ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيشگيري از آرتروز لگن با مصرف سير



O M I D
02-11-2011, 07:41 PM
پيشگيري از آرتروز لگن با مصرف سير

(http://www.konjkav.com/discovery/8875-پيشگيري-از-آرتروز-لگن-با-مصرف-سير.html)[/URL] [URL="http://www.konjkav.com/component/mailto/?tmpl=component&link=aHR0cDovL3d3dy5rb25qa2F2LmNvbS9kaXNjb3ZlcnkvO Dg3NS3ZvtmK2LTar9mK2LHZii3Yp9iyLdii2LHYqtix2YjYsi3 ZhNqv2YYt2KjYpy3Zhdi12LHZgS3Ys9mK2LEuaHRtbA%3D%3D"] (http://www.konjkav.com/discovery/8875-پيشگيري-از-آرتروز-لگن-با-مصرف-سير.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=) پژوهشگران بريتانيايي تاکيد دارند که مصرف سير در پيشگيري از ابتلا به آرتروز يا استئوآرتريت لگن نقش دارد.



پژوهشگران کالج کينگ در لندن و دانشگاه ايست آنجليا با انجام تحقيقاتي دريافتند زناني که سير زياد مصرف مي‌کنند، کمتر از ديگران در خطر ابتلا به آرتروز لگن قرار دارند.

بر اساس نتايج اين پژوهش که در مجله BMC Musculoskeletal Disorders منتشر شد، ماده‌اي در سير به نام diallyl disulphide وجود دارد که تاثير محدودکننده‌اي بر فعاليت آنزيم تخريب کننده غضروفها در انسان دارد.

هر چند پژوهشگران هنوز با اطمينان به اين نتيجه نرسيده‌اند که مصرف سير با افزايش اين ماده در مفاصل ارتباط داشته باشد، اما تاکيد دارند که نتايج اين پژوهش مي‌تواند بستر را براي درمان و يا پيشگيري از ابتلا به آرتروز لگن مهيا کند.