توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افشین قطبی سر مربی تيم ملي و جايگزين مايلي كهن مستفي شد !
Borna66
04-22-2009, 09:44 PM
پس از انجام مذاکرات نهایی ؛افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال شد
افشین قطبی سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان پس از انجام مذاکرات نهایی با مسئولان فدراسیون فوتبال برای هدایت این تیم در سه دیدار باقی مانده در مرحله مقدماتی جام جهانی به توافق رسید.به گزارش خبرنگار مهر، پس از آنکه فدراسیون فوتبال روز سه شنبه با استعفای محمد مایلی کهن موافقت کرد، مذاکراتی را با گزینه های مد نظرش برای سپردن هدایت تیم ملی آغاز کرد و در نهایت با افشین قطبی برای سرمربیگری تیم ملی به توافق رسید.
مذاکرات نهایی بین نماینده افشین قطبی و مهدی تاج و علی کفاشیان به عنوان نایب رئیس و رئیس فدراسیون فوتبال عصر امروز(چهارشنبه) در محل فدراسیون فوتبال برگزار شد و در پایان طرفین برای همکاری در سه دیدار پیش روی تیم ملی به توافق رسیدند.
افشین قطبی که قبل از انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی ، جدی ترین گزینه برای هدایت ملی پوشان کشورمان بود اما در آخرین دقایق اعلام رسمی رای برگشت تا وی همچنان به عنوان سرمربی پرسپولیس فعالیت کند و با این تیم به عنوان قهرمانی دست پیدا کند.
تیم ملی فوتبال کشورمان روز 16 خردادماه باید در پیونگ یانگ به مصاف تیم ملی فوتبال کره شمالی برود و 20 خرداد در تهران میزیان امارات باشد. آخرین دیدار این تیم در مرحله مقدماتی جام جهانی روز 27 خرداد در سئول برابر کره جنوبی برگزار خواهد شد.
Borna66
04-22-2009, 09:45 PM
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، افشين قطبي كه توانست با تيم فوتبال پرسپوليس به قهرماني هفتمين دوره ليگ برتر دست يابد، امروز به طور رسمي به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شد.
وي كه در اوايل فصل جاري ليگ برتر نتوانست با اين تيم تهراني ادامه فعاليت دهد، از سمت خود استعفا و ايران را ترك كرد.
ناكامي تيم ملي در مراحل مقدماتي جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي باعث شد علي دايي بركنار شود. محمد مايلي كهن كه سابقه حضور در اين تيم را هم در كارنامه داشت، جايگزين آقاي گل فوتبال جهان شد؛ اما فقط 15 روز در اين تيم ماندگار شد. مسائل جانبي در اين مدت باعث شد وي استعفا كند.
پس از بررسيهاي روزهاي اخير، از بين نامزدهاي هدايت تيم ملي، افشين قطبي با فدراسيون فوتبال به توافق رسيد تا اين سمت را از آن خود كند. محمود ياوري (سرمربي سابق تيم راه آهن تهران) و منصور ابراهيم زاده (سرمربي فعلي تيم ذوب آهن اصفهان)، ديگر گزينه هاي سرمربيگري اين تيم بودند.
* سوابق افشين قطبي، سرمربي جديد تيم ملي
افشين قطبي متولد 19 بهمن 1343 شمسي مطابق با 8 فوريه 1964 ميلادي در شيراز است.
او از سال 1360 تا سال 1370 در باشگاه هاي آليتاليا، آتوباهن، ولي ايگلز و فلايرز امريكا بازي كرده و بعد از آن سال تا سال 1376 در دانشگاه لس آنجلس بازيكن بوده و در همين زمان، صاحب مدرك مربيگري حرفه اي a شده است. او از دانشگاه لس آنجلس مدرك مهندسي الكترونيك را نيز دريافت كرده است.
افشين قطبي در تيم ملي زنان ايالات متحده امريكا، تيم ملي فوتبال كره جنوبي (دسامبر 2000- جولاي 2002 به عنوان مربي)، سوون سامسونگ بلووينگز (2002 - 2004 به عنوان مربي)، لسآنجلس گالكسي (2004 به عنوان مربي)، تيم ملي فوتبال كره جنوبي (2004 - 2007 به عنوان مربي) و پرسپوليس (2007 - 2008 به عنوان سرمربي) فعاليت كرده است. وي در دوران سرمربيگري گاس هيدينك، ديك ادووكات و پيم وربيك، در تيم كره جنوبي كمك مربي بوده است.
قطبي در سال 2007 براي هدايت تيم فوتبال پرسپوليس بازگشت. وي توانست در اولين سال حضورش در فوتبال ايران، اين تيم را به مقام قهرماني ليگ برتر برساند. در 30 مي 2008 ميلادي اعلام كرد كه براي فصل ديگر در ايران نخواهد ماند و از عقد قرارداد تازه براي هدايت تيم فوتبال پرسپوليس سرباز زد. وي در اين زمينه گفته بود: "پرسپوليس باشگاه من است و در قلبم جا دارد. اگر با اين تيم به توافق نرسم، با هيچ تيم ايراني ديگري مذاكره نخواهم نكرد. " اما قطبي در روز 13 تير 1387 اعلام كرد كه به مدت دو فصل سرمربي پرسپوليس خواهد بود. او در نوامبر 2008 ميلادي، از سرمربيگري در اين تيم استعفا و ايران را ترك كرد.
قطبي قرار است هدايت تيم ملي فوتبال ايران را در 3 ديدار با كره شمالي، امارات و كره جنوبي برعهده داشته باشد. تيم ملي 16 خرداد با كره شمالي ديدار مي كند، سپس 20 و 27 خرداد به ترتيب به مصاف امارات و كره جنوبي مي رود.
pnugirl
04-23-2009, 01:31 AM
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: افشين قطبي از توانايي لازم براي هدايت تيم ملي فوتبال ايران به جام جهاني ۲۰۱۰افريقاي جنوبي برخوردار است . علي كفاشيان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايرنا، خاطر نشان ساخت: پس از بررسيهاي فراوان به اين نتيجه رسيديم كه افشين قطبي بهترين گزينه براي هدايت تيم ملي است.
وي افزود: تمام تلاش خود را خواهيم كرد تا با تهيه بليت فردا قطبي وارد ايران شود و رسما او را به عنوان سرمربي تيم ملي معرفي كنيم.
رييس فدراسيون فوتبال گفت: مربيان ديگري نيز مد نظر بودند ولي در نهايت به اين نتيجه رسيديم كه قطبي بهترين گزينه است.
وي افزود: از تمام مربياني كه در اين مدت با آنها مذاكره كردهايم تشكر مي كنم.
كفاشيان در خصوص احتمال همكاري مرتضي محصص با قطبي در تيم ملي تصريح كرد:
قطبي ميتواند با هر مربي كه دوست دارد در تيم ملي همكاري كند و او در انتخاب دستياران خود آزادانه تصميمگيري خواهد كرد.
رييس فدراسيون فوتبال در خصوص مبلغ قرارداد قطبي با تيم ملي گفت: مبلغ توافقي است و اگرقطبي بخواهد ميتواند آن را اعلام كند.
وي افزود: مبلغ قرارداد دستياران قطبي از قرارداد خود او پرداخت خواهد شد و به عهده فدراسيون نيست.
كفاشيان با اشاره به عدم مذاكره با گروه فني براي انتخاب سرمربي تيم ملي اظهار كرد: اين بار به دليل فرصت كمي كه داشتيم با هيچ كس مشورت نكرديم و مستقيما سرمربي تيم ملي را در كميته تيمهاي ملي انتخاب كرديم.
pnugirl
04-23-2009, 01:33 AM
برگزاري آسوشيتدپرس از تهران گزارش داد :افشين قطبي روز چهارشنبه به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران منصوب شد . به گزارش تلويزيون دولتي ايران. قطبي يك روز پس از استعفاي محمد مايلي كهن كه تنها دو هفته در سمت سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران بود جانشين وي شد . استعفاي مايلي كهن به دنبال مشاجره شديد وي با يك سرمربي ديگر صورت گرفت .
مايلي كهن ۵۵ساله خود پيشتر طي ماه جاري در پي شكست ايران از عربستان سعودي در مقدماتي جام جهاني جانشين علي دايي ستاره سابق فوتبال ايران شده بود .
قطبي سال گذشته سرمربي باشگاه پيروزي ايران بود .
ايران با كسب شش امتياز از پنج بازي در مكان چهارم گروه ب مقدماتي جام جهاني از منطقه آسيا قرار دارد گروهي كه از پنج تيم تشكيل ميشود . كره جنوبي با يازده امتياز و يك امتياز بيشتر از كره شمالي و عربستان در صدر گروه قرار دارد .
pnugirl
04-23-2009, 01:34 AM
سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران گفت: كشور آفريقاي جنوبي آماده ميزباني از ما باشد.
افشين قطبي پس از انتخاب شدن به عنوان سرمربي تيم ملي ايران عنوان كرد: تمام موارد در خصوص قراردادم و دستيارانم از سوي نايب رئيس فدراسيون فوتبال به اطلاع مردم ايران خواهد رسيد.قطبی که پیش از این ایران را سیاست زده و دارای فساد اداری بر می شمرد و عنوان می کرد که در ایران امکانات در حد زیر صفر بوده است و بازیکنان خود را به جای دوش با شلنگ می شویند در ادامه اظهار داشت: من فقط اميدوارم بتوانم يك سرباز براي جمهوري اسلامي ايران باشم!!
وي افزود: با تلاش و كمك تمام فوتبالدوستان؛ آفريقاي جنوبي آماده ميزباني از فوتبال ايران باشد. اين آرزويي است كه من دارم و براي رسيدن به اين هدف تمام تلاشم را انجام خواهم داد.
قطبي تاكيد كرد كه به دليل مفاد قراردادش نمي تواند بيش از اين صحبت كند.
pnugirl
04-23-2009, 01:35 AM
نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: قرارداد افشین قطبی با این فدراسیون برای هدایت تیم ملی در سه دیدار مرحله مقدماتی جام جهانی به امضا رسیده است.
مهدی تاج پس از انتخاب افشین قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: کمیته تیم های ملی با توجه به شرایط حساسی که تیم ملی داشت و اینکه باید هرچه سریعتر سرمربی تیم ملی انتخاب می شد، امروز نشست ویژه ای داشت و پس از بررسی گزینه های مد نظر در نهایت آقای قطبی را به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کرد.
تاج ادامه داد: قرار است در کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان یک مربی هلندی و یک مربی ایرانی نیز حضور داشته باشند که بزودی نام آنها اعلام خواهد شد.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال در مورد مدت قرارداد قطبی گفت: ایشان برای سه دیدار حساس پیش روی تیم ملی هدایت این تیم را برعهده خواهد داشت و در صورت صعود تیم ملی به جام جهانی این همکاری ادامه خواهد داشت.
مهدی تاج خاطر نشان کرد: قرارداد قطبی امروز امضا شده است و او روز پنجشنبه به ایران خواهد آمد تا فعالیت رسمی اش را در تیم ملی آغاز کرد.
pnugirl
04-26-2009, 02:01 AM
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران از مردم و رسانهها خواست كه به بازي برابر كره شمالي به ديد احساسي نگاه نكنند و نگاهي منطقي به اين ديدار داشته باشند.
افشين قطبي كه چهارشنبهي پيش به اين سمت رسيد، از ساعت 14 امروز رودرروي خبرنگاران قرار گرفت و به پرسشهاي آنها پاسخ گفت.
قطبي در ابتدا با تشكر از استقبال رسانهها ومردم در روز ورودش به ايران گفت: خيلي ساده ميتوانم بگويم كه احساساتي كه مردم ايران به من نشان دادند را در هيچ جاي دنيا تجربه نكردهام. وقتي پنجشنبه براي سومين بار به ايران بازگشتم بيش از هزار نفر به فرودگاه آمده بودند تا احساساتشان را نشان دهند. اين نشان ميدهد كه مردم ايران آمادهي انجام يك كار بزرگ هستند. تيم ملي تيم ملت است و من سرباز و خدمتكار اين تيم هستم.
وي افزود: حضور در تيم ملي ايران براي من يك افتخار و يك آرزو بود. آرزويي كه همواره از بچگي و زماني كه با توپ پلاستيكي بازي ميكردم، در قلب من وجود داشت. حالا به خودم افتخار ميكنم كه سرمربي تيمي هستم كه 70 ميليون حامي دارد.
قطبي با اشاره به مشكلات فوتبال ايران در چند وقت گذشته گفت: فوتبال ايران از خانوادهي بزرگ تشكيل شده است. در چند ماه گذشته اختلافها و نظرات مختلفي اين خانوادهي بزرگ را از هم دور كرده بود و اين اختلافات پررنگ شده بود. من از همين امروز از خانوادهي فوتبال ايران ميخواهم كه حركت مثبتي را آغاز كنيم تا اين خانوادهي بزرگ به هم نزديك شوند. فوتبال ايران و خانوادهاش يك نفر و 11 نفر نيست بلكه اين خانوادهاي 70 ميليوني است. هر ايراني كه در هر كجاي دنيا زندگي ميكند قلبش براي تيم ملي ميتپد. بايد در حال حاضر براي موفقيت اين تيم از تجربيات با تجربهها و انرژي جوانان استفاده كرد. درست است كه شايد اختلاف سليقههايي وجود داشته باشد اما، اين جذابيت كار را بالا ميبرد. بايد در عين حال كه به هم احترام ميگذاريم، نظرات مخالف را هم بشنويم. همدلي براي رسيدن به جام جهاني مهمترين شرط است. بايد به فكر روزي باشيم كه پرچم ايران در جام جهاني پرواز ميكند و همهي مردم جهان در جام جهاني نظارهگر پرچم ايران هستند.
قطبي افزود: هيچ كس شك ندارد كه بازيكنان ما كيفيت حضور در جام جهاني را دارند. بنابراين همه بايد كاري كنيم كه هم جهت به جام جهاني برسيم. بايد با اين كار خود 70 ميليون ايراني را شاد كنيم تا آنها هم بتوانند در زندگيشان شادتر باشند. وقتي كه كره جنوبي در جام جهاني 2002 آن نتايج را كسب كرد، نتايج آن موفقيت در زندگي و كار مردم كره هم تاثير داشت و هميشه آن افتخار در قلب كرهايها باقي ماند. ما هم بايد در ايران چنين شرايطي را فراهم كنيم و از امروز بايد تلاش مان را آغاز كنيم و تا جام جهاني به اين تلاش ادامه دهيم.
وي با اشاره به حضور علي دايي در تيم ملي گفت: علي دايي زحمات بسياري را در فوتبال ايران متحمل شده و من تمام افتخارآفرينيهاي او را به ياد دارم. او در زماني هم كه سرمربي تيم ملي بود، چارچوبهاي جديدي را به وجود آورد و بازيكناني را به تيم ملي دعوت كرد كه ميتوانند آيندهي فوتبال ايران باشند. او زحمات زيادي كشيده است. به خاطر همين زحمات با او تماس ميگيرم و از ميخواهم كه به تيم ملي كمك كند. مايليكهن هم اسطورهي فوتبال ايران است. او به عنوان مربي و بازيكن زحمات زيادي كشيده و تلاش ميكنم كه با او هم تماس بگيرم و از او هم ميخواهم كه به تيم ملي كمك كند. از خانوادهي فوتبال كمك ميخواهم تا با همياري هم تيم ملي به جام جهاني برود. اگر تيم ملي به جام جهاني صعود كند، تمام كساني كه در صنعت فوتبال حضور دارند، سود ميبرند. به همين دليل از رسانهها هم ميخواهم كه به تيم ملي كمك كنندو در واقع تيم ملي به كمك آنها نياز دارد.
قطبي با تشكر از عليآبادي، كفاشيان و تاج گفت: آنها زحمات بسيار زيادي را براي فوتبال ايران كشيدهاند. من به تازگي از هتل آكادمي فوتبال ديدن كردم و به فدراسيون فوتبال افتخار كردم كه چنين كارهايي را انجام داده است. مردم بعضي مواقع كارهايي را كه در پشت پرده انجام ميگيرد، نميبينند و فقط نتيجهي بازي ايران و عربستان را مشاهده ميكنند.
قطبي دربارهي انتخابش به عنوان سرمربي تيم ملي گفت: سه روز پيش من نميدانستم كه من سرمربي تيم ملي ايران هستم. ساعت دو بعدازظهر از دفتر تاج به من تلفن شد. فدراسيون فوتبال تصميم گرفت كه من سرمربي تيم ملي بشوم و در زمان يك ساعت و اندي قرارداد بسته شد. به هيچ وجه هم در جزئيات بحثي صورت نگرفت. تنها مسالهاي كه مهم بود، اين بود كه افشين قطبي در تصميمات فني تصميمگير باشد. فكر ميكنم در تاريخ فوتبال هيچ قراردادي به اين سرعت امضا نشده بود و من اطمينان دارم كه يك طرف اين قرارداد 70 ميليون ايراني حضور داشتند.
قطبي با اشاره به انتخاب دستيارانش گفت: اعضاي كادر فني يك تيم اهميت زيادي دارند. من براي انتخاب دستيارانم اصولي را در نظر گرفته بودم. تجربه، شخصيت، رفتار و اخلاق اعضاي كادر فني اهميت زيادي براي من دارند و اينكه اين دستياران بتوانند تفكرات فوتبالي نزديكي به من داشته باشند. متاسفانه چيزي كه در ايران زياد است، حاشيه است. سعي كردم كساني را براي تيم ملي انتخاب كنم كه فقط پيروزي تيم ملي را ميخواهند و به مسالهي ديگري فكر نكنند. به من فكر نكنند بلكه به ما فكر كنند. بايد از فدراسيون تشكر كنم كه بودجهي لازم را براي انتخاب دستياران به من داد.
وي درخصوص معرفي دستيارانش گفت: كمك اول من از سال 1993 با من دوست است و در جام جهاني 1994 او در خانهي من جام جهاني را تماشا ميكرد. بازيكني حرفهاي در فوتبال هلند بوده و با تيمهايي نظير آژاكس، آيندهوون و تيم ملي هلند كه در جام ملتهاي 1988 اروپا به مقام نايب قهرماني رسيد، حضور داشته است. در آخرين جايي هم كه فعاليت داشته است تيم پوتردكت بوده است و نام او "پيت بيوتر" است. سعي ميكنيم كه هرچه سريعتر به ما اضافه شود. دومين كمك من كسي است كه سالها در تيمهايي نظير آژاكس و فاينورد دروازهباني كرده و در تيم ملي ويتس و فاينورد هم مربي دروازهبانها بوده است و در تيم بنفيكا هم دستيار "رونالد كومن" بوده است و سالها هم در فوتبال خاورميانه كار كرده است. سومين نفري كه به ما اضافه خواهد شد يك مربي ايراني است كه من با او در پرسپوليس كار كردهام و او هم در سالهاي طولاني حضورش در فوتبال ايران با مربيان بزرگي كار كرده است و او "پرويز كماسي" است.
وي افزود: زماني كه در فوتبال كره كار ميكردم، شنيدم كه مربي ايراني در اينجا حضور دارد كه مدرس فيفاست و مربيان كرهاي علاقهي خاصي به او دارند. بعدا متوجه شدم كه او مرتضي محصص است. از همان ثانيهي اول برخورد به شخصيت و دانشش احترام گذاشتم. روز گذشته با او تلفني صحبت كردم و او هم پذيرفت كه هر كاري كه ميتواند براي تيم ملي انجام ميدهد. خوشحالم كه ايشان هم به تيم ملي اضافه ميشوند. او هم كارشناس بزرگي است و هم اينكه نقش بزرگي در تيم ملي ايران ايفا خواهد كرد.
قطبي همچنين از اضافه شدن "جنگ لنگدون" فيزیوتراپ خبر داد و گفت: زماني كه در آستانهي جام جهاني 2002 بوديم، "ليپيونگ يو" يكي از بازيكنان مهم كره جنوبي مصدوم شد و تمام پزشكان كرهاي اعلام كردند كه او به جام جهاني نميرسد. اما، همين فيزوتراپ گفت كه حاضر است روزي 10 ساعت با اين بازيكن كار كند و او را به جام جهاني برساند. همين اتفاق هم افتاد. او بدون دستمزد كار كرد و ليپيونگ يو را به جام جهاني رساند. لنگدون به خاطر انسانيت و شخصيتش انتخاب خوبي است. او پرفسور فيزيوتراپي است و در حال حاضر در حال آماده كردن حضورش در تيم ملي است. او دوست صميمي پيم فربيك است و بسيار خوشحاليم كه ميتوانيم از او استفاده كنيم.
قطبي از اضافه شدن يك مربي ديگر خبر داد و گفت: نميتوانم اسم او را اعلام كنم چرا كه هنوز حضور او در تيم ملي قطعي نشده است. اما، او فردي است كه مهندس كامپيوتر است و مدرك مربيگري از يوفا دارد. او هم به زودي براي انجام كارهاي كامپيوتري و آناليزوري به تيم ملي ايران اضافه ميشود.
قطبي دربارهي انتخاب سرپرست تيم ملي هم گفت: راجع به انتخاب سرپرست در حال گفتوگو با تاج و كفاشيان هستم و پس از قطعي شدن حضور او نامش را اعلام خواهيم كرد.
سرمربي تيم ملي دربارهي برنامههاي اين تيم گفت: تنها دو روز است كه به ايران آمدهام و در اين مدت سعي كردهام تاريخ بازيهاي تيم ملي را دربياورم. ما دو بازي تداركاتي پيش از بازي با كره شمالي خواهيم داشت كه يك بازي آن با چين خواهد بود و بازي ديگر را در تهران برگزار خواهيم كرد.
قطبي دربارهي اعلام اسامي تيم ملي هم گفت: اعلام ليست بازيكنان تيم ملي نياز به بررسي دارد اما، شك نكنيد كه آمادهترينها را به تيم ملي دعوت خواهيم كرد و تعادلي را هم ايجاد خواهيم كرد.
وي خطاب به رسانهها گفت: من دوست دارم با شما مصاحبه كنم. رسانهها پلي بين مردم و تيم ملي هستند اما، به خاطر وقت كمي كه داريم، از همهي رسانهها عذرخواهي ميكنم كه نميتوانم به تلفنهايشان جواب بدهم و با تك تك آنها صحبت كنم. اين بياحترامي نيست بلكه نيازي است كه در حال حاضر داريم.
وي دربارهي شناختش از تيم ملي كره شمالي هم گفت: سالهاي زيادي را در تيم ملي كره جنوبي و تيم سامسونگ كار كردهام. تفكرات كره شمالي را به خاطر نزديكي با كره جنوبي به خوبي ميشناسم. بازيهاي بسياري بوده كه اين دو تيم انجام دادهاند و من اين بازيها را به خاطر دارم. يكي از اين بازيها ديدار كره شمالي و كره جنوبي در بازيهاي آسيايي بود. در چشمان بازيكنان كره جنوبي به دليل حساسيت و مسايل سياسي كه بين دو كشور وجود دارد، عصبانيت وجود داشت. آنها ميگفتند كه اگر نتوانند كره شمالي را شكست دهند، نميتوانند به كشورشان برگردند. اما، من به چشمان آنها نگاه كردم و گفتم كه شما ميتوانيد اين بازي را ببريد. ما توانستيم آن بازي را سه بر صفر پيروز شويم. هم اكنون هم بسيار خوشحالم كه فدراسيون فوتبال من را انتخاب كرد كه شناخت بسيار خوبي نسبت به كره دارم. كره شمالي بسيار سيستماتيك و به صورت سربازي بازي ميكند و شك نكنيد كه برنامههاي ويژهاي براي اين تيم خواهيم داشت. من در روزنامهها ميخوانم كه ميگويند بازي ايران و كره شمالي بازي مرگ و زندگي است. اما، به جدول كه نگاه ميكنم ميبينم كه ما بايد دو بازي را ببريم. ميدانم كه بازي با كره شمالي حساس است اما، مهمتر از آن عكسالعمل مردم و رسانهها پيش از اين بازي است. ما پس از بازي با كره شمالي تا بازي بعد زمان آنچناني نداريم. اگر كره شمالي را ببريم، همچنان سه امتياز ديگر باقي ميماند كه بايد كسب كنيم. بايد در اين فاصلهي كم حرفهاي و منطقي فكر كنيم. بازي با كره شمالي بسيار حساس است. اما، برد و باختش تاثير كاملي در صعود ما به جام جهاني ندارد. ما بايد سه بازي را انجام دهيم نبايد به ديدار با كره شمالي به صورت احساسي نگاه كنيم بلكه بايد منطقي باشيم.
وي در پايان گفت: زماني كه نخستين بار براي هدايت پرسپوليس به تهران آمدم، خيلي انرژي داشتم اما، اين انرژي را بايد در حال حاضر ضربدر 70 ميليون كرد. ما تلاش ميكنيم كه موفق شويم و حضور من در تيم ملي يك موفقيت خدادادي است.
سرمربي تيم ملي فوتبال در ادامهي نشست خبري خود به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.
به گزاترش ايسنا، افشين قطبي دربارهي سوال يكي از خبرنگاران پيرامون مصاحبهاش با شبكهي تلويزيوني bbc فارسي اظهار كرد: احساس ميكردم اين موضوع در ميان سوالات شما باشد. خيلي ساده مي توانم بگويم كه فوتبال ايران بايد روبه جلو حركت كند و تمام اختلافات و اشتباهات گذشته را كنار بگذارد. بايد به فكر سود ملت و تيم ملي ايران در جام جهاني باشيم و ميگويم قطبي اكنون كه در ايران است، هيچگاه تا اين اندازه تشويق و احساس امنيت نداشته است.
وي دربارهي نحوهي انتخاب بازيكنان تيم ملي و ملاكهايش براي اين انتخاب نيز گفت: كساني كه من را ميشناسند ميدانند كه همواره بازيكنان را از نظرهاي مختلف بررسي ميكنم. من به tips دقت ميكنم كه شامل تكنيك، هوش، شخصيت و سرعت بازيكنان است و همواره به كيفيت بازيكنان توجه كردهام. من در طول دوران كاري خود وقتي به يك بازيكن نگاه ميكنم در مدت كوتاهي احساس مثبت يا منفي نسبت به او پيدا ميكنم. من معتقدم با توجه به وقت اندكي كه در اختيار داريم، بايد بيشتر بر روي بازيكناني كه تجربهي حضور در اين ميادين را دارند، سرمايهگذاري كنيم. چرا كه آنها ميتوانند در اين مقطع براي تيم ملي مفيد باشند. البته من تمامي بازيكنان فوتبال ايران را زيرنظر ميگيرم. در هر صورت بايد نحوهي انتخاب بازيكن به گونهاي باشد كه تعادل در تيم برقرار شود.
وي افزود: اگر در تيم آرژانتين 11 بازيكن مانند مسي داشته باشيم تيم موفق نميشود. بلكه بايد بازيكناني با شرايط و وظايف مختلف داشته باشيم تا بتوانند با توجه به وظايفشان تعادل را در تيم برقرار كنند.
قطبي ادامه داد: خوشبختانه تاج رييس كميتهي تيمهاي ملي قبول كرده است كه من به اروپا سفر كنم و شرايط بازيكنان ايراني از جمله نكونام، شجاعي، هاشميان،مهدويكيا، زندي و تيموريان را كه در اروپا حضور دارند، از نزديك ببينم. سعي ميكنم تا در تمرين تيمهاي ايراني نيز حاضر شوم و بازيكنان را بررسي كنم.
قطبي ادامه داد: در هر صورت زماني كه من در پرسپوليس بودم، شرايطي بود كه خود با آن دست به گريبان بودم. به عنوان نمونه بازيكنان ما درگير رقابتهاي ليگ برتر، ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي هستند كه بسيار بازيكنان را خسته ميكند. اما، من قصد دارم تا به باشگاهها احترام بگذارم و اجازه دهم نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا تا زماني كه تيمشان در گردونهي مسابقات است و همچنين بازيكنان تيمهاي حاضر در جام حذفي در اختيار تيمهايشان باشند و پس از آنكه تيمهايشان از مرحلهي خود بالا رفتند و يا از گردونهي مسابقات حذف شدند، آنها را در تيم ملي در اختيار بگيريم.
سرمربي تيم ملي فوتبال در ادامه اظهار كرد: به عنوان مثال در كشوري مانند كره جنوبي ليگ اين كشور از ماه مارس آغاز شده و تيمها بيشتر از چهار، پنج بازي انجام ندادهاند و بازيكنانشان اكنون بسيار سرحال هستند اما، بازيكنان تيم ايران زحمات بسياري كشيدهاند و به استراحت احتياج دارند. ما پس از ليگ برتر بايد حداقل پنج تا هفت روز به اين نفرات استراحت بدهيم و بعد آنها را به تيم ملي بازگردانيم.
افشين قطبي دربارهي استفاده از بازيكناني همچون علي كريمي نيز گفت: تمام ايران و دنيا ميدانند كه علي كريمي يكي از بهترينهاي فوتبال است و اگر در فرم و كيفيت خوبي باشد ميتواند بسيار به تيم ملي كمك كند. اما، من عقيده دارم كه بايد از تمامي داشته هاي فوتبال ايران استفاده كنيم. تيم ملي براي يك نفر نيست بلكه براي 70 ميليون نفر است و ما به همه احتياج داريم.
افشين قطبي تصريح كرد: يك مربي خوب بايد روانشناس خوبي باشد. مسايل روحي و رواني در تيم ملي بسيار اهميت دارد. ما بايد فضاهايي ايجاد كنيم كه بهترين نتايج را در اين فرصت كوتاه بدست آوريم.
وي دربارهي اينكه چرا تيم امارات را سختترين حريف ايران دانسته است نيز گفت: من ديدم كه تمامي توجهات معطوف به دو كره است اما، خواستم بگويم كه ما سه بازي مهم داريم و سه امتياز بازي با امارات نيز براي ما بسيار ارزشمند است. من ليگ امارات را ديدهام، بازيكنان بسيار خوبي در اين كشور حضور دارند كه به دليل استرس نتوانستند نتايج خوبي را در مقدماتي جام جهاني كسب كنند. اما، اطمينان دارم آنها براي انجام بهترين بازي خود در برابر تيم ملي ايران به تهران ميآيند. در هر صورت تمامي بازيها مهم است.
افشين قطبي دربارهي اعتماد به نفس خود و قولي كه براي صعود تيم ملي داده است نيز گفت: اعتماد به نفس من زياد است و شايد هم زيادي زياد است. من حتي در تاريكترين شبها نيز به روز روشن فكر ميكنم و اگر مطمئن نبودم كه ميتوانم تيم ايران را به جام جهاني برسانم، اين كار را قبول نميكردم.
وي دربارهي اين نقل قولش كه تيم ايران با هفت امتياز به جام جهاني ميرود نيز گفت: اگر شش امتياز هم ما را به جام جهاني ببرد من آن را قبول دارم.
سرمربي تيم ملي ايران دربارهي مسايل پيش آمده در گذشته از جمله بحث باشگاه پرسپوليس اظهار كرد: من به آنچه كه گذشته است فكر نميكنم. انگليسيها مثالي دارند كه ميگويند آب زير پل است در هر صورت من به عنوان يك مربي در نقاط مختلفي كار كردهام و خيلي سخت است كه همه بايد قبولت داشته باشند. اما، من مرد كارهاي سخت هستم و به همين دليل هدايت تيم ملي را قبول كردم.
افشين قطبي دربارهي شناختش از مشكلات فني تيم ملي نيز گفت: مشكلات فني را ميدانم اما، صحبت كردن پيرامون آن را صلاح نميدانم و برنامهريزيهاي لازم را در اين باره در تمرينها انجام ميدهم چرا كه الان هر صحبتي انجام دهم با توجه به رسانههايي كه وجود دارد دو ثانيه ديگر در كره همه مطلع ميشوند. مهم اين است كه تمامي خانوادهي فوتبال ما انرژي مثبتي به تيم ملي بدهند. جبههگيريهاي يك سال گذشته براي فوتبال ما مفيد نبوده است و براي رسيدن به پيروزي بايد در كنار يكديگر كار را با همدلي آغاز كنيم چرا كه تيم ايران متعلق به 70 ميليون نفر است. من معتقدم جبههگيريهاي بيروني بر تيم ملي اثرات خوبي نداشته است.
قطبي دربارهي تغييرات تيم ملي كره نسبت به سال 2002 نيز گفت: تيم كره جنوبي نسبت به سال 2006 هم تغييرات بسياري داشته است، چه برسد به سال 2002. تيمها هر سال عوض ميشوند و هر سال سرعت فوتبال بالاتر ميرود. اكنون سرعت توپ هم از زماني كه پله و مارادونا بازي ميكردند، بيشتر و دو برابر شده است. تيم ايران هم تفاوت زيادي كرده است و زماني كه تيم را آناليز ميكنيد اطلاعات جديدي از بازيكنان بدست ميآوريد. اما، در هر صورت من كره را به خوبي ميشناسم.
قطبي دربارهي نحوهي رويارويياش با برخي حاشيهسازيها مانند اظهارات اخير خداداد عزيزي گفت: اين حاشيهها تمركز من را بر هم نميزند، براي اينكه تمركز من بزرگتر از اين حرفهاست. دست تمام دشمنانم را ميبوسم و تا روز آخر به عقيده و نظر آنها احترام ميگذارم. بسيار خوشحالم كه همه ميتوانند حرفهاي خود را بزنند. اما، من ديگر در فوتبال ايران پوستم كلفت شده است و ميخواهم به اين كار مهم ادامه دهم. من در اين خاك بدنيا آمدهام و همواره براي اين خاك و ملت ايران احترام قائلم.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران دربارهي اينكه آيا قول صعودش به جام جهاني احساسي نبوده است، گفت: من يك انسانم و مانند همه احساساتي هستم. اما، تجربهي اين كار را دارم و همين تجربه به من اعتماد به نفس ميدهد. ميخواهم مردم هم همين اعتماد به نفس را داشته باشند تا فوتبال ايران بتوانند جايگاه خودش را كسب كند.
وي افزود: من اميدوارم تمامي ايرانيها كمي با هم مهربانتر باشند و اگر تيم ملي را دوست داريم، به اين تيم كمك كنيم تا موفق شود. من معتقدم همه در فوتبال ايران نقش دارند حتي آن توپ جمعكني كه در اهواز است. حتي اگر به جام جهاني برويم تمامي جامعهي فوتبال ما از مربيان و بازيكنان گرفته تا رسانهها و همان توپ جمعكن نيز سود ميبرند. به همين دليل هواداران بايد قلب و مغزشان را پراميدتر كنند.
قطبي دربارهي پذيرفتن ريسك مربيگري تيم ايران در اين شرايط حساس نيز گفت: زندگي پر از ريسك است و من با قلب و عشقم تصميم ميگيرم. عشق من اين ملتي هستند كه در هر كجاي دنيا من را ميبينند در آغوشم ميگيرند. در هر صورت تصميمهاي فني با من است و فدراسيون نيز به من اين فرصت را داده است و بيترديد من چنين ريسكي را حتي در بدترين شرايط نيز خواهم پذيرفت.
قطبي دربارهي تحقيقش پيرامون انتخاب دستياران با توجه به ماجراي ماركو نيز گفت: نميدانم چرا تمامي سوالها مربوط به گذشته است. ما بايد به فكر امروز و آينده باشيم. از نظر من ماركو واقعا حيف شد او هنوز هم دوست صميمي من است و شخصيت بسيار خوبي داشت و هنوز هم در قلبش اشك و ناراحتي وجود دارد. در هر صورت من كارنامهي اين مربيان جديد را نيز بررسي كردهام و به آنها هم گفتم كه حتي اگر مسالهاي باشد كه من ندانم، روزنامهنگاران ايراني به سرعت آن را پيدا ميكنند. بنابراين با توجه به قلب پاكي كه خدا به من داده، اين مربيان را با دقت و منطق انتخاب كردهام و تجربهي حرفهاي خوبي دارند. من همه چيز را پيگيري كردهام و ساعتها dvd تماشا كردهام و افرادي را انتخاب كردهام كه بتوانند بهترينها باشند.
قطبي ادامه داد: امروز جلسهي خوب و پر انگيزهاي با رييس سازمان تربيت بدني داشتم. عليآبادي قول سورپرايزهايي را داده است كه من نميتوانم آن را اعلام كنم. اما، شما به زودي متوجه خواهيد شد كه بهترين امكانات در اختيار تيم ملي قرار گرفته است و فدراسيون اين كار را با كمك عليآبادي انجام ميدهد.
سرمربي تيم ملي فوتبال افزود: تمامي بازيكنان ايران از ليگ برتر گرفته تا تيمهاي پايهاي بايد آماده باشند. چرا كه وقتي يك مربي جديد براي تيمي ميآيد فضاي بازي را آغاز ميكند كه هر بازيكني در آن شانس حضور خواهد داشت. در هر صورت تيم ملي در حال حاضر به سرباز احتياج دارد و مابهترين بازيكنان را انتخاب خواهيم كرد.
قطبي دربارهي بازيهاي تداركاتي تيم ملي نيز گفت: در هر صورت ما بايد اين واقعيت را بپذيريم كه برنامهي بسياري از تيمهاي خوب جهان پر شده است. ضمن آنكه بايد در اين باره تلاش بيشتري انجام دهيم. در حال حاضر تنها يك بازي تداركاتي با چين پيش رو داريم اما، اگر تيم ايران به جام جهاني صعود كند بيترديد بازيهاي جذاب و تازهتري را به عنوان بازي تداركاتي انجام خواهيم داد.
قطبي در ادامه پيرامون استفاده از روتهمولر در تيم ايران نيز گفت: روتهمولر فردي با شخصيت با كارنامهي خوب است اما، تصور ميكنم وقتي يك مربي براي تيمي انتخاب ميشود، بهتر است كه با كادر فني جديد خودش كار كند و به همين دليل من براي ايجاد فضايي جديد در كادر فني تيم ايران مربيان ديگري را انتخاب كردم.
قطبي در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا اگر تيم ملي به جام جهاني نرود، شما عليه كسي مصاحبه ميكنيد و او را مقصر ميدانيد، نيز گفت: اگر تيم ملي به جام جهاني نرفت همهي شما تقصيرها را به گردن من بياندازيد.
pnugirl
04-26-2009, 02:08 AM
ستقلالاهواز براي بقا در ليگبرتر بهحساب مجددي از سوي حماسهساز ملبورن نياز دارد تا شايد در ليگبرتر ماندني شود. خداداد عزيزي اما مانند هميشه صريح حرف ميزند و بدون رودربايستي ميگويد: «نه، قبول ندارم در فوتبال، فوق آخري وجود ندارد.»
عزيزي در گفتوگويي با ما صحبت كرد و به سوالات ما جواب داد.به نظر من اگر منچستر سيتي پاكستان هم قطبي را ميخواست ايشان آن تيم را رها نميكرد تا به فوتبال ايران بيايد. در مصاحبهاي كه چندي قبل قطبي با يكي از شبكههاي خارجي انجام داده بود به اين موضوع اشاره كرده بود كه در ايران امنيت اجتماعي وجود ندارد حالا سوال من از قطبي اين است چطور راضي شده براي كار مجددا به كشوري بيايد كه امنيت اجتماعي در آن وجود ندارد؟!!
رسيديد به بازي مرگ و زندگيتان براي بقا در ليگ.
براي من از زماني كه به استقلالاهواز آمدم همه بازيها حكم مرگ و زندگي را داشته و تنها بازي آخر نبوده كه براي من و استقلالاهواز حكم مرگ و زندگي را داشته است.
اما شرايط پيام و ابومسلم براي بقا در ليگ بهتر از تيم شما بهنظر ميرسد؟
شايد اينطور باشد كه شما ميگوييد اما ما در بازي با برق طوري بازي ميكنيم كه در ليگبرتر بمانيم. بازيكنان ما طوري توجيه شدهاند كه چيزي ندارند از دست بدهند و به تمام سختيهاي بازي آخر آگاه هستند. استرس عجيب براي اين بازي طبيعي است هر چند كه ما در تمريناتمان سعي كرديم اين استرس را به حداقل برسانيم.
اما واقعا از شخص خداداد توقعات به گونه ديگري است و علاقهمندان به استقلالاهواز توقع دارند به هر شكل ممكن استقلالاهواز با شما در ليگبرتر بماند.
من به اين ذهنيت احترام ميگذارم اما توكل به خدا كردهايم چون هر چيزي كه او بخواهد بهوجود ميآيد و ما نميتوانيم به چيزي جز آن موضوع برسيم.
از ليگ جدا شويم و به اتفاقات اخير فوتبالمان بپردازيم چرا مايليكهن كنار گذاشته شد؟
تصميمي در مورد مايليكهن گرفته شد و گفته شد كه ايشان استعفا دادند اما مانند چند روز قبل و پيش از انتخاب سرمربي تيمملي بعد از كنار رفتن دايي معتقدم مايليكهن يكي از بهترين گزينهها براي مربيگري تيمملي بود و خودش نخواست از فوتبال كنار برود.
قبول داريد با توجه به فحاشي عليه مايليكهن، او ميبايستي عكسالعمل بهتري از خود نشان ميداد؟
نه، موافق نيستم چون به نظر من هر كس به نوعي در رابطه با حرفي كه به او زده ميشود عكسالعملي از خود نشان ميدهد. ضمنا فحش و ناسزاي خانوادگي موضوعي نيست كه كسي براحتي از كنار آن بگذرد.
شما موافق بيانههاي مايليكهن خصوصا بيانيه دومش هستيد؟
گفتم هيچ كس نميتواند خودش را در شرايط مايليكهن قرار دهد اما با اين وجود اعتقاد دارم ميشد بيانيهها را خصوصا بيانيه دومش را حاجي مايلي نرمتر بنويسند.
هنوز هم سر حرفهاي قبليتان هستيد؟
بله هستم و درحالحاضر هم ميگويم در این شرایط قلعهنويي و مايليكهن براي مربيگري تيمملي بهترين گزينه هستند.
اما بههرحال قطبي سرمربي تيمملي شد؟
هر ايراني دوست دارد تيمملي كشورش را در مسابقات آينده جامجهاني ببيند اما من اعتقاد دارم قطبي بههيچوجه در تيمملي موفق نميشود!! جالب آنكه قطبي گفته بود از منچسترسيتي هم پيشنهاد دارد و نميدانم چطور قيد منچستر سیتی را بهخاطر حضور در تيمملي زد؟!!
يعني اين حرفش دروغ بود؟
به نظر من اگر منچستر سيتي پاكستان هم قطبي را ميخواست ايشان آن تيم را رها نميكرد تا به فوتبال ايران بيايد. تیمی که با مارک هیوز در این فصل خوب نتیجه گرفته و روبینیو ها را استخدام می کند و الان مالکین متمول عرب را بالای سر دارد می آید یک مربی در سطح قطبی را جذب کند؟!
شما در رابطه با قطبي تا حدودي بدبينانه فكر نميكنيد؟
من هميشه سعي كردم بر اساس واقعيات موجود حرف بزنم. قطبي پرسپوليس را رها كرد و منتظر پيشنهاد از كشورهاي حوزه خليجفارس بود اما وقتي پيشنهادي نشد از فوتبال ايران جدا شد آن هم در شرايطي كه پرسپوليسيها خواهان عقد قرارداد با او بودند. ضمنا من تعجب ميكنم چطور به قطبي اجازه كارمجدد در ايران داده شد؟
يعني نبايد به ايشان اجازه كار داده ميشد؟
نه، اصلا. در مصاحبهاي كه چندي قبل قطبي با يكي از شبكههاي خارجي انجام داده بود به اين موضوع اشاره كرده بود كه در ايران امنيت اجتماعي وجود ندارد حالا سوال من از قطبي اين است چطور راضي شده براي كار مجددا به كشوري بيايد كه امنيت اجتماعي در آن وجود ندارد؟!!
فكر نميكنيد كار در دو كره و قهرماني با پرسپوليس در ليگ كارنامه قابل دفاعي براي مربيگري او در تيمملي ساخته؟
من فكر ميكنم قلعهنويي، كاظمي و ابراهيمزاده هم تيمهايشان را قهرمان ليگ ايران كردهاند يا در شرف رسيدن به آن هستند بنابراين نبايد تنها به استناد قهرماني با پرسپوليس در ليگبرتر قطبي را سرمربي تيمملي كرد.