ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نان زنجبیلی، در بشقاب نکسوس وان و نکسوس اس



Dr.Mobile
03-21-2011, 06:46 PM
گوگل روز گذشته اعلام کرد اندروید 2.3.3 که جدید ترین ویرایش نسخه Gingerbread می باشد را برای هر دو گوشی خود، بیرون داده است. در ویرایش های نخست، در کار با تگ های NFC مشکل وجود داشت. اما حال می توانید آنها را ویرایش، حذف و یا باز نویسی کنید. یکی از مشکلات دیگر Nexus S ، ری استارت شدن تصادفی آن بود که این باگ هم به همراه دیگر باگ های تصادفی دیگر، اصلاح شده است. در طول چند هفته آینده، شاهد یک کیت کامل خواهید بود که برای استریم کردن روی تلفنتان کاربرد خواهد داشت. اما فعلا باید تا چند هفته دیگر برای این امکانات صبر کنید و البته باید خوشحال باشید که گوگل همچنان به Nexus One، وفادار مانده است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg


البته یک خبر هم هست که شاید برای بعضی خوب و برای عده ای بد باشد. فعلا در Nexus S، اگر آپدیت جدید را نصب کنید، تمامی مخاطبان فیس بوک شما حذف خواهند شد! گوگل توضیح داده که تمام اپلیکیشن ها باید از ای.پی.آی Contacts برای نمایش مخاطبین استفاده کنند. اما درفیس بوک روشی متفاوت استفاده شده است و گوگل قصد دارد این شرکت را برای اصلاح این اپلیکیشن تحت فشار قرار دهد.



البته فعلا طبق گزارش ها، برای نکسوس وان؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد. پس می توانید خوشحال باشید و از نکسوس وان Gingerbread لذت ببرید .


منبع:نارنجی