fatemeh2011
02-11-2011, 09:15 AM
تحقیقات دانشمندان کانادایی نشان می دهد افرادی که در طول هفته شکلات مصرف می کنند کمتر در معرض خطر سکته و مرگ ناشی از سکته قرار خواهند داشت.
به گزارش مهر، مطالعه بر روی 50 هزار داوطلب نشان داد افرادی که در طول هفته شکلات مصرف می کنند 22 درصد کمتر از دیگر افراد در معرض خطر سکته قرار دارند و افردی که دچار این اختلال شده اند اما در مصرف شکلات تردیدی به خود راه نمی دهند 46 درصد کمتر از سایرین در معرض خطر مرگ ناشی از سکته قرار دارند.
محققان دانشگاه تورنتو دلیل این پدیده را وجود مقادیر زیادی آنتی اکسید فلاوانوید در شکلات می دانند. به گفته آنها مطالعات بیشتری نیاز است تا تعیین شود آیا شکلات بر روی کاهش احتمال سکته تاثیر دارد یا افراد سالم بیشتر به مصرف شکلات گرایش نشان می دهند.
محققان دریافتند از میان 44 هزار و 489 نفر از داوطلبان حاضر در مطالعه کسانی که در هفته شکلات مصرف می کردند 22 درصد کمتر از افرادی که شکلات نمی خورند در معرض سکته قرار دارند. مطالعه ای دیگر نشان داد هزار و 169 نفر که در هفته 50 گرم شکلات می خوردند 46 درصد کمتر از افرادی که شکلات نمی خوردند در معرض خطر مرگ ناشی از سکته قرار دارند.
بر اساس گزارش تلگراف، با این وجود به دلیل اینکه مصرف بیش از حد شکلات می تواند منجر به چاقی در افراد شود و چاقی نیز یکی از عوامل تهدید کننده سلامتی به شمار می رود، دانشمندان قصد دارند مطالعات بیشتری را به منظور رد یا اثبات تاثیر شکلات بر روی بروز سکته انجام دهند.
به گزارش مهر، مطالعه بر روی 50 هزار داوطلب نشان داد افرادی که در طول هفته شکلات مصرف می کنند 22 درصد کمتر از دیگر افراد در معرض خطر سکته قرار دارند و افردی که دچار این اختلال شده اند اما در مصرف شکلات تردیدی به خود راه نمی دهند 46 درصد کمتر از سایرین در معرض خطر مرگ ناشی از سکته قرار دارند.
محققان دانشگاه تورنتو دلیل این پدیده را وجود مقادیر زیادی آنتی اکسید فلاوانوید در شکلات می دانند. به گفته آنها مطالعات بیشتری نیاز است تا تعیین شود آیا شکلات بر روی کاهش احتمال سکته تاثیر دارد یا افراد سالم بیشتر به مصرف شکلات گرایش نشان می دهند.
محققان دریافتند از میان 44 هزار و 489 نفر از داوطلبان حاضر در مطالعه کسانی که در هفته شکلات مصرف می کردند 22 درصد کمتر از افرادی که شکلات نمی خورند در معرض سکته قرار دارند. مطالعه ای دیگر نشان داد هزار و 169 نفر که در هفته 50 گرم شکلات می خوردند 46 درصد کمتر از افرادی که شکلات نمی خوردند در معرض خطر مرگ ناشی از سکته قرار دارند.
بر اساس گزارش تلگراف، با این وجود به دلیل اینکه مصرف بیش از حد شکلات می تواند منجر به چاقی در افراد شود و چاقی نیز یکی از عوامل تهدید کننده سلامتی به شمار می رود، دانشمندان قصد دارند مطالعات بیشتری را به منظور رد یا اثبات تاثیر شکلات بر روی بروز سکته انجام دهند.