توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با سلام(راهنمایی در مورد پایان نامه)
mehdi124
03-18-2011, 12:03 AM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان زحمت کش و دوستان باشگاه پیام نور امیدوارم هر کجا که هستید موفق و پبروز باشید بنده دانشجوی ترم آخر مدیریت دولتی پیام نور هستم برای درس پروژه باید پایان نامه تهیه کنم.از دوستان تقاضا دارم مرا در این راه یاری کنند بنده هم در خدمت شما عزیزان هستم.
موضوع پایان نامه من میتونه یکی از این موارد باشه:
نقش و یا کاربرد فناوری اطلاعات در سیستم های اطلاعاتی و کاربرد آن در یک سازمان
رابطه بین سیستم اطلاعاتی مدیریت و کارآفرینی در یک سازمان
تاثیر سیستم های اطلاعاتی بر عملکرد سازمانی و برررسی آن در یک سازمان
بنده نیاز به یک پایان نامه دارم تا بر اساس آن جلو برم
بسیار سپاس گذارم
اگه موضوع های دیگه ای هم پیشنهاد دارید ممنونم
زهره محبی
03-18-2011, 12:10 AM
انشالله که به شما کمک کنن به من که کسی کمک نکرد:168:
منم ترم آخرم مدیرت بازرگانی
donya88
03-18-2011, 12:35 AM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان زحمت کش و دوستان باشگاه پیام نور امیدوارم هر کجا که هستید موفق و پبروز باشید بنده دانشجوی ترم آخر مدیریت دولتی پیام نور هستم برای درس پروژه باید پایان نامه تهیه کنم.از دوستان تقاضا دارم مرا در این راه یاری کنند بنده هم در خدمت شما عزیزان هستم.
موضوع پایان نامه من میتونه یکی از این موارد باشه:
نقش و یا کاربرد فناوری اطلاعات در سیستم های اطلاعاتی و کاربرد آن در یک سازمان
بنده نیاز به یک پایان نامه دارم تا بر اساس آن جلو برم
بسیار سپاس گذارم
اگه موضوع های دیگه ای هم پیشنهاد دارید ممنونم
سلام
رشتم مدیریت نیست اما شاید بتونم یه راهنمایی مختصری از روی موضوعاتی که گفتی بهت بکنم.
موارد زیر :
به نظرم این دو مورد را شما در این مقطع بهتر میتو نی کار کنی . چون صحبت از رابطه و تاثیر و ... این چیزاس پس باید داده هاتو پیدا کنی و از یکی از روشهای رگرسیون استفاده کنی . خطی- لجستیک - غیر خظی و.... که بستگی داره . مثلا میتونی برای
از رگرسیون با متغیر های مجازی استفاده کنی که متغیر وابسته عملکرد سازمان باشه که برای عملکرد هم مطمئنا شما که مدیریت خوندی میتونی یه متغیر خوب پیدا کنی و متغیر مستقلت هم یه متغیر مجازی باشه به نام سیستم اطلاعاتی . که این داده ها بصورت یه سری زمانی جمع اوری بشه که وجود این سیستم اطلاعاتی برای اون سازمان خاص را یک و عدم وجود اون سیستم اطلاعاتی صفر باشه و..... به نظرم روشهای متعددی میتونی استفاده کنی . البته اینا را که گفتم فقط بر اساس همون چیزی بود که خودت عنوان کردی .
لازم نیست که حتما یه پایان نامه جلوت باشه . میتونی تو سایت sid.ir سرچ کنی و مشابه موضوت مقاله پیدا کنی .
mehdi124
03-19-2011, 07:38 PM
یه دنیا ممنون من از پایان نامه هیچی سر در نمیارم صفر هستم کاملا صفرم کاااامل
انشاله که بتونیم....
ازتون ممنون میشم
میتونم ایمیلتونو داشته باشم؟
sepehrian1234@yahoo
مژگان
04-06-2011, 09:08 PM
یه دنیا ممنون من از پایان نامه هیچی سر در نمیارم صفر هستم کاملا صفرم کاااامل
انشاله که بتونیم....
ازتون ممنون میشم
میتونم ایمیلتونو داشته باشم؟
sepehrian1234@yahoo
مقالات اینجا به دردتون نمی خوره ؟ مقالات و پایان نامه ها (http://pnu-club.com/pnu.338.html)