توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
O M I D
12-01-2010, 06:45 PM
روبينيو: مي خواهم تا 10 سال ديگر براي ميلان بازي كنم
روبينيو، مهاجم ميلان، مي خواهد براي مدتي طولاني در اين باشگاه بماند و با اين تيم به موفقيت هاي زيادي دست پيدا کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ستاره برزيلي که در تابستان از منچسترسيتي به ميلان پيوست، در اين مدت بازي هاي خوبي در ترکيب اين تيم انجام داده است و تاکيد کرد که قصد دارد بيش از اين در ترکيب روسونري بدرخشد.
او در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من مي خواهم حداقل تا 10 سال ديگر براي ميلان بازي کنم.
اسکودتو يا چمپونيز ليگ؟ من مي خواهم به همه جام ها دست پيدا کنم حتي کوپا ايتاليا. امسال، سال ميلان خواهد بود. بودن در ميلان را دوست دارم. حضور در اين تيم يک شانس بزرگ براي من است و نمي خواهم آن را از دست بدهم.
بازي کردن در ايتاليا را دوست دارم زيرا سبک بازي اينجا را دوست دارم."
O M I D
12-01-2010, 06:45 PM
داويد ويا" بازيکن برتر هفته سيزدهم لاليگا شد
تيم هفته سيزدهم رقابت هاي فوتبال لاليگا اعلام شد که پنج بازيکن بارسلونا و در صدر آنان داويد ويا در اين فهرست 11 نفره به چشم مي خورد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در فهرست 11 نفره هفته سیزدهم رقابت های لالیگا نام کریستیانو رونالدو و هیچ بازیکن دیگری از رئال مادرید به چشم نمی خورد و این موضوع به شکست 5 بر صفر این تیم مقابل بارسلونا در ورزشگاه نیوکمپ ربط دارد. به جای آن نام پنج بازیکن بارسا و زننده دو گل دیدار "ال کلاسیکو" در این فهرست 11 نفره دیده می شود.
نام تیم برتر هفته سیزدهم رقابت های لالیگا با ترکیب 3-4-3 به این شرح است:
* دروازه بان:
دودو اوئاته (مایورکا)
* مدافعان:
کارلس پویول (بارسلونا)، کارلوس مارچنا (ویارئال)، کریستین فرناندز (راسینگ سانتاندر)
* بازیکنان میانی:
ژاوی (بارسلونا)، سانتی کازورلا (ویارئال)، آندرس اینیستا (بارسلونا)، ژابیر پریه تو (رئال سوسیه داد)
* مهاجمان:
لیونل مسی (بارسلونا) ، داوید ویا (بارسلونا - بازیکن هفته)، روبرتو سولدادو (والنسیا)
O M I D
12-01-2010, 06:46 PM
احتمال غيبت كريس رونالدو در ديدار مقابل والنسيا
کريس رونالدو، ستاره پرتغالي رئال مادريد، ممکن است به دليل مصدوميت از ناحيه قوزک پا، نتواند تيمش را در ديدار مقابل والنسيا همراهي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg رئالي ها که اين هفته مقابل بارسلونا 5-0 شکست خوردند، شنبه آينده در سانتياگو برنابئو مقابل والنسيا قرار خواهند گرفت و اميدوارند بتوانند شکست تلخ مقابل آبي و اناري ها را جبران کنند.
با اين وجود آنها ممکن است در اين ديدار ستاره پرتغالي شان را به دليل مصدوميت قوزک پاس راست در اختيار نداشته باشند. کادر پزشکي باشگاه تا 48 ساعت آينده وضعيت او را زير نظر خواهند داشت تا ببينند او مي تواند در ديدار مقابل والنسيا به ميدان برود يا نه.
فردا مراسم معرفي ميزبان جام هاي جهاني 2018 و 2022 در زوريخ برگزار مي شود و انتظار مي رفت رونالدو براي حضور در اين مراسم راهي زوريخ شود اما اکنون براي اينکه بتواند به موقع آماده بازي شود، در مادريد خواهد ماند و استراحت خواهد کرد.
رئالي ها در اين ديدار گونسالو ايگواين را نيز به دليل مصدوميت از ناحيه کمر در اختيار نخواهند داشت. مهاجم آرژانتيني احتمالا بايد تحت عمل جراحي قرار بگيرد. سرخيو راموس نيز به خاطر کارت قرمزي که در بازي برابر بارسا دريافت کرد، اين بازي را از دست داد.
O M I D
12-01-2010, 06:47 PM
الكس فرگوسن: بازيكنان جوان ما در ديدار مقابل وستهم اشتباهات زيادي مرتكب شدند
سرمربي اسکاتلندي گل هايي که تيمش در اين ديدار دريافت کرد را غير قابل قبول توصيف کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgسر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، تاييد کرد که بازيکنان جوانش در شکست 4-0 شب گذشته مقابل وستهم اشتباهات زيادي مرتکب شدند.
29 بازي بدون شکست شياطين سرخ با درخشش کارلتون کول و جاناتان اسپکتور که هر کدام در اين ديدار دو گل به ثمر رساندند، به پايان رسيد.
فرگوسن که در اين ديدار از بازيکناني مانند فابيو داسيلوا، کريس اسمالينگ، جاني اونز و به به استفاده کرد، گل هايي که تيمش در اين ديدار دريافت کرد را غير قابل قبول توصيف کرد.
او در مصاحبه با اسکاي اسپورت گفت:" ما انتظار چنين نتيجه اي را نداشتيم. فکر مي کنم گل هاي وحشتناکي دريافت کرديم. آنها بسيار جوان هستند و نمي توانند چنين اشتباهاتي را فراموش کرده، به بازي برگردند و پيروز شوند.
بازيکنان جوان تيم اشتباهات زيادي مرتکب شدند و حتي با در نظر گرفتن جواني شان، نمي توانيد اين اشتباهات را بپذيريد.
ما هميشه روي جوان ها سرمايه گذاري مي کنيم و هميشه نيز اين کار را به خوبي انجام داده ايم. در اين بازي هاست که بازيکنان چيزهاي زيادي ياد مي گيرند. مدت ها پيش ما مقابل کاونتري شکست خورديم و بازيکنان جوان ما از آن بازي چيزهاي زيادي آموختند.
امروز وستهم اين بازي را خيلي بيشتر از يک بازي جام حذفي جدي گرفت. آنها به سختي تلاش کردند و تماشاگران نيز به خوبي از آنها حمايت کردند."
O M I D
رقابت چلسي و اينتر براي استخدام گوارديولا
در صورتي که سرمربي کاتالان ها تصميم بگيرد نوکمپ را ترک کند، موراتي و آبراموويچ رقابت سختي را براي استخدام او آغاز خواهند کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در صورتي که نتايج ضعيف اينتر در رقابت هاي اين فصل ادامه پيدا کند، مديران نرآتزوري خيلي زودتر از حد تصور بنيتس را اخراج خواهند کرد و به دنبال به خدمت گرفتن پپ گوارديولا خواهند رفت اما آنها براي استخدام سرمربي کاتالاني بايد با چلسي رقابت کنند.
به نظر نمي رسد بنيتس بتواند موفقيت هاي مورينيو در اين باشگاه را ادامه بدهد و در مقابل اينتري ها معتقدند که گوارديولا مي تواند بار ديگر آنها را به جاده موفقيت باز گرداند.
با پيروزي خيره کننده بارسلونا مقابل رئال مورينيو، موراتي اکنون بيش از پيش به خريد گوارديولا علاقه مند شده است.
نشريه کوريه ره دلو اسپورت گزارش داد که مديران باشگاه ايتاليايي در بهار گذشته و وقتي متوجه شدند مورينيو راهي رئال خواهد شد، تلاش زيادي براي به خدمت گرفتن گوارديولا انجام دادند اما ناکام ماندند.
با حضور ساندرو راسل در راس باشگاه بارسلونا، گوارديولا قراردادش را تا سال 2012 با اين باشگاه تمديد کرد. با اين وجود موراتي وضعيت گوارديولا را به دقت زير نظر دارد و آماده است تا در صورت تمايل او براي ترک نوکمپ، با قراردادي هنگفت او را به خدمت بگيرد.
اين در حالي است که گفته مي شود باشگاه چلسي نيز به دنبال گوارديولا است. آينده آنچلوتي در اين باشگاه در هاله اي از ابهام قرار دارد و شايعات حاکي از اين است که آبراموويچ مي خواهد پپ را جانشين کارلتو کند.
O M I D
سه رانيري با بازيكنان رم؛ مثل يك تيم نبوديم
کلوديو رانيري، سرمربي رم، پيش از تمرينات امروز تيمش، بازيکنانش را جمع کرد و براي دقايقي با آنها صحبت کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اين صحبت ها 20 دقيقه طول کشيد و مهمترين خواسته رانيري از بازيکنان اين بود: بيشتر با هم همکاري کنيد.
رانيري همچنين بازي تيمش مقابل پالرمو را براي بازيکنان به نمايش گذاشت و اشتباهات بازيکنان را به آنها متذکر شد.رم در اين ديدار 3-1 مغلوب حريف شد.
روسلا سنسي، رئيس و دانيله پراده و جيان پائولو مونتالي، مديران باشگاه، نيز در اين جلسه حضور داشتند.
رانيري به بازيکنان گفت:" ما تيم نبوديم و هرکس براي خودش بازي مي کرد. ما اصلا مانند يک تيم بازي نکرديم و اشتباهات زيادي داشتيم."
رمي ها که در چند هفته ابتدايي خوب کار نکرده بودند، در 9 هفته اخير شکست نخورده بودند اما شکست مقابل پالرمو روند خوب آنها را قطع کرد.
باشگاه رم قصد دارد قرارداد رانيري را تمديد کند اما سنسي و مديران باشگاه مي خواهند ابتدا از پيشرفت تيم مطمئن شوند."
pnugirl
12-01-2010, 07:40 PM
لوچانو موجی میگوید آنتونیو کاسانو به احتمال بسیار زیاد در سمپدوریا خواهد ماند، چرا که هیئت قضاوت لیگ ایتالیا حاضر نخواهد شد قرارداد او با سمپدوریا را فسخ کند.
کاسانو و سمپدوریا مدتهاست منتظر شنیدن تصمیم این هیئت هستند. پس از درافتادن کاسانو با ریکاردو گارونه، رییس باشگاه سمپدوریا، این باشگاه از هیئت قضاوت لیگ ایتالیا خواسته که قرارداد او را لغو کند.
موجی میگوید توهین کاسانو به گارونه باعث فسخ قرارداد او نمیشود: «کاسانو در سمپدوریا میماند. به نظرم هیئت قضاوت حداکثر او را جریمه نقدی میکند یا او را از چند بازی محروم میکند. محال است آنها درخواست گارونه برای فسخ قرارداد را بپذیرند.
در نهایت او با گارونه آشتی خواهد کرد.»
کاسانو مورد توجه اینتر و یوونتوس بوده، هرچند که اینتر اعلام کرده او را نمیخواهد.
pnugirl
12-01-2010, 07:41 PM
به گزارش نشريه بيلد، باشگاه رئال مادريد به دنبال به خدمت گرفتن هوگو آلميدا، مهاجم پرتغالي وردربرمن، است.
كهكشاني ها پس از مصدوميت گونسالو ايگواين به دنبال به خدمت گرفتن يك مهاجم جديد هستند. مهاجم آرژانتيني براي مدتي نسبتا طولاني نمي تواند تيمش را همراهي كند.
آلميدا اعلام كرد كه تاكنون هيچ تماسي با او گرفته نشده اما گفت از اينكه به رئال برود و زير نظر مورينيو كار كند، خوشحال خواهد شد.
" من هنوز هيچ تماسي با آنها نداشته ام اما بازي براي رئال يكي از روياهاي من است. به نظر من اين باشگاه با داشتن بهترين بازيكنان و بهترين مربي ، بزرگترين باشگاه دنياست."
اين در حالي است كه از پورتو، اسپورتينگ ليسبون از پرتغال و همچنين لاتزيو و يوونتوس به دنبال اين بازيكن 26 ساله هستند.
برمن در حال حاضر با 18 امتياز در ميانه جدول قرار دارد و 19 امتياز با تيم صدرنشين دورتموند فاصله دارد. گل
pnugirl
12-01-2010, 07:43 PM
وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن مونیخ در فصل موفق 10-2009 توانست 2.9 میلیون یورو سود خالص داشته باشد این مطلب سه شنبه در نشست سالیانه باشگاه اعلام شد. بایرن فصل گذشته قهرمان دو جام داخلی در آلمان(بوندسلیگا و لیگا پوکال) و نایب قهرمان جام باشگاههای اروپا شد.
گردش مالی باشگاه در حدود 312 میلیون یورو بوده است که تقریبا حدود 16 درصد نسبت به فصل گذشته (268.7 میلیون یورو) افزایش داشته است. پس از کسر مالیات و کسورات قانونی سودی معادل با 2.9 میلیون یورو در فصل موفق گذشته برای باشگاه به دست آمده است که رکوردی جدیدی برای بایرن محسوب و نسبت به فصل 09-2008 (2.5 میلیون یورو) رشدی 20 درصدی مشاهده میشود.
درآمد های فصل گذشته بایرن بدون در نظر گرفتن مالیات و کسورات بالغ بر 61.2 میلیون یورو بوده است.
کارل هوپفنر مدیر امور مالی بایرن گفت:" باید از دستاوردهای ورزشی باشگاه در سال گذشته تشکر کرد و ادامه موفقیت های ورزشی باشگاه ما را در این فصل نیز برای به دست آوردن سودی بالاتر امیدوار میکند. بایرن آینده ای امیدوار کننده، باتوجه به 61.5 درصد از میزان سهام باشگاه که معادل با 206.4 میلیون یورو است خواهد داشت. بنابراین ما باشگاهی مستقل از نظر مالی باقی می مانیم که تحت تاثیر شرایط تجاری قرار نخواهیم گرفت" او این گزارش را در جمع 2807 نفر از اعضای باشگاه که در سالن اجتماعات استادیوم خاطره انگیز المپیک مونیخ حضور داشتند قرائت کرد.
رئیس باشگاه اولی هوینس گفت:"باشگاه هنوز بدهی های مربوط به آلیانز آرنا را پرداخت می کند و تا مدت 6 تا 10 سال دیگر بدهی های مربوطه به اتمام خواهد رسید تا آن زمان بودجه باشگاه برای خرید و جذب بازیکنان جدید سالیانه حدود 30 میلیون یورو خواهد بود."
pnugirl
پس از مصدوميت پيپو اينزاگي، ميلاني ها به دنبال يافتن جانشيني مناسب براي او هستند و اكنون گفته مي شود كه لوئيس فابيانو، مهاجم سويا و روكه سانتا كروز، مهاجم منچسترسيتي، گزينه هاي اول روسونري هستند.
اين در حالي است كه پيش از اين از الساندرو ماتري، مهاجم كالياري، به عنوان گزينه اي كه ميلاني ها براي خريد در بازار نقل و انتقالات ژانويه در نظر دارند، ياد مي شد.
گفته مي شود كه ماتري علاقه مندان زيادي در باشگاه ميلان دارد اما آنها ترجيح مي دهند گزينه اي را به خدمت بگيرند كه از تداوم او مطمئن باشند.
با توجه به اينكه فابيانو و سانتا كروز هر دو پاسپورت ايتاليايي دارند، خريد آنها موجب از بين رفتن سهميه بازيكنان غير اتحاديه اروپاي ميلاني ها نمي شود.
به گزارش كوريه ره دلو اسپورت، هر كدام از اين دو مهاجم كه به ميلان بيايد، مي تواند اين تيم را در مراحل بعدي ليگ قهرمانان همراهي كند.
مهاجم 30 ساله سويا، به تازگي قراردادش را تا سال 2013 با اين باشگاه تمديد كرده است، در اين فصل موقعيت چندان خوبي در باشگاه نداشته و ترجيح مي دهد راهي تيم ديگري شود. سانتا كروز 29 ساله نيز با توجه به شرايطي كه در منچسترسيتي دارد، مي تواند به طور قرضي راهي سن سيرو شود.
به نظر مي رسد ميلاني ها ترجيح مي دهند مهاجم برزيلي را به خدمت بگيرند؛ اين در حالي است كه براي خريد فابيانو بايد نزديك به 15 ميليون يورو بپردازند.
pnugirl
كلوديو رانيري، سرمربي رم، پيش از تمرينات امروز تيمش، بازيكنانش را جمع كرد و براي دقايقي با آنها صحبت كرد.
اين صحبت ها 20 دقيقه طول كشيد و مهمترين خواسته رانيري از بازيكنان اين بود: بيشتر با هم همكاري كنيد.
به گزارش كوريه ره دلو اسپورت، رانيري همچنين بازي تيمش مقابل پالرمو را براي بازيكنان به نمايش گذاشت و اشتباهات بازيكنان را به آنها متذكر شد.رم در اين ديدار 3-1 مغلوب حريف شد.
روسلا سنسي، رئيس و دانيله پراده و جيان پائولو مونتالي، مديران باشگاه، نيز در اين جلسه حضور داشتند.
رانيري به بازيكنان گفت:" ما تيم نبوديم و هركس براي خودش بازي مي كرد. ما اصلا مانند يك تيم بازي نكرديم و اشتباهات زيادي داشتيم."
رمي ها كه در چند هفته ابتدايي خوب كار نكرده بودند، در 9 هفته اخير شكست نخورده بودند اما شكست مقابل پالرمو روند خوب آنها را قطع كرد.
باشگاه رم قصد دارد قرارداد رانيري را تمديد كند اما سنسي و مديران باشگاه مي خواهند ابتدا از پيشرفت تيم مطمئن شوند."
O M I D
12-01-2010, 08:09 PM
رومنيگه: اجازه نمي دهيم شواين اشتايگر بايرن را ترك كند
کارل هاينز رومنيگه، مدير باشگاه بايرن مونيخ، گفت باستين شواين اشتايگر حتي بعد از پايان قراردادش در سال 2012 ، اين باشگاه را ترک نخواهد کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اين ملي پوش آلماني که تا سال 2012 با بايرن قرارداد دارد، هنوز قراردادش را با اين باشگاه تمديد نکرده است به همين دليل شايعات زيادي در اين مورد ايجاد شده است. در صورتي که او قراردادش را تمديد نکند، بايرني ها بايد او را در تابستان آينده بفروشند يا اينکه يک فصل بعد او را با قراردادش آزاد از دست بدهند.
شواين اشتايگر مورد توجه چند باشگاه مختلف ليگ برتري از جمله منچستريونايتد و چلسي است اما رومنيگه شايعات جدايي اين بازيکن را رد کرد.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" ما اجازه نمي دهيم او پيش از پايان قراردادش در سال 2012 باشگاه را ترک کند. باستين در دو فصل اخير پيشرفت زيادي داشته است و ما بسيار اميدواريم که با او و مدير برنامه هايش به توافق برسيم.
هدف ما اين است که قرارداد او را براي مدتي طولاني تمديد کنيم."
O M I D
12-01-2010, 08:10 PM
كوتاه از ايتاليا
مهمترين اخبار امروز فوتبال ايتاليا را با هم مرور مي کني.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بلوف
شاغل در سري آ بار ديگر تهديد کرده اند در صورتي که در مورد نحوه پرداخت هاي شان تجديد نظر نشود، اعتصاب خواهند اما سينيشا ميهايلوويچ، سرمربي فيورنتينا، در مصاحبه با خبرنگاران در اين مورد گفت:" به نظر من، آنها بازي خواهند کرد."
من بهترينم!
وسلي اشنايدر، ستاره هلندي اينتر، گفت:" من شايسته دريافت توپ طلا هستم."
غير قابل دسترس
آندره ا پيرلو، هافبک ملي پوش ميلان، به زودي دوران مصدوميت را پشت سر خواهند گذاشت اما گفت شايد همچنان نتواند براي تيمش به ميدان برود.
دوندگي بيشتر
يان آرنه ريسه، مدافع نروژي رم، پس از شکست تيمش مقابل پالرمو گفت:" همه بايد بيشتر مي دويديم."
اخبار نقل و انتقالات
ميلاني ها به دنبال يافتن گزينه اي مناسب براي جانشيني اينزاگي هستند و از لوئيس فابيانو و روکه سانتا کروز به عنوان گزينه هاي روسونري براي خريد در بازار نقل و انتقالات ژانويه ياد مي شود.
چلسي به دنبال کريستين لدسما، بازيکن لاتزيو است.
باشگاه اينتر شرايط کاستيانوس، بازيکن آيندهوون را زير نظر دارد.
O M I D
12-02-2010, 07:32 PM
ميزبانان جام هاي جهاني 2018 و 2022 پنج شنبه شب معرفي مي شوند
ميزبانان جام هاي جهاني فوتبال 2018 و 2022 پنجشنبه در زوريخ، مقر فيفا، معرفي خواهند شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg میزبانان جام های جهانی 2018 و 2022 با حضور اعضای کمیته اجرایی فدراسیون بین المللی فوتبال و نمایندگان کشورهای میزبان فردا ساعت 18:30 دقیقه به وقت ایران انتخاب می شوند.
کشورهای انگلستان، روسیه، بلژیک - هلند و اسپانیا - پرتغال نامزد میزبانی جام جهانی 2018 هستند. از انگلستان به عنوان یکی از گزینه های اصلی برای میزبانی این دوره از رقابت ها یاد می شود.
کشورهای استرالیا، ایالات متحده آمریکا، ژاپن، کره جنوبی و قطر هم نامزد میزبانی جام جهانی 2022 هستند. البته استرالیا به دلیل تخلف رینالد تماری، رئیس فدراسیون فوتبال اقیانوسیه، در خصوص حق رای میزبانی و محرومیت وی، بخت کمی برای میزبانی جام جهانی 2022 دارد.
O M I D
12-02-2010, 07:32 PM
توافق ري ويلكينز با باشگاه چلسي
ويلکينز که کمک کارلو آنچلوتي بود، ماه گذشته از چلسي اخراج شد. او اين اتفاق را يک تصميم کاملا ناعادلانه توصيف کرده بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اتحاديه مربيان ليگ برتر انگليس اعلام کرد ري ويلکينز، کمک مربي سابق چلسي ، با مديران اين باشگاه به توافق رسيده است.
ويلکينز که کمک کارلو آنچلوتي بود، ماه گذشته از چلسي اخراج شد. او اين اتفاق را يک تصميم کاملا ناعادلانه توصيف کرده بود.
ويلکينز 54 ساله که زماني کاپيتان چلسي بود، براي حل مشکلش با باشگاه چلسي وکيل استخدام کرد اما بيانيه اي که در سايت اتحاديه مربيان ليگ برتر منتشر شد، فاش کرد که دو طرف به توافق رسيده اند.
" اتحاديه مربيان ليگ برتر مي تواند تاييد کند که ري ويلکينز و باشگاه چلسي همه مشکلات اخيرشان را که پس از جدايي او از اين باشگاه در 11 نووامبر ايجاد شد، برطرف کردند."
ويلکينز نيز نتيجه کار راضي است و از اتحاديه مربيان به دليل حمايت شان تشکر کرد." من علاقه زيادي به باشگاه چلسي، کادر مربيگري، بازيکنان و هواداران آن دارم و براي آنها در ادامه فصل و سال هاي آينده آروزي موفقيت مي کنم.
همچنين از اتحاديه به دليل کمک هاي شان در رسيدن به توافق نهايي تشکر مي کنم."
O M I D
12-02-2010, 07:33 PM
فيگو: اولويت اينتر فتح جام باشگاههاي جهان است
لوييس فيگو گفته قهرماني در اين مسابقات اولويت اصلي اينتر به شمار ميرود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اینتر، قهرمان ایتالیا در دسامبر به ابوظبی سفر میکند تا در جام باشگاههای جهان شرکت کند. لوییس فیگو گفته هدف نراتزوری قهرمانی در این رقابتها است.
فیگو میگوید: «اینتر فرصت حضور در این مسابقات معتبر را برای اولین بار یافته؛ پس قهرمانی در آن هدف اصلی باشگاه است.
پس از فتح لیگ قهرمانان، جام باشگاههای جهان اولویت ماست و پایانی عالی بر سالی رویایی رقم خواهد زد. ما میخواهیم جام بسیار درخشانی را به جامهای قبلی بیفزاییم. این چالش برای ما خیلی مهم است.»
فیگو درباره احتمال شروع مربیگری هم گفت: «من فعلا به مربیگری فکر نمیکنم. راستش را بگویم، از کاری که انجام میدهم لذت میبرم. نمیخواهم در آینده نزدیک مربی شوم، چون پروژههای دیگری در ذهن دارم.»
او سفیر باشگاه در سراسر اروپا است.
O M I D
ونگر: آرسنال جايي براي خريدهاي جديد ندارد
آرسن ونگر، مربي آرسنال شايعات مبني بر خريدهاي جديد در ژانويه را رد کرده و گفته تيمش جايي براي خريد ندارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg او پس از پیروزی دو بر صفر تیمش برابر ویگان در جام اتحادیه گفت که بازیکنان ملیپوش باشگاه بسیار زیادند و نمیتوان به راحتی همه آنها را در ترکیب اصلی قرار داد.
ونگر میگوید: «نمیدانم بازیکنان جدید را کجا بگذارم. ما همین حالا هم ملیپوشانی داریم که بازی به اندازه کافی به آنها نمیرسد.»
او درباره پیروزی مقابل ویگان از عمقی که تیمش دارد ستایش کرد: «ما نه تغییر در ترکیب انجام دادیم و هنوز هم آبو دیابی و توماس فرمائلن مصدوم هستند. مانوئل آلمونیا و سباستین اسکیلاچی هم همین طور. به بازیکنانی مانند مروان شماخ هم استراحت دادیم. آرون رمزی هم البته به زودی به تیم برمیگردد.»
O M I D
دلبوسکه: اسپانيا آماده ميزباني جام جهاني است
مربي اسپانيا ميگويد آنها ميتوانند ميزبان جام جهاني 2018 شوند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبیسنته دلبوسکه، مربی اسپانیا گفته این کشور آماده میزبانی جام جهانی 2018 به همراه پرتغال است.
این مربی که اسپانیا را در تابستان به قهرمانی در آفریقای جنوبی رساند، از احتمال موفقیت پیشنهاد ایبری گفته است.
او میگوید: «پروژه ما تمامی شرایط را دارد و میتوانیم همین فردا جام جهانی را برگزار کنیم. ما باید نسبتا خوشبین باشیم، اما اگر میزبانی را نگیریم هم مهم نیست.
ما نباید بدبین باشیم و باید درک کنیم که رقیبان دیگری هم هستند که شایستگی بیشتری دارند. اما در هر حال، این که قهرمان دنیا هستیم احتمال میزبانی ما را بالاتر میبرد. ما هم آماده میزبانی تورنمنت هستیم.»
اسپانیا/پرتغال باید با پیشنهادهای انگلیس، روسیه، و بلژیک/هلند رقابت کنند. میزبان جام جهانی پنجشنبه عصر مشخص میشود.
O M I D
12-02-2010, 07:34 PM
دروگبا: هر چه سنم بيشتر ميشود بهتر ميشوم
کاپيتان فعلي چلسي ميخواهد تيمش فاتح ليگ قهرمانان شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgدیدیه دروگبا، مهاجم چلسی به دیگر تیمهای لیگ برتری هشدار داده و گفته هر چه پیرتر میشود بهتر میشود.
مهاجم ساحل عاجی به زودی 33 ساله میشود ولی میگوید هنوز به اوج فوتبال خود نرسیده است: «به نظرم هر چه سنم بیشتر میشود بهتر میشوم.
من فوتبالم را در بالاترین سطح خیلی دیر شروع کردم، یعنی زمانی که 25 ساله بودم و یک فصل برای مارسی بازی کردم و سپس به اینجا آمدم.
من نمیدانم این خوب است یا نه، ولی حس میکنم هر فصل دارم بهتر میشوم. و چون دیر شروع کردهام، از بازی خسته نیستم و سیر نشدهام.
نمیدانم چه زمانی دست از بازی برمیدارم چون عاشق کارم هستم.»
مهاجم سابق مارسی کاپیتانی تیم را در غیاب جان تری و فرانک لمپارد بر عهده گرفته و این همزمان شده با نتایج ضعیف چلسی. دروگبا هم شش بازی است که در هیچ رقابتی گل نزده است.
او میگوید: «تلاش میکنم به بازیکنان انگیزه بدهم و در زمین الگو باشم. باید مطمئن شوید که حرفی که در رختکن میزنید را در زمین اجرا میکنید. اما وقتی کاپیتان نباشم هم همین است.
این بازوبند چیزی را برای من عوض نکرده است. این شخصیت من را عوض نکرده و من همانم که همیشه بودم.»
دروگبا در هر حال در هفتمین فصل حضور در استمفورد بریج گفت که دو هدف برای این فصل دارد: «اول از همه، باید همه سالم باشند چون با سلامت است که میتوانید به چیزی که میخواهید برسید.
سپس میخواهم همه در چلسی قهرمانی لیگ قهرمانان را در ویمبلی جشن بگیریم.»
O M I D
12-02-2010, 07:34 PM
چهار تيم نيمه نهايي مسابقات فوتبال جام اتحاديه انگليس مشخص شدند
تيم فوتبال بيرمنگام با پيروزي دو بر يک بر آستون ويلا در مرحله يک چهارم نهايي جام اتحاديه انگليس ، رقيب همشهريش را از گردونه اين مسابقات خارج کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgگل پيروزي بخش '' نيکلا زيگيچ '' که شش دقيقه به پايان بازي به ثمر رسيد بيرمنگام را در جمع چهار تيم نهايي جام اتحاديه قرار داد و آبي ها امکان آن را يافتند تا از ''ژرار اوليه '' سرمربي ويلا انتقام بگيرند.
پيش از گل زيگيچ ، ويلا توانسته بود با گل '' گابريل آگبونلاهور '' گل زودهنگام سباستيان لارسون براي بيرمنگام از روي نقطه پنالتي را باطل کند.
بيرمنگام در فينال جام اتحاديه در سال 2001 از ليورپول تحت سر مربيگري اوليه شکست خورده بود.
در ديگر ديدار مرحله يک چهارم نهايي جام اتحاديه ، ايپسويچ تحت رهبري روي کين سرمربي مورد غضب قرار گرفته خود يک بر صفر بر وست برومويچ يک تيم ليگ برتري پيروزي شد و
بيرمنگام و ايپسويچ در مرحله نيمه نهايي به آرسنال و وستهام خواهند پيوست که سه شنبه پس از پيروزي بر ويگان و منچستر يونايتد به اين مرحله صعود کرده بودند.
O M I D
12-02-2010, 07:35 PM
فيگو و دلبوسکه خواستار ميزباني جام جهاني در (اسپانيا/پرتغال)
مربي اسپانيا ميگويد آنها ميتوانند ميزبان جام جهاني 2018 شوند. فيگو نيز ميگويد همه از ميزباني ايبري استقبال خواهند کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبیسنته دلبوسکه، مربی اسپانیا گفته این کشور آماده میزبانی جام جهانی 2018 به همراه پرتغال است.
این مربی که اسپانیا را در تابستان به قهرمانی در آفریقای جنوبی رساند، از احتمال موفقیت پیشنهاد ایبری گفته است.
او میگوید: «پروژه ما تمامی شرایط را دارد و میتوانیم همین فردا جام جهانی را برگزار کنیم. ما باید نسبتا خوشبین باشیم، اما اگر میزبانی را نگیریم هم مهم نیست.
ما نباید بدبین باشیم و باید درک کنیم که رقیبان دیگری هم هستند که شایستگی بیشتری دارند. اما در هر حال، این که قهرمان دنیا هستیم احتمال میزبانی ما را بالاتر میبرد. ما هم آماده میزبانی تورنمنت هستیم.»
اسپانیا/پرتغال باید با پیشنهادهای انگلیس، روسیه، و بلژیک/هلند رقابت کنند. میزبان جام جهانی پنجشنبه عصر مشخص میشود.
لوییس فیگو، سفیر پرتغال برای میزبانی جام جهانی 2018 گفته به اعتقاد او، میزبانی جام جهانی در منطقه ایبری جذابیتی جهانی دارد.
بال سابق بارسلونا و رئال مادرید در مصاحبهای با سایت فیفا گفته که افتخار میکند نقشی در پیشنهاد میزبانی اسپانیا/پرتغال دارد.
این دو کشور برای میزبانی باید با انگلیس، روسیه و پیشنهاد میزبانی مشترک دیگری از طرف هلند و بلژیک رقابت کنند و تصمیم نهایی پنجشنبه شب گرفته میشود. فیگو میگوید پیشنهاد آنها ویژگیهای موفق شدن را دارد.
او میگوید: «توانایی سازماندهی جام جهانی امتیازی بزرگ و افتخاری برای همه است. ما سازماندهی نمونهای ارائه میدهیم، چیزی که برای همه جذاب باشد، به ویژه آن که افراد ساکن در این دو کشور عاشق فوتبال هستند.
ما زیرساختهای خوبی داریم و چیزی که قطعی است این است که در صورت میزبانی، میهمانی فوقالعادهای به پا خواهد شد، به ویژه برای پرتغال، چرا که این کشور برای اولین بار میزبان جام جهانی میشود.»
فیگو نظرش را درباره برنده احتمالی توپ طلا هم گفت: «جام جهانی وزن زیادی در این تصمیم دارد. چابی، آندرس اینیستا و داوید ویا میتوانند برنده شوند.»
O M I D
12-02-2010, 07:35 PM
احتمال اخراج ماگات از شالکه
تيم شالکه اين هفته مقابل کايزرسلاترن 5-0 شکست خورد که سنگين ترين شکست اين تيم در 18 سال گذشته بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مدیران باشگاه شالکه فصد دارند در صورت ادامه نتایج ضعیف تیم شان در رقابت های این فصل، فلیکس ماگات، سرمربی تیم را اخراج کنند.
تیم شالکه این هفته مقابل کایزرسلاترن 5-0 شکست خورد که سنگین ترین شکست این تیم در 18 سال گذشته بود. به گزارش نشریه بیلد، فیلیکس ماگات که به خاطر شیوه های تمرینی غیر معمولش شناخته می شود، ممکن است به همراه مدیر عامل باشگاه از کار برکنار شوند. گفته می شود احتمالا هورست هلدت، مدیر سابق باشگاه اشتوتگارت که درتابستان به شالکه پیوست و مدیر بازاریابی باشگاه شد، به عنوان مدیر عامل جدید مشغول به فعالیت خواهد شد.
ماگات در مصاحبه با این روزنامه گفت:" من نگران مدیر عامل باشگاه هستم، بقیه مسائل اهمیت کمتری دارد. در مورد ما مطمئنا بحث کیفیت مطرح نیست بلکه بحث مربوط به شیوه های کاری است."
مهمترین مسئله ای که بر سر راه اخراج ماگات قرار دارد، مبلغ هنگفتی است که باشگاه شالکه باید در ازای اخراج او بپردازد.
شالکه در حال حاضر با 13 امتیاز از 14 بازی در رده پانزدهم جدول بوندس لیگا قرار دارد. آنها این هفته در خانه میزبان بایرن مونیخ خواهند بود.
O M I D
12-02-2010, 07:36 PM
موراتي: زلاتان يک سال زود اينتر را ترک کرد
ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر معتقد است که زلاتان ايبراهيموويچ، مهاجم سوئدي دنياي فوتبال، يک سال زود باشگاه را ترک کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این مهاجم 29 ساله در تابستان 2009 رختکن اینتر را ترک کرد و پس از آن به بارسلونا پیوست. پس از جدایی زلاتان بود که اینتر در فصل گذشته به سه جام قهرمانی رسید و ایبرا به قهرمانی در رقابتهای لالیگا با بارسلونا دل خوش کرد.
موراتی در صحبتهایی به اسکای سپورتس گفت:« فکر می کنم ایبرا برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا اینتر را ترک کرد ولی او سال اشتباهی را برای این کار انتخاب کرد و می توانست سال فوق العاده ای را با هم تیمی هایش با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا تجربه کند. به نظر من او انسان خوبی است و نمی خواهم از او انتقاد کنم.»
ایبراهیموویچ تابستان سال جاری رختکن بارسا را به مقصد میلان ترک کرد و گل پیروزی بخش میلان در داربی شهر میلان رادر دیدار دو تیم که روز 14 نوامبر برگزار شد، وارد دروازه اینتر نمود.
O M I D
12-02-2010, 07:36 PM
بنيتس: ميخواهيم قهرمان دنيا شويم
ماسيمو موراتي، مالک، رافا بنيتس، سرمربي و خاوير زانتي، کاپيتان اينتر در مصاحبه با خبرنگاران در مورد حضور تيم در جام باشگاه هاي جهان صحبت کردند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بنیتس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تیم می تواند باز هم پیشرفت کند. هنوز بازیکنان مصدوم زیادی داریم. با بازگشت هر کدام از بازیکنان، ما تیم بهتری را خواهیم داشت.
من از تلاشی که بازیکنان در دو بازی اخیر انجام دادند، تشکر می کنم. من به بازیکنانم افتخار می کنم." جام باشگاه های جهان به زودی آغاز می شود و بنیتس از اهمیت شروع خوب در این مسابقات گفت.
" فکر می کنم بتوانیم قهرمان شویم. من اعتقاد دارم که علاوه بر اسکودتو، می توانیم سایر جام ها را نیز به دست بیاوریم."
موراتی نیز که در این کنفرانس مطبوعاتی بنیتس را همراهی می کرد، گفت:" من اعتقاد زیادی به بنیتس و کادر فنی اش دارم ولی در عین حال می دانم که باید در ژانویه چند خرید خوب انجام دهیم."
و در نهایت خاویر زانتی، کاپیتان نرآتزوری، گفت:" ما واقعا می خواهیم در جام باشگاه های جهان خوب کار کنیم. قهرمانی در این رقابت ها به معنای این است که ما همچنان در این باشگاه در حال تاریخ سازی هستیم."
O M I D
12-02-2010, 07:37 PM
رئالي ها خبر بد ديگري شنيده اند...
پس از شکست تحقير آميز 5-0 رئال مقابل بارسا، بدترين خبر براي کهکشاني ها اين بود که گونسالو ايگواين، مهاجم آرژانتيني اين تيم بايد تحت عمل جراحي قرار بگيرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ایگواین به تازگی اعلام کرد که از ناحیه کمر احساس درد می کند و به همین حتی نتوانست در ال کلاسیکو حضور پیدا کند.
او که آخرین بار در پیروزی 5-1 تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو به میدان رفت، دیدار تیمش مقابل آژاکس در لیگ قهرمانان را نیز از دست داد و اکنون باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
کادر پزشکی باشگاه رئال اعلام کرد اگر وضعیت ایگواین در چهار هفته آینده بهبود پیدا نکند، این بازیکن باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
دکتر دیئس، رئیس بخش پزشکی باشگاه گفت:" اگر وضعیت او بهبود پیدا نکند، آنگاه نیاز به جراحی خواهد داشت.
قرار است یک گروه از متخصصان دیگر او را مورد معاینه قرار دهند و اگر آنها نیز موافق باشند، عمل روی او انجام می شود."
O M I D
12-02-2010, 07:37 PM
رونالدو: بارسا بهترين تيم دنياست
پديده فوتبال برزيلي در تمجيد از شيوه بازي بارسا گفت:« شيوه پاسکاري بارسا خيره کننده است.»
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg نمایش بارسلونا در دیدار ال کلاسیکو، باعث شده تا هواداران و بازیکنان فوتبال از سرتاسر دنیا به تمجید از شیوه بازی تیم آبی اناری پوش بپردازند.
در این میان، یکی از افرادی که از تماشای بازی بارسا لذت می برد، رونالدو لوئیس ناساریو د لیما است که از طریق صفحه اش در توئیتر از تیم گواردیولا تمجید کرده:« بارسا بهترین تیم کنونی دنیای فوتبال است.»
اسطوره فوتبال برزیلی اندکی پس از پیروزی 0-5 بارسا مقابل رئال در صفحه توئیترش به تمجید از عملکرد بارسا پرداخت و در زمانی که مسابقه در حال جریان بود، از دوستانش خواست که کسی عکسی از جو و فضای نوکمپ را برای او ارسال کند.
رونالدو نوشت:«شیوه پاسکاری بارسلونا فوق العاده است.»
در سال 1997 بود که رونالدو به عنوان یکی از برترین گلزنان تاریخ دنیای فوتبال شناخته شد. کسب توپ طلا و کفش طلا پس از به ثمر رساندن 47 گل در 49 مسابقه ، از افتخاراتی بود که در کارنامه این ستاره برزیلی ثبت شد. رونالدو ادامه داد:« بارسلونا قهرمان قهرمانان است و در دو فصل اخیر لالیگا به قهرمانی رسیده.»
O M I D
12-02-2010, 07:38 PM
بوفون: اعتصاب بازيکنان سري آ به ايتاليا ضربه مي زند
دروازه بان يوونتوس و تيم ملي ايتاليا، در مورد تصميم اتحاديه بازيکنان حرفه اي سري آ براي اعتصاب در روزهاي 11 و 12 دسامبر گفت:" اعتصاب، اعتراض بسيار شديدي است. شيوه هاي اعتراضي ديگري نيز هست که مي تواند به همين اندازه موثر باشد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg واضح است که بازیکنان برای رسیدن به حق شان با هم متحد هستند. اعتراض آنها می تواند به کشور ایتالیا ضربه بزند. من فکر می کنم صحبت کردن بهترین روش برای پیدا کردن راه حل در اختلاف بین بازیکنان و باشگاه هاست. مائوریزیو برتا، رئیس سازمان لیگ، درست می گوید، ما باید به کمک هم قوانینی وضع کنیم که فوتبال را به سطح بالاتری ببرد."
بوفون که در چند ماه اخیر به دلیل مصدومیت دور از میادین بوده، از صحبت کردن در مورد آینده اش خودداری کرد اما تاکید کرد که دوست دارد هر چه زودتر به میادین بازگردد.
" یووه بدون من نتایج خوبی گرفت. همه بازیکنان تیم مهم هستند و از هیچ یک نمی توان چشم پوشی کرد. بعد از پنج ماه دوری از میادین، بار دیگر کار با توپ را آغاز کردم. وقتی بهترین شرایطم را پیدا کنم، آنگاه می توانم بازی کنم و در آرامش تصمیم گیری کنم."
O M I D
کاکا در آستانه بازگشت به تمرينات رئال
باشگاه رئال مادريد اعلام کرد که روند بهبودي کاکا به خوبي سپري مي شود و به زودي در تمرينات تيمي حضور پيدا مي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ستاره برزیلی که در آگوست زانوی مصدومش را به تیغ جراحان سپرد، در رقابت های این فصل هنوز برای تیمش به میدان نرفته است و انتظار می رود که با آغاز سال جدید، شرایط بازی کردن را پیدا کند. اکنون باشگاه رئال اعلام کرده که روند بهبودی او مطلوب است و به زودی به تمرینات بازخواهد گشت.
در بیانیه ای که در سایت باشگاه رئال منتشر شده، آمده است:" در جلسه ای که بین کادر پزشکی باشگاه رئال و دکتر توریبیو لیته انجام شد، مشخص شد که وضعیت کاکا رضایت بخش است.
او به زودی و پیش از موعد پیش بینی شده به ترکیب تیم بازخواهد گشت."
O M I D
ادين ژکو،گزينه اورژانسي رئال براي بازار زمستاني
در تابستان گذشته ژوزه مورينيو نام اين بازيکن را در فهرست خريد تيمش قرارداده بود. اين ستاره شانس همراهي رئال در ليگ قهرمانان اروپا را خواهد داشت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg طبق گزارش منتشره درروزنامه مارکا،پس از مصدومیتی که گریبانگیر گونسالو ایگواین شده است، اکنون نام ادین ژکو در صدر لیست خرید زمستانی رئال دیده می شود. این ستاره بوسنیایی نظر مثبت ژوزه مورینیو را به خود جلب کرده و مربی پرتغالی تمایل زیادی دارد تا این ستاره را که قادر به همراهی رئال در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نیز هست، به خدمت بگیرد.
تنها مشکلی که در این میان وجود دارد ،قیمت 25 میلیون یورویی او است که اندکی برای رئال گران به نظر می رسد.
این در حالی است که کهکشانی ها گزینه های دیگری از جمله لوکاکو، آدبایور، اوگو آلمیدا، نیلمار و دیگو فورلان را هم زیر نظر دارند.
pnugirl
12-04-2010, 12:55 PM
بایرن مونیخ در شش دیدار خارج از خانه خود در این فصل تنها یک بار پیروز شده و لوییس فانخال به باشگاههای بوندسلیگا حمله کرده و گفته زمین آنها مشکل دارد.
او گفته است: «در هلند و اسپانیا بودهام و شرایط مشابهی را تجربه کردهام. زمینها را کوچک میکنند و خطوط سفید جدیدی میکشند. همه این را میدانند. این استراتژی آنهاست اما فدراسیون فوتبال آلمان هم قوانینی در این باره دارد.»
فانخال همچنین گفت که رقیبان عمدا پیش از بازی با بایرن به زمین رسیدگی نمیکنند و امیدوارند زمین ناهموار سبک بازی هجومی و مبتنی بر پاس بایرن را مختل کند.
مرد هلندی میگوید فدراسیون فوتبال آلمان باید بازی در چمن مصنوعی را اجباری کند.
بروسیا دورتموند، صدرنشین بوندسلیگا هرگز چنین مشکلی در این فصل نداشته و در تمامی هفت دیدار خارج از خانه خود پیروز شده است.
pnugirl
12-04-2010, 12:56 PM
ماسيميليانو آلگري، مربي ميلان تيمش را با بارسلونا مقايسه کرده و گفته از آمدن ماريو بالوتلي خوشحال ميشود.
میلان شنبهشب به مصاف برشا میرود و امیدوار است که روند خوب خود در صدر جدول را حفظ کند.
آلگری انتظار فوتبالی تماشایی دارد: « بارسلونا به جز کیفیت و تکنیک بالا، همیشه نمونهای ساده از فوتبال را نشان میدهد. بازیکنان آنها برای همدیگر کار میکنند، مانند میلان.
ما از ابتدای فصل، به لطف زلاتان ایبراهیموویچ، روبینیو و کوین پرینس بواتنگ، خیلی چیزها را عوض کردهایم و حالا بازیکنان در زمین برای یکدیگر تلاش میکنند.»
او درباره انتقالات میگوید: «نیاز به یک مهاجم داریم، مهاجمی با خصوصیات شبیه فیلیپو اینتزاگی. در هر حال از آنچه که داریم خوشحالیم. بالوتلی؟ او مهاجم منچسترسیتی است، اما بیتردید اگر او بیاید عصبانی نمیشوم!»
آلگری به بازیکنانش هشدار داد که مقابل برشا بازی را آسان نگیرند: «ما شایسته صدرنشینی هستیم، اما این کار ما را دشوار میکند چون سرنوشت در دستان خود ماست. ما باید انگیزه لازم برای فتح اسکودتو را حفظ کنیم.»
pnugirl
12-04-2010, 12:57 PM
جوزپه گوارديولا تيم خود را يک تيم معمولي با بازيکنان متعصب و هماهنگ توصيف کرد و گفت: متاسفانه پس از پيروزي 5 بر صفر برابر رئال مادريد اخبار و گزارشهايي درباره بارسا منتشر ميشود که حکايت از فضايي و بدون رقيب بودن ما دارند اما هرگز اينگونه نيست.
وي افزود: بازي امشب ما برابر اوساسونا در شرايط جوي بسيار نامساعدي برگزار ميشود و به واقع قدرت پيشبيني نتيجه اين بازي را ندارم. اوساسونا يک تيم بزرگ و داراي شناسنامه است و ما هر هفته يک بازي بسيار سخت برابر يک حريف قابل احترام و با انگيزه پيش روي خود داريم.
pnugirl
12-04-2010, 12:59 PM
فلیکس ماگات، مربی شالکه خیلی نگران نیست و انتظار دارد بازیکنانش شخصیت واقعی خود را مقابل بایرن نشان دهند: «بازیکنان پس از شکست مقابل کایزرسلاترن واکنش مثبتی داشتند. آنها با وجود شرایط وحشتناک، عالی تمرین کردهاند.
به نظرم بازیکنان شخصیت واقعی خود را نشان خواهند داد و تلاش زیادی برای هواداران انجام میدهند. آنها سهشنبه جلسهای تشکیل دادند تا به یکی، دو مشکل غلبه کنند. این به نظرم خوب است و امیدوارم این جلسه کمک کند آنها ذهنشان را پاک کنند.
قدرت بایرن در انجام بازی فوتبال و به پیش رفتن است. این بیشتر به نفع ماست تا این که بخواهیم با تیمی جنگنده بازی کنیم.
ما نقاط قوت خود را در زمین خود راحتتر نشان می دهیم. نیاز داریم عالی بازی کنیم و امتیازاتی بگیریم، چون در حال حاضر از حد واقعی خود دوریم. بایرن کم کم دارد به آمادگی برمیگردد اما آنها به اندازه فصل قبل قدرتمند نیستند.»
O M I D
12-04-2010, 06:56 PM
روزهاي يازدهم و دوازدهم دسامبر
اعتصاب در سري A ايتاليا قطعي شد
فوتبال ايتاليا «سه شنبه سياه» را به تاريخ پرفراز و نشيب خود اضافه مي کند. روز سي نوامبر 2010 به خاطر تصميم سنديکاي بازيکنان فوتبال ايتاليا مبني بر بازي نکردن در رقابتهاي باشگاهي براي دومين بار در تاريخ فوتبال اين کشور جاودانه خواهد شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgهفته شانزدهم اين رقابتها که قرار بود روزهاي يازدهم و دوازدهم دسامبر برگزار شود، به خاطر اعتصاب بازيکنان انجام نخواهد شد. سه شنبه بعدازظهر آخرين تلاشهاي آبته، رئيس فدراسيون فوتبال ايتاليا هم به منظور ميانجيگري مؤثر واقع نشدند. سنديکاي بازيکنان پس از ترک ميزمذاکره به نشانه اعتراض، حاضر به گوش دادن به گزارش پرونده اتحاديه فوتبال ايتاليا نشده و تصميم خود را براي اعتصاب قطعي کرد. اين تصميم خشم رئيس کميته المپيک ايتاليا پتروچي را برانگيخت که اعلام کرد، اعتصاب اقدامي گستاخانه است. هرکس که بخواهد خود را قلدر نشان دهد، در واقع ضعف خود را آشکارتر مي کند.
به نوشته قدس ، اين موضوع از بي توجهي به سرنوشت فوتبال ايتاليا خبر مي دهد. در تاريخ فوتبال ايتاليا تنها يک بار حادثه اي مشابه رخ داده که مربوط به چهارده سال پيش است. در روزهاي شانزده وهفدهم مارس 1996 بازيکنان سري A تصميم گرفته بودند به نشانه اعتراض به عدم تمديد قراردادهاي جمعي و مسايل مربوط به ورود قانون بوسمن به فوتبال اعتصاب کنند.
سرجوکامپانا در نقش رئيس سنديکاي بازيکنان بيانيه اين گروه را با ذکر دلايل آنها براي اعتصاب در جمع خبرنگاران قرائت کرد. هيأت متشکل از نمايندگان سنديکاها حتي حاضرنشد اظهارات و راه حل آبته را در نقش مرد اول فدراسيون فوتبال ايتاليا در اين مورد گوش کند. سنديکاي بازيکنان اعلام کرده، اين اعتصاب انجام خواهد شد و آنها از اينکه مجبور شده اند دست به چنين اقدامي بزنند، واقعاً متأسف هستند، براي اينکه بازيکنان شاغل در ليگ مدعي اند که حاضر بودند در مورد 6 بند از 8 ماده مورد اختلاف ميان دو طرف مذاکره و بحث کنند، ولي اتحاديه فوتبال ايتاليا نظر ديگري دارد. نمايندگان اتحاديه پس از اين مذاکرات بي نتيجه اعلام کردند، شاهد جلسه اي بوده اند که واژه باورنکردني هم براي توصيف آن کم است؛ زيرا از نظرآنها اعتصاب کردن تصميم کاملاً غيرمسؤولانه و غيرمنطقي به نظر مي رسد.
اين شرايط باعث مي شود فوتبال ايتاليا وارد يک بازي خطرناک شود.
اتحاديه فوتبال ايتاليا معتقد است، يک بازيکن بايد فقط فوتبال بازي کند، ولي از نظر سنديکاي بازيکنان آنها اجازه دارند در وقت آزاد خود شغل دومي هم داشته باشند. از نظر رفتار بازيکنان هم هيچ گونه توافق بين اتحاديه فوتبال و سنديکاي بازيکنان وجود ندارد. در مورد دستمزد بازيکنان هم توافق لازم ميان دو طرف حاصل نمي شد. مورد اختلاف ديگر اين است که اتحاديه فوتبال ايتاليا اعتقاد دارد، يک مربي مي تواند تيم را به گروه هاي مختلف تقسيم کند و حتي عده اي از بازيکنان را از ترکيب اصلي بيرون بگذارد، ولي سنديکاي بازيکنان مي گويند، همه اعضاي تيم بايد با هم تمرين کنند و هيچ فرقي بين آنها گذاشته نشود. مورد ديگر اينکه از نظراتحاديه فوتبال ايتاليا يک بازيکن نمي تواند انتقال به يک تيم همسطح تيم کنوني خود را با همان شرايط اقتصادي رد کند و در صورت اين کار قرارداد او به طور خودکار لغو مي شود و جريمه اي معادل 50 درصد دستمزد او برايش اعمال مي شود. سنديکاي بازيکنان به طور کامل با اين ايده مخالف است.
O M I D
12-04-2010, 06:57 PM
مسي مقابل تيم نكونام و شجاعي به ميدان مي رود
ستاره آرژانتيني بارسلونا در ديدار مقابل اوساسونا حاضر خواهد بود
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
پس از تکل خشنی که سرخیو راموس در جریان دیدار دوشنبه شب ال کلاسیکو، برروی لیونل مسی رفت، شک و شبهاتی در مورد احتمال حضور این ستاره در دیدار شنبه شب تیمش مقابل اوساسونا وجود داشت ولی اخبار منتشره حاکی از آن است که مسی امروز به تمرینات تیمش بازگشته و آماده است تا در دیدار شنبه شب به میدان برود.
ستاره آرژانتینی بارسا به دلیل مصدومیتی که در دیدار مقابل رئال مادرید گریبانگیرش شده بود، چند روزی را به تمرینات بازیابی می پرداخت. تکل خشن سرخیو راموس باعث شده بود تا یکی از عضلات پای مسی دچار گرفتگی شود. بدین ترتیب نام مهاجم آرژانتینی بارسا در لیست بازیکنان فراخوانده شده برای دیدار شنبه شب ورزشگاه رینو دناواررا مقابل اوساسونا قرار گرفت
بدین ترتیب مسی،یکی از نوزده بازیکن بارسلونا خواهد بود که به پامپلونا سفر خواهد کرد. نام تیاگو آلکانتارا از لیست بازیکنان بارسا خط خورده است
صبح روز جمعه، تعدادی از بازیکنان بارسا، با تاخیر برسر جلسه تمرینی این تیم حاضر شدند و دلیل این تاخیر، تصادف یک کامیون در مسیر کمپ تمرینی بارسلونا در شهرک ورزشی بود.این باعث شد که تعدادی از آنها از صرف ناهار در این مجموعه جا بمانند.
http://pnu-club.com/imported/2010/12/301.jpg
O M I D
12-04-2010, 06:58 PM
توتي: با سه تيم هم نميتوان بارسا را شكست داد
کاپيتان تيم فوتبال آ.اس.رم ايتاليا گفت: اگر سه تيم نيز بطور همزمان مقابل بارسلونا قرار گيرند، قادر به شکست دادن اين نماينده لاليگا نيستند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فرانچسکو توتي اظهار داشت: به عنوان يک بازيکن حرفهاي از تماشاي بازي دوشنبهشب بارسلونا و رئالمادريد از ليگ اسپانيا لذت بردم. فکر ميکنم هرکسي که در سراسر دنيا اين بازي را تماشا کرد، احساسي مثل من داشت. تيم گوارديولا آنقدر پرقدرت ظاهر شد که مرا متحير کرد. فکر ميکنم اگر به جاي رئال، سه تيم نيز در زمين حضور داشتند، قادر به پيروزي نبودند.
ستاره قديمي کالچو و ايتاليا افزود: همه از احساس من نسبت به فوتبال اسپانياييها باخبر هستند. دوست ندارم در اين مورد مبالغه کنم. ولي فکر ميکنم با اين کيفيت بالاي بازي، کاتالانيها بهترين تيم تمام ادوار باشگاهي جهان هستند.
بارسلونا در دربي معروف به الکلاسيکو 5 بر صفر رئالمادريد را شکست داد.
O M I D
12-04-2010, 06:58 PM
گوارديولا: ما بهترين تيم دنيا نيستيم
سرمربي بارسلونا در آستانه ديدار با اوساسونا گفت: روشن است که ما بهترين تيم دنيا نيستيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg جوزپه گوارديولا تيم خود را يک تيم معمولي با بازيکنان متعصب و هماهنگ توصيف کرد و گفت: متاسفانه پس از پيروزي 5 بر صفر برابر رئال مادريد اخبار و گزارشهايي درباره بارسا منتشر ميشود که حکايت از فضايي و بدون رقيب بودن ما دارند اما هرگز اينگونه نيست.
وي افزود: بازي امشب ما برابر اوساسونا در شرايط جوي بسيار نامساعدي برگزار ميشود و به واقع قدرت پيشبيني نتيجه اين بازي را ندارم. اوساسونا يک تيم بزرگ و داراي شناسنامه است و ما هر هفته يک بازي بسيار سخت برابر يک حريف قابل احترام و با انگيزه پيش روي خود داريم.
O M I D
12-04-2010, 07:00 PM
مايکل اوون به تمرينات يونايتد بازگشت
سرالکس فرگوسن، مربي منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرد که مايکل اوون پس از رهايي از بند مصدوميتي طولاني، تمريناتش با ساير هم تيمي هايش را از سر گرفته است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ستاره سابق لیورپول از ماه اکتبر تاکنون به دلیل مصدومیت از ناحیه عضله همسترینگ از میادین دور بوده ولی گویا آماده بازگشت به زمین است.
فرگوسن در صحبتهایی گفت:« مایکل اوون الان تمرین می کند و حالش کاملا خوب است. ولی باید بگویم که دو هفته دیگر تا بازگشت او به ترکیب تیم باقی است . ما باید پیش از اینکه او را به زمین مسابقه بیاوریم، مطمئن شویم که او به خوبی تمرین می کند.»
از سوی دیگر اوون هارگریوز هنوز با مصدومیتی که در دیدار مقابل وولورهمپتون گریبانگیر او شد، دست و پنجه نرم می کند. ستاره سابق بایرن مونیخ که به تازگی از بند مصدومیتی طولانی رها شده بود در دیدار مقابل ولورهمپتون،برای اولین بار در طول دو سال اخیر در ترکیب اصلی یونایتد قرار داشت ولی در حالی که تنها 6 دقیقه از آغاز بازی می گذشت، با درد فراوانی مجبور به ترک زمین مسابقه شد
فرگوسن در ادامه صحبتهایش گفت:« این ضربه خیلی بدی برای هارگریوز بود. دوری طولانی مدت از زمین مسابقه و دیدارهای فراوانی که از دست داده، پذیرش این مصدومیت را برای او سخت کرد.»
O M I D
12-04-2010, 07:02 PM
رافائل بنيتس: بايد قدر فرصتها را بدانيم
سرمربي تيم فوتبال اينتر پس از تحمل چهارمين شکست فصل دررقابتهاي سري A گفت: فعلا بايد تمرکز خودمان را براي حضور در جام باشگاههاي جهان معطوف کنيم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم فوتبال اينتر در هفته پانزدهم رقابتهاي سري A ميهمان لاتزيو بود و در پايان با نتيجه 3 بر يک تن به شکست داد تا حتي جايگاه ششمياش هم به خطر بيافتد.
رافائل بنيتس در پايان اين ديدار گفت: به هيچ وجه بازي خوبي انجام نداديم. البته در نيمه دوم نسبت به 45 دقيقه اول عملکرد بهتري داشتيم و حتي نسبت به گلي که خورديم واکنش نشان داديم اما از اينکه نتوانستيم گلهاي خورده را جبران کنيم متاسفم. بازيکنان تلاش زيادي انجام دادند تا آخرين لحظه جنگيدند اما به جاي اينکه گل مساوي را بزنيم گل سوم را هم دريافت کرديم.
سرمربي پيشين تيم فوتبال ليورپول ادامه داد: پيش از آغاز بازي هم ميدانستيم که کار سختي پيش رو خواهيم داشت. فوتبال در دنياي مدرن به جايي ر سيده که حتي وجود دو مهاجم تراز اول هم نميتواند تضمين کننده پيروزي باشد.
بنيتس همچنين گفت: اگر شرايط به گونهاي پيش ميرفت که گل اول بازي را ما ميزديم و از حريف پيش ميافتاديم آن گاه کار براي ما آسانتر ميشد چرا که سبک بازي اينتر به گونهاي است که حفظ بازي برايش آسانتر از به دست آوردن آن است.
سرمربي اينتر با اشاره به بازيکنان آسيب ديده تيمش گفت: با توجه به نيمکتي که در اختيار داريم بايد تلاش کنيم توازن خود را حفظ کنيم و بتوانيم از اندک فرصتهاي بدست آمده بيشترين استفاده را ببريم. البته عملکرد مدافعان تيم هم بايد بهتر شود. هر چند به نظر من امروز لاتزيو نتوانست فرصتهاي گلزني زيادي داشته باشد و روي توپهاي مرده به گل رسيد.
بنيتس درپايان درباره جام جهاني باشگاهها گفت: در حال حاضر مهمترين رقابتي که پيش رو داريم جام باشگاههاي جهان است. همچنين بايد درليگ قهرمانان مقابل وردربرمن خوب کار کنيم چرا که صعود به عنوان تيم اول گروه مسلما بهتر از صعود به عنوان تيم دوم است.
O M I D
12-04-2010, 07:03 PM
ريوالدو: پاداش،پيشنهاد رئال به من براي برد بارسا
ستاره برزيلي در صحبتهايي اعلام کرده که زماني که در دپورتيوولاکرونيا توپ مي زده، سران باشگاه رئال به او اعلام کرده بود که در صورتي که بتواند مقابل بارسا به برتري برسد، به او پاداش پرداخت خواهند کرد
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ریوالدو، ستاره برزیلی دنیای فوتبال که پیش از این در ترکیب تیمهای دپورتیوو لاکرونیا و بارسلونا توپ می زده و در حال حاضر رئیس و بازیکن تیم گمنام موگی میریم برزیل است در صحبتهایی گفت که زمانی که در دپورتیوو لاکرونیا توپ می زده،سران باشگاه مادریدی به پیشنهاد پرداخت پاداش در صورت برد بارسلونا را ارائه کرده بودند.
ریوالدودر این رابطه گفت:« کاپیتان تیم دپور به ما گفت که اگر مقابل بارسلونا در دیداری خارج از خانه به پیروزی می رسیدیم، رئال به ما پاداشی می داد. البته در نهایت ما با تک گل رونالدو (که در آن زمان در بارسا توپ می زد)، مغلوب تیم کاتالان شدیم و هرگز نتوانستیم این پاداش را دریافت کنیم.»
صحبتهای ریوالدو به فصل 7-1996 برمی گردد، تیم رئال در آن فصل با کسب 92 امتیاز قهرمان شد و بارسا با 90 امتیاز در رده دوم قرار گرفت.این دیدار مربوط به هفته سی و نهم رقابتهای لالیگا بود، در حالی که در آن فصل، رقابتها در 42 هفته برگزار می شد.
پس از صحبتهای ریوالدو، مسئولان روزنامه آ.اس اسپانیا با لورنسو سنس، رئیس آن زمان باشگاه رئال تماس گرفتند تا از صحت و سقم ماجرا جویا شوند. سنس که از شنیدن صحبتهایی که از سوی ستاره برزیلی کاملا متعجب شده بود، گفت:« حتی نمی دانم چه می گوئید.این اولین باری است که چنین چیزی را می شنود.»
ریوالدو در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که این اولین بار در کارنامه ورزشی اش نبوده که به او پیشنهاد پاداش برای پیروزی ارائه شده :« این اتفاق دو یا سه بار در کارنامه ورزشی ام رخ داده است.»
او در ادامه صحبتهایش از جنجال دیگری پرده برداشت. ریوالدو در سال 2005 در المپیاکوس توپ می زد و در آن زمان تیمش در صدر جدول گروه آ در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بود و این تیم می بایست مقابل لیورپول قرار می گرفت.یک شکست منزله حذف بود ولی پیروزی دپورتیوو مقابل موناکو (در دیگر دیدار گروه) به منزله صعود مستقیم آنها به دور بعد به حساب می آمد.ستاره برزیلی در این رابطه توضیح داد:« از آنجا که من در دپور بازی کرده بودم، به یکی از بازیکنان آن تیم زنگ زدم و به او پیشنهاد پاداش در صورت پیروزی مقابل موناکو را ارائه کردم.»
در نهایت تیم لاکرونیا با گل باران (0-5) از زمین خارج شد و المپیاکوس با تقبل شکست 1-3 مقابل لیورپول از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف شد.
O M I D
12-04-2010, 07:04 PM
كاكا به تمرين رئال برگشت
مهاجم برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد با سپري کردن مراحل فيزيوتراپي و آبدرماني پس از هشت ماه دوري به تمرين بازگشت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کاکا همراه هم تيميهاي خود دیروز (جمعه) در والدبباس، زمين تمرين تيم رئال مادريد، حضور پيدا کرد و زير نظر کادر فني و پزشکان معتمد باشگاه به تمرين سبک پرداخت.
با توجه به سردي هوا، پزشکان نگران محصول کار خود هستند. بيم آن ميرود زانوي کاکا پس از دو عمل جراحي و طي شدن مراحل فوق حرفهاي فيزيوتراپي، بار ديگر دچار آسيبديدگي شود.
پيشبيني ميشود کاکا در نيم فصل دوم لاليگا در شرايط ايدهآل با لباس رئال مادريد فوتبال حرفهاي را تجربه کند.
O M I D
12-04-2010, 07:04 PM
چك: چلسي بزرگتر از همه ستارهها و مربيان است
دروازهبان خارجي شاغل در ليگ برتر گفت: چلسي از همه ستارگان و مربيان نامي بزرگتر است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پيتر چک اظهار داشت: آن چيزي که بايد هميشه مد نظر قرار داد، همين است که چلسي از همه ستارهها و مربيان اسمي بزرگتر است. هميشه بازيکنان و مربيان بزرگ که تيم را ترک ميکنند، اتفاقي ناخوشايند بوده است.
وي ادامه داد: فصل گذشته نيز بازيکنان مطرحي تيم را ترک کردند. قبلا نيز همين اتفاق بارها روي داد. واقعا لحظهاي که چنين شخصيتهاي اقدام به خداحافظي ميکنند، براي شما به عنوان عضو تيم ناراحتکننده است. آنچه ميماند، تيم است. تيمي که پابرجا ميماند.
اين ستاره تکنيکي اظهارات فوق را پس از چند نتيجه نامطلوب در ليگ برتر و اوجگيري برخي انتقادات از سوي رسانهها و مردم بيان کرد.
چک عنوان کرد: فصل گذشته بسيار مورد انتقاد واقع شديم. در نهايت صاحب دو جام مثل ليگ برتر و حذفي شديم. بعد مردم آمدند و گفتند چه تيم بزرگي هستيم که صاحب دو عنوان شده است. فکر ميکنم الان هم همين وضع وجود دارد. نبايد بخاطر خروج يک يا دو نفر، بطور گسترده انتقاد کرد. يا بخاطر چند نتيجه غير مطلوب، همه چيز را فراموش کرد و فقط بحث انتقادي داشت.
آبيپوشان لندني اکنون با 29 امتياز در ابتداي هفته شانزدهم در رده دوم و در فاصله منچستريونايتد، پيشتاز 31 امتيازي ليگ جاي دارند.
O M I D
12-04-2010, 07:05 PM
مورينيو: از اين دست اتفاقات براي من عادت شده است
سرمربي رئال مادريد تصميم يوفا مبني بر محروميت دو جلسهاي در ليگ قهرمانان را پيش پا افتاده و حادثهاي تبديل شده به عادت توصيف کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg خوزه مورينيو در نشست خبري امروز(شنبه) خود در آستانه جدال سخت اين هفته برابر والنسيا در برنابئو گفت: از اين دست اتفاقات براي من عادت شده است و به آن اهميتي نميدهم. هر چقدر بيشتر بينالمللي و معروف باشي، بيشتر زير تيغ يوفا قرار ميگيري.
آقاي خاص خاطرنشان ساخت: هيچ بحراني در رئال مادريد وجود ندارد. بازيکناني مثل رونالدو، اوزيل و بنزما به زودي در شرايطي ايدهآل به تمرينات تيم بازخواهند گشت.
O M I D
12-04-2010, 07:05 PM
احتمال لغو ديدار اوساسونا- بارسلونابه دليل مشکلات پروازهاي اسپانيا
بارسلونا ممکن است براي برگزاري ديداري که قرار بود ساعت 20 امشب به وقت اسپانيا در شهر پامپلونا و مقابل اوساسونا انجام شود، به اين منطقه سفر نکند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این تصمیم به دلیل مشکلاتی که به دلیل اختلال و بی نظمی در خطوط پرواز اسپانیا ایجاد شده، ممکن است اتخاذ شود. کنترل کنندگان خطوط هوایی در اسپانیا دست به اعتصاب زده اند و این موضوع شاید به قیمت لغو دیدار امشب بارسلونا – اوساسونا و برگزاری این دیدار در روزی دیگر تمام شود.
سران بارسا به طور مشخص اعلام کرده اند که در صوتری که شرایط پرواز برای تیمشان فراهم نشود، از سیستم حمل ونقل دیگری مثل اتوبوس یا قطار استفاده نخواهند کرد.
اعضای تیم نیز در حال حاضر در ورزشگاه نوکمپ، در فاصله 20 دقیقه ای فرودگاه ال پرات هستند و قرار است در صورتی که پروازها از سرگرفته شود، پرواز بارسلونا به مقصد پامپلونا در اولویت قرار بگیرد.پیش از این قرار بود این پرواز ساعت 10.15 صبح انجام شود ولی از آن زمان تاکنون تمام پروازها به تعلیق در آمده است.
فردوگاه ال پرات یکی از فرودگاه های بزرگ اسپانیاست که در حال حاضر به حالت نیمه تعطیل در آمده است.در حالی که بازی دو تیم اوساسونا- بارسلونا راس ساعت 20 آغازخواهد شد، سران این باشگاه باید خیلی سریع در مورد سفر تیمشان به پامپلونا تصمیم بگیرند.
در صورتی که این بازی امروز انجام نشود، در یکی از روزهای سیزدهم یا نوزدهم دسامبر که هیچ یک از دو تیم دیداری ندارند، انجام خواهد شد
O M I D
12-04-2010, 07:07 PM
آخرو مليتي اسپانيايي گرفت
داماد مارادونا تحت فشار همسر خود و به پيشنهاد باشگاه اتلتيکو مادريد، مليت اسپانيايي را نيز اخذ کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سرخيو آخرو، مهاجم توانمند تيم فوتبال اتلتيکو مادريد، مدتي است درخشش قابل توجهي نداشته و به شدت درگير حواشي است.
وي کنار بازيکنان بزرگي چون فورلان، گودين و کاستا ميتواند خط حملهاي زهردار و کم نظير درمادريد ايجاد کند. هواداران اين تيم هم توقع بيشتري از آخرو دارند.
وي روز گذشته به پيشنهاد باشگاه و همراه همسرش به اداره اتباع خارجي رفت و با توجه به هماهنگيهاي قبلي وکليش با اين سازمان، پس از طي مراحل اداري رسما مليت اسپانيايي خود را اخذ کرد.
آخرو از سال 2006 به صورت رسمي به عضويت تيم ملي آرژانتين درآمده و در 25 بازي ملي 9 گل به ثمر رسانده است. بنابراين، احتمال حضور او در تيم اسپانيا صفر است.
O M I D
12-04-2010, 07:08 PM
ماگات: انتظار دارم بازيکنان شالکه شخصيت واقعي خود را مقابل بايرن نشان دهند
شالکه در اين فصل اصلا خوب نبوده و هفته قبل هم مقابل کايزرسلاترن با پنج گل در هم کوبيده شد. آنها اين هفته ديدار دشوار ديگري در پيش دارند و ميزبان بايرن مونيخ هستند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فلیکس ماگات، مربی شالکه خیلی نگران نیست و انتظار دارد بازیکنانش شخصیت واقعی خود را مقابل بایرن نشان دهند: «بازیکنان پس از شکست مقابل کایزرسلاترن واکنش مثبتی داشتند. آنها با وجود شرایط وحشتناک، عالی تمرین کردهاند.
به نظرم بازیکنان شخصیت واقعی خود را نشان خواهند داد و تلاش زیادی برای هواداران انجام میدهند. آنها سهشنبه جلسهای تشکیل دادند تا به یکی، دو مشکل غلبه کنند. این به نظرم خوب است و امیدوارم این جلسه کمک کند آنها ذهنشان را پاک کنند.
قدرت بایرن در انجام بازی فوتبال و به پیش رفتن است. این بیشتر به نفع ماست تا این که بخواهیم با تیمی جنگنده بازی کنیم.
ما نقاط قوت خود را در زمین خود راحتتر نشان می دهیم. نیاز داریم عالی بازی کنیم و امتیازاتی بگیریم، چون در حال حاضر از حد واقعی خود دوریم. بایرن کم کم دارد به آمادگی برمیگردد اما آنها به اندازه فصل قبل قدرتمند نیستند.»
O M I D
12-04-2010, 07:08 PM
فانخال چندان مايل به خريد نوير نيست
باشگاه بايرن مونيخ، قهرمان فصل پيش بوندسليگا آماده ارائه پيشنهاد براي خريد مانوئل نوير، دروازهبان شالکه در تابستان جاري است. اما لوييس فانخال هنوز چراغ سبز اين انتقال را نشان نداده.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مرد هلندی میخواهد در پایان فصل جانشینی برای هانس یورگ بوت بیابد، اما نسبت به مقامات بالاتر بایرن چندان درباره عملکرد نویر متقاعد نشده و ترجیح میدهد توماس کرافت، دروازهبان دوم بایرن را در تیم ارتقا دهد.
بایرن به گلزنکرشن رفته تا با شالکه، تیم دوم فصل پیش دیدار کند ولی فانخال قصد ندارد توجه خاصی به دروازهبان شماره یک آلمان داشته باشد.
او گفته است: «به مانوئل نویر همان طور نگاه میکنم که به دیگر بازیکنان حریف. در هر حال من خیلی به تیم حریف توجه ندارم و ترجیح میدهم روی تیم خودم تمرکز کنم.»
نویر 24 ساله در این فصل دروازهبان اصلی شالکه بوده و رکورد بیشترین حضور پیاپی در بوندس لیگا را دارد. او مورد توجه منچستریونایتد هم هست.
O M I D
12-04-2010, 07:09 PM
فانخال: رقيبان مقابل بايرن چمن ورزشگاهشان را خراب ميکنند
مربي بايرن مونيخ ميگويد حريفان آنها زمين را تغيير ميدهند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بایرن مونیخ در شش دیدار خارج از خانه خود در این فصل تنها یک بار پیروز شده و لوییس فانخال به باشگاههای بوندسلیگا حمله کرده و گفته زمین آنها مشکل دارد.
او گفته است: «در هلند و اسپانیا بودهام و شرایط مشابهی را تجربه کردهام. زمینها را کوچک میکنند و خطوط سفید جدیدی میکشند. همه این را میدانند. این استراتژی آنهاست اما فدراسیون فوتبال آلمان هم قوانینی در این باره دارد.»
فانخال همچنین گفت که رقیبان عمدا پیش از بازی با بایرن به زمین رسیدگی نمیکنند و امیدوارند زمین ناهموار سبک بازی هجومی و مبتنی بر پاس بایرن را مختل کند.
مرد هلندی میگوید فدراسیون فوتبال آلمان باید بازی در چمن مصنوعی را اجباری کند.
بروسیا دورتموند، صدرنشین بوندسلیگا هرگز چنین مشکلی در این فصل نداشته و در تمامی هفت دیدار خارج از خانه خود پیروز شده است.
O M I D
12-04-2010, 07:10 PM
بارسا درفکر تمديد 5ساله قرارداد گوارديولا براي دفع تهديد چلسي
با افزايش پيشنهادات کاري به گوارديولا،سران باشگاه کاتالان آماده اند تا قرارداد مربي جوانشان را براي 5 سال ديگر تمديد کنند
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سران باشگاه بارسلونا آماده اند تا به مربی جوانشان پیشنهاد تمدید قراردادش برای مدت 5 سال را ارائه کنند تا بدین ترتیب از پیشنهادات کاری متعددی که برای گواردیولا ارائه می شود، جلوگیری نمایند.
روزنامه دیلی میل در گزارشی به این نکته اشاره کرده که انتظار می رود که سران باشگاه بارسا به مربی 39 ساله شان پیشنهاد تمدید 5 ساله قراردادش را ارائه دهند تا بدین ترتیب از حضور او در پروژه بلند مدت بارسا مطمئن شوند.چرا که علاوه بر چلسی، سران باشگاه های اینتر و منچستر هم به دنبال جذب مربی جوان بارسا هستند.
این در حالی است که چلسی شرایط سختی را در رقابتهای لیگ برتر پشت سر می گذارد. آنها در پنج دیدار اخیر خود در لیگ برتر تنها به یک پیروزی دست یافته اند و در نهایت یونایتد توانست از آنها در جدول رده بندی رقابتها پیشی بگیرد.
بدین ترتیب ممکن است رومن آبراموویچ به فکر کنار گذاشتن مربی ایتالیایی تیمش و به خدمت گرفتن مربی جوان اسپانیایی باشد و از سوی دیگر سران بارسا نیز که از ارزش واقعی مربی شان مطلعند، به آسانی پپ را از دست نخواهند داد.
pnugirl
12-05-2010, 12:48 PM
ابراز خشم بارسلونا از عدم قدرت تصميم گيري فدراسيون فوتبال اسپانيا
باشگاه بارسلونا فدراسيون فوتبال اسپانيا را به دليل مجبور ساختن بارسا به سفر به شهر پامپلونا براي ديدار با اوساسونا پس از لغو اوليه اين ديدار به دليل اعتصاب ماموران کنترل پرواز مورد حمله قرار داد .
مدافع قهرماني فوتبال اسپانيا پس از يک سفر داغ پنج ساعته که با قطار سريع السير از شمال به شهر ساراگوسا شروع شد و سپس با يک اتوبوس از اين شهر به پامپلونا ختم شد ساعت هشت شب خود را براي ديدار با اوساسونا رساند و زمان اين ديدار به دليل ورود ديرهنگام بارسا پنج دقيقه عقب افتاد.
بارسلونا در بيانيه اي گفت :'' بارسلونا از ترديد و دو دلي فدراسيون فوتبال که موجب شد تا اين باشگاه در يک وضعيت واقعا نامساعد ورزشي قرار گيرد ابراز خشم کرده است . ليکن ، اين باشگاه تصميم فدراسيون را پذيرفت و ترتيباب يک سفر اضطراري را مهيا ساخت . ''
در اين بيانيه اضافه شده است :'' در حاليکه بارسلونا حوالي ظهر شنبه با فدراسيون تماس داشت و اطلاع يافته بود که اين ديدار تا ساعت 17 يکشنبه به تعويق افتاده است در کمال تعجب فدراسيون بعداز ظهر دوباره تماس گرفت و اعلام کرد که اين ديدار شنبه برگزار خواهد شد و تيم غايب سه امتياز بازي را از دست خواهد داد. ''
اين گزارش به نقل از خبرگزاري فرانسه حاکيست : پپ گوآرديولا سرمربي بارسلونا ذر ديدار با بارسلونا همان ترکيبي را که در ديدار ال کلاسيکو دوشنبه شب گذشته پنج بر صفر رئال مادريد را در ورزشگاه نيو کمپ درهم کوبيد و با دو امتياز بيشتر نسبت به اين رقيب خود در صدر جدول قرار گرفت ، به زمين فرستاده است .
pnugirl
12-05-2010, 12:52 PM
خشم امري از مورينيو: بايد ارزشهاي انساني داشت
اصلا درک نمي کنم که کسي عجله داشته باشد ولي اين اولين باري است که چنين اتفاقي برايم رخ مي دهد و اميدوارم که بار آخر هم باشد
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00021777.jpg اونای امری، مربی والنسیا از مربی رئال مادرید به شدت عصبانی است. چرا که طبق عادات موجود، همیشه در کنفرانس خبری پایانی بازی، این مربی تیم میهمان است که پشت میکروفن ها قرار می گیرد و پس از آن نوبت به مربی تیم میزبان می رسد. ولی در دیدار شنبه شب، مورینیو بلافاصله پس از پایان بازی پشت میکروفنهای سالن کنفرانس رفت و به مربی تیم میهمان اجازه نداد که در ابتدا کنفرانس خبری اش را برگزار کند.
امری که از این واکنش مورینیو به شدت عصبانی شده بود، گفت:« شاید کار خیلی خوبی باشد، ولی باید ارزشهای انسانی را رعایت کرد.»
مربی والنسیا از عملکرد تیم داوری هم راضی نبود ولی عصبانیت او بیشتر به مورینیو برمی گشت:« باید همه به یکیدگر احترام بگذاریم ولی زمانی که پس از مربی تیم میزبان وارد سالن کنفرانس خبری می شوم، این نوعی بی احترام است.»
امری ادامه داد:« یک نفر می تواند خیلی خوب باشد ولی باید ارزشهای انسانی داشت و این ارزشها را در مقابل تیمهای حریف نیز نشان داد. من با مورینیو دست دادم و برد تیمش را تبریک گفتم ولی زمانی که برای بازی به اینجا می آئیم باید احترام را حس کنیم. اصلا نمی توانم درک کنم که او عجله ای برای صحبت کردن در جمع خبرنگاران داشته باشد.این اولین باری است که برای من چنین اتفاقی رخ می دهد و امیدوارم که آخرین بار هم باشد.»
pnugirl
12-05-2010, 12:53 PM
گوارديولا: تكليف فدراسيون با خودش روشن نيست
سرمربي تيم گفت: در مورد لغو پرواز قبل از بازي با اوساسونا بيش از پيش مطمئن شدم که فدراسيون فوتبال تکليفش با خودش روشن نيست.
جوزپه گوارديولا سرمربي موفق بارسا پس از پيروزي 3 بر صفر تيمش برابر اوساسونا گفت: لغو پرواز بارسلونا - پامپلونا دو دليل عمده داشت که سردي و بارش شديد برف در مقصد مهمتر از اعتصاب کارکنان برج مراقبت مبدا به نظر ميرسيد. فدراسيون حتي ميتوانست عدم آمادگي فرودگاه پامپلونا را دليلي منطقي براي لغو بازي در نظر بگيرد.
وي افزود: عدهاي نوشتند که ما با اتوبوس راهي بازي با ميلان شديم، درست است اما در آن بازي از يک هفته قبل با يوفا هماهنگ شده بوديم و به خاطر اين سفر جادهاي يک روز کامل استراحت داشتيم. فدراسيون فوتبال بدون در نظر گرفتن شرايط حاکم بر اردوي دو طرف ناگهان بيانيه هشدار آميز داد و ما را متهم کرد.
O M I D
12-05-2010, 06:42 PM
هاجسون شايعه مصدوميت دوباره جرارد را رد کرد؛ او فقط کمي ترسيده است
جرارد به تازگي به تمرينات تيمش بازگشته اما گفته مي شود بار ديگر دچار آسيب ديدگي شده و حضورش در ديدار هفته آينده مقابل نيوکاسل در هاله اي از ابهام قرار دارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgروی هاجسون، سرمربی لیورپول، شایعه مصدومیت مجدد استفن جرارد، کاپیتان تیمش را رد کرد.
کاپیتان قرمز ها در دیدار دوستانه تیم ملی انگلیس مقابل فرانسه در ومبلی از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد. قرار بود کاپلو در این دیدار از جرارد تنها برای 60 دقیقه استفاده کند اما سرمربی ایتالیایی او را تا دقیقه 85 در زمین نگه داشت.
جرارد به تازگی به تمرینات تیمش بازگشته اما گفته می شود بار دیگر دچار آسیب دیدگی شده و حضورش در دیدار هفته آینده مقابل نیوکاسل در هاله ای از ابهام قرار دارد.
اما هاجسون تاکید کرد که برای کاپیتان تیمش مشکل خاصی به وجود نیامده است و جای نگرانی نیست. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" استفن مشکلی ندارد. او تنها به دلیل یک پیچ خوردگی جزیی ،اندکی برای بازی کردن دچار ترس شده است. من پس از تمرینات روز پنج شنبه با او صحبت کردم و او گفت که پایش دچار یک پیچ خوردگی جزیی شده است.
اما کادر پزشکی او را مورد معاینه قرار دادند و گفتند که چیز مهمی نیست و او تنها دچار ترس شده است. همه چیز خوب است و وقتی بار دیگر به تمرینات بازگردد، همه چیز روبراه خواهد بود. برنامه بازگشت او با مشکل روبرو نشده است و همه چیز خوب است."
لیورپول این هفته در غیاب دو کاپیتان اولش، جرارد و کرگر، به مصاف استون ویلا خواهد رفت.
O M I D
12-05-2010, 06:45 PM
فرگوسن و ماه بسيار سخت پيش رو
تيم او در يک دوره بايد در شش روز سه بازي برگزار کند. آنها همچنين با آرسنال و چلسي هم بازي خواهند کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgسر الکس فرگوسن میگوید دورهای ششروزه در این ماه برای این که منچستریونایتد قهرمانی را باز پس بگیرد کلیدی خواهد بود.
آنها در آن شش روز، ابتدا در دوشنبه در اولدترافورد میزبان آرسنال، رقیب دیرین هستند و بعد در 19 دسامبر به استمفورد بریج میروند تا با چلسی بازی کنند.
فرگی میگوید: «همیشه میخواهید این بازیها را ببرید چون اهمیت بسیار زیادی دارند.
ما توانستیم خود را به وضعیتی ببریم که دو امتیاز از چلسی بیشتر داشته باشیم. پس بازی در استمفورد بریج و سفر آرسنال به منچستر بیتردید بسیار مهم خواهد بود.»
یونایتد فصل پیش در آخرین روز لیگ برتر را به چلسی کارلو آنچلوتی واگذار کرد و فرگی میگوید دو دیدار مقابل تیم لندنی سرنوشتساز بود: «فصل پیش این را دیدیم. بعضی تصمیمات بزرگ در دو بازی مقابل چلسی به سود ما نبود و در نهایت امتیازات مهمی را از دست دادیم.»
برنامه یونایتد در دسامبر قرار بود از فردا شروع شود و آنها به مصاف بلکپول بروند، اما این بازی به دلیل شرایط جوی لغو شد. آنها سپس باید با ساندرلند، وست بروم، بیرمنگام و استوک هم در دوران کریسمس بازی کنند.
فرگوسن میگوید از این که چنین دیدارهایی باید انجام دهد و سفر زیادی هم ندارد خوشحال است: «البته، این که در کریسمس چه میکنید بستگی به این دارد که با چه تیمی بازی میکنید.
مهمتر این که با چه تیمی در دیدارهای خارج از خانه بازی میکنید. در سالهای گذشته ما همیشه بازیهایی در شمال شرق داشتیم اما این بار بازیها نزدیکتر است. ما در روز باکسینگ (فردای کریسمس) در 26 دسامبر در خانه هستیم و تنها باید برای بازی با بیرمنگام و وست بروم به میدلندز سفر کنیم. اما سه بازی در شش روز خیلی زیاد است.»
البته فرگی مطمئن است که تیمش میتواند در سال جدید عالی کار کند: «باید بدانید چطور از بازیکنان استفاده کنید، چون بازیهای بسیاری دارید، به ویژه در هفته بین کریسمس و آغاز سال جدید.
دوره سرسامآوری است ولی بازیکنان لازم برای حل مشکل را داریم. امیدواریم که در ژانویه در جایگاه درستی باشیم.»
O M I D
12-05-2010, 06:46 PM
هوينس: مكلارن بركنار نميشود
باشگاه ولفسبورگ آلمان شايعه اخراج سرمربي انگليسي تيم فوتبالش را تکذيب کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبه نقل از روزنامه کولنيشه روندشاو، ديتر هوينس، مدير تيم سفيد و سبزپوشان گفت: نزد ما موضوعات ديگري غير از بحث عزل مربي مورد توجه است. به فکر قطع همکاري با استيو مکلارن نيستيم.
اين اظهارات در پي کسب نتايج نامطلوب اخير و شدتگيري انتقادات عليه سرمربي تيم مطرح شد.
هوينس افزود: واضح است نتايج خوبي نگرفتهايم. از شرايط ايدهآل فاصله داريم؛ ولي اين به معنا دوري از مربي نيست.
مکلارن که از سال 2006 تا 2008 به عنوان سرمربي تيم کشورش را هدايت کرد، تابستان گذشته پس از يک دوره موفقيتآميز کاري با تيم هلندي توانت انشده، راهي بوندسليگا شد و زمام تيمي را برعهده گرفت که اشکان دژاگه، لژيونر ايراني را در اختيار دارد.
اين مقام عالي عنوان کرد: 16 امتياز از 14 مسابقه و کسب رده چهاردهم، مسلما هدفي نيست که دنبالش بوديم. با کادر فني کنوني به روزهاي بهتر ميانديشيم.
O M I D
12-05-2010, 06:48 PM
يب رئيس باشگاه فيورنتينا به يوونتوسي ها گفت جيلاردينو فروشي نيست
ماريو کونيني، نايب رئيس باشگاه فيورنتينا، به يوونتوسي ها گفت جيلاردينو فروشي نيست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg یوونتوسی ها که به دنبال گزینه ای مناسب برای جایگزینی امائوری مصدوم و همین طور تقویت خط حمله شان هستند، این مهاجم 28 ساله ایتالیایی را در نظر داشتند اما به نظر می رسد جیلاردینو آرتمیو فرانکی را ترک نخواهد کرد.
کونینی در مصاحبه با توتویووه گفت:" جیلاردینو برای ما بازیکن مهمی است و بهترین بازیکنان به سختی تیم های شان را ترک می کنند. فیورنتینا سوپر مارکت نیست."
او در عین حال ادعا کرد که بنفش ها در بازار نقل و انتقالات چند خرید نیز خواهند داشت.
" پانتالئو کوروینو، مدیر ورزشی باشگاه برای تقویت تیم در بازار نقل و انتقالات بودجه کافی در اختیار دارد و به همین دلیل فیورنتینا در ژانویه قوی تر خواهد شد."
O M I D
12-05-2010, 06:52 PM
گزارش تصويري:بارسلونا از طريق زميني عازم پامپلونا شد
پس از اعتصاب کارکنان فرودگاه هاي اسپانيا و تاکيد مسئولان فدراسيون فوتبال اسپانيا براي برگزاري بازيها، کاروان بارسلونا مجبور شد تا از طريق زميني عازم پامپلونا شود.
آنها ساعت 16 به وقت محلی با قطار به سمت ساراگوسا رفتند و سپس با اتوبوس عازم پامپلونا خواهند شد.
این در حالی است که پیش از این قرار بود پرواز کاروان بارسلونا به سمت پامپلونا صبح امروز انجام شود. به دلیل اعتصاب کارکنان فرودگاه ال پرات بارسلونا، بازیکنان این تیم ساعتها در نوکمپ که در فاصله 20 دقیقه ای این فرودگاه قرار دارد سرگردان بودند و بالاخره از طریق زمینی عازم پامپلونا شدند
در اینجا می توانید تصاویری مربوط به این ماجرا را ببینید:
http://pnu-club.com/imported/2010/12/341.jpg
بازیکنان بارسلونا از ساعات اولیه امروز درنوکمپ حاضر بودند. در ابتدا به آنها گفته شده که از طریق پرواز به پامپلونا می روند و بعد از آن برنامه ها عوض شد. دراین عکس مسی پس از تغییر برنامه سفر، با اتومبیل شخصی اش در حال ترک استادیوم نوکمپ است
http://pnu-club.com/imported/2010/12/342.jpg
کاتالونیایی ها که از سفر با هواپیما بازماندند، در ابتدا فکر کردند که طبق اعلام فدراسیون فوتبال اسپانیا، بازی در ساعت 17 روز یکشنبه برگزار خواهد شد.البته در نهایت این طور نشد
http://pnu-club.com/imported/2010/12/343.jpg
درنهایت مسئولان باشگاه تصمیم گرفتند که کاروان بارسلونا با قطار عازم سفر شود. در ساعت 5 عصر بود که قرار بود بازیکنان بارسلونا برای سفر گرد هم بیایند.پیکه با اتومبیل شخصی اش به خانه می رود تا ماشینش را در منزل پارک کند
http://pnu-club.com/imported/2010/12/344.jpg
اتوبوس باشگاه بارسلونا در تمام طول روز در نوکمپ پارک بود و آماده حرکت به سمت پامپلونا در صورتی که سفر هوایی این تیم کنسل می شد، بود
http://pnu-club.com/imported/2010/12/345.jpg
بازیکنان بارسلونا تنها کسانی نبودند که تمام طول روز را منتظر روشن شدن اوضاع بودند. خیلی ازهواداران هم در کنار درب خروجی ورزشگاه منتظر بودندتا با اسطوره هایشان را دیدار کنند. در این عکس اینیستا را در حال خروج از نوکمپ می بینید
O M I D
12-05-2010, 06:59 PM
مورينيو: از مردانم رضايت كامل دارم
سرمربي رئال مادريد پس از پيروزي مردانش برابر والنسيا گفت: با وجود ناکامي هفته گذشته، اکنون از مردانم رضايت کامل دارم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg خوزه مورينيو تصريح کرد: بازيکنانم نکات تاکتيکي را مو به مو در زمين پياده کردند و از آنها بسيار راضي هستم. حريف ما مدعي و با انگيزه بود و شکست دادنش بسيار سخت اما رئال مادريد مثل رئال مادريد بازي کرد و پيروز شد، درست همان کاري که در نيوکمپ انجام نداد و شکست خورد.
مورينيو ادامه داد: رئال مادريد براي جبران ناکامي خود تنها يک فرصت در اختيار دارد و آن پيروزي در برنابئو برابر بارسلونا است و در ساير بازيهاي خود نيز محکوم به پيروزي هستيم. هر نتيجه عالي که کسب شود جبران کننده شکست 5 بر صفر ما نيست مگر اينکه با همين نتيجه بارسلونا را در برنابئو شکست دهيم.
رئال مادريد شب گذشته با نتيجه 2 بر صفر برابر والنسيا به پيروزي رسيد.
O M I D
12-05-2010, 06:59 PM
مانچيني: هنوز ميگويم، چلسي قهرمان ميشود
روبرتو مانچيني گفته بر اين باور است که چلسي ميتواند فاتح ليگ برتر شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg منچسترسيتي با برد يک بر صفر مقابل بولتون به يکامتيازي چلسي رسيد. کارلوس توز در دقيقه 4 گل زد و الکساندر کولاروف از سيتي در دقيقه 79 اخراج شد.
تيم مانچيني در حال حاضر چهارم است. مربي ايتاليايي ميگويد: «هنوز فکر ميکنم چلسي قهرمان خواهد شد، اما ما هر هفته به جدول نگاه خواهيم کرد. ما بايد به تلاش خود ادامه دهيم و در انتهاي فصل ببينيم چه ميشود.»
او درباره وين روني گفت: «شما روزنامهنگاران همهتان به من گفتيد روني به منچسترسيتي ميآيد و من گفتم نه. حق هم با من بود. »
او درباره برد گفت : «ما شايسته پيروزي با سه، چهار گل بوديم. امروز موقعيتهاي زيادي داشتيم و بايد بهتر شويم. ما فرصتي براي گلزني به آنها نداديم و خودمان هم 15 موقعيت داشتيم،اما در نهايت حتي ممکن بود بازي مساوي شود. به اين دليل ناراضي هستم.»
O M I D
12-05-2010, 07:01 PM
بکام در فکر خريد باشگاهي
طبق گزارشهاي منتشره، قرارداد ستاره باتجربه انگليسي با باشگاهي آمريکايي، به او اجازه خريد يا تاسيس تيم فوتبال جديدي را در فوتبال اين کشور مي دهد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این در حالی است که قراردادبکام با گلکسی در ماه نوامبر آینده به اتمام می رسد و بدین ترتیب باید منتظر اخبار جدیدی در مورد این ستاره 35 ساله بود.
طبق گزارش های منتشر شده گفته می شود که ستاره سابق باشگاه منچستریونایتد در فکر خرید یک باشگاه در آمریکا و تمدید مدت حضور ورزشی اش در آمریکاست.
او پیش از این پیشنهاد انتقال قرضی اش به اورتون را به خاطر تعهد به یونایتد رد کرد و البته شنیده می شد که علاوه بر اورتون تیمهای وستهم و ساندرلند هم خواهان جذب بکام بودند.
O M I D
12-05-2010, 07:02 PM
فان خال نااميد از فرصتهاي از دست رفته بايرن مقابل شالکه
لوئيس فان خال مربي بايرن مونيخ از فرصتهايي که تيمش در ديدار مقابل شالکه از دست داد به شدت ناراحت است
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg لوئیس فان خال، مربی هلندی بایرن مونیخ از شکست 0-2 تیمش در ولتینز آرنا و مقابل شالکه ناامید شده است.
این شکست باعث شد تا قهرمان فصل گذشته رقابتهای بوندس لیگا به رده هفتم جدول نزول یابد و اگر دورتموند در دیدار یکشنبه شب مقابل نورنبرگ به برتری دست یابد، فاصله امتیازات بایرن با تیم صدرنشین جدول به 17 امتیاز خواهد رسید.
در پایان دیدار حساس شنبه شب ولتینز آرنا، فان خال به خبرنگاران گفت:« این غیرقابل باور است. ما این همه فرصت از دست دادیم،ولی آنها از اولین فرصتی که داشتند به گل رسیدند.»
مربی بایرن ادامه داد:« من نمی توانم خودم توپ را وارد دروازه کنم.اگر روند بازی در طول 90 دقیقه را آنالیز کنیم، این غیرقابل باور است.گل مهمترین نکته درهر بازی است و ما بار دیگر با این موضوع روبرو شدیم.»
بایرن روز چهارشنبه در آخرین دیدار خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بازل سوئیس به میدان خواهد رفت .این در حالی است که باواریایی ها از هم اکنون صعودشان به دور بعدی را مسجل کرده اند.
O M I D
کاماچو:تاخير در بازي، بي احترامي به هواداران ما بود
خوسه آنتونيو کاماچو در صحبتهايي اعلام کرد که از نظر او هيچ مشکلي نبوده که بازي با تاخير آغاز شود ولي اين حرکت را به نوعي بي احترامي به هواداران تيمش که در ورزشگاه حاضر بودند دانست.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کاماچو در پایان این مسابقه با تمجید از بارسلونا گفت:« بارسا تیم خیلی خوبی است.شاگردان گواردیولا در حرکات پابه توپ خیلی برتر از ما بودند و تیم ما در این دیدار اشتباهاتی را مرتکب شد که بارسا به بهترین نحو ممکن از آن بهره برد.»
مربی اوساسونا در ادامه در مورد خطایی که پدرو در نیمه اول برروی خوانفران مرتکب شد، گفت:« این به وضوح خطای پنالتی بود. اگر این پنالتی اعلام می شد، شاید روند بازی به نحو دیگری پیش می رفت.داوران بازی شجاعت لازم را نداشتند ولی در عین حال باید به تیمم تبریک بگویم.آنها به خوبی تیم صدرنشین جدول لالیگا را تحت فشار گذاشتند»
O M I D
85 درصد بليت ديدارهاي فوتبال جام باشگاههاي جهان از طريق اينترنت فرخته شد
85 درصد از بليت ديدارهاي فوتبال جام باشگاههاي جهان از طريق اينترنت به فروش رسيده است.
براي اولين بار بليت اين مسابقات داراي بارکد است و تماشاگران با قراردادن بارکد حک شده بر روي بليت مسابقات مقابل درب هاي الکترونيکي وارد ورزشگاه مي شوند.
در طي دو روز گذشته درب هاي الکترونيکي ورزشگاه محمد زايد ابوظبي محل برگزاري ديدارهاي جام باشگاههاي جهان براي خواندن بارکد بليت اين ديدارها آزمايش شدند و مسوولان برگزاري مسابقات از سالم بودن اين درب ها 100 درصد اطمينان يافتند.
مسوولان برگزارکننده مسابقات جام باشگاههاي جهان اميدوارند در طي روزهاي آينده 15 درصد بليت هاي باقيمانده از طريق اينترنت به فروش برسد.
تماشاگران مي توانند براي تهيه بليت هاي الکترونيکي افتتاحيه اين مسابقات به مراکز فروش بليت در بازار مارينا ابوطبي، دهکده فوتبال، ورزشگاه محمد بن زايد و ورزشگاه شهرک ورزشي زايد مراجعه کنند.
بر اين اساس، الکترونيکي شدن بليت مسابقات به حضور تماشاگران در ورزشگاهها کمک مي کند و آنها مي توانند در کوتاهترين زمان ممکن و از هر مکان بليت ديدارهاي جام باشگاههاي جهان را خريداري کنند.
مسابقات فوتبال جام باشگاههاي جهان از 17 تا 27 آذر ماه جاري به ميزباني امارات عربي متحده و در ابوظبي برگزار مي شود.
به غير از تيم الوحده امارات قهرمانان رقابتهاي باشگاهي قارههاي مختلف در اين مسابقات حضور خواهند داشت.
O M I D
12-05-2010, 07:03 PM
خشم هواداران اوساسونا از تاخير در آغاز بازي
به ندرت پيش مي آيد که از تيم بارسلونا در پامپلونا، استقبالي تا اين حد سرد به عمل آيد. تاخير تيم گوارديولا در رسيدن به ورزشگاه رينو د ناواررا که باعث شد تا اين ديدار با تاخيري 50 دقيقه اي انجام شود، از نظر هواداران اوساسونا اصلا خوشايند نبود و اين اقدام از سوي مسئولان اوساسونا نيز به منزله نوعي «بي احترامي» به بازيکنانشان تلقي شد.
زمانی که بازیکنان بارسلونا برای گرم کردن وارد زمین چمن شدند(حدود ساعت 20)، هواداران حاضر در ورزشگاه «رینو د ناواررا»، با جیغ و فریاد و سوتهایی که می زدند، از بازیکنان بارسلونا استقبال کردند.
اولین کسی که برای گرم کردن وارد زمین چمن شد، والدز بود که ورود او همراه با فریادهای خشم آلود هوادارا بود که یک صدا می گفتند:« رقابت، دستکاری »
با ورود سایر بازیکنان بارسا که پویول جلوتر از سایرین بود، این فریادها و سوتهای انتقادی شدت بیشتری یافت.
با آغاز بازی ، این داد و فریادها قطع نمی شد و پس از اعلام دو ضربه کرنر به نفع اوساسونا، به نظر می رسید که شب رویایی و روشنی در انتظار اوساسوناست ولی این طور نبود. هیجان و تشویقهای هواداران حاضر در ورزشگاه، تدریجا سرد می شد و این بازیکنان بارسا بودند که هر دقیقه بیش از پیش انرژی می گرفتند و خود را در زمین پیدا می کردند.
دقایق بود که هیچ صدایی در رینو دناواررا شنیده نمی شد. بارسا کنترل بازی را در دست گرفته بود و اوساسونا حتی در خلق خطر برروی دروازه تیم میهمان نیز ناکام بود.
شب ، شب کاماچو و شاگردانش نبود و هواداران اوساسونا نیز به رغم دفعات قبلی، با سیل انتقاد و بدو بیراه از شاگردان گواردیولا استقبال کردند.
O M I D
12-05-2010, 07:03 PM
عصبيانيت خواكين از قضاوت داور ديدار والنسيا- رئال
خواکين، هافبک رئال مادريد، پس از شکست 2-0 تيمش مقابل رئال مادريد، عملکرد داور ديدار را مورد انتقاد قرار داد.
در اين ديدار هر دو تيم بازي خوبي را به نمايش گذاشتند اما رئالي ها در نهايت با دو گل دير هنگام کريس رونالدو به پيروزي رسيدند.
اما خواکين معتقد است ميگل آنخل پرس لاسا، داور اين ديدار، قضاوت ناعادلانه اي در اين ديدار ارائه کرد، به ويژه در صحنه اي که منجر به اخراج داويد آلبلدا، بازيکن والنسيا، در نيمه دوم شد.
او گفت:" داور هم ممکن است اشتباه کند. اما وقتي همه چيز واضح است، همه چيز ديگري ديدند. ما بازي خوبي ارائه داديم. ما در نيمه دم به دنبال گلزني بوديم اما يکي از بازيکنان ما بدون دليل اخراج شد و در نتيجه همه چيز تغيير کرد.
ما تلاش زيادي انجام داديم اما مقاومت در مقابل تيم يازده نفره حريف دشوار بود. ترک کردن سانتياگو برنابئو با چنين شکستي بسيار دردناک بود."
با اين شکست والنسيا از جمع چهار تيم بالاي جدول خارج شد و با يک بازي بيشتر نسبت به مايورکا، با 24 امتياز در رتبه پنجم قرار دارد. رئالي ها نيز با همان اختلاف 2 امتيازي با بارسا در رتبه دوم جاي دارند.
O M I D
12-05-2010, 07:08 PM
رئيس جمهور حضور مارادونا درايران را تاييد کرد
رئيس جمهور در حاشيه مراسم تجليل از مدال آوران و قهرمانان شانزدهمين دوره بازيهاي آسيايي با بيان اينکه مارادونا با تاخير به ايران ميآيد در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبني بر سپردن تيم ملي فوتبال ايران به اين آرژانتيني سرش را به نشانه تاييد تکان داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg دکتر محمود احمدی نژاد در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبنی بر حضور مارادونا در ایران و همکاری با فوتبال کشورمان تاکید کرد: مارادونا به ایران می آید اما با تاخیر. رئیس جمهور همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا مارادونا به عنوان سرمربی تیم ملی به ایران سفر می کند تنها به نشانه تایید سرش را تکان داد.
وی در بخشی از صحبت های خود با تاکید بر اینکه به طور شخصی پیگیر بسیاری از رقابتهای ورزشکاران کشورمان در بازیهای آسیایی بود، یادآور شد: تکواندو، جودو، کاراته، هندبال، قایقرانی، بسکتبال و والیبال از جمله رشته هایی بودند که دیدارهای آنها را به خصوص در مراحل تعیین کننده پیگیری کردم.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به برگزاری مراسم تجلیل از مدال آوران بازیهای آسیایی در فاصله کمتر از دو هفته بعد از پایان این بازیها، اظهار داشت: درست همین است که هر کاری را به موقع و در جای خود انجام داد باید برای پیشرفت و رسیدن به جایگاه بهتر به تمام کارها در هر شرایطی سرعت داد.
احمدی نژاد با اشاره به تیم فوتبال امید و ناکامی این تیم از کسب مدال در بازیهای آسیایی گوانگجو گفت: بازیکنان این تیم هم زحمت خود را کشیدند. آنها به اندازه خود تلاش کردند. به هر حال میدان یک میدان ورزشی بود و قرار بود تنها یک تیم برنده باشد؛ نمی توانستیم انتظار داشته باشیم در همه رشته ها قهرمان شویم امیدواریم در دوره آتی بازیهای آسیایی تیم فوتبال هم مدال آور شود.
وی در پایان صحبت های خود از رسانه ها و خبرنگاران بابت پوشش مطلوب بازیهای آسیایی گوانگجو و تحلیل ها و گزارش های مربوط به این بازیها تشکر کرد.
O M I D
12-05-2010, 07:08 PM
شوارتسر با فولام يك سال ديگر تمديد كرد
دروازهبان تيم ملي استراليا قرارداد خود را با تيم فولام انگليس تمديد کرد.
مارک شوارتسر پس از مدتها مذاکره و رايزني، با تيم دو سال گذشتهاش به توافق براي امضا قراردادي جديد رسيد. وي تا تابستان سال 2012 در خدمت اين تيم خواهد بود که هدايتش را مارک هيوز برعهده دارد.
سنگربان 38 ساله پيشين ميدلزبرو، برادفوردسيتي انگليس و کايزرسلاترن و دينامودرسدن آلمان تا کنون در 88 ديدار براي فولام به ميدان رفته است.
وي مدتها گزينه مورد نظر آرسنال به شمار ميرفت که عاقبت مجوز خروج براي همراهي توپچيها را دريافت نکرد.
O M I D
12-05-2010, 07:09 PM
مورينيو: از مردانم رضايت كامل دارم
سرمربي رئال مادريد پس از پيروزي مردانش برابر والنسيا گفت: با وجود ناکامي هفته گذشته، اکنون از مردانم رضايت کامل دارم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg خوزه مورينيو تصريح کرد: بازيکنانم نکات تاکتيکي را مو به مو در زمين پياده کردند و از آنها بسيار راضي هستم. حريف ما مدعي و با انگيزه بود و شکست دادنش بسيار سخت اما رئال مادريد مثل رئال مادريد بازي کرد و پيروز شد، درست همان کاري که در نيوکمپ انجام نداد و شکست خورد.
مورينيو ادامه داد: رئال مادريد براي جبران ناکامي خود تنها يک فرصت در اختيار دارد و آن پيروزي در برنابئو برابر بارسلونا است و در ساير بازيهاي خود نيز محکوم به پيروزي هستيم. هر نتيجه عالي که کسب شود جبران کننده شکست 5 بر صفر ما نيست مگر اينکه با همين نتيجه بارسلونا را در برنابئو شکست دهيم.
رئال مادريد شب گذشته با نتيجه 2 بر صفر برابر والنسيا به پيروزي رسيد.
O M I D
12-05-2010, 07:09 PM
تراپاتوني: راضي به همكاري با ايرلند با حقوق كمتر هستم
سرمربي ايتاليايي تيم ملي ايرلند گفت: با درک همه مشکلات، با رضايت حاضر به ادامه همکاري با حقوقي کمتر شدم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبه نقل از ايريشتايمز، جيوواني تراپاتوني اظهار داشت: وقتي در جريان مشکلات مالي اتحاديه ايرلند قرار گرفتم، رضايت دادم بمانم و با دستمزدي کمتر کار کنم.
اين مربي که از دو سال قبل زمام امور ايرلنديها را برعهده گرفت، در ماههاي اخير مذاکراتي با مسئولان انجام داد که عاقبت در پايان هفته قبل منجر به کسب توافق شد.
مسئول فني 71 ساله اسبق تيم ملي ايتاليا، آ.ث و اينتر ميلان، يوونتوس، بايرنمونيخ و اشتوتگارت (آلمان) و بنفيکا پرتغال افزود: در مذاکرات انجام گرفته، جان دلاناي، دبير اتحاديه، طرف صحبتم بود. وقتي به من گفت سازمانش مشکل مالي دارد، کاملا متوجه اين مساله شدم. با درک شرايط کنوني پذيرفتم. پس، اتفاق خاصي نيفتاده است.
مطابق اظهارات اين مسئول فني از رقم دستمزد ساليانه او و همکاراني نظير مارکو تاردلي، فاستو روسي و دون گيونس، 5 درصد کاسته شده که بدين خاطر در دو سال آينده وي براي 12 ماه کاري، 1.8 ميليون يورو حقوق خواهد گرفت.
چنين اظهاراتي در حالي عنوان شد که برخي رسانهها به خاطر ادامه همکاري با شرايطي نازلتر از وي انتقاد کردند.
pnugirl
12-06-2010, 11:22 PM
كاسانو جانشين رونالدينيو در ميلان؟
آينده رونالدينيو، ستاره برزيلي ميلان، در اين باشگاه در هاله اي از ابهام قرار دارد و گفته مي شود در صورتي که او در بازار نقل و انتقالات ژانويه سن سيرو را ترک کند، ميلاني آنتونيو کاسانو، ستاره جنجالي سمپدوريا را به خدمت خواهند گرفت.
رونالدينيو در رقابت هاي اين فصل فرصت چنداني از سوي آلگري براي بازي پيدا نکرده است و همين مسئله شرايط او را بيش از پيش مبهم کرده است.
ادامه نيمکت نشيني ستاره برزيلي مي تواند تصميم او براي جدايي از ميلان را قطعي کند و اين در حالي است که لس آنجلس گلکسي همچنان به دنبال خريد اوست.
اين در شرايطي است که قرارداد او ژوئن آينده به پايان مي رسد اما هنوز با باشگاه ميلان براي تمديد قرارداد به توافق نرسيده است. مديران باشگاه از او خواسته اند براي تمديد قرارداد دستمزدش را کاهش دهد اما رونالدينيو حاضر به کاهش دستمزد 7.5 ميليون يورويي اش نيست.
گفته مي شود اگر رونالدينيو تصميمش براي ترک سن سيرو را عملي کند، ميلاني ها کاسانو را جانشين او خواهد کرد. کاسانو که با مدير باشگاه سمپدوريا دچار مشکل شده، در حال حاضر از اين تيم کنار گذاشته شده است اما چند روز ديگر کميته انضباطي فدراسيون فوتبال ايتاليا راي نهايي در اين مورد را صادر خواهد کرد.
از سوي ديگر اينتري ها نيز به دنبال کاسانو هستند و جدال دو باشگاه ميلاني براي خريد اين ستاره پرحاشيه در بازار نقل و انتقالات زمستاني ديدني خواهد بود.
pnugirl
12-06-2010, 11:27 PM
كارلوس تبس: به طور 100 درصد از مانچيني حمايت مي كنم
کارلوس تبس، کاپيتان منچسترسيتي، تاکيد کرد که رابطه خوبي با روبرتو مانچيني دارد و از سرمربي ايتاليايي تيمش کاملا حمايت کرد
رابطه اين دو در چند وقت اخير فراز و نشيب هاي زيادي داشته و تبس در ديدار اين هفته نيز پس از تعويض در دقايق پاياني به مانچيني اعتراض کرد. اما مانچو وجود اختلاف با ستاره آرژانتيني اش را رد کرد و گفت که اشتياق تبس براي بازي کردن را دوست دارد و رفتار او نشان مي دهد که دوست دارد تا پايان بازي در زمين بماند.
تبس که کليدي ترين بازيکن سيتي در رقابت هاي اين فصل است و تاکنون توانسته 10 گل براي تيمش به ثمر برساند، نيز از مانچيني حمايت کرد و اعلام کرد به دليل مصدوميت بايد از زمين خارج مي شد.
او در مصاحبه با مجله باشگاه منچسترسيتي گفت:" بي ترديد من رابطه خوبي با روبرتو دارم و 100 درصد از او حمايت مي کنم. براي مثال من بسيار ناراحت شدم که بعضي از هواداران ما در ديدار مقابل بيرمنگام به خاطر تعويض من او را مورد بي احترامي قرار دادند.
چيزي که آنها نمي دانند اين است که من در سه بازي گذشته با درد بازي کردم و سرمربي اين را مي دانست. خيلي نزديک بود که دچار يک مصدوميت جدي شوم و همين نگراني او موجب شده که من اکنون شرايط خوبي داشته باشم.
اعتراضات به سرمربي به خاطر تصميمش بسيار ناعادلانه است زيرا ما بايد صبور باشيم. هنوز هفته هاي زيادي از اين فصل باقي مانده است. ما همه عاشق فوتبال هستيم و هدفمان تنها يک چيز است: موفقيت منچسترسيتي."
pnugirl
12-06-2010, 11:27 PM
دني آلوس: هيچ سقفي براي موفقيت هاي بارسلونا وجود ندارد
دني آلوس، مدافع بارسلونا، تاکيد کرد هيچ محدوديتي براي تيمش براي رسيدن به جام هاي مختلف وجود ندارد.
اين ستاره برزيلي در مورد قدرت تيمش و چيزهايي که موجب تفاوت بارسا از ساير تيم هاي در اسپانيا و اروپا شده، صحبت کرد.
" مهاجمان ما اولين بازيکناني هستند که حريف را تحت فشار قرار مي دهند و دروازه بان ما اولين بازيکني است که بازي سازي را آغاز مي کند. اين تيم هيچ سقفي ندارد و مي تواند همه رکوردها را بشکند."
او همچنين در مورد درخشش مسي گفت:" براي من او يک اسطوره زنده است. او مي تواند هر روز ما را شگفت زده کند."
آلوس در مورد مذاکرات تمديد قراردادش با باشگاه بارسلونا که چند هفته اي به طول انجاميد اما هنوز به سرانجام نرسيد، نيز صحبت کرد.
" ما هنوز فرصت زيادي براي مذاکره داريم. من هنوز يک سال و نيم ديگر قرارداد دارم من ارزش زيادي براي اين قرارداد قائلم اما اولويت من بي ترديد ماندن در بارسلوناست."
pnugirl
12-06-2010, 11:28 PM
مدير برنامه هاي برباتوف: او در الدترافورد از فوتبال خداحافظي مي كند
مدير برنامه هاي ديميتار برباتوف فاش کرد که اين بازيکن مي خواهد تا پايان دوران بازي اش در منچستريونايتد بماند.
اين مهاجم بلغاري در سال 2008 با انتقالي 30 ميليون يورويي از تاتنهام به منچستريونايتد پيوست اما دو فصل ابتدايي حضور او در الدترافورد نسبت به پولي که براي او پرداخت شد، واقعا نااميدکننده بود.
اما اين بازيکن 29 ساله در رقابت هاي اين فصل به روزهاي اوجش بازگشت و در 12 بازي که از ابتدا در ترکيب شياطين سرخ قرار گرفت، 11 بار گلزني کرد. و اکنون اميل دانچف، مدير برنامه هاي او، اعلام کرد که موکلش مي خواهد در اين باشگاه به دوران بازي اش پايان دهد.
دانچف گفت:" من تقريبا مطمئنم که او در الدترافورد به دوران بازي اش پايان خواهد داد. او فرد بسيار متعادلي است و مي داند که چه چيزي برايش بهتر است.
بازيکناني با شخصيت هاي مختلف در منچستريونايتد حضور دارند و رقابت زيادي نيز در اين تيم وجود دارد. در اين تيم برباتوف يک الگو براي همه است."
او همچنين احتمال بازگشت برباتوف به تيم ملي بلغارستان را رد کرد و گفت:" او تصميم گرفت راه را براي بازيکنان جوان باز کند."
pnugirl
12-06-2010, 11:28 PM
بايرن مونيخ به دنبال ستاره پالرمو
يوسيپ ايليچيچ، ستاره تيم پالرمو، تنها چهار ماه قبل به اين باشگاه پيوست اما به نظر مي رسد ممکن است خيلي زود اين باشگاه را به مقصد بايرن مونيخ ترک کند.
بازيکن ياب هاي باشگاه آلماني به تازگي به سيسيل رفته بودند تا پيشرفت اين جوان 22 ساله اهل اسلووني را زير نظر بگيرند.
ايليچيچ در 13 بازي اين فصل، 6 گل براي تيمش به ثمر رساند و مائوريسيو زامپاريني، رئيس باشگاه پالرمو، مي خواهد اين بازيکن ارزشمند را در تيمش حفظ کند.
به گزارش گاتزتا دلو اسپورت بايرني ها قصد داشتند براي خريد اين بازيکن با پالرمو وارد مذاکره شوند اما زامپاريني از اين کار خودداري کرد.
او قصد فروش ايليچيچ را ندارد و مي خواهد بندي را در قرارداد اين بازيکن بگنجاند تا مانع از رفتن او به بايرن مونيخ يا تيم هاي ديگر شود.
pnugirl
12-07-2010, 10:33 AM
شوايني قرارداد خود را با بايرن تمديد مي کند
ستاره 26 ساله بايرن که تا سال 2012 با بايرن قرارداد دارد اين روزها در کانون توجهات قرار گرفته است
به گزارش کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت supersport؛ باستین شواین اشتایگر سوپر استار باواریایی ها به نظر می رسد که قرارداد خود را با بایرن تا چهار سال دیگر تمدید کند.
قرارداد فعلی باستین تا ژوئن سال 2012 اعتبار دارد ولی به نقل از روزنامه بیلد، به نظر میرسد هافبک بین المللی بایرن در قرارداد جدید خود تا سال 2016 با غولهای باواریا به توافق برسد.
منابع نزدیک به شواینی از احتمال ثبت قرارداد جدید او تا پیش از شروع سال جدید میلادی خبر داده اند. نرلینگر مدیر ورزشی بایرن نیز از تمدید قرارداد و حفظ شواینی در آلیانز ابراز امیدواری کرده است.
در نشست سالیانه بایرن نیز رومینیگه رئیس باشگاه هدف و اولویت اصلی بایرن را حفظ شواین اشتایگر در بایرن عنوان کرد.
در حالیکه باشگاههای رئال و منچستر به سختی برای به خدمت گرفتن شواین اشتایگر ابراز علاقه میکنند.
O M I D
12-07-2010, 06:12 PM
نشست اضطراري در ايتاليا براي جلوگيري از اعتصاب فوتباليست ها
اتحاديه بازيکنان فوتبال ايتاليا و مسئولان مسابقات سري آ اين کشور به يک نشست اضطراري براي جلوگيري از اعتصاب قريب الوقوع فوتباليست ها فراخوانده شدند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ''جيان کارلو آبته'' رييس فدراسيون فوتبال ايتاليا، مذاکرات طرفين را در روز سه شنبه هماهنگ کرده است. هدف او جلوگيري از اعتصاب پايان هفته فوتباليست هاي ايتاليايي است.
اتحاديه بازيکنان فوتبال ايتاليا، طرح سازمان فوتبال سري آ اين کشور و برخي موارد پيش نويس قراردادهاي جديد از جمله آن بخش که به باشگاه ها اجازه مي دهد بازيکناني را که قصد جذبشان را ندارند از جلسات تمرين دور کنند، نپذيرفته اند.
دو طرف در ماه سپتامبر توافق کردند اعتصابي که قرار بود 24 و 25 سپتامبر(دوم و سوم مهر) برگزار شود، صورت نگيرد اما اتحاديه بازيکنان فوتبال هشدار داد اگر اصلاحاتي در پيش نويس قراردادها تا سي ام نوامبر صورت نگيرد بار ديگر برنامه اعتصاب را ترتيب خواهد داد.
روز يکشنبه آينده که احتمالا روز موعود براي اعتصاب فوتباليست هاي ايتاليايي است، قرار است يوونتوس با لاتزيو و آث ميلان با بولونيا مسابقه دهد.
O M I D
12-07-2010, 06:13 PM
سمير نصري، بازيکن ماه آرسنال
طبق گزارش منتشره در وب سايت هواداران آرسنال در ايران (آرسنال دات آي آر)،سمير نصري که با درخشش خود توانسته اين فصل بيش از فصول گذشته به چشم هواداران و کارشناسان بيايد اين ماه نيز بر اساس نظر سنجي به عنوان بهترين بازيکنا ماه آرسنال انتخاب شد .
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این بازیکن 23 ساله فرانسوی تا این جای کار توانسته ضمن تاثیر زیادش بر بازی های آرسنال یازده بار دروازه حریفان را باز کند تا یکی از گلزن ترین بازیکانن آرسنال در این فصل لقب بگیرد و حالا در لیگ برتر نیز جزو بهترین ها باشد .
سمیر نصری با اختصاص دادن نزدیک به 65 درصد آرا قاطعانه نفر اول این نظر سنجی شد .
مروان شاماخ و فابیانسکی نیز در رده های بعدی این نظر سنجی قرار گرفتند.
O M I D
12-07-2010, 06:13 PM
مدير برنامه هاي بوريه لو: او رم را ترك نخواهد كرد
تيبريو کاوالري، مدير برنامه هاي مارکو بوريه لو گفت اين بازيکن در رم خواهد ماند و تمام توجهش به بازي در اين تيم معطوف است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اين مهاجم 28 ساله در حال حاضر به طور قرضي از ميلان به رم پيوسته اما مصدوميت طولاني مدت فيليپو اينزاگي موجب شده تا شايعاتي در مورد بازگشت اين بازيکن به سن سيرو منتشر شود.
اما مدير برنامه هاي بوريه لو رخ دادن اين اتفاق در ژانويه را غير ممکن دانست.
کاوالري در مصاحبه با کوريه ره دلو اسپورت گفت:" وضعيت مارکو در رم خوب است و او نمي خواهد اين باشگاه را ترک کند. اما در صورتي که بخواهد در ژانويه به تيم ديگري برود، آن تيم تنها ميلان خواهد بود زيرا يک بازيکن نمي تواند در يک فصل براي سه تيم بازي کند.
ميلاني ها نيز هيچ درخواستي نداده اند، آنها مي دانند که مارکو براي پنج سال بازيکن رم خواهد بود البته اگر آنها بخواهند او را به طور دائمي به خدمت بگيرند."
O M I D
12-07-2010, 06:14 PM
مارتين يول از مربيگري آژاکس استعفا داد
مارتين يول، مربي هلندي آژاکس تنها پس از يک سال و نيم حضور برروي نيمکت مربي گري اين تيم، از سمت خود کنار رفت.
این اتفاق تنها 3 روز پس از تساوی 1-1 آژاکس مقابل تیم ان.ایی.سی هلند رخ داد. این در حالی است که حذف آژاکس از رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مسجل شده بود و فشارها برروی این مربی باتجربه درحال افزایش بود.
مربی سابق تاتنهام عصر روز دوشنبه بیانیه ای را دروب سایت رسمی باشگاه منتشر کرد:« با قلبی سنگین از این باشگاه زیبا خداحافظی می کنم.سال گذشته ما روند خوبی را آغاز کردیم و دوست داشتم که این روند پایان خوبی داشته باشد. در هر صورت من دیدم که در پایان فصل گذشته رقابتها، سطع توقعات خیلی بالا است. ما نمی توانیم توقعات موجود را برآورده کنیم و از این بابت حسرت می خوردم.انتقادات پی در پی، شرایط ناراحتی را ایجاد کرده بود. من این را پیش از بازی با میلان اعلام می کنم، بازیهای هفته های آینده بسیار مهم است و امیدوارم که درمدت زمانی کوتاه در رختکن این تیم تغییراتی اتفاق بیفتد که بار دیگر تیم را به سمت موفقیت پیش ببرد.»
O M I D
12-07-2010, 06:14 PM
يوفا محروميت رئال مادريد را كاهش داد
مقامات يوفا در نشست روز گذشته خود ميزان محروميت مورينيو را به يک جلسه و جريمه نقدي بازيکنان خاطي را هر يک تا مرز 1000 يورو کاهش دادند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باشگاه رئال مادريد پس از بازي برابر آژاکس آمستردام در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا به دليل تخلف سرمربي و چهار بازيکن اين تيم در امر فريب داور و دريافت عمدي کارت زرد دوم جهت پاک شدن جريمهها در مرحله حذفي جريمه و محکوم شد.
اين محکوميت در بدو امر از ديد کارشناسان حقوقي يوفا تا حدود زيادي تند و بي سابقه توصيف شد و اين مقامات در نشست روز گذشته خود ميزان محروميت باشگاه رئال مادريد را کاهش دادند.
به اين ترتيب مورينيو به جاي دو بازي تنها در يک بازي از نشستن روي نيمکت محروم است و دودوک 5 هزار يورو، کاسياس 10 هزار يورو، سرخيو راموس 20 هزار يورو و ژابي آلونسو نيز 20 هزار يورو جريمه نقدي شدند که هر يک به نسبت جريمه قبلي تا مرز 1000 يورو تخفيف گرفتند.
خوزه مورينيو نيز بايد شخصا 30 هزار يورو به حساب يوفا واريز کند.
O M I D
12-07-2010, 06:15 PM
جامجهاني باشگاهي آخرين اميد سرمربي اينتر ميلان
پس از شکست از لاتزيو و سقوط به رتبه ششم «رافا بنيتس» روزهاي خوبي را در شهر ميلان نميگذراند اما در همين روزهاي سخت که نرآتزوري تحت هدايت او هيچ شباهتي به مدافع عنوان قهرماني کالچو و اروپا ندارد او هم هيچ شباهت اخلاقي به سلفش در اينترميلان، ژوزه مورينيو، ندارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg هرچند او قطعا بدش نمیآید تیمش مثل فصل گذشته مورینیو فاتح سهگانه اسکودتو، کوپا و چمپیونز شود اما دستکم در این یک هفته او نمیخواست به جای «مو»ی نگونبخت باشد که در نخستین الکلاسیکوی زندگیاش بهعنوان سرمربی رئالمادرید با 5 گل در نوکمپ خوار و خفیف شد اما بنیتس وضع دراماتیک مرد پرتغالی در مادرید را بهانهای قرار میدهد تا یک درس اخلاقی دیگر (پس از درس پپ گوآردیولا در کنفرانس خبری پس از الکلاسیکو) به مورینیو بدهد. چندی پیش «مو» به تمسخر نتایج و عملکرد همتای اسپانیولیاش در اینتر پرداخت اما بنیتس در موقعیتی مشابه در روزهایی که همگان در توصیف شکستخوردگی مرد پرتغالی گوی سبقت را از یکدیگر میربایند چنین نمیکند و در عوض او را یک حرفهای خوب و همچنین یک مربی چیرهدست میخواند که اگر بار دیگر به سیاق دوران مشترکشان در لیگ برتر انگلستان با او در لیگ قهرمانان اروپا همقرعه شود از دست دادن با همتایش اجتناب نخواهد کرد: «وقتی شما به سطح مورینیو برسید پس سابقه خوبی داشتهاید او یک حرفهای خوب و یک مربی قابل است».
بنیتس در گفتوگو با روزنامه ایتالیایی «کوریره دلو اسپورت» سعی میکند با داستانپردازیهای جنجالی اخیر درباره روابط خود با مورینیو مقابله کند، جنجالی که با نزدیک شدن به جام باشگاههای جهان 2010 بویژه در رسانههای انگلستان و ایتالیا برپا شده است. این رسانهها با اشاره به اینکه بنتیس هنوز نتوانسته در اینترمیلان ردپایی از خود به جا بگذارد و این اینتر مورینیو است که در جام باشگاههای جهان بازی میکند، جملهای از بنتیس منتشر کردهاند. جملهای که ساندی تلگراف با این توضیح منتشر کرده که اگر بنتیس با این اینتر پرتغالی قهرمان جهان شود نه یک بازی بلکه 2 بازی را برده است، یکی بازی فینال جام جهانی باشگاهها و دیگری بازی رقابت با مورینیو! بنتیس گفته است: «من 13 بازی این تیم (اینتر) را هدایت کردهام پس اگر جام بین قارهای را ببرم برای من است نه او (مورینیو)!»
او سپس تاکید کرده که: «جام جهانی باشگاهی برای هرکس از جمله من اهمیت دارد چون در سال 2005 هم به آن دست نیافتم». اما اهمیت این جام از آن رو است که اگر بنتیس به آن دست پیدا کند در افتخارات قارهای و بینقارهای همتای پرتغالیاش را جا خواهد گذاشت. هر 2 مربی سابقه قهرمانیهای ارزشمندی را با تیمهایی مختلف از لیگهای مختلف اروپایی داشتهاند. مورینیو لیگهای اول پرتغال، انگلستان و ایتالیا را فتح کرده است ولی به نظر میرسد برای فتح لالیگا با رئال مادرید نتواند از مانع بزرگی به نام «بارسا» عبور کند در حالی که تنها سوابق قهرمانی بنتیس در لیگهای داخلی به همین لالیگا (والنسیا 2002 و 2004) مربوط میشود.
او نتوانست طلسم قهرمانی لیورپول در جزیره را بشکند و حالا هم با حضور او نوار قهرمانیهای اینترمیلان در سری A پاره شده است. در عوض او همانند مورینیو 2 سال پیاپی جام یوفا و لیگ قهرمانان اروپا را با والنسیا و لیورپول فتح کرد که هردوی آنها را مورینیو یک سال جلوتر از او با پورتو فتح کرده بود. حالا اگر مرد اسپانیایی بتواند تیمش را که مورینیو به قهرمانی اروپا رسانده است به قله جامجهانی باشگاهی برساند به جامی دست خواهد یافت که در ویترین افتخارات آقای خاص وجود ندارد. البته در این راه او زحمات مربی پیش از خود را فراموش نخواهد کرد. رافا میگوید در صورت رسیدن به قله جهانی نهایت احترام را برای هواداران، بازیکنان و همه کسانی که در رسیدن اینتر به جامجهانی باشگاهی زحمت کشیدهاند قائل خواهد بود و منظورش در واقع خدمات «ژوزه» به نرآتزوری است.
وقتی از او سوال میشود که در صورت برخورد رئال و اینتر آیا با همتای خود دست خواهد داد، پاسخ او کاملا روشن است: «چرا که نه؟ من آدم محترمی هستم». البته بنیتس دوست ندارد بیش از این درباره روابط خود با مورینیو حرف بزند و بلافاصله بحث را به بخت اینتر در بازیهای پیشرو میکشاند بویژه جام جهانی باشگاهی که 8 تا 18 دسامبر در ابوظبی برگزار میشود. البته بنیتس به خوبی میداند که بهترین اینتر ممکن را در اختیار ندارد چرا که تنی چند از مهرههای کلیدی در سهگانه فصل گذشته بتازگی از مصدومیت بازگشتهاند و امیدی هم به بازگشت چند تن دیگر وجود ندارد: «ما با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنیم ولی این اتفاقی است که میافتد و باید صبور باشیم. امیدوارم میلیتو، تیاگو موتا و مایکون که همگی سال گذشته بازیکنان تعیینکنندهای بودهاند به جمع ما بپیوندند. میلان هماکنون قدرتمند شده است و در بهترین موقعیت جدول سری A قرار گرفته ولی کالچو راهی طولانی دارد و خواهید دید که در پایان ما در صدر خواهیم ایستاد. من از مشکلات سر راهمان آگاهم ولی به تیمم اعتماد دارم و راهی نداریم جز اینکه سخت کار کنیم».
اینترمیلان در حال حاضر مرتبهای بهتر از ششمی در سری A ندارد و 10 امتیاز پایینتر از میلان صدرنشین است که البته بحران مصدومیتها و تقویت نشدن تیم نسبت به فصل گذشته نیز در این وضع بیتاثیر نیست. مشکلات تا بدانجا پیش رفتند که حتی او رودرروی ماسیمو موراتی پدرخوانده نرآتزوری قرار گرفت و رسانههای ایتالیا این رویارویی را موجب اخراج قریبالوقوع رافا خواندند اما موراتی در گفتوگویی تاکید کرد که تا پایان راه از برنامه بنیتس حمایت میکند. به همین خاطر است که حتی پس از سقوط اینتر به نازلترین جایگاه یک دهه اخیر (رتبه ششم) مرد اسپانیایی با اطمینان به روزهای پیش رو نگاه میکند: «از نظر من زمان آن رسیده که چشم انتظار بازار نقل و انتقالات (زمستان) باشیم ولی نه به این معنا که از کار کردن دست بکشیم. هدف پیشرفت گروهی است چه حالا و چه در آینده!»
این چهارشنبه جامجهانی باشگاهی آغاز میشود و باید دید آیا بالا بردن یک جام متفاوت و غیرمتعارف به رافا کمک خواهد کرد که صندلی لرزانش در رقابت اصلی کالچو را حفظ کند یا خیر؟
O M I D
12-07-2010, 06:16 PM
هراس دولت اسپانيا از دربي كاتالونيا
با توجه به دلخوري شديد بارسلونا از فدراسيون فوتبال اسپانيا دربي کاتالونيا فرصت مناسبي براي فعاليت خرابکاران و گروهکهاي ضد دولتي در اين کشور خواهد بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg دو تيم اسپانيول و بارسلونا 27 آذر بازي حساس هفته شانزدهم را در قلب کاتالونيا کليد ميزنند.
اين دربي پرحاشيه در بيسر و صداترين حالت خود همواره دردسرساز بوده و به نوعي محلي براي آشوب و شورش گروهکهاي زيرزميني مخالف اسپانيا محسوب ميشود.
مشکل اصلي پليس اين است که هواداران دو طرف در هنگام سردادن شعارهاي مربوط به آزاديخواهي، جدايي طلبي و ضديت با پايتخت کاملا همرنگ بوده و گاه پيش ميآيد که تمام استاديوم ضمن رها کردن بازي يکپارچه دست به شورش و شعار ميزنند.
شايعه اعزام هوادار از مادريد و پر کردن برخي جايگاهها توسط مادريديهاي داوطلب، خشم هواداران اسپانيولي را در پي داشته و باشگاه اسپانيول نيز در سايت خبري خود به همه آنها اطمينان داده که حق خريد بليت براي کساني که بليت کل فصل را خريداري نکردهاند محفوظ است.
O M I D
12-07-2010, 06:18 PM
ايگواين 4 هفته ديگر بازمي گردد
طبق گزارشهاي منتشره در منابع اسپانيايي، ستاره آرژانتيني رئال مادريد تا يک ماه ديگر از ميادين به دور خواهد بود
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg روزنامه مارکا در گزارشی اعلام کرد که اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، گونسالو ایگواین تا 4 هفته دیگر به اوج آمادگی جسمانی خواهد رسید.
از روز دوشنبه بود که این ستاره 22 ساله،برنامه درمانی خاصی را برای بهبود مشکل دیسک کمرش آغاز کرد.
انتظار می رود که 15 روز دیگر شرایط فیزیکی ایگواین ارزیابی شود و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، او قادر خواهدبود تا دو هفته بعد از آن به زمین چمن بازگردد
O M I D
12-07-2010, 06:18 PM
پرس: بيهوده پاي سياست و پايتخت را به ميان نكشيد
مديرعامل باشگاه رئال مادريد به اظهارات اخير همتاي خود در بارسلونا واکنش نشان داد و گفت: بيهوده پاي سياست و پايتخت را به ميان نکشيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فلورنتينو پرس در نشست خبري که به پيشنهاد والدانو براي پاسخگويي به شايعه پراکني مقامات بارسلونا برگزار شد گفت: بارسلونا به علت اعتصاب کارکنان برج مراقب فرودگاه از پرواز خود بازمانده و پس از هماهنگيهاي به عمل آمده راه افتاده است، اين مسئله چيز پيچيدهاي نيست که روسل در آستانه دربي کاتالونيا تا اين حد مذبوحانه مردم کاتالونيا را تحريک به شورش کند.
وي افزود: بابت برخي اظهارات واقعا جا خوردم. روسل از اينکه برج مراقبت فرودگاه بارسلونا از فرودگاه مادريد دستور گرفته شاکي است و معتقد است که همه چيز سياسي شده اما بهتر است به اساسنامه فرودگاهها سري بزند تا متوجه شود هر فرودگاهي براي راهاندازي مجدد خود پس از مواردي چون اعتصاب يا تعطيلي بايد با پايتخت و مرکز فرماندهي تماس داشته باشد. در اين جا سياست چه جايگاهي دارد؟
O M I D
12-07-2010, 06:19 PM
بوفون و تمجيد از يوونتوس
جيانلوئيجي بوفون، دروازه بان مصدوم يوونتوس در صحبتهايي زبان به تمجيد از عملکرد هم تيمي هايش، پس از شروع خيره کننده در رقابتهاي اين فصل گشوده است
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تیم تورینی در پایان هفته پانزدهم رقابتها در حال حاضر در رده سوم جدول قرار دارد و 6 امتیاز با میلان صدرنشین فاصله دارد
دروازه بان تیم ملی ایتالیا شانس قهرمانی تیمش در رقابتهای این فصل سری آ را رد کرد.
بوفون 32 ساله گفت:« یوونتوس را دوست دارم.تیمی منسجم داریم که در حال رشد و پیشرفت است.پیروزی مقابل کاتانیا، واکنش فوق العاده ای پس از حذف تیم ما در لیگ اروپا بود. در مورد فتح اسکودتو هم بایدبگویم که ما در این رابطه صحبتی نمی کنیم.»
سوپرمن ایتالیایی به این نکته اشاره کرد که اکنون چیزهایی در مورد بدنش آموخته که تا پیش از این نمی دانسته:« به شدت تلاش می کنم و حالم خوب است.پس از سالها، چیزهایی در مورد بدنت یادمی گیری و از توانایی هایی مطلع می شوی که پیش از این نمی دانستی.»
بوفون در جریان رقابتهای جام جهانی از ناحیه کمر مصدوم شد و به دلیل عود دیسک کمر از میادین به دور ماند و اکنون امیدوار است که بتواند در سال جدید میلادی به میادین بازگردد.
O M I D
12-07-2010, 06:20 PM
كرايف: روسل با آن همه ادعا تنها مانده است
رئيس افتخاري سابق باشگاه بارسلونا گفت: متاسفانه سياست هر بلايي که ميخواهد بر سر بارسا ميآورد و روسل با آن همه ادعا تنها مانده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg يوهان کرايف تصريح کرد: خودمان فريب ندهيم، آيا اگر در همين زمان لاپورتا مديرعامل باشگاه بارسلونا بود فدراسيون فوتبال اسپانيا جرات داشت اين چنين تيم اول اروپا و جهان را به تمسخر بگيرد و به بهانه تاخير در پرواز و مشکلات قطار براي اين تيم دردسر درست کند؟
وي افزود: روسل تصور ميکرد جدايي از مردم و نزديک شدن به پايتخت به سودش است اما اکنون مشاهده ميکند که فدراسيون فوتبال اسپانيا فقط يک تيم را دوست دارد و تنها از يک تيم حمايت ميکند و آن هم رئال مادريد است.
کرايف ادامه داد: نبايد تصور کرد پيروزي 5 بر صفر برابر رئال مادريد تضميني براي قهرماني است، مشکلات بسيارند و بايد آگاه و هوشيار حرکت کرد.
کرايف پس از حضور روسل از بارسلونا کنار رفت.
O M I D
12-07-2010, 06:21 PM
مارادونا ميخواهد در آرژانتين مربيگري کند
منابع نزديک به "ديه گو مارادونا" گفتهاند اين مربي قصد دارد هدايت يک تيم آرژانتيني را برعهده بگيرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران روز یکشنبه در مراسم تجلیل از مدال آوران از حضور باتاخیر مارادونا در ایران خبر داد و در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا ماردونا برای هدایت تیم ملی فوتبال به تهران خواهد امد تنها سرش را به نشانه تایید تکان داد.
یک منبع نزدیک به مارادونا در واکنش به خبر مربیگری تیم ملی ایران در رسانه های این کشور گفت: با عقل جور درنمی آید. باید خیلی مراقب باشیم چون دیگران از نام مارادونا برای عنوان روزنامههایشان بهره می برند.
وی در ادامه به آژانس خبری آلمان گفت: اینها شایعاتی بی پایه و اساس هستند. علاوه بر این، بدون اینکه قصد داشته باشیم ایران را دست کم بگیریم، پیشنهادهای بهتری هم پیش روی مارادونا قرار دارد. ضمن اینکه با انتخاب روسیه و قطر به عنوان میزبانان جام های جهانی 2018 و 2022 اکنون بازارهای جدیدی پیش روی ما قرار دارد.
این منبع نزدیک افزود: دیه گو تیم نزدیک تری را می خواهد. این مربی در نظر دارد مربیگری تیمی در آرژانتین را بر عهده بگیرد و یا کشوری که به لحاظ تاریخی به آرژانتین نزدیک باشد. مثل چیزی که مردم در خصوص پرتغال می گویند. مارادونا می خواهد به خانوادهاش نزدیک باشد.
دیه گو مارادونا به دلیل کسب نتایج ضعیف در رقابت های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی از سمت مربیگری این تیم برکنار شد.
pnugirl
12-08-2010, 12:58 AM
ينس لمان و اشتفان افنبرگ، نامزد مديريت کلن
اوليور کان هم ديگر گزينه بود که احتمال پيوستن او به کلن به صفر رسيد.
باشگاه افسی کلن اکنون اعلام کرده به دنبال ینس لمان، دروازهبان سابق آلمان برای پست مدیریت کل باشگاه است. این خبر 24 ساعت پس از آن منتشر شد که اعلام شده بود این باشگاه خواهان اولیور کان، رقیب بزرگ لمان در دوران بازی است.
کلوس هورستمان، مدیر استراتژیک ارشد کلن به روزنامه اکسپرس گفت: «لمان نامزدی جالب است که بیتردید توجه هواداران را جلب خواهد کرد.»
در هر حال، این روزنامه فاش کرد که برای بازگشت لمان به فوتبال نیاز به پیشنهادی بسیار عالی و غیر قابل مقاومت وجود دارد، چرا که او دارد از زندگی با خانواده در سواحل دریاچه اشتارنبرگ لذت میبرد.
لمان 41 ساله دورانی درخشان را در فوتبال پشت سر گذاشت و 61 بازی ملی در کارنامه خود رقم زد. او برای شالکه، بروسیا دورتموند، میلان، آرسنال و اشتوتگارت هم بازی کرد.
در عین حال، سومین ستاره سابق تیم ملی آلمان هم کاندیدای مدیریت کلن است: اشتفان افنبرگ، اسطوره سابق بروسیا مونشنگلادباخ و بایرن مونیخ که البته گفته مربیگری را ترجیح می دهد: «به نظرم مدیر ورزشی باید رابطهای احساسی با باشگاه داشته باشد، چیزی که من با کلن ندارم. به همین دلیل خود را از لیست کنار می کشم. من همچنین دارم درس میخوانم تا در ماه آوریل مدرک مربیگری بگیرم.»
pnugirl
12-08-2010, 12:59 AM
پراندلي: تيم ملي منتظر آنتونيو کاسانو است
مربي ايتاليا ميگويد جاي کاسانو در تيم ملي گرفته نشده.
چزاره پراندلی، مربی تیم ملی ایتالیا میگوید جایگاه آنتونیو کاسانو در تیم ملی، با وجود مسائل اخیری که برایش پیش آمده محفوظ است.
آینده کاسانو در هر دو سطح باشگاهی و ملی به حالت تعلیق درآمده، چرا که مشخص نیست هیئت قضاوت لگا سری آ درباره او چه تصمیمی بگیرد. دو ماه است مشکلی بزرگ بین او و سمپدوریا به وجود آمده و این هیئت قرار است درباره فسخ قرارداد او با باشگاهش تصمیم بگیرد.
با این حال پراندلی میگوید او پس از حل مشکلات به تیم ملی برخواهد گشت: «من هیچ توصیه خاصی برای کاسانو ندارم. فقط میگویم که منتظر بازگشت سریع او هستم.»
پراندلی همچنین درباره دعوای اخیر ماریو بالوتلی با ژروم بواتنگ در تمرینات منچسترسیتی گفت: «همه در تمرینات دعوا میکنند و فکر نمیکنم مشکل خاصی باشد.»
چزاره پراندلی، مربی تیم ملی ایتالیا میگوید جایگاه آنتونیو کاسانو در تیم ملی، با وجود مسائل اخیری که برایش پیش آمده محفوظ است.
آینده کاسانو در هر دو سطح باشگاهی و ملی به حالت تعلیق درآمده، چرا که مشخص نیست هیئت قضاوت لگا سری آ درباره او چه تصمیمی بگیرد. دو ماه است مشکلی بزرگ بین او و سمپدوریا به وجود آمده و این هیئت قرار است درباره فسخ قرارداد او با باشگاهش تصمیم بگیرد.
با این حال پراندلی میگوید او پس از حل مشکلات به تیم ملی برخواهد گشت: «من هیچ توصیه خاصی برای کاسانو ندارم. فقط میگویم که منتظر بازگشت سریع او هستم.»
پراندلی همچنین درباره دعوای اخیر ماریو بالوتلی با ژروم بواتنگ در تمرینات منچسترسیتی گفت: «همه در تمرینات دعوا میکنند و فکر نمیکنم مشکل خاصی باشد.»
pnugirl
12-08-2010, 01:00 AM
شواين اشتايگر: بايرن هنوز بهتر از دورتموند است
باستين شواين اشتايگر، ستاره ملي پوش بايرن، اعلام کرد که تيمش همچنان تيم بهتري از بورسيا دورتموند محسوب مي شود.
اين در حالي است که قهرمان فصل گذشته بوندس ليگا هنوز نتوانسته در رقابت هاي اين فصل به روزهاي اوجش بازگردد و در حال حاضر در رتبه ششم بوندس ليگا قرار دارد اما در سوي ديگر، دورتموندي ها با پيروزي هاي پياپي هر هفته فاصله شان با ساير تيم ها را در صدر جدول را افزايش مي دهند.
شواين اشتايگر در مصاحبه با يورو اسپورت گفت:" من همچنان اعتقاد دارم بايرن مونيخ تيم بهتري از دورتموند است. هنوز در رقابت هاي اين فصل تيمي نديدم که از ما بهتر باشد.
نمي خواهم بگويم دورتموند بد بازي مي کند ؛ مووع اصلا اين نيست. آنها از کيفيت بالايي برخوردارند. آنها بسيار تهاجمي بازي مي کنند و معمولا دوندگي زيادي دارند.
آنها تاکنون حتي در بازي هاي بدشان نيز به پيروزي رسيده اند در حالي که ما دائما مساوي مي کنيم. آنها تاکنون بسيار خوش شانس بودند. ما اين فصل آنها را در دورتموند شکست داديم. تنها ديداري که ما شايسته کسب سه امتياز در آن نبوديم، بازي مقابل ماينتس بود."
pnugirl
12-08-2010, 01:00 AM
زامپاريني: اشتباه پاستوره موجب شكست ما شد
ديدار پالرمو مقابل ناپولي تا دقايق پاياني با نتيجه تساوي در جريان بود اما اشتباه پاستوره شکست پالرمو را رقم زد.
پس از شکست پالرمو مقابل ناپولي در آخرين دقايق، مائوريسيو زامپاريني، رئيس باشگاه پالرمو، خاوير پاستوره، ستاره تيمش را مورد سرزنش قرار داد.
اين ديدار تا دقايق پاياني با نتيجه تساوي به در جريان بود اما اشتباه پاستوره موجب شکست پالرمو شد. هر دو تيم موقعيت هايي براي گلزني داشتند اما اين ناپولي بود که توانست گل برتري را به ثمر برساند.
زامپاريني در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بعضي از بازيکنان ما در رختکن سرشان را گرفته بودند. نمي شد به پاستوره نگاه کرد.
اگر او در ميانه زمين آن اشتباه را انجام نمي داد ما نمي باختيم. او همچنين ميلياچيو را مجبور به اشتباه کرد. بازي ديوانه کننده اي بود اما به اشتباه خودمان باختيم."
O M I D
12-08-2010, 09:44 PM
موتو محکوم به پرداخت جريمه به باشگاه چلسي شد
فيفا ستاره رومانيايي را که به دليل مصرف کوکائين از چلسي اخراج شده بود، به پرداخت جريمه به اين باشگاه محکوم کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg آدريان موتو، مهاجم فيورنتينا، که در سال 2004 به دليل مصرف کوکائين از باشگاه چلسي اخراج شد، نمي تواند خسارت 17173990 يورويي اش به اين باشگاه را بپردازد.
پس از اينکه آزمايش اعتياد موتو مثبت اعلام شد، باشگاه لندني قرارداد او را فسخ کرد. مدتي بعد فيفا ستاره رومانيايي را مجرم شناخت و او را به پرداخت جريمه به باشگاه چلسي محکوم کرد.
موتو به اين راي در دادگاه عالي ورزش اعتراض کرد اما آنها نيز راي فيفا را تاييد کردند.
با اين وجود گاتزتا دلو اسپورت ادعا کرد که اين بازيکن توانايي پرداخت اين مبلغ را ندارد. به همين دليل باشگاه چلسي به دادگاهي در آمريکا مراجعه کرده اند تا بتوانند 6 ميليون دارايي موتو در اين کشور را توقيف کنند اما مشخص شد اين دارايي ها به نام اشخاص ديگري است و آبي ها نمي توانند چنين کاري بکنند.
O M I D
12-08-2010, 09:45 PM
فرگوسن: براي فيفا كلمه دموكراسي كلمه جديدي است
سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد پس از عدم موفقيت انگليس در دستيابي به ميزباني جام جهاني 2018 بار ديگر فيفا را مورد انتقاد قرار داد و گفت که اين نهاد هيچگاه به طور کامل دموکراتيک نبوده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در راي گيري فيفا براي ميزباني جام جهاني 2018 انگليس تنها 2 راي به دست آورد و در همان مرحله اول حذف شد و همين مسئله بار ديگر بحث هاي زيادي را در مورد نحوه انتخاب کشور ميزبان و شيوه راي گيري به وجود آورد.
بسياري معتقدند که در حالي که فيفا بيش از 200 عضو دارد، چرا تنها 22 نفر بايد در انتخابات حق راي داشته باشند.فرگوسن نيز که از نتيجه راي گيري و انتخاب روسيه به عنوان کشور ميزبان آشکارا ناراضي است، در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" مسئله نااميدکننده براي من اين است که تنها 2 راي به دست آورديم. همه واقعا شوکه شدند. اما نمي دانم چگونه مي توان ساختار فيفا را تغيير داد.
22 عضو فيفا را که نمي توان تنها با يک درخواست ساده عوض کرد. مي دانيد اين اتفاق چقدر دشوار است؟
براي فيفا کلمه دموکراسي کلمه جديدي است."
O M I D
شواين اشتايگر: بايرن هنوز بهتر از دورتموند است
باستين شواين اشتايگر، ستاره ملي پوش بايرن، اعلام کرد که تيمش همچنان تيم بهتري از بورسيا دورتموند محسوب مي شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اين در حالي است که قهرمان فصل گذشته بوندس ليگا هنوز نتوانسته در رقابت هاي اين فصل به روزهاي اوجش بازگردد و در حال حاضر در رتبه ششم بوندس ليگا قرار دارد اما در سوي ديگر، دورتموندي ها با پيروزي هاي پياپي هر هفته فاصله شان با ساير تيم ها را در صدر جدول را افزايش مي دهند.
شواين اشتايگر در مصاحبه با يورو اسپورت گفت:" من همچنان اعتقاد دارم بايرن مونيخ تيم بهتري از دورتموند است. هنوز در رقابت هاي اين فصل تيمي نديدم که از ما بهتر باشد.
نمي خواهم بگويم دورتموند بد بازي مي کند ؛ مووع اصلا اين نيست. آنها از کيفيت بالايي برخوردارند. آنها بسيار تهاجمي بازي مي کنند و معمولا دوندگي زيادي دارند.
آنها تاکنون حتي در بازي هاي بدشان نيز به پيروزي رسيده اند در حالي که ما دائما مساوي مي کنيم. آنها تاکنون بسيار خوش شانس بودند. ما اين فصل آنها را در دورتموند شکست داديم. تنها ديداري که ما شايسته کسب سه امتياز در آن نبوديم، بازي مقابل ماينتس بود."
O M I D
ينس لمان و اشتفان افنبرگ، نامزد مديريت کلن
اوليور کان هم ديگر گزينه بود که احتمال پيوستن او به کلن به صفر رسيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgباشگاه افسی کلن اکنون اعلام کرده به دنبال ینس لمان، دروازهبان سابق آلمان برای پست مدیریت کل باشگاه است. این خبر 24 ساعت پس از آن منتشر شد که اعلام شده بود این باشگاه خواهان اولیور کان، رقیب بزرگ لمان در دوران بازی است.
کلوس هورستمان، مدیر استراتژیک ارشد کلن به روزنامه اکسپرس گفت: «لمان نامزدی جالب است که بیتردید توجه هواداران را جلب خواهد کرد.»
در هر حال، این روزنامه فاش کرد که برای بازگشت لمان به فوتبال نیاز به پیشنهادی بسیار عالی و غیر قابل مقاومت وجود دارد، چرا که او دارد از زندگی با خانواده در سواحل دریاچه اشتارنبرگ لذت میبرد.
لمان 41 ساله دورانی درخشان را در فوتبال پشت سر گذاشت و 61 بازی ملی در کارنامه خود رقم زد. او برای شالکه، بروسیا دورتموند، میلان، آرسنال و اشتوتگارت هم بازی کرد.
در عین حال، سومین ستاره سابق تیم ملی آلمان هم کاندیدای مدیریت کلن است: اشتفان افنبرگ، اسطوره سابق بروسیا مونشنگلادباخ و بایرن مونیخ که البته گفته مربیگری را ترجیح می دهد: «به نظرم مدیر ورزشی باید رابطهای احساسی با باشگاه داشته باشد، چیزی که من با کلن ندارم. به همین دلیل خود را از لیست کنار می کشم. من همچنین دارم درس میخوانم تا در ماه آوریل مدرک مربیگری بگیرم.»
O M I D
12-08-2010, 09:46 PM
اوليور کان: نوير از شالکه برود تا مانند کاسياس، بوفون و چک شود
او گفته نوير ميتوانند مانند کاسياس، چک، بوفون و سزار دروازهباني سطح جهاني شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgاولیور کان، دروازهبان تیم ملی آلمان بر این باور است که مانوئل نویر باید شالکه را به مقصد باشگاه بزرگتری ترک کند تا به دروازهبانی «سطح جهانی» تبدیل شود.
اخبار زیادی از رفتن این دروازهبان 24 ساله از شالکه و پیوستن او به بایرن مونیخ و منچستریونایتد شنیده میشود.
کان میگوید اگر او به باشگاهی برود که حضوری دائم در لیگ قهرمانان دارد میتواند دوران حرفهای بهتری داشته باشد.
کان میگوید: «تصور میکنم او بازیکنی در سطح جهانی خواهد شد. اما او باید یک گام به پیش بردارد و به یکی از باشگاههای بزرگ برود. او آنجا میتواند مرتبا در لیگ قهرمانان بازی کند. او البته با شالکه گاه و بیگاه در این رقابتها حضور مییابد، اما نه هر سال.
کاسیاس از رئال مادرید، چک از چلسی و بوفون از یوونتوس در سطح جهانی هستند. ژولیو سزار از اینتر هم خوب است. مانوئل نویر هم میتواند وارد این دسته شود.»
نویر که متولد گلزنکرشن است و از چهار سالگی در شالکه حضور داشته، اخیرا گفته با وجود طرفداری بسیار از باشگاه شهرش، اگر شالکه نتواند به لیگ قهرمانان برسد گزینه دیگری به جز ترک این باشگاه نخواهد داشت.
گفته میشود کتی، نامزد مونیخی او از او خواسته به بایرن برود، اما فلیکس ماگات، مربی شالکه اخیرا گفته نویر در کوتاهمدت جایی نخواهد رفت.
O M I D
12-08-2010, 09:46 PM
پلاتيني: اين نفرات خاطي فرانسه در جام جهاني را محروم كنيد
رئيس يوفا اعلام کرد بازيکنان خاطي فرانسه که در جام جهاني 2010 موجب آشوب در اردوي اين تيم شدند بايد بيش از اينها محروم شوند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ميشل پلاتيني با تاکيد بر اين نکته که محروميت هاي در نظر گرفته شده براي اين بازيکنان کافي نيست عنوان کرد: فدراسيون فوتبال فرانسه بايد توجه بيشتري به اين موضوع داشته باشد و براي جلوگيري از پيش آمدهاي مشابه، بايد اين بازيکنان را تا پايان عمر ورزشي از حضور در تيم ملي محروم کند.
نيکلاس آنلکا که در بازي هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به فرانسه بازگردانده شد، به مدت 18 ماه محروم شده است. همچنين پاتريس اورا 5 جلسه، فرانک ريبري 3 جلسه و جرمي تولالان يک جلسه از بازي در تيم ملي محروم شده اند.
فرانسه در جام جهاني در 3 ديدار خود نتوانست به پيروزي دست يابد و در همان دور اول از جام کنار رفت.
O M I D
12-08-2010, 09:47 PM
پراندلي: تيم ملي منتظر آنتونيو کاسانو است
مربي ايتاليا ميگويد جاي کاسانو در تيم ملي گرفته نشده.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg چزاره پراندلی، مربی تیم ملی ایتالیا میگوید جایگاه آنتونیو کاسانو در تیم ملی، با وجود مسائل اخیری که برایش پیش آمده محفوظ است.
O M I D
12-08-2010, 09:47 PM
پيشرفت در مذاكره براي توقف اعتصاب بازيكنان فوتبال ايتاليا
رييس اتحاديه بازيکنان فوتبال ايتاليا گفت:در مذاکره با مسئولان مسابقات سري آ اين کشور براي جلوگيري از اعتصاب بازيکنان، در چند موضوع به توافقاتي دست يافته است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اين مذاکرات روز سه شنبه ميان مسئولان مسابقات فوتبال سري آ ايتاليا و اتحاديه بازيکنان فوتبال اين کشور انجام شد و '' جيان کارلو آبته'' رييس فدراسيون فوتبال ايتاليا ترتيب دهنده آن بود.
سرجيو کامپانا رييس اتحاديه بازيکنان فوتبال ايتالياگفت: در شش موضوع کلي درباره پيش نويس قراردادهاي بازيکنان به توافق رسيده ايم ولي در عين حال پيش از اعلام نتيجه مذاکرات براي تعيين قراردادها اين اتحاديه با بازيکنان فوتبال مشورت خواهد کرد.
اين اتحاديه تاکنون با آن بخش از پيش نويس قراردادهاي بازيکنان که به باشگاه ها اجازه مي دهد بازيکناني را که مايل به جذبشان نيستند از جلسات تمرين دور نگه دارند، موافقت نکرده است.
''جيان کارلو آبته'' رييس فدراسيون فوتبال ايتاليا، مذاکرات طرفين را در روز سه شنبه هماهنگ کرد و هدف او جلوگيري از اعتصاب پايان هفته فوتباليست هاي ايتاليايي بود.
دو طرف در ماه سپتامبر توافق کردند اعتصابي که قرار بود 24 و 25 سپتامبر(دوم و سوم مهر) برگزار شود، صورت نگيرد اما اتحاديه بازيکنان فوتبال هشدار داد اگر اصلاحاتي در پيش نويس قراردادها تا سي ام نوامبر صورت نگيرد بار ديگر برنامه اعتصاب را ترتيب خواهد داد.
روز يکشنبه آينده که احتمالا روز موعود براي اعتصاب فوتباليست هاي ايتاليايي است، قرار است يوونتوس با لاتزيو و آث ميلان با بولونيا مسابقه دهد.
O M I D
12-08-2010, 09:49 PM
آرسنال، نصري را براي پنج سال ديگر ميخواهد
منايع رسانهاي انگليس از تلاش باشگاه آرسنال براي امضاي قراردادي جديد با بازيکن فرانسوي اين تيم خبر دادند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در شرايطي که سمير نصري امسال در رقايتهاي ليگ برتر بازيهاي قابل توجهي يراي تيم شهر لندن انجام داده، مقامات باشگاه سعي دارند شرايط عقد قراردادي جديد 5 سالهاي را مهيا کنند.
اين بازيکن 23 ساله که امسال براي تيمش موفق به زدن 11 گل شده، با انجام بازيهاي مطلوب خوش درخشيده است.
وي دو سال قبل در ازاي 16 ميليون پوند از تيم المپيک مارسي به جزيره مهاجرت کرد.
O M I D
12-08-2010, 09:49 PM
ادامه معالجات يك منچستري هميشه مصدوم
هافبک انگليسي هميشه مصدوم تيم فوتبال منچستريونايتد براي معالجه به مونيخ رفت.
اوون هارگريوز روز گذشته براي انجام معالجات خود در مؤسسه پزشکي دکتر ويلهلم مولر ولفارت به آلمان رفت.
اين بازيکن 29 ساله که تا 3 فصل قبل عضو تيم بايرن مونيخ آلمان بود، در دوران حضورش نزد شياطين سرخ همواره با مشکل مصدوميت روبرو بوده است. هارگريوز که اينک درگير آسيبديدگي تاندون آشيل است، پس از عدم نتيجهگيري لازم از معالجات در وطنش، ترجيح داد در مرکز پزشکي معتبر فوق که تاکنون پذيراي بازيکنان صدمهديده بسياري از سراسر جهان و از جمله ايران بوده، برنامههاي مداوا را ادامه دهد.
O M I D
12-08-2010, 09:50 PM
ديديه دروگبا: قلب من در مارسي است
مهاجم ساحل عاجي تيم فوتبال چلسي در آستانه ديدار اين تيم با مارسي در چارچوب رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا گفت قلب او هنوز به عشق مارسي ميتپد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این بازیکن 32 ساله به جایی برمی گردد که تنها یک فصل در آنجا حضور داشته اما نقش یک اسطوره را در نزد هواداران تیم فرانسوی پیدا کرده است.
دروگبا اظهار داشت: به خانهام بازگشتهام. این ملاقاتی است که من انتظارش را می کشیدهام. از زمانهای دور طرفدار مارسی بودهام و ویروس آن در خونم گسترش یافته است. فقط یک فصل در مارسی بودم اما این تیم دل مرا درربود.
وی افزود: دوست نداشتم به چلسی بپیوندم. این تیم بازیکنان بزرگی دارد اما برای من چندان معنایی ندارد. من عاشق مارسی هستم.
تیمهای فوتبال مارسی و چلسی امشب در آخرین بازی باقیمانده از مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
O M I D
12-08-2010, 09:50 PM
گالياني: ميلان فقط به خريد يک مهاجم نياز دارد
آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان در صحبتهايي اعلام کرد که سران اين باشگاه در بازار نقل و انتقالات زمستاني تنها به دنبال خريد يک مهاجم هستند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg میلان که در حال حاضر صدرنشین رقابتهای سری آ است، 5 مهاجم باکیفیت را دراختیار دارد ولی مصدومیت الکساندر پاتو و فیلیپو اینزاگی، تعداد مهاجمان آماده این تیم را به 3 نفر رسانده.
گالیانی در این رابطه به کانال میلان گفت:« اینزاگی امیدوار است که تا پیش از پایان یافتن رقابتهای این فصل به میادین بازگردد و از ته قلبم برایش آرزوی موفقیت می کنم. تنها جای خالی ای که به دنبال پر کردن آن در تیممان هستیم، جای خالی پیپو اینزاگی است. بازی کردن در میلان کار سختی است و به همین دلیل است که به دنبال یک قهرمان هستیم.»
نایب رئیس میلان ادامه داد:« در حال حاضر گزینه های زیادی را پیش رو نمی بینم.باید ببینیم که در بازار زمستانی مهاجمی به تیم ما اضافه خواهد شد یا شرایط به همین ترتیب باقی خواهد ماند.»
O M I D
12-08-2010, 09:51 PM
شوچنکو پس از يورو2012 خداحافظي مي کند
آندري شوچنکو، اسطوره فوتبال اوکراين و دارنده توپ طلاي سال 2004، روز سه شنبه اعلام کرد که در پايان رقابتهاي يورو2012 که در کشورهاي اوکراين و لهستان برگزار خواهد شد، از فوتبال خداحافظي خواهد کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg شوچنکوی 34 ساله که درحال حاضر در دیناموکیف توپ می زند، گفت:« می خواهم درپایان رقابتهای یورو2012 از فوتبال خداحافظی کنم.»
او که اخیرا صدمین بازی ملی اش را با پیراهن تیم ملی اوکراین انجام داده،در انتظار کسب عنوان قهرمانی با دیناموکیف است؛ تیمی که در حال حاضر بعد از شاختار دونستک در رده دوم جدول لیگ اوکراین قرار دارد.
شوچنکو هفت فصل را در رختکن میلان سپری کرد و در طول این مدت 127 گل برای روسونری به ثمر رساند.او در آگوست سال 2009 به دیناموکیف بازگشت و زیر نظر سویه تیکو لوبانوفسکی برایش به سان یک پدر است، فوتبالش را ادامه داد.
O M I D
12-08-2010, 09:51 PM
احتمال غيبت سيمونه په په در ديدار مقابل لاتزيو به دليل ابتلا به آنفلونزا
سيمونه په په، بازيکن يوونتوس دچار بيماري آنفلونزا شده و ممکن است ديدار حساس تيمش مقابل لاتزيو را از دست بدهد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg او به دليل بيماري در تمرينات امروز تيمش در وينووو حضور پيدا نکرد؛ و هرچند توتواسپورت بيماري او را جزيي توصيف کرد اما حضور او در ديدار مقابل لاتزيو همچنان در هاله اي از ابهام قرار دارد.
با اين وجود او تا روز يکشنبه فرصت خواهد داشت تا خود را براي اين ديدار آماده کند. په په در رقابت هاي اين فصل براي يوونتوس بسيار خوب کار کرده و در ديدارهاي تيمش مقابل کاتانيا و فيورنتينا گل هاي حساسي به ثمر رسانده است.
پيروزي در ديدار مقابل لاتزيو مي تواند بانوي پير را به رتبه دوم جدول برساند و به همين دليل غيبت په په در اين ديدار مي تواند براي دل نري بسيار ناراحت کننده باشد.
در مقابل زدنک گرايگرا که از ماه اکتبر به دليل مصدوميت از ميادين دور بود، دوران نقاهت را به کلي پشت سر گذاشته و در تمرينات امروز تيمش حضور پيدا کرد.
O M I D
12-08-2010, 09:52 PM
اينتر به دنبال لوكا كاستينيوس، ستاره جوان فاينورد
مارکو برانکا، مدير ورزشي اينتر، روز دوشنبه به هلند رفت تا با لئوبين هاکر، مدير فني فاينورد در مورد انتقال اين مهاجم 18 ساله صحبت کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به گزارش رسانه هاي هلندي، باشگاه اينتر به دنبال به خدمت گرفتن لوکا کاستينيوس، ستاره جوان فاينورد است.
پيش از اين اعلام شده که باشگاه ايتاليايي وضعيت پيشرفت اين بازيکن را به دقت زير نظر دارد اما امروز نشريه آلمين داگبلاد ادعا کرد که مديران نرآتزوري آماده مي شوند تا اولين پيشنهاد را براي خريد اين بازيکن ارائه دهند.
نشريه هلندي ادعا کرد مارکو برانکا، مدير ورزشي اينتر، روز دوشنبه به هلند رفت تا با لئوبين هاکر، مدير فني فاينورد در مورد انتقال اين مهاجم 18 ساله صحبت کند.
گفته مي شود برانکا از نتيجه اين مذاکره راضي است و اکنون آماده است تا اين ستاره تيم ملي زير 19 ساله هاي هلند را به خدمت بگيرد.
کاستانيوس محصول آکادمي جوانان فاينورد است و بعد از اينکه فصل گذشته اولين بازي اش را براي تيم اول باشگاه انجام داد، به سرعت به يکي از بازيکنان اصلي تيم تبديل شد.
احتمالا اينتري ها قصد دارند براي آينده روي اين بازيکن سرمايه گذاري کنند و اميدوارند پيش از اينکه باشگاه هايي مانند آرسنال، چلسي، ليورپول و منچستريونايتد دست به کار شوند، هرچه زودتر اين ستاره جوان را به خدمت بگيرند.
O M I D
12-09-2010, 09:55 PM
شوايناشتايگر: تورستن فينک ميتواند روزي مربي بايرن شود
باستين شوايناشتايگر، هافبک بايرن مونيخ جديدترين چهرهاي است که از مربيگري تورستن فينک در بازل سوييس ستايش کرده است. او گفته هافبک سابق بايرن مونيخ ميتواند در آينده به مونيخ بازگردد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg شوایناشتایگر میگوید: «حتی به عنوان بازیکن هم بسیار به ما درباره نظم و انضباط، جایگیری و تاکتیک میآموخت. برای ما روشن بود که او روزی مربی میشود. کسی چه میداند، شاید او روزی به عنوان مربی به بایرن برگردد.»
اوتمار هیتسفلد نیز به ستایش کیفیت فینک پرداخته است. مربی تیم ملی سوییس میگوید: «مطمئنم که تورستن میتواند مربی خیلی خوبی برای بایرن باشد. او ذهنیت و خودباوری لازم را دارد. او در بازل ثابت کرده میتواند فشار مربیگری تیمی مدعی قهرمانی را تحمل کند.»
بایرن امشب در آلیانس آرهنا به مصاف بازل میرود. برای صعود تیم سوییسی، آنها باید بایرن را در آلمان ببرند و رم هم مقابل کلوژ باید ببازد.
O M I D
12-09-2010, 09:56 PM
منچستر سيتي بدنبال جذب فن بومل
با پايان قرارداد فن بومل، به نظر ميرسد که او در انتهاي فصل باواريا را ترک کند
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبه گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ؛مطابق گزارش های رسیده از آلمان، منچستر سیتی علاقه خود به جذب مارک فن بومل هافبک هلندی بایرن را به این باشگاه اعلام کرده است. فن بومل تا پایان فصل با بایرن قرارداد دارد و به احتمال زیاد با اتمام قرارداد خود باواریا را ترک خواهد کرد.
هافبک 33 ساله بایرن و کاپیتان تیم ملی هلند که در فینال بازی های جام جهانی نیز به همراه هلند حاضر بود، معتقد است که هنوز هم میتواند در سطح بالای فوتبال حضور داشته باشد.
چند باشگاه دیگر نیز مانند تاتنهام و آیندهوون خواهان جذب هافبک دفاعی بایرن هستند. اما روبرتو مانچینی سرمربی منچستر سیتی برای تقویت خط هافبک خود با حضور فن بومل بسیار امیدوار است.
O M I D
12-09-2010, 09:57 PM
برزيل با هلند، آلمان و فرانسه بازي ميکند
آنها در سال 2011 در ديدارهايي دوستانه به مصاف اين تيمها خواهند رفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgریکاردو تکسیرا، رییس اتحادیه فوتبال برزیل اعلام کرده که تیم ملی برزیل در ژوئن 2011 به مصاف هلند خواهد رفت. این بازی در یکی از 12 ورزشگاهی برگزار میشود که قرار است میزبان جام جهانی 2014 باشند.
برزیل و هلند آخرین بار در جام جهانی 2010 به مصاف هم رفتند و هلند با وجود آن که از برزیل عقب افتاد توانست دو بر یک پیروز شود.
برزیلیها 9 فوریه هم با فرانسه بازی دوستانهای برگزار خواهند کرد. این بازی در پاریس انجام میشود.
برزیلیها در نهایت در 10 آگوست در اشتوتگارت با آلمان بازی میکنند.
برزیل در جولای 2011 در کوپا آمهریکا در آرژانتین به میدان میرود. آنها قهرمان دو دوره قبلی این تورنمنت شده و قصد دارند سال بعد سهگانه خود را کامل کنند.
O M I D
12-09-2010, 09:58 PM
باتيستا: تيم من 2 کاپيتان دارد؛ مسي و ماسچرانو!
سرمربي تيم ملي آرژانتين اعلام کرده که تيم آينده اش بايد برپايه حضور مسي ساخته شود
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgسرخیو باتیستا، سرمربی تیم ملی آرژانتین درگفت و گو با کانال تی.وای.سی، از برنامه هایش برای آینده آلبی سلسته صحبت کرد و درعین حال به تمجید از بارسلونا و لیونل مسی پرداخت:« چه کسی دوست ندارد که تیمش مثل بارسلونا بازی کند؟! دست یافتن به تکاملی که در بارسلونا دیده می شود، کار بسیار سختی است.این ایده و سبک بازی ای است که من واقعا خوشم می آید و بازیکنان مناسب برای پیاده سازی این سبک بازی را داریم.»
سرمربی تیم ملی آرژانتین به خوبی می داند که برای دستیابی به هدفش، نقطه بسیار مهمی به نفع او رای می دهد:«ما بهترین بازیکن دنیا که لیونل است را در اختیار داریم و باید تیممان را برپایه مسی بنا کنیم.البته این بدان معنا نیست که لیونل تیم ملی را نجات خواهد داد،بلکه باید تیمی را شکل بدهیم که مالکیت زیادی برتوپ و میدان داشته و با احترام نسبت به توپ رفتار کنند.»
باتیستا کاملا واضح و روشن می داند که چه باید بکند:« باید به دنبال بازیکنانی باشیم که ازنظر تکنیکی برجسته باشند و نه فقط از نظر فیزیکی.ما بازیکنان خوبی از نظرکیفیت تکنیکی داریم و با حضور مسی سه چهارم مشکلات حل است.باید توپ را به بهترین نحو ممکن هدایت کنیم.»
سرمربی آلبی سلسته در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« ما در تیممان دو کاپیتان داریم، ماسچرانو و مسی. هراتفاقی که بیفتد من همیشه با این دو نفر صحبت می کنم.»
O M I D
12-09-2010, 09:59 PM
مربي ميلان : پرکردن جاي خالي زلاتان خيلي سخت است
ماسيميليانو الگري در صحبتهايي اعلام کرد که پيدا کردن يک جايگزين براي زلاتان ايبراهيموويچ در ترکيب تيمش کار بسيار سختي است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgماسیمیلیانو الگری ،مربی میلان از اینکه تیمش نتوانست در دیدار دور ششم رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل آژاکس گلی را به ثمر برساند، بسیار مایوس شده است.
میلان در این دیدار با نتیجه 0-2 مغلوب آژاکس شد.
الگری در این دیدار زلاتان ایبراهیموویچ را در اختیار نداشت و این کار را برای روسونری سخت کرده بود.
در پایان این مسابقه مربی میلان به اسکای سپورت گفت:« فکر می کنم که دلیل اصلی این شکست، کمبود انگیزه در بازیکنان تیم ما بود.البته هیچ کسی دوست ندارد که ببازد.این یک بازی از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست و ما انگیزه های زیادی برای ارائه بازی به مراتب بهتری نداشتیم.»
مربی میلان ادامه داد:« زمانی که به بازیکن مهمی مثل زلاتان استراحت می دهی، شرایط سختی را تجربه می کنی؛ چون ما معمولا با دو فوروارد بازی می کنیم که پشت سر او قرار می گیرند.فکر می کنم بازیکنانم نهایت تلاششان را در دیدار چهارشنبه شب به کار گرفتند.هیچ جانشینی برای ایبرا نیست ولی ویژگی های تیم نباید در غیاب یک بازیکن تغییر زیادی بکند. رونالدینیو و روبینیو دو بازیکن کاملا متفاوت هستند.من باید به ایبرا استراحت می دادم و همین کار را هم کردم.»
روسونری به رغم این شکست، به عنوان تیم دوم گروه جی، پس از رئال مادرید به مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت.
O M I D
12-09-2010, 10:02 PM
ناني: در حال حاضر آرسنال خطرناك تر از چلسي است
شاگردان ونگر در حال حاضر در صدر جدول ليگ برتر قرار دارند و ديدار روز دوشنبه مقابل منچستريونايتد مي تواند صدرنشيني آنها را تثبيت کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgناني، هافبک منچستريونايتد، تاکيد کرد که در حال حاضر آرسنال خطرناک تر از چلسي است.
شاگردان ونگر در حال حاضر در صدر جدول ليگ برتر قرار دارند و ديدار روز دوشنبه مقابل منچستريونايتد مي تواند صدرنشيني آنها را تثبيت کند.
اما پيروزي منچستريونايتد مي تواند آنها را با يک بازي کمتر بار ديگر به صدر جدول برگرداند. بازي هفته گذشته شياطين سرخ مقابل بلکپول به دليل شرايط جوي برگزار نشد.
ناني در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آرسنال در حال حاضر تهديد بزرگتري از چلسي است. چلسي در چند بازي اخير امتيازات زيادي از دست داده و اعتماد به نفس آنها اندکي کاهش يافته است.
اما پيروزي هاي آرسنال و رسيدن شان به صدر جدول اعتماد به نفس زيادي به آنها داده است."
آرسنالي ها تنها در يک ديدار از هشت ديدار خارج خانه اش در رقابت هاي اين فصل شکست خورده و پنج پيروزي و دو تساوي به دست آورده است. آنها همچنين در اين ديدارها 15 بار نيز گلزني کرده اند که بهترين آمار گلزني در ديدارهاي خارج از خانه براي تيم هاي ليگ برتري است.
" آرسنال در ديدارهاي خارج از خانه بسيار خوب کار کرده است. آنها در اين مدت پيشرفت زيادي داشته اند. در حال حاضر نصري مهمترين بازيکن آرسنال است.
دوست دارم مقابل آرسنال بازي کنم. بازي مقابل هر تيم بزرگي جالب توجه است اما من هميشه در اين ديدارها خوب کار کرده ام. اگر بتوانيم مقابل آرسنال و چلسي به پيروزي برسيم، شانس زيادي براي قهرماني در ليگ برتر داريم."
O M I D
12-09-2010, 10:03 PM
سسك فابرگاس: تنها در صورت برطرف شدن كامل مصدوميتم مقابل منچستريونايتد بازي مي كنم
اما فابرگاس تاکيد کرد تنها در صورتي که مصدوميت اش از ناحيه همسترينگ برطرف شود، در اين ديدار به ميدان خواهد رفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgسسک فابرگاس، کاپيتان آرسنال، اعلام کرد تنها در صورتي در ديدار اين هفته تيمش مقابل منچستريونايتد به ميدان خواهد رفت که مصدوميتش کاملا برطرف شده باشد.
توپچي ها در ديداري حساس در الدترافورد به مصاف منچستريونايتد به ميدان خواهد رفت، ديداري که مي تواند موجب ادامه صدرنشيني آرسنال شود اما فابرگاس تاکيد کرد تنها در صورتي که مصدوميت اش از ناحيه همسترينگ برطرف شود، در اين ديدار به ميدان خواهد رفت.
او در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه آرسنال گفت:" دوست دارم براي ديدار مقابل منچستريونايتد کاملا آماده باشم اما بايد ببينيم چه رخ خواهد داد.
تنها در صورتي در الدترافورد به ميدان خواهم رفت، که مصدوميتم کاملا برطرف شده باشد زيرا نمي خواهم با حضور در اين ديدار بار ديگر مصدوم شوم."
اين ستاره اسپانیایی اکثر بازي هاي اين فصل تيمش را به دليل مصدوميت از دست داده و به دنبال اين است که به زودي بار ديگر به ميادين بازگردد.
" براي برگشت بايد کمي صبر کنم. چند روزي است که از خانه خارج مي شوم و مي دوم. شرايط خوبي دارم و احساس بهتري نسبت به قبل دارم."
O M I D
12-09-2010, 10:05 PM
جريمه 30 هزار يورويي ستاره هاي ساحل عاجي سويا
زوکورا و اندري روماريچ به دليل خروج از هتل محل اقمت تيم بدون هماهنگي جريمه شدند
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgديديه زوکورا و اندري روماريچ، بازيکنان ساحل عاجي سويا، توسط اين باشگاه 30 هزار يورو جريمه شدند. اين دو پس از شکست 5-0 تيم شان مقابل بارسلونا، بدون هماهنگي کادر فني از هتل شان خارج شدند و شب را خارج از هتل سپري کردند.
به گزارش سايت اختصاصي باشگاه سويا، دوربين هاي امنيتي لحظه خروج آنها از هتل را ثبت کرده بود.
روماريچ پيش از اين به دليل بي انظباطي از ترکيب تيم ملي ساحل عاج براي جام ملت هاي آفريقاي 2010 در آنگولا خط خورده بود.
زوکورا کاپيتان فعلي تيم ملي ساحل عاج است، پس از اينکه فرانسوا زاهوني، سرمربي جديد فيل ها دروگبا را به تيم ملي دعوت نکرد اما ممکن است اين اتفاق موجب شود زاهوني در تصميمش تجديد نظر کند.
O M I D
12-09-2010, 10:06 PM
غيبت شش هفته اي مهاجم اوساسونا
کامونياس در ديدار مقابل بارسلونا از ناحيه همسترينگ دچار آسيب ديدگي شد
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgباشگاه اوساسونا تاييد کرد که خاوير کامونياس، مهاجم اين تيم، که در شکست 3-0 مقابل بارسلونا لنگ لنگان بازي را ترک کرد، براي شش هفته دور از ميادين خواهد بود.
او که از ناحيه همسترينگ دچار آسيب ديدگي شده بود، در دقايق پاياني نيمه اول جاي خود را به والتر پاندياني داد. امروز باشگاه پامپلونايي مصدوميت او را تاييد کرد و مشخص شده که نمي تواند تيمش را براي شش هفته همراهي کند.
اوساسونا در حال حاضر شرايط خوبي را سپري نمي کند و در حال حاضر با 15 امتياز از 14 بازي در رتبه سيزدهم قرار دارند. آنها تنها 5 امتياز با منطقه خطر فاصله دارند و مصدوميت کامونياس مي تواند براي کاماچو بسيار ناراحت کننده باشد.
از سوي ديگر، سرخيو فرناندس، مدافع اوساسونا نيز از هم تيمي هايش خواسته تا بازي مقابل بارسلونا را فراموش کنند و روي بازي هفته آينده مقابل والنسيا تمرکز کنندو
" زندگي ادامه دارد. در مورد اين بازي زياد صحبت کرده ايم. پيروزي در مستايا بسيار دشوار است اما غير ممکن نيست. مي خواهيم روند نتايج بدمان در خارج از خانه را تغيير دهيم."
O M I D
12-09-2010, 10:06 PM
پلاتيني: اين بازيكنان به درد نخور را محروم كنيد
رئيس يوفا اعلام کرد بازيکنان خاطي فرانسه که در جام جهاني 2010 موجب آشوب در اردوي اين تيم شدند بايد بيش از اينها محروم شوند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgميشل پلاتيني در گفتوگو با يک مجله فرانسوي، با تاکيد بر اين نکته که محروميت هاي در نظر گرفته شده براي اين بازيکنان کافي نيست عنوان کرد: فدراسيون فوتبال فرانسه بايد توجه بيشتري به اين موضوع داشته باشد و براي جلوگيري از پيش آمدهاي مشابه، بايد اين بازيکنان را تا پايان عمر ورزشي از حضور در تيم ملي محروم کند.
نيکلاس آنلکا که در بازي هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به فرانسه بازگردانده شد، به مدت 18 ماه محروم شده است. همچنين پاتريس اورا 5 جلسه، فرانک ريبري 3 جلسه و جرمي تولالان يک جلسه از بازي در تيم ملي محروم شده اند.
فرانسه در جام جهاني در 3 ديدار خود نتوانست به پيروزي دست يابد و در همان دور اول از جام کنار رفت. پلاتيني بازيکنان خاطي را يک مشت کودن خطاب کرده و آنها را به درد نخور توصيف کرده است.
O M I D
12-09-2010, 10:07 PM
ادامه معالجات يك منچستري هميشه مصدوم
هافبک انگليسي هميشه مصدوم تيم فوتبال منچستريونايتد براي معالجه به مونيخ رفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبه نقل از روزنامه ديلي استار، اوون هارگريوز روز گذشته براي انجام معالجات خود در مؤسسه پزشکي دکتر ويلهلم مولر ولفارت به آلمان رفت.
اين بازيکن 29 ساله که تا 3 فصل قبل عضو تيم بايرن مونيخ آلمان بود، در دوران حضورش نزد شياطين سرخ همواره با مشکل مصدوميت روبرو بوده است. هارگريوز که اينک درگير آسيبديدگي تاندون آشيل است، پس از عدم نتيجهگيري لازم از معالجات در وطنش، ترجيح داد در مرکز پزشکي معتبر فوق که تاکنون پذيراي بازيکنان صدمهديده بسياري از سراسر جهان و از جمله ايران بوده، برنامههاي مداوا را ادامه دهد.
O M I D
12-10-2010, 06:39 PM
فرگوسن: طرفداران آن سرود توهينآميز عليه ونگر را نخوانند
باشگاه قرار است در اين زمينه سختگيري کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgسر الکس فرگوسن از هواداران باشگاه خواسته شعارهای زشت خود علیه آرسن ونگر، مربی آرسنال را متوقف کنند. دو تیم دوشنبه به مصاف هم میروند و برنده در صدر جدول قرار میگیرد.
در دیدارهای قبلی دو تیم در اولدترافورد، مربی فرانسوی مرتبا آماج آواز بیسلیقه طرفداران یونایتد قرار گرفته. منچستر یونایتد و فرگوسن خواستار پایان این کار شدهاند.
او گفته طرفداران یونایتد باید تیم خود را تشویق کنند.
نمایندگانی از طرف باشگاه در صورت مشاهده طرفدارانی که این آواز را میخوانند آنها را معرفی خواهند کرد تا تصمیمات سختگیرانهای دربارهشان انجام شود.
یکی از سخنگوهای یونایتد به روزنامه گاردین گفته: «بارها درباره این آواز نفرتانگیز صحبت کردهایم. ما از آن چشمپوشی نمیکنیم و از طرفداران بارها خواستهایم آن را کنار بگذارند، اما حرف ما نتیجه نداشته.
بسیاری از آوازها هست که طرفداران رقیب به آنها ایراد میگیرند و این بیتردید یکی از آنهایی است که تمامی طرفداران باشخصیت به آن اعتراض دارند.
ما علیه آنهایی که آن آواز را بخوانند اقدام شدیدی انجام خواهیم داد. بلیتهای فصل آنها فسخ میشود و افراد را از ورزشگاه بیرون خواهیم کرد.»
با این حال آندرو مانگان در سایت طرفدار آرسنال Arseblog مینویسد: «از این کار استقبال میکنیم اما مطمئن نیستم این سرود پایان یابد.
به نظرم آن قدر آن را در اولدترافورد خواندهاند که مردم نسبت به آن بیحس شدهاند. این برای آنها آواز دیگری است و به معنای آن فکر نمیکنند.»
O M I D
12-10-2010, 06:39 PM
فابرگاس و وضعيت نا معلوم وي براي بازي منچستر
ما کليچي را در راه بازگشت داريم و براي بازي دو شنبه آماده خواهد بود . او امروز حضور داشت . او مريض شده بود و هم اکنون اميدوار است شرايط سريع تر مهيا شود .
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبر اساس گزارش آرسن ونگر فرانسس فابرگاس هم اکنو بزرگ ترین سوال تیم آرسنال است و با وجود بازگشت وی به تمرینات حضور وی در مسابقه برابر منچستر در اخرین لحظات مشخص خواهد شد .
همچنین کایرن گیبز نیز بر اسا جواب اسکن ها سه هفته به دور از میادین خواهد بود و در سوی دیگر کلیچی که به دلیل مریضی بیرو از میادین بود برای بازی دو شنبه آماده خواهد شد و ورو نیز به ترکیب باز می گردد .
به گزارش آرسنال دات آ ار ونگر گفت: “ فابرگاس به جمع ما بازگشته اما بزرگترین شک درباره حضور وی در ترکیب وجود دارد و این تصمیم خیلی دیر گرفته خواهد شد .
ما کایرن گیبز را از دست داده ایم که در بازی چهار شنبه شب مصدوم شد اما او تنها بازیکن مصدوم است . امروز ما فکر می کنیم وی برای سه هفته بیرون خواهد بود .
من درباره او بسیار نا امید شدم و امیدوارم امیدوارم وی در افکار خود این مسئله که او بازیکنی مصدوم است را راه ندهد . این فقط یک حادثه بود و نمی توانید جلوی آن را بگیرید . زمان به وی کمک خواهد کرد و این ضربه بزرگی به قوزک پای وی نبوده .
ما کلیچی را در راه بازگشت داریم و برای بازی دو شنبه آماده خواهد بود . او امروز حضور داشت . او مریض شده بود و هم اکنون امیدوار است شرایط سریع تر مهیا شود .
همچنین یوهان جورو را نیز در اختیار داریم و اوضاع وی نیز خوب است . “
O M I D
12-10-2010, 06:40 PM
يرژي دودک، شش هفته دور از ميادين به دليل شکستگي فک
دروازهبان رئال مادريد در اين مدت نميتواند بازي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgیرژی دودک، دروازهبان رئال مادرید شش هفته دور از میادین خواهد بود.
او در جریان پیروزی چهار بر صفر تیمش مقابل اوسر دچار شکستگی فک شد.
دروازهبان لهستانی داشت توپ را از مقابل پای روی کونتوت جمع میکرد که با او برخورد کرد و به زمین افتاد.
تیم پزشکی رئال اعلام کرد او باید تعویض شود و آنتونیو آدان جوان به جای او، برای اولین بار در ترکیب رئال قرار گرفت.
رئال اعلام کرده فک این دروازهبان 37 ساله شکسته و او باید عمل شود و حداقل تا اواسط ژانویه دور از میادین است: «دودک حدود شش هفته را باید دور از میادین باشد. البته یک جراح اوضاع او را تا 24 ساعت آینده بررسی میکند.»
دودک چهارمین فصل خود در سانتیاگو برنابئو را پشت سر میگذارد و در این مدت در تمامی رقابتها تنها 12 بار بازی کرده است.
O M I D
12-10-2010, 06:42 PM
استيون جرارد به بازي با نيوکاسل نميرسد
او ميتواند مقابل فولام بازي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg استیون جرارد، کاپیتان لیورپول این هفته مقابل نیوکاسل بازی نخواهد کرد. البته او به بازی هفته آینده مقابل فولام میرسد. این هافبک از مصدومیت همسترینگ که در بازی برای تیم ملی انگلیس در ماه گذشته متحمل شد هنوز رهایی نیافته است.
روند بهبودی او خوب است، اما روی هاجسون میگوید: «نمیدانم از کجا میگویند او برای دیدار با نیوکاسل آماده خواهد بود.
ما همیشه به این فکر بودهایم که او را مقابل فولام به میدان بفرستیم. بازی او مقابل نیوکاسل خیلی زود است.
البته پیشرفت او خیلی خوب است و از این بابت خوشحالیم. او کاملا روی جدول زمانبندی پیش میرود ولی رسیدن او به بازی با نیوکاسل هدفی واقعگرایانه نیست.»
هاجسون امیدوار است دانیل آگر هم که در سپتامبر دچار مصدومیت ساق پا شده بود به بازی با فولام برسد: «او خیلی بهتر شده و ار حد انتظارات ما هم بیشتر برای بهبودی تلاش کرده است. رفتار او فوقالعاده است و هدف ما رسیدن او به بازی با فولام است.
البته افراد شاغل در بخش علم ورزش میگویند خیلی زود است و او نیاز به زمان بیشتری دارد، اما در صحبتهایی که با او داشتهام او هم موافق است که رسیدن به بازی با فولام دور از دسترس نیست و برایش تلاش میکند.»
O M I D
12-10-2010, 06:43 PM
خاوير ماسچرانو: افتخار مي كنم كه بازيكن بارسلونا هستم
اين در حالي است که اين ستاره آرژانتيني کمتر فرصت بازي در ترکيب اصلي بارسا را پيدا مي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgخاوير ماسچرانو، هافبک بارسلونا، که در تابستان از ليورپول به تيم کاتالاني پيوست، از اينکه براي اين تيم بازي مي کند، ابراز رضايت کرد.
اين در حالي است که به دليل آمادگي بالاي ژاوي، اينيستا و بوسکتس، اين ستاره آرژانتيني کمتر فرصت بازي در ترکيب اصلي را پيدا مي کند و در اکثر بازي نيمکت نشين است.
با اين وجود اين بازيکن 26 ساله تاکيد کرد از اينکه جزيي از اين تيم است، بسيار خوشحال است و فلسفه بازي تيم را يگانه و منحصر به فرد توصيف کرد.
او در مصاحبه با نشريه مارکا گفت:" از اينکه بازيکن و جزيي از اين تيم هستم، احساس غرور مي کنم. زيرا مي دانم در جايي هستم که رسيدن به آن دشوار است.
ما اينجا بهترين بازيکنان را براي ارائه سيستم مورد نظر سرمربي داريم. اين شيوه اي است که بيشترين رضايت را براي هواداران تيم به همراه دارد."
ماسچرانو در ماه آگوست با انتقالي 19 ميليون يورويي از آنفيلد به نوکمپ آمد.
O M I D
12-10-2010, 06:43 PM
ماريو گومز: بايرن ميتواند دوباره با بهترينها رقابت کند
بايرن مونيخ پيروزي آساني مقابل بازل به دست آورد و اين تيم سوييسي را در خانه سه بر صفر شکست داد. اين پنجمين برد آنها در مرحله گروهي ليگ قهرمانان امسال بود و ماريو گومز ميگويد آنها ميتوانند با بهترينها رقابت کنند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg او به سایت یوفا گفته است: «ما بازی را عالی آغاز نکردیم، اما از دو اشتباه فردی آنها نهایت استفاده را بردیم. ما موقعیتهای بسیاری ساختیم و بسیار پیش آمد که محصول نهایی را نشان دادیم.
فصل پیش نشان دادیم که کیفیت حذف تیمهای بزرگ را داریم و این فصل میتوانیم دوباره با بهترینها رقابت کنیم.»
فیلیپ لام، همتیمی او هم میگوید که بایرن در بازی اشتباهات بسیاری داشت: «میتوانستید ببینید که ما واقعا میخواستیم پیروز شویم، اما اشتباهات بسیاری هم مرتکب شدیم.»
O M I D
12-10-2010, 06:44 PM
اب سري آ لغو شد
مسابقات در ايتاليا طبق روال پيش خواهد رفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgاعتصاب بازیکنان در سری آ لغو شد. اتحادیه بازیکنان (AIC) از مذاکراتی که بر سر پاداش بازیکنان انجام شد راضی است. گفته میشد مسابقات این هفته سری آ به دلیل اعتصاب برگزار نمیشود، اما فاش شده که این اعتصاب لغو شده است.
AIC رسما اعلام کرده: «AIC پیشرفت خوب مذاکرات بر سر قرارداد پاداش جمعی را در نظر گرفته است. این پیشرفت با دخالت جیانکارلو آبته، رییس فدراسیون فوتبال ایتالیا میسر شد.
پس از شنیدن حرفهای نمایندههای تیمها، تایید میکنیم که اعتصاب لغو شده و سری آ در هفته شانزدهم در 11 و 12 دسامبر برگزار میشود.
AIC از بازیکنان تشکر میکند که اتحاد خود را نشان دادند و به خوبی مسئولیت خود در دفاع از شان حرفهای و حقوق بنیادی همه کارگران را به نمایش گذاشتند.»
O M I D
12-10-2010, 06:44 PM
دني آلوس: هرگز به رئال مادريد نمي روم
قرارداد اين ملي پوش برزيلي با بارسا تابستان 2012 به پايان مي رسد اما علي رغم مذاکرات متعدد، هنوز با مسئولان اين باشگاه براي تمديد قرارداد به توافق نرسيده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg دنی آلوس، مدافع برزیلی بارسلونا، هنوز با این تیم برای تمدید قرارداد به توافق نرسیده است اما تاکید کرد که اگر مجبور شود باشگاه کاتالانی را ترک کند، مطمئنا به رئال مادرید نخواهد رفت.
قرارداد این ملی پوش برزیلی با بارسا تابستان 2012 به پایان می رسد اما علی رغم مذاکرات متعدد، هنوز با مسئولان این باشگاه برای تمدید قرارداد به توافق نرسیده است.
در حالی که مسئولان باشگاه منچسترسیتی وضعیت او را کاملا زیر نظر دارند و منتظرند ببینند او در نهایت چه تصمیمی خواهد گرفت، او در گفتگو با شبکه تلویزیونی " کواترو" گفت امکان ندارد بعد از جدایی از بارسا راهی رئال شود،هرچند ابراز تمایل کرد که روزی زیر نظر ژوزه مورینیو کار کند.
" من در مادرید بازی نخواهم کرد. اگر از بارسا جدا شوم، به آنجا نخواهم رفت.
مورینیو مربی بزرگی است. من واقعا دوست دارم با او کار کنم و زمانی نیز چیزی نمانده بود این اتفاق رخ دهد. او می داند از چه سلاحی در مقابل تیم های حریف استفاده کند و همه جام هایی که می خواسته را به دست آورده است."