توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بخشنامه جدید عدم رعایت پیش نیاز-هم نیاز و عدم رعایت سقف واحد
بر اساس بخشنامه 7749/3 مورخ 12/2/88 عدم رعایت پیش نیاز-هم نیاز و عدم رعایت سقف واحد از نیمسال اول 86-85 تا نیمسال دوم 88-87 بلا مانع است.البته از نیمسال اول 86-85 تا نیمسال دوم 88-87 شش ترم میشه که از این شش ترم حداکثر 3 ترم بلا مانع است.برای دیدن این بخشنامه به سایت دانشگاه پیام نور برید.در قسمت جستجو کلمه (سقف واحد)را بزنید.
NIMA.N
02-23-2011, 03:40 PM
دوست عزیز احتیاجی به اعلام نبود این بخشنامه در 3 ترم پیش در سایت رسمی دانشگاه پیام نور اعلام شده و گذاشته شده بود.
T@rane
02-23-2011, 04:19 PM
خب اقا نیما حالا شما باید بزنی تو ذوقش؟؟؟؟؟؟؟؟؟:39:
NIMA.N
02-23-2011, 06:58 PM
خب اقا نیما حالا شما باید بزنی تو ذوقش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه من قصد همچين كاري نداشتم. به نظر ايشون قصد كار ديگه اي داشتن اگر نه ايميل نميدادن و بخشنامه رو همينجا مي ذاشتن ديگه. چه كاريه يك ساعت به ايشون ايميل بزنيم. اينجا ميذاشتن همه ببينن. نظرتون چيه؟
نه من قصد همچين كاري نداشتم. به نظر ايشون قصد كار ديگه اي داشتن اگر نه ايميل نميدادن و بخشنامه رو همينجا مي ذاشتن ديگه. چه كاريه يك ساعت به ايشون ايميل بزنيم. اينجا ميذاشتن همه ببينن. نظرتون چيه؟
با سلام-من فقط و فقط قصدم کمک بود-برای اطمینان شما ایمیل را هم برداشتم-چون پیدا کردن این بخشنامه یه مقدار سخته گفتم شاید پیدا کردنش مشکل باشه-امیدوارم نسبت به بقیه مسائل اینقدر بدبین نباشید.