توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار تیم ملی فوتبال ایران (1389)
pnugirl
01-02-2011, 09:02 AM
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران می گوید هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و هر چهار تیم حاضر در گروه d مدعی صعود به مرحله یک چهارم جام ملت های آسیا هستند.
جواد نکونام درباره وضعیت تیم ملی در فاصله یک هفته مانده تا آغاز رقابت های جام ملت های آسیا گفت: خدا را شکر وضعیت تیم ملی خوب است. تمرینات مناسبی را پشت سر گذاشته ایم و اردوی خوبی هم تا اینجا در قطر داشته ایم. امیدوارم تا زمان باقی مانده تا شروع رقابت ها بتوانیم به هماهنگی لازم برسیم.
وی درباره گروه ایران و حریفان تیم ملی هم گفت: گروه مان خیلی سخت است. عراق قهرمان دوره پیش از سخت ترین حریفان ماست و کره شمالی هم همیشه حریف قابل احترامی بوده و امارات هم با توجه به سرمایه گذاری خوبی که انجام داده تیم سر سختی است. واقعا گروه چهارم رقابتها گروه دشواری است.
نکونام در پاسخ به این سوال که چه قدر برای قهرمانی تیم ملی در جام ملت های آسیا شانس قائل هستید به ایسنا گفت: ابتدا باید فکر و ذکرمان مرحله گروهی باشد. نمی شود پیش بینی کرد. هر چهار تیم حاضر گروه چهارم مدعی صعود هستند. تلاش مان را می کنیم و همه هدفمان موفقیت در جام ملت ها و شاد کردن دل مردم ایران است.
وی در پاسخ به این سوال که شما گفته بودید تیم ایران چهار سال قبل تیم بهتری نسبت به تیم فعلی است، دلیلتان چه بوده است؟ گفت: به نظرم نفراتی که در آن تیم بودند بهتر از این تیم بودند. در آن تیم پنج بازیکن لژیونر بودند و حتما بازیکنان خوبی بوده اند که می توانستند در خارج از ایران بازی کنند. در این تیم هم با توجه به تغییر نسل، بازیکنان خوبی حضور دارند اما نظر من کماکان همانی است که هفته پیش گفتم.
نکونام در پاسخ به این سوال که با این نسل جدید چه آینده ای را می توان برای فوتبال ایران متصور شد، گفت: این به بازیکنان بستگی دارد که تا چه حد بتوانند خوب کار کنند. اگر آنها خوب باشند و بتوانند به اروپا بروند فوتبال ایران روزهای خوشی را پیش رو خواهد داشت. همه چیز دست خود بازیکنان است که چطور آینده فوتبال ایران را رقم بزنند.
نکونام که با حضور در جام ملت های آسیا ۲۰۱۱ برای چهارمین بار در این رقابت ها شرکت می کند، در پاسخ به این سوال که فکر می کنید مدعی قهرمانی این دوره چه تیمی است، گفت: ژاپن و کره جنوبی مدعی همیشگی هستند اما فکر می کنم در این دوره استرالیا و ایران هم دیگر مدعیان قهرمانی در آسیا هستند.
وی درباره حضور علی سعیدلو در تمرین تیم ملی و قولی که برای پاداش به بازیکنان تیم ملی داده است هم گفت: پاداش حق ورزشکاران است. همان طور که پاداش ها انگیزه ورزشکاران ایرانی را در گوانگجو بالا برد این پاداش باعث بالا رفتن انگیزه بازیکنان تیم ملی هم می شود. من برای تمامی رشته ها احترام قائلم اما فوتبال نقطه عطفی در ورزش ایران است و موفقیت تیم ملی می تواند بسیاری از مشکلات جامعه را حل کند. موفقیت تیم ملی مردم را خوشحال میکند و خدایی ناکرده با ناکامی تیم ملی، مردم ناراحت می شوند که امیدوارم ما بتوانیم دل مردم ایران را شاد کنیم.
نکونام که با حضور در جام ملت های آسیا رکورد بازی های ملی علی کریمی و مهدی مهدوی کیا را می شکند درباره این مساله به ایسنا گفت: من هیچ وقت دنبال این مسایل نبوده ام و تنها افتخاری که همیشه به آن می بالم بازی در تیم ملی است. هر روز که برای تیم ملی بازی می کنم به یکی از رویاهای زندگی ام می رسم و به آن افتخار می کنم.
وی با قدردانی از مسوولان بابت نزدیک شدن به تیم ملی گفت: من از مردم و رسانه ها هم می خواهم در فاصله یک هفته تا آغاز جام ملت های آسیا همچنان از تیم ملی حمایت کنند. امیدوارم دیگر بحث هایی مانند انتخاب سرمربی تیم ملی مطرح نشود تا همه متحد شده و زمینه موفقیت تیم ملی را فراهم کنیم.
بازیکن میانی تیم اوساسونا درباره مصاحبه اش با روزنامه ناوارا که به نقل از او آمده بود "ممکن است بازی با ساراگوسا آخرین بازیام برای این تیم باشد"، گفت: متاسفانه مقداری مصاحبه من بد ترجمه شده بود. من گفته بودم، با توجه به این که قراردادم این فصل به پایان می رسد می توانم در نیم فصل تیم جدیدم را انتخاب کنم اما همانطور که بارها گفته ام من دوست دارم در اوساسونا بمانم اما هنوز چیزی مشخص نیست.
O M I D
01-02-2011, 06:36 PM
غيبت قلعهنويي در جلسه كميته فني به دليل عدم اطلاعرساني فدراسيون
امير قلعهنويي به دليل عدم اطلاع رساني فدراسيون فوتبال از حضور در جلسه امروز صبح کميته فني بازماند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg جلسه کميته فني فدراسيون فوتبال در حالي امروز صبح برگزار ميشود که به دليل عدم اطلاع رساني از سوي مسئولان اين فدراسيون امير قلعهنويي، سرمربي سپاهان و عضو کميته فني از حضور در اين جلسه اطلاعي نداشت.
گفتنی است، قلعهنويي علت عدم حضورش را بياطلاعي از اين موضوع عنوان کرد و گفت: از تشکيل جلسه امروز کميته فني اطلاعي ندارم چون با من صحبتي براي حضور در اين جلسه نشده است و اکنون هم در خانه حضور دارم.
O M I D
01-02-2011, 06:37 PM
بدون قلعهنويي، نبي، افاضلي و دوستيمهر، نشست كميته فني تشكيل شد
نشست کميته فني فدراسيون فوتبال صبح امروز (يکشنبه) بدون حضور امير قلعهنويي، هومن افاضلي، علي دوستيمهر و مهدي محمد نبي برگزار شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg نشست کميته فني فدراسيون فوتبال صبح يکشنبه از ساعت 9 و 45 دقيقه در محل آکادمي ملي فوتبال ايران آغاز شد.
در اين نشست مهدي محمد نبي، امير قلعهنويي، هومن افاضلي و علي دوستيمهر حضور ندارند. مرتضي محصص هم کمي با تاخير به اين نشست رسيد. افاضلي که به طور موقت به عنوان مربي تيم اميد منصوب شده همزمان با برگزاري نشست تمرين تيم اميد را در زمين شماره يک کمپ برگزار ميکند.
در اين نشست دربارهي انتخاب سرمربي جديد تيم اميد و تيم جوانان بحث و تبادل نظر خواهد شد.
O M I D
01-02-2011, 06:38 PM
ترابيان: با مربي تيم اميد به توافق رسيدهايم/ او شايد اهل برزيل باشد
عباس ترابيان رئيس کميته روابط بينالملل فوتبال ايران اعلام کرد که فدراسيون فوتبال با سرمربي تيم اميد به توافق رسيده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg وي گفت:« نام اين مربي را در يکي، دو روز آينده اعلام ميکنيم.»
ترابيان در پاسخ به سوالی در مورد مليت اين مربي اينطور جواب داد که: « ايشان از يک کشور صاحب فوتبال هستند.» و وقتي از او سوال کردند که آيا آنها اهل برزيل هستند. او با خنده جواب داد شايد!
وي همچنين تأکيد کرد که هومن افاضلي در بازي با قرقيزستان به هيچ عنوان روي نيمکت نخواهد نشست و اين مربي خارجي عهدهدار سکان هدايت تيم ملي خواهد بود.
O M I D
01-02-2011, 06:38 PM
دوستي با حضور در همدان براي تيم نوجوانان استعداديابي ميكند
کادرفني تيم فوتبال نوجوانان براي انتخاب نفرات مناسب از اواخر هفته جاري با حضور در همدان کار استعداديابي را آغاز ميکند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پس از برگزاري اردوي دو روزه تيم نوجوان در تهران علي دوستي و دستيارانش از اواخر هفته جاري اردوهاي استعدايابي در استان هاي مختلف را آغاز مي کنند.
طبق هماهنگي هاي به عمل آمده اولين اردوي استعدايابي با ميزباني استان همدان در روزهاي پنجشنبه و جمعه هفته جاري برگزار مي شود.
در اين مرحله بازيکنان نوجوان از استان هاي همدان، لرستان و کردستان حضور خواهند داشت.
اين اردو به دليل فصل امتحانات دو روزه خواهد بود اما از اردوهاي بعدي زمان استعداديابي سه روزه خواهد شد.
استعداديابي کادر فني نوجوانان تا 20 بهمن ادامه خواهد داشت.
اين تيم در حال حاضر سرپرست ندارد و امور مربوط به سرپرستي به عهده خود مربيان است.
O M I D
01-02-2011, 06:39 PM
سه بازيكن تيم اميد بدون اطلاع قبلي غايب تمرينات هستند
در اردوي فعلي تيم فوتبال اميد سه بازيکن دعوت شده بدون اطلاع قبلي از حضور در تمرينات امتناع کردهاند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تمرينات تيم اميد براي آماده شدن جهت بازي با قرقيزستان درحالي از روز گذشته آغاز شده که از جمع 24 بازيکن دعوت شده به اردو 19 نفر خود را به مربيان معرفي کرده اند.
از بين غايبين فقط حميد علي عسگر و کمال کاميابي نيا با هماهنگي در اين اردو حضور ندارند.
مسعود ابراهيم زاده از تيم تراکتورسازي، محمدرضا زينال زاده از شهرداري تبريز و ميلاد شيخ فخرالديني از مس کرمان بازيکناني هستند که بدون هماهنگي با کادرفني در اين اردو حضور ندارند.
کفاشيان از کادرسرپرستي تيم اميد خواسته تا گزارش غيبت اين بازيکنان را در اختيارش قرار دهند تا در اين مورد تصميم لازم را بگيرد.
O M I D
01-02-2011, 06:42 PM
اعلام برنامه مسابقات ليگ برتر اميد
سازمان ليگ آزادگان برنامه رقابتهاي ليگ برتر رده سني اميد پايه کشور را اعلام کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg شنبه 25/10/89-هفته اول-ساعت 14:00
زاگرس دهلران-شموشک نوشهر-تختی-دهلران
مس کرمان-ابومسلم خراسان-سلیمی کیا—کرمان
استقلال اهواز-نفت اهواز-تختی-اهواز
برق شیراز-مس رفسنجان-اختصاصی برق-شیراز
نساجی مازندران-شهرداری گچساران-وطنی-قائمشهر
فولاد خوزستان-نفت آبادان-اختصاصی فولاد-اهواز
پنجشنبه30/10/89-هفته دوم-ساعت 14:00
ابومسلم خراسان-سپاهان اصفهان-تختی-مشهد
شموشک نوشهر-استقلال اهواز-وطنی-قائمشهر
نفت اهواز-مس کرمان-اختصاصی نفت-اهواز
شهرداری گچساران-ملوان بندر انزلی-تختی-گچساران
مس رفسنجان-فولاد خوزستان-نوش آباد-رفسنجان
نفت ابادان-نساجی مازندران-پیروز-ابادان
چهارشنبه 6/11/89-هفته سوم-ساعت 14:00
استقلال اهواز-زاگرس دهلران-تختی یک-اهواز
سپاهان اصفهان-نفت اهواز-صفائیه-صفائیه
مس کرمان-شموشک نوشهر-سلیمی کیا-کرمان
فولاد خوزستان-برق شیراز-اختصاصی فولاد-اهواز
ملوان بندر انزلی-نفت ابادا-تختی-انزلی
نساجی مازندران-مس رفسنجان-وطنی-قائمشهر
O M I D
01-02-2011, 06:44 PM
تمرين تيم اميد در هواي پاك برگزار شد
تمرين تيم فوتبال اميد ساعت 15 در محل کمپ تيمهاي ملي با حضور 19 بازيکن شروع شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تمرين تيم اميد در حالي آغاز شد که بازيکنان پس از گرم کردن به انجام حرکات کششي پرداختند. هومن افاضلي تمرينات کششي و نرمش را طراحي کرد و بازيکنان آن را اجرا کردند.
بازيکنان نيز پس از گرم کردن به دو دسته 8 نفره تقسيم شدند و در نصف زمين يک بازي دست گرمي را انجام دادند که تاکيد کادر فني بيشتر حرکات کار بر روي زمين و مرور کارهاي دفاعي و نفوذ از ميانه هاي زمين بود.
در تمرين امروز از آلودگي غرب تهران خبري نبود و کادر فني از اين موضوع خوشحال بودند.
O M I D
01-03-2011, 01:27 PM
در آخرين بازي دوستانه پيش از جام ملت هاي آسيا
ايران 1 - آنگولا صفر
تيم ملي فوتبال ايران در آخرين ديدار دوستانه خود پيش از جام ملت هاي آسيا، آنگولا را از پيش رو برداشت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgتيم ملي ايران که از سهشنبه آينده کارش در رقابت هاي جام ملت هاي آسيا آغاز ميکند، امشب در آخرين ديدار خود پيش از شرکت در اين رقابت ها به مصاف تيم ملي آنگولا رفت و توانست با تک گل کاپيتان جواد نکونام که در دقيقه 93 به ثمر رسيد، اين تيم آفريقايي را از پيش رو بردارد.
در اين ديدار تيم ملي ايران نمايش بهتري در مقايسه با حريف خود و همچنين در قياس با بازي گذشته برابر قطر انجام داد تا هواداران فوتبال ايران را به نتايجش در جام ملت هاي آسيا اميدوارتر کرده باشد.
امارات حريف ايران در جام ملت ها امشب دو بر صفر سوريه را از پيش رو برداشت و عراق ديگر حريف ايران با نتيجه 3 بر 2 در مصاف با چين شکست خورد.
O M I D
01-03-2011, 01:29 PM
معرفي افشين قطبي در پايگاه اينترنتي AFC
سايت رسمي کنفدراسيون فوتبال آسيا دربخش «دو خط ازمربيان» سرمربي تيم ملي ايران را معرفي کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg دربخش فارسی پایگاه اینترنتی کنفدراسیون فوتبال آسیا، درباره سرمربی تیم ملی ایران نوشت: سیدافشین قطبی در نوزدهم بهمن 1342 در شیراز به دنیا آمد. او در زمان تحصیل در دانشگاه یو سی ال ای لس آنجلس بازیکن این تیم بود.
این پایگاه افزود: افشین قطبی در بازیهای جام جهانی 1998 مشاور سرمربی تیم ملی آمریکا بود که با ایران در یک گروه قرار داشت و از سال 2001 همراه با گاس هیدینگ سرمربی تیم ملی کره جنوبی برای آماده کردن تیم این کشور برای جام جهانی 2002 ویدئو آنالیزور و دستیار هیدینگ شد.
در بخش دیگری از این نوشته آمده است: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران بعداز جام جهانی به باشگاه سوان سامسونگ پیوست و سال 2006 در جمع دستیاران ادووکات مربی کره جنوبی قرار گرفت و یک سال بعد وقتی پیم وربیک مربی کره جنوبی شد او سمت کمک مربیگری تیم را برعهده گرفت.
این مقاله افزوده است: قطبی در سال 1388 برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس تهران به ایران بازگشت و توانست در نخستین سال حضورش در فوتبال ایران، پرسپولیس را به مقام قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران برساند.
AFC همچنین نوشته است: افشین قطبی اردیبهشت امسال سرمربی تیم ملی فوتبال ایران شدو در 3بازی باقیمانده انتخابی جام جهانی نتوانست ایران را به آفریقای جنوبی برساند و قرارشد مربی ایران تا پایان جام ملت های آسیا بماند و پس از آن به طور داوطلبانه از سمت خود کناره گیری کند.
سیدافشین قطبی به عنوان مربی با باشگاه شیمیزو اس پالس ژاپن قرارداد امضاکرده است و بعد از جام ملت ها کارش را در جی لیگ ژاپن آغاز خواهد کرد.
O M I D
01-03-2011, 01:31 PM
معيني: محروميت باشگاهها و بازيكناني كه با تيم اميد همكاري نميكنند
سرپرست کميته تيمهاي ملي از محروميت باشگاهها و بازيکناني که با تيم اميد همکاري نميکنند، خبر داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فريدون معيني در مورد غيبت غير موجه بازيکنان دعوت شده به اردوي تيم اميد، اظهار داشت: فيفا درباره حضور بازيکنان در اردوي تيم هاي ملي، آئين نامه جداگانه اي دارد که براي همه فدراسيون ها مشترک است. در صورتي که بازيکن و باشگاهي از دعوت خودداري کنند، با محروميت روبرو مي شوند.
وي درباره اينکه در دوره هاي قبلي هم چنين تصميماتي گرفته مي شد؛ اما اجرايي نمي شد، عنوان کرد: در گذشته شايد آئين نامه به اين صراحت نمي گفت که بايد با خاطي برخورد شود. اين قانون براي همه فدراسيون ها يکسان است. اوساسونا در کوران لاليگا با وجودي که به نکونام و شجاعي نيازمند است؛ اما به دليل بازيهاي تيم ملي ايران در جام ملت هاي آسيا، اين دو را در اختيار تيم ملي قرار داده است.
سرپرست کميته تيم هاي ملي تاکيد کرد: باشگاه ها موظف به همکاري هستند. البته بعضي باشگاه ها به خوبي با تيم اميد همکاري مي کنند و ممنون آنها هستيم. بايد با باشگاه ها به تفاهم برسيم. ديديد که به دليل عدم تعامل باشگاه ها، غلامحسين پيرواني چه صدمه اي ديد.
وي در مورد اعلام نام سرمربي تيم اميد گفت: به محض اينکه ترابيان مقدمات قرارداد با مربي مورد نظر را فراهم کند، اعلام مي کنيم.
معيني در خصوص مطرح شدن نام پوشنيک به عنوان سرمربي تيم جوانان عنوان کرد: عابديني در تماسي با کفاشيان، اين مربي را براي تيم جوانان پيشنهاد داد. قرار است در کميته فني در موردش تصميم گيري شود. هنوز چيزي مشخص نيست.
O M I D
01-03-2011, 01:33 PM
حاشيه ديدار ايران و آنگولا
سفير ايران در قطر شب گذشته با حضور در ورزشگاه السد ديدار دوستانه ايران و آنگولا را از نزديک تماشا کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg طبق قوانين AFC، به مدت 10 روز مانده به آغاز مسابقات رسمي از جمله جام ملتهاي آسيا، نبايد در ورزشگاههاي محل برگزاري رقابتها، ديداري برگزار شود.
چون ورزشگاه السد يکي از 5 ورزشگاه محل برگزاري مسابقات جام ملتهاي آسيا 2011 قطر به شمار ميرود، ديدار دوستانه ايران و آنگولا بدون پوشش تلويزيوني، بدون تماشاگر و پشت درهاي بسته برگزار شد. در اين ديدار حتي تبليغات نيز دور زمين وجود نداشت.
*ايران در مرحله مقدماتي در ورزشگاه السد بازي نميکند و يک بازي را در ورزشگاه الريان و 2 بازي را در ورزشگاه القطر انجام ميدهد.
*ايران با لباس يکدست قرمز مقابل آنگولا به ميدان رفت و نماينده آفريقايي نيز لباس زرد رنگ بر تن داشتند.
*خلعتبري، نوري، غلامي و مبعلي در جريان نيمه اول با منصوريان به گرم کردن پرداختند و در بين 2 نيمه هر 4 نفر وارد زمين بازي شدند.
*بين 2 نيمه ايران 4 تعويض و آنگولا 3 تعويض انجام دادند. در اين مسابقه هر تيم حق 6 تعويض را داشت.
*سهرابي، سفير ايران در قطر از نزديک بازي را تماشا کرد.
*نکته جالب اينکه گوينده ورزشگاه با اينکه تماشاگري در ورزشگاه حضور نداشت، تعويضها را اعلام ميکرد.
*آرش افشين به دليل مصدوميت در دقايق پاياني بازي با دست بانداژ شده به کار ادامه داد.
تيم ملي فوتبال ايران در آخرين بازي تدارکاتي قبل از آغاز رسمي مسابقات فوتبال جام ملتهاي آسيا 2011 قطر شب گذشته در ورزشگاه خالي از تماشاگر السد دوحه قطر به مصاف تيم ملي آنگولا رفت و در نهايت با نتيجه يک بر صفر حريف آفريقايي را شکست داد.
گفتنی است، جواد نکونام در دقيقه 92 تک گل شاگردان قطبي را به ثمر رساند.
O M I D
01-03-2011, 01:34 PM
كريم باقري: بزرگترهاي تيم ملي در اين برهه حساس نقش بسيار مهمي دارند
ديگر رفته رفته بايد عادتمان شود که کريم باقري را در کسوتي به غير از لباس بازيکني ببينيم. باقري که پس از نيمکت نشيني در پرسپوليس ترجيح داد که به بازي اش پايان دهد اين روزها نقش مشاور فني افشين قطبي را بازي مي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg نزديکان به تيم ملي در اردوي قطر از انگيزه بالاي باقري براي کمک به تيم ملي گفته اند و او هم در تازه ترين مصاحبه اش گفته که تنها براي بالا بردن انگيزه بازيکنان تيم ملي پا به توپ شده است.
باقري در فاصله چهار روز تا آغاز رقابت هاي جام ملت هاي آسيا به وضعيت تيم ملي اميدوار است اما مي گويد نمي توان با حرف و ادعا به قهرماني در آسيا رسيد.
مشاور فني قطبي صحبت های زیر را مطرح کرد.
*اردوي قطر به پايان رسيد، به آنچه که در قطر مي خواستيد رسيديد؟
-از بدو ورود به دوحه تمرينات پرفشاري را آغاز کرديم تا بازيکنان به شرايط بدني ايده آل دست يابند. برنامه ريزي خوبي انجام شد. دو بازي دوستانه هم انجام داديم. بازيکنان در بازي اول خسته بودند. اما در بازي دوم با آمادگي بهتري بازي کردند. فکر مي کنم در اين مدت تمرينات خوبي انجام داديم و به آنچه که مدنظر کادر فني بود دست يافتيم.
*وضعيت تيم در فاصله چهار روز تا شروع مسابقات را چطور مي بينيد؟
-خوشبختانه بازيکنان در شرايطي به تيم ملي آمدند که پيش از آن در ليگ حاضر بودند. اگر به آمادگي بدني آنها تمرکز هم اضافه مي شد به ترکيب ايده آلي مي رسيديم. فکر مي کنم بازيکنان تمرکز بالايي بايد در چند روز آينده با جديت و تلاش تمرين کنند تا زمان شروع رقابت ها با آمادگي صدرصد برسند. فکر ميکنم حضور در کنار خانوادههايشان برايشان شارژ روحي باشد و با تمامي اين شرايط اميدوارم که بازيکنان بتوانند تواناييهايشان را نشان دهند تا تيم ملي به نتايج دلخواه برسد.
*با منصوريان که صحبت مي کرديم او شرايط تيم فعلي را با حال و هواي تيم 96 مقايسه مي کرد.
-به نظرم نمي توان تيم ها را با هم مقايسه کرد. نفرات و شرايطي که دو تيم با هم دارند قابل مقايسه نيست. ضمن اين که 14 سال از آن روزها مي گذرد و فوتبال عوض شده، نکته اي که اهميت دارد اين است که بازيکنان تيم فعلي با انگيزه تمرين ميکنند. براي تيم ايران هيچ چيز دور از دسترس نيست، البته همه چيز به خود بازيکنان و تلاششان برميگردد.همه تيم ها با قدرت مي آيند و ما هم بايد چنين شرايطي داشته باشيم.
*عراق نخستين حريف تيم ملي در جام ملت هاست. خيلي ها شروع سختي را براي تيم ملي متصور شده اند.
-عراق در اين چند ساله جزو تيم هاي موفق آسيا بوده است و بازي هاي خوبي نيز انجام داده است. شايد به لحاظ تعداد بردها کمي بردهاي ما بيشتر باشد اما به هر حال شرايط فوتبال دو تيم تقريبا يکسان است. مهم اين است که ما هر سه بازي را به نحو احسن پشت سر بگذاريم. بازيکنان بايد تا شروع رقابت ها نقاط ضعفشان را برطرف کنند تا تيم ملي با قدرت پا به ميدان مهم جام ملت ها بگذارد.
*به هر حال نسل فوتبالي ايران عوض شده و بازيکنان جوان جاي بازيکنان اسم و رسم دار تيم ملي را گرفته اند. فکر ميکنيد بازيکنان با تجربهاي نظير نکونام، آندو، رحمتي و شجاعي توانستهاند جوانان را متوجه اهميت جام ملتها کنند.
-مسلما همين طور است که مي گوييد. بزرگترهاي تيم نقش بسيار مهمي دارند و بايد در اين برهه حساس نقش خود را ايفا کنند و تازه واردها را متوجه اهميت جام ملت ها کنند. بزرگترهاي تيم بايد با انگيزه مضاعف تمرين کنند تا اين انگيزه مضاعف به بازيکنان جوانتر انگيزه بيشتري بدهد. خدا را شکر تاکنون همين طور بوده و بزرگترها بزرگيشان را در تيم ثابت کرده اند.
*شايد سوالي که مي پرسيم سوالي کليشه اي باشد اما بايد بپرسيم که از نظر شما که جام ملت هاي 96 و 2000 را درک کرده ايد، آيا ايران در اين دوره از بازي ها مدعي قهرماني هست يا خير؟
-هميشه ايران جزو مدعيان بوده، در اين دوره هم قطعا وضع همين طور است اما بايد بدانيم با حرف اتفاقي نميافتد. نميتوانيم با حرف و ادعا قهرمان شويم. بايد بازي به بازي جلو برويم و تلاش کنيم تا به جايي برسيم که همه ما مدنظر داريم.
*نزديکان به تيم ملي بارها در مصاحبه هايشان گفته اند که حضور کريم باقري در کنار تيم ملي بسيار تاثيرگذار بوده است. همين که شما در کنار بازيکنان تمرين کرديد گويا انگيزه بازيکنان را بالاتر برده، به غير از اين اتفاق آيا نظرتان براي مربيگري تغيير نکرده است؟
-به هيچ وجه، من همانطور که گفته ام اصلا دنبال مربيگري و اين جور حرفها نيستم. ضمن اين که وقتي قطبي از من خواست که در کنار تيم ملي باشم همان ابتدا قبول کردم و وقتي که به قطر آمديم من از قطبي خواستم که در کنار بازيکنان و هم لباس با آنها تمرين کنم. درست است که به بدنم مانند آنها فشار نمي آوردم اما تلاش کردم که پا به پاي آنها تمرين کنم تا بازيکنان هم متوجه شوند که ما براي موفقيت بايد در کنار هم باشيم و تنها در اين صورت است که مي توانيم موفق شويم.
* از وضعيت گلايه داشتيد و مي گفتيد کسي به فکر تيم ملي نيست و همه به دنبال پيدا کردن نام سرمربي بعدي تيم ملي هستند. به نظر مي آيد وضع آلان براي تيم ملي بهتر شده است.
-مسلما بايد همين طور باشد. اين تيم ملي مملکت ماست. چه مربي تيم ملي خارجي باشد چه داخلي، بايد همه به فکر موفقيت تيم ملي باشيم. آنچه که مي ماند نام ايران است و ما نبايد به شخص و افراد کار داشته باشيم. اصل کار نام ايران است و بايد مسايلي که تخريب کننده است را دور بريزيم. بايد با حمايتي که ايجاد مي کنيم آرامش خوبي را در تيم ملي حکمفرما کنيم، البته رسانه ها هم مي توانند مشورت هاي خوبي به تيم ملي بدهند.
*وحيد هاشميان به پرسپوليس آمد فکر مي کنيد پرسپوليس مي تواند با شرايط جديد که به وجود آمده موفق شود؟
-من در رابطه با پرسپوليس حرفي نمي زنم و اميدوارم که ان شاالله پرسپوليس هميشه موفق باشد.
O M I D
01-03-2011, 01:36 PM
سايت کنفدراسيون آسيا
ايران تيم برتر ميدان بود اما نتوانست گل بزند
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا پس از برتري يک بر صفر تيم ملي ايران در ديدار تدارکاتي خود مقابل آنگولا نوشت: بازيکنان ايران در تمام مدت مسابقه سوار بر بازي بودند، اما موفق به گلزني نمي شدند.
تيم ايران يکشنبه شب در آخرين بازي تدارکاتي خود قبل از رقابت هاي جام ملت هاي آسيا موفق شد با تک گل ''جواد نکونام'' در وقت هاي تلف شده، تيم آنگولا را در ورزشگاه السد شکست دهد.
سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا در مورد اين بازي با اشاره به برتري تيم ايران در تمام مدت مسابقه افزود: تنها گل تيم ايران را جواد نکونام بازيکن تيم اوساسوناي اسپانيا در دقيقه 92 به ثمر رساند.
در جريان اين بازي، ''هادي عقيلي'' در دقيقه 20 با سر توپي را به سوي دروازه آنگولا فرستاد، اما ''سيد جلال حسيني'' نتوانست آن را تبديل به گل کند و موقعيت براي تيم ايران از دست رفت.
همچنين در فاصله 8 دقيقه مانده به پايان نيمه اول نيز ضربه سنگين پاي چپ ''پژمان نوري'' از کنار دروازه حريف بيرون رفت تا نيمه اول با تساوي بدون گل به پايان برسد.
ايران در نيمه دوم با اعمال تغييراتي، فشار را روي دروازه آنگولا بيشتر کرد. ''ايمان مبعلي''، بازيکني که در نيمه دوم وارد بازي شد، ضربهاي را از فاصله زياد روانه دروازه تيم مقابل کرد که از کنار دروازه بيرون رفت.
جواد نکونام هم تا قبل از گل زدنش، به همين ترتيب ضربهاي را از دست داد تا يکي ديگر از موقعيتهاي تيم ايران از دست برود.
''لاما'' دروازهبان تيم آنگولا که شب سختي را پشت سر گذاشت نيز شوت سنگين خلعتبري از بيرون محوطه جريمه را به کرنر فرستاد تا دروازهاش همچنان بسته بماند.
در دقيقه 70، تيم آنگولا ميتوانست در يک ضد حمله به گل برسد، اما ضربه ''والدو'' از بالاي دروازه تيم ايران به بيرون رفت.
بنا بر اين گزارش، عقيلي ميتوانست در دقايق پاياني دروازه آنگولا را با يک ضربه سر و از فاصلهاي نزديک باز کند، اما توپ او هم از کنار دروازه بيرون رفت.
چند ثانيه بعد دوباره ضربه ديگري از سوي اين بازيکن وارد دروازه آنگولا نشد تا سرانجام در دقيقه 92 جواد نکونام گل پيروزي بخش تيم ايران را به ثمر برساند.
ضربه نکونام از روي خط محوطه جريمه به گوشه دروازه رفت و کاري از دست دروازهبان آنگولا برنيامد. اين گل باعث شد ايران با روحيه بهتري قطر را ترک کند.
گفتنی است، اين آخرين بازي تيم ملي ايران در اردوي تدارکاتي قطر بود. تيم ايران در تاريخ 6 ژانويه (پنجشنبه 16 دي ماه) دوباره به قطر برميگردد. اولين بازي آنها در تاريخ 11 ژانويه (سهشنبه 21 دي ماه) خواهد بود.
تيم ايران در گروه چهارم جام ملت هاي 2011 آسيا با تيم هاي امارات، کره شمالي و عراق هم گروه شده است.
O M I D
01-03-2011, 01:38 PM
حبيبي و مرور خاطرات شيرين
گفتگو با اولين کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران که جام قهرماني آسيا را بالاي سر برد
کاپيتان تيمملي فوتبال ايران در جامملتهاي 1968آسيا کسب عنوان قهرماني و بالاي سربردن جام آن رقابتها را يکي از بهترين روزهاي عمر ورزشياش دانست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تیم ملی فوتبال ایران در چهارمین دوره مسابقات جام ملتهای آسیا 1968 که در تهران برگزار شد، با چهار پیروزی متوالی برابر هنگکنگ، تایوان، برمه و رژیم اشغالگر قدس موفق شد برای نخستین مرتبه عنوان قهرمانی این جام معتبر در قاره کهن را بدست آورد.
حسن حبیبی نخستین و یکی از سه کاپیتان تاریخ تیم ملی فوتبال ایران بود که توانست این جام معتبر را بالای سر ببرد:" آن لحظه احساس غرور میکردم. این قهرمانی برای من، مربیان، سایر بازیکنان، هواداران و همه مردم ایران لذت بخش بود و من بیش از همه چیز خوشحال بودم که توانستم دل مردم مملکتم را شاد کنم."
پول نداشتیم، نرفتیم
با بیان این مطلب اظهار داشت:" در سه دوره نخست جام ملتها، در دو دوره به خاطر نبودن بودجه کافی تیم ایران در مسابقات شرکت نمیکرد. آن زمان مانند امروز نبود که پول یا مفت خرج فوتبال شود، به همین دلیل تیم ایران در جامهای 56 و 64 شرکت نکرد، گرچه اطمینان دارم اگر در آن مسابقات خصوصا سال 64 شرکت میکردیم میتوانستیم به مقامهای ارزشمندی دست یابیم."
رفاقت و برنامه ریزی عامل موفقیت
کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران در مورد قهرمانی در جام ملتهای 1968 افزود:" آن قهرمانی حاصل برنامهریزی 8 ساله فدراسیون، توجه به جوانان مستعد و صمیمت و رفاقتی بود که بین مدیران، کادرفنی و بازیکنان وجود داشت. حمایت مردم هم عالی و مثالزدنی بود. نمیتوانم به سادگی آن روزها را فراموش کرد."
بلد نیستند بازیکنان را شارژ کنند
" قبل از آغاز مسابقات تا 90 درصد مطمئن بودیم قهرمان میشویم." وی با بیان این مسئله تاکید کرد:" مدتها از نظر فنی، جسمانی و مهمتر از همه روی مسائل روحی بازیکنان کار شده بود و همین اقدامات مطلوب و برنامهریزی مناسب که برای تیم ملی در نظر گرفته شده بود، باعث شد بتوانیم با پیروزی مقابل همه حریفان قهرمان شویم. البته مربیان قدیمی بلد بودند چگونه بازیکنان را برای حضور موفق در چنین مسابقاتی شارژ کنند، اتفاقی که این روزها رخ نمیدهد. "
مسمومیت و نایب قهرمانی
حبیبی در مورد حریفان ایران در آن مسابقات تاکید کرد:" هنگکنگ اولین حریف ما تیم مطرحی بود و تایوان هم که کرهجنوبی و ژاپن را حذف کرده بود ولی برابر آنها پیروز شدیم. برمه هم که در آن زمان یکی از قدرتهای فوتبال بود. ما این تیم را میتوانستیم در فینال بازیهای آسیایی 1966 هم شکست دهیم اما مسمومیت بسیاری از بازیکنان در شب دیدار نهایی آن رقابتها باعث شد، آنها یک بر صفر برنده شوند."
حبیبی در جشن یکصد سالگی فوتبال لوح یکی از مربیان برتر تاریخ ایران را از کفاشیان دریافت میکند
انتقام از برمه و شبی به یادماندنی
وی اضافه کرد:" در بازی با برمه خیلی زود با گل حسین کلانی پیش افتادیم، همان گل روحیه ما را بالابرد و در نهایت موفق به پیروزی 3 بر یک برابر این تیم و گرفتن انتقام فینال بانکوک از آنها شدیم. همین پیروزی روحیه نفرات تیم را برای دیدار با رژیم اشغالگر قدس افزایش داد، مسابقهای فراموش نشدنی و شبی رویایی برای ما و مردم ایران. در آن مسابقه تماشاگران تا نزدیکی زمین چمن ورزشگاه امجدیه حضور داشتند و ما را تشویق میکردند که همین مسئله و تلاش مضاعفی که بازیکنان انجام دادند باعث شد، شکست را با پیروزی عوض کرده و نخستین قهرمانی ایران در این رقابتها را بدست آوریم."
بهترین روز ورزشی
سرمربی پیشین تیم ملی ایران آن پیروزی و قهرمانی را یکی از مهمترین و فراموش نشدنیترین روزهای زندگی ورزشی اش دانست و خاطرنشان کرد:" مردم آن شب تا صبح به جشن و شادمانی پرداختند، جشنی که تا مدتها ادامه داشت. البته روزی هم که جواز حضور در المپیک 1964 توکیو را بدست آوردیم، را فراموش نمیکنم. آن موفقیتها اینقدر مهم بود که مردم تا مدتها برای ما حتی طاق نصرت هم بسته بودند."
خداحافظی در اوج
پس از بازیهای آسیایی 1970 تایلند در اوج از فوتبال خداحافظی کردم. البته میتوانستم 3-4 سال دیگر هم بازی کنم، همانطور که 2-3 سال در تیم پاس بازی کردم اما میخواستم در اوج بروم.
اشتباه قیاس مدافعان گذشته با امروز
کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران در مورد تفاوت عملکرد مدافعان تیم ملی در آن زمان و امروز تصریح کرد:" پس از محمد پنجعلی، در چند سال اخیر تیم ملی ایران مدافعان پوششی خوبی نداشته است. مدافعان امروز هم قابل قیاس با مدافعان گذشته نیستند. ممکن است در زمان حمله عملکرد خوبی داشته باشند و یا حتی گل بزنند اما روی کار اصلیشان که خوب دفاع کردن و گل نخوردن تیم است، عملکرد خوبی ندارند."
بازیکنان زمان ما واقعا ستاره بودند
وی در مورد وضعیت تیم ملی پیش از حضور در جام ملتهای آسیا تاکید کرد:" زمان ما بازیکنان واقعا ستاره بودند و حتی تماشاگران و هواداران حداقل 7-8 بازیکن تیم ایران در ترکیب اصلی را میتوانستند، حدس بزنند اما امروز همه بازیکنان در یک سطح هستند و تفاوت زیادی با هم ندارند زیرا رقابتی وجود ندارد. شما ببینید در این مدت چند بازیکن بودند که یکی دو بار در اردوی تیم ملی شرکت کرده و یا یکی دو بازی انجام دادند و رفتند اما در گذشته اینگونه نبود و بازیکن باید اینقدر عالی کار میکرد تا به تیم ملی میرسید."
مشکل مهارت و عقل فوتبالی بازیکنان
حبیبی در پایان گفت:" به موفقیت تیم ملی در جام ملتها امیدوار نیستم، گرچه قهرمانی این تیم و یا کسب نتایج خوب آن باعث اعتبارمان شده و آبروی ما محسوب میشود. مشکل امروز تیم ملی در تکنیک، مهارت و عقل فوتبالی بازیکنان است. وقتی از تکنیک به خوبی استفاده شود، مهارت است که چنین مسئله ای در تیم ملی ما دیده نمیشود. عقل فوتبالی هم یعنی در لحظه مهم تصمیمگیری درستی انجام شود، خصوصا در جایگیریها و ضربه زدنها. این مشکلی اساسی در تیم ملی است و اگر این مسئله وجود نداشت امروز 2-3 نمره جلوتر بودیم."
O M I D
01-03-2011, 01:38 PM
در ديدار صبح امروز با علي کفاشيان و جواد نکونام؛
سعيدلو: تيم ملي نمره 20 ديگري براي ورزش کشور به ارمغان بياورد
"علي کفاشيان" رئيس فدراسيون فوتبال و "جواد نکونام" کاپيتان تيم ملي فوتبال کشورمان صبح امروز(دوشنبه) در سازمان تربيت بدني با معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني ديدار کردند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در اين ديدار که در آستانه رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي آسيا برگزار شد سعيدلو با ابراز اميدواري و موفقيت براي تيم ملي فوتبال کشورمان در رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي آسيا گفت: حضور شايسته تيم ملي ايران توام با اخلاق و رفتار شايسته در جام ملتهاي آسيا مي تواند يک موفقيت بزرگ باشد و شما اگر با تمام وجود مقابل رقباي خود بازي کنيد از نگاه مردم ما قهرمان خواهيد بود.
رئيس سازمان تربيت بدني افزود: يقينا يک ورزشکار اگر بتواند مقامي کسب کند بيش از همه خود اين شخص است که از بهره هاي معنوي آن برخوردار مي شود و بالاترين درجه يک ورزشکار ابتدا پوشيدن پيراهن تيم ملي و سپس قهرماني با اين پيراهن مقدس است.
معاون رئيس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني گفت: ما هم در سازمان تربيت بدني به نمايندگي از دولت خدمتگذار در خدمت همه ورزشکاران و خصوصا اعضاي تيم ملي فوتبال هستيم و با توجه به جذابيتهايي که پيروزي هاي فوتبال در عرصه جام ملتهاي آسيا خواهد داشت بابت موفقيت و پيروزري هاي شما جوايز ارزنده ايي نيز در نظر گرفته ايم و جداي آن حاضريم هر گونه کمکي که از دست ما ساخته است براي شما انجام دهيم.
معاون رئيس جمهور در پايان با روحيه دادن به جواد نکونام کاپيتان تيم ملي کشورمان اظهار اميدواري کرد که تيم ملي فوتبال در رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي آسيا براي ورزش کشورمان نمره 20 ديگري به ارمغان بياورد.
پيش از سخنان سعيدلو علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال و جواد نکونام کاپيتان تيم ملي گزارشي از اردوي 10 روزه قطر و همچنين شرايط کلي تيم ملي فوتبال براي حضور در جام ملتهاي آسيا را ارائه دادند.
pnugirl
01-04-2011, 01:31 AM
مقابل آنگولا فقط از يک موقعيت استفاده کرديم
قطبي: به تيم ملي آرماني نزديک هستيم
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از ديدار با آنگولا گفت که از روند پيشرفت تيم بسيار خوشحال است، زيرا در اين بازي نشان داديم که در سازماندهي، کار تيمي و روش بازي حرکت روبه جلو داشته ايم.
افشين قطبي در اين رابطه افزود: از بازي قطر تا آنگولا پيشرفت خوبي را در تيم ايران ديديم. آنگولا يک تيم پرقدرت از لحاظ فيزيکي و بسيار باانگيزه بود که هم خوب دفاع مي کرد و هم قصد داشت در ضدحملات روي دروازه ما خطرساز شود. البته ما سعي کرديم 90 دقيقه بازي را کنترل کنيم. موقعيت هاي خوبي هم خلق کرديم اما متاسفانه بجز يک مورد نتوانستيم از آنها استفاده کنيم. آنها نيز موقعيت هاي کمي داشتند که روي پاسهاي اشتباه ما و ضدحمله ايجاد شد.
وي ادامه داد: از ساختار دفاعي تيم، از روحيه پيروزي و قهرماني در تيم و انگيزه بازيکنان بسيار راضي و خوشحال هستم. ما توانستيم در اين ديدار انگيزه و تمرکزمان را تا دقيقه آخر حفظ کنيم و به نظر من بسيار نزديک به شرايط آرماني هستيم و انشاالله بازيکنان ما با چند روز استراحت در ايران با روحيه بهتري بازمي گردند تا ما در پنج روز باقيمانده تا بازي با عراق، تيم را به شرايط آرماني برسانيم.
قطبي درباره تغيير تيم کشورمان در مقايسه با ديدار با قطر و بازي بهتري که ارايه داد، گفت: تيم ما در دفاع هماهنگتر و سرعت بيشتر و سازماندهي بهتر ظاهر شد و اجازه بازيسازي به حريف نداد. نظر من اين است که فاصله بين خطوط تيم کمتر و کار در حمله بهتر شده زيرا توانستيم موقعيت هاي بيشتري خلق کنيم. فعاليت تک تک بازيکنان در زمين بيشتر بود و درمجموع فوتبال جذابتري را به نمايش گذاشتيم. البته هنوز نياز داريم که در يک سوم دفاعي بهتر عمل کنيم.
سرمربي تيم ملي فوتبال در پاسخ به اين سوال که آيا اين آخرين ديدار تدارکاتي تيم شما را راضي کرد، گفت: تيم ما در 16 ديداري که برگزار کرده در 14 بازي بدون شکست بوده و البته اغلب اين ديدارها هم خارج از ايران بوده است. در اين ديدار هم تمام تيم تلاش خود را کرد و وظيفه خود را به خوبي انجام داد. البته ما حتما شرايط بهتري هم خواهيم داشت زيرا در اين اردو فشار جسمي زيادي در تمرينات و مسابقات به بازيکنان وارد شد و در تمرينات پنج روز باقيمانده تا بازي با عراق، روي جزييات تمرکز بيشتري خواهيم داشت.
وي با اشاره به اين که در ديدارهاي تدارکاتي، نتيجه اهميت زيادي ندارد، افزود: نکته مهم در اينگونه ديدارها، سازماندهي، پيشرفت در کار تيمي و روش بازي تيم است و من خوشحالم که اين پيشرفت را هر روز در تيممان ديديم. البته آنگولا هم حريف مناسبي براي يک بازي تدارکاتي بود و ما هم سعي کرديم که در اين دو مسابقه در قطر، به بازيکنان مختلف ميدان بدهيم و خوشبختانه آنها هم توانستند شايستگي هاي خود را نشان بدهند.
pnugirl
01-04-2011, 01:45 AM
مقابل آنگولا فقط از يک موقعيت استفاده کرديم
قطبي: به تيم ملي آرماني نزديک هستيم
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از ديدار با آنگولا گفت که از روند پيشرفت تيم بسيار خوشحال است، زيرا در اين بازي نشان داديم که در سازماندهي، کار تيمي و روش بازي حرکت روبه جلو داشته ايم.
افشين قطبي در اين رابطه افزود: از بازي قطر تا آنگولا پيشرفت خوبي را در تيم ايران ديديم. آنگولا يک تيم پرقدرت از لحاظ فيزيکي و بسيار باانگيزه بود که هم خوب دفاع مي کرد و هم قصد داشت در ضدحملات روي دروازه ما خطرساز شود. البته ما سعي کرديم 90 دقيقه بازي را کنترل کنيم. موقعيت هاي خوبي هم خلق کرديم اما متاسفانه بجز يک مورد نتوانستيم از آنها استفاده کنيم. آنها نيز موقعيت هاي کمي داشتند که روي پاسهاي اشتباه ما و ضدحمله ايجاد شد.
وي ادامه داد: از ساختار دفاعي تيم، از روحيه پيروزي و قهرماني در تيم و انگيزه بازيکنان بسيار راضي و خوشحال هستم. ما توانستيم در اين ديدار انگيزه و تمرکزمان را تا دقيقه آخر حفظ کنيم و به نظر من بسيار نزديک به شرايط آرماني هستيم و انشاالله بازيکنان ما با چند روز استراحت در ايران با روحيه بهتري بازمي گردند تا ما در پنج روز باقيمانده تا بازي با عراق، تيم را به شرايط آرماني برسانيم.
قطبي درباره تغيير تيم کشورمان در مقايسه با ديدار با قطر و بازي بهتري که ارايه داد، گفت: تيم ما در دفاع هماهنگتر و سرعت بيشتر و سازماندهي بهتر ظاهر شد و اجازه بازيسازي به حريف نداد. نظر من اين است که فاصله بين خطوط تيم کمتر و کار در حمله بهتر شده زيرا توانستيم موقعيت هاي بيشتري خلق کنيم. فعاليت تک تک بازيکنان در زمين بيشتر بود و درمجموع فوتبال جذابتري را به نمايش گذاشتيم. البته هنوز نياز داريم که در يک سوم دفاعي بهتر عمل کنيم.
سرمربي تيم ملي فوتبال در پاسخ به اين سوال که آيا اين آخرين ديدار تدارکاتي تيم شما را راضي کرد، گفت: تيم ما در 16 ديداري که برگزار کرده در 14 بازي بدون شکست بوده و البته اغلب اين ديدارها هم خارج از ايران بوده است. در اين ديدار هم تمام تيم تلاش خود را کرد و وظيفه خود را به خوبي انجام داد. البته ما حتما شرايط بهتري هم خواهيم داشت زيرا در اين اردو فشار جسمي زيادي در تمرينات و مسابقات به بازيکنان وارد شد و در تمرينات پنج روز باقيمانده تا بازي با عراق، روي جزييات تمرکز بيشتري خواهيم داشت.
وي با اشاره به اين که در ديدارهاي تدارکاتي، نتيجه اهميت زيادي ندارد، افزود: نکته مهم در اينگونه ديدارها، سازماندهي، پيشرفت در کار تيمي و روش بازي تيم است و من خوشحالم که اين پيشرفت را هر روز در تيممان ديديم. البته آنگولا هم حريف مناسبي براي يک بازي تدارکاتي بود و ما هم سعي کرديم که در اين دو مسابقه در قطر، به بازيکنان مختلف ميدان بدهيم و خوشبختانه آنها هم توانستند شايستگي هاي خود را نشان بدهند.
O M I D
01-04-2011, 06:04 PM
پورحيدري: خط خوردن منتظري از تيم ملي براي من سوال است
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: انتخاب سليقهاي است؛ اما براي من هم خط خوردن منتظري از تيم ملي جاي سوال است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg منصور پورحيدري در جمع خبرنگاران در مورد جام ملت هاي آسيا و حضور ايران در اين مسابقات اظهار داشت: بازي هاي سختي داريم. همه تيم ها با آمادگي کامل شرکت مي کنند. در گروه ايران هم تيمهاي خوبي دارد. عراق تيم خوبي است که مربي اين تيم توانسته شرايط خوبي ايجاد کند. اين تيم به خوبي ما را مي شناسد. سه بازيکن اين تيم در ليگ برتر ايران بازي مي کنند.
وي افزود: حساسيت اين مسابقه براي ما مي تواند تعيين کننده باشد. اگر بتوانيم در اولين بازي امتياز را از آن خود کنيم، براي دو مسابقه بعدي کار راحتي را در پيش خواهيم داشت. امارات هم هميشه مقابل ايران انگيزه داشته است. بازي با کره شمالي بازيکنان بايد آرامش خود را حفظ کنند. مي توانيم در بازي با اين تيم با توجه به امتيازهايي که از دو بازي قبلي گرفته ايم کار راحت تري داشته باشيم.
پورحيدري در مورد دعوت شدن فقط يک استقلالي در تيم ملي گفت:انتخاب سليقه است. اکنون هم قطبي و همکارانش مسئوليت تيم ملي را برعهده دارند و خودشان هم بايد پاسخگو باشند. من هم فکر مي کنم بازيکناني در استقلال هستند که مي توانند در تيم ملي باشند يا همين خط خوردن منتظري براي من هم جاي سوال است اما همان طور که گفتم مسئوليت فني بر عهده قطبي است.
سرپرست آبي پوشان درباره مجتبي جباري و وضعيت او گفت: کادرفني دوست دارد همه بازيکنانش را در اختيار داشته باشد. به خصوص در اين مقطع که درحال بدنسازي هستيم. جباري اکنون زير نظر پزشکان تيم درحال مداواي خودش است و در اردوي ترکيه هم به طور حتم حضور دارد و اگر پزشک تيم اجازه دهد با ما تمرين مي کند. ديگر مصدوم ما ميلاد ميداودي است که من آرزو مي کنم هر چه زودتر بهبود پيدا کند. پزکشان از عمل رجاحي او ابراز رضايت کرده اند. غيبت او در تيم مشخص است. او بازيکن بزرگي است که حضورش در تيم تاثيرگذار است.
وي در ارتباط با جريمه شدن بازيکناني که در تمرين غيبت مي کنند، گفت: طبق آئين نامه بازيکناني که غيبت غير موجه داشته باشند با جريمه نقدي روبرو مي شوند.
پورحيدري در پايان گفت: من از تعطيلي ليگ خوشحال شدم چون فرصت مناسبي براي استقلال است تا بازسازي کندو ما فصل را با شرايط خاص شروع کرديم. در نيم فصل اول مظلومي و فتح الله زاده زحمات زيادي کشيدند تا تيم بتواند نتايج خوبي کسب کند.
O M I D
01-04-2011, 06:11 PM
كفاشيان فردا به قطر ميرود
علي کفاشيان براي نشست در اجلاس AFC بامداد چهارشنبه راهي قطر خواهد شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg رييس فدراسيون فوتبال ايران بامداد چهارشنبه راهي دوحه خواهد شد تا در اجلاس AFC شرکت کند.
انتخابات کنفدراسيون فوتبال آسيا پنجشنبه در دوحه برگزار ميشود. از ايران علي سعيدلو و علي کفاشيان کانديداي نايب رييسي و هيات اجرايي هستند.
همچنين کفاشيان پنجشنبه و جمعه در اردوي تيم ملي با کادر فني و بازيکنان ديدار خواهد کرد.
مليپوشان ايران براي حضور در جام ملتهاي آسيا عصر پنجشنبه وارد دوحه خواهند شد.
کفاشيان روز شنبه قطر را به مقصد ايران ترک ميکند و سپس براي تماشاي بازيهاي تيم ملي ايران در جام ملتهاي آسيا بار ديگر به دوحه بازخواهد گشت.
O M I D
01-04-2011, 06:14 PM
آندرانيک تيموريان: انتظار 35 ساله به پايان ميرسد
هافبک تيم ملي فوتبال کشورمان به پيروزي در اولين بازي مقابل عراق اميدوار است و اعتقاد دارد که تيم ايران مي خواهد به 35 سال انتظار براي قهرماني در مسابقات جام ملتهاي آسيا پايان دهد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg گفتنی است، آخرین قهرمانی ایران در جام ملتهای آسیا به سال 1976 باز می گردد و حالا در مسابقات جام ملتهای آسیا سال 2011 قطر، ایران با کره شمالی، امارات و عراق همگروه است.
آندرانیک تیموریان، هافبک پیشین تیم بولتون که در بازی مقابل قطر عملکرد قابل توجهی داشت، معتقد است که ایران می تواند مقابل عراق بازی خوبی را به نمایش بگذارد. او در خصوص دیدار با عراق گفت: آخرین بار که ما مقابل عراق بازی کردیم، در رقابتهای غرب آسیا بود که این تیم را با نتیجه 2 بر یک شکست دادیم.
هافبک تیم ملی فوتبال ایران افزود: فکر می کنم در آن بازی خوب کار کردیم اما جام ملتهای آسیا خیلی فرق می کند. ما می خواهیم به فینال این بازیها برسیم، چراکه اگر بتوانیم قهرمان این رقابتها شویم به هر چیزی که در زندگی بخواهیم، می رسیم و می توانیم در اروپا یا هرجایی که می خواهیم بازی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: این یک بازی متفاوت خواهد بود اما من اطمینان دارم که ما می توانیم بازی اول را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
شاگردان افشین قطبی بعد از پیروزی خفیف یک بر صفر مقابل آنگولا به تهران بازگشتند. این دومین پیروزی تیم ایران بعد از تساوی بدون گل آنها مقابل قطر بود و تیموریان معتقد است که تیمشان پیشرفت زیادی کرده است: ما تمرینات خوبی انجام دادیم. روزی 2 ساعت تمرین می کردیم. در حال حاضر ما به صددرصد نرسیدهایم اما معتقدم تا چند روز آینده به بهترین سطح بازیمان می رسیم.
تیموریان در پایان تصریح کرد: از دو سال گذشته تا به حال تیم ملی ترکیبی از بازیکنان جوان و بازیکنان باتجربه تر شده است. اما من فکر نمی کنم هیچگونه فشاری روی بازیکنان باشد. همه بازیکنان روی هر بازی تمرکز دارند و هر بازی با بازی قبلی فرق دارد. ما همه تلاشمان را می کنیم تا همه بازیها را ببریم.
مسابقات فوتبال جام ملتهای 2011 آسیا از روز جمعه 17 دیماه با رقابت 16 تیم در چهار گروه چهار تیمی در قطر آغاز خواهد شد.
O M I D
01-04-2011, 06:15 PM
بازيكنان تيم ملي پنجشنبه در هتل آكادمي حضور پيدا ميكنند
براي حضور در رقابتهاي جام ملتهاي آسيا در قطر، مليپوشان کشورمان صبح پنجشنبه در هتل آکادمي فوتبال بايد حضور داشته باشند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مهدي خراطي دبير کميته تيم هاي ملي گفت: 23 بازيکن دعوت شده به اردوي تيم ملي جهت شرکت در مسابقات جام ملت هاي آسيا بايد صبح روز پنجشنبه در هتل آکادمي ملي فوتبال ساعت 8 خود را به کادر فني معرفي کنند.
اسامي نفرات تيم ملي به شرح زير است:
سيد مهدي رحمتي-شهاب گردان-ابراهيم ميرزاپور-خسرو حيدري-فرشيد طالبي-سيد جلال حسیني-سيد هادي عقيلي-جواد نکونام-غلامرضا رضايي-مسعود شجاعي-محمدرضا خلعتبري-کريم انصاري فرد-احسان حاج صفي-ابوذر رحيمي-آندرانيک تيموريان-قاسم حدادي فر-رضا نوروزي-محمد نوري-پژمان نوري-محمد غلامي-محمد نصرتي-آرش افشين-ايمان مبعلي
اين تيم ساعت 12 شانزدهم دي ماه تهران را به مقصد دوحه قطر ترک مي کند.
pnugirl
01-05-2011, 01:45 AM
قطبي در آخرين لحظات بنگر را جايگزين مدافع راهآهن کرد
سرمربي تيم ملي فوتبال در تماسي با بازيکن راهآهن به وي اعلام کرد محسن بنگر را جايگزين وي در تيم ملي کرده است.
درحالي که به نظر مي رسيد افشين قطبي با اعلام 23 بازيکن نهايي جام ملت هاي آسيا تصميم خود را گرفته است، امروز در تماسي با ابوذر رحيمي مدافع تيم راه آهن نشان داد که هنوز ترديدهايي در برخي پست ها دارد.
افشين قطبي امروز در تماس با مدافع راه آهن به وي اعلام کرد به جاي او، محسن بنگر را انتخاب کرده است.
ابوذر رحيمي نیز با تاييد اين خبر اظهار داشت: از اين موضوع ناراحتم ولي صحبتي در اين باره ندارم. در راه فدراسيون فوتبال هستم تا پاسپورت خودم را تحويل بگيرم تا همراه راه آهن به امارات بروم.
گفتنی است، تيم راه آهن جمعه راهي امارات مي شود.
pnugirl
01-05-2011, 01:57 AM
اولادی: نمیدانم چرا قطبی پلنگش را از تیم ملی کنار گذاشت
مهرداد اولادی در مورد دلیل خط خوردنش از تیم ملی گفت: من در تمامی تمرینات و اردوهای تیم ملی یکی از منظمترین بازیکنان بودم و هرگز هم مشکلی با افشین قطبی نداشتم و هیچگونه بیاحترامی هم به ایشان نکردم.
وی ادامه داد: خود افشین قطبی من را به تیم ملی دعوت کرد و خودش هم من را از تیم ملی خط زد. دلیلش را باید از خود قطبی بپرسید. او در یکی از مصاحبههایش گفت مهرداد اولادی پلنگ من است و نمیدانم چرا او پلنگش را از تیم ملی خط زد و کنار گذاشت.
مهاجم ملوان تصریح کرد: من به اتفاق ناخدا غلامی سرپرست تیم ملوان به دنبال حل شدن مشکل خروج از کشورم بودم که شنیدم از تیم ملی خط خوردم و حسابی شوکه شدم. با این حال برای تیم ملی ایران و افشین قطبی از صمیم قلب آرزوی موفقیت میکنم زیرا دوست دارم تیم ملی کشورم همیشه موفق باشد. البته دوست داشتم میتوانستم به تیم ملی کمک کنم و انگیزه زیادی هم داشتم. با این حال زندگی ادامه دارد و تلاش خواهم کرد در تیم ملی بعدی که برای جام جهانی خودش را آماده میکند حضور داشته باشم.
مهاجم ملوان در مورد اینکه شاید عملکرد ضعیف در لیگ باعث خط خوردنش از تیم ملی شده گفت: من فقط در دو هفته آخر لیگ برتر گل نزدم ولی در جام حذفی چند گل حساس برای ملوان زدم که باعث شد این تیم به جمع چهار تیم برتر راه پیدا کند.
اولادی در مورد وضعیت تیم ملوان گفت: چهار روز است که تمریناتمان شروع شده و بازیکنان ملوان بسیار با انگیزه هستند تا با شروع لیگ جایگاه خود را در جدول لیگ برتر سامان بدهند و به رتبههای بالاتر برسند.
pnugirl
01-05-2011, 01:59 AM
قطبی: دروغ است، نگفتم مقابل عراق روی نیمکت نمی نشینم
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: چرا و به چه علتی من باید فدراسیون و تیم ملی را تهدید کنم، این اخبار کذب محض است و تکذیب میکنم.
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: چرا و به چه علتی من باید فدراسیون و تیم ملی را تهدید کنم، این اخبار کذب محض است و تکذیب میکنم.
افشین قطبی اظهارداشت: واقعا از این اخبار و چنین مطالبی ناراحت میشوم، آخر کدام فرد ایرانی چنین تفکری دارد که به خاطر مالیات به تیم ملی پشت کند. حتی در نزد مربیان خارجی هم چنین مسائلی اتفاق نمیافتد. کدام عقل سلیمی قبول میکند به خاطر طلب تیم ملی فوتبال کشوری را در رقابتهای جام ملتها رها کند.
وی افزود: چند روز دیگر رقابتهای جام ملتهای آسیا آغاز خواهد شد و در حالی که همه کشورها با قدرت و حمایت همه جانبه قدم به چنین رقابتهایی خواهند گذاشت تیم ملی ایران با عدم حمایت رسانهای روبهرو شود که هیچ با اخبار کذب و نادرست هم روحیه تیم ملی را پایین میآورند، قطعا این مسائل روی تیم ملی تاثیر منفی خواهد گذاشت.
سرمربی تیم ملی در ادامه خاطرنشان کرد: من به فدراسیون فوتبال اعتماد کامل دارم و نمیدانم قصد و غرض این افراد با طرح چنین اخبار کذب و نادرستی چیست؟! آن هم چند روز مانده به رقابتهای جام ملتهای آسیا که باید حامی تیم ملی باشد.
قطبی افزود: من باید روی تیم ملی تمرکز کنم و با آنالیز حریفان با شناخت کامل به مصاف حریفان برویم اما چنین اخبار نادرستی باعث برهم زدن تمرکز من خواهد شد. دوست دارم رسانهها یار دوازدهم باشند نه اینکه برای ما مشکلتراشی کنند. من قطعا با افرادی که چنین اخبار کذبی را اعلام کردهاند برخورد خواهم کرد.
سرمربی تیم ملی در خصوص آخرین وضعیت ملیپوشانش گفت: با توجه به برد مقابل آنگولا روحیه خوبی کسب کردیم و قطعا با روحیه مضاعف قدم به اولین میدان جام ملتهای آسیا خواهیم گذاشت. تمام بچههای تیم ملی دل شیر دارند و باانگیزه خود و عزمی راسخ میخواهند برای تیم ملی افتخارآفرینی کنند.
pnugirl
01-05-2011, 02:00 AM
خسرو حیدری: نمی دانم من بازی خواهم کرد یا نصرتی/ در دفاع کردن اصلا ضعف ندارم
خسرو حیدری و محمد نصرتی دو گزینه افشین قطبی برای قرار گرفتن در سمت راست خط دفاعی هستند. به نظر می رسد سرمربی تیم ملی برای انتخاب نهایی هنوز دچار تردید است و باید دید در جام ملت های آسیا حیدری به عنوان مدافع راست بازی خواهد کرد یا نصرتی. با حیدری در خصوص این موضوع و مسائل مختلف دیگر گفت و گو کردیم و این بازیکن به سوالات خبرنگار سایت گل پاسخ داد.
اردوی قطر چطور بود؟
اردوی خوبی بود. چند وقتی بود که بازیکنان دور هم جمع نشده بودند و پس از مدتها اردویی را برگزار کردیم. ما در بازی با قطر ناهماهنگ نشان دادیم و از شرایط ایده آل فاصله داشتیم. هر چند بازی با آنگولا را تلویزیون نشان نداد اما بازی بسیار خوبی بود و ما فرصت های زیادی را از دست دادیم.
اما آنها چند بازیکن اصلی خودشان را در اختیار نداشتند.
بله اما آنها به نظر من تیم خوبی بودند. من همیشه سعی می کنم واقعیت ها را بگویم و معتقدم که آنگولا حریف سرسختی بود برعکس تیم ارتش قطر که بسیار ضعیف بود.
از بازی با قطر بگو که از نیمه دوم به میدان آمدی؟
وقتی به میدان آمدم سعی کردم از سمت راست حرکات بیشتری را انجام بدهم و فکر می کنم تا حدودی در کارهای ترکیبی موفق بودم. البته همان طور که گفتم تیم ما ناهماهنگ بود اما قطری ها بیشتر از بیست روز بود که در کنار هم اردو داشتند.
مقابل آنگولا به طور کامل بازی کردی؟
بله، ۹۰ دقیقه بازی کردم
پس محمد نصرتی بازی نکرد؟
نه، بازی نکرد.
فکر می کنی قطبی در جام ملت ها از بین تو و نصرتی کدام یک را انتخاب کند؟
نمی دانم. او سرمربی تیم است و تصمیم نهایی را می گیرد اما من مقابل آنگولا خوب بازی کردم.
اگر در جام ملت ها نیمکت نشین شوی واکنش نشان می دهی؟
به هر حال تصمیم با سرمربی تیم است اما من در بهترین شرایط ممکن قرار دارم. اگر تا چند ماه پیش به طور کامل آماده نبودم اما باید بگویم که حالا آماده هستم. من دوست ندارم به صورت انفرادی حرف بزنم و فکر می کنم نتیجه گرفتن تیم ملی از همه چیز مهم تر است.
اما قبول داری که قطبی برای سمت راست تردید دارد؟
نمی دانم.
خیلی ها معتقدند نصرتی در کارهای هجومی ضعف دارد و تو در کارهای دفاعی و همین موضوع باعث تردید قطبی شده است. نظر خودت چیست؟
من تا حالا در کارهای دفاعی اشتباه بزرگی انجام نداده ام که تبدیل به گل شود و فکر می کنم این نظر مربی است که تصمیم می گیرد. البته این را هم باید بگویم که من اصلا در کارهای دفاعی ضعیف نیستم. شاید خیلی ها فیزیک بزرگی نداشته باشند اما با هوش خود می توانند خیلی از عیب ها را جبران کنند و برعکس همین قضیه هم وجود دارد.
چقدر اطمینان داری که در ترکیب ثابت باشی؟
نمی دانم که من بازی خواهم کرد یا نصرتی اما این را هم بگویم که آقای قطبی در خیلی از پست های دیگر هم تردید دارد و این فقط مختص به دفاع راست نمی شود.
قبول داری شانس قهرمانی ایران نسبت به ژاپن ، کره جنوبی و استرالیا کمتر است؟
تیم ما انسجام بسیار خوبی پیدا کرده و من معتقدم می توانیم به موفقیت برسیم. هر چند که باید بگویم تیم هایی که اسم بردید جزء مدعیان هستند.
اگر قرار باشد به فینال آسیا برسیم ترجیح می دهید که قبل از رسیدن به بازی نهایی با چه تیمی روبرو نشوید؟
من فکر می کنم حتی اگر با کره جنوبی هم بازی کنیم مشکلی نخواهیم داشت. من فکر می کنم بهتر است تا فینال به ژاپن برخورد نکنیم چون آنها تیم پرقدرتی هستند. در ضمن باید بگویم که کویت هم مدعی قهرمانی است. آنها در بازیهای غرب آسیا و جام خلیج فارس قهرمان شدند و تیم بسیار خوبی دارند.
pnugirl
01-05-2011, 04:33 PM
قلعهنويي: کانديداي بهترين بازيکن سال آسيا به حقش رسيد
سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان دعوت کردن محسن بنگر به اردوي تيم ملي را يک تصميم درست از سوي افشين قطبي دانست و گفت: بنگر که کانديداي بهترين بازيکن سال آسيا بود، در نهايت به حقش رسيد.
امیر قلعهنویی در مورد انتخاب محسن بنگر برای همراهی تیم ملی در مسابقات جام ملتهای آسیا ضمن بیان مطلب فوق گفت: محسن در سالهای اخیر یکی از بهترین مدافعان فوتبال ایران بوده که از نظر کلاس بازی در سطح بالایی قرار دارد. وی به بلوغ کامل تاکتیکی هم رسیده و در بازیهای اخیر سپاهان هم در امر گلزنی موفق ظاهر شده است.
وی در این مورد افزود: مهمترین بحث این است که وی با عقیلی و حسینی کاملا هماهنگ است و در صورتیکه خدایی نکرده این دو بازیکن مصدوم یا محروم شوند، کادر فنی تیم ملی دغدغهای در انتخاببازیکن جانشین ندارد. وی با عملکرد خوب در هفتههای اخیر، به ثمر رساندن گلهای حساس و قرار گرفتن در بین کاندیداهای بهترین بازیکن سال آسیا شایستگی حضور در تیم ملی را داشت.
سرمربی تیم سپاهان با بیان اینکه بنگر میتوانست در همه اردوهای تیم ملی حضور داشته باشد، تاکید کرد: به نظر من انتخاب محسن یک تصمیم درست از سوی افشین قطبی بود و این بازیکن میتواند به ساختار دفاعی ایران در جام ملتها کمک کند.
وی اضافه کرد: با انتخاب بنگر در اردوهای آمادهسازی تیم سپاهان ساختار دفاعی خودمان را در اختیار ندارم اما برای بازیکنان سپاهان و تیم ملی در جام ملتهای آرزوی موفقیت میکنم. البته در برخی اردوهای قبلی نباید بازیکنان دعوت میشدند ولی برای جام ملتها همه باید به تیم ملی کمک کنند.
قلعهنویی در مورد گروه ایران در جام ملتهای آسیا اظهار داشت: تیم ایران در گروه سختی قرار گرفته است اما امیدوارم بتواند با درایت کادرفنی و تلاش بازیکنان با موفقیت این مرحله را پشت سربگذارد.
وی با تاکید بر اینکه هم تیمها و همه بازیها در چنین تورنمنتی سخت هستند، تصریح کرد: همه تیمها در گروه ایران سخت هستند اما در چنین تورنمنتهایی نخستین بازی بسیار مهم و سخت خواهد بود و درصورتیکه تیم ملی آن دیدار(بازی با عراق) را با موفقیت پشت سربگذارند، راهش برای صعود هموارتر میشود.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان در پاسخ به این سوال که تیم ملی میتواند بعد از سالها قهرمان جام ملتها شود؟، گفت: در چنین تورنمنتهای با کیفیتی برای رسیدن به موفقیت باید دید وضعیت حریفان چگونه بوده و برنامهریزی کادرفنی بر چه اساسی است. البته در مجموع امیدوارم تیم ملی در این مسابقات بتواند به چنین افتخاری دست پیدا کند.
pnugirl
01-05-2011, 04:39 PM
ترابيان: به دليل تعطيلات ژانويه روند مذاكره با مربيان خارجي كند شد
سرپرست کميته روابط بينالملل گفت: به دليل تعطيلي ژانويه در اروپا روند مذاکراتمان با مربيان خارجي کند شده است.
عباس ترابيان در مورد روند مذاکرات با مربيان خارجي براي حضور در تيم هاي ملي، اميد و جوانان اظهار داشت: به دليل تعطيلات ژانويه روند رايزني هاي ما کند شده است. ما نمي خواهيم بدون مطالعه و فقط صرف نام مربيان دست به کار شويم به همين دليل با صبر و حوصله دست به انتخاب مي زنيم.
وي درباره اينکه گفته مي شود سرمربي تيم اميد مشخص شده و به زودي معرفي مي شود، گفت: فدراسيون مذاکره با مربيان را به عهده کميته روابط بين الملل گذاشته و من تاکنون با فرد خاصي به توافق نرسيده ام. هنوز فرد خاصي مطرح نيست. من زماني مي توانم بگويم با مربي مورد نظر به توافق رسيده ايم که هم رزومهاش مورد تاييد قرار گرفته باشد و هم با خود او به توافق اوليه رسيده باشيم.
سرپرست کميته روابط بين الملل در مورد اينکه برخي افراد نام هايي را به فدراسيون فوتبال معرفي مي کنند، گفت: هر فردي چنين پيشنهاداتي به رئيس فدراسيون کند بار ديگر کفاشيان براي بررسي اين مربي معرفي شده از من مي خواهد که تحقيق کنم. من به کسي اجازه نداده ام که در اين باره دخالتي داشته باشد.
ترابيان در مورد وضعيت برنامه هاي تيم ملي در ماه فوريه يعني بهمن ماه سال جاري که بازي تدارکاتي با روسيه را در پيش داريم گفت: بعد از جام ملت هاي آسيا با روسيه بازي تدارکاتي داريم و امروز با کفاشيان براي هماهنگي هاي برگزاري اين بازي جلسه اي دارم.
pnugirl
01-05-2011, 04:45 PM
انصاریفرد: مهاجمان تیم ملی با هم دعوا ندارند
کریم انصاریفرد مهاجم نوک تیم ملی در رقابتهای جام ملتهای آسیا برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت با محمد غلامی و رضا نوروزی رقابت خواهد کرد. او در پاسخ به این سوال که فکر میکنی برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت چقدر شانس داشته باشی؟ به خبرنگار سایت گل میگوید:« این موضوع دست من نیست و سرمربی تصمیمگیرنده است. شاید تا پایان جام ملتها ذخیره باشم و شاید هم در ترکیب ثابت قرار بگیرم.»
انصاریفرد در پاسخ به این سوال که قبول داری رقابت در بین مهاجمان تیم ملی شدید است، تاکید میکند:« ما همه با هم دوست هستیم و مهاجمان تیم ملی با یکدیگر دعوا ندارند. فکر میکنم نتیجه گرفتن تیم ملی از همه چیز مهمتر است و من نسبت به این مساله حساسیتی ندارم. تیم ملی در خط حمله بازیکنان بسیار خوبی دارد و امیدوارم هر کس بازی کرد عملکرد خوبی داشته باشد.»
انصاریفرد در مورد بازی قطر و اینکه در دو بازی دوستانه مقابل آنگولا و قطر فقط ۴۵ دقیقه به میدان رفت میگوید:« من نسبت به این موضوع اعتراضی ندارم چرا که قطبی تصمیمگیرنده است. به نظر من اردوی قطر برای هماهنگی بازیکنان خیلی خوب بود و این دو بازی دوستانه هم به سود تیم ما بود.»
چند روزه پیش سایت معتبر ساکرنت خبری در مورد بازیکنان آیندهدار و جوان فوتبال دنیا منتشر کرد و در مورد انصاریفرد نوشت که او مهاجم آیندهداری است و مدنظر باشگاه دورتموند آلمان قرار دارد. انصاریفرد در پاسخ به این سوال که آیا باشگاه دورتموند پیشنهادی به باشگاه سایپا داده است میگوید:« من دوست ندارم زیاد در مورد این موضوع حرف بزنم. این خبر را یک سایت معتبر منتشر کرده و من ترجیح میدهم در مورد دورتموند بعد از جام ملتهای آسیا حرف بزنم. از چند لیگ اروپایی دیگر پیشنهاد دارم ولی بعد از جام ملتها همه چیز روشن خواهد شد و بهتر است الان حرفی نزنم.
pnugirl
01-05-2011, 04:45 PM
شجاعی: به تنهایی نمی توانم برای تیم ملی شق القمر کنم!
شاید در بازی مقابل قطر یکی از پرانتقاد ترین بازیکنان مسعود شجاعی بود. همان بازیکنی که همه روی ستاره شدنش در جام ملت های آسیا حساب ویژه ای باز کرده اند. او برای بازی های پرانتقادش در تورنمنت قطر دلایل خاص خودش را دارد.
برای اولین سوال هیچ چیز نمی توان پرسید به جز این که مسعود شجاعی مقابل قطر چرا این قدر بد بازی کرد؟
خوب شرایط قبل از بازی یک مقدار فشرده بود.فشردگی تمرینات ما به گونه ای بود که کسی از آن خبر نداشت. ما قبل از بازی صبح و بعداز ظهر تمرین کرده بودیم و این شرایط برای ما که از اسپانیا آمده بودیم کمی سخت تر بود. شاید این مسائل توجیه به نظر برسد اما این طبیعی است که هیچ بازیکنی بعد از سه روز تمرین پرفشار نمی تواند بازی خوبی انجام دهد.
یعنی تنها دلیل بازی بدت خستگی بود؟
بله. به هر حال خستگی ، مساله ای نیست که بگوییم روی کیفیت بازی تاثیر نمی گذارد.
اما خیلی ها اعتقاد دارند که تو همیشه در اوساسونا بهتر بازی می کنی و در تیم ملی کیفیت بازی ات در تیم باشگاهی ات نداری.
فکر می کنم این مساله طبیعی است. من هر روز با هم بازی های باشگاهی ام تمرین می کنم و با آنها بسیار هماهنگ هستم اما در تیم ملی فقط چند جلسه با بازیکنان تمرین می کنم و هماهنگی لازم را نداریم. ضمن این که شرایط هر تیم با تیم دیگر تفاوت دارد.
تیم ملی این دوره برخلاف تیم ملی دوره های قبلی ستاره ندارد. بازیکنانی مانند کریمی یا دایی که بتوانند سرنوشت بازی را تعیین کنند. خیلی ها اعتقاد دارند بازیکنی که با مختصات ستاره در حال حاضر وجود دارد تو هستی. فکر می کنی در جام ملت ها می توانی این نقش را برای تیم ملی ایفا کنی؟
درست است که هر تیمی ستاره لازم دارد و تیم نمی تواند بدون ستاره نتیجه بگیرد اما فکر نمی کنم من یا هر بازیکن دیگری بتوانیم به تنهایی برای تیم ملی شق القمر کنیم. من تمام تلاشم را برای تیمم می گذارم و هر کاری از دستم بربیاید انجام می دهد تا تیم ایران برنده میدان شود اما فکر نمی کنم بتوانم یک تنه تیم را به پیروزی برسانم و همه کار انجام دهم.
نظرت راجع به سیستم جدید تیم ملی۳-۳-۴ و پست خودت در این سیستم چیست؟
من در اوساسونا هم در همین پست بازی می کنم. البته در آنجا سیستم ما ۲-۴-۴ است اما پست من همین است. البته فکر می کنم این سیستم هنوز در تیم ملی جا نیفتاده و همه بازیکنان به زمان نیاز دارند تا با آن سیستم هماهنگ شوند.
پیش بینی ات راجع به وضعیت ایران در جام ملت ها چیست؟
من پیشگو نیستم که بتوانم پیش بینی کنم اما همه تلاشمان را می کنیم تا بتوانیم بهترین نتیجه را بدست بیاوریم. حریفان ما هم دست و پا بسته نیستند و مطمئنا آنها هم با تمام توان می آیند. هر سه بازی ما بسیار سخت است و امیدوارم که با حمایت و کمک خدا بتوانیم سربلند به ایران بازگردیم.
pnugirl
01-06-2011, 01:16 AM
افاضلي:فشار تمرينها را کاهش داديم
مربي موقت تيم فوتبال اميد گفت: در بازي تدارکاتي جمعه مقابل صبا، به 20 بازيکن مليپوش فرصت بازي ميدهم.
هومن افاضلي درباره وضعيت تمرينها و نحوه آماده سازي تيم فوتبال اميد، گفت: ما سعي کرديم فشار تمرينهايمان را که در چند روز گذشته سنگين بود، کم کنيم و از تمرينهاي پر فشار به سمت انجام برنامههاي کم فشار برويم؛ چرا که روز جمعه با تيم صبا بازي داريم و سعي داريم بازي به کمک ما بيايد تا شناخت از تيم را بالا ببريم.
وي ادامه داد: به دنبال شناخت از تيم و بازيکنان هستيم و مي خواهيم در بازي با صبا ارزيابي خوبي از نفرات ، نحوه بازي ، شرايط تطبيق پذيري در اردو و اجراي آن در يک بازي جدي پيدا کنيم. در بازي با صبا سعي مي کنيم به 20 بازيکن حاضر در اردو شانس بازي دهيم؛ به هر جهت ما در اردو هستيم و علاوه بر کار فني ، روي موارد اخلاقي ، رفتاري و مسايل اردويي هم کار مي کنيم.
افاضلي درباره وضعيت مصدومان تيم ملي گفت: تيم ملي اميد فعلا دو مصدوم دارد که يکي از آنها مصدوميتي قديمي و چند هفته اي دارد که در حال کار کردن روي اين بازيکنان براي رفع مصدوميتشان هستيم.
وي درباره طراحي برنامههاي تمريني تيم ملي اميد گفت: به هر جهت بازيکنان از تعطيلات آمدهاند و شرايط بدني خوبي نداشتند که سعي کرديم با طراحي تمرينها، بدنهاي بازيکنان را به فرم مناسبي برسانيم و اهداف تاکتيکي را دنبال کنيم. به هر جهت ما به پتانسيل آنها نگاه کرده و بر اساس بازيکناني که داريم تمرينها را طراحي ميکنيم.
افاضلي با اشاره به اينکه تمرينهاي تيم اميد با 20بازيکن دنبال مي شود گفت: همچنان چهار بازيکن غايب داريم و من همچنان دغدغهام حضور همه بازيکنان دعوت شده است. باز هم تاکيد ميکنم همه بازيکناني که به تيم ملي اميد دعوت شده اند، دوست دارند در اردو باشند اما مشروط بر اينکه باشگاههايشان به آنها اجازه حضور دهند. الان هم بهترين زمان براي در اختيار گذاشتن بازيکن است چرا که ليگ برتر تعطيل است.
وي در ادامه با اشاره به بازي تدارکاتي جمعه تيم اميد با تيم صبا، تصريح کرد: طبق برنامه بازيهاي تدارکاتي پس از اين مسابقه در اولين تاريخ فيفادي که قرار است تيم ملي بزرگسالان با تيم روسيه بازي کند، به احتمال فراوان اگر مذاکرهها نهايي شود، تيم اميد روسيه هم يک مسابقه تدارکاتي با تيم اميد ايران در ابوظبي يا دوبي خواهد داشت که اين بازيها ميتواند محک خوبي براي تيم ما پيش از بازي با قرقيزستان باشد.
pnugirl
01-11-2011, 01:03 AM
شجاعی: شایعه اختلافم با قطبی صحت ندارد
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: شایعه اختلاف من با سرمربی تیم ملی صحت ندارد.
مسعود شجاعی اظهار داشت: در شرایط خیلی خوبی قرار دارم. من و دیگر بازیکنان آمادهایم و میخواهیم عراق را شکست دهیم.
وی درباره شایعه اختلافش با قطبی گفت: من هم این شایعه را شنیدهام ولی این خبرها صحت ندارد.
شجاعی با اشاره به بازی اول تیم ملی ایران در جام ملتها مقابل عراق گفت: عراق تیم بسیار خوبی است، اسکلت قبلی خود را حفظ کرده است؛ هرچند انسجام ۴ سال قبل را ندارد.
وی در پاسخ به این سوال که ارزیابیاش از جام ملتها و چند بازی برگزار شده در این مسابقات چیست، گفت: متاسفانه همه بازیها با تمرینات تیم ملی همزمان بوده و نتوانستم به طور کامل بازیها را ببینم، اما برخی تیمها که کسی حساب ویژهای روی آنها نمیکرد، اوج گرفتهاند؛ مثلاً ژاپن مقابل اردن متوقف شد و قطر نیز در خانه مقابل ازبکستان شکست خورد.
شجاعی تصریح کرد: بازی مقابل عراق را با قدرت شروع خواهیم کرد و تمام توان خود را برای شکست این تیم به کار خواهیم بست.
pnugirl
01-11-2011, 01:04 AM
خلعتبری: قسم میخورم هیچ اختلافی در تیم ملی وجود ندارد
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در جامملتهای آسیا گفت: قسم میخورم که هیچ اختلافی در تیم ملی وجود ندارد و همه بازیکنان همدل هستند.
محمدرضا خلعتبری اظهار داشت: در چند روز گذشته که دوباره به قطر برگشتیم، شرایطمان ایدهآل است. خوب تمرین میکنیم و دوست داریم با قدرت کارمان را در جام ملتها آغاز کنیم.
وی ادامه داد: آسیا حساب ویژهای روی ایران دارد و هر تیمی که مقابل ما بازی میکند، انگیزه دوچندانی پیدا میکند، اما امیدوارم ایران با برد شروع کند.
خلعتبری شایعات موجود در زمینه اختلاف بین کادر فنی و بازیکنان را رد کرد و گفت: قسم میخورم که هیچ اختلافی در تیم ملی وجود ندارد و همه بازیکنان همدل هستند. میدانم که تکتک آنها میخواهند برای موفقیت نام ایران با تمام توان تلاش کنند.
وی درباره بازی اول تیم ملی ایران در این مسابقات گفت: عراق به لحاظ بازیکنان، وضعیت خوبی دارد و ما چند مهره کلیدی آنها را که در لیگ ایران حضور دارند، میشناسیم. برنامههای خوبی برای مهار آنها و غلبه بر عراق داریم.
خلعتبری خاطرنشان کرد: ۲ مسابقه اخیر آنها را تماشا کردیم، عراق مانند دوره قبل انگیزه زیادی دارد. تیمها در جام ملتها فقط با یک هدف وارد میدان میشوند؛ اینکه برابر حریفان پیروز شوند. ما نیز چنین هدفی را در مرحله گروهی باید داشته باشیم؛ همان طور که گفتم آسیا و تیمهای آسیا حساسیت ویژهای روی تیم ما دارند و موظفیم شان فوتبال ایران را نشان دهیم.
pnugirl
01-18-2011, 02:13 PM
تیم ملی موفق باشد قطبی را حفظ میکنیم/ او یک گام از ما جلوتر است
عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تاکید کرد: در صورت موفقیت تیم ملی در جام ملتهای آسیا احتمال اینکه همکاری افشین قطبی با این تیم ادامه یابد بسیار زیاد است.
هادی آیت اللهی ضمن بیان این مطلب افزود: به هرحال جدایی افشین قطبی از تیم ملی و همکاری وی با یک باشگاه ژاپنی یک تصمیم حرفهای بود و در فوتبال حرفهای چنین اتفاقاتی کاملا طبیعی است.
وی افزود: سرمربیان فوتبال دنیا همواره به دنبال شرایط کاری بهتری هستند و با بررسی شرایط تیمهای مختلف بهترین انتخاب را انجام می دهند که تصور می کنم قطبی هم چنین تصمیمی گرفت و نمی شود از کار او انتقاد کرد.
آیت اللهی با بیان اینکه قطبی یک قدم از ما جلوتر است، اظهار داشت: به هرحال او به عنوان یک مربی حرفهای این حق را داشت که در پایان قراردادش با فدراسیون فوتبال با تیم دیگری مذاکره کند و خواهان ادامه همکاری با فدراسیون فوتبال نباشد ولی این تصمیم قطعا با نظر طرفین صورت گرفته و یکجانبه نبوده است.
وی با بیان اینکه در صورت کسب موفقیت تیم ملی در جام ملتها هنوز این فرصت وجود دارد تا شرایط ادامه همکاری قطبی با تیم ملی ادامه یابد، افزود: به شخصه اعتقاد دارم درصورتی که تیم ملی با نتایجی در حد قهرمانی به کار خود در جام ملتها پایان دهد با شرایط مساعدی که به وجود خواهد آمد و حمایت دولتمردان میتوانیم او را در تیم ملی حفظ کنیم و این کار در دنیای حرفهای شدنی است.
آیت اللهی در پاسخ به این پرسش که "آیا با وجود قرارداد رسمی افشین قطبی با باشگاه شیمیزو اس پالس ژاپن چنین اتفاقی امکانپذیر خواهد بود؟"، افزود: به هرحال در دنیای حرفهای هر اتفاقی امکان دارد و حتی با وجود این قرارداد می توانیم با مذاکرات لازم نظر طرف ژاپنی را جلب کنیم و قطبی همچنان در خدمت تیم ملی باشد.
عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال اضافه کرد: آن روزی که قطبی به ایران آمد خیلیها از این انتخاب ناراحت بودند ولی فدراسیون فوتبال به او فرصت داد و اعتماد کرد تا تواناییهای خود را نشان دهد. پیروزی تیم ملی در قطر می تواند بار دیگر شرایط لازم برای این همکاری را فراهم کند و امیدوارم فوتبال ایران با دوراندیشی به افشین قطبی نگاه تازهای بیندازد.
وی در خصوص دیدار مرحله یک چهارم نهایی تیم ملی در جام ملتهای آسیا اظهار داشت: برای تیمی که شخصیت قهرمانی پیدا کرده تفاوتی نمی کند که با استرالیا، کره جنوبی و حتی بحرین روبهرو شود. تیم ملی مقابل کره شمالی در عمل نشان داد که با وجود چهار تغییر در ترکیب تیم هیچ گونه تزلزلی در روند حرکتی مجموعه ایجاد نمیشود. این نشان می دهد نفرات داخل زمین با نفرات نیمکت نشین فاصلهای ندارند و تیم بدون استرس و حاشیه در روند موفقیت قرار دارد.
آیت اللهی تصریح کرد: هدف تیم ملی رسیدن به قله موفقیت آسیاست که اگر کمی شانس هم چاشنی این هدف شود عبور از سد کره جنوبی و استرالیا نیز دور از دسترس نیست و می توانیم پس از سالها بر سکوی قهرمانی آسیا بایستیم.
وی در بخش دیگری از گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص انتخاب رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال اظهار داشت: در حال حاضر تمامی تمرکز مسئولان فدراسیون به تیم ملی معطوف است و اعتقاد داریم که در شرایط حساس فعلی باید تنها به حمایت از تیم ملی بپردازیم. البته مسائل داخلی فدراسیون هم اهمیت خاص خودش را دارد ولی در شرایط فعلی تنها به تیم ملی فکر می کنیم.
عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال اضافه کرد: طبق اساسنامه جدید فیفا باید رئیس کمیته داوران از بین اعضای هیئت رئیسه باشد اما گویا afc چندان با چنین تصمیمی موافق نیست و اعتقاد دارد ریاست کمیته داوران باید دارای شخصیت مستقلی باشد که الزامی ندارد که حتی این فرد از خانواده فوتبال انتخاب شود.
وی تصریح کرد: براین اساس با توجه به نظر afc و fifa در نظر داریم فردی را که از بهترین شرایط برای اداره کمیته داوران برخوردار باشد را انتخاب کنیم که ممکن است این فرد حتی داور هم نباشد. همانطور که رئیس فدراسیون فوتبال امارات یک چهره فوتبالی نیست و مسئولیت کمیته داوران afc را نیز برعهده دارد.
آیت اللهی در پایان گفت: ما باید در انتخاب گزینه مورد نظر به شرایط خاص کشور هم توجه کنیم و گزینهای برای این پست انتخاب شود که با شرایط داخلی کشورمان نیز همخوانی داشته باشد.
تیم ملی فوتبال کشورمان با دو پیروزی مقابل تیمهای عراق و کره شمالی به عنوان صدرنشین گروه d صعود خود به مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام ملتهای ۲۰۱۱ آسیا را قطعی کرد.
pnugirl
01-18-2011, 02:15 PM
پیوس: انصاری فرد اگر جوگیر نشود بازیکن بزرگی می شود
انصاری فرد در جاگیری خیلی خوب عمل می کند و چهارچوب دروازه را خوب می شناسد. ما از این مهاجمان در فوتبال خود کم داریم و به اعتماد من وی می تواند بهترین جایگزین برای علی دایی و تیم ملی باشد
کریم انصاری فرد بازیکن جوان تیم ملی ایران پدیده است و اگر خودش را گم نکند و جوگیر نشود می تواند تبدیل به بازیکن بزرگی شود.
فرشاد پیوس ، در مورد گلزنی کریم انصاری فرد در بازی مقابل کره شمالی گفت:«کریم انصاری فرد هم در تیم باشگاهی و هم در سطح ملی بازیکن بسیار زیرک و باهوشی است که توانسته از کوچکترین موقعیت ها گل بسازد. اگر انصاری فرد مثل برخی بازیکنان جوان که در گذشته وجود داشتند و یکباره به ستاره تبدیل شدند خودش را گم نکند و جوگیر نشود می تواند تبدیل به بازیکن بزرگی شود. »
وی در ادامه گفت: «کریم انصاری فرد باید خودش را از حواشی داخل فوتبال دور کند و تنها به تمرین و بازی فکر کند در غیراین صورت وی نیز به حاشیه کشیده می شود و فوتبال از یادش می رود. »
مهاجم سابق تیم ملی در مورد خصوصیات منحصر به فرد این بازیکن گفت:«انصاری فرد در جاگیری خیلی خوب عمل می کند و چهارچوب دروازه را خوب می شناسد. ما از این مهاجمان در فوتبال خود کم داریم و به اعتماد من وی می تواند بهترین جایگزین برای علی دایی و تیم ملی باشد زیرا پس از خداحافظی علی دایی از تیم ملی بازیکن قد بلند، هد زن و تمام کننده نداشتیم و وی به راحتی می تواند جانشین علی دایی باشد».
O M I D
01-24-2011, 06:42 PM
سعيدلو : براي تيم ملي فوتبال سرمربي مجربي در اختيار مي گيريم
رييس سازمان تربيت بدني گفت : براي تيم ملي فوتبال ايران سرمربي مجرب و امتحان پس داده اي را در اختيار مي گيريم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''علي سعيدلو'' يکشنبه شب در سومين سفر هيات دولت به استان گيلان در گفت وگوي اختصاصي افزود : براي در اختيار گرفتن يک سرمربي تراز اول تلاش مي کنيم و در اين زمينه، فدراسيون فوتبال نگران هزينه هاي مالي به خدمت گرفتن سرمربي نباشد.
وي در مورد حذف تيم ملي فوتبال ايران از رقابت هاي جام ملت هاي آسيا گفت : تيم ملي ايران در برابر کره جنوبي خوب ظاهر شد، اما آنها بهتر از موقعيت ها استفاده کردند و پيروز شدند.
معاون رييس جمهوري افزود : در نيمه اول خوب نبوديم و تيم ملي کره جنوبي برتر بود ،اما در نيمه دوم ايران بهتر ظاهر شد.
وي گفت : ورزش و مسابقه همين است ،چون در اين مرحله بايد يک تيم صعود مي کرد که در نهايت تيم ملي کره جنوبي از فرصت بدست آمده نهايت استفاده را برد و پيروز شد.
سعيدلو با اشاره به رضايت مردم از بازي هاي تيم ملي فوتبال گفت: مردم ما از بازي هاي ايران در مرحله اول رضايت کامل دارند ،چون تيم ملي موفق شد در هر سه ديدار پيروز شود.
وي تصريح کرد : با توجه به بازي هاي انجام شده مشخص گرديد که تيم ها فاصله چنداني از يکديگر نداشتند و همه در يک سطح بودند ،اما تيم هايي موفقترند که از فرصتها بهتر استفاده کنند.
رييس سازمان تربيت بدني ابراز اميدواري کرد که با برگزاري ليگ منظم و نيز ايجاد زيرساخت هاي مناسب و در اختيار داشتن تيم هاي خوب شهرستاني، شاهد فوتبالي با ثبات در ايران باشيم.
O M I D
01-24-2011, 06:43 PM
مهاجراني: كادر فني فرصت طلايي جام ملت ها را از تيم ايران گرفت
پشکسوت فوتبال کشورمان گفت: تغييرات مداوم و عدم شناخت ترکيب اصلي توسط سرمربي و کادر فني يک فرصت طلايي را از تيم ملي گرفت و موجب حذف آنان از جام ملت هاي آسيا شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حشمت اله مهاجراني گفت: سرمربي تيم ملي در بازي هاي تدارکاتي از بازيکنان و ترکيب هاي مختلف استفاده کرد و به همين دليل نتوانست هيج شناخت و هماهنگي در ترکيب به وجود آورد.
وي گفت: در سه بازي گروهي جام ملت ها، ترکيب اصلي تيم شناخته نشد و همين مساله موجب شد که در ديدار حذفي تيم دفاعي بازي کند و نتواند نتيجه بگيرد.
وي در خصوص بازي تيم هاي ايران و کره جنوبي افزود: در اين بازي با هشت بازيکن دفاع کرديم در حالي که مي بايست با تمام وجود حمله مي کرديم تا تيم کره جنوبي از حملات ما بترسد و نتواند تيم ايران را تحت فشار قرار دهد.
مهاجراني گفت: بازيکنان ما در نيمه اول از توپ هاي بلند استفاده کردند که تاثيرگذار نبود و نتوانستند هيج نتيجه اي از اين کار بگيرند.
وي افزود: متاسفانه بازيکنان تيم ملي در 20 دقيقه آخر بازي که همه چيز را از دست رفته ديدند ميل به حمله پيدا کردند که ديگر دير شده بود.
مهاجراني در خصوص گروه مرگ جام ملت هاي آسيا گفت: به نظرم تيم ايران در گروه مرگ قرار نداشت، چرا که هيچ کدام از تيم هاي اين گروه به نيمه نهايي راه پيدا نکردند.
وي افزود: تيم هايي که به مرحله نيمه نهايي رسيدند بهترين تيم هاي آسيا هستند و در جام ملت ها با جسارت بازي و مزد زحمات خود را گرفتند.
O M I D
01-24-2011, 06:43 PM
براي هدايت ايران مقابل روسيه / باقري و منصوريان، گزينه هاي سرمربيگري موقت تيم ملي
اخبار دريافتي مي گويد سرمربي موقت يکي از ميان اين دو گزينه خواهد بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم ملي مقابل کره جنوبي شکست خورد تا داستان افشين قطبي با تيم ملي به پايان برسد.پيش از اين مسئولان فدراسيون فوتبال مدعي بودند براي جانشيني قطبي با يک مربي بزرگ و رزومه دار خارجي به توافق رسيده اند. اين خبر اما با ادعاي ديروز علي کفاشيان رنگ باخت تا گزينه هاي ايراني يک بار ديگر شانس حضور روي نيمکت تيم ملي را پيدا کنند.
کفاشيان ديروز گفت:« هنوز با مربي بزرگ خارجي به توافق نرسيده ايم. در صورتي که تا چند روز آينده نتوانيم مربي خارجي جذب کنيم براي هدايت تيم ملي در اين ديدار از يک مربي موقت ايراني استفاده خواهيم کرد»
اين صحبتهاي کفاشيان موجب شد تا گمانه زني ها پيرامون مربي موقت تيم ملي آغاز شود. کنکاش در مورد اين موضوع ما را به دو نام رساند. کريم باقري و عليرضا منصوريان که هر دو در جام ملتها حضور داشتند و با جو تيم ملي آشنا هستند. بايد چند روزي منتظر ماند و ديد مسئولان چه کسي را به عنوان سرمربي موقت انتخاب مي کنند.
اخبار دريافتي مي گويد سرمربي موقت يکي از ميان اين دو گزينه خواهد بود.
O M I D
01-24-2011, 06:44 PM
مليپوشان به ايران بازگشتند
اشکهاي قطبي و استقبال سرد از تيم ملي
کاروان تيم ملي فوتبال شب گذشته به ايران بازگشت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، کاروان تيم ملي فوتبال ايران پس از شکست برابر کره جنوبي و حذف از جام ملتهاي آسيا ساعت 22 شب گذشته از طريق فرودگاه امام خميني (ره) وارد تهران شد.
بازيکنان تيم ملي قبل از پرواز به ايران در هتل شرايتون دوحه مراسم خداحافظي با افشين قطبي سرمربي تيم ملي ايران برگزار کردند.
بازيکنان تيم ملي در هتل شرايتون با سرمربي خود خداحافظي کردند. در اين ميان اشکهاي قطبي همه را تحت تأثير خود قرار داد. او به دليل اين که هدايت تيم شيميزوي ژاپن را بر عهده گرفته به ايران بازنگشت.
مليپوشان سپس وارد فرودگاه دوحه شدند تا با پروازي مستقيم به کشور بازگردند. اين پرواز که قرار بود ساعت 18:30 به وقت دوحه انجام شود با 50 دقيقه تأخير و ساعت 19:20 انجام شد.
کاروان تيم ملي با يک ساعت تأخير و فقط با استقبال مهدي محمدنبي دبير فدراسيون فوتبال و در غياب مردم و ساير مسئولان به ايران بازگشت.
O M I D
01-24-2011, 06:44 PM
ترابيان: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران براي ديدار با روسيه مشخص نيست
رئيس کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال گفت: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران براي ديدار دوستانه با روسيه هنوز مشخص نيست.
افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران که از مدتها قبل قرارداد خود را با باشگاه شيميزو اس پالس امضا کرده بود، سرانجام پس از حذف ايران از جام ملتهاي آسيا به کشور ژاپن سفر کرد، اما مسئولان فدراسيون فوتبال همچنان سرمربي جديد تيم ملي را انتخاب نکرده اند.
اين در حالي است که علي فتح اله زاده عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال چند ماه قبل، خبر تشکيل کميته اي براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي پس از بازيهاي جام ملتهاي آسيا را رسانه اي کرده بود.
عباس ترابيان رئيس کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال تصريح کرد: به خاطر اينکه چند روزي خارج از کشور بودم درباره سرمربي جديد تيم ملي و پروسه انتخاب وي صحبتي نمي کنم.
وي افزود: من صاحب نظر فني فدراسيون فوتبال نيستم و نمي خواهم فعلا درباره گزينه هاي جانشيني افشين قطبي حرفي بزنم.
تيم فوتبال ايران روز 20 بهمن در يک ديدار دوستانه در دبي رو در روي روسيه قرار مي گيرد و مسئولان فدراسيون فوتبال بايد تا آن زمان يک نفر را به عنوان سرمربي ملي پوشان کشورمان معرفي کنند.
درحالي که برخي از رسانه ها از کريم باقري يا عليرضا منصوريان به عنوان سرمربي موقت تيم ملي براي هدايت ايران برابر روسيه سخن مي گويند، ترابيان با اظهار بي خبري از اين موضوع مشخص شدن سرمربي جديد را به روزهاي آينده موکول مي کند.
pnugirl
01-28-2011, 02:39 PM
جزييات انتخاب سرمربي آينده تيم ملي/مدت قرارداد و نحوه فعاليت
سرپرست کميته روابط بينالملل فدراسيون فوتبال جزيياتي از انتخاب سرمربي آينده تيم ملي را تشريح کرد.
عباس ترابيان درباره انتخاب سرمربي تيم ملي و شايعاتي پيرامون برکنارياش از فدراسيون فوتبال صحبتهاي زير را مطرح کرد.
* مربيان حرفهاي ميخواهند مذاکرات محرمانه باشد
دليل اينکه اسم گزينههاي سرمربيگري تيم ملي را نميگوييم، اين است که ما با مربيان کاملا حرفهاي روبرو هستيم. اين مربيان يکي از مسائلي که در صحبتهايشان مطرح ميکنند، اين است که ميگويند تا زماني که قرارداد رسمي بين آنها و فدراسيون امضا نشده، بايد اسمشان محرمانه بماند و تاکيد دارند که اگر اسمشان قبل از عقد قرارداد مطرح شود، از ايران جريمه خواهند گرفت.
* اطلاع رساني صحيح رسانهاي نميشود
دليل دومي که من اسم مربيان مورد نظر را مطرح نميکنم اين است که متاسفانه در بحث رسانهاي کارهاي غيرحرفهاي از سوي برخي رسانهها صورت ميگيرد. به محض اينکه اسم يک مربي را تائيد ميکنيم، سريعا به مربي زنگ ميزنند و او را سؤال پيچ ميکنند. مثل قضيه اريکسون.
در چنين شرايطي مربي مورد نظر فکر ميکند که در چه جاي سختي قرار است کار کند و به همين دليل عقبنشيني ميکند. با توجه به اين شرايط من از کفاشيان خواستم که به هيچ وجه اسم مربي را نياورد و ايشان هم پذيرفته است اما آنچه که ميتوانم اکنون بگويم اين است که ما با مربيان کاملا حرفهاي در حال مذاکره هستيم و هر سه مربياي که براي مذاکره، نهايي شدهاند افراد آکادميک هستند.
* سرمربي آينده تيم ملي مدير تيمهاي ملي در ردههاي مختلف است
ما از بحث آموزشي اين مربيان بايد کمال استفاده را ببريم. همچنين در بحث مديريت تيمهاي ملي از وجود سرمربي آينده استفاده خواهيم کرد. ايشان مسئول تيم بزرگسالان نخواهد بود بلکه مدير تيمهاي ملي در ردههاي مختلف خواهد بود و مسئوليت دارد. ايشان بايد در رابطه با تيم اميد، زير 19 سال و همچنين تيم نوجوانان جوابگو باشد. اين يک کار اصولي است و با هر يک از اين گزينهها به توافق برسيم قرارداد سه الي چهار ساله با او به امضا خواهد رسيد و اگر کسي بخواهد در اين زمينه سنگ بيندازد به فوتبال اين مملکت خيانت کرده است.
* بستر مذاکره با اين مربيان فراهم است
بستر مذاکره با سه مربي مورد نظر مهيا شده است و آنها منتظر جواب نهايي از سوي فدراسيون فوتبال هستند. بايد ببينيم کدام يک از آنها ميتوانند اهداف ما را پوشش دهند. در همين زمينه بگويم که کاماچو هم در بين گزينههاي 40 نفره من بود اما با توجه به اينکه ايشان با تيم اوساسوناي اسپانيا قرارداد دارد و مربي آزاد نيست، از فهرست گزينهها حذف شد.
ما به دنبال گزينهاي هستيم که حتي اگر با تيم باشگاه قرارداد داشت نامهاي از سوي باشگاه خود بياورد مبني بر اينکه مشکلي براي قرارداد با ايران ندارد. نميخواهيم سراغ مربي برويم که باشگاهش بگويد موافقت نميکنيم و تبليغي براي آن سرمربي باشد. نميخواهيم کارنامه مربي را پر کنيم.
* سرمربي آينده قطعا از مربيان ايراني استفاده ميکند
از دستياران کسي که سرمربي تيم آينده شود براي تيم اميد و جوانان استفاده ميکنيم. البته با مربي آينده طي خواهيم کرد که يک گروه خارجي با خود نياورد. او حداقل بايد از دو يا سه مربي ايراني در کادر خود استفاده کند. ما دلار به مربي خارجي نميدهيم که هيچ استفادهاي از او نکنيم بلکه ميخواهيم حضور اين سرمربي محلي باشد براي آموزش مربيان جوان ايراني. ميخواهيم از اين سرمايهگذاري جواب بگيريم. مثل کاري که من در فوتسال انجام دادم. بايد صبر خود را زياد کنيم و با يک باخت شروع به انتقاد نکنيم. فدراسيون بايد سفت و سخت پشت سر اين مربي بايستد. سرمربي تيم ملي هر کسي است بايد به خاطر اعتلاش کشور و انجام کار بلندمدت از او حمايت کنيم. تصورم اين است که تا 10 روز آينده سرمربي مشخص ميشود.
* چيزي درباره برکناريام نشنيدهام
عدهاي هستند که ميخواهند با بوجود آوردن خبرهايي نظير برکناري من، تمرکزم را به هم بزنند. در حالي که من مشغول کار مهمتري هستم و تمرکزم به هم نميخورد. در واقع من از فدراسيون فوتبال حقوقي نميگيرم که بخواهم نگران شوم. عملکرد من در دو کميتهاي که مشغول به کار هستم، مشخص است. روزي که رئيس مستقيم من بگويد برو يک کلام حرف نميزنم و مصاحبه نميکنم و ميروم. چون اين حق رئيس آن تشکيلات است که اگر کسي بهتر بود بياورند.
من بارها به کفاشيان گفتهام که اگر براي کميته بينالملل روزي نفري را پيدا کرد، من کار را به او تحويل ميدهم. چون من به فکر خدمت کردن به کشورم هستم و کسي که خدمت ميکند، نگراني ندارد. چون براي رضاي خدا مهم است. اگر خدا از کارم راضي باشد همان برايم کافي است. من باز هم مصاحبهاي که از قول من نوشته بودند دولتيها در کار فوتبال دخالت ميکنند، را تکذيب ميکنم و ميگويم اگر کسي ميگويد من اين حرف را زدم، ثابت کند، لحظهاي نميمانم. من کارم را کردهام براي انتخاب سرمربي سفرهاي متعددي داشتم که هيچ کس از آنها خبر ندارد. اين سفر آخر به اسپانيا هم اگر صدايش درآمد به اين دليل بود که ملاقاتهاي رسمي با مسئولان فدراسيون کاتالان داشتم و احتمال دادم شايد سايت آنها خبر را بگذارد و ترجيح دادم خودم پيش از مطرح شدن در بارهاش صحبت کنم.
pnugirl
01-28-2011, 02:42 PM
3 مربي در ليست نهايي فدراسيون فوتبال
تا 10 روز ديگر فدراسيون فوتبال از بين 3 گزينه نهايي سرمربي آينده تيم ملي را معرفي ميکند.
فدراسيون فوتبال پس از جمع بندي هاي نهايي براي تعيين گزينه هايي سرمربيگري تيم ملي سرانجام 3 نفر را براي مذاکره نهايي انتخاب کرد.
ترابيان سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال در اين خصوص به خبرگزاري فارس گفت: 3 گزينه را براي انجام مذاکره انتخاب کرده ايم که دو نفر آنها جدي تر از يک نفر ديگر است و تا 10 روز آينده تکليف مشخص مي شود.
وي افزود: در کنار اين سرمربي از مربيان ايراني هم استفاده خواهد شد که البته خود اين مربي دستيارانش را انتخاب مي کند.
pnugirl
01-28-2011, 02:44 PM
افشارازاده در حاشيه همايش ورزش و سلامت رواني:
يك مربي خارجي هدايت تيم ملي و اميد را بر عهده خواهد گرفت
دبيرکل کميته ملي المپيک گفت: فدراسيون فوتبال در نظر دارد براي هدايت هر دو تيم فوتبال در رده سني بزرگسالان و اميد يک مربي خارجي جذب کند.
بهرام افشارزاده با اظهار خرسندي از برگزاري همايش ورزش و سلامت رواني، گفت: همه ما وظيفه داريم نسبت به امر آموزش حمايت لازم را انجام دهيم. آموزش يکي از دلايل رشد و پيشرفت ورزش، اقتصاد و جامعه سالم است. برگزاري چنين همايشها و کلاسهايي ميتواند در ورزش به سلامت رواني ورزشکار کمک کند و در جامعه انسانهاي فرهيخته تربيت کند.
دبيرکل کميته ملي المپيک با بيان اينکه بهداشت فکري و رواني هر ورزشکار ميتواند در به دست آوردن مقام مؤثر باشد، اظهار داشت: مربيان و بازيکنان تيمهاي ملي که در مراحل سخت شکست خوردهاند بايد از اين کلاسها استفاده کرده و مشکلات خود را مطرح کنند. ورزشکاران همچون حباب روي آب شکننده هستند و نياز به توجه ويژه در بعد رواني دارند، برگزاري چنين کلاسهايي از نظر رواني در لحظات حساس مسابقه کمک زيادي به آنها ميکند.
افشارزاده در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبني بر عملکرد تيم ملي فوتبال ايران گفت: ما هم از شکست برابر کره و حذف مليپوشان از جام ملت ها ناراحت شديم.
وي در پاسخ به اين سئوال که چه کسي هدايت مليپوشان را بر عهده خواهد گرفت، عنوان کرد: کميته فني فدراسيون فوتبال در نظر دارد يک مربي خارجي براي هدايت تيم ملي در رده سني بزرگسالان و اميد را به خدمت گيرد، اما اينکه اين مربي از چه کشوري خواهد بود را فدراسيون اعلام خواهد کرد. مربيان جوان ايراني نيز ميتوانند از توانايي و تجربيات اين مربي خارجي استفاده کنند.
O M I D
02-02-2011, 08:20 PM
باقري:مقابل روسيه روي نيمکت نمي نشينم/ از لژيونرها فقط نکونام مي آيد
باقري:من علاقه اي به مربيگري ندارم و در بازي ايران برابر روسيه هم روي نيمکت نمي نشينم. من مثل سابق به عنوان مشاور فقط در کنار تيم هستم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgکریم باقری در شرایطی که تمام فوتبال دوستان منتظر انتخاب جایگزین افشین قطبی هستند و تمام ارکان فدراسیون هم در حال رایزنی و مذاکره با گزینه های مد نظر، علی کفاشیان در برنامه دیشب 90 رمزگشایی کرد. رییس فدراسیون فوتبال اعلام کرد که در بازی دوستانه تیم ملی برابر روسیه که قرار است بیستم ماه جاری برگزار شود، دستیاران افشین قطبی کار هدایت تیم را برعهده خواهند داشت. به گفته کفاشیان ترکیب منصوریان، باقری، رشیدی و حاجیلو قرار است در بازی برابر روسیه روی نیمکت بنشینند. این خبری بود که امروز اکثر خبرگزاری ها هم آن را روی خروجی خود قرار دادند. در این شرایط گفت و گویی با کریم باقری انجام دادیم تا بیشتر از وضعیت مطلع شویم.
آقای باقری برنامه دیشب 90 را دیدید؟
کامل نه ولی بیشتر برنامه را دیدم. مگر چه اتفاقی افتاده است؟
اتفاق خاصی که نیفتاده اما کفاشیان اعلام کرد تیم ملی با هدایت دستیاران قطبی مقابل روسیه قرار می گیرد!
خب هنوز سرمربی جدید تیم ملی انتخاب نشده و بازی دوستانه با روسیه هم نزدیک است. برای همین تیم باید تشکیل شود و بالاخره کسی هدایت آن را برعهده داشته باشد.
اما منظور کفاشیان این بود که شما به همراه منصوریان، رشیدی و حاجیلو روی نیمکت می نشینید!
کفاشیان چنین حرفی نزد و از طرفی من روی حرفی که قبلا زدم هستم. من علاقه ای به مربیگری ندارم و در بازی ایران برابر روسیه هم روی نیمکت نمی نشینم. من مثل سابق به عنوان مشاور فقط در کنار تیم هستم.
برنامه های تیم ملی برای این بازی چیست؟
فکر می کنم شنبه اسامی تیم ملی توسط علیرضا منصوریان اعلام شود. یکی دو روز در تهران تمرین خواهیم داشت و پس از آن عازم ابوظبی می شویم.
نفرات تیم ملی نسبت به جام ملت های آسیا دستخوش تغییر خواهد شد یا تیم ملی با همان نفرات به ابوظبی می رود؟
هنوز در این خصوص با منصوریان صحبتی نداشته ام. از طرفی نظر نهایی را منصوریان می دهد و من الان نمی دانم چه ایده ای دارد.
لژیونرها چطور؟
ما که دو لژیونر بیشتر ندارم. تا آنجایی که خبر دارم مسعود شجاعی مصدوم است و احتمالا تنها جواد نکونام برای این بازی بیاید.
فکر می کنید چرا تاکنون انتخاب سرمربی تیم ملی اینقدر طول کشیده است؟
جواب این سوال شما را من نمی توانم بدهم. همانطور که همه می دانند اعضای فدراسیون درصدد انتخاب و مذاکره با سرمربی جدید هستند.
نظرتان در خصوص رفتن علی کریمی به شالکه چیست؟
این اتفاق خوبی برای فوتبال ماست. امیدوارم علی بتواند قابلیت های فوتبالش را یکبار دیگر به فوتبال دنیا نشان دهد. کریمی می تواند به دور از حواشی در بوندس لیگا دوران تازه ای از فوتبالش را تجربه کند. من هم برایش آرزوی موفقیت می کنم.
O M I D
02-06-2011, 07:46 PM
جريمه برانکو را ندهيم فوتبال ايران تعليق ميشود
كفاشيان:معلوم نيست چه زماني نام سرمربي تيم ملي اعلام ميشود
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: زمان اعلام نام سرمربي تيم ملي هنوز مشخص نيست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علي کفاشيان درباره راي فيفا در مورد پرداخت مطالبات برانکو ايوانکوويچ گفت: اين راي توسط کميته انضباطي فيفا نهايي شده و بايد اين مبلغ را که چيزي در حدود 450 هزار دلار است، پرداخت کنيم.
وي ادامه داد: چندين بار از سوي فيفا به ما براي پرداخت اين مبلغ اولتيماتوم داده شده و ما هم چندين بار اين راي را عقب انداختيم، اما هيچ راهي نداريم و بايد پرداخت کنيم. اگر اين مبلغ را پرداخت نکنيم فوتبال ايران تعليق ميشود.
رئيس فدراسيون فوتبال تصريح کرد: با توجه به پولي که در حساب فدراسيون وجود دارد فيفا اين مبلغ را از آن برداشت خواهد کرد.
کفاشيان درباره انتخاب سرمربي تيم ملي گفت: در حال مذاکره با گزينههاي مورد نظر فدراسيون هستيم. هر زمان که به توافق نهايي با گزينه مورد نظر برسيم و تفاهمنامه نهايي را امضا کنيم، ميتوانيم نام سرمربي را اعلام کنيم، اما تا زماني که چيزي امضا نشده و مذاکرات ادامه دارد هيچگونه تعهدي براي اعلام نام نيست. زمان اعلام نام سرمربي تيم ملي هنوز مشخص نيست.
کفاشيان افزود: تمام گزينههايي که نام برده ميشوند از شانس برابري برخوردارند. برنامهريزيهاي لازم براي انتخاب سرمربي تيم ملي در کميته فني تيمهاي ملي تدوين شده و در انجام بازيهاي تدارکاتي نيز با برنامه پيش ميرويم. ساختار لازم در اين زمينه تعريف شده است.
کفاشيان با اشاره به اينکه شرايط براي سفر تيم ملي به امارات براي ديدار دوستانه روز چهارشنبه با روسيه فراهم شده گفت: سعي ميکنيم بهترين پرواز و امکانات را براي تيم ملي فراهم کنيم و به بهترين شکل اين ديدار دوستانه برگزار شود.
وي در مورد همکاري با فدراسيون روسيه گفت: در هنگام حضور در آفريقاي جنوبي و در زمان برگزاري کنگره فيفا با مسئولان فدراسيون روسيه قراردادي امضا و قرار شد همکاريهاي خوبي با هم داشته باشيم. در مورد تيمهاي اميد، فوتسال و بانوان هم به نتايج خوبي رسيديم.
کفاشيان ادامه داد: قرار شده است در اين زمينه هم همکاريهاي لازم را داشته باشيم. براي بازي با تيم اميد و بانوان اين کشور صحبت کردهايم و قرار است در صورت توافق براي انجام ديدارهاي دوستانه به ايران بيايند. همکاري خوبي در اين زمينه داريم.
O M I D
02-06-2011, 07:50 PM
ديدار تيم فوتبال اميد ايران و قطر لغو شد
ديدار تيمهاي فوتبال اميد ايران و قطر برگزار نميشود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg قرار بود تيم هاي اميد ايران و قطر 20 بهمن در ورزشگاه آزادي برگزار شود اما همان طور که در دو سه روز گذشته اعلام شده بود برگزاري اين مسابقه در ابهام قرار دارد، فدراسيون فوتبال به مربيان تيم اميد اعلام کرد که اين ديدار به دليل عدم حضور قطر به تهران قطعا برگزار نخواهد شد.
با اين شرايط اردوي قبل از برگزاري اين مسابقه که از قبل در نظر گرفته شده بود برگزار مي شود اما اينکه مربيان تيم اميد براي اين اردو چه برنامه اي خواهند داشت مشخص نيست.
فدراسيون فوتبال با فدراسيون قطر براي برگزاري اين بازي قراردادي رسمي امضا نکرده و فقط به صوت شفاهي با آنها به توافق رسيده بود.
قطري ها از مسئولان فدراسيون خواسته بودند که تيم اميد به دوحه برود اما فدراسيون فوتبال ايران قبول نکرد.
O M I D
02-06-2011, 07:52 PM
ايران به مصاف بهترين تيم ملي فوتبال روسيه ميرود
تيم ملي ايران به منظور برگزاري ديداري دوستانه در ورزشگاه زايد اسپورت سيتي امارات به مصاف بهترين تيم ملي فوتبال روسيه ميرود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال روسيه، آندره آرشاوين، ايگور آکينفيف و رومن پاوليوچنکو تنها برخي از بازيکنان تيم ملي فوتبال روسيه هستند که 20 بهمنماه در ورزشگاه زايد اسپورت سيتي مقابل تيم ملي ايران به ميدان خواهند رفت.
در حالي که ايران به دنبال پاک کردن خاطرات جام ملتهاي آسيا در ماه گذشته است، روسيه تلاش خواهد کرد تا پيش از شروع رقابتهاي مقدماتي جام جهاني اروپا مقابل ارمنستان خود را آماده کند.
روسيه که در رده دوازدهم جهان قرار دارد، 26 مارس در ايروان با تيم شصتودوم جهان ديدار خواهد کرد تا نام خود را در صدر گروه b اين بازيها ثبت کند. روسيه در اين گروه همچنين با ايرلند، اسلواکي، مقدونيه و آندورا همگروه است.
ديک ادووکات، سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه که در حال حاضر تيمش را به رقابتهاي مقدماتي قهرماني جام ملتهاي اروپا 2012 رسانده، به دنبال استفاده از بسياري از ستارگان روسيه مانند آرشاوين، دينيار بيليالتدينوف و پاوليوچنکو در مسابقه مقابل ايران است.
الکساندر کرژاکوف از زنيت پترزبورگ و پاول پوگربنياک از اشتوتگارت نيز برخي از نامهاي بزرگي هستند که در فهرست روسيه براي پرواز به امارات و رويارويي با ايران به چشم ميخورند.
در همين حال، ايران، 3 بار قهرمان جام ملتهاي آسيا در ماه گذشته يکي از مدعيان اصلي قهرماني در رقابتهاي قطر به شمار ميرفت اما در نهايت در مرحله يکچهارم نهايي با شکست يک بر صفر در وقتهاي اضافي مقابل کرهجنوبي به کار خود پايان داد.
ايرانيها که يکپارچه به دنبال کسب چهارمين عنوان قهرماني خود در مسابقات جام ملتها بودند (اما ژاپن براي چهارمين بار اين عنوان را با خود به خانه برد) پس از کسب 3 پيروزي در مرحله گروهي مقابل عراق، مدافع عنوان قهرماني اين تورنمنت، کرهشمالي، تيم راهيافته به جامجهاني 2010 آفريقاي جنوبي و امارات با 9 امتياز راهي يکچهارمنهايي شدند، اما اين کرهايها بودند که با شکست ايران به جمع 4 تيم برتر پيوستند.
عليرضا منصوريان که به عنوان سرمربي موقت تيم ملي هدايت ايران را بر عهده دارد، پس از افشين قطبي که با پايان جام ملتهاي آسيا ايران را به مقصد ژاپن براي هدايت تيم شيميزو ژاپن ترک کرد، بر کرسي هدايت تيم ملي فوتبال ايران نشسته است.
انتظار ميرود منصوريان در مسابقهاي براي بازسازي تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در جامجهاني برزيل 2014 تيم قدرتمندي را در مقايسه با ترکيب قطبي در جام ملتها به ميدان بفرستد و آندرانيک تيموريان، ستاره سابق فولام و بولتون و جواد نکونام و مسعود شجاعي از اوساسونا اسپانيا همگي در ترکيب منصوريان حضور داشته باشند.
منصوريان، هافبکي که در تيم پائولي آلمان به ميدان رفته است، در جام ملتهاي آسيا 2011 قطر به عنوان دستيار قطبي حضور داشت و دستياران وي در ديدار دوستانه مقابل روسيه کريم باقري، اصغر حاجيلو و منصور رشيدي هستند.
وي تا زماني که فدراسيون فوتبال ايران جانشين مناسبي براي افشين قطبي در کرسي هدايت تيم ملي پيدا کند، سرمربي تيم خواهد بود. روژه لمه و کارلوس کرش از گزينههاي تصدي اين پست هستند.
در همين حال دو تيم نتواستند محلي بهتر از ورزشگاه زايد اسپورت سيتي بيابند که ميزبان فوقالعادهاي براي برگزاري چندين مسابقه بينالمللي از جمله جامجهاني باشگاههاي جهان در سال 2009 و 2010، رقابتهاي قهرماني جوانان جهان در سال 2003 و جام خليج فارس 2007 بوده است.
برگزار کنندگان انتظار دارند اين مسابقه با استقبال خوبي روبرو شود و قيمت بليتها براي تماشاي اين مسابقه از 60 تا 300 درهم تعيين شده است.
O M I D
02-07-2011, 08:04 PM
باقري، شريفات و نوروزي غايبان اردوي تيم ملي در هتل المپيك
بازيکنان جديد دعوت شده به اردوي تيم ملي فوتبال ايران از غايبان امروز در هتل المپيک بودند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بازيکنان دعوت شده به اردوي تيم ملي فوتبال ايران براي ديدار دوستانه مقابل روسيه صبح امروز راس ساعت 10با حضور در کمپ خود را به کادر فني معرفي کردند که در اين بين اسماعيل شريفات، بازيکن استقلال و هادي نوروزي، بازيکن پرسپوليس غايب بودند.
نوروزي قرار است در تمرين بعدازظهر حضور پيدا کند، اما شريفات به دليل برخي مشکلات که مربوط به دانشجو بودن وي است پس از رفع مشکلاتش ميتواند به جمع مليپوشان اضافه شود.
همچنين کريم باقري، مربي تيم ملي که از غايبان امروز بود در تماس تلفني با عليرضا منصوريان شرايط خود را اعلام و گفت که در تمرين بعدازظهر حضور پيدا خواهد کرد.
ديدار ايران و روسيه چهارشنبه در کشور امارات برگزار ميشود.
O M I D
02-07-2011, 08:06 PM
برنامههاي تيم ملي تا پيش از ديدار دوستانه با روسيه
طبق برنامه هماهنگ شده تيم ملي فوتبال ايران فردا به عنوان تيم ميزبان قبل از روسيه در زمين ورزشگاه شيخ زايد تمرين ميکند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ساعت 15 عصر امروز اولين و تنها جلسه تمرين تيم ملي فوتبال ايران در زمين اصلي کمپ تيمهاي ملي برگزار خواهد شد.
پس از اين تمرين بازيکنان استراحت ميکنند و ساعت 17:30 به همراه کادر فني براي صرف شام به رستوران ميروند و ساعت 18 به سمت فرودگاه حرکت خواهند کرد.
تيم ملي ساعت 21 از طريق فرودگاه امام خميني (ره) ايران را به مقصد دوحه قطر ترک خواهد کرد و از آنجا راهي امارات و ابوظبي ميشود.
طبق برنامه اعلام شده و با توجه به اينکه ايران در اين بازي ميزبان است، ساعت 19 تا 20 فردا شب يک جلسه تمرين در زمين اصل ورزشگاه شيخ بن زايد برگزار ميکند و پس از تمرين تيم ملي ايران، بازيکنان روسيه از ساعت 20 تا 21 به تمرين خواهند پرداخت.
کاروان تيم ملي ساعت يک بامداد پنجشنبه امارات را به مقصد ايران ترک ميکند.
ديدار دوستانه ايران و روسيه چهارشنبه ساعت 19:30 به وقت تهران برگزار ميشود.
O M I D
02-07-2011, 08:07 PM
مهره کليدي زسکا در مسکو ماند
هافبك روسيه ديدار با ايران را از دست داد
بازيکن تاثيرگذار تيم ملي روسيه به علت مصدوميت ديدار نميتواند در ديدار دوستانه با ايران بازي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg آلن دزاگوف که در پست هافبک تهاجمي در تيم ملي روسيه بازي ميکند به علت مصدوميت از ناحيه زانو نميتواند تيم ملي کشورش را در ديدار دوستانه چهارشنبه شب با ايران همراهي کند.
در نشست مطبوعاتي کادر فني تيم ملي روسيه که صبح امروز برگزار شد کادر پزشکي اين تيم اعلام کرد که آلن دزاگوف به ديدار مقابل ايران نميرسد. اين مهره کليدي که در باشگاه زسکا مسکو بازي ميکند فرصتي براي رفع مصدوميت و بهبودي براي حضور مقابل ايران نخواهد داشت.
ادووکات سرمربي روسيه نيز با تائيد اين خبر گفت: اين بازيکن در مسکو ميماند و نميتواند روسيه را در ديدار مقابل ايران همراهي کند.
O M I D
02-07-2011, 08:09 PM
شريفات از همراهي كاروان تيم ملي بازماند
هافبک تيم فوتبال استقلال به دليل صادر نشدن رواديدش امشب نميتواند همراه با کاروان ايران راهي ابوظبي شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در حالي که تيم ملي فوتبال ايران امشب ساعت 21 تهران را به مقصد امارات ترک ميکند، اسماعيل شريفات که روز گذشته به تيم ملي دعوت شد نمي تواند در کنار ساير ملي پوشان به دوحه برود.
مسئولان فدراسيون فوتبال ايران و سرپرست تيم ملي امروزهاي تلاش هاي زيادي را براي صادر شدن رواديد اين بازيکن انجام دادند، اما بنا بر رايزني هاي انجام شده رواديد شريفات فردا صبح صادر خواهد شد و اين بازيکن مي تواند جدا از ساير ملي پوشان به امارات برود.
هادي نوروزي هم براي خروج از ايران با مشکل رواديد مواجه است اما گفته مي شود که مشکل خروجي وي تا قبل از ساعت 21 حل خواهد شد.
خسرو والي زاده، مدير رسانه اي تيم ملي در اين زمينه به خبرنگار فارس گفت: سفر شريفات به ابوظبي فردا انجام مي شود. ما در حال تلاش هستيم که نوروزي بتواند امشب همراه کاروان باشد. اگر مشکل رواديد نوروزي تا قبل از ساعت 21 برطرف نشود، اين بازيکن نيز فردا همراه با شريفات در ابوظبي به ملي پوشان اضافه خواهد شد.
ديدار دوستانه تيم هاي ملي ايران و روسيه چهارشنبه هفته جاري و در ساعت 21:30 به وقت تهران در ورزشگاه شيخ بن زايد ابوظبي برگزار خواهد شد.
O M I D
02-08-2011, 07:31 PM
ادووكات:بازي با تيم ملي ايران براي روسيه اهميت فراوان دارد
'ديک ادووکات' سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه اعلام کرد: بازي با تيم ملي فوتبال ايران براي روسيه اهميت فراوان دارد و تيم ملي فوتبال روسيه در اين بازي به تقويت خط دفاع خود خواهد پرداخت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgادووکات سرمربي هلندي تيم ملي فوتبال روسيه ، روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در مسکو گفت: براي من اهميت دارد که تيم روسيه حريف را دست کم نگيرد و بازي خوب ارائه دهد.
وي ادامه داد: اهميت بازي دوستانه با تيم ملي فوتبال ايران کمتر از يک بازي رسمي نيست و تيم روسيه در اين بازي نبايد همانند بازي با اسلوواکي و بلژيک گل بخورد.
تيم هاي ملي فوتبال ايران و روسيه روز چهارشنبه در ابوظبي بازي دوستانه برگزار مي کنند و امروز تيم روسيه مسکو را به مقصد اين اميرنشين خليج فارس ترک کرد.
ادووکات وضعيت آمادگي جسمي و روحيه بازيکنان تيم روسيه را خوب توصيف کرد و گفت: آنها با رضايت در تيم ملي حاضر شدند.
O M I D
02-08-2011, 07:32 PM
توضيح سردبير مجله فوتبال درباره مصاحبه كفاشيان
در پي انتشار خبري در سايت فدراسيون فوتبال درباره مصاحبه کفاشيان، سردبير اين مجله توضيحاتي ارائه کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgسايت فدراسيون فوتبال امروز با انتشار مصاحبهاي از علي کفاشيان با عنوان "هرگز نگفتهام رئيس جمهوري موافق من نبوده اما من به او راي دادم " اين بخش از مصاحبه منتشر شده از رئيس فدراسيون در مجله فوتبال را تکذيب کرد.
در همين راستا امير مهدي علوي عنوان کرد: تصور ميکنم برداشت بدي از مصاحبه ايشان صورت گرفته درحالي که جملات رئيس فدراسيون فوتبال به هيچ عنوان منفي نبوده است.
وي ادامه داد: فايل صوتي مصاحبه کفاشيان موجود است.
O M I D
02-08-2011, 07:32 PM
مهاجم تيم ملي تحت عمل جراحي قرار گرفت
مهاجم تيم ملي فوتبال تحت عمل جراحي قرار گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg رضا نوروزي که براي ديدار تيم ملي مقابل روسيه به اردو دعوت شده بود به دليل مشکل از ناحيه آپانديس از حضور در اردو انصراف داد.
مهاجم تيم فولاد خوزستان روز گذشته آپانديس خود را تحت عمل جراحي قرار داد.
اين بازيکن به همراه مهدي چمن آرا که از ناحيه دنده با شکستگي روبرو شده مقابل صباي قم در ديدار يکشنبه هفته آينده غايب هستند.
O M I D
02-08-2011, 07:33 PM
رئيس فدراسيون روسيه: ايران اولين فدراسيوني بود كه با ما مذاكره كرد
رئيس فدراسيون فوتبال روسيه گفت: پس از اينکه به عنوان رئيس فدراسيون انتخاب شدم ايران اولين فدراسيوني بود که با ما مذاکره کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به نقل از سايت فوتبال روسيه، سرگئي فورسنکو پيش از برگزاري بازي دوستانه تيم ملي روسيه با مليپوشان فوتبال ايران در ابوظبي به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
سوال: بازي ايران با روسيه در ابوظبي کمي عجيب است. چگونه با مسئولان ايراني به توافق رسيديد؟
زماني که در جامجهاني حاضر بوديم قراردادي با مسئولان فدراسيون ايران امضا کرديم و درخصوص اين موضوع به جمعبندي رسيديم. قول داديم بازي دوستانهاي برگزار کنيم، همچنين در بخشهاي ديگري از جمله فوتسال و تيمهاي پايه هم تفاهمنامههايي امضا کرديم.
پس از اينکه به عنوان رئيس فدراسيون فوتبال روسيه انتخاب شدم ايران اولين فدراسيوني بود که با ما مذاکره کرد و به همين دليل در يک کشور آفريقايي قراردادهاي خود را نهايي کرديم.
سوال: ادووکات واکنش مثبتي به برگزاري اين مسابقه نداشت. ارزيابي شما از اين واکنش چيست؟
اين اظهار نظر وي واضح و طبيعي است، چون خودش دوست دارد تيمهاي حريفش را براي مسابقات دوستانه انتخاب کند و به ماموريتي که دارد کاملاً آگاه است. وي سرمربي است و دوست دارد مشکلاتش را با توجه به شناخت از تيم برطرف کند، البته بايد به اين نکته هم توجه کرد که بازي با ايران پيش از حضور وي قطعي شده بود.
به هر حال نفرات جديدي به تيم ملي دعوت شدهاند و اين موضوع باعث ايجاد انگيزه ميشود. سعي ميکنيم که اين نفرات به افکار سرمربي تيم ملي نزديکتر شوند و بهترين راه براي محقق کردن اين موضوع برگزاري بازيهاي دوستانه است. شرايط در تيم ملي بسيار مثبت است و تمام بازيکنان دوست دارند با تمام توان بازي کنند و روحيه بالايي دارند.
مليپوشان روسيه در ديدار گذشته خود برابر بلژيک بازي خوبي از خود به نمايش نگذاشتند و به همين دليل بايد به ديدار برابر ايران نگاه جدي داشته باشند.
O M I D
02-08-2011, 07:34 PM
تيم ملي فوتبال ايران وارد ابوظبي شد
مدير امور رسانه اي تيم ملي فوتبال ايران اعلام کرد: بازيکنان تيم ملي کشورمان ساعت 3 بامداد روز سه شنبه به وقت محلي وارد ابوظبي پايتخت امارات متحده عربي شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg خسرو والي زاده'' گفت: تيم ايران ساعت 21 شامگاه دوشنبه با 21 بازيکن از طريق دوحه قطر و پس از توقفي دوساعته در فرودگاه اين شهر عازم شهر ابوظبي شد و پس از انجام تشريفات فرودگاهي به هتل ''روتانا پارک'' منتقل گرديد.
وي خاطر نشان کرد: اين همان هتلي است که تيم کشورمان مهرماه امسال براي ديدار با تيم ملي برزيل نيز در آن اقامت داشت.
والي زاده تصريح کرد: اسماعيل شريفات که بدليل برخي مشکلات خروجي از همراهي تيم ملي بازماند، قرار است امروز سه شنبه به اردوي اين تيم در امارات ملحق شود.
وي افزود: کريم باقري نيز امروز به ابوظبي مي آيد تا به کادر فني تيم بپيوندد.
والي زاده گفت:بازيکنان تيم ملي ساعت 30/14 امروز در جلسه با کادر فني شرکت مي کند و ساعت 19 امشب به وقت محلي يک جلسه در زمين اصلي ورزشگاه بن زايد محل برگزاري ديدار تيمهاي ملي ايران و روسيه تمرين خواهد کرد.
ديدار تدارکاتي تيمهاي ملي فوتبال ايران و روسيه ساعت 20 روز چهارشنبه 20 بهمنماه به وقت امارات (19:30 به وقت ايران) در ورزشگاه بن زايد ابوظبي برگزار خواهد شد. تيم کشورمان بامداد پنجشنبه به ايران بازخواهد گشت.
O M I D
02-08-2011, 07:35 PM
ديدار با تيم دوازدهم دنيا و آغاز فصل جديدي در فوتبال ايران
تيم ملي فوتبال کشورمان در اولين گام پس از حذف از مسابقات جام ملت هاي آسيا به مصاف تيم روسيه مي رود تا ضمن فراموش کردن ناکامي هايش در جام ملت ها، فصل جديدي را در فوتبال ملي آغاز کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پس از حذف تيم ملي فوتبال ايران از جام ملت هاي آسيا، گرد و غبار نااميدي و بي تفاوتي در فضاي فوتبال کشور و ميان علاقه مندان به اين رشته حاکم شد.
اکنون 17 روز از آخرين ديدار تيم ايران برابر کره جنوبي گذشته است و تيم ملي در اولين گام خود در يک مسابقه دوستانه به مصاف تيم دوازدهم دنيا يعني روسيه خواهد رفت.
اين ديدار فرصتي است که مي تواند با از ياد بردن ناکامي هاي فوتبال ايران، آغازگر فصل جديدي از اين رشته با سرمربي جديد خود در سالهاي آينده باشد.
ديدار دوستانه تيم هاي ايران و روسيه چهارشنبه شب هفته جاري در ورزشگاه ''زايد اسپورتس سيتي'' شهر ابوظبي برگزار مي شود.
تيم ايران در اين مسابقه توسط عليرضا منصوريان هدايت مي شود که پس از افشين قطبي سرمربي موقت تيم ملي شده است و در اين مسابقه تا اندازه زيادي با ترکيب اصلي در جام ملت هاي آسيا به مصاف روسيه خواهد رفت.
البته مسعود شجاعي و جواد نکونام به خاطر حضور در باشگاه اوساسونا و کريم انصاري فر و رضا نوروزي به دليل مصدوميت قادر به همراهي تيم ملي در اين ديدار نيستند.
اين در حالي است که کارلوس کرش دستيار الکس فرگوسن و سرمربي اسبق تيم ملي پرتغال و رئال مادريد نيز براي نهايي کردن قراردادش به ايران آمده و انتخاب وي به عنوان سرمربي در آستانه اين مسابقه تا اندازه زيادي قطعي است.
به گفته عباس ترابيان سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال به احتمال زياد کرش به همراه مسئولان فدراسيون فوتبال به امارات سفر خواهد کرد و ديدار ايران و روسيه را از نزديک تماشا مي کند.
در مقابل تيم ملي فوتبال روسيه با هدايت ديک ادووکات و با تمام ستارگان خود در مقابل ايران صف آرايي مي کند.
اندري آرشاوين، ايگور آکينفيف و رومن پاوليوچنکو تنها برخي از بازيکناني هستند که قرار است روسيه را در اين ديدار همراهي کنند.
ظاهرا ادووکات سرمربي هلندي تيم دوازدهم جدول رده بندي فيفا تصميم گرفته از بيشتر ستارگان خود در اين بازي استفاده کند.
O M I D
02-08-2011, 07:35 PM
علي حمد داور بازي ايران و روسيه
ديدار تدارکاتي تيم هاي ملي ايران و روسيه ساعت 20 فردا شب به وقت امارات (19:30 به وقت تهران) در ورزشگاه «مدينة زايد» ابوظبي برگزار خواهد شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg داور سرشناس اماراتی قضاوت مسابقه فردا شب بین تیم های ملی ایران و روسیه در ابوظبی را بر عهده خواهد داشت.
گفتنی است، یک تیم داوری متشکل از علی حمد بعنوان داور وسط و محمد الجلاف و حسن السقطری بعنوان کمک داور وظیفه قضاوت بازی تیم های ایران و روسیه را عهده دار شد. همچنین عبدالواحد خاطر داور چهارم این مسابقه خواهد بود.
دیدار تدارکاتی تیم های ملی ایران و روسیه ساعت 20 فردا شب به وقت امارات (19:30 به وقت تهران) در ورزشگاه «مدینة زاید» ابوظبی برگزار خواهد شد.
O M I D
02-09-2011, 07:32 PM
پس از رفع مشکل رواديد
رضايي به اردوي تيم ملي پيوست
با تلاشهاي صورت گرفته مقامات فرودگاه ابوظبي رواديد بازيکن پرسپوليس براي پيوستن به تيم ملي صادر شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg رضایی که به دلیل عدم لغو اقامت قبلی خود از سوی کفیل اماراتی برای ورود به خاک امارات مشکل قانونی داشت، از ساعت 3 بامداد روز سه شنبه تا بعداز ظهر همان روز در فرودگاه ابوظبی در انتظار صدور روادید بود. مقامات فرودگاه ابوظبی برابر مقررات ، صدور روادید را منوط به رضایت و درخواست کفیل اماراتی برای صدور روادید وی کردند.
در نهایت با اقدامات صورت گرفته از سوی سفارت ایران در ابوظبی و مذاکره با کفیل اماراتی مشکل قانونی ورود رضایی به امارات حل شد. با تماس های صورت گرفته از سوی محمدرضا فیاض سفیر ایران در ابوظبی با وزارت خارجه امارات و انجام اقدامات قانونی لازم در نهایت روادید ورود رضایی به خاک امارات در فرودگاه صادر و مشکل قانونی برطرف شد. در این اقدام ، مقامات اماراتی همکاری حائز توجهی نمودند و تلاش های سفارت ایران در ابوظبی در ساعت 10 شب به نتیجه رسید.
دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و روسیه ساعت 19:30 دقیقه امروز چهارشنبه در ورزشگاه زاید اسپورت شهر ابوظبی برگزار خواهد شد.
O M I D
02-09-2011, 07:35 PM
منصوريان :هيچگاه شكست در جام ملت هاي آسيا را فراموش نخواهم كرد
مردم ايران از ما مي خواهند که خوب بازي کنيم و ما هم سعي مي کنيم خواسته آنها را برآورده کنيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg منصوریان احتمالا نخستين وظيفه کرش هدايت تيم ملي ايران تا راهيابي به جام جهاني 2014 برزيل است. او در ديدار دوستانه ايران و روسيه به دقت عملکرد بازيکنان تيم ايران را که هم اکنون عليرضا منصوريان هدايت آنها را به عهده دارد ، زير نظر خواهد گرفت.
علیرضا منصوريان در اين خصوص گفت: تيم ما پس از اين ديدار يک مربي جديد خواهد داشت و من فقط در اين ديدار هدايت تيم را به عهده دارم. وي افزود: فکر مي کنم يک روز پس از ديدار با روسيه، کارلوس کرش را در صدر تيم ملي و به عنوان سرمربي خواهيم ديد. او اکنون اينجاست که مسابقه را تماشا کند و يک روز بعد سکان تيم ملي را در دست خواهد گرفت.
تيم ايران در ديدار مقابل روسيه دو هافبک اوساسونا، جواد نکونام و مسعود شجاعي را در اختيار نخواهد داشت، اما به جز اين دو نفر ساير بازيکنان به ابوظبي آمده اند.
منصوريان در خصوص اين ديدار گفت: فکر مي کنم بازي سختي در پيش داشته باشيم. البته قدري خيالمان راحت است، چون اين مسابقه جزو مسابقات جام ملت هاي آسيا نيست، ولي مردم ايران از ما مي خواهند که خوب بازي کنيم و ما هم سعي مي کنيم خواسته آنها را برآورده کنيم.
مربي کنوني تيم ملي فوتبال ايران ابراز اميدواري کرد که کارها براي اين تيم به خوبي پيش برود و افزود: تيمي که به ابوظبي آمده تيمي جوان است که فقط برخي از بازيکنان باتجربه آنها را همراهي مي کنند. منصوريان گفت: هيچگاه ياس ناشي از شکست در مسابقات جام ملت هاي آسيا را فراموش نخواهم کرد. ما در دو دوره به کره جنوبي باختيم. فکر مي کنم اين ديدار براي ما ''ويژه'' خواهد بود، چرا که دولت ايران هم بر پيشرفت فوتبال کشور تاکيد خاصي دارد.
O M I D
02-09-2011, 07:37 PM
جلسه کادر فني تيم ملي با بازيکنان تشکيل شد
تيم ملي ساعت 19:30 امروز به وقت ايران در ورزشگاه بن زايد شهر ابوظبي به مصاف تيم ملي روسيه خواهد رفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg نخستین جلسه کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران با بازیکنان پیش از دیدار دوستانه با روسیه، بعدازظهر روز سه شنبه در هتل روتانا پارک ابوظبی برگزار شد و دو دیدار اخیر تیم روسیه مورد آنالیز و تحلیل قرار گرفت.
در این جلسه علیرضا منصوریان مربی تیم ملی اهمیت دیدار چهارشنبه شب با روسیه بویژه پس از حذف از جام ملتهای آسیا را به بازیکنان یادآور شد و به آنان گفت که در این مسابقه با انجام یک بازی خوب و قابل قبول، حقانیت فوتبال ایران را برابر یکی از تیمهای خوب اروپا و میزبان جام جهانی 2018 به اثبات برسانند.
گفتنی است، تیم ملی ساعت 19:30 امروز به وقت ایران در ورزشگاه بن زاید شهر ابوظبی به مصاف تیم ملی روسیه خواهد رفت. .
O M I D
02-09-2011, 07:37 PM
به منظور تماشاي بازي تيم ملي ايران مقابل روسيه؛ كرش وارد ابوظبي شد
'کارلوس کرش' گزينه اصلي سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران براي تماشاي ديدار تيم ملي فوتبال کشورمان مقابل روسيه دقايقي پيش وارد ابوظبي شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg عباس ترابيان رييس کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال وي را دراين سفر همراهي مي کند.
گفتني است؛ ''کارلوس کرش'' دوشنبه شب براي انجام مذاکرات نهايي درخصوص قبول سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران وارد کشورمان شده بود.
اين مربي درطول اقامتش در ايران با مسوولان فدراسيون فوتبال و ورزش کشور ديدار و گفت و گو کرد.
تيم ملي فوتبال کشورمان تا ساعتي ديگر در يک ديدار دوستانه مقابل تيم ملي روسيه قرار خواهد گرفت.
pnugirl
02-18-2011, 01:05 PM
ترابیان:آماده مذاکره با دیگر گزینههای خارجی هستم.
عباس ترابیان درباره ادامه مذاکره با دیگر گزینه های خارجی تیم ملی گفت: تا روز شنبه که جلسه کمیته فنی برگزار خواهد شد باید منتظر ماند تا دید تصمیم آنها چیست اما کمیته بین الملل در هر حال آماده مذاکرات با گزینه های دیگر هم هست.
رئیس کمیته فوتسال در ادامه با اشاره به بازی مقابل برزیل گفت: تیم برزیل با همه نفراتش به اصفهان خواهد آمد و ستادی در هیات فوتبال استان اصفهان تشکیل شده که البته با همکاری باشگاه گیتی پسند که اسپانسر این رقابت هاست میزبانی از قهرمان بلامنازع فوتسال جهان را بر عهده دارند.
وی اظهار داشت: تیم فوتسال شهید منصوری قرچک قهرمان لیگ باشگاه های کشور شده و فردا طی مراسمی پس از بازی پیروزی و شهید منصوری قرچک که برای اهدای کاپ و جوایز تیم قهرمان برگزار خواهد شد من و علی کفاشیان حضور خواهیم داشت. به هر جهت این تیم نماینده فوتسال در رقابت های لیگ باشگاه های آسیاست و در این رقابت ها شرکت خواهد کرد.
pnugirl
02-18-2011, 01:06 PM
جلالی: در مورد تیم امید صحبتی با من نشده است
مجید جلالی از روز گذشته با تماسهای متعدد خبرنگاران روبهرو شد و میگویند قرار است این مربی هدایت تیم فوتبال امید ایران را برعهده بگیرد. جلالی در خصوص این موضوع میگوید:« خبرنگاران مدام با من تماس میگیرند و در این مورد سوال میکنند ولی خودم هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم و در مورد تیم امید صحبتی با من نشده است.»
جلالی در پاسخ به این سوال که اگر پیشنهاد هدایت تیم امید به صورت رسمی به شما ارائه شد حاضر هستید آن را قبول کنید، تاکید میکند:« من به دلیل تجربیات قبلی دوست ندارم در مورد موضوعی که اتفاق نیفتاده حرف بزنم و این اصلا خوب نیست که وقتی بحثی به میان نیامده است بخواهم صحبت کنم.»
او در خصوص انصراف کارلوس کرش از تیم ملی و حاشیههایی که در این مورد به وجود آمد خاطرنشان میکند:« واقعا عجیب است که الان کرش تبدیل به همه مشکل فوتبال ایران شده است. انگار همه چیز در فوتبال ایران درست بود و ما منتظر این مربی بودیم تا بیاید و فوتبال ایران را به پرواز در بیاورد. من نمیگویم فوتبال ایران مشکل مربیگری ندارد ولی معتقدم مشکل اصلی فوتبال ما در مربیگری نیست و بهتر است دنبال حل مشکلات اصلی باشیم.»
جلالی در پایان حرفهایش در مورد بازی حساس فولاد و مس کرمان میگوید:« بازی بسیار سختی است ولی تیم ما در حال رشد است و حتما مس کرمان را شکست خواهیم داد. هدف ما در این فصل جزو قرار گرفتن در بین ۶ تیم اول است حتی برای رسیدن به رتبههای بهتر تلاش میکنیم
pnugirl
02-18-2011, 01:07 PM
مخالفت ايران با مبلغ پيشنهادي نيجريه براي پرداخت غرامت
فدراسيون فوتبال ايران مبلغ پيشنهادي نيجريه براي پرداخت غرامت را نپذيرفت.
لغو يک طرفه و خارج از عرف و قرارداد منعقد شده از سوي نيجريه باعث شد فيفا رسما ايران را در اين زمينه محق بداند.
به اين ترتيب، مقامات فوتبال نيجريه به خاطر آنچه که در ادبيات فيفا بينظمي و عمل خلاف قانون اطلاق ميشود به پرداخت جريمه و غرامت راضي شدند.
نيجريه دليل بر هم زدن اين بازي از قبل هماهنگ شده را از يک هفته مانده به بازي مصدوميت برخي از بازيکنان اصلي و کليدي خود عنوان کرده بود اما بعدها مشخص شد که اين کشور به دلايل غير ورزشي اقدام به لغو قرارداد منعقد شده با فوتبال ايران کرده است.
اسوشيتدپرس نوشته است: مقامات فدراسيون فوتبال ايران پس از اين اتفاق، مبلغ 300 هزار دلار درخواست کردند که پرداخت 200 هزار دلار از سوي مقامات نيجريه مورد قبول قرار گرفته است. نيجريه روز سه شنبه اعلام کرد 200 هزار دلار پرداخت ميکند اما مقامات فدراسيون فوتبال ايران تاکنون پاسخي به اين موضوع ندادهاند و با اين شرايط به نظر ميرسد بر مبلغ قبلي پافشاري ميکنند.
ديدار اين دو تيم قرار بود 26 آبان سال 89 در ورزشگاه آزادي برگزار شود.
pnugirl
02-18-2011, 04:53 PM
ترابيان مطرح کرد:ادامه مذاکرات با کارلوس کرش
سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال از ادامه مذاکره با کارلوس کرش خبر داد و گفت: کرش اعلام آمادگي کرده است که به عنوان مشاور در کنار تيم ملي فوتبال ايران باشد.
عباس ترابیان با اعلام این خبر افزود: پس از آنکه کارلوس کرش از همکاری با فدراسیون فوتبال ایران انصراف داد، تماسهای ما با این مربی پرتغالی ادامه پیدا کرد و طی روزهای گذشته چندین بار با او تماس داشتهایم.
وی در ادامه از علاقه کارلوس کرش به کشورمان به نیکی یاد کرد و گفت: این مربی پرتغالی پذیرفته و پیشنهاد کرده است که به عنوان مشاور در کنار تیم ملی فوتبال کشورمان باشد و در زمانهای تعیین شده به ایران سفر کرده و نقطه نظرات فنی خود را با مربیان این تیم و مسئولان فدراسیون در میان بگذارد.
سرپرست کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال با تاکید براینکه کارلوس کرش پیشنهاد فدراسیونهای فوتبال عربستان و آنگولا و دو تیم برزیلی را رد کرده است، گفت: ما برای اینکه کارلوس کرش به عنوان مشاور فنی در کنار تیم ملی فوتبال ایران باشد، رضایت نداریم و به دنبال این هستیم که به شکلی دیگر از این مربی پرتغالی در فوتبال ایران استفاده کنیم.
ترابیان که در برنامه ورزش و مردم گفتگو می کرد، اظهار داشت: به حضور کارلوس کرش در فوتبال ایران خوشبین هستم. در صبحتهایی که طی روزهای اخیر با این مربی داشتهام، تاکید کردم برای حضور در تیم ملی فوتبال ایران در قراردادی که پیش از این به او پیشنهاد شده است، دست نخواهیم برد و رقم قرارداد همانی است که پیش از این مشخص شده و به توافق طرفین رسیده بود.
وی در خاتمه تصریح کرد: کرش به ایران و فوتبال کشورمان علاقمند است و تمایل دارد در فوتبال ما فعالیت کند اما باید نگرانیهای این مربی برطرف شود. ما باید راههایی پیدا کنیم که نگرانیهای کرش برای حضور در فوتبال ایران برطرف شود.
pnugirl
02-18-2011, 04:53 PM
كفاشيان:سرمربي تيم اميد فردا مشخص ميشود
رييس فدراسيون فوتبال گفت: اعضاي کميته فني در جلسه فردا (شنبه) موضع فدراسيون نسبت به ايراني يا خارجي بودن سرمربي تيم ملي تعيين ميکنند هرچند سرمربي ايراني تيم اميد در اين جلسه تعيين خواهد شد.
علي کفاشياندرباره موضعگيري فدراسيون فوتبال نسبت به بحث انتخاب سرمربيان تيمهاي ملي بزرگسالان و اميد با توجه به نشست شنبه (فردا) کميته فني بدين منظور، اظهار کرد: بالاخره ما درصدد آن هستيم تا بهترين مربيان براي تيمهاي بزرگسالان و اميد ايران انتخاب شوند تا بتوانند کمک خوبي به پيشرفت فوتبال ملي ما داشته باشند. پس از ارزيابي شرايط فدراسيون به اين نتيجه رسيده بود که يا از مربيان خارجي درجه يک دنيا استفاده کند يا اگر تنها ميتواند مربيان درجه متوسط خارجي را به کشور بياورد، در اين شرايط همان مربيان داخلي گزينههاي بهتري هستند.
** پاسخ منفي کوئيروش باعث نشد قيد آوردن سرمربي خارجي را بزنيم
وي افزود: بر اين اساس کار را شروع کرديم و کميته بينالملل فدراسيون با در دست داشتن نظرات و کارشناسيهاي انجام شده در قبل، کار بررسي گزينههاي مختلف و احيانا مذاکره با آنها را آغاز کرد. کارلوس کوئيروش يکي از گزينههاي فوقالعاده بود که همه در جريان چگونگي مذاکرهها و برقراري تعامل با اين مربي قرار گرفتند، اما متاسفانه در پايان او تصميم گرفت نيايد. الان هم با بوجود آمدن اين وضعيت يکمرتبه تصميم نگرفتيم قيد مذاکره با مربيان خارجي را زده و براي تيم ملي بزرگسالان سرمربي ايراني انتخاب کنيم؛ چرا که تصميم نهايي براي بحث فوق را به جلسه کميته فني موکول کرديم.
** سرمربي تيم اميد فردا مشخص ميشود
کفاشيان گفت: تنها شرايطي که پس از نيامدن کوئيروش متفاوت شد بحث سپردن مديريت و نظارت بر تيمهاي ملي بود که ميخواستيم او ضمن پذيرش سرمربيگري تيم ملي، در انتخاب سرمربي تيمهاي اميد و رده پايه هم نقش تعيين کنندهاي داشته باشد. اما اکنون فرصت بيشتري براي صرف در انتخاب سرمربي تيم اميد نداريم و با توجه به فرارسيدن بازيهاي اين تيم، بايد هرچه زودتر سرمربي آن را مشخص کنيم؛ لذا در جلسه کميته فني که فردا برگزار ميشود، قطعا اين کار را خواهيم کرد.
** ايراني يا خارجي بودن سرمربي تيم ملي را کميته فني تعيين خواهد کرد
رييس فدراسيون با تاکيد بر اينکه رويکرد ما نسبت به انتخاب سرمربي تيم ملي بزرگسالان با پاسخ منفي کوئيروش تغييري نکرده، به ايسنا گفت: اينکه ما از اين پس چه سياستي نسبت به انتخاب سرمربي آينده تيم ملي داشته باشيم، در جلسه کميته فني رقم ميخورد. با توجه به اينکه هنوز براي اين انتخاب فرصت داريم و عجلهاي در کار نيست، لذا فردا تعيين ميشود که آيا همچنان دنبال بررسي و مذاکره با مربيان بزرگ خارجي باشيم يا اينکه بهتر است هدايت تيم ملي براي مدت چندين سال را به مربيان داخلي بسپاريم.
وي در پاسخ به اين سوال که طبق مواضع قبلي مسوولان فدراسيون مگر کميته فني تنها نقش مشورتي براي شما ندارد که اکنون ميگوييد کميته فني سياست آتي ما را براي انتخاب سرمربي تيم ملي تعيين ميکند، تصريح کرد: در گذشته چنين صحبتها و مواضعي مطرح شد، اما اکنون هر تصميمي در جلسه کميته فني درباره رويکرد ما نسبت به انتخاب سرمربي گرفته شود، براي فدراسيون حکم است و از آن تبعيت خواهيم کرد. تمامي اعضا در جلسه فردا خواهند بود و عباس ترابيان، سرپرست کميته بينالملل هم در آن شرکت کرده وگزارشي را نسبت به روند بررسي و مذاکرهها براي مربيان خارجي ارايه ميکنند.
** اگر قرار بر آوردن مربي خارجي باشد او بايد در ايران بماند
کفاشيان با اشاره به خواستهها فدراسيون در مذاکره و آوردن مربيان خارجي بزرگ، گفت: فدراسيون درصدد آن است تا هر مربي بزرگي که ميخواهد با ايران همکاري کند، بايد تمام تمرکزش را معطوف به اين فوتبال کرده و واقعا با حضور فيزيکي در ايران، براي تيم ملي ما وقت بگذارد. ما معتقديم با هر مربي که توافق ميشود او بايد در کشور ما بماند نه آنکه فقط براي چهار بازي اينجا باشد بعد براي مدت قابل توجهي از کشور خارج شود؛ فدراسيون معتقد است اگر بنا بر اين باشد، همان بهتر که از سرمربي خارجي استفاده نکرده و هدايت تيم ملي را به مربيان ايراني بسپاريم.
** سرمربي تيم اميد بايد در ليگ هم کارنامه خوبي داشته باشد
رييس فدراسيون با تاييد گزينههاي ايراني مطرح شده براي سرمربيگري تيم اميد از جمله مجيد جلالي، در اينباره تصريح کرد: به هر حال ما مربيان ايراني خوب و توانمند متعددي داريم که در اين مقطع ميتوانند هدايت تيم اميد را برعهده گيرند. ما سعي ميکنيم از مربياني براي تيم اميد استفاده کنيم که ضمن مهارت و تجربه بالا براي کار در اين رده، در مسابقات ليگ هم کارنامه خوبي داشته باشند. صحبتهايي انجام شده و موضوع در جلسه فردا نهايي خواهيم کرد.
** جا براي افاضلي زياد داريم!
وي درباره آينده کاري هومن افاضلي (مربي موقت تيم اميد) در اين تيم و برنامه فدراسيون براي او، خاطرنشان کرد: افاضلي هم از مربيان خوب ماست که جا براي او زياد داريم. البته اين مربي هنوز در سيستم ما حضور دارد و بايد ديد چه تصميمهايي در جلسه فردا گرفته ميشود.
** فعلا فريدون معيني امور تيم جوانان را جلو ميبرد
کفاشيان درپاسخ به اين سوال که آيا در جلسه فردا صحبتي درباره سرمربي تيم جوانان هم مطرح خواهد شد، گفت: در حال حاضر بحث و تبادلنظر درباره مربيان تيمهاي اميد و بزرگسالان در اولويت قرار دارند و قطعا در آينده براي تيم جوانان هم تصميم لازم را ميگيريم. ضمن اينکه اکنون فريدون معيني به نمايندگي از کميته فني برنامهها و کارهاي مربوط به تيم جوانان را جلو ميبرد.
pnugirl
02-23-2011, 04:28 PM
توافق فدراسيون فوتبال نيجريه با ايران براي پرداخت غرامت بازي انجام نشده
فدراسيون فوتبال نيجريه از توافق با فدراسيون ايران در مورد پرداخت مبلغ 200 تا 250 هزار دلار به عنوان غرامت در ازاي انصراف از انجام بازي دوستانه اي که قرار بود 26 آبان ماه گذشته در تهران برگزار شود، خبر داد.
سايت هاي خبري نيجريه روز چهارشنبه در اين خصوص نوشتند: ''اولاجير آدمولا'' سخنگوي فدراسيون نيجريه اعلام کرده است، دو طرف در مورد مبلغ فوق به توافق رسيده اند و فدراسيون نيجريه به زودي اين مبلغ را به فدارسيون ايران پرداخت خواهد کرد.
اين در حاليست که فدراسيون ايران در ابتدا مبلغ 300 هزار دلار را درخواست کرده بود و چندي پيش هم ''موسي آمادو'' دبير کل فدراسيون فوتبال نيجريه گفته بود، مذاکرات هنوز ادامه دارد.
به گفته مقامات نيجريه اي اگر ايران از طريق فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) درخواست غرامت مي کرد، اين مبلغ بسيار بيشتر مي شد.
نيجريه دليل لغو ديدار دوستانه با ايران را غيبت تعدادي از بازيکنان کليدي خود اعلام کرده بود.
pnugirl
02-24-2011, 03:28 PM
کفاشیان: هدف قطری ها ایجاد جنگ روانی است/ عجله ای برای انتخاب سرمربی نداریم
رییس فدراسیون فوتبال در واکنش به نامه السد قطر به کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تغییر محل بازی این تیم برابر استقلال به دلیل آنچه "ناامنی" خوانده شده گفت که اقدام قطریها تنها برای ایجاد جنگ روانی است و ایران آماده است میزبانی رقابتهای مختلف را بر عهده داشته باشد.
علی کفاشیان پس از پایان سمینار ویژن فدراسیون فوتبال گفت: فعال شدن فوتبال پایه با طرح آسیا ویژن و ایران ویژن فعال و موفق خواهد شد. ما با برگزاری این گونه سمینارها قصد داریم تا با سیاستهای جدید مسئولان afc برای طرح های ویژن آسیا و ایران ویژن و فازهای اجرایی آنها آشنا شویم و بستر رشد و گسترش را فراهم کنیم. استانهایی چون اصفهان، همدان، فارس و قزوین از استانهایی هستند که در این امر فعالند. باید این استانها مرتبا گزارشات خود را برای اجرایی شدن و فعالیت این طرح ها ارائه دهند تا دیگر استانها با اعلام نیاز برای فعال شدن، آمادگی خود را اعلام کنند.
وی درباره انتخاب سرمربی تیم ملی گفت: ما نباید عجله کنیم. روی گزینه های داخلی و خارجی بررسیهای لازم صورت می گیرد و سعی ما بر این است تا بهترین گزینه را انتخاب کنیم.
کفاشیان در پاسخ به این موضوع که آحاد جامعه علاقه دارند تا سرمربی تیم ملی خارجی باشد اظهار داشت: ما با بررسی گزینه های خارجی و داخلی تمامی شرایط خود و آنها را مطرح و بررسی می کنیم و در واقع هدفمان انتخاب برترین گزینه است.
رئیس فدراسیون در پاسخ به اینکه تیم السد قطر با ارسال نامه ای، عدم حضور خود را برای برگزاری مسابقه در ایران به دلایل ناامنی اعلام کرده افزود:این حرف بی پایه و اساس است. معتقدم قصدشان ایجاد تشنج و جنگ روانی است. چرا که اکنون تیم قرقیزستان برای انجام دیدار مقدماتی المپیک لندن درایران حضور دارد.همچنین تیم ملی فوتسال بزرگسالان بانوان اوکراین نیز برای برگزاری چند دیدار تدارکاتی در کمپ تیمهای ملی به سر می برد و تیم ملی برزیل در اصفهان به مصاف تیم ملی فوتسال بزرگسالان آقایان می رود. بر همین اساس ما در سمیناری صبح امروز برگزار شد آمادگی خود را به مسئولان afcاعلام کردیم تا در سال آینده هر میزبانی را بر عهده بگیریم.
کفاشیان در باره حق پخش تلویزیونی و باز خورد آن در مجمع سازمان لیگ گفت: ما همه شرایط را بررسی می کنیم.باید دید پخش هر دقیقه فوتبال چقدر برای سازمان صدا و سیما هزینه دارد.سازمان صدا و سیما برای هر دقیقهای که سرگرمی برای مردم ایجاد می کند، چقدر هزینه می کند؟ به جرات می توان گفت که حجم زیادی از برنامه روزانه یا هفتگی را فوتبال در بر می گیرد. ما حضور دوربینها در ورزشگاهها بررسی می کنیم و مشکلات خود و آنها را حل و فصل خواهیم کرد.
وی در پایان در خصوص رقمی که برای حق پخش برآورد شده بود و کارشناسان آن را ۱۵۰ میلیارد تومان می دانستند، اما در سه سال گذشته با رقمی بسیار پائین تر از این رقم، صدا و سیما با فدراسیون به توافق رسیده بود گفت: ما این رقم را نمی توانیم برای امسال تائید کنیم و باید بررسی های لازم در این مورد صورت گیرد.سازمان صدا و سیما برای هر دقیقه ای که سرگرمی می سازد چقدر هزینه می کند و چقدرآگهی می گیرد. به عنوان مثال برای یک سریال یا یک مسابقه فوتبال باید بررسی کرد که چقدر آگهی می گیرد و چه مقدار هزینه صرف می کند. بر همین اساس در خصوص این موضوع نیز ما بررسی های لازم را انجام خواهیم داد و در نهایت مبلغ نهایی را اعلام خواهیم کرد.
pnugirl
02-24-2011, 03:29 PM
منصوریان: تکلیف کنند سرمربی تیم ملی میشوم
- اخباری در خصوص آینده کاری علیرضا منصوریان به گوش میرسد. این درست است که یکی از گزینههای اصلی سرمربیگری تیم ملی هستی؟
* اگر راستش را بخواهید به صورت مستقیم به من پیشنهاد نشده اما همانطور که در جریان هستید آقای کفاشیان هم در یک مصاحبه اعلام کرده که منصوریان هم میتواند سرمربی تیم ملی باشد.
- در صورتی که این پیشنهاد را به تو بدهند میپذیری؟
* من یک سرباز هستم در این فوتبال و هر تکلیفی که بر عهده من گذاشته شود را با میل انجام میدهم.
- این جمله تو به این معنی است که اگر سرمربیگری تیم ملی به تو پیشنهاد شود قبول میکنی؟
* اگر به من تکلیف کنند که سرمربی تیم ملی باش قبول میکنم و انجام تکلیف میکنم تا دینی را که فوتبال ایران بر گردن من دارد ادا کنم.
- آمادگی پذیرفتن این کار را داری؟
* تا حدود زیادی این آمادگی را دارم و سعی میکنم کمبودهایم را هم با حمایت دوستان و متخصصین و پیشکسوتان و مطالعه جبران کنم.
- قطعا مشاورانی هم داری، نظر آن ها و پیشکسوتان و کسانی که نظرشان برایت مهم است چیست؟ مشورت هم کردی در این خصوص؟
* من انسان مشورت مداری هستم و هیچ کاری را بدون مطالعه و مشورت انجام نمیدهم. البته هنوز که نه به دار است و نه به بار اما من هم مشورت کردم و هم مطالعه. میدانم که کار خطیری است و احتمال هرچیزی در پس پذیرفتن این پیشنهاد هست اما در عین حال انسان ریسک پذیری هم هستم و شجاعت انجام این ریسک را هم دارم. در این زمینه هم با خیلی از متخصصین و پیشکسوتان مشورت کردم و نظر خیلیها را جویا شدم.
- گویا ناصر حجازی از جمله پیشکسوتانی است که با این کار خیلی موافق است و حتی مصاحبههایی هم در این خصوص کرده.
* من با پیشکسوتان زیادی مشاوره کردم اما ناصر خان جزو افرادی است که نظرش بسیار برای من قابل احترام و تاثیر گذار است. ایشان به من لطف زیادی دارد و من از وی تشکر میکنم. اتفاقا به تازگی یک جلسه حضوری هم با آقای حجازی داشتم و کلی در این خصوص از ایشان مشورت گرفتم. ناصرخان من را خیلی دلگرم کرد. من همیشه از نظرات کارشناسی ناصرخان در دوران فوتبال و مربیگریام استفاده کردم و تا روزی که در فوتبال باشم در همه کارهای ورزشیام با ناصرخان مشورت میکنم و نظر ایشان را در تصمیمهایم لحاظ میکنم. همین که شخصی مثل ناصر حجازی به آینده کاری من اعتقاد دارد برای من کلی پشتگرمی محسوب میشود. همچنین پیشکسوتان و بزرگان دیگر فوتبال هم که در این راستا از من حمایت کردند هم به من دلگرمی دادند. بزرگانی مثل منصورخان پورحیدری و علی آقای پروین.
- این احتمال هم وجود دارد که سرمربی ممتاز خارجی به ایران بیاید و از تو بخواهند که کماکان دستیار باشی.
* همانطور که گفتم به عنوان یک سرباز هر تکلیفی که بر گردن من گذاشته شود را میپذیرم.
- بازی سپاهان و استقلال در پیش است. جنگ استقلالیهای قدیم و جدید را چطور میبینی؟
* هر دو تیم استقلال و سپاهان در بهترین شرایط قرار دارند. سپاهان به آن درجه از آمادگی رسیده که حتی در روزی که سه تا از بهترین بازیکنانش مثل نویدکیا، جانواریو و توره را هم ندارد میرود خارج از خانه بازیاش را میبرد و بر میگردد. یا به راحتی دربی بزرگ اصفهان را میبرد. این اتفاقات ساده رقم نمیخورد. درایت یک مربی بزرگ و با تجربه مثل امیر قلعه نویی پشت این تیم است. امیر برای سپاهان خیلی زحمت کشیده. از طرف دیگر میبینیم که استقلال هم در شرایط ایده آلی قرار دارد. آنها بعد از تعطیلات صد در صد امتیازاتشان را گرفتهاند و همه بازی هایشان در لیگ و جام حذفی را بردند. قاطعانه هم بردند. حضور یک منصور پورحیدری در هر تیمی میتواند یک فرصت مغتنم باشد و استقلالیها به خوبی از تجربه پورحیدری استفاده میکنند.
اضافه شدن گده هم به اندازه کافی بر روند استقلالیها تاثیر مثبت گذاشته. ضمن اینکه از تجارب و انگیزههای پرویزخان مظلومی هم نباید به راحتی گذشت. از همه اینها که بگذریم هر دو تیم از مدیریت خوب و قوی برخوردارند که در ثبت نتایج خوبشان کمک میکند. به نظر من سپاهان در نیمه عقب زمینش از استقلال قدری جلوتر است و برتری دارد و خط حمله استقلال نسبت به سپاهان جلو است و بر این تیم برتری دارد. استقلال بهترین خط حمله لیگ را از نظر من دارد.
- چه تیمی قهرمان میشود؟
* الان برای پیش بینی قهرمان زود است ولی فکر میکنم یکی از دو تیم استقلال و سپاهان قهرمان شوند.