 65 عنوان نايب قهرماني خود را در فصل دهم تثبت کردند. استقلال در فصل‌‌هاي اول و سوم نايب قهرمان شده بودند و امروز سومين عنوان نايب قهرماني خود در 10 تاريخ ادوار ليگ برتر را به دست آورند.

سعيد مظفري زاده، داور اين ديدار به مهدي اميرآبادي از استقلال کارت زرد نشان داد. وي همچنين در دقيقه 61 به علي اصغر مديرروستا به خاطر اعتراضتش کارت زرد نشان داد.

پاس همدان با اين شکست با 35 امتياز به کار خود خاتمه داد و با توجه به ساير نتايج به دسته اول سقوط کرد.

O M I D
05-21-2011, 05:44 PM
هفته سي‌وچهارم ليگ برتر فوتبال
فولاد با گل‌هاي نوروزي دست پر تبريز را ترك كرد

ديدار تيم‌هاي شهرداري تبريز و فولاد خوزستان با نتيجه 2 بر صفر به سود فولادي ها خاتمه پيدا کرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00030887.jpg ديدار تيم‌هاي فوتبال شهرداري تبريز و فولاد خوزستان از هفته سي‌وچهارم ليگ برتر از ساعت 18 در ورزشگاه يادگار امام(ره) تبريز آغاز شد.

در اين مسابقه فولادي‌ها موفق شدند با گل‌هاي رضا نوروزي در دقايق 63 و 88 حريف خود را شکست دهند و دست پر تبريز را ترک کنند. فولاد با اين پيروزي 54 امتيازي شد و شهرداري تبريز 37 امتياز باقي‌ماند.
سيدحسين زرگر، قاضي اين ميدان به شهرام گودرزي از شهرداري تبريز و کاوه رضايي از فولاد خوزستان کارت زرد نشان داد.

O M I D
05-21-2011, 05:45 PM
هفته سي و چهارم ليگ برتر فوتبال
ذوب‌‌‌‌آهن با غلبه بر استيل‌‌‌‌آذين سوم شد

تيم فوتبال ذوب‌‌‌آهن با برتري برابر استيل‌‌‌آذين عنوان سومي رقابت‌هاي ليگ برتر را تصاحب کرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00028478.jpg ديدار تيم‌هاي ذوب‌‌‌آهن و استيل‌‌‌آذين از هفته سي و چهارم و پاياني ليگ برتر عصر امروز از ساعت 18 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شد که اين ديدار با دو گل به سود اصفهاني‌ها به پايان رسيد.

محمد قاضي در دقيقه 61 و حسين ماهيني در دقيقه 75 گل‌هاي شاگردان ابراهيم‌زاده را به ثمر رساندند. ذوب‌‌‌آهن با اين پيروزي با 63 امتياز عنوان سومي ليگ و سهميه آسيا را به دست آورد.

استيل آذين نيز که هفته گذشته سقوطش قطعي شده بود با 28 امتياز به عنوان تيم آخر به رقابت‌هاي ليگ دسته اول سقوط کرد.
غلامرضا جباري قضاوت اين ديدار را برعهده داشت.

O M I D
05-21-2011, 05:51 PM
ويسي :شانس بزرگ صعود يک پله‌اي در جدول را از دست داديم سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: در ديدار برابر ملوان بازيکنان ما تمرکز لازم را نداشتند و همين عامل سبب شد با وجود توقف نفت آّبادان، فرصت بزرگي براي يک رده صعود در جدول ليگ برتر را از دست بدهيم. -------------------------------------------------------------------------------- عبدالله ویسی اظهار داشت: بعد از کسب مقام ششم لیگ های برتر در دوره های هشتم و نهم و حذف ناباورانه از جام حذفی امید زیادی داشتیم که با برتری برابر ملوان فرصت صعود به رده نهم جدول را به دست آوریم اما به هر حال بازی با ملوان با شکست صبا به پایان رسید. وی تأکید کرد: در این دیدار مورد تاثیر بازی ملوان بازی کردیم اما به هیچ وجه به عملکرد بازیکنان تیم در این مسابقه خرده نمی‌گیریم زیرا آنها در این بازی بهترین نمایش چند مسابقه اخیر را ارائه کردند و غیبت سه بازیکن کلیدی تیم عامل اصلی نتیجه نگرفتن ما در این دیدار بود سرمربی تیم فوتبال صبای قم در مورد عملکرد بازیکنانش در این دیدار، افزود: تیم صبا در بازی‌های قبل بسیار خوب بازی کرده بود و از هر نظر برای موفقیت در این دیدار به تیمم اطمینان داشتیم اما افسوس که فرصت های مهمی را از دست دادیم که این اتفاق برای هر تیمی رخ می‌دهد.کنترل بازی از دست تیم صبا خارج شد وی از قضاوت داور مسابقه صبای قم و ملوان انزلی ابراز رضایت کرد و یاد آور شد: این ما بودیم که اشتباه کردیم زیرا باید با استفاده به موقع از فرصت های خود برابر حریف، کار را تمام می‌کردیم و اجازه نمی‌دادیم که ملوان انزلی در ورزشگاه اختصاصی خود بازیکنان ما را جریمه کند و کنترل بازی از دست تیم صبا خارج شود اما این جزیی از فوتبال است و وقتی همه چیز از دست رفته است کاری نمی‌توان کرد. با وجود موانع و کاستی های فراوان، تجربه موفقی داشتیم ویسی افزود: امسال در سومین تجربه حضور صبا در استان مقدس قم، با وجود مشکلات، موانع و کاستی های فراوان، تجربه موفقی داشتیم و همدلی و همکاری تمامی دستگاه‌های مرتبط با باشگاه سبب شده بود با کمترین مشکل بتوانیم لیگ برتر را به پایان برسانیم ولی امیدواریم برای فصل آینده از هم اکنون به فکر تقویت تیم باشیم.لزوم تصمیم‌گیری سریع مسئولان در خصوص آینده صبا وی تکلیف وضعیت تیم فوتبال صبای قم در فصل آینده را منوط به تصمیم مسئولان باشگاه دانست و عنوان داشت: امسال کادر مدیریتی خوبی داشتیم و امیدوارم هر تصمیمی که از سوی مسئولان باشگاه اتخاذ می‌شود به صلاح تیم و استان در فصل آینده باشد. تیم فوتبال صبای قم که امسال سومین سال حضور در استان مقدس قم را تجربه کرد، بعد از کسب مقام ششم هشتمین و نهمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس و حذف از مسابقات جام حذفی فوتبال کشور، با شکست در مصاف خارج از خانه برابر ملوان انزلی در نهایت با کسب 41 امتیاز جایگاه دهم جدول رده بندی لیگ برتر را به خود اختصاص داد.

O M I D
05-21-2011, 05:54 PM
ويسي :شانس بزرگ صعود يک پله‌اي در جدول را از دست داديم

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: در ديدار برابر ملوان بازيکنان ما تمرکز لازم را نداشتند و همين عامل سبب شد با وجود توقف نفت آّبادان، فرصت بزرگي براي يک رده صعود در جدول ليگ برتر را از دست بدهيم.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026246.jpg عبدالله ویسی اظهار داشت: بعد از کسب مقام ششم لیگ های برتر در دوره های هشتم و نهم و حذف ناباورانه از جام حذفی امید زیادی داشتیم که با برتری برابر ملوان فرصت صعود به رده نهم جدول را به دست آوریم اما به هر حال بازی با ملوان با شکست صبا به پایان رسید.
وی تأکید کرد: در این دیدار مورد تاثیر بازی ملوان بازی کردیم اما به هیچ وجه به عملکرد بازیکنان تیم در این مسابقه خرده نمی‌گیریم زیرا آنها در این بازی بهترین نمایش چند مسابقه اخیر را ارائه کردند و غیبت سه بازیکن کلیدی تیم عامل اصلی نتیجه نگرفتن ما در این دیدار بود
سرمربی تیم فوتبال صبای قم در مورد عملکرد بازیکنانش در این دیدار، افزود: تیم صبا در بازی‌های قبل بسیار خوب بازی کرده بود و از هر نظر برای موفقیت در این دیدار به تیمم اطمینان داشتیم اما افسوس که فرصت های مهمی را از دست دادیم که این اتفاق برای هر تیمی رخ می‌دهد.کنترل بازی از دست تیم صبا خارج شد
وی از قضاوت داور مسابقه صبای قم و ملوان انزلی ابراز رضایت کرد و یاد آور شد: این ما بودیم که اشتباه کردیم زیرا باید با استفاده به موقع از فرصت های خود برابر حریف، کار را تمام می‌کردیم و اجازه نمی‌دادیم که ملوان انزلی در ورزشگاه اختصاصی خود بازیکنان ما را جریمه کند و کنترل بازی از دست تیم صبا خارج شود اما این جزیی از فوتبال است و وقتی همه چیز از دست رفته است کاری نمی‌توان کرد.
با وجود موانع و کاستی های فراوان، تجربه موفقی داشتیم
ویسی افزود: امسال در سومین تجربه حضور صبا در استان مقدس قم، با وجود مشکلات، موانع و کاستی های فراوان، تجربه موفقی داشتیم و همدلی و همکاری تمامی دستگاه‌های مرتبط با باشگاه سبب شده بود با کمترین مشکل بتوانیم لیگ برتر را به پایان برسانیم ولی امیدواریم برای فصل آینده از هم اکنون به فکر تقویت تیم باشیم.لزوم تصمیم‌گیری سریع مسئولان در خصوص آینده صبا
وی تکلیف وضعیت تیم فوتبال صبای قم در فصل آینده را منوط به تصمیم مسئولان باشگاه دانست و عنوان داشت: امسال کادر مدیریتی خوبی داشتیم و امیدوارم هر تصمیمی که از سوی مسئولان باشگاه اتخاذ می‌شود به صلاح تیم و استان در فصل آینده باشد.
تیم فوتبال صبای قم که امسال سومین سال حضور در استان مقدس قم را تجربه کرد، بعد از کسب مقام ششم هشتمین و نهمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس و حذف از مسابقات جام حذفی فوتبال کشور، با شکست در مصاف خارج از خانه برابر ملوان انزلی در نهایت با کسب 41 امتیاز جایگاه دهم جدول رده بندی لیگ برتر را به خود اختصاص داد.

O M I D
05-22-2011, 05:18 PM
قلعه‌نوعي: اگر بازيکنان موردنظرم را بگيرند، مي‌مانم/ سال بعد براي فتح ليگ‌قهرمانان تلاش مي‌کنيم

ما هيچ‌گونه تباني نداشتيم و فقط و فقط به‌خاطر استراحت دادن به بازيکنان اصلي براي بازي حساسمان در ليگ‌قهرمانان با نفرات ذخيره‌مان مقابل سايپا قرار گرفتيم.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00004934.jpg امیر قلعه‌نوعی، سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان که با این تیم برای دومین سال پیاپی به مقام قهرمانی لیگ‌برتر رسید، در رابطه با تمدید قراردادش با زردپوشان اصفهانی گفت: «اگر بازيکنان مورد نظرم در تيم حفظ شوند و پنج بازيکن مورد توجه خود را از تيم هاي ديگر بگيريم در سپاهان مي مانم. در جلسه‌اي که با محمدرضا ساکت مدير عامل باشگاه سپاهان داشتم دو شرط براي ماندن داريم که يکي حفظ بازيکنان مورد نظرم و ديگري گرفتن پنج بازيکن مورد توجه از ساير تيم هاي ليگ برتر است.»
قلعه‌نوعی با اشاره به اینکه با اینکه اگر بازیکنان موردنظرم توسط مدیریت جذب شوند و امکانات خوبی در اختیار داشته باشم، گفت: «با اضافه شدن نفرات و حفظ بازيکنان فعلي در سال آينده براي فتح جام ليگ قهرمانان تلاش مي کنيم.»
سرمربی سپاهان در پایان صحبت‌هایش در مورد بازي ندادن اکثر نفرات تيم فوتبال سپاهان مقابل سايپا گفت: «در اين بازي از اکثر بازيکنان اصلي استفاده نکردم تا با استراحت بازي روز سه شنبه سوم خرداد مقابل بنيادکار را با قدرت کامل بازي کنند. ما هیچ‌گونه تبانی نداشتیم و فقط و فقط به‌خاطر استراحت دادن به بازیکنان اصلی برای بازی حساسمان در لیگ‌قهرمانان با نفرات ذخیره‌مان مقابل سایپا قرار گرفتیم.»

O M I D
05-22-2011, 05:22 PM
نژادزماني:مرفاوي گزينه نخست سرمربيگري تيم مس کرمان است

مديرعامل باشگاه مس کرمان از صمد مرفاوي به عنوان گزينه اصلي هدايت تيم فوتبال اين باشگاه در فصل آينده ياد کرد.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00014802.jpg فتح الله نژادزمانی ضمن بیان مطلب فوق در مورد اینکه گفته می شود صمد مرفاوی قصد دارد به تیم سایپا برود، گفت: من هم این شایعات را شنیده‌ام اما مرفاوی تنها گزینه و اولین مربی مدنظرمان برای هدایت تیم مس در فصل آینده لیگ برتر است.
وی ادامه داد: به علت اینکه صمد مرفاوی شناخت بهتری از تیم دارد می‌تواند برای ما بهتر از سایر مربیان باشد اما اگر وی رسما اعلام کند فصل آینده در مس نخواهد بود آن وقت با مربیان دیگر مذاکره می‌کنیم. در حال حاضر درست نیست به گزینه‌های دیگر فکر کنیم.
مدیرعامل باشگاه مس در مورد نامه مرفاوی به مسئولان این باشگاه گفت: من این نامه را خواندم و در متن آن چیزی به عنوان خداحافظی صمد از تیم مس ندیدم.
نژاد زمانی در پایان گفت: هدف ما این است که کادر فنی و استخوان بندی تیم را حفظ کنیم تا حضور قدرتمندانه‌تری در یازدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر داشته باشیم.
تیم فوتبال مس کرمان در دهمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با هدایت صمد مرفاوی 52 امتیاز کسب کرد و عنوان هفتم را به خود اختصاص داد.

O M I D
05-22-2011, 05:27 PM
مهدوي‌کيا به تيم هدايتي مي‌رود

او در مصاحبه‌هايش گفته که چند بازيکن استيل‌آذين را به تيم جديدش مي‌برد که يکي از آنها مهدي مهدوي‌کيا است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00004616.jpg حسین هدایتی مالک ثروتمند استیل‌آذین، پس از سقوط تیمش به دسته اول، حالا قصد دارد یک تیم لیگ‌برتری بخرد. او در مصاحبه‌هایش گفته که چند بازیکن استیل‌آذین را به تیم جدیدش می‌برد که یکی از آنها مهدی مهدوی‌کیا است. اگر هدایتی تیم بخرد، مهدوی‌کیا قول داده که سال بعد به تیم او برود. از طرفی بحث حضور هدایتی در پرسپولیس هم مطرح شده که اگر این اتفاق بیفتد، راه بازگشت مهدوی‌کیا به تیم محبوبش هموارتر خواهد شد، حتی اگر علی دایی فصل بعد هم سرمربی پرسپولیس باشد.