PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه نتایج و اخبار فوتبال ایتالیا 2010_2011

صفحه ها : 1 [2]

O M I D
03-29-2011, 11:18 AM
يوونتوس هم استکلنبرگ را مي‌خواهد

مارتن استکلنبرگ، دروازه‌بان آژاکس در انتهاي فصل به احتمال زياد از اين تيم جدا مي‌شود و شايد به يوونتوس برود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg یوونتوس آنها به دنبال دروازه‌بانی جدید هست چرا که اوضاع جیان‌لوییجی بوفون هنوز مشخص نیست. یووه استکلنبرگ را جانشین خوبی برای بوفون می‌داند.
استکلنبرگ 28 ساله در آکادمی جوانان آژاکس پرورش یافت و در چند سال گذشته تبدیل به بازیکنی کلیدی برای آنها شده است. او بیش از 200 بازی رسمی برای آژاکس انجام داده است.
یوونتوس تنها باشگاهی نیست که استکلنبرگ را می‌خواهد، میلان، منچستریونایتد و آرسنال هم او را زیر نظر دارند.
قرارداد فعلی او تا تابستان 2012 است و پیشنهادی در محدوده 10 میلیون یورو برای خرید او کافی است.

O M I D
احتمال غيبت کريستين چيوو در دربي ميلان

چيوو در تمرينات تيم ملي روماني پيش از ديدار روز جمعه مقابل بوسني، آسيب ديد و مجبور شد اين ديدار را از سکوي تماشاگران دنبال کند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اینتری ها شنبه آینده در دیدار حساسی که می تواند سرنوشت قهرمانی این فصل ایتالیا را رقم بزند مقابل رقیب همشهری قرار خواهد گرفت اما ممکن است کریستین چیوو، مدافع رومانیایی این تیم، به دلیل مصدومیت نتواند در این دیدار به میدان برود.
چیوو اکنون به میلان بازگشته در چند روز آینده پزشکان باشگاه تمام تلاش شان را انجام خواهند داد تا او را به دربی دلا مادونینا برسانند.

O M I D
والتر ماتزاري: ناپولي مي‌تواند سري آ را فتح کند

والتر ماتزاري، مربي ناپولي بر اين باور است که تيمش مي‌تواند فاتح سري آ شود و مي‌گويد نبرد براي اسکودتو با رقابت فراوان پيش مي‌رود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg میلان و اینتر با 62 و 60 امتیاز در صدر جدول هستند و ناپولی 59 امتیاز دارد.
میلان و اینتر در هفته بعد سری آ به مصاف هم می‌روند و این فرصتی برای مردان ماتزاری فراهم می‌کند تا فاصله را نزدیک‌تر کنند.
مربی ناپولی می‌گوید: «ما از رشد عالی تیم در این چند ماه گذشته راضی هستیم. نقطه قوت ما این است که به جدول نمی‌نگریم، و می‌توانیم روی هر بازی تمرکز کنیم. هنوز هشت فینال پیش رو داریم و باید یکسان با آنها رفتار کنیم.
به نظرم سرنوشت اسکودتو در روز پایانی مشخص می‌شود و ما باید تا پایان بجنگیم. هیچ کدام از ما پیش از این در چنین وضعیتی نبوده‌ایم. کار من این نیست که فشار بیش از حدی به بازیکنان بیاورم، تا آنها زده شوند. ما 24 امتیاز برای گرفتن داریم و هر اتفاقی می‌تواند بیفتد.»
این مربی ایتالیایی درباره اهمیت ادینسون کاوانی، اسکوییل لاوتزی و مارک همسیک گفته: «ناپولی تشکیل‌شده از موزاییک‌هایی است که به عنوان تیمی یکپارچه بازی می‌کند. سه بازیکن تهاجمی ما موقعیت‌ها را به گل تبدیل می‌کنند و بیش از همه در چشم هستند، اما این به لطف کار بازیکنانی است که پشت سر آنها هستند.»
ناپولی برای اولین بار از سال 1990 تاکنون به رسیدن به لیگ قهرمانان نزدیک شده است.

O M I D
03-29-2011, 11:20 AM
ميلان به دنبال آندره آ پولي

صدرنشين رقابتهاي سري آ، به دنبال جذب يکي از ستاره هاي خط مياني باشگاه سمپدوريا است

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg آندره آ پولی، ستاره خط میانی باشگاه سمپدوریا در کانون توجهات سران باشگاه میلان قرار گرفته است
این ستاره جوان، عملکرد فوق العاده ای در ترکیب این فصل رقابتهای سری همراه با سمپدوریا دارد.
سران روسونری به دنبال بازیکن خط میانی جدیدی در بازار نقل و انتقالات هستند، چرا که احتمال می رود که آندره آ پیرلو و کلارنس سیدورف، در پایان رقابتهای این فصل میلان را ترک کنند و به نظر می رسد که سران روسونری، پولی را جانشین مناسبی برای این ستاره ها می دانند.
پولی فوتبالش را با تیم ترویسو شروع کرد و در تابستان سال 2007 به سمپدوریا پیوست. او فصل 9-2008 را به صورت قرضی در ساسولو توپ زد و بعد از انتقالش به سمپدوریا، یکی از مهره های کلیدی این تیم شد.
عملکرد ستاره تیم زیر 21 ساله های ایتالیا، اکنون نظر مثبت تیمهایی مثل یوونتوس، اینتر و میلان را به خود جلب کرده است.

O M I D
03-30-2011, 12:20 PM
رينالدي: رونالدو باعث فسخ قرارداد آدريانو با رم شد

گيلمار رينالدي، مدير برنامه هاي سابق آدريانو اعلام کرد رونالدو بود آدريانو را به ترک رم و پيوستن به کورينتيانس ترغيب کرده است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این مهاجم 29 ساله در تابستان گذشته قراردادی سه ساله با جالوروسی امضا کرد اما دو هفته قبل تنها بعد از هشت ماه قراردادش را با این باشگاه فسخ کرد.
رینالدی اعلام کرد رونالدو حتی پیش از فسخ قرارداد آدریانو با رم به دنبال بازگرداندن این بازیکن به برزیل بود.
گیلمار رینالدی گفت: من در روزهای پایانی سال گذشته به تمرینات کورنتیانس رفتم و با دوستانم و همین طور رونالدو ملاقات کردم .رونالدو به من گفت باید آدریانو را به اینجا بیاوریم. من به ایتالیا رفتم و بعضی از مشکلات را حل کردم و وقتی با آدریانو صحبت کردم او در آن زمان قصد ترک ایتالیا را نداشت.
من از کسی ناراحت نیستم. من مشکلات آدریانو را درک می کنم. از رونالدو هم ناراحت نیستم. فقط کمی غمگینم.
رینالدی افزود: اگر رونالدو واقعا به دنبال خوبی کردن به آدریانو بود، باید با من صحبت می کرد. البته کسانی که آدریانو را به خوبی رونالدو بشناسند، خیلی کم هستند.

O M I D
03-30-2011, 12:21 PM
اينزاگي: سرنوشت اسکودتو در دستان ماست

فيليپو اينزاگي، مهاجم مصدوم ميلان، معتقد است سرنوشت قهرماني سري آ همچنان در دستان اين تيم قرار دارد اما به هم تيمي هايش هشدار داد مراقب ديدار پيش رو مقابل اينتر باشند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بعد از هفته ها صدر نشینی مقتدرانه در سری آ، فاصله روسونری با تعقیب کنندگانش در هفته های اخیر کاهش یافت و اکنون در آستانه دیدار حساس دو رقیب همشهری تنها به دو امتیاز رسیده است.
اینزاگی گفت: معمولا در این دیدار تیمی به پیروزی می رسد که از شانس کمتری برای قهرمانی برخوردار است. اما اینتر هم شانس زیادی برای قهرمانی دارد. میلان تیم بزرگی است و در حال حاضر در صدر قرار دارد و این به معنی است که سرنوشت مان در دست خودمان است.
این مهاجم با تجربه بسیاری از بازی های این فصل را به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه لیگامنت زانو در دیدار مقابل پالرمو در ماه نووامبر از دست داد اما امیدوار است پیش از پایان فصل به رقابت ها برگردد.

O M I D
03-30-2011, 12:22 PM
مدير برنامه هاي جيلاردينو: او فلورانس را ترک نمي کند

مدير برنامه هاي آلبرتو جيلاردينو، مهاجم فيورنتينا، اعلام کرد که اين بازيکن ملي پوش در پايان فصل جاري فلورانس را ترک نخواهد کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این در حالی است که گفته می شد این بازیکن 28 ساله در پایان فصل از فیورنتینا جدا خواهد شد و یوونتوس نیز برای خرید او ابراز علاقه کرده بود.
ما مدیر برنامه های این جیلاردینو شایعه جدایی او از جمع بنفش ها را رد کرد:" جیلاردینو فصل بعد در چه تیمی بازی می کند؟ او بی تردید در فیورنتینا خواهد بود."
یلاردینو در سال 2008 با انتقالی 15 میلیون یورویی از میلان به فیورنتینا پیوست و تا سال 2013 با باشگاه فلورانسی قرارداد دارد.

O M I D
03-30-2011, 12:26 PM
مارسل يانسن شايعه انتقالش به ميلان را رد کرد

مارسل يانسن، مدافع باشگاه هامبورگ، شايعاتي مبني براحتمال پيوستنش به ميلان را رد کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این بازیکن 25 ساله آلمانی، به شدت مورد نظر سران باشگاه میلان قرار گرفته است. ولی یانسن که قراردادش با هامبورگ در سال 2013 به اتمام می رسد، امیدوار است تا بتواند در تیم کنونی اش بماند.
یانسن گفت:« به فکر ترک هامبورگ نیستم. هنوز دو سال دیگر از قراردادم باقی است.قطعا فصل آینده اینجا خواهم بود و می خواهم بخشی از تیم باشم، به ویژه بعد از آمدن فرانک آرنسن».
اخیرا میشاییل اوئنینگ، مربی هامبورگ، نام یانسن را از لیست تیمش خط زده ولی این ستاره آماده است تا برای بازگشت به ترکیب اصلی تیم مبارزه کند:«می خواهم در تمرینات، خودم را نشان دهم، حتی اگر بدانم که مربی تیم هیچ دلیلی برای اعمال تغییرات در بازی آتی تیم ندارد.»
ماسیمیلیانو الگری، مربی باشگاه میلان این ستاره را گزینه مناسبی برای تقویت تیمش می داند.

O M I D
03-30-2011, 12:27 PM
اينتر به دنبال ريکاردو مونتوليو

ريکاردو مونتوليو ممکن است در پايان رقابتهاي اين فصل، فيورنتينا را ترک کرده و به اينتر بپيوندد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ریکاردو مونتولیو، ستاره ملی پوش ایتالیایی در نظر دارد تا در پایان رقابتهای این فصل فیورنتینا را ترک کرده و به اینتر بپیوندد.
طبق گزارش منتشره در سوسیدیاریو، سران اینتر،درنظر دارند تا در بازار تابستانی مونتولیو را به خدمت بگیرند
این طور به نظر می رسد که سران نرآتزوری به دنبال بازیکن خوبی برای خط میانی تیمشان هستند تا اورا جانشین دژان استانکوویچ کهنه کار کنند و این بازیکن 26 ساله را گزینه ایده آلی می دانند.
قرارداد کنونی مونتولیو با فیورنتینا تا تابستان سال 2012 اعتبار دارد و مذاکرات میان سران دو باشگاه تا به حال ناموفق بوده ولی این احتمال وجود دارد که تکلیف این ماجرا تا پایان این فصل مشخص شود.
این درحالی است که پیش از این تیمهای یوونتوس و میلان هم نسبت به جذب مونتولیو ابراز تمایل کرده بودند ولی به نظر می رسد که سران اینتر عزمشان را برای جذب او جزم کرده اند.

O M I D
03-30-2011, 12:28 PM
گانسو: روياي من حضور در ليگ ايتالياست

پائولو هنريکه گانسو، ستاره جوان سانتوس اعلام کرد آرزو دارد روزي در ايتاليا بازي کند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باشگاه های اینتر ، میلان و یوونتوس به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن هستند اما او تاکید کرد در حال حاضر هدفش انجام بازی هایی خوب با پیراهن سانتوس است.
گانسو گفت: امیدوارم دیر یا زود به ایتالیا بروم. این آرزوی من است. من از زمان آغاز دوران بازی ام به چنین انتقالی فکر می کنم ولی در حال حاضر تمرکز من روی خوب کار کردن با سانتوس است.
گانسو همچنین تایید کرد با لئوناردو، سرمربی اینتر تماس داشته او همیشه نصیحت های خوبی به من می کرد. او مربی فوق العاده ای است.

O M I D
03-30-2011, 12:29 PM
احتمال غيبت کيه ليني در ديدار مقابل رم

کيه ليني مدافع ملي پوش ايتاليايي درديدار دوستانه آتزوري مقابل اوکراين آسيب ديد
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg جورجیو کیه لینی، مدافع یوونتوس، اعلام کرد ممکن است به دلیل مصدومیتی که در دیدار دوستانه تیم ملی ایتالیا مقابل اوکراین پیدا کرد، نتواند در دیدار این هفته یوونتوس مقابل رم به میدان برود.
این مدافع 26 ساله در دیدار دیشب در کیف تنها پس از 17 دقیقه از بازی تعویض شد و جای خود را به داویده آستوری داد.انتظار می رود کیه لینی برای 10 روز از میادین دور باشد.
یوونتوس در حال حاضر با 45 امتیاز در مکان هفتم جدول قرار دارد.

O M I D
04-01-2011, 11:26 AM
گالياني تلاش براي جذب بالوتلي را رد نکرد

از آنجا که آدريانو گالياني تلاش براي جذب ماريو بالوتلي، ستاره ايتاليايي منچسترسيتي در آينده را رد نکرد، احتمال پيوستن بالوتلي به ميلان متحمل تر شده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این درحالی است که این روزها شایعات در مورد جدایی این ستاره 20 ساله از سیتی قوت گرفته و گزارشهای متعددی در مورد جدایی او از سیتی به گوش می رسد. گالیانی معتقد است که بالوتلی باید راحت باشد.
گالیانی در کنفرانسی خبری گفت:« بالوتلی نیاز دارد که دوست داشته شود. آیا میلان آماده جذب اوست؟ زمان هست و باید در آینده ببینیم که چه می شود.علاقه به همه کمک می کند.»
بالوتلی هوادار میلان است و پیش از آنکه در آگوست سال 2010 به ایستلندز برود، نمایش قابل قبولی در اینتر داشت
اینتر و میلان روز شنبه به مصاف هم خواهند رفت.گالیانی در این رابطه گفت:« از آنجا که چندین سال است که این دو تیم برای فتح جام قهرمانی مبارزه می کنند، فشار و استرس این بازی بالاست. فکر نمی کنم که این بازی سرنوشت ساز باشد.شاید تکلیف قهرمان در روز آخر مشخص شود.»
این در حالی است که این روزها صحبتهایی درمورد احتمال انتقال گانسو، ستاره سانتوس به میلان به گوش می رسد ولی گالیانی نسبت به این خبر واکنش کوتاهی داشت:« گانسو؟ نمی توانم هیچ چیزی بگویم.»
داربی میلان شنبه شب ساعت 20.45 به وقت اروپای مرکزی برگزار می شود و روسونری باید در غیاب زلاتان به مصاف اینتر رده دومی برود.

O M I D
04-01-2011, 11:28 AM
لوتار ماتئوس: اينتر در دربي ميلان را شکست مي دهد

کاپيتان سابق تيم ملي آلمان معتقد است ساموئل اتوئو بازيکني است که مي تواند سرنوشت اين ديدار را رقم بزند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اینتر، قهرمان فصل گذشته سری آ، شنبه شب در دیداری حساس مقابل رقیب همشهری اش قرار خواهد گرفت و لوتار ماتئوس، ستاره آلمانی که بین سال های 1988 تا 1992 برای نرآتزوری بازی کرد مطمئن است که تیم سابقش می تواند در این دیدار پیروز شود.
او گفت:" من یک اینتری واقعی هستم. هر بار که بازی اینتر را می بینم، واقعا هیجان زده می شوم. چه تیمی در دربی پیروز می شود؟ مطمئنا اینتر. من این را به عنوان یک هوادار نمی گویم بلکه به عنوان یک مربی چنین نظری دارم.
نتایج اخیر اینتری ها یک امتیاز بزرگ برای آنهاست. فرم خوب آنها اعتماد به نفس شان را به میزان زیادی افزایش داده و موجب ترس حریفان شده است. البته اعتماد به نفس زیاد از حد هم خوب نیست. با این وجود فکر می کنم اینتر پیروز خواهد شد و یک گام بلند برای فتح اسکودتو برخواهد داشت."
کاپیتان سابق تیم ملی آلمان معتقد است ساموئل اتوئو، مهاجم کامرونی اینتر، بازیکنی است که می تواند سرنوشت این دیدار را رقم بزند.
" من فکر می کنم اتوئو عامل تعیین کننده این دیدار است. او یک قهرمان واقعی است و همیشه تمام تلاشش را برای تیم انجام می دهد. داشتن بازیکنی مانند او در تیم بسیار لذت بخش است."
دویست و هفتاد و ششمین دربی مادونینا در حالی شنبه شب برگزار خواهد شد که میلان با دو امتیاز برتری نسبت به اینتر در صدر جدول رقابت ها قرار دارد.

O M I D
04-01-2011, 11:29 AM
کريسيتو: ميلان و اينتر به دنبال من بودند

ستاره باشگاه جنوا در صحبتهايي اعلام کرد که سران غولهاي ايتاليا در بازار نقل و انتقالات زمستاني به دنبال جذب او بودند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg دومنیکو کریسیتو، مدافع باشگاه جنوا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمهای اینتر و میلان در بازار نقل و انتقالات زمستانی خواهان جذب او بودند.
این ستاره 24 ساله اکنون به عنوان یکی از برترین ستاره های این فصل سری آ در پست اختصاصی اش است و اکنون گمانه زنی هایی درمورد احتمال انتقال او به تیمهای بزرگ ایتالیایی به گوش می رسد. این ماجرا با جدی ترشدن احتمال سقوط جنوا به رقابتهای دسته دوم ایتالیا ، شدت گرفته است.
البته کریسیتو در حال حاضر احتمال انتقال به تیمهای دیگر در بازار زمستانی را رد کرد و گفت:« می دانم که اینتر و میلان در بازار نقل و انتقالات زمستانی به دنبال من بودند ولی تا زمانی که پیراهن جنوا را برتن می کنم، نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا از حیثیت باشگاه دفاع کنم.»
جنوا در تابستان سال 2010، حق کامل کریسیتو را خریداری کرد. قیمت حدودی او 15 میلیون یورو برآورد شده و از سال 2009 پیراهن تیم ملی ایتالیا را برتن می کند.

O M I D
04-01-2011, 11:29 AM
لئوناردو: پيروزي در دربي به معناي قهرماني نيست

لئوناردو، سرمربي اينتر، ديدار روز شنبه تيمش مقابل ميلان را کم اهميت دانست.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg دو رقیب همشهری در حالی در دربی دلا مادونینا مقابل هم قرار خواهند گرفت که شاگردان الگری با دو امتیاز برتری در صدر جدول قرار دارند.
در صورتی که اینتری ها بتوانند در این دیدار به پیروزی برسند، در فاصله 7 هفته به پایان رقابت های این فصل، جای میلان در صدر جدول را خواهند گرفت اما لئوناردو معتقد است پیروزی هر یک از دو تیم در دیدار روز شنبه به معنای رسیدن به قهرمانی نیست.
او در گفتگویی گفت:" دربی تعیین کننده نیست زیرا پس از آن 7 بازی دیگر باقی است. آنچه ما می خواستیم این بود که فاصله را کاهش دهیم و بار دیگر برای قهرمانی بجنگیم. ما در بهترین شرایط پای به دربی خواهیم گذاشت."
لئوناردو که فصل گذشته هدایت میلان را برعهده داشت و با این تیم در سری آ به مقام سوم رسید، در کریسمس جای رافا بنیتس در اینتر را گرفت.
او در مورد قرار گرفتن مقابل تیم سابقش گفت:" من در زندگی براساس عشق زندگی می کنم نه اتهام زنی. زندگی ادامه دارد و شما باید از هر تجربه ای درس بگیرید.
به دوران حرفه ای من نگاه کنید. من تنها نکات مثبت آن را می بینم و هرگز 13 سال حضور در باشگاه میلان را فراموش نمی کنم."
با حضور لئوناردو شانس اینتر برای تکرار سه گانه فصل قبل افزایش پیدا کرد. آنها در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باید مقابل شالکه قرار بگیرند و در نیمه نهایی کوپا ایتالیا نیز رم را پیش رو دارند.

O M I D
04-01-2011, 11:30 AM
آلگري: ديدار مقابل اينتر مهمترين ديدار دوران حرفه اي من است

ماسيميليانو آلگري، سرمربي ميلان، ديدار روز شنبه تيمش مقابل اينتر را مهمترين ديدار دوران حرفه اي اش توصيف کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg روسونری در حالی مقابل رقیب همشهری اش قرار خواهد گرفت که با دو امتیاز برتری، در صدر جدول سری آ قرار دارد. اما شاگردان آلگری در چند هفته اخیر در نتیجه گیری چندان خوب کار نکردند و در سه دیدار اخیرشان نتوانستند به پیروزی برسند.
شکست در دیدار روز شنبه نه تنها موجب از دست رفتن صدرنشینی میلان خواهد شد، بلکه می تواند به معنای نزدیک تر شدن ناپولی نیز خواهد بود. شاگردان والتر ماتزاری تنها با یک امتیاز کمتر نسبت به اینتر در مکان سوم جدول قرار دارند.
آلگری به خوبی از اهمیت دربی این هفته دلا مادونینا آگاه است. او در گفتگویی گفت:" این مهمترین دیدار دوران حرفه ای من است اما زندگی پر از مبارزه است پس ما به میدان خواهیم رفت و بازی خودمان را انجام خواهیم داد. من از کار خودم لذت می برم و احساس آرامش می کنم. در ابتدای فصل اعتماد به نفس زیادی داشتم و در حال حاضر نیز چنین شرایطی دارم.
البته بسیار خوب بود اگر هنوز 10 امتیاز بیشتر از اینتر داشتیم."
سرمربی روسونری در مورد ساموئل اتوئو، مهاجم حریف گفت:" او بازیکنی است که می تواند همیشه سرنوشت ساز باشد. علی رغم همه افتخاراتی که کسب کرد و گل های زیادی که به ثمر رساند، او همچنین به دنبال رسیدن به چیزهای بیشتر است."
میلان در دیدار مقابل اینتر زلاتان را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت.

O M I D
ديه گو ميليتو: مي توانم در دربي بازي کنم

ديه گو ميليتو، مهاجم اينتر، اعلام کرد که براي حضور در ديدار روز شنبه مقابل ميلان کاملا آماده است.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg میلیتو آخرین بار در هفته اول فوریه در دیدار مقابل رم که با پیروزی 5-3 اینتر به پایان رسید، برای تیمش به میدان رفت و پس از آن به دلیل مصدومیت از ناحیه ران پا نتوانست نرآتزوری را همراهی کند.
با این وجود او از روز 13 مارس با بقیه اعضای تیم تمرین می کند و به نظر می رسد پنجمین مصدومیت این فصلش را پشت سر گذاشته است.
او در گفتگویی گفت:" من در حال حاضر شرایط خوبی دارم. مصدومیتم به پایان رسیده است. در 20 روز گذشته تمرینات خوبی داشتم.
فکر می کنم برای بازگشت کاملا آماده ام. لئوناردو باید به این سوال پاسخ دهد. او تصمیم گیرنده است. بین 2 تا 9 آوریل 3 بازی برگزار می شود. باید ببینیم چه خواهد شد."
این ملی پوش آرژانتینی همچنین خوشحال است بعد از نیم فصل اول فاجعه باری که سپری کردند، اکنون بار دیگر در استانه قهرمانی قرار دارند و می توانند پنجمین قهرمانی پیاپی شان را جشن بگیرند.
" دربی زیبایی خواهد بود. ما از این شانس برخورداریم که میلان را پشت سر بگذاریم که می تواند اعتماد به نفس زیادی به ما بدهد.
بعد از شکست در دیدار رفت تصور اینکه می توانیم اختلاف با میلان را کاهش دهیم و به دو امتیاز آنها برسیم، خیلی سخت بود. ما باید در دیدارهای زیادی به پیروزی می رسیدیم و میلان امتیازات زیادی از دست می داد. این اتفاق رخ داد.
اکنون سرنوشت مان در دست خودمان قرار دارد اما این به معنای آن نیست که دربی دشوار نیست. همه از کیفیت بالای میلان آگاه هستند. اما ما هم از شانس زیادی برای پیروزی برخورداریم."

O M I D
جي جي بوفون: من بزرگترين نقل و انتقال تابستان نيستم

اين دروازه بان 33 ساله مشتريان زيادي از سراسر اروپا دارد اما گفت در صورتي که تصميم به جدايي از يوونتوس بگيرد، توجه چنداني به قيمتي که برايش پرداخت مي شود، نخواهد داشت.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg جیان لوئیجی بوفون، دروازه بان یوونتوس، اعلام کرد قصد ندارد به بزرگترین نقل و انتقال تابستان آینده تبدیل شود.
این دروازه بان 33 ساله مشتریان زیادی از سراسر اروپا دارد اما گفت در صورتی که تصمیم به جدایی از یوونتوس بگیرد، توجه چندانی به قیمتی که برایش پرداخت می شود، نخواهد داشت.
او در گفتگویی گفت:" در بدترین شرایط که مجبور به ترک یوونتوس شوم، فکر نمی کنم بزرگترین انتقال تابستان شوم. در 33 سالگی به اینکه چقدر از انتقالم پول جابجا می شود، فکر نمی کنم."
او همچنین تاکید کرد که جی جی دل نری برای اینکه بتواند یوونتوس را از شرایط بدی که در آن گرفتار شده، خارج کند، هر کاری می توانست انجام داد.

O M I D
04-01-2011, 11:31 AM
يووه به دنبال جذب دروازه بان آژاکس

مدير برنامه هاي مارتين استکلنبرگ، دروازه بان آژاکس ممکن است در بازار نقل و انتقالات تابستاني به يوونتوس برود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این روزها شایعاتی در مورد احتمال انتقال دروازه بان 28 ساله تیم ملی هلند به یووه و جانشینی جیانلوئیجی بوفون به گوش می رسد
جیانلوئیجی بوفون ممکن است به فکر جدایی از رقابتهای سری آ بیفتد و جدایی او از یوونتوس، کار را برای سران بینکونری سخت خواهد کرد. در این میان استکلنبرگ آماده است تا در صورت دریافت پیشنهاد، روانه یووه شود.
یانسن، مدیر برنامه های استکلنبرگ گفت:« ما به دنبال تیم معتبر اروپایی برای فصل بعد هستیم. یوونتوس کاندیدای جدی ای برای ماست ولی در حال حاضر هیچ تماسی با سران باشگاه نداشته ایم. ما به دنبال تیمی در سری آ یا لیگ برتر هستیم.»
او در پاسخ به سوالی در این رابطه که حتی با وجود ناکامی یووه در راهیابی به رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، آیا استکلنبرگ به پیوستن به یووه فکر می کند، گفت:« قطعا؛ یوونتوس، یوونتوس است.»
بینکونری در حال حاضر در رده هفتم رقابتهای سری آ است و هشت بازی دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی مانده . با این وضعیت یووه باید تلاش فراوانی برای رسیدن به رقابتهای فصل بعد لیگ اروپا انجام دهد و بعید است که بتواند به فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا برسد.

O M I D
04-02-2011, 05:59 PM
ترکيب احتمالي ميلان: سيدورف درترکيب اصلي؛ پيرلو روي نيمکت

شنبه شب داربي شهر ميلان برگزار خواهد شد و ماسيميليانو الگري، مربي ميلان از هم اکنون به ترکيب اصلي تيمش در اين ديدار حساس مي انديشد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg الگری هنوز شک و شبهاتی درمورد ترکیب اصلی تیمش دارد ولی به نظر می رسد که لوکا آنتونینی را به جیانلوکا زامبروتا ترجیح می دهد و کلارنس سیدورف را به جای مارک فان بومل در ترکیب اصلی تیم قرار خواهد گرفت.پیرلو ،بواتنگ و فان بومل نیز بازی را از روی نیمکت آغاز خواهند کرد.
زامبروتا از زمانی که از مصدومیت بازگشته تنها در یک بازی به میدان رفته و گویا الگری معتقد است که آنتونینی عملکردی بهتر از اوربی امانوئلسون خواهد شد.
فان بومل در جریان اردوی تیم ملی هلند مصدوم شد و با وجودی که به اوج آمادگی رسیده، سیدورف درترکیب اصلی تیم به میدان خواهد رفت. رینو گتوزو و متئو فلامینی نیز خط میانی تیم را پوشش خواهند داد
الگری در نظر ندارد تا تغییری در سیستم بازی تیمش اعمال کند و ممکن است کوین پرینس بواتنگ پشت سر الکساندر پاتو و روبینیو در خط حمله قرار بگیرد.
آندره آ پیرلو به اوج آمادگی بازگشته ولی احتمالا در ترکیب اصلی تیم نخواهد بود. این ستاره ایتالیایی بازی را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد و آنتونیو کاسانو نیز نیمکت نشین خواهد بود
ترکیب احتمالی: کریستین آبیاتی، ایناسیو آباته، الساندرو نستا، تیاگو سیلوا، لوکا آنتونینی، جنارو گتوزو، متئو فلامینی ، کلارنس سیدورف، کوین پرینس بواتنگ، الکساندر پاتو و روبینیو

O M I D
04-02-2011, 06:00 PM
تقابل ميلان و اينتر در هفته سي و يکم کالچو ايتاليا
سري آ در انتظار حساس‌ترين دربي

دربي بزرگ شهر ميلان معروف به دربي‌دلا مادونينا فردا شب به ميزباني ميلان کليد مي خورد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg با توجه به صدرنشيني ميلان تا پايان هفته سي ام مسابقات باشگاهي فوتبال ايتاليا(کالچو) مثل هميشه روزنامه هاي تاثير گذار ايتاليا حامي تيم دوم بوده و معتقدند که اينتر در اين ديدار بزرگ به پيروزي خواهد رسيد و صدر جدول را تصاحب خواهد کرد.
ميلان تا قبل از بازي بزرگ فردا شب، در 30 بازي برگزار شده 62 امتياز کسب کرده و 18 پيروزي، 8 تساوي و 4 شکست به نامش ثبت شده است.
اينترميلان نيز با همين تعداد بازي، 18 پيروزي، 6 تساوي و 6 شکست در کارنامه خود ذخيره کرده و با 60 امتياز در تعقيب روسونري‌ها است و ناپولي با 59 امتياز در سايه حرکت کرده و همچنان مدعي است.
لوتار ماتيوس کاپيتان سابق تيم ملي آلمان معتقد است ساموئل اتوئو بازيکني است که مي تواند سرنوشت اين ديدار را رقم بزند. او که بين سال هاي 1988 تا 1992 براي نراتزوري بازي کرده؛ مطمئن است که تيم سابقش مي تواند در اين ديدار مقابل ميلان پيروز شود.
وي در اين خصوص اعلام کرد: يک اينتري واقعي هستم. هر بار که بازي اينتر را مي بينم، واقعا هيجان زده مي شوم. چه تيمي در دربي پيروز مي شود؟ مطمئنا اينتر. من اين را به عنوان يک هوادار نمي گويم بلکه به عنوان يک مربي چنين نظري دارم.
اين فقط ماتيوس نيست که از پيروزي اينتر اطمينان دارد چرا که بزرگاني چون فرگوسن، کاماچو، کلمنته، کاپلو و فيگو نيز در نظرسنجي سراسري گاردين اينترميلان را پيروز مي دانند.
تنها بازيکن محروم اين بازي از ميلان که اتفاقا محروميتش بزرگ ترين معضل اين تيم در دربي است، زلاتان ابراهيموويچ ستاره بزرگ ميلان است. هر چند ماجراي مصدوميت چيوو نيز بر سر زبان ها است.
زلاتان که به دليل حرکت ناشايست در بازي برابر باري براي 2 جلسه از حضور در سري A محروم شده، در دربي دومين جلسه محروميت خود را طي مي کند تا در يکي از حساس ترين مسابقات باشگاهي جهان محروم باشد.
مصدومان ميلان کم نيستند، پيرلو که قبل از بازي با پارما مصدوم شد در حال حاضر شش هفته مي شود که از ميادين دور است . پزشکان ميلان گفته اند که او مسلما به بازي دربي مي رسد.
اين بازيکن 31 ساله تمريناتش را از روز پنجشنبه آغاز کرده و احتمالا تا روز دربي به سطح آمادگي قابل قبولي خواهد رسيد.
پاتو جوان که در بازي برابر پالرمو از ناحيه مچ پا آسيب ديده، تمريناتش را با تيم آغاز کرده و احتمالا تا روز دربي به آمادگي کامل خواهد رسيد. آمبروسيني کاپيتان آ.ث ميلان مطمئنا به دربي نمي رسد.
جان لوکا زامبروتا که با مصدوميتش خط دفاعي را متزلزل ساخته، تمريناتش را با تيم شروع کرده و حتي در مسابقه دوستانه اخير تيمش نيز درخشيده است.
پيپو اينزاگي به کمپ تمرين تيم برگشته است، اما هنوز تمريناتش با تيم را شروع نکرده و فقط در سالن به طور اختصاصي مراحل بدن سازي را پشت سر مي گذارد.
در تيم اينترميلان اما مصدوميت لوسيو تاييد شده و حضورش هرگز قطعي نيست.
پائولو مالديني با 56 بازي در دربي بزرگ ميلان هنوز هم نام خود را با اين دربي گره زده و هر هواداري حتي از سوي اينتر براي نام او احترام خاصي قائل است.
از اين دربي به عنوان يورو دربييا؛ دربي اروپا نيز ياد مي شود هر چند مردم اسپانيا عقيده ديگري دارند و ال کلاسيکودربي را يورو دربي و حتي دربي جهان مي دانند.
اين دربي بزرگ به تنديس ماري مقدس در شمال منطقه دومو در شهر ميلان مربوط مي شود که مردم او را مادونينا خطاب مي کنند.
شايد بزرگ ترين پيروزي ها براي ميلان به سال 1911 باز گردد که طي آن ميلان به پيروزي 6 بر 3 برابر اينتر رسيد.
ميلان البته سابقه پيروزي 8 بر يک برابر اينتر در سال 1918 در فينال کوپا مائورو را نيز يدک مي کشد.
در خصوص اينترميلان نيز بايد به بازي سال 1910 اشاره کرد که طي آن اينتر به پيروزي 5 بر صفر رسيد.
پيروزي 4 بر صفر اين تيم در سال 2009 نيز هرگز از ياد هواداران ميلان نخواهد رفت.
به طور کلي اين دو تيم 274 بار برابر يکديگر بازي کرده اند و ميلان در کنار 72 تساوي به 107 پيروزي نيز دست پيدا کرده است.
اما اين وضعيت وقتي فقط در کالچو بررسي شود کاملا فرق مي کند چرا که طي 175 بازي برگزار شده اينتر به 64 پيروزي و 52 تساوي دست يافته است.

O M I D
04-02-2011, 06:00 PM
لئوناردو: برد مقابل ميلان سرنوشت اسکودتو را تعيين نمي‌کند

لئوناردو گفته دربي سرنوشت اسکودتو را مشخص نخواهد کرد، و اگر پيروز شود خوشحالي خواهد کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg لئوناردو گفته اگر اینتر بتواند میلان را ببرد خوشحالی خواهد کرد، اما او گفته این بازی در تعیین سرنوشت قهرمان ایتالیا تاثیرگذار نیست.
او 13 سال را در روسونری گذراند و با آن که همیشه قلبش با میلان بوده، اما می‌خواهد رویای اسکودتوی این تیم را در هم بشکند.
لئوناردو می‌گوید: «نمی‌دانم چه می‌شود، اما اگر ما ببریم جلوی خود را نمی‌گیرم. چرا نباید شادی پیروزی را حس کنم؟ من درگیر این پروژه بوده‌ام، در اینتر هستم و کار می‌کنم تا پیروز شوم. نمی‌دانم اوضاع چطور شود، اما من واکنشی طبیعی نشان خواهم داد.»
او همچنین گفت که پیروزی در تعیین قهرمان اثرگذار است: «از نظر روانی بردن انرژی بسیاری برای به پیش رفتن می‌دهد، اما اگر به لیگ بنگرید می‌بینید که این بازی سرنوشت‌ساز نیست، چرا که بازی‌های دیگری هم هست.»

O M I D
04-02-2011, 06:01 PM
آمار و اعداد دربي دلامادونينا

در تيم اينتر بر روي نيمکت مربيگري شخصي قراردارد که در طي دوران بازيگري در هيچ تيمي به اندازه ي ميلان بازي نکرده و در فصل گذشته هم به عنوان سرمربي روي نيمکت ميلان نشسته بود.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg میلان، دومین شهر بزرگ ایتالیا، واقع در ناحیه شمالی لمباردی می باشد. در سال 1899 در این شهر باشگاه کریکت و فوتبال میلان تاسیس شد اما 9 سال بعد بین سران باشگاه بر سر استفاده از بازیکنان خارجی اختلاف ایجاد شد و گروهی که اعتقاد به استفاده از بازیکنان خارجی داشتند از این باشگاه جدا شده و نام اینترنازیوناله را برای خود برگزیدند. هم اکنون تیم اینتر با 18 قهرمانی در سری آ یک قهرمانی بیشتر از رقیب هم شهری به دست آورده است. در کوپا ایتالیا هم نراتزوری با 6 قهرمانی، یک قدم از روسونری پیش است، اما میلان در لیگ قهرمانان اروپا با 7 قهرمانی آماری فوق العاده از خود به جا گذاشته است در مقابل اینتر هم 3 بار موفق به کسب این عنوان شده است.
دربی شنبه شب مصاف 275 ام دو تیم در مقابل هم است. یکی از جاذبه های دربی شنبه شب مصاف افرادیست که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند. در تیم کنونی میلان آندره آ پیرلو و کلارنس سیدورف سابقه بازی در تیم مقابل را دارند و البته محرومیت زلاتان ابراهیموویچ کمی از این نوع جذابیت را کاسته است. در تیم اینتر هم بر روی نیمکت مربیگری شخصی قراردارد که در طی دوران بازیگری در هیچ تیمی به اندازه ی میلان بازی نکرده و در فصل گذشته هم به عنوان سرمربی روی نیمکت میلان نشسته بود.
در تیم میلان با حضور آلگری همگان تصور انقلابی در مورد بازیکنان پا به سن گذاشته می کردند که به حقیقت نپیوست و شاید لقب مدرسه پیرمردها برای تیمی که در لیست خود نام 12 بازیکن بالای 33 سال سن را می بیند، پر بیراه نباشد. اما اینتر که با به خدمت گرفتن رانوکیا و پاتزینی در زمستان و کسب ملیت ایتالیایی تیاگو موتا دیگر انتقاد غیر ایتالیایی بودن را از خود دور کرده است در این دیدار دو مدافع اصلی خود یعنی لوسیو و والتر ساموئل را در اختیار ندارد.
در حالی که در بازی رفت دو تیم در این فصل اینتر با مربی گری رافا بنیتس نتیجه را یک بر صفر به میلان واگذار کرد، در صورت پیروزی در این دیدار با یک اختلاف امتیاز، پس از هفته ها طعم دوباره صدرنشینی را خواهد چشید.

O M I D
04-02-2011, 06:01 PM
خبرهايي کوتاه از ايتاليا

مهمترين اخبار امروز فوتبال ايتاليا را با هم مرور مي کنيم

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg * توصیه مالدینی به لئوناردو
اسطوره باشگاه میلان در آستانه دیدار حساس تیمش با اینتر گفت:" لئوناردو کار خوبی کرد به اینتر رفت. من به او چنین توصیه ای کردم."

* سرمربی کم توقع
فرانچسکو گوئیدولین، سرمربی اودینزه، که تیمش در رقابت های این فصل نتایج خوبی کسب کرده، گفت:" اودینزه به دنبال فتح اسکودتو نیست."

* بالدینی در رم
دی بندتو، مالک جدید باشگاه رم، ابراز علاقه کرده که فرانکو بالدینی، مدیر فنی تیم ملی انگلیس، به عنوان مدیر جدید جالوروسی مشغول به کار شود.

* نقل و انتقالات
والتر ماتزاری، سرمربی ناپولی، آخرین گزینه ای است که به عنوان جانشین احتمالی جی جی دل نری در تیم یوونتوس مطرح شده است.

احتمالا ماریو سانتانا، بازیکن فیورنتینا، فصل آینده به رم خواهد پیوست.

pnugirl
04-03-2011, 01:24 PM
میلان 3 – اینتر صفر: برد شیرین روسونری

دو گل پاتو احتمالا سرنوشت قهرمانی این فصل سری آ را مشخص کرد.

الکساندر پاتو دو گل زد تا تیمش سه امتیاز دربی دلا مادونینا را بگیرد و سه بر صفر اینتر را ببرد.
به این ترتیب فاصله دو تیم در فاصله هفت دیدار تا پایان فصل به پنج امتیاز افزایش یافت.
میلان 154 امین دربی این شهر را با گل‌زنی در ثانیه 42 آغاز کرد. گتوزو پاسی از میان مدافعان اینتر به روبینیو داد و او که نتوانست ژولیو سزار را پشت سر بگذارد توپ را به پاتو سپرد و او هم از فاصله پنج متری گل اول را زد.
در دقیقه 9، شوت روبینیو با دست مایکون برخورد کرد اما داور آن را تصادفی دانست و پنالتی اعلام نکرد.
در دقیقه 37، شوت سنگین فان‌بومل از فاصله 25 متری با برخورد به آندره‌آ رانوکیا به شدت تغییر مسیر داد ولی در نهایت به تیر دروازه برخورد کرد.
یک دقیقه بعد، ضربه سر تیاگو موتا روی کرنر وسلی اسنایدر داشت وارد دروازه میلان می‌شد که کریستین آبیاتی به شکلی شگفت‌انگیز مانع گل‌شدن توپ شد.
در دقیقه 53 مردان لئوناردو ضربه سختی خوردند. پاتو در حالی که در مسیر دروازه بود و مدافعی را روبروی خود نمی‌دید با خطای کریستین چیوو همراه شد و داور بازی چاره‌ای جز نشان دادن کارت قرمز به او نداشت.
میلان در دقیقه 62 به گل دوم رسید. کلارنس سیدورف توپ را به اینیاتسیو آباته سپرد و ضربه او که چیزی بین شوت و سانتر بود را پاتو از فاصله پنج متری به گل یازدهم خود در این فصل سری آ تبدیل کرد.
در دقیقه 89، خاویر زانتی آنتونیو کاسانو تازه‌وارد را در محوطه جریمه متوقف کرد و پنالتی حاصل را خود کاسانو به گل تبدیل کرد.
کاسانو پس از این گل اخطار گرفت و در دقیقه 92 به دلیل خطای بی‌دلیل روی ایوان کوردوبا با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد.

pnugirl
04-03-2011, 01:38 PM
لئوناردو: فاصله با میلان بسیار زیاد شد

او حالا می‌گوید که روی دیدار با شالکه تمرکز دارد.

لئوناردو می‌گوید که امید قهرمانی اینتر دیگر عملا از بین رفته است.
دربی 154 میلان با دو گل پاتو و یک گل کاسانو با نتیجه سه بر صفر به سود میلان به پایان رسید، اما لئوناردو می‌خواهد هر چه سریع‌تر این نتیجه فراموش شود: «نه این که تسلیم شده باشیم، اما جبران فاصله پنج‌امتیازی در هفت دیدار بسیار دشوار است. البته هر اتفاقی ممکن است.
خوردن گل در دقیقه یک باعث شد برنامه ما به هم بریزد، و برای 20 دقیقه ما از نظر ذهنی در میدان نبودیم!
ما تلاش کردیم که به بازی برگردیم و امیدوار بودیم نیمه دوم بهتری داشته باشیم، اما کریستین چیوو اخراج شد و بخت ما برای بازگشت را محدود کرد.
ما مقابل دروازه واقعا سختی کشیدیم و نمی‌توانستیم فرصتی برای خلق موقعیت به دست بیاوریم. کم حرکت می‌کردیم و کاری از پیش نمی‌بردیم.»
لئوناردو گفته به دیدار با شالکه در روز سه‌شنبه در لیگ قهرمانان می‌اندیشد: «حالا باید به شالکه فکر کنیم. ما نکات مثبت زیادی برای توجه داریم، و باید این کار را بکنیم. این شکست را می‌پذیریم و حالا به سمت لیگ قهرمانان شیرجه می‌رویم.»
اگر ناپولی امشب لاتزیو را ببرد، اینتر به رده سوم جدول می‌غلتد.

pnugirl
04-03-2011, 01:38 PM
آلگری: هنوز که اسکودتو را فتح نکرده‌ایم!

مربی میلان با وجود برد سه بر صفر مقابل اینتر می‌گوید هنوز هیچ چیزی قطعی نشده است.

ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان می‌گوید با آن که تیمش فاصله‌اش با اینتر را به پنج امتیاز افزایش داد اما هنوز صحبت از قهرمانی زود است.
او می‌گوید: «بحث بر سر قهرمانی هنوز بسیار زود است، اما بی‌تردید ما ضربه خوبی در راه قهرمانی به رقیب زدیم. ما خوب بازی کردیم و پس از اخراج چیوو در نیمه دوم به کنترل بازی ادامه دادیم. ما کاملا شایسته این برد بودیم.»
الکساندر پاتو که در طول فصل گاهی در ترکیب ثابت قرار می‌گرفت و گاهی نه، در این دیدار دو گل زد و به خوبی جای خالی زلاتان ایبراهیموویچ را پر کرد.
آلگری می‌گوید: «پاتو بازی فوق‌العاده‌ای در حمله داشت و بسیار عالی فضاهای بین دو مدافع میانی آنها را پیدا کرد. این یکی از بهترین بازی‌های او بود.
متاسفم که کاسانو اخراج شد، اما او عادت دارد پیراهنش را درآورد. در کل شب خوبی بود. روبینیو عالی بازی کرد و موقعیت‌های فراوانی برای گل‌زنی داشت.»
هرچند میلان در حملات عالی است، اما آلگری از دفاع تیمش هم ستایش کرد: «هنگامی که تیم از نظر دفاعی منسجم است، به تمامی مناطق زمین اعتماد به نفس می‌دهد. ما امروز در تمامی لحظات فشرده بازی کردیم.»

pnugirl
04-03-2011, 01:42 PM
بنیتس: اینتر برای من بازیکنی نخرید، ولی من جام باشگاه‌های جهان را بردم!

بنیتس گفته ارزش خود را در اینتر نشان داد.

رافائل بنیتس بار دیگر به اینتر حمله برده و گفته آنها هرگز بازیکنانی که او می‌خواست را نخریدند.
این مربی در دسامبر پس از دوران ناموفقی که در اینتر در سری آ گذراند از این تیم جدا شد. او با این حال توانست جام باشگاه‌های جهان را فتح کند، هرچند که به قول خودش منابع محدودی در اختیار داشت.
او گفت: «هنگامی که در اینتر بودم هیچ بازیکنی نخریدند. پس از رفتن من پنج، شش بازیکن آمدند. من با این حال دو عنوان به دست آوردم که یکی از آنها جام باشگاه‌های جهان بود که باشگاه بیش از هر چیزی به دنبالش بود.
به این ترتیب در کل دوران مثبتی به نظر می‌رسد.»
لئوناردو در سال جدید میلادی جانشین بنیتس شد و با آمدن او بازیکنان بزرگی مانند جیامپائولو پاتزینی خریداری شدند.
اینتر در حال حاضر در سری آ دوم است، هرچند که ناپولی می‌تواند با برد در دیدار امشب جای این تیم را در این رده بگیرد

pnugirl
04-03-2011, 01:44 PM
آبیاتی: هنوز قهرمان نشده‌ایم، تنها اینتر را سه بر صفر بردیم

آبیاتی می‌خواهد که تیمش مغرور نشود.

کریستین آبیاتی، دروازه‌بان میلان گفته تیمش حق آسودن ندارد.
میلان پس از پیروزی سه بر صفر مقابل اینتر در موقعیت خوبی برای فتح اسکودتو قرار دارد، اما این دروازه‌بان ایتالیایی که در نمایش سن‌سیرو عالی کار کرد، می‌گوید هنوز سرنوشت قهرمانی مشخص نشده: «بی‌تردید پیروزی مهمی به دست آوردیم، اما امتیازات بسیار دیگری هست که باید بگیریم و نباید آسوده‌خاطر باشیم.
ما باید همیشه نتیجه لازم را بگیریم.»
آبیاتی از پاتو ستایش کرد که در ثانیه 40 گل زد: «به نظرم آن گل سریع به ما کمک کرد، هرچند از نظر ذهنی ما همیشه متمرکز بودیم.»
میلان هفته آینده در خانه فیورنتینا بازی دارد.

O M I D
04-03-2011, 05:30 PM
مونتلا: بايد به دنبال رتبه چهارم باشيم

وينچنتزو مونتلا، مربي رم گفته روي آينده اش در باشگاه تمرکز نمي کند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg توماس دی بندتو اخیرا رم را خریداری کرده و آینده مونتلا در هاله ای از ابهام قرار دارد، و می گویند اگر او تیم را به لیگ قهرمانان نرساند باید از رم برود.
این مهاجم سابق رم گفته است : «من خیلی آرام هستم ولی به صورت جدی به آینده فکر نمی کنم. حرف های ضد و نقیضی می شنوم. اما این طور نیست که اگر چهارم شوم جایگاهم تثبیت می شود یا این که اگر ششم شوم در این تیم می مانم.
برای من مهم ترین نکته این است که به بازی با یوونتوس فکر کنم. دیده ام که بازیکنان بسیار روی بازی تمرکز دارند و این برای ما بسیار مهم است.»
مونتلا ادامه می دهد: «ما باید همان ذهنیت دربی با لاتزیو را داشته باشیم. در این صورت هیچ مشکلی نخواهیم داشت.
اما یوونتوس هم مانند ما به دنبال امتیاز است. آنها سال هاست در ورزشگاه ما پیروز می شوند و ما باید این را تغییر دهیم. ما باید یووه را ببریم و به فکر رسیدن به رتبه چهارم باشیم.»

O M I D
04-03-2011, 05:31 PM
زانتي: براي كاسانو متاسفم

کاپيتان تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا گفت: به عنوان يک بازيکن با تجربه واقعا براي کاسانو که اصول جوانمردي در فوتبال را رعايت نمي‌کند، متاسفم.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg خاوير زانتي پس از شکست 3 بر صفر تيمش برابر ميلان گفت: حقيقت اين است که ميلان مستحق پيروزي بود و من نمي خواهم چيزي را توجيه کنم اما براي کاسانو و تمارض او در صحنه منجر به پنالتي واقعا متاسفم. او بارها در لباس تيم‌هاي مختلف ثابت کرده که بازيکن با اخلاقي نيست و جوانمردي در فوتبال برايش بي اهميت است.
زانتي ادامه داد: هنوز 7 بازي باقيمانده و ما براي قهرماني تا آخرين ثانيه مي‌جنگيم. اخراج چيوو براي ما در دربي ميلان گران تمام شد و فريب داور توسط کاسانو هم مزير بر علت شد تا ديگر اميدي براي جبران نداشته باشيم.
پاتو در دقايق يک و 62 و آنتونيو کاسانو (پنالتي 91) براي ميلان گلزني کردند تا اين تيم با 65 امتياز در فاصله 5 امتيازي اينترميلان صدرنشيني خود را تثبيت کند.
کاسانو پس از گل خود و چيوو در دقيقه 54 از زمين بازي اخراج شدند.

O M I D
04-03-2011, 05:32 PM
پاتو:گلهايم هديه به هواداران

الکساندر پاتو معتقد است که برد 0-3 ميلان در داربي دلامدونينا، پاداش وفاداري هواداران روسونري است که در سختي ها در کنار تيم بودند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg الکساندر پاتو، مهاجم باشگاه میلان برتری 0-3 تیمش مقابل اینتر در داربی دلامدونینا را به هواداران تیم هدیه کرد. این ستاره برزیلی دو گل از سه گل تیمش را به ثمر رساند تا میلان با 5 امتیاز برتری نسبت به اینتر در صدر جدول رقابتها قرار بگیرد.
این در حالی است که روسونری در حال حاضر با 5 امتیاز برتری نسبت به اینتر صدرنشین رقابتهای سری آ است و تنها 7 دیدار دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی است.بدین ترتیب میلان در آستانه کسب اولین قهرمانی اش در سری آ از سال 2004 تاکنون است پاتو که از سال 2007 در میلان توپ می زند و به ترکیب اصلی این تیم راه یافته، معتقد است که تنها قهرمانی پاداش هواداران این تیم است که در روزهای خوب و بد با تیم بوده اند.
پاتوی 21 ساله در پایان بازی به وب سایت رسمی میلان گفت:« شنبه شب من دو گل زدم و به شدت برای تیم تلاش کردم و در نهایت توانستیم صدرنشین مان را تثبیت کنیم.این پیروزی را به هواداران تیم هدیه می کنم که همیشه در ورزشگاه حاضرند واز ما حمایت می کنند، حتی در سالهای اخیر که اوضاع خوب پیش نمی رفت.»

O M I D
04-04-2011, 05:41 PM
هواداران رم خواهان ماندن ده روسي

هواداران باشگاه رم در کمپ تمريني تيم حضوريافتند تا بتوانند دانيله ده روسي را براي ماندن در اين باشگاه متقاعد کنند

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
هواداران باشگاه رم به دنبال آن هستند تا از جدایی دانیله ده روسی از رختکن تیمشان جلوگیری کنند.
این در حالی است که گزارشهای منتشره حاکی از آن است که ده روسی ممکن است جلوروسی را ترک کند.
سران باشگاه های رئال مادرید و منچستریونایتد به دنبال جذب این ستاره ایتالیایی هستند و با توجه به سیاستهای موجود، شک و شبهاتی در مورد آینده این ستاره 27 ساله در رختکن جلوروسی ایجاد شده است

رم در حال حاضر در رده ششم جدول رقابتهای سری آ قرار دارد.این تیم با انجام 30 بازی، 50 امتیازی است و شش امتیاز تا جایگاه صعود به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا فاصله دارد.

O M I D
04-04-2011, 05:43 PM
دل نري: فقط سهميه اروپايي مي خواهيم

سرمربي يوونتوس که ديدار مهم با رم را با پيروزي پشت سرگذاشته معتقد است تيمش هنوز جاي پيشرفت دارد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg لوييجي دل نري پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل رم در هفته‌ي سي و يکم سري A گفت: تيم ما هنوز در حال رشد و پيشرفت است و اين پتانسيل را دارد که هر تيمي را شکست دهد و البته به تيمهاي کوچک هم ببازد! با اين تيم مي‌توانيم هرکاري انجام دهيم.
دل نري ادامه داد: هرگز نگفته بودم که اگر رم را ببريم به کورس قهرماني باز مي گرديم. براي من فقط حضور در فصل آينده رقابتهاي اروپايي اهميت دارد و مهم نيست که اين رقابت حتما ليگ قهرمانان اروپا باشد.
سرمربي يوونتوس که تيمش را در رده‌ي هفتم رقابتهاي سري A مي‌بيند در پايان گفت: نمي‌خواهم از حرفهايم سو برداشت شود. ما هنوز 8 امتياز با سهميه ليگ قهرمانان فاصله داريم و معلوم نيست که بتوانيم در هفته‌هاي پيش رو به اين مهم دست پيدا کنيم.

O M I D
04-04-2011, 05:45 PM
مونتلا: قهرماني تمام نشده است

سرمربي تيم فوتبال رم درخشش سنگربان يوونتوس را عامل شکست و ناکامي تيمش عنوان کرد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در هفته‌ي سي و يکم رقابتهاي سري A يوونتوس با نتيجه‌ي 2 بر صفر رم را از پيش رو برداشت تا تيم نايب قهرمان فصل گذشته رقابتها در جايگاه ششم باقي بماند.
وينچنزو مونتلا در پايان اين ديدار گفت: استوراري يک دروازه بان شوت گير است و امروز با چند واکنش فوق‌العاده باعث ناکامي تيم ما شد. البته او در تيمي مانند يوونتوس بازي مي‌کند و به همين دليل نبايد از نمايش چشم‌نواز او متعجب شويم. فصل گذشته هم که با يوونتوس بازي کرديم، نمايش خوبي مقابل ما داشت.
سرمربي جوان رم که به دلايل نتايج ضعيف اين تيم جانشين رانيري شد، ادامه داد:‌ اين بازي براي ما اهميت زيادي داشت. با اين نتيجه‌اي که گرفتيم حواسمان از بازي‌هاي بعدي پرت خواهد شد.
مونتلا در پايان گفت: بايد بازي با يوونتوس را به دقت آناليز کنيم تا ببينيم کجاي کارمان در اين ديدار اشتباه بوده که باعث شده بازي را واگذار کنيم. قهرماني در سري A براي ما تمام نشده و ما يک بازي مهم ديگر با اودينزه پيش رو داريم.

pnugirl
04-05-2011, 03:40 PM
کاسانو:اخراجم در داربی میلان،ثابت کرد که هنوز بی تجربه ام

کاسانو در صحبتهایی اعلام کرد که بار دیگر اشتباه بچه گانه ای را مرتکب شده است

آنتونیو کاسانو، مهاجم ایتالیایی باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که در جریان داربی شنبه شب میلان، می توانست مانع از اخراجش از زمین مسابقه شود

ستاره سابق سمپدوریا که در جریان این دیدار یکی از گلهای تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند، در طول چند دقیقه، دو کارت زرد از داور مسابقه دریافت کرد و مجبور به ترک زمین مسابقه شد.

کاسانو به اسپورت مدیاست گفت:« من رکوردی جهانی ثبت کردم. یک گل، کارت زرد و بعد اخراج، آن هم همه در طول یک دقیقه. ولی بسیار خوشحالم که در داربی تاریخ ساز شدم. الان در 5 داربی در شهرهای مختلف به گل رسیده ام.»

کاسانو ادامه داد:« در حالی که با ایوان کوردوبا درگیر بودم، می دانستم که ممکن است کار بگیرم. ولی آنقدر از گلزنی ام خوشحال بودم که یادم رفت که یک کارت زرد دارم.این هم یک اشتباه بچه گانه بودکه مرتکب شدم و چوبش را هم می خورم.من اشتباهات زیادی را در طول کارنامه ورزشی ام انجام داده ام که امیدوارم کمتر شود.»

یک گل از کاسانو و دو گل از پاتو باعث شد تا میلان فاصله اش با اینتر در صدر جدول را به 5 امتیاز برساند.

هفته آینده میلان در مقابل فیورنتینا به میدان خواهد رفت.

O M I D
04-10-2011, 05:16 PM
اودينزه 1 – رم 2: پرواز با بال‌هاي توتي

رم برد بسيار ارزشمندي به دست آورد و اميدهايش براي رسيدن به ليگ قهرمانان را زنده نگاه داشت.

رم توانست فاصله‌اش با اودینزه، تیم چهارم جدول را کم کند و به رسیدن به لیگ قهرمانان نزدیک شود.

آنها در خانه اودینزه دو بر یک پیروز شدند، در حالی که اودینزه از سپتامبر تاکنون در خانه نباخته بود و امیدوار بود جایگاهش در رتبه چهارم جدول را به خوبی حفظ کند.
اودینزه دیدار را بهتر از حریف آغاز کرد. دو تیم در نیمه اول موقعیت‌های خوبی برای گل‌زنی داشتند، اما گلی نزدند.
در نیمه دوم در دقیقه 56 رم به گل رسید. داوید پیزارو به محوطه جریمه رفت و جیامپیرو پینتزی با پایش او را متوقف کرد و پنالتی حاصل را فرانچسکو توتی با ضربه چیپ به گل تبدیل کرد.
این دوازدهمین گل این فصل توتی بود.
http://pnu-club.com/imported/2011/04/276.jpg
اودینزه دست به حملات گسترده زد و در دقیقه 88 گل تساوی را به ثمر رساند. آنتونیو دی‌ناتاله، ژوان را پشت سر گذاشت و با پای چپ دروازه دونی را گشود. این اولین موقعیت این مهاجم کهنه‌کار در این دیدار بود.
اودینزه در دقیقه 92 باز هم توپ را به تور رم رساند، اما هنگامی که بازیکنان اودینزه داشتند شادی می‌کردند داور به درستی اعلام کرد که کوجو آساموا در جریان گل توپ را با دست زده است.
در نهایت فرانچسکو توتی با آخرین ضربه دیدار برد رم را رقم زد. ریسه توپ را روی پرتاب اوت به توتی سپرد و او با شوتی محکم سه امتیاز دیدار را به رم برد. پس از این گل، بازیکنان اودینزه به سمت داور هجوم بردند.
رم فاصله با اودینزه را به سه امتیاز کاهش داد. البته اودینزه در رتبه چهارم باقی ماند، اما آنها باید ناپولی، میلان و فیورنتینا را ببرند تا همچنان این رتبه را حفظ کنند.

O M I D
04-10-2011, 05:19 PM
ئوناردو: فتح اسکودتو و چمپيونزليگ، اهداف اصلي باشگاه است

لئوناردو، مربي باشگاه اينتر از اينکه شاهد پيروزي 0-2 تيمش مقابل کيه وو بود بسيار خوشحال است.

http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026891.jpg گلهای استبان کامبیاسو و مایکون، این پیروزی را برای نرآتزوری رقم زد.
در پایان این دیدار لئوناردو به وب سایت رسمی باشگاه اینتر گفت:« گلهای بازی شنبه شب بسیار مهم بودند، چون کیه وو ثابت کرد که تیم سختی برای ماست.درپاسخ به این سوال که آیا از عدم پیروزی تیمم در این دیدار نگران بودم، باید بگویم که من سعی می کنم که ترس را از خودم دور نگاه دارم. ما می دانیم که باید سعی کنیم که تا پایان فصل روند خوبمان را ادامه دهیم.ما در دیدار مقابل کیه وو این کار را با صبر و ذکاوت انجام دادیم و هرگز تعادل و انسجاممان را از دست ندادیم. الان حس می کنم که عملکرد دو مدافع ما باعث شد تا بتوانیم کنترل بازی را در دست بگیریم.»
لئوناردو با تمجید از شاگردانش گفت:« پسران من واقعا شجاع بودند و رئیس و مدیران باشگاه در طول این دوران سخت واقعا خوب کار کردند. من فکر می کنم که بازیکنانم باید آرامششان را حفظ کنند و در همین مسیر حرکت نمایند. درحال حاضر حس خوبی داریم و در کمپ تمرینی مان آرامش و خوشحالی موج می زند.»
با وجود شکست مقابل میلان و شالکه در رقابتهای سری آ و لیگ قهرمانان اروپا، لئوناردو معتقد است که اولویتهای تیمش تغییری نکرده:« اهداف ما روشن است و تغییری نکرده است؛ حتی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا. ما همیشه باید زمان مشخصی برای هر مسابقه قائل باشیم و تنها تا زمان به صدا درآمدن سوت پایانی دیدار با کیه وو به این بازی فکر کنیم.الان می توانیم به دیدار بعدی مان در لیگ قهرمانان اروپا فکر کنیم.»
لئوناردو در بخش پایانی صحبتهایش به تمجید از اتوئو پرداخت و گفت:« برای من همه چیز ممکن است. فکر می کنم حق دارم بگویم که پشت بازیکنانم ، به ویژه اتوئو هستم که تجربیات زیادی دارد.»

O M I D
05-08-2011, 05:29 PM
آلگري: با شايستگي به قهرماني رسيديم ماسيميليانو آلگري، سرمربي ميلان، پس از تساوي شب گذشته تيمش مقابل رم و قهرماني در سري آ، سيلويو برلوسکوني، مالک باشگاه را مورد ستايش قرار داد. -------------------------------------------------------------------------------- این اولین قهرمانی میلان بعد از سال 2004 بود و آلگری برلوسکونی را به دلیل تیم خوبی که در این فصل فراهم کرد، مورد تقدیر قرار داد. او در گفتگویی گفت:" من اول از همه باید از نخست وزیر برلوسکونی تشکر کنم. او برای من تیمی از بازیکنان قدیمی و جدید فراهم کرد. ما در دیدارهای زیادی به پیروزی رسیدیم و همیشه رفتار فوق العاده ای داشتیم، حتی در خارج از زمین." آلگری تایید کرد که این قهرمانی به آسانی به دست نیامده و تاکید کرد که قصد دارند در دیدار هفته آینده مقابل کالیاری در سن سیرو، جشنی مناسب در حضور هواداران میلان برگزار کنند. " پنج دقیقه پایانی بسیار سخت بود. ما بازی خوبی انجام دادیم و بسیار مهم بود که قهرمانی را به دست آوردیم. رسیدن به قهرمانی اصلا آسان نبود اما بازیکنانم نشان دادند که شایسته قهرمانی هستند. ما همچنین برای هواداران بسیار خوشحال هستیم. ما از اینکه امشب در میلان نیستیم، متاسفیم اما ما هفته آینده در ورزشگاه خودمان نیز جشن خواهیم گرفت."

O M I D
05-08-2011, 05:33 PM
نستا: اين قهرماني را به خانواده ام تقديم مي کنم الساندرو نستا، مدافع باتجربه ميلان، معتقد است که تيمش با شايستگي به اولين قهرماني در سري آ از سال 2004 دست پيدا کرد. -------------------------------------------------------------------------------- او پس از تساوی 0-0 شب گذشته مقابل رم که قهرمانی میلانی ها را تثبیت کرد، در گفتگویی گفت:" ما در سراسر فصل در صدر جدول قرار داشتیم بنابراین خیلی طبیعی بود که در پایان فصل نیز در همین رتبه قرار داشته باشیم. ما با 8 امتیاز اختلاف در صدر قرار گرفتیم و با شایستگی فاتح اسکودتو شدیم." نستا معتقد است تیاگو سیلوا، مدافع برزیلی و زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی روسونری، نقش مهمی در کسب این قهرمانی داشتند. " من این قهرمانی را به خانواده ام تقدیم می کنم. زلاتان و تیاگو سیلوا بازیکنان کلیدی ما بودند." ماسیمو آمبروسینی، کاپیتان میلان، که اولین قهرمانی اش با روسونری به عنوان کاپیتان را تجربه می کند، نیز قهرمانی را حق می داند. " قهرمانی در سری آ کاملا حق میلان بود."

O M I D
05-08-2011, 05:40 PM
برلوسكوني: از پيرلو مي‌خواهم در ميلان بماند مالک باشگاه آث ميلان ايتاليا پس از فتح اسکودتو توسط روسونري‌ها از هافبک بازي‌ساز ميلان خواست تا در اين تيم بماند. -------------------------------------------------------------------------------- به‌نقل از گازتا دلو اسپورت، سيلويو برلوسکوني نخست وزير ايتاليا و مالک باشگاه آث‌ميلان ايتاليا پس از فتح سري آ توسط روسونري‌ها اظهار داشت: خوشحالم که ميلان موفق شد هجدهمين عنوان قهرماني را کسب کند، به آلگري تبريک مي‌گويم که توانست ماموريتش را به‌خوبي انجام دهد. وي افزود: ما امسال در ليگ قهرمانان اروپا بر روري اشتباهات تعدادي از بازيکنانمان حذف زودهنگامي داشتيم و پس از آن بود که بار ديگر توانستيم به اوج باز گرديم. برلوسکوني در ادامه از حضور پيرولو و تمديد قرارداد اين بازيکن با ميلان استقبال کرد و گفت: از گوشه و کنار اخبار متفاوتي درباره آندره مي‌شنوم، اما مي‌خواهم که اين بازيکن در ميلان بماند و قصد حضور در تيم ديگري را نداشته باشد. ميلان شب گذشته با تساوي بدون گل در خانه رم موفق شد پس از سال 2004، بار ديگر اسکودتو را فتح کند و قهرمان ايتاليا شود.