توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه نتایج و اخبار فوتبال انگلستان 2010_2011
pnugirl
03-03-2011, 02:11 PM
احتمال استفاده دالگليش از اندي کارول در ديدار مقابل منچستريونايتد
کارول به دليل مصدوميتي که در زمان حضورش در نيوکاسل برايش به وجود آمده بود، تاکنون نتوانسته براي قرمزها به ميدان برود.
کنی دالگلیش، سرمربی لیورپول قصد دارد از اندی کارول در دیدار مقابل منچستریونایتد استفاده کند.
این مهاجم 22 ساله در بازار نقل و انتقالات ژانویه با انتقالی 35 میلیون پوندی به لیورپول پیوست.
اما کارول به دلیل مصدومیتی که در زمان حضورش در نیوکاسل برایش به وجود آمده بود، تاکنون نتوانسته برای قرمزها به میدان برود. این مهاجم ملی پوش در تمرینات گروهی تیمش شرکت کرد و انتظار می رود دالگلیش در دیدار یکشنبه آینده مقابل منچستریونایتد از او استفاده کند.
pnugirl
اميدواري فابرگاس به حضور درديدار«نوکمپ»
ستاره کاتالان باشگاه آرسنال اميدوار است تا بتواند مقابل تيم سرزمين مادري اش به ميدان برود.
سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال امیدوار است که بتواند در جریان دیدار برگشت تیمش در رقابتهای مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا،مقابل بارسا به میدان برود.
سسک در جریان دیدار تیمش مقابل استوک سیتی که ماه گذشته برگزار شد، از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و برای چند دیدار از میادین ورزشی به دور بود.
پیش از این آرسن ونگر در صحبتهایی اعلام کرد که سسک در دیدار شنبه شب تیمش مقابل ساندرلند غایب خواهد بود ولی به نظر می رسد که ستاره اسپانیایی نقشه هایی درسر دارد تا بتواند در دیدار برگشت تیمش مقابل بارسلونا در نوکمپ به میدان برود.
سسک فابرگاس در گفت و گویی گفت:« من می دوم و بهتر شده ام و دیگر احساس درد نمی کنم. باید ببینیم که در روزهای آتی چه خواهد شد. حتی شاید شانس بازی کردن در دیدار شنبه شب را هم داشته باشم.»
سسک ادامه داد:« روند بهبودیم را به صورت روز به روز بررسی می کنیم.می دانم که چه زمانی می توانم بازی کنم. ما بازیهای زیادی را پیش رو داریم و من باید هرچه سریعتر بازگردم.»
pnugirl
ونگر: نبايد انگيزه ما به دليل شکست در جام اتحاديه کم شود
آرسن ونگر گفته بازيکنانش هنوز در سه جبهه ميجنگند، هرچند که روز يکشنبه در فينال جام اتحاديه به بيرمنگام باختند.
توپچیها دو بر یک بازی را واگذار کردند و گل دوم آنها را اوبافمی مارتینز روی اشتباه وویچیخ اشچسنی و لوران کوشیلنی زد.
ونگر گفت: «البته ناامید شدیم اما بازیکنان متحد هستند، رابطهای قوی دارند و مصمم هستند که برای چالشهای پیش رو آماده باشند.
نباید اجازه دهیم انگیزه و اعتماد به نفس ما کاهش یابد، چرا که اهداف بسیار بزرگی پیش رو داریم.
ما اهداف بسیار بلندتری نسبت به جام اتحادیه داریم، هرچند که دوست داشتیم آن را ببریم. همه بر سر این موضوع توافق داریم.
ما در لیگ رقابتی سخت داریم، میخواهیم در جام حذفی به پیش برویم و دیدار رفت مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان را هم بردهایم.»
گفتنی است، آرسنال دیشب لیتون اورینت را در جام حذفی با نتیجه پنج بر صفر برد.
O M I D
03-03-2011, 06:49 PM
جان اوشي: گيگز ميتواند مالديني را پشت سر بگذارد
گيگز در 37سالگي همچنان عضوي از باشگاه منچستريونايتد است و در 20 سالگي حضورش در اين تيم قرار دارد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00001247.jpg به عقيده جان اوشي مدافع منچستريونايتد رايان گيگز اسطوره باشگاه منچستريونايد حتي ميتواند بعد از 40سالگي به بازي ادامه دهد و رکورد پائولو مالديني ستاره بزرگ تاريخ باشگاه ميلان را بشکند.
گيگز در 37سالگي همچنان عضوي از باشگاه منچستريونايتد است و در 20 سالگي حضورش در اين تيم قرار دارد. اين ستاره اهل ولز قرارداد خود را يک سال تمديد کرده است، اما اوشي ميگويد گيگز ميتواند بيش از اينها در منچستر يونايتد بازي کند. او تأکيد ميکند:«بدون شک»
اين مدافع ايرلندي ادامه ميدهد:« فرم فيزيکي رايان از زماني که او را ميشناسم هرگز تغيير نکرد، با وجود همه مصدوميتهايي که داشته و البته مسائلي که باز هم به سراغ او خواهد آمد مطمئنم او ميتواند بيشتر از يک سال به بازي ادامه دهد. بايد بگذاريم در اينباره او خودش تصميم بگيرد،اما من فکر ميکنم او بسيار از فوتبال لذت ميبرد.»
به عقيده اوشي رايان گيگز يک بازيکن مهم براي همه اعضاي باشگاه منچستريونايتد است. او ميگويد:« او فوقالعاده است و استثنايي. مالديني در ميلان به همه چيز رسيد اما به نظر من گيگزي توانايي پشت سر گذاشتن وي را دارد. سرعت و تعادل او هرگز نشان نميدهد که او سن و سال بالايي دارد و به نظر من نمايشاش در زمين هنوز خارقالعاده است، همانطور که هميشه گفتهام گيگزي يک اسطوره يکتاست.»
O M I D
03-03-2011, 06:54 PM
آرسنال 5 – ليتون اورينت صفر: هتتريک بنتنر
هتتريک نيکلاس بنتنر برد پنج بر صفر آرسنال مقابل ليتون اورينت در جام حذفي را رقم زد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026725.jpg دیدار دو تیم قبل از این با هم مساوی شده بود و به همین دلیل آنها دیداری تکراری را برگزار کردند.
مروان شماخ در دقیقه 7، روی سانتر توماس روسیچکی از فاصلهای نزدیک دروازه حریف را گشود.
سپس بنتنر سه گل برای آرسنال زد تا دیگر سر و صدای 9000 طرفدار اورینت که سفری کوتاه به شمال لندن داشتند شنیده نشود. او ابتدا در دقیقه 30 با ضربه سری چرخشی سانتر کیهران گیبس را به گل تبدیل کرد؛ سپس در دقیقه 43 پس از حرکت و با شوتی زمینی توپ را به گوشه دروازه حریف فرستاد؛ و در نهایت در دقیقه 64 گل چهارم تیمش را از روی نقطه پنالتی زد. این پنالتی را گیبس با حرکتی مارپیچی در محوطه جریمه گرفته بود.
گل پنجم را هم گائل کلیشی زد. او در دقیقه 75 سانتر ابوئه را از میان مدافعان پرتعداد اورینت گرفت و به راحتی گل پنجم را به ثمر رساند.
در دیگر دیدار جام حذفی هم منچسترسیتی سه بر صفر با سه گل یحیی توره (5)، ماریو بالوتلی (25) و داوید سیلوا (70) استون ویلا را برد.
O M I D
03-03-2011, 06:55 PM
الکس فرگوسن: روني خوش شانس بود در ديدار مقابل ويگان اخراج نشد
در نيمه اول ديدار منچستريونايتد مقابل ويگان بود که روني در ميانه زمين به سوي مک کارتي رفت و با آرنج ضربه اي به سر بازيکن حريف زد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00009460.jpg سرالکس فرگوسن، سرمربی تیم ملی منچستریونایتد، معتقد است وین رونی خیلی خوش شانس بود که بعد از ضربه آرنجی که در دیدار مقابل ویگان به جیمز مک کارتی زد، فرصت پیدا کرد در دیدار شب گذشته مقابل چلسی به میدان برود.
در نیمه اول دیدار منچستریونایتد مقابل ویگان بود که رونی در میانه زمین به سوی مک کارتی رفت و با آرنج ضربه ای به سر بازیکن حریف زد.
روبرتو مارتینز، سرمربی ویگان اعلام کرد رونی خوش شانس بود که ب کارت قرمز داور روبرو نشد و فرگوسن نیز خوشحال است که هیچ جریمه انضباطی برای بازیکن تیمش در نظر گرفته نشد.
فرگوسن در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت:" فکر می کنم قوانین کاملا واضح است. مارک کلتن برگ( داور بازی) قانون را اجرا کرد. او با رونی صحبت کرد، یک ضربه آزاد برای ویگان اعلام کرد و قضیه تمام شده است.
فکر می کنم تنها کسی که می تواند در مورد آن صحنه به درستی قضاوت کند، خود داور بود.
رونی خوش شانس بود، یک درگیری اتفاق افتاد اما چندان جدی نبود به طوری که باعث آسیب رسیدن به بازیکن حریف شود. خیلی بی معنی است اگر بیشتر از این در مورد این اتفاق صحبت کنیم."
O M I D
03-03-2011, 06:55 PM
مانچيني: انتظار نمايشهاي بهتري از ماريو بالوتلي دارم
روبرتو مانچيني، مربي منچسترسيتي از ماريو بالوتلي انتظار نمايشهاي بهتري دارد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00007796.jpg این بازیکن ایتالیایی شش گل در هشت باری که در ترکیب ثابت سیتی بازی کرده زده است، اما مربی از این بازیکن 20 ساله توقع بیشتری دارد.
مانچینی میگوید او باید روی تلاش خود و بازی بدون توپ تمرکز کند: «انتظار بیشتری دارم چون ماریو رفتاری عالی در فوتبال دارد. او میتواند بهتر بازی کند.
او گلی رویایی روز یکشنبه زد اما باید به بازی برای تیم ادامه میداد. این مهم است که همه بازیکنان هنگامی که توپ ندارند در فاز دفاعی بازی کنند.
گاهی آن قدر عالی که میتوانید، بازی نمیکنید. این طبیعی است. ماریو هم پس از دو ماه دور بودن برگشته و در 10 روز گذشته دو بازی انجام داده.
اما این مهم است که هنگامی که خسته هستید و هر سه روز بازی میکنید، ذهنیت مناسبی داشته باشید.
این برای ماریو و تمامی بازیکنان صادق است.»
O M I D
03-03-2011, 06:56 PM
ونگر: نبايد انگيزه ما به دليل شکست در جام اتحاديه کم شود
آرسن ونگر گفته بازيکنانش هنوز در سه جبهه ميجنگند، هرچند که روز يکشنبه در فينال جام اتحاديه به بيرمنگام باختند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00016326.jpg توپچیها دو بر یک بازی را واگذار کردند و گل دوم آنها را اوبافمی مارتینز روی اشتباه وویچیخ اشچسنی و لوران کوشیلنی زد.
ونگر گفت: «البته ناامید شدیم اما بازیکنان متحد هستند، رابطهای قوی دارند و مصمم هستند که برای چالشهای پیش رو آماده باشند.
نباید اجازه دهیم انگیزه و اعتماد به نفس ما کاهش یابد، چرا که اهداف بسیار بزرگی پیش رو داریم.
ما اهداف بسیار بلندتری نسبت به جام اتحادیه داریم، هرچند که دوست داشتیم آن را ببریم. همه بر سر این موضوع توافق داریم.
ما در لیگ رقابتی سخت داریم، میخواهیم در جام حذفی به پیش برویم و دیدار رفت مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان را هم بردهایم.»
گفتنی است، آرسنال دیشب لیتون اورینت را در جام حذفی با نتیجه پنج بر صفر برد.
O M I D
03-04-2011, 06:46 PM
پاتريس اورا: درد دارم اما ميخواهم مقابل ليورپول بازي کنم
پاتريس اورا، مدافع چپ منچستريونايتد گفته با اين که درد دارد اما ميخواهد مقابل ليورپول در روز يکشنبه بازي کند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00024106.jpg دو تیم دیداری در آنفیلد برگزار میکنند که برای هر دو مهم است. سرخپوشان در صدر جدول هستند و اگر قهرمان شوند، رکورد قهرمانی در لیگ انگلیس را از دست لیورپول خارج خواهند کرد.
اما اگر آرسنال پیروز شود، به فاصله یک امتیازی یونایتد میرسد و مردان کنی دالگلیش هم میخواهند مانع قهرمانی یونایتد شوند.
اورا که مشکل زانو دارد گفته است: «فکر نمیکنم مشکلم خیلی جدی باشد. در هر حال من بازیکنی مبارز هستم.»
اورا در این فصل 32 بازی برای یونایتد انجام داده است.
O M I D
03-04-2011, 06:47 PM
كارلو آنچلوتي: من از تورس انتظار گلزني ندارم
کارلتو از مهاجمانش تا زماني که در خدمت تيم بازي کنند، راضي است.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00005842.jpg کارلو آنچلوتي، سرمربي چلسي، از فرناندو تورس، خريد جديد باشگاه دفاع کرد و تاکيد کرد قرار نيست اين بازيکن با گلزني پولي که برايش خرج شده را برگرداند.
اين بازيکن اسپانيايي با انتقال از ليورپول به چلسي، رکورد نقل و انتقالات جزيره را شکست اما تاکنون در بازي هايي که براي چلسي به ميدان رفته، نتوانسته براي تيم جديدش گلزني کند. در مقابل داويد لوئيز، خريد ديگر باشگاه در ژانويه به دليل بازي هاي خوبش مورد ستايش قرار گرفت.
اما کارلتو از مهاجمانش تا زماني که در خدمت تيم بازي کنند، راضي است.
سرمربي ايتاليايي آبي ها در گفتگو با نشريه سان گفت:" ما آنها را با هم مقايسه نمي کنيم. تورس گلزني نکرده است اما من از مهاجمانم انتظار گلزني ندارم.
من از آنها مي خواهم براي تيم بازي کنند. تورس از اين نظر بسيار خوب کار مي کند. مردم در مورد او به خاطر گل هايي که زده، قضاوت مي کنند اما من جنبه هاي ديگري از بازي او را مد نظر قرار مي دهم. او براي تيم بازي مي کند، روي مدافعان حريف فشار وارد مي کند، به خوبي در خط دفاعي حريف نفوذ مي کند و تلاش زيادي به خرج مي دهد. اين از نظر من کافي است. من از او نمي خواهم گلزني کند."
O M I D
03-04-2011, 06:47 PM
مايكل كريك قراردادش را با منچستريونايتد تمديد كرد
مايکل کريک قراردادش را سه سال و نيم ديگر با باشگاه منچستريونايتد تمديد کرد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026223.jpg هافبک 29 ساله شياطين سرخ که سال 2006 از تاتنهام جدا و راهي اولدترافورد شد، قرارداد جديدي به ارزش 18.6 ميليون يورو با باشگاه منچستريونايتد به امضا رساند.
کريک پس از امضاي قرارداد جديد در گفت و گو با پايگاه رسمي اينترنتي باشگاه منچستريونايتد عنوان کرد: از حضورم در منچستر لذت بردم. از بازي در باشگاه بزرگي مانند يونايتد لذت مي برم و دوست دارم آيندهام را وقف اين باشگاه کنم.
کريک ادامه داد: تيم ما در حال حاضر شرايط بسيار خوبي دارد و فکر مي کنم مي تواند در سالهاي آينده هم به موفقيت برسد.
O M I D
03-04-2011, 06:48 PM
فرگوسن: به حضور فرديناند مقابل ليورپول اميدوارم
سرمربي منچستريونايتد براي مسابقه حساس با ليورپول به حضور مدافع باتجربه و مصدوم تيمش اميدوار است.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00004537.jpg به نقل از روزنامه سان، سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: در شرايطي که همه آگاهيم ريو فرديناند با مشکل مصدوميت زانو مواجه است،اما تلاش ميکنيم شرايط حضورش را در زمين مهيا کنيم. البته او به خاطر مدتي دوري، آمادگي مورد نظر را ندارد. اما در صورت حضور در ميدان تجربهاش به کمک تيم خواهد آمد.
مربي اسکاتلندي 25 سال گذشته اولدترافورديها سهشنبه شب تيمش در بازي حساس با چلسي 2 بر يک بازنده شد. کسب باخت مقابل آنچلوتي، نگرانيها را نزد وي بخاطر دشواري بازي يکشنبه آينده با ليورپول در هفته بيستونهم ليگ برتر افزايش داد.
وي ادامه داد: در صورتي که به هر شکل امکان استفاده از فرديناند را نداشته باشيم، آنگاه به سراغ وسبراون خواهيم رفت. او نيز بازيکني بسيار با تجربه است که مي تواند مقابل آنفيلدي ها به ما کمک کند.
مسئول فني 69 ساله در حالي اميد خود را براي استفاده از فرديناند در بازي يکشنبه حفظ کرده که رسانهها در گزارشهاي خود چنين شانسي را نزديک به صفر دانستند.
pnugirl
03-05-2011, 10:30 AM
چلسي به دنبال وسلي اسنايدر
آنها اين هافبک بازيسازي اينتر را ميخواهند.
وسلی اسنایدر، ملیپوش هلندی شاید در راه خروج از اینتر باشد. چلسی به خرید او علاقه نشان داده است.
شمال لندنیها به دنبال هافبک تهاجمی جدیدی هستند تا جانشین فرانک لمپارد کنند و این بازیکن 26ساله را جانشینی عالی برای او میدانند.
این هافبک بااستعداد نقشی کلیدی در قهرمانی سهگانه اینتر در سال گذشته داشت و در جام جهانی 2010 هم درخشید.
قرارداد فعلی اسنایدر تا تابستان 2013 اعتبار دارد و این بازیکن هلندی برای چلسی ارزان نخواهد بود.
pnugirl
03-05-2011, 10:31 AM
دالگليش: بازي ذهني کمکي به يونايتد نميکند!
او خوشحال است که رقابت را از سر گرفته است
کنی دالگلیش، مربی لیورپول گفته بازی ذهنی سر الکس فرگوسن پیش از دیدار یکشنبه دو تیم تنها هدر دادن زمان است.
دو باشگاه در شرایطی به مصاف هم میروند که یونایتد به دنبال پیروزی است، چرا که در دیدار قبل به چلسی باخته است.
فرگوسن پس از بازی با چلسی به دلیل صحبتهایی که علیه مارتین اتکینسون مطرح کرد به رفتار ناشایست متهم شد و باید از خود دفاع کند.
دالگلیش 60 ساله میگوید: «او پیش از دیدارها از روانشناسی استفاده میکند. اما اگر او بخواهد علیه ما هم از این کار استفاده کند راه به جایی نخواهد برد.
خیلی وقت است سن ما از این کارها گذشته است.
او همیشه وقتی میبرید نامه تبریک ارسال میکند. اما وقتی بلکبرن قهرمان شد، او در ادامه نامه نکاتی طعنهآمیز خطاب به ما نوشت.
شاید او خوشحال است که ما رقابتمان را از نو آغاز کردهایم، ما هر دو اهل گلاسگو هستیم.
نمیدانم او خوشحال است که من برگشتهام یا نه، اما من که خوشحالم! اگر او خوشحال نیست این مشکل من نیست.»
O M I D
03-06-2011, 07:04 PM
کارلو آنچلوتي: واکنش سر الکس به تصميم داور طبيعي بود
سرمربي چلسي، ترجيح داد از اظهار نظر در مورد صحبت هاي سرالکس فرگوسن که بعد از شکست هفته گذشته تيمش مقابل آبي ها بيان کرد، خودداري کند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00000928.jpg کارلو آنچلوتی،فرگوسن قضاوت داور دیدار تیمش مقابل چلسی را زیر سوال برد و همین مسئله موجب شد تا در آستانه محرومیت قرار بگیرد اما کارلتو ترجیح داد اوضاع را آرام کند و واکنش فرگوسن را "معمولی" توصیف کرد.
سرمربی ایتالیایی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بعد از بازی شما کمی احساساتی هستید و بعضی مواقع در مورد تصمیمات داور صحبت می کنید. فکر می کنم این مسئله طبیعی است. فرگوسن با داور بحث کرده بود اما من نمی خواهم در این مورد صحبت کنم. من رابطه فوق العاده ای با سرالکس دارم. من بعد از بازی با صحبت کردم و او از تصمیم داور بسیار ناراحت بود اما فوتبال همین است. بعد از بازی یک مربی از تصمیم داور راضی است و دیگری ناراضی."
سرمربی سابق میلان همچنین داوید لوئیز، مدافع جدید آبی ها که در دیدار مقابل منچستریونایتد را گلزنی کرد را مورد ستایش قرار داد و گفت:" او باید شناخت بیشتری از فوتبال انگلیس پیدا کند و باید در زمین آرام ترباشد .او تاکنون کیفیت و نمایش فوق العاده ای از خود به نمایش گذاشته است"
O M I D
03-06-2011, 07:05 PM
همه او را دوست دارند
مانچيني: اين برد تقديم به كولو توره
سرمربي منچسترسيتي در حاشيه بازي با ويگان از مدافع دوپنيگي تيمش حمايت کرد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00009594.jpg
به نقل از رويترز، يک روز پس از انتشار خبر مثبت بودن آزمايش اوليه دوپينگ کولو توره، روبرتو مانچيني بعد از برد يک بر صفر شب گذشته مقابل ويگان واکنش نشان داد.
مسئول فني ايتاليايي يک سال گذشته "آبيهاي آسماني " شهر منچستر در کنفرانس مطبوعاتي پس از اظهار داشت: اين برد را به کولو توره تقديم ميکنيم. اکنون لحظات تلخي برايش رقم ميخورد. با اين حال همه منچستر او را مثل يک مرد و يک ورزشکار دوست دارند.
مانچيني افزود: کولو انساني خارقالعاده است. او بازيکني زيرک و هوشيار در عين حال حرفهاي است. هرچند که الان احساس خوبي ندارد.
وي در مورد بازي با ويگان گفت: مقابل ميهمان خود برتري داشتيم. خوشحالم که مزد برتري خود را گرفتيم.
گفتنی است، در بازي انجام گرفته در ورزشگاه سيتيآو از هفته بيستونهم داويد سيلوا در دقيقه 38 زننده تک گل تيمش بود.
O M I D
03-06-2011, 07:06 PM
اندکي کم آورديم
ونگر: مساوي نشد، باختيم
سرمربي تيم فوتبال آرسنال تساوي خانگي با ساندرلند را نتيجهاي همرديف شکست تلقي ميکند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00006522.jpg به نقل از رويترز، آرسن ونگر که شب گذشته تيمش در اولين سري از مسابقات هفته بيستونهم ليگ برتر انگليس، بدون گل در خانه متوقف شد، با ناراحتي در کنفرانس مطبوعاتي پس از بازي گفت: متاسفم. اين تساوي حکم باخت براي ما دارد. در اصل متحمل يک شکست ديگر شديم. هرچند که از کيفيت بازي شاگردانم راضي و خوشحال هستم.
وي افزود: به لحاظ دفاعي مقابل ساندرلند بسيار عالي کار کرديم. در اين بخش قدرت بدني بالايي ارائه کرديم. از اين رو نميتوانم هيچ ايرادي بر بازيکنانم بگيرم.
ونگر ادامه داد: بايد اذعان کرد که در زمينه خلاقيت و به موقع عمل کردن و ضربه آخر را زدن، اندکي کم آورديم ولي فکر ميکنم ساندرلنديها با دو ساختار قوي مقابل ما ايستادگي کردند.
تيم تحت رهبري اين مربي با تساوي بدون گل برابر ساندرلند، اکنون با 57 امتياز پس از منچستريونايتد 60 امتيازي در پله دوم جدول ايستاده است.
O M I D
03-06-2011, 07:07 PM
شياطينسرخ رقيب باوارييها شدند
منچستريونايتد با مانوئل نوير تماس گرفت
تيم فوتبال منچستريونايتد به طور رسمي خواهان جذب مانوئل نوير، سنگربان تيم ملي آلمان و باشگاه شالکه شد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026695.jpg به نقل از روزنامه بيلد، تازهترين اخبار در مورد اين سنگربان 24 ساله مشخص ميکند نمايندگان تيم انگليسي تماسهاي پنهاني با نوير برقرار کرده و خواهان وي شدهاند.
اين گزارش در حالي انتشار يافت که پس از جام جهاني 2010 آفريقايجنوبي که نوير به همراه تيم کشورش خوش درخشيد، مورد توجه شياطين سرخ قرار گرفت.
در همين حال لويي فانخال، سرمربي هلندي بايرن نيز اعلام کرد به رغم حاشيه پيش آمده در حين بازي هفته قبل يارانش و شالکه در جام حذفي، باوراييها همچنان خواهان جذب اين بازيکن هستند.
وي گفت: بزودي پيشنهاد خود را به نوير اعلام ميکنيم.
در جريان بازي چهارشنبه شب بايرن و شالکه، نوير مقابل مونيخيها ايستادگي مثالزدني کرد. از اين رو نقش بسزايي در کسب برد يک بر صفر يارانش داشت.در حين آن بازي در ورزشگاه آليانسآرهنا، برخي از هواداران تيم مونيخي عليه سنگربان مليپوش شعار دادند.
O M I D
03-06-2011, 07:08 PM
ردنپ به دنبال خريد دروگبا در تابستان
هري ردنپ مربي تاتنهام درنظر دارد تا ديديه دروگبا، ستاره ساحل عاجي چلسي را به رختکن تيمش منتقل کند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00016949.jpg طبق گزارش منتشره در روزنامه پیپل، ردنپ به دنبال تقویت خط حمله تیمش است، چون رومن پاولیوچنکو، جرامین دفو و پیتر کراوچ تا اینجای رقابتهای لیگ برتر ،روی هم رفته تنها 8 گل به ثمر رسانده اند.
از سوی دیگر مربی تاتنهام به دنبال آن است تا تیمش برای دومین سال پیاپی در لیگ قهرمانان اروپا حاضر باشد و از روند گلزنی مهاجمان تیمش چندان راضی نیست و از همین رو به دنبال آن است تا در تابستان دیدیه دروگبا را به وایت هارت لین بیاورد.
دروگبا این هفته 33 ساله می شود و تنها یک سال دیگر از قراردادش با چلسی باقی است. بدین ترتیب او ممکن است با درخواست کاهش رم دستمزدش هم موافقت کند.
کوین گامیه رو، مهاجم لور یان هم یکی دیگر از گزینه های مدنظر ردنپ است که سران تاتنهام برای جذب این ستاره 23 ساله باید با آرسنال رقابت کنند.
O M I D
03-06-2011, 07:08 PM
وين روني: افسوس از باخت مقابل چلسي
وين روني، مهاجم منچستريونايتد گفته از اين که تيمش مقابل چلسي باخت ناراحت است اما همتيميهايش ميتوانند ليورپول را يکشنبه ببرند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00018708.jpg تیم سر الکس فرگوسن برتری در خانه چلسی را با باخت عوض کرد، اما حالا که آرسنال با ساندرلند مساوی کرده آنها میتوانند جایگاه خود را در صدر جدول تثبیت کنند.
رونی گفته است: «به نظرم در خانه چلسی عالی بازی کردیم.
ما شایسته باخت نبودیم و آن گونه گل خوردن ناامیدکننده بود.
اما باید ادامه دهیم و تلاش کنیم سه امتیاز بازی با لیورپول را بگیریم.
نمیتوان نتیجه چلسی را عوض کرد، و ما باید روی کاری که میخواهیم در آنفیلد انجام دهیم تمرکز کنیم.
ما باید در تمرینات روی خیلی چیزها تمرکز کنیم و مطمئن شویم که اوضاع را به خوبی به پیش میبریم.»
ر ونی که خودش در آستانه جدایی از یونایتد بود از خبر تمدید قرارداد دارن فلچر و مایکل کریک خوشحال است: «این خبرها عالی است. آنها بازیکنان بزرگی برای تیم بودهاند و در طول چند سال گذشته بسیار برای ما باثبات بازی کردهاند.
دیدن این که بازیکنان قرارداد جدیدی امضا میکنند عالی است و روحیه تیم را بسیار بالا میبرد.
البته متاسفانه ادوین (فاندرسار) قراردادش را تمدید نکرده. دوست داریم قرارداد جدیدی امضا کند اما ظاهرا تصمیمش را گرفته و به آن احترام میگذاریم.»
O M I D
03-08-2011, 06:43 PM
لمپارد: بايد بلکپول را ببريم
فرانک لمپارد، هافبک چلسي از بازيکنان تيمش خواسته عملکرد خوبي مقابل بلکپول در ديدار امشب ليگ برتر داشته باشند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00016290.jpg آنها سهشنبه منچستریونایتد را دو بر یک بردند و با توجه به این که هم یونایتد و هم آرسنال امتیاز از دست دادند، آنها حتی شاید بتوانند با برد در بلومفیلد رود به کورس قهرمانی برسند.
لمپارد پس از دیدار با یونایتد گفت که این نتیجه اگر با برد مقابل مردان یان هالووی همراه نشود به درد نخواهد خورد. او حالا گفته: «حرف من روشن بود چون سه امتیاز، سه امتیاز است و با بردن منچستریونایتد، داریم حالا به بالا نگاه میکنیم.
نمیتوانیم دل به آن برد ببندیم. ما در ماههای گذشته چند صبح کاذب داشتیم ولی حالا باید روی برد با یونایتد به پیش برویم و بازی با بلکپول را ببریم.
آنها این فصل من را شگفتزده کردهاند. اوایل فصل بدون این که قصد بیاحترامی داشته باشم میگفتم آنها از صرف حضور در لیگ برتر خوشحالند، اما آنها با کیفیت و سختکوشیشان من را متحیر ساختند.
یان هالووی، مربی آنها را دوست دارم. او خودسر است و گاهی بعضیها به او میتازند، اما تماشای مربیگری او فوقالعاده است.
چارلی آدام یکی از بهترین بازیکنان این فصل بوده و آنها جای خالی او را حس کردهاند، اما در هر حال بردن آنها کار آسانی نیست. آنها مقابل منچستریونایتد هم باختند اما Gung-Ho (سرسخت) بودند و تماشای بازی آنها لذتبخش بود.»
این هافبک تیم ملی انگلیس در این فصل نقش دفاعیتری یافته و کارلو آنچلوتی با حضور او تیم را به آرایش جدید 2-4-4 برده است.
او گفت: «این سیستم به این معنی است که مسئولیت من کمی دفاعیتر شده است، اما هنوز هم فرصت به پیش رفتن را مییابم، هرچند کمی کمتر. چون سه هافبک در جلو داریم و یکی عقبتر مینشیند.
در انگلیس این کار را کردهام و مربی بسیار در این زمینه با انضباط عمل کرده است. در انگلیس باید دفاعیتر هم باشم.»
O M I D
03-08-2011, 06:43 PM
چلسي از توقف مدعيان استفاده كرد
تيم فوتبال چلسي با پيروزي مقابل بلکپول همچنان اميد هواداران لندني براي دفاع از عنوان قهرماني را زنده نگه داشت.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00009642.jpg در آخرين ديدار از هفتهي بيست و نهم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال، چلسي به خوبي از توقف ساير مدعيان استفاده کرد و با پيروزي 3 بر يک مقابل بلکپول فاصلهاش را با ديگر مدعيان ليگ برتر کاهش داد.
جان تري در دقيقهي 20 چلسي را پيش انداخت و نيمهي نخست با همين نتيجه به پايان رسيد. در نيمهي دوم لمپارد دو بار ديگر در دقايق 63و66 براي شاگردان آنچلوتي گلزني کرد. پانچئون هم براي بلکبرن گلزني کرد و اين نتيجه تا پايان حفظ شد، تا آبيهاي لندن با ثبت پانزدهمين پيروزي، فاصلهشان را با منچستريونايتد در صدر جدول به 9 امتياز کاهش دهند و با توجه به يک بازي کمتر همچنان اميدوار به قهرماني باشند.
آبي پوشان لندن با توجه به توقف آرسنال و شکست منچستريونايتد همچنان به تکرار عنوان قهرماني اميد خواهند داشت.
* نتايج هفته بيست و نهم ليگ برتر انگليس
شنبه
بيرمنگام يک (باسهژور 48)
وست برومويچ 3 (مولومبو 47، موريسون 58، شارنر 72)
آرسنال صفر
ساندرلند صفر
بولتون 3 (گري کيهيل 45و75، کلاسنيچ 86)
آستون ويلا 2 ( بنت 15، آلبريتون 64)
فولام 3 (داف 37و59، زامورا 89)
بلکبرن 2 (هانلي 45، هويلت 65)
نيوکاسل يک (بست 23)
اورتون 2 (عثمان 31، جاگيلکا 36)
وستهام 3 (دمبابا 21، داکوستا 29، هييتسپرگر83)
استوکسيتي صفر
منچسترسيتي يک (داويد سيلوا 38)
ويگان صفر
يکشنبه
ليورپول 3 (کويت 31و36و65)
منچستريونايتد يک (هرناندس 90)
ولورهمپتون 3 (دويل 20و40، فلچر 87)
تاتنهام 3 (دفوئه 30و34، پاوليچنکو 48)
دوشنبه
بلکبرن صفر (پانچئون 86)
چلسي يک (جان تري 20، لمپارد 63و66)
** جدول ردهبندي ليگ برتر انگليس
1- منچستريونايتد 60 امتياز
2- آرسنال 57 امتياز (يک بازي کمتر)
3- منچسترسيتي 53 امتياز
O M I D
03-08-2011, 06:49 PM
آنچلوتي: بلكپول را برديم، اما تحت فشار بوديم
سرمربي تيم فوتبال چلسي گفت: با وجود زدن 3 گل به بلکپول و کسب برد، متحمل فشار زيادي شديم.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00016244.jpg به نقل از رويترز، کارلو آنچلوتي اظهار داشت: بازي در خانه بلکپول کار راحتي نبود. بلکپوليها تا زماني که ما گل دوم را از روي نقطه پنالتي زديم، بسيار فشار وارد کردند.در کل بازي با اين حريف با وجود زدن 3 گل و کسب پيروزي 3 بر يک، ديداري بود که فشار زيادي را تحمل کرديم.
وي ادامه داد: تحت اين همه فشار تيم من نميتوانست واکنشي نشان ندهد. در هر حال از زحمات مردانم تشکر ميکنم.
او در مورد شرايط فني تيمش در بازي شب گذشته افزود: قدرت فني ما نزد اين حريف خوب و قابل توجه بود.در برخي از مقاطع بازي ما بازي خوب و رواني را به معرض نمايش گذاشتيم. در پايان هم مشخص کرديم شايسته کسب برد هستيم.
ياران آنچلوتي در ديدار مذکور که آخرين مصاف از هفته بيستونهم ليگ برتر بود و شب گذشته در ورزشگاه اختصاصي بلکپول انجام گرفت، 3 بر يک پيروز شدند.
O M I D
03-08-2011, 06:54 PM
انتشار يک نامه و مقابله انگليسيها با بلاتر؛
اتحاديه انگليس از رياست بنهمام در فيفا حمايت كرد
اتحاديه فوتبال انگليس طي انتشار نامهاي حمايت قاطع خود را از رياست فيفا محمد بنهمام اعلام داشت.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00000729.jpg به نقل از يورو نيوز، با ارسال نامهاي از سوي اتحاديه فوتبال انگليس به مرد اول فوتبال آسيا محمد بن همام به صورت علني جنگ انگليس با بلاتر کليد خورد.
جزيره نشينان که هنوز و پس از گذشت 3 ماه از شکست در انتخابات ميزبان جام جهاني از دست مقامات فيفا عصباني و دلخور هستند، راههاي مختلفي را براي تحت فشار قرار دادن سپ بلاتر امتحان کردند.
در اين ميان ميشود به بزرگنمايي در نقاط ضعف قطر و روسيه در جنگ سنگين رسانهاي اشاره کرد که با هزينههاي پشت پرده شيخنشينان خنثي شد.
روزنامه پرتيراژ مادريد در مقاله امروز خود ارسال نامه اتحاديه فوتبال انگليس براي بن همام قطري را نوعي اعلان جنگ از سوي بريتانيا به مقصد زوريخ و ساختمان فيفا توصيف کردند.
در اين گزارش خبري آمده است وقتي از سوي فيفا ابهامزدايي صورت نگرفت،نتيجهاي جز اين نداشت که انگليس از دشمن شماره يک بلاتر يعني محمدبن همام حمايت قاطعانه کند. اين حمايت قاطعانه در اولين قدم شامل حمايت همه جانبه رسانهاي می باشد.
در چند روز گذشته اکثر سايتهاي خبري بريتانيا فضاي مثبتي را حول محور کانديداتوري محمد بنهمام ايجاد و در گسترش آن تلاش کردهاند.
پيش از اين نيز مشخص شده بود بن همام رئيس کنفدراسيون فوتبال آسيا قصد دارد تا قبل از ميزباني کشورش قطر در سال 2022 در کرسي رياست فيفا نشسته باشد. انگليس از فيفا خواسته است تکليف خود را با مشکلات دو کشور قطر و روسيه براي ميزباني از جام جهاني مشخص کند و يکي از نکاتي که بارها مورد تاکيد مقامات بريتانيا قرار ميگيرد ظرفيت پذيرايي قطر از هوليگان يا همان هوداران خشن و بعضا خطرناک انگليسي است.
اگر حمايت بريتانيا از بن همام با همين شدت ادامه داشته باشد، ميتوان پيشبيني کرد که کشورهاي ديگري از اروپا نيز پشت سر مرد قطري قرار گيرند و اين مسئله پايههاي حکومت مرد سوئيسي در ساختمان زوريخ را سست خواهد کرد.
اين در حالي است که به غير از بن همام نامزد يا رقيب جدي ديگري براي انتخابات آينده رياست فيفا پيش روي بلاتر رؤيت نميشود.
O M I D
03-12-2011, 05:55 PM
استيون جرارد، چهار هفته دور از ميادين
او چند بازي مهم را از دست خواهد داد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00008202.jpg استیون جرارد، هافبک لیورپول چهار هفته به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران دور از میادین خواهد بود.
این بازیکن 30 ساله تحت عمل جراحی موفقیتآمیزی قرار گرفته ولی تا اواسط آوریل به میادین برنمیگردد.
گزارشها حاکی از آن بود که او بازی با منچستریونایتد را از دست میدهد، اما او در این پیروزی بازی کرد ولی دیدار دیشب با براگا را از دست داد.
لیورپول دیشب در خانه براگا یک بر صفر بازنده شد.
جرارد حالا بازی برگشت مقابل براگا، دیدارهای لیگ برتر مقابل ساندرلند و وست بروم، و دیدار مقدماتی یورو 2012 مقابل ولز را از دست میدهد.
او در این فصل 24 بازی برای لیورپول انجام داده و 8 گل زده است.
O M I D
03-12-2011, 05:56 PM
الکس فرگوسن: دلمان براي آنتونيو والنسيا تنگ شده است
اين ستاره 25 ساله اکوادوري در ديدار تيمش مقابل رنجرز در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيب ديد و شش ماه است که نتوانسته براي شياطين سرخ به ميدان برود.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026224.jpg سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد اعلام کرد بازیکنان تیم برای آنتونیو والنسیا دلتنگ شده اند.
این ستاره 25 ساله اکوادوری در دیدار تیمش مقابل رنجرز در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیب دید و شش ماه است که نتوانسته برای شیاطین سرخ به میدان برود.
او به تازگی به تمرینات تیمش برگشته و حتی به تازگی اعلام کرده بود انتظار دارد در دیدار مقابل آرسنال در جام حذفی برای دقایقی به میدان برود.
فرگوسن در گفتگو با نشریه سان گفت:" او فصل گذشته فوق العاده و درخشان بود. او یک خرید عالی برای ما بود. مهمترین قابلیت او این بود که توپ را به راحتی و با قدرت دراختیار می گرفت. او خیلی راحت می توانست هم تیمی هایش را در سمت دیگر زمین صاحب توپ کند. در غیبت او ما دیگر آن دقت و سرعت را در اختیار نداریم.اگرچه نانی در غیاب او خوب کار کرد اما دلمان برای والنسیا تنگ شده است."
O M I D
اريکسون: انگليس بايد در جام جهاني 2006 قهرمان مي شد
اريکسون که در جام جهاني 2010 هدايت تيم ملي ساحل عاج را برعهده داشت، اين فرصت را پيدا کرد تا بازي هاي تيم سابقش را به دقت نگاه کند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00023220.jpg اسون گوران اریکسون، سرمربی سابق تیم ملی انگلیس، نمی تواند دلیلی برای بازی های ضعیف وین رونی در جام جهانی 2010 پیدا کند.
اریکسون که در جام جهانی 2010 هدایت تیم ملی ساحل عاج را برعهده داشت، این فرصت را پیدا کرد تا بازی های تیم سابقش را به دقت نگاه کند.
رونی فصل گذشته بهترین فصل دوران حرفه ای اش را سپری کرد و 34 گل برای منچستریونایتد به ثمر رساند اما در جهانی حتی یک بار نیز گلزنی نکرد.
اریکسون در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای توضیح این مسئله باید در کنار تیم بوده و تمرینات و جو تیم را از نزدیک دیده باشید. رونی یکی از بهترین بازیکنان دنیاست. چند سالی هست که او در بین بهترین های دنیا قرار دارد. او بازیکن بسیار مهمی برای انگلیس و منچستریونایتد است. بعضی مواقع فراموش می کنیم او هنوز بازیکن جوانی است و سال های زیادی در پیش دارد. او بازیکن بزرگی است."
اریکسون همچنین در مورد دوران حضور خود در تیم ملی انگلیس گفت:" موفقیت یعنی قهرمانی در تورنمنت های بزرگ، این رویای همه فوتبال دوستان در انگلیس است اما ما قهرمان هیچ تورنمنت بزرگی نشدیم. فکر نمی کنم ما چندان بد کار کرده باشیم. در جام جهانی 2006 حق ما بیشتر از حضور در یک چهارم نهایی بود. ما باید به نیمه نهایی یا فینال می رسیدیم و حتی می توانستیم قهرمان شویم."
O M I D
فرگوسن:تكل كاراگر ننگين بود
سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد،تکل جيمي کاراگر بازيکن ليورپول به ناني را ' تکل ننگين' خواند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00029244.jpg بازيکن گوش منچستريونايتد که در نيمه نخست ديدار با ليورپول در اثر تکل کاراگر مصدوم شد بايد سه هفته از زمين دور بماند.
فرگوسن گفت:تکل ننگيني بود؛ همه اين را مي دانيم ولي باز هم به بازي ادامه داديم.
سرمربي منچستريونايتد درباره زمان بازگشت ناني به زمين بازي گفت: دشوار است که زمان دقيقي براي بازگشت او به بازي تعيين کنيم اما مسلم است که يکشنبه آينده برابر بولتون بازي نخواهد کرد.
به اين ترتيب او در ديدار يک چهارم نهايي جام حذفي انگليس که روز يکشنبه برابر آرسنال انجام خواهد شد و نيز ديدار روز سه شنبه منچستريونايتد با مارسي حضور نخواهد داشت.
فرگوسن افزود:سعي مي کنيم مداوايش کنيم. البته از شنبه آينده يک تعطيلات دو هفته اي خواهيم داشت. مطمئنا پس از گذران اين دوره، ناني آماده بازي خواهد بود.
ناني 24 ساله که از ژوئن 2007 از اسپورتينگ ليسبون به منچستريونايتد پيوست در پي يک درگيري که ميان بازيکنان دو تيم ليورپول و منچستريونايتد صورت گرفت، مصدوم شد.
بسياري از شاهدان معتقدند که تکل کاراگر روي ناني مستحق دريافت کارت قرمز بود ولي داور مسابقه به او کارت زرد نشان داد. کاراگر که پيش از اين در خط دفاعي تيم ملي انگليس بازي مي کرد پس از مسابقه، رسما از ناني عذرخواهي کرد.
غيبت ناني آن هم در شرايطي که منچستريونايتد ديدارهاي حساسي را پيش رو دارد به مشکلات فرگوسن سرمربي اين تيم افزوده است.
به نظر مي رسد که سرمربي منچستريونايتد با در دست داشتن فهرست طويل بازيکنان مصدوم تيم و متهم کردن اتحاديه فوتبال انگليس به رفتار نامناسب آن هم پس از شکست از چلسي روزهاي سرنوشت سازي را مي گذراند.
O M I D
03-12-2011, 05:57 PM
ونگر: به غير از آلمونيا دروازهبان نداريم
سرمربي تيم فوتبال آرسنال معتقد است معضل کنوني تيمش، دروازهباني است.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00006522.jpg آرسن ونگر اظهار داشت: در شرايطي که سه دروازهبان از کادر بازيکنان را به علت مصدوميت در اختيار نداريم، تنها سنگربان قابل استفاده تيم، مانوئل آلمونيا است. حتي براي او ذخيره مطمئني نداريم. اين موضوع معضل مهم تيم در مقطع کنوني به شمار ميرود.
وي اين اظهارات را پس از قطعيت مصدوميت وجيسيچ اسژني بيان کرد. اين سنگربان لهستاني در خلال بازي هفته قبل با بارسلونا اسپانيا در ليگ قهرمانان از ناحيه انگشت صدمه ديد. سپس جاي خود را به آلمونيا سپرد. پس از بازي مشخص شد به مدت 6 هفته قادر به همراهي تيمش نخواهد بود.
ونگر افزود: ما حتي لوکاس فابيانسکي و ويتو مانون را هم در اختيار نداريم. تحت اين شرايط پست دروازهباني بسيار پرخطر خواهد شد. اکنون در حال بررسي هستيم. شايد بتوانيم با اين وضعيت اورژانسي يک دروازهبان قرضي بگيريم.
تيم تحت رهبري اين مربي فرانسوي که هفته گذشته در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان حذف شد، در پيکارهاي ليگ برتر با 57 امتياز پس از منچستريونايتد (60 امتياز) در رتبه دوم جدول قرار دارد.
O M I D
03-12-2011, 05:58 PM
فرگوسن: تکل کاراگر روي پاي ناني شرمآور بود
سر الکس فرگوسن، مربي منچستريونايتد درباره تکل جيمي کاراگر روي پاي ناني در جريان شکست مقابل ليورپول صحبت کرد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00006135.jpg پای نانی 24 ساله به دلیل این تکل بخیه خورد و فرگوسن میگوید: «چه تکل ننگینی بود. این را میدانیم اما باید ادامه دهیم.
سخت بتوان گفت او دقیقا چه زمانی برمیگردد اما او به بازی شنبه آینده مقابل بولتون نمیرسد.
ما پای او را بخیه زدیم و این خبر خوبی است. ما نگران آن هستیم که پایش عفونت نکند.
ورم پایش تا حد زیادی کم شده. البته پس از شنبه، دو هفته بازیهای ملی داریم و او میتواند آماده شود.»
او درباره دیدار امروز با آرسنال در جام حذفی هم گفت: «این که تیمتان را به ومبلی ببرید عالی است، حتی اگر با این موافق نباشید که تیمتان در مرحله نیمهنهایی در ومبلی بازی کند.
اما هر چه باشد این ومبلی است و این مشوقی عالی برای همه است.»
O M I D
03-14-2011, 05:44 PM
گري نويل: جانشيني فرگوسن براي مورينيو زود است
گري نويل از مورينيو خواست به اين زوديها به فکر جانشيني الکس فرگوسن در منچستريونايتد نباشد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00028396.jpg ستارهي 36 سالهي تيم منچستريونايتد که به تازگي از فوتبال خداحافظي کرده دربارهي آينده باشگاه گفت: با توجه به شرايطي که وجود دارد از هم اکنون حدسهايي زده ميشود که کدام مربي جانشين فرگوسن در منچستريونايتد خواهد شد.
نويل ادامه داد: مربيان بزرگي هستند که از آنها به عنوان گزينههاي احتمالي جانشيني فرگوسن ياد مي شود. يکي از آنها مورينيو است که با توجه به کارنامهي خوبي که داشته پيش بيني ميشود پس از فرگوسن به منچستريونايتد بيايد. وقتي زمانش فرا برسد همه مي گويند مورينيو گزينه خوبي براي جانشيني فرگوسن است، اما اکنون براي صحبت کردن دربارهي اين موضوع بسيار زود است.
نويل دربارهي مورينيو هم معتقد است: او به خاطر نتايجي که گرفته قابل احترام است و بايد به افراد به خاطر کاري که کردهاند احترام گذاشت، اما فکر مي کنم الکس فرگوسن قدرتمندتر از هر فصل ديگري عمل مي کند و کار بيهودهاي است که بخواهيم به فکر گمانه زني باشيم.
O M I D
03-14-2011, 05:46 PM
مذاکره مورينيو با چلسي و منسيتي
بازگشت آقاي خاص به ليگ برتر انگليس
سرمربي پرتغالي تيم فوتبال رئالمادريد به ليگ برتر انگليس بازخواهد گشت.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00017792.jpg به نقل از روزنامه ديليميل، خوزه مورينيو در هفتههاي اخير از طريق مدير برنامهاش مذاکراتي با دو تيم ليگ برتري چلسي و منچسترسيتي انجام داده است. اين اقدام در حالي صورت گرفته که تيمهاي مذکور توسط کارلو آنچلوتي و روبرتو مانچيني، مربيان ايتاليايي شاغل در جزيره هدايت شده و فصل جاري مطابق خواسته و هدف باشگاه، عمل نکردهاند.
براساس اين گزارش آقاي خاص که در سالهاي 2004 الي 2007 مسئوليت چلسي را در اختيار داشت، پس از تجربه همکاري با اينترميلان ايتاليا و اکنون رئالمادريد، تمايل زيادي براي بازگشت به انگليس دارد.
مورينيو خود در اين ارتباط به يک روزنامه کشورش گفته است: فوتبال باشگاهي انگليس هميشه براي من جذاب و رويايي است. در آنجا سه فصل خارقالعاده را تجربه کردم که هيچ گاه از خاطر و ذهنم محو نخواهد شد. در اين کشور ساختار متفاوت ورزشي، احترامها، اخلاق ورزشي، زندگي اجتماعي، زندگي خصوصي و خيلي عوامل ديگر به گونهاي است که همواره مرا براي بازگشت وسوسه ميکند. از زندگي در چنين کشوري بسيار لذت ميبرم. در آنجا بسيار مورد توجه هستم. پس دوست دارم بازهم کار در اين کشور را تجربه کنم.
او که از سال 2000 فعاليت جدي در عرصه مربيگري را با بنفيکا شروع کرد، در تيمهاي ليرا و پورتو کشورش نيز فعاليت کرده است.
O M I D
03-14-2011, 05:46 PM
مذاکره مورينيو با چلسي و منسيتي
بازگشت آقاي خاص به ليگ برتر انگليس
سرمربي پرتغالي تيم فوتبال رئالمادريد به ليگ برتر انگليس بازخواهد گشت.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00017792.jpg به نقل از روزنامه ديليميل، خوزه مورينيو در هفتههاي اخير از طريق مدير برنامهاش مذاکراتي با دو تيم ليگ برتري چلسي و منچسترسيتي انجام داده است. اين اقدام در حالي صورت گرفته که تيمهاي مذکور توسط کارلو آنچلوتي و روبرتو مانچيني، مربيان ايتاليايي شاغل در جزيره هدايت شده و فصل جاري مطابق خواسته و هدف باشگاه، عمل نکردهاند.
براساس اين گزارش آقاي خاص که در سالهاي 2004 الي 2007 مسئوليت چلسي را در اختيار داشت، پس از تجربه همکاري با اينترميلان ايتاليا و اکنون رئالمادريد، تمايل زيادي براي بازگشت به انگليس دارد.
مورينيو خود در اين ارتباط به يک روزنامه کشورش گفته است: فوتبال باشگاهي انگليس هميشه براي من جذاب و رويايي است. در آنجا سه فصل خارقالعاده را تجربه کردم که هيچ گاه از خاطر و ذهنم محو نخواهد شد. در اين کشور ساختار متفاوت ورزشي، احترامها، اخلاق ورزشي، زندگي اجتماعي، زندگي خصوصي و خيلي عوامل ديگر به گونهاي است که همواره مرا براي بازگشت وسوسه ميکند. از زندگي در چنين کشوري بسيار لذت ميبرم. در آنجا بسيار مورد توجه هستم. پس دوست دارم بازهم کار در اين کشور را تجربه کنم.
او که از سال 2000 فعاليت جدي در عرصه مربيگري را با بنفيکا شروع کرد، در تيمهاي ليرا و پورتو کشورش نيز فعاليت کرده است.
O M I D
03-14-2011, 05:48 PM
هشدار وين روني به بازيکنان منچستريونايتد: حالا آرسنال در ليگ برتر خطرناک تر است
آرسنالي ها که در فاصله چهار روز از دو جام خارج شدند، اکنون فرصت بيشتري براي استراحت کردن دارند اما يونايتدها بايد در سه جبهه بجنگند.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00016944.jpg وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، در دیدار روز گذشته تیمش مقابل آرسنال در جام حذفی گل دوم شیاطین سرخ را به ثمر رساند تا توپچی ها را از سومین جام این فصل نیز خارج کند اما او معتقد است شاگردان ونگر اکنون در لیگ برتر حریف خطرناک تری هستند.
آرسنالی ها که در فاصله چهار روز از دو جام خارج شدند، اکنون فرصت بیشتری برای استراحت کردن دارند اما یونایتدها باید در سه جبهه بجنگند.
رونی در گفتگو با تاک اسپپورت گفت:" شما نمی دانید آنها چگونه واکنش نشان خواهند داد. هفته دشواری برای آنها بود زیرا باید در 10 روز در سه جام شرکت می کردند.
اما اکنون تنها در لیگ برتر هستند و فرصت استراحت خواهند داشت. آنها دیگر لازم نیست روی رقابت های دیگر تمرکز کنند در حالی که ما باید در سه جام بجنگیم.
از بعضی جهات این به نفع آنها شد اما اگر آنها به دنبال قهرمانی هستند، خیلی هم به نفع شان نشد."
رونی از اینکه در دیدار مقابل آرسنال در خط میانی بازی کرد، خوشحال است و نمایش دو قلوهای داسیلوا را مورد ستایش قرار داد.
" ما به سختی کار کردیم. ما جلو آنها را گرفتیم و اجازه ندادیم از مرکز دفاع نفوذ کنند. نمایش جسورانه ای داشتیم.
ما می دانستیم آرسنال مقابل بارسا بازی فیزیکی ای انجام داد و با استفاده از چند بازیکن جوان و دونده آنها را خسته کردیم. پیروزی مقابل آرسنال در چنین دیدار حساسی نتیجه فوق العاده ای برای ما بود."
O M I D
03-14-2011, 05:50 PM
مانچيني: بايد بلافاصله بعد از بازي به خانه برميگشتيم؛ به دنبال قهرماني جام حذفي هستيم
روبرتو مانچيني از تصميم منچسترسيتي براي پرواز به خانه، بلافاصله پس از ديدار مقابل دينامو کيف حمايت کرده است.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00009594.jpg هواپیمای سیتی پس از شکست دو بر صفر آنها به هوا خاست و در حالی در ساعت 5 صبح در فرودگاه منچستر به زمین نشست که بسیاری از بازیکنان هنوز خسته بودند.
مربی ایتالیایی گفته جام حذفی فرصتی عالی برای اولین قهرمانیاش با سیتی است، ولی گفته تیم ردینگ که در مسابقات قهرمانی (دسته دوم فوتبال انگلیس) بازی میکند بسیار قوی است.
مانچینی گفته: «اگر جمعه پرواز میکردیم یک روز را از دست میدادیم.
معمولا پس از بازی، بازیکنان نمیخوابند، پس بهتر بود که آنها را برگردانیم و برای یکشنبه آمادهشان کنیم.
جام حذفی برای ما بسیار مهم است. این فرصتی عالی است تا به ویمبلی برویم. دیدار دشواری پیش رو داریم، چون ردینگ با بردن اورتون نشان داد چه قابلیتهایی دارد.
یکی از دردسرهای ما این است که هر سه روز بازی میکنیم. امیدوارم به موقع برای دیدار یکشنبه آماده شویم.»
سیتی در 35 سال گذشته هیچ قهرمانیای به دست نیاورده و مانچینی میگوید اعتماد به نفس تیمش میتواند با رسیدن به نیمهنهایی جام حذفی افزایش یابد.
او میگوید: «میدانیم که آخرین بار کی به نیمهنهایی رسیدیم و این دستاورد میتواند برای ما، باشگاه و طرفداران عالی باشد.
هفتهای شلوغ پیش رو داریم و باید در سه جبهه بجنگیم. دیدار لیگ اروپا (که پنجشنبه مقابل دینامو در ایستلندز برگزار میشود) برای ما دشوار است، اما ما هنوز فرصت حذف حریف را داریم. روزهای بعد هم مهم خواهد بود.»
O M I D
03-15-2011, 07:02 PM
بلكبرن براي خريد بنتر 14ميليون يورو پيشنهاد داد
باشگاه بلکبرن با ارائه پيشنهادي خواهان مهاجم تيم ملي دانمارک و عضو آرسنال شد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00006813.jpg به نقل از سان، تيم بلکبرن که در فصل جاري با کمبود مهاجم کامل مواجه بوده است، روز گذشته شرايط مالي خوبي را به نيکولاس بنتر ارائه کرد. براين اساس بلکبرنيها ابراز آمادگي کردند در ازاي 14 ميليون يورو خواهان مهاجم 23 ساله توپچيها شدهاند.
بنتر که از سال 2004 تاکنون در خدمت لندنيها است، تا تابستان سال 2014 قراداد دارد. ولي با توجه به تبصره موجود در قراردادش ميتواند زودتر از اتمام آن اقدام به ترک تيم تحت رهبري آرسن ونگر کند.
O M I D
03-15-2011, 07:05 PM
با تاکيد فرگوسن
منچستر همچنان خواهان ادامه همكاري با فاندرسار است
باشگاه منچستريونايتد مذاکرات تازهاي با دروازهبان هلندي خود براي استمرار همکاري در زمينه نشستن روي نيمکت مربيگري در اولدترافورد را آغاز کرده است.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00026227.jpg به نقل از روزنامه اخبار جهان، در شرايطي که ادوين فاندرسار در مصاحبههاي اخير خود عنوان کرده در پايان فصل براي هميشه کفشهايش را خواهد آويخت و به استراحت ميپردازد، کارفرماي وي خواهان ادامه همکاري است.
اين دروازهبان 41 ساله که در بازي شنبه شب با آرسنال در مرحله يک چهارم جام حذفي نمايش غرورانگيزي داشت و عامل اصلي براي عدم نتيجهگيري لندنيها بود، 2ماه قبل به خواست اولدترافورديها مبني بر عهدهدار شدن مسئوليت مربيگري دروازهباني پاسخ منفي داد. او علت اين تصميم را همراه خانواده بودن بيان کرد.
با اين حال پس از نمايشهاي درخشان وي، سرآلکس فرگوسن، سرمربي اسکاتلندي تيم از مديران خواسته مايوس نشده و به رايزني با سنگربان مجرب بپردازند.
به باور مسئول فني 69 ساله شياطينسرخ، فاندرسار در صورت قبول چنين مسئوليتي قابليت آمادهسازي و پرورش دروزاهبانان اين تيم را به خوبي دارد.
O M I D
03-15-2011, 07:29 PM
كاپلو: ويلشر روزي كاپيتان انگليس ميشود سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس اطمينان دارد جک ويلشر روزي بازوبند کاپيتاني تيم ملي را بر بازو خواهد بست. -------------------------------------------------------------------------------- هافبک 19 ساله آرسنال که هميشه مورد تحسين فابيوکاپلو بوده يکي از پديدههاي جديد فوتبال انگليس است که اميدهاي انگليسيها را براي يافتن هافبکي خلاق در حد و اندازههاي استيون جرارد افزايش داده است. فابيو کاپلو دربارهي ويلشر گفت: او روزي کاپيتان تيم ملي انگليس خواهد شد. او براي پيشرفت نياز دارد در بازيهاي ملي بيشتري به ميدان برود اما ويژگيهاي يک ليدر و رهبر را با وجود سن و سال کم دارد. در بازي مقابل دانمارک ديدم که او چگونه با داور و ساير بازيکنان صحبت مي کرد. يافتن بازيکني با اين سن و سال کم که چنين ويژگيهاي شخصيتي داشته باشد، بسيار دشوار است. سرمربي تيم ملي انگليس که نتوانست در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي تيمش را به موفقيت برساند، ادامه داد: سه بازيکن را ميشناسم که پيش از اين چنين شخصيتي داشتند، پائولو مالديني، فرانکو بارزي که مدافع بودند و رائول گونسالس که مهاجم بود. اما از لحاظ اعتماد به نفس درون زمين و خصوصيات شخصيتي به جرات ميگويم او بهترين هافبک جواني است که در طول اين سالها ديدهام. جک ويلشر در هر دو ديدار مرحلهي يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا عملکرد بسيار خوبي داشت و در حالي که ستارگان توپچيها مانند فابرگاس، فان پرسي و آرشاوين عملکرد خوبي نداشتند، ويلشر نمرهي قبولي کارشناسان را گرفت.
O M I D
03-15-2011, 07:33 PM
با اختصاص بودجه 35 ميليون پوندي يونايتدها
رقابت فرگوسن و بارسلونا براي جذب پاستوره جدي شد
براساس اعلام يک روزنامه انگليسي تابستان سال آينده منچستريونايتد براي خريد بازيکن پالرمو ايتاليا رقم کلاني را خرج خواهد کرد.
http://pnu-club.com/../admin/asp/Picture/00012488.jpg به نقل از روزنامه ديليميل، سرآلکس فرگوسن از مدتها قبل پروژه جذب هافبکي بازيساز را مدنظر قرارداده است. وي از طريق همکاران اعزامي خود به نقاط مختلف اروپا، خاوير پاستوره، هافبک 21 ساله آرژانتيني تيم پالرمو را پسنديده، بنابراين تلاش خود را براي رايزني و جذب وي آغاز کرده است.
آخرين اخبار موجود در اين زمينه حکايت از اين نکته دارد که سرمربي 69 ساله اسکاتلندي به قدري تحتتاثير بازي اين بازيکن آيندهدار قرار گرفته که حتي بودجهاي بالغ بر 35 ميليون پوند بابت وي اختصاص داده است.
در همين ارتباط البته شنيده ميشود با توجه به توانمندي بسيار پاستوره، تيم بارسلونا اسپانيا نيز خواهان وي شده است. از اين رو مربي 25 ساله گذشته شياطين سرخ براي تصاحب لژيونر آرژانتيني با کاتالانيها نبرد تنگاتنگي دارد.
پاستوره که از 2 سال قبل براي پالرمو توپ ميزند، در تيم کشورش 7 بازي ملي انجام داده است.
O M I D
03-20-2011, 06:46 PM
منچستريونايتد 1 – بولتون صفر: گل ديرهنگام برباتوف
يونايتد مدافع ديگري را از دست داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg منچستریونایتد توانست به پیروزی در لیگ برتر برگردد و بولتون را با گل دیرهنگام دیمیتار برباتوف ببرد.
در نیمه اول هر دو تیم حملات خوبی روی دروازه هم داشتند.
در دقیقه 63، ضربه کوین دیویس را مایکل کریک به خوبی برگرداند و مانع گل شدن آن شد.
اوضاع در دقیقه 77 برای یونایتد دشوار شد، چرا که جانی ایونز با خطایی خشن استوارت هولدن را چنان زد که این بازیکن روی برانکارد زمین را ترک کرد. داور دیدار ایونز را با کارت قرمز مستقیم جریمه کرد.
با این حال یونایتد به حملات ادامه داد و در دقیقه 87 به گل رسید. نانی وارد محوطه جریمه شد و شوتی به سمت دروازه آنها زد که یوسی یاسکلاینن با دفع ناقص آن را برگرداند و برباتوف در برگشت گل بیستم فصل را زد.
یونایتد با 63 امتیاز صدرنشین است و بولتون با 40 امتیاز هفتم. فاصله یونایتد با آرسنال به پنج امتیاز رسید، هرچند که آرسنال یک بازی کمتر دارد.
O M I D
03-20-2011, 06:49 PM
وست برومويچ آلبيون 2 – آرسنال 2: آرشاوين و فانپرسي توپچيها را نجات دادند
آرسنال با دو گل اواخر ديدار بازي را به تساوي کشاند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg آرسنال با اشتباهات خط دفاعی خود قهرمانی لیگ برتر را حالا دورتر از دسترس میبیند. مانوئل آلمونیا و سباستین اسکیلاچی اشتباهات بدی داشتند و وست بروم ته جدولی از آنها استفاده کرد. استیون رید در دقیقه 4 گلی زد که برای هواداران آرسنال آشنا بود. او روی ضربه کرنر برانت، با ضربه سر در حالی دروازه آرسنال را گشود که هیچ فردی او را نگرفته بود.
در دقیقه 57 اوضاع بدتر شد. آلمونیا و اسکیلاچی با هم قاطی کردند و پیتر اودموینگی دروازه آنها را گشود. این دو نفر با اشتباه هم توپ را مقابل دروازه خالی به مهاجم نیجریهای سپردند.
سپس آرسنال به سمت دروازه حریف حمله برد و آرشاوین با شوتی محکم و مهارناپذیر روی پاس مروانه شماخ دروازه حریف را گشود.
سپس روبین فانپرسی در دقیقه 78 گل تساوی را زد. سانتر آرشاوین و ضربه نیکلاس بنتنر را عبدالله میته برگرداند، اما فانپرسی با تکل توپ را وارد دروازه حریف کرد.
آرسنال با 58 امتیاز دوم است و فاصلهاش با یونایتد صدرنشین به 5 امتیاز افزایش یافت. البته آنها یک بازی کمتر دارند. وست بروم هم با 32 امتیاز هفدهم است.
O M I D
03-20-2011, 06:54 PM
\
هفته سيام ليگ برتر انگليس
چلسي - منچسترسيتي؛ انتقام آنچلوتي از مانچيني
در ادامه رقابتهاي هفته سيام ليگ برتر انگليس سرمربي ايتاليايي چلسي در انديشه انتقام از همکار و هموطن خود در منچسترسيتي است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فرداشب (يکشنبه) اين پيکارها با انجام 2 ديدار ادامه خواهد يافت. در ورزشگاه استامفوردبريج به نظر ميرسد غوغايي برپاست . زيرا کارلو آنچلوتي با شاگردان خود در تيم چلسي در انديشه انتقام از روبرتو مانچيني، تيم دوم شهر منچستر است.
شاگردان "کارلتو " در بازي رفت يک بر صفر مغلوب منسيتي شدند تا از آن هنگام مربي تيمي که فصل قبل چلسي را به مقام قهرماني رساند براي تلافي نتيجه، لحظهشماري کند.
چلسي اينک با 51 امتياز در رده چهارم جدول قرار دارد. در حاليکه آبيهاي آسماني منسيتي با 53 امتياز يک بالاتر حاضر هستند.
در ديداري ديگر ساندرلند ميزبان ليورپول خواهد شد. ليورپوليها که پنجشنبه شب از ليگ اروپا حذف شدند، سوداي کسب پيروزي را در سر دارند تا اندکي از غم ناکاميشان کاسته شود.
*جدول ردهبندي:
1- منچستريونايتد 60 امتياز 29 بازي
2-آرسنال 57 امتياز 28 بازي
3- منچسترسيتي 53 امتياز 29 بازي
4-چلسي 51 امتياز 28 بازي
5- تاتنهام 48 امتياز 28 بازي
6- ليورپول42 امتياز 29 بازي
7- بولتون 40 امتياز 29 بازي
8- ساندرلند 38 امتياز 29 بازي
9- اورتون 37 امتياز 29 بازي
10- نيوکاسل 36 امتياز 29 بازي
11- فولام 35 امتياز 29 بازي
12- استوکسيتي 34 امتياز 29 بازي
13- آستونويلا 33 امتياز 29 بازي
14- بلکبرن 32 امتياز 29 بازي
15- بلکپول 32 امتياز 29 بازي
16- وستبرومويچآلبيون 32 امتياز 29 بازي
17- بيرمنگام 31 امتياز 28 بازي
18- وستهام 31 امتياز 29 بازي
19- ولورهامپتون 29 امتياز 29 بازي
20- ويگان 27 امتياز 29 بازي
O M I D
03-22-2011, 07:33 PM
ديناند حاضر به ديدار با کاپلو نشد
سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس اعلام کرد: مدافع تيم منچستريونايتد پيشنهاد ديدار با وي را رد کرده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پس از اعلام تصمیم فابیو کاپلو مبنی بر انتخاب دوباره جان تری مدافع تیم چلسی بعنوان کاپیتان اول تیم ملی انگلیس ، وی قصد داشت با ریو فردیناند کاپیتان قبلی تیم گفتگو کرده و علت تصمیم خود را برای وی توضیح دهد اما فردیناند 32 ساله این درخواست را نپذیرفت.
فردیناند که به علت مصدومیت لگن تا پایان فصل از همراهی یونایتدها باز خواهد ماند در فوریه 2010 و پس از رسوایی اخلاقی تری ، بازوبند کاپیتانی را به دست آورد.
کاپلو گفت : در حاشیه بازی منچستریونایتد مقابل مارسی در لیگ قهرمانان نیز قصد داشتم با او صحبت کنم اما متاسفانه فردیناند حاضر به گفتگو نشد.امیدوارم او در آینده این اجازه را به من بدهد چون این مساله ای نیست که بتوان در گفتگوی تلفنی توضیح داد.
O M I D
03-22-2011, 07:35 PM
آنچلوتي: چلسي دو ماه خواب بود! از تورس گلزني نميخواهم
مربي ايتاليايي از عملکرد تورس همچنان دفاع ميکند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کارلو آنچلوتی تایید کرد که ممکن بود که در جریان لغزش دوماهه چلسی شغلش را از دست بدهد. او حالا میگوید دیگر نگران نیست، حتی با وجود آن که هیئت مدیره جدایی او در تابستان را تکذیب نکرده است.
ران گورلای، مدیر اجرایی چلسی درباره اوضاع آنچلوتی گفته بود: «باید ببینیم در پایان ماه می کجا هستیم.»
آنچلوتی پس از پیروزی دو بر صفر مقابل منچسترسیتی و رسیدن به رده سوم جدول گفت: «نیازی نیست حالا درباره قراردادم صحبت کنم. من این جا کار میکنم و از حضور در این جا خوشحالم.
قرارداد من تا سال 2012 است و در پایان فصل 2012 تصمیم خواهیم گرفت. در حال حاضر خوشحالم و اگر من یا باشگاه از ادامه خوشحال نباشیم، دربارهاش فکر خواهیم کرد.
به خوبی میدانم که این تیم دو ماه به خواب رفته بود. در آن هنگام، تیم حمایتی فوقالعاده از من داشت. بسیاری از مربیان که چنین دورانی را تجربه کردهاند حالا در خانه تلویزیون نگاه میکنند.»
گورلای گفته بود: «درباره کارلو تنها میشود گفت که او قراردادی تا سال 2012 دارد. از کارلو و دستاوردهایش خوشحالیم. در هر حال اوضاع هر تیمی میتواند پرنوسان شود. کارلو فصل پیش دو رقابت را فتح کرد و انتظارات از او بالاست، مانند بسیاری دیگر از باشگاههای اروپایی و ما باید واقعگرا باشیم و ببینیم در پایان ماه می کجا هستیم.»
فرناندو تورس هم زیر ذرهبین بوده. او مقابل منچسترسیتی به دیدیه دروگبا و نیکولاس آنلکا ترجیح داده شد ولی در دقیقه 71 تعویض شد و پس از این تعویض بود که چلسی با ضربه داوید لوییز به گل اول رسید.
آنچلوتی میگوید: «او باید به کار خود ادامه دهد. من از او نمیخواهم که گل بزند، بلکه میخواهم که عالی حرکت کند. ما باید بردبار باشیم، او باید صبور باشد و بعد آن لحظه سر میرسد.»
O M I D
03-22-2011, 07:36 PM
منچيني روي کدام بازيکن من سيتي را ديگر نمي خواهد ببيند؟
با حذف تلخ من سيتي از بازيهاي يورو ليگ اتفاقي در رختکن اين تيم افتاد که خاطره پرتاب کفش آلکس فرگوسن به ديويد بکام در سال2003 را زنده کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ماریو بالوتلی مهاجم ایتالیایی باشگاه که به خاطر رفتار غیر قابل پیش بینی و عمدتا زننده اش در داخل و خارج از زمین به ماریو دیوانه در شهر منچستر مشهور شده با خطای عمدی که روی گوران پوپوف مدافع دینامو کیف انجام داد از بازی در نیمه اول اخراج شد وهمین موضوع سبب شد تا سیتی نتواند دو گل خورده را جبران کند و از ادامه رقابتهای یورو لیگ بازبماند.اما به گزارش روزنامه News of the World روبرتو منچینی از این کار بالوتلی به اندازه ای عصبانی بوده که پس ازحضور در رختکن ساک ورزشی یکی از بازیکنان را برداشته و به طرف بالوتلی پرت کرده و در حالیکه سایرین سعی داشتند مانع برخورد فیزیکی او و ماریو شوند ، به او گفته :دیگه نمی خوام ریختت رو ببینم !
حضور منچینی روی نیمکت سیتی اصلی ترین دلیل حضور این مهاجم ایتالیایی جوان است اما به نظر می رسد طاقت منچینی هم از رفتارهای عجیب و غریب شاگرد سابقش در اینتر تمام شده است .
O M I D
03-22-2011, 07:39 PM
وين روني: روياي من پيشي گرفتن از آمار قهرمانيهاي ليورپول است
مليپوش انگليسي ميخواهد تيمش به قهرماني نوزدهم در ليگ برسد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg وین رونی گفته میخواهد بخشی از تیم منچستریونایتد باشد که از لیورپول پیشی میگیرد.
دو باشگاه 18 قهرمانی در لیگ کسب کردهاند، و یونایتد با برتری پنج امتیازی در صدر جدول احتمالا به قهرمانی نوزدهم میرسد و به تنهایی رکورد بیشترین قهرمانی در لیگ را از آن خود میکند.
رونی که در جوانی طرفدار اورتون بود و پدیده این تیم به شمار میرفت گفته: «این چیزی است که بسیار به آن فکر میکنم.
من از شهر لیورپول آمدهام و به عنوان طرفدار اورتون بزرگ شدم و حضور در تیمی که رکورد لیورپول را پشت سر میگذارد بسیار عالی است.»
O M I D
03-22-2011, 07:41 PM
ونگر: از آرسنال نميروم
آرسن ونگر، مربي آرسنال گفته اگر اين فصل هم بدون جام سپري شود امارات را ترک نخواهم کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg توپچیها نتوانستند به دیدار یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان برسند و از جام حذفی هم کنار رفتند. آنها در جام اتحادیه هم دوم شدند.
تیم ونگر در رده دوم پنج امتیاز با منچستریونایتد فاصله دارد و ونگر میگوید: «از تعهد من میپرسید؟ هنگامی که قراردادی امضا میکنم به آن احترام میگذارم. اگر ببینید که فصل پیش چه کردیم به آن ارزش بسیاری مینهید.
چه کسی تصور میکرد ما اینجا باشیم، بالاتر از چلسی و منسیتی و به دنبال قهرمانی؟ هیچ کس.
باید از کاری که کردهایم به خود ببالیم. بگذارید مردم حرف بزنند و بگذارید ما کار خود را انجام دهیم.»
او میگوید رختکن تیمش به اندازه سال 2004 شلوغ نیست، یعنی زمانی که آرسنال بدون حیت یک شکست فاتح لیگ رتر شد: «باید بگویم که بین دو نیمه در رختکن در پیروزی چهار بر دو مقابل لیورپول احساس کردم تیم روحیهاش را باخته. آنها نیاز به حرفهایی انگیزشی داشتند تا برگردند و آن روز تیری آنری در نیمه دوم تفاوتی بزرگ رقم زد و لیورپول پذیرفت که ما برتریم.
حالا شاید رختکن آرامتر باشد، اما به نظر من آرسنال برای بازیکنان ارزش ویژهای دارد.»
O M I D
03-23-2011, 07:43 PM
مورينيو:بازيكنان بسياري در تيم انگليس، شايسته كاپيتاني هستند
'خوره مورينيو' سرمربي رئال مادريد اسپانيا معتقد است که تيم ملي انگليس بازيکنان زيادي با ويژگي هاي ' کاپيتاني' دارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به نقل از اسکاي اسپورت ، وي که در مرحله يک چهارم نهايي بايد به مصاف تيم انگليسي تاتنهام برود در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره کاپيتاني ''جان تري'' مهاجم تيم ملي انگليس، گفت: روند بازگشت تري به پست کاپيتاني را به دقت نمي دانم اما او را مي شناسم و مي دانم که يک کاپيتان قدرتمند است.
سرمربي سابق چلسي در پاسخ به پرسشي درباره ''ريو فرديناند'' نيز گفت: هيچ وقت با فرديناند کار نکرده ام اما ترديدي ندارم که او هم کاپيتان بزرگي است.
مورينيو توضيح داد: در برخي از تيم هاي ملي انتخاب يک کاپيتان دشوار است. تيم ملي انگليس از جمله اين تيم هاست. در تيم انگليس بازيکنان زيادي با مشخصه کاپيتاني مي توانيد پيدا کنيد . بازيکناني همچون فرانک لمپارد ، استيون جرارد. اين تيم سرشار از شخصيت هاي بزرگ و بازيکنان برجسته است.
مورينيو هفته گذشته توانست به چند سال ناکامي رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا پايان دهد و اين تيم را پس از هفت سال به مرحله يک چهارم نهايي رقابت هاي اين ليگ برساند.
سرمربي سابق چلسي در اين مرحله بايد با تاتنهام دست و پنجه نرم کند.
مورينيو پرتغالي معتقد است که تاتنهام هيچ مشکلي براي رئال مادريد ايجاد نمي کند و تيم او قادر خواهد بود راه صعود تيم '' هري رد نپ'' به مراحل بالاتر ليگ قهرمانان اروپا را قطع کند.
وي که به همراه چلسي و اينترميلان فاتح ليگ قهرمانان اروپا شده است از اينکه تيم تحت هدايت او در اين مرحله از رقابت هاي ليگ با چلسي و اينترميلان روبه رو نمي شود، ابراز خوشحالي کرد.
مورينيو که در سپتامبر 2007 ''استمفورد بريج'' - ورزشگاه چلسي- را ترک کرد، گفت: نمي خواستم با اينتر و يا چلسي روبه رو شوم چون فصل گذشته رويارويي باچلسي برايم سخت بود. البته من در آن ديدار هر کاري توانستم انجام دادم. من براي کمک به تيم خودم از هيچ کاري دريغ ندارم اما بايد بگويم که برايم راحت نبود. دوست نداشم مقابل دوستانم بازي کنم.
وي درباره تاتنهام نيز گفت: هر تيمي دشوارهاي خود را دارد و به نوبه خود به ما انگيزه تلاش مي دهد. تاتنهام تيمي خوبي است . آن ها آث ميلان و اينترميلان را شکست داده اند و انگيزه زيادي براي قهرماني دارند.
سرمربي رئال مادريد، افزود: تاتنهام تيمي شامل بازيکنان خود و يک مربي خوب است. مي توانيد احساس کنيد که تاتنهام تيم خوشبختي است و تيم هاي خوشبخت هم معمولا تيم هاي خطرناکي هستند.
وي در پاسخ به اين پرسش که آيا تاتنهام مي تواند رئال را در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمان اروپا حذف کند؟، گفت: ممکن است ، آنها حريفي آسان نباشند اما در کمال احترام بايد بگويم که '' وايت هارت لين'' پايان حضور آنها در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود.
مورينيو ادامه داد: آنها دلايل زيادي دارند که به تيم خود افتخار کنند و با ما براي رسيدن به مرحله نيمه نهايي بجنگند اما معتقدم که ما تيم بهتري هستيم.
O M I D
03-23-2011, 07:44 PM
چلسي به دنبال سرخيو آگرو
سرخيو آگرو، مهاجم اتلتيکو مادريد باز هم مورد توجه چلسي قرار گرفته است
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg آگرو که در لالیگا میدرخشد مدتها پیش زیر نظر چلسی قرار داشت و حالا هم در صدر لیست خریدهای چلسی قرار گرفته. چلسی همچنین جک رادول، هافبک اورتون و وسلی اسنایدر، بازیساز اینتر را هم میخواهد.
چلسی با ولخرجیهای بیپایانش به دنبال فتح لیگ قهرمانان اروپا است.
آگرو که در این فصل در 24 بازی 12 گل برای اتلتی زده، خرید جذابی است تا به تدریج جایگزین بازیکنانی مانند دیدیه دروگبا و فلوران مالودا شود که دارند پا به سن میگذارند.
تاتنهام هم این مهاجم 22 ساله را میخواهد، هرچند که آنها توان مالی چلسی را ندارند ولی به دنبال مهاجمی قدرتمند هستند تا بتوانند در سطح انگلیس و اروپا مدعی باشند.
O M I D
03-23-2011, 07:45 PM
مالکان منچستريونايتد 109 ميليون پوند ضرر کردند
خانواده گليزر به دليل بازپرداخت بدهي اين ضرر را متحمل شدهاند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مالکان منچستریونایتد 108.9 میلیون پوند در سال منتهی به 30 ژوئن 2010 ضرر کردهاند.
شرکت Red Football Joint Venture که مالک باشگاه منچستریونایتد است، یک سال پیشتر به دلیل فروش 80 میلیون پوندی کریستیانو رونالدو به رئال مادرید 21 میلیون پوند سود کرده بود.
این ضررها به دلیل آن بوده که منچستریونایتد از فروش بازیکنانش درآمدی نداشته و 30 میلیون پوند بازپرداخت بدهی داشته.
حسابهای منچستریونایتد در ماه اکتبر نشان از 83.5 میلیون پوند بدهی دارد.
البته دیوید گیل، مدیر اجرایی منچستریونایتد گفته آینده باشگاه امن است.
O M I D
03-23-2011, 07:47 PM
يوفا حق پخش ليگ انگليس را در اختيار گرفت
اتحاديه فوتبال انگليس به يوفا اجازه داد حق پخش تلويزيوني مسابقات بين المللي اين کشور را بفروشد. برآورد مي شود که اين کار درآمدي بيش از 100 ميليون پوند طي چهارسال عايد فوتبال انگليس کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg الکس هورن، دبيرکل اتحاديه فوتبال انگليس در اين باره گفت: فکر مي کرديم روند اين کار طولاني و سخت باشد اما توانستيم حقوق خود را در اين زمينه بدست آوريم.
وي که در نشست خبري يوفا در پاريس سخن مي گفت، افزود: ما با چشمان باز در اين معامله وارد شديم و معتقديم که اين کار خلاقانه و به سود منافع انگليس خواهد بود.
دبيرکل اتحاديه فوتبال انگليس مبلغ حق پخش تلويزيوني مسابقات اين کشور از طريق يوفا را بالاتر از رقم کنوني آن دانست .
''ميشل پلاتيني'' رييس يوفا نيز تمرکز در واگذاري حق پخش تلويزيوني مسابقات اروپا را ضروري خواند و گفت: اين طرحي است که با هدف حمايت و پيشرفت تيم هاي ملي اروپايي طراحي شده و منافع همه اتحاديه فوتبال در کشورهاي اروپايي را تضمين مي کند.
مراحل واگذاري حق پخش تلويزيوني مسابقات در انگليس در حال نهايي شدن است.
پيش از اين اتحاديه فوتبال انگليس حق پخش تلويزيوني مسابقات انگليس را در سال 2008 و به مدت چهار سال در ازاي 575 ميليون پوند واگذار کرده بود.
O M I D
03-24-2011, 05:34 PM
فابرگاس:ميخواهم آمادهتر از قبل بازگردم
کاپيتان تيم فوتبال آرسنال در روزهاي مصدوميتش ميگويد: «ميخواهم آمادهتر از هميشه باشم.»
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سسک فابرگاس ميخواهد همه بدشانسيهاي مصدوميت را وقتي دوباره به زمين بازگشت، پشت سربگذارد و آمادهتر از هميشه وارد ميادين فوتبال شود.
وي که در بازي مقابل بارسلونا در ليگ قهرمانان اروپا مصدوم شده بود، ميگويد: «همه چيز بهتر از قبل پيش ميرود. اين فصل از لحاظ مصدوميتها براي من بسيار عجيب بود و اکنون تنها ميخواهم که اين مشکلات بهبود پيدا کند. ميخواهم پس از اين مشکلات، قويتر از قبل به زمين بازگردم که ديگر اين مصدوميتها تکرار نشود.»
وي در پايان اظهار اميدواري کرد که به بازي مقابل بلکبرن برسد.
O M I D
03-24-2011, 05:34 PM
فان پرسي : قهرماني در دستان ماست
آرسنال هم اکنون با يک بازي کم تر پنج امتياز اختلاف با تيم منچستر دارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg آرسنال در آخرین دیدار خود از سری رقابت های لیگ برتر , تنها رقابت های باقی مانده برایش در این فصل نتوانست از پس تیم وست بروویچ بر بیاید تا سیل انتقادات با توجه به پیروزی منچستر یونایتد دوباره بر روی تیم سرازیر شود .
به گزارش آرسنال دات آی آر به هر ترتیب شاید وقفه حاصل شده از بازی های ملی برای تیم آرسنال بتواند مفید باشد و این سود می تواند از جهت متمرکز شدن دوباره و یا بازگشت برخی مصدومان تیم باشد . هر چند این امر می تواند با مصدومیت احتمالی برخی دیگر از بازیکنان حاضر در تیم های ملی تلخ شود اما برخی از بازیکنان کلیدی تیم مانند فابرگاس و والکات می توانند از این فرصت برای ریکاوری خود استفاده کنند . با تمام این اوصاف و با توجه به بازی های پیش روی دو تیم بالا نشین منچستر یونایتد و آرسنال و بازی حساس و فینال گونه آرسنال و منچستر در ورزشگاه خانگی آرسنال می توان این حدس را زد عملکرد آرسنال در هفته های جاری می تواند باعث شود تا این تیم بعد از مدت ها انتظار قهرمانی را به دست بیاورد . مسئله ای که شک و شبهه زیادی در وجود پتانسیل و توانایی تیم آرسنال برای رسیدن به آن وجود دارد .
رابین فان پرسی نیز اینگونه می اندیشد و قهرمانی را در دستان آرسنال می بیند . آرسنال هم اکنون با یک بازی کم تر پنج امتیاز اختلاف با تیم منچستر دارد و این بازی عقب افتاده که دیداری حساس برابر تاتنهام است در صورت رقم خوردن پیروزی برای آرسنال می تواند اختلاف امتیاز را به دو امتیاز کاهش دهد .
مهاجم هلندی آرسنال در این رابطه گفت : " این واقعا یک وضعیت بد روحی است که ناگهان از سه رقابت کنار بروید و این اتفاق در فاصله کم تر از سه هفته بیفتد . هر چند ما یک رقابت بزرگ دیگر داریم و می خواهیم برنده لیگ برتر باشیم . ما پنج امتیاز با منچستر اختلاف داریم اما یک بازی در دستانمان داریم و می توانیم به دو امتیازی این تیم برسیم . اتفاقا اینکه بازی های فشرده ای نداریم حسن است . ما همه چیز را در دستان خود داریم و باید تمام توانمان را برای برنده شدن لیگ بکنیم . حتی اگر در هفته های اخیر برخی اتفاقات تلخ برایمان افتاده باشد . این فوتبال است .
او ادامه داد: من این حس را ندارم که باخت های آرسنال بی عدالتی است . این قبیل اتفاقات همیشه در فوتبال هستد . بیرمنگام ما را در فینال شکست داد اما پس از ان در چهار بازی لیگ برتر شکست خورد . لیگ برتر این فصل واقعا دیوانه شده است . امیدوارم که برخی مسائل از اخرین فینالمان یاد گرفته باشیم اما هیچ گاه نمی دانید که آیا این اتفاق می افتد یا خیر . وقتی برخی مسائل غلط پیش بروند این مهم نیست که زمان بعدی درست می شود یا خیر . "
pnugirl
03-25-2011, 01:28 PM
مانچيني: سيتي، بالوتلي را نمي فروشد
روبرتو مانچيني، مربي باتجربه منچسترسيتي در صحبتهايي اعلام کرد که با وجود مشکلات اخير ماريو بالوتلي در رختکن ايستلندز، سران باشگاه سيتي اين ستاره ايتاليايي را نخواهند فروخت.
بالوتلی، فصل پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشت و از یک سو بابازیهای خوبش، مثل هت تریک مقابل استون ویلا در لیگ برتر، نظر مثبت سران باشگاه را به خود جلب کرد و از سوی دیگر با رفتارهای دیوانه وار، مثل برخوردی که منجر به اخراج زودهنگامش در دیدار مقابل دیناموکیف در لیگ اروپا شد ، خشم سران سیتی را برانگیخته
از سوی دیگر بالوتلی که تابستان گذشته با قراردادی 24 میلیون پوندی به سیتی پیوست، با مصدومیتهای مختلفی دست و پنجه نرم می کند و بخش عمده ای از دیدارهای ابتدای فصل تیمش را به خاطر مصدومیت از ناحیه زانو از دست داد و اکنون نیز شایعاتی در مورد پیوستنش به میلان به گوش می رسد.
در این میان روبرتو مانچینی، مربی ایتالیایی سیتی در این رابطه به ایل جورنو گفت:« مشکل این است که درگزارشها نوشته شده که سران روسونری او را می خواهند و توافقات هم حاضل شده.این ابهامات و فشار فراوانی را به همراه داشته.من شخصا به این مسائل توجه نمی کنم ولی بسیار بعید به نظر می رسد که سران سیتی بازیکنان خوبشان را به فروش برسانند.»
مانچو ادامه داد:« ماریو درمورد مصدومیت زانویش خیلی خوش شانس بود.ولی او اگر بخواهد، در شرایطی است که بتواند خودش را در جریان بازی ها تغییر بدهد.همه چیز به خود او بستگی دارد.»
این ستاره ایتالیایی در رقابتهای این فصل در 21 دیدار برای سیتی به میدان رفته و 10 گل به ثمر رسانده.
pnugirl
03-25-2011, 01:29 PM
27 فروردين دربي منچستر درنيمهنهايي جام حذفي
27در مرحله نيمهنهايي جام حذفي انگليس تيمهاي منچستريونايتد و منچسترسيتي، دو رقيب همشهري شنبه، 16 آوريل (27 فروردين) ساعت 17:15 به وقت گرينويچ به مصاف هم خواهند رفت.
در دیگر دیدار این مرحله /بولتون و استوک سیتی یکشنبه 28 فروردین ساعت 16:00 به وقت گرینویچ با هم بازی خواهند کرد.
به گزارش سایت گل این بازی قرار است در ورزشگاه ویمبلی برگزار شود.
pnugirl
03-25-2011, 01:38 PM
باب ویلسون، دروازهبان سابق آرسنال فاش کرده که این تیم در تابستان برای خرید پهپه رینا پیشنهاد داده بود.
آرسن ونگر در تلاش برای خرید این دروازهبان اسپانیایی بود اما دو باشگاه آرسنال و لیورپول این خبر را تایید نکردند.
ویلسون گفته است: «آرسن دیوانهوار تلاش کرد که دروازهبانی را بخرد که به نظرش باثباتترین دروازهبان کشور بود و برای خرید پهپه رینا پیشنهاد داد.
این انتقال انجام نشد چون این روش همیشگی آرسن ونگر و آرسنال نبود و آنها همیشه طور دیگری به خرید میپرداختند.»
عملکرد وویچیخ اشچسنی تا حدی نگرانیهای آرسنالیها را کم کرده، اما مصدومیت او باعث شد ونگر ینس لمان بازنشسته را به میادین برگرداند که تا پایان فصل در آرسنال بازی کند.
اما ویلسون که پس از بازی برای آرسنال تقریبا 30 سال مربی دروازهبانهای این تیم بود، بر این باور است که ونگر اگر رینا را میخرید به اشچسنی اجازه رفتن میداد: «به نظرم اگر رینا میآمد اشچسنی بیتردید از دست میرفت. به نظرم او آینده آرسنال است.
بسیار بد شد که او مصدوم شد، اما به نظرم اشچسنی دروازهبان بزرگی میشود. این پسر همین حالا هم آماده است، از طرفداران آرسنال بپرسید!»
pnugirl
03-25-2011, 01:40 PM
چلسی به دنبال سرخیو آگرو
آنها به دنبال این مهاجم اتلتیکو مادرید هستند.
سرخیو آگرو، مهاجم اتلتیکو مادرید باز هم مورد توجه چلسی قرار گرفته.
آگرو که در لالیگا میدرخشد مدتها پیش زیر نظر چلسی قرار داشت و حالا هم در صدر لیست خریدهای چلسی قرار گرفته. چلسی همچنین جک رادول، هافبک اورتون و وسلی اسنایدر، بازیساز اینتر را هم میخواهد.
چلسی با ولخرجیهای بیپایانش به دنبال فتح لیگ قهرمانان اروپا است.
آگرو که در این فصل در 24 بازی 12 گل برای اتلتی زده، خرید جذابی است تا به تدریج جایگزین بازیکنانی مانند دیدیه دروگبا و فلوران مالودا شود که دارند پا به سن میگذارند.
تاتنهام هم این مهاجم 22 ساله را میخواهد، هرچند که آنها توان مالی چلسی را ندارند ولی به دنبال مهاجمی قدرتمند هستند تا بتوانند در سطح انگلیس و اروپا مدعی باشند.
O M I D
03-27-2011, 06:38 PM
ويلشر: کاپلو مي خواهد انگليس مانند بارسا بازي کند
جک ويلشر،ستاره جوان تيم ملي انگليس گفت،فابيو کاپلو با کپي برداري از سيستم بارسلونا توانست مقابل ولز به برتري دست پيدا کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ویلشر اعلام کرد کاپلو دوست دارد سه شیرها با کپی برداری از سیستم پرسینگ بارسا، که مانع از توپگیری حریف می شود و ریتم بازی آنها را به هم می ریزد، مقابل حریفان قرار بگیرند وبه همین دلیل فیلم چند دیدار بارسا را برای شاگردانش به نمایش گذاشت.
ستاره جوان تیم ملی انگلیس گفت: فابیو دو بازی بارسا را دید و به ما گفت که آنها در پرسینگ چقدر خوب کار می کنند. ما فیلم چند بازی بارسا و نحوه پرس کردن آنها را دیدیم. در چند روز اخیر همه اعضای تیم چند بار گوشه هایی از بازی بارسا مقابل آرسنال را دید.
جک ویلشر گفت ما می خواهیم مانند آنها پرس کنیم زیرا آنها بهترین تیم دنیا هستند و باید از چنین تیم هایی درس گرفت. ما از خط حمله پرس کردن را آغاز می کردیم و همین موجب شد تا به دو گل زود هنگام برسیم."
ویلشر همچنین در مورد بازی در کنار ستاره هایی مانند لمپارد و رونی گفت:" قرار گرفتن در کنار بازیکنان خوب به شما کمک می کند که بتوانید راحت تر در چنین سطحی بازی کنید. بازی کردن در کنار بازیکنانی مانند فرانک لمپارد و وین رونی بسیار آسان است.آنها کمک زیادی به من کردند."
O M I D
03-27-2011, 06:40 PM
ردنپ: ديدارهاي فوق العاده اي در پيش داريم
سرمربي تاتنهام گفت، ديدار مقابل رئال بسيار سخت است اما بازي فوق العاده اي خواهد بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ردنپ گفت: بازی های بزرگی پیش رو داریم و به همین دلیل به همه بازیکنان تیم نیاز دارم. نیاز است که همه بازیکنان آماده و سرحال باشند زیرا با افزایش تعداد بازی ها احتمال مصدومیت افزایش پیدا می کند، مخصوصا وقتی قرار است هر سه روز یک بار بازی کنیم.
سرمربی تاتنهام افزود: همه دیدارها دشوار است آرسنال و منچستریونایتد در هفته های پایانی برای قهرمانی می جنگند و بازی خارج از خانه مقابل ویگان نیز بسیار دشوار خواهدبود،چلسی و منچسترسیتی نیز بار دیگر قدرت گرفته اند. این شرایط را برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم بالای جدول دشوار تر می کند.
تاتنهام در لیگ برتر برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم اول می جنگد و در لیگ قهرمانان نیز باید به مصاف رئال مادرید برود.
O M I D
03-27-2011, 06:40 PM
منچستريونايتد به دنبال وسلي اشنايدر
باشگاه منچستريونايتد قصد دارد در تابستان آينده وسلي اشنايدر، ستاره هلندي اينتر را به خدمت بگيرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اگرچه این بازیکن 26 ساله به تازگی قراردادی جدید با اینتر تا سال 2015 امضا کرد اما این مسئله نیز موجب نشد تا سرالکس فرگوسن از فکر به خدمت گرفتن این بازیکن منصرف شود. سرمربی اسکاتلندی شیاطین سرخ این بازیکن را بهترین جانشین برای پل اسکولز می داند.
ماسیمو موراتی، مالک باشگاه اینتر، در مورد علاقه مندی باشگاه منچستریونایتد برای به خدمت گرفتن ستاره تیمش گفت: علاقه مندی منچستریونایتد برای به خدمت گرفتن اشنایدر حقیقت دارد اما ما توجهی به آن نمی کنیم. تنها چیزی که من دوست دارم این است که اشنایدر سال ها در اینتر بماند و در این تیم بازی کند.
O M I D
03-27-2011, 06:41 PM
ونگر: تعطيلات ديدارهاي ملي به سود ماست
آرسن ونگر گفته برنامه بازيهاي ملي باعث آسودگي طرفداران آرسنال پس از خروج از سه جام ميشود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg آرسنال از لیگ قهرمانان و جام حذفی کنار رفت و در فینال جام اتحادیه شکستی عجیب مقابل بیرمنگام متحمل شد. آنها در لیگ برتر به دنبال قهرمانی هستند هرچند که اخیرا مقابل وست برومویچ در خطر سقوط دو بر دو متوقف شدند.
این مربی فرانسوی میگوید بازیهای ملی باعث میشود بازیکنان آرسنال به چیزهای دیگری فکر کنند: «شاید این بازیها به کمک ما بیاید و به بازیکنان فرصتی برای استراحت روانی بدهد. آنها سه هفته طاقتفرسا و پراضطراب را پشت سر گذاشتند.
شاید بد نباشد بازیکنان روی چیزی متفاوت تمرکز کنند و بعد بانشاط برگردند.»
ونگر همچنین گفت که چلسی هنوز امید قهرمانی دارد: «آنها در کورس هستند. آنها نیاز به برد در خانه منچستر دارند اما این بازی را نمیتوان پیشبینی کرد. مهم این است که ما به پیروزی برگردیم و این همان چیزی است که نیاز داریم.»
O M I D
03-29-2011, 11:22 AM
استيون جرارد: ميخواهم مقابل وستبروم بازي کنم
استيون جرارد، کاپيتان ليورپول انتظار دارد مقابل وست برومويچ در شنبه هفته بعد به ميدان برگردد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg انتظار میرفت این هافبک 30 ساله تا آوریل از میادین دور باشد، چرا که در مارس تحت عمل کشاله ران قرار گرفته بود. در هر حال جرارد امیدوار است در دیدار شنبه بازی کند، آن هم مقابل تیمی که روی هاجسون، مربی سابق لیورپول هدایتش را به عهده دارد.
جرارد گفته است: «اوضاع خوبی دارم. سه، چهار روز با تمرین کامل فاصله دارم و امیدوارم مقابل وست بروم بازی کنم همه چیز بستگی به اوضاع در سه، چهار روز آینده دارد.»
جرارد در دیدار مقابل ولز به دلیل مصدومیت حضور نداشت. او میگوید: «مصدومیت بدترین قسمت زندگی فوتبالیستهاست. بسیار ناامیدکننده است که در دیداری مانند انگلیس و ولز در ورزشگاه میلنیوم حضور نداشته باشید.»
O M I D
03-30-2011, 12:37 PM
گالاس و تمديد قرارداد با تاتنهام
ويليام گالاس، مدافع با تجربه تاتنهام، قراردادش را با اين باشگاه براي دو سال ديگر تمديد کرد. به اين ترتيب اين بازيکن فرانسوي تا سال 2013 در وايت هارت لين خواهد ماند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg گالاس تابستان گذشته با انتقالی آزاد از آرسنال به تاتنهام پیوست و یکی از ارکان اصلی تیم هری ردنپ در رقابت های این فصل بود.
این بازیکن 33 ساله قراردادی یک ساله با تاتنهام امضا کرده بود اما بعد از فصل درخشانی که در کنار مایکل داوسون در قلب خط دفاعی تاتنهام سپری کرد، اکنون این فرصت را پیدا کرده تا به حضورش در فوتبال انگلیس ادامه دهد.
در بیانیه ای که در سایت اختصاصی باشگاه تاتنهام منتشر شده، آمده است:" باشگاه تاتنهام با خوشحالی اعلام می کند که ویلیام گالاس قراردادش را دو سال دیگر با این باشگاه تمدید کرد و به این ترتیب تا سال 2013 در وایت هارت لین خواهد ماند.
این مدافع باتجربه فرانسوی از زمان پیوستنش به تاتنهام در تابستان گذشته بازی های درخشانی در قلب خط دفاعی به نمایش گذاشته است. او که دو بار با چلسی قهرمان لیگ برتر شد، در این فصل 28 بازی برای تاتنهام انجام داد و هم در لیگ برتر و هم در لیگ قهرمانان بازوبند کاپیتانی تیم را نیز به بازو بسته است.
O M I D
03-30-2011, 12:39 PM
فرگوسن: اين فصل اگر به يک جام هم دست پيدا کنيم، خوشحال مي شوم
سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، گفت اهميتي ندارد اگر نتوانند اين فصل براي دومين بار به سه جام دست پيدا کنند و رسيدن به يک جام قهرماني هم برايش رضايت بخش خواهد بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فرگوسن گفت: شاید ما شانس قهرمانی در هر سه جام را داشته باشیم اما رسیدن به این هدف بسیار دشوار است. نباید طمع کارانه به فکر کسب سه جام باشیم. اگر هر فصل یک جام هم به دست بیاوریم باید خوشحال باشیم. اگر این فصل به یکی از این سه جام مهم هم برسیم، من خوشحال خواهم بود.
سرالکس افزود: رسیدن به سه گانه در این فصل نسبت به سال 1999 دشوار است. اگر به آن زمان برگردید می بینید که ما در سه ماه پایانی هیچ مصدومی نداشتیم. فوق العاده بود، یک جور خوش شانسی. در حال حاضر ما مصدومان زیادی در خط دفاعی داریم.
سرمربی منچستریونایتد گفت: من از شخصیت بازیکنانم راضی هستم. آنها هرگز تسلیم نمی شوند. همیشه این احتمال وجود دارد که منچستریونایتد در دقایق انتهایی به گل برسد.
در سال 1999 بود که منچستری ها موفق شدند با قهرمان لیگ برتر و جام حذفی شده و با پیروزی دراماتیک مقابل بایرن مونیخ، قهرمانی در چمپیونزلیگ را نیز جشن بگیرند.
در رقابت های این فصل نیز یونایتدها از شانس زیادی برای قهرمانی در سه جام برخوردارند، هرچند دیدارهای دشواری پیش رو دارند. آنها در لیگ برتر در صدر قرار دارند، در جام حذفی و در مرحله نیمه نهایی باید مقابل منچسترسیتی قرار بگیرند و در چمپیونزلیگ نیز در مرحله یک چهارم نهایی چلسی را پیش رو دارند.
O M I D
04-01-2011, 12:00 PM
ونگر: فابرگاس و چند بازيکن ديگر به بازي بلکبرن ميرسند
دنيلسون به اين بازي نميرسد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg آرسنال خبر خوبی پیش از دیدار با بلکبرن شنیده: چند بازیکن کلیدی آنها به بازی شنبه میرسند.
سسک فابرگاس، کاپیتان تیم دوباره آماده شده و تئو ولکات، الکس سونگ و آبو دیابی هم همه آماده بازی هستند.
آرسن ونگر همچنین گفت که روبین فانپرسی با وجود مصدومیت مقابل مجارستان میتواند بازی کند: «فابرگاس، سونگ، ولکات و دیابی همه به این بازی میرسند.
تصمیم نگرفتهام آنها را در ترکیب ثابت قرار دهم یا نه، اما در هر حال آنها آمادهاند.
فانپرسی هم به احتمال زیاد بازی میکند. آخرین بررسی، فردا روی او انجام میشود ولی باور داریم که او آماده خواهد بود. زانوی او کبود شده است.
نیکلاس بنتنر هم همین وضعیت را دارد. روی مچ پای او هم معاینه انجام میدهیم تا ببینیم چه میشود.
در واقع چند بازیکن باید آزمایش بدهند؛ رمزی و بنتنر و فانپرسی مشکل کشاله ران، مچ پا و زانو دارند.
دنیلسون فعلا دور از میادین است. ما یکی دو بازیکن داریم که علامت سوال بالای سر آنهاست اما دیگر بازیکنان آماده هستند.»
آرسنال پنج امتیاز با منچستریونایتد صدرنشین فاصله دارد، هرچند یک بازی هم کمتر دارد.
O M I D
04-01-2011, 12:04 PM
ليگ برتر انگليس از فصل آينده با توهين به داوران برخورد مي كند
باشگاه هاي فوتبال ليگ برتر انگليس توافق کرده اند بازيکنان و مربيان تيم هاي اين ليگ از فصل آينده رفتار بهتري نسبت به داوران داشته باشند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اعتراض به تصميم داوران و انتقاد از قضاوت آنها مدتي است که در مصاحبه هاي بعد از بازي مربيان رواج پيدا کرده است در حاليکه بازيکنان هم در طول مسابقات مرتب به داوران اعتراض مي کنند.
اوايل ماه گذشته ميلادي نيز ''الکس فرگوسن'' سرمربي منچستريونايتد به دليل انتقاد از داوران بعد از مسابقه پنج جلسه از همراهي تيمش محروم شد.
از اين رو 20 باشگاه ليگ برتري انگليس با اشاره به اينکه اوضاع از کنترل خارج شده است، تصميم گرفته اند با چنين روندي برخورد کنند.
''ريچار اسکودامور'' رييس اجرايي ليگ برتر انگليس در اين باره گفت: سران باشگاه ها تصميم گرفته اند که وضع موجود را بهبود ببخشند. در هشت بازي باقي مانده از اين فصل نمي توانيم چيزي را تغيير بدهيم اما برنامه هاي خود را از فصل آينده شروع خواهيم کرد. بايد براي بهبود روابط بين بازيکنان و مربيان با داوران تلاش کنيم.
وي افزود: اولين کاري که بايد انجام بدهيم، برگزاري کلاس هاي آموزشي و مشاوره و سپس بررسي نتايج است. در آخر هم برخورد انضباطي در مواجهه با برخي رفتارهاي غير قابل قبول نسبت به داوران مثل توهين به آنها خواهد بود.
اسکودامور در ادامه از جمع شدن بازيکنان به دور داور در تلاش براي مجازات حريف و انتقادات بيش از اندازه از تصميمات و زير سؤال بردن درستکاري آنها، به عنوان رفتارهاي غير قابل قبول نام برد که بايد اصلاح شوند.
رييس اجرايي ليگ برتر انگليس همچنين با بيان اينکه شهرت بازيکنان مطرح، آنها را از دنياي واقعي دور کرده است به آنها اخطار داد که بيشتر مراقب رفتار خود در زمين مسابقات باشند.
O M I D
04-01-2011, 12:05 PM
ليورپول، چلسي و آرسنال به دنبال سرخيو کانالس
ستاره جوان باشگاه رئال مادريد نظر مثبت سران تيمهاي انگليسي را به خود جلب کرده و ممکن است در بازار نقل و انتقالات تابستاني از رئال جدا شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سرخیو کانالس، ستاره جوان باشگاه مادریدی ممکن است در پایان رقابتهای این فصل از رئال جدا شود. دراین میان تیمهای آرسنال، چلسی و لیورپول همگی خواهان جذب این ستاره 20 ساله هستند
صحبتهای کانالس 21 ساله به این نکته اشاره کرد که به فکر جدایی از رئال نیست. ولی این احتمال وجود دارد که در بازار نقل و انتقالات تابستانی اتفاق دیگری بیفتد
کانالس در تابستان سال 2010از راسینگ سانتاندر جدا شد و به رئال مادرید پیوست ولی نتوانست در حضور ستاره هایی مثل مسعوت اوزیل و کاکا ، جایی در ترکیب اصلی تیم برای خودش دست و پا کند.
آرسنال در بازار نقل و انتقالات تابستانی به دنبال یک بازیکن خط میانی هستند؛ چرا که ابهامات فراوانی درمورد آینده سسک فابرگاس وجود دارد و آرسن ونگر کانالس را جایگزین مناسبی برای سسک می بیند
لیورپول و چلسی هم تمایل زیادی به جذب کانالس دارند و جذب او را پروژه بلند مدتی برای تیمشان می دانند
O M I D
04-02-2011, 06:15 PM
دالگليش: روي هاجسون نيازي به ثابت کردن چيزي ندارد
کني دالگليش، سرمربي ليورپول، با دفاع از سرمربي قبلي قرمزها، گفت هاجسون نيازي به ثابت کردن چيزي به کسي نداشت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg هاجسون اکنون هدایت وست بروم را برعهده دارد و روز شنبه در اولین بار بعد از ترک آنفیلد مقابل شاگردان سابقش قرار خواهد گرفت.
دالگلیش در گفتگو با خبرنگاران گفت:" روی نیازی به ثابت کردن چیزی به کسی نداشت. اگر بگویید او برای دیدارمقابل لیورپول انگیزه زیادی دارد، در واقع تلویحا به این مسئله اشاره کرده اید که او پیش از این از انگیزه لازم برخوردار نبوده است."
دوره شش ماهه حور هاجسون در لیورپول تنها پس از 31 دیدار به پایان رسید و به این ترتیب او به کم دوام ترین مربی تاریخ قرمزها تبدیل شد. او در فوریه جانشین روبرتو دی ماتئو در وست بروم شد و در چهار دیداری که هدایت این تیم را به عهده داشت، شکستی متحمل نشدند.
" هاجسون سبک مربی گری خاص خود را در باشگاه پیاده کرد و تا زمانی که اینجا بود، خوب کار کرد. ما در انتظار قرار گرفتن مقابل تیم او هستیم. من همان طور که زمانی که او اینجا بود، گفتم، احترام زیادی برای او قائل هستم و این مسئله اکنون تغییر نکرده است.
برای من این دیدار، دیدار لیورپول مقابل وست بروم است نه رویارویی من با هاجسون."
O M I D
04-02-2011, 06:18 PM
وين روني: تيمها از بازي کردن در اولدترافورد مي ترسند
مهاجم يونايتد معتقد است که تيمش مي تواند مقابل هر تيمي به پيروزي برسد. اين در حالي است که آنها در رقابتهاي اين فصل تنها 2 امتياز در ديدارهاي خانگي از دست داده اند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg وین رونی، مهاجم باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش به روند درخشش در ورزشگاه خانگی اش ادامه خواهد داد؛ چرا که تیمهای دیگر از بازی کردن در اولدترافورد گریزانند.
یونایتد در رقابتهای این فصل در دیدارهای خانگی خوش درخشیده اند و از آگوست تا به حال از 45 امتیاز ممکن، 43 امتیاز کسب کرده اند و تنها 2 امتیاز در دیدار مقابل وست بروم که در اکتبر برگزار شده و با تساوی 2-2 به پایان رسید، از دست دادند.
رونی در گفت و گو با اینساید یوناید گفت:« ما همیشه در خانه در انتظار برد هستیم و همیشه باور داریم که می توانیم پیروز شویم، بدون توجه به اینکه چه کسانی در ترکیب تیم هستند.من به عنوان بازیکن تیمی دیگر، به اولدترافورد آمده بودم و درک می کنم که بازیکنان تیمهای دیگر پیش از بازی مقابل یونایتد در اولدترافورد، چه حسی دارند.پس از نظر روانی،حتی پیش از آغاز بازی، برتر از حریف هستیم. ولی می دانیم که به اندازه کافی خوب هستیم که بتوانیم هر تیمی را شکست دهیم.»
انتظار می رود که این ستاره انگلیسی روز شنبه در ترکیب اصلی تیمش در دیدار مقابل وستهم قرار بگیرد و پیروزی در این دیدار باعث خواهد شد تا شیاطین سرخ با 8 امتیاز برتری در صدر جدول قرار بگیرند.
O M I D
04-02-2011, 06:19 PM
ولکات: آرسنال اين فصل قهرمان است
تئو ولکات، مهاجم آرسنال به هواداران گفته انتظار دارد که توپچيها اين فصل قهرمان ليگ برتر شوند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ولکات میگوید باشگاه لندنی آماده پایان بخشیدن به شش سال بیجامی است: «به نظرم امسال آن تجربه لازم را داریم و ناکامیهای گذشته دیگر تکرار نمیشوند.
ما باید فاتح لیگ برتر شویم. به نظرم ما قهرمان میشویم، و حقیقتا به آن باور دارم.
من بسیار مطمئنم که باید به اینجا برسیم.
اگر مطمئن نباشید، حتما چیزی کاملا اشتباه شده است.»
هرچند که اعتماد به نفس این ملیپوش انگلیسی شاید شگفتانگیز باشد، اما منچستریونایتد باید در خانه آرسنال بازی کند و توپچیها هم یک بازی کمتر دارند.
ولکات 22 ساله این هفته پس از پنج هفته مصدومیت به میادین برمیگردد. او دچار آسیب از ناحیه مچ پا شده بود.
O M I D
04-02-2011, 06:19 PM
فرگوسن آماده فروش برباتوف
منچستريونايتد آماده فروش ديميتار برباتوف در تابستان است، البته اگر آنها پيشنهادي بيش از 20 ميليون پوند دريافت کنند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این مهاجم بلغاری به شدت در آرزوی آن است که دوران بازیاش را در منچستریونایتد به پایان ببرد و در مراحل پیشرفته مذاکره بر سر قرارداد جدید سهسالهای است که طبق آن هفتهای 120 هزار پوند دستمزد میگیرد. قرارداد فعلی او تا تابستان 2012 اعتبار دارد.
با این حال سر الکس فرگوسن قصد دارد در پایان فصل او را بفروشد و با پول حاصل از فروش او، استعدادهای جدید را برای حمایت از وین رونی و خاویر ارناندس بخرد.
البته فرگوسن برای فروش این مهاجم 30 ساله مبلغی کمتر از 20 میلیون پوند در نظر نگرفته. بایرن مونیخ و باشگاههایی در ایتالیا بسیار خواهان او هستند.
برباتوف با 20 گل بهترین گلزن این فصل لیگ برتر است و گفته میشود از این نگران است که قرارداد جدیدش با یونایتد تنها برای این باشد که قیمت او بالاتر برود.
این مهاجم سابق تاتنهام احتمالا امروز مقابل وستهم در ترکیب ثابت تیمش قرار میگیرد، و این اولین بار در شش مسابقه آخر یونایتد است که او در ترکیب ثابت قرار میگیرد.
مربی یونایتد 50 میلیون پوند برای خرج کردن در تابستان در اختیار دارد و میخواهد وسلی اسنایدر، لوکا مودریچ، جک رادول و اشلی یانگ را بخرد. او به دنبال دروازهبانی برای جانشینی ادوین فاندرسار هم هست.
O M I D
04-02-2011, 06:21 PM
الکس فرگوسن: ديدار مقابل وستهم اهميت زيادي دارد
سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، ديدار امروز تيمش مقابل وستهم را مهم توصيف کرد و تاکيد کرد يونايتدها براي قهرماني در رقابت هاي اين فصل بايد در هفته هاي باقي مانده در نتيجه ثبات داشته باشند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علی رغم وقفه دو هفته ای در رقابت های باشگاهی به دلیل برگزاری دیدارهای ملی، مشکل کمبود بازیکن شیاطین سرخ در خط دفاعی هم چنان پا برجاست. به جز جانی اونز که محروم است، ریو فردیناند، رافائل، جان اوشی و وز براون با مصدومیت دست و پنجه نرم می کنند.
بهترین خبر برای فرگوسن، باز گشت نمانیا ویدیچ است. ضمن اینکه فابیو هم می تواند در سمت راست خط دفاعی به میدان برود.
شیاطین سرخ در حالی در آپتون پارک مقابل وستهم قرار می گیرند که در 17 بازی اخیرشان در این ورزشگاه تنها 6 پیروزی کسب کرده اند و فرگوسن معتقد است نتیجه این دیدار می تواند تاثیر زیادی در ادامه رقابت ها داشته باشد.
فرگی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دیدار روز شنبه، دیدار مهمی است زیرا ما در خط دفاعی مشکلاتی داریم. در حالی که 8 بازی تا پایان فصل باقی مانده، شما نمی توانید هیچ دیداری را دست کم بگیرید. زیرا هر دیدار اهمیت خود را دارد.
ما نباید توجه مان را روی دیدارهای هفته های آینده متمرکز کنیم. این دیدار نیز به اندازه بقیه مهم است. فکر می کردم بعد از دو هفته تعطیلی بازی ها بازیکنان مصدوم تیم برگردند اما این زمان برای حضور آنها در دیدار مقابل وستهم کافی نبود.
ما در سمت راست خط دفاعی با کمبود بازیکن مواجه هستیم. باید این مشکل را حل کنیم و البته راه حلی نیز برای آن پیدا کرده ایم."
او همچنین در مورد شرایط ریو فردیناند گفت:" او به تمرینات برگشته است. او تنها دو روز تمرین کرده و امروز هم تمرین سبکی داشته است.
او احتمالا برای دیدار مقابل فولام آماده خواهد بود."
O M I D
خبرهايي کوتاه از انگليس
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg * سر الکس فرگوسن: بازی با وستهم در تعیین قهرمان لیگ برتر حیاتی است.
* آرسن ونگر: نمیدانم چرا جک ویلشر باید در تابستان در تیم زیر 21 سالههای انگلیس بازی کند.
* کارلو آنچلوتی: خط حمله چلسی در لیگ برتر بهترین است.
* حمایت روبر پیرس از ژرار اولیه: هیچ آشوبی در باشگاه وجود ندارد.
* سر الکس فرگوسن: آسیبدیدگی بازیکنان به بخت یونایتد برای فتح سه جام آسیب میرساند.
* اوضاع مصدومیت در تاتنهام بحرانی شد: آلن هاتن هم یک ماه مصدوم است.
* استیو بروس: انتقال دائمی دنی ولبک به ساندرلند کار دشواری است.
* ونگر: آلمونیا در ترکیب ثابت دیدار با بلکبرن.
* مارک هیوز: فولام در مسیر خوبی برای فرار از سقوط است.
O M I D
ونگر: آلمونيا درترکيب ثابت در ديدار با بلکبرن
آرسن ونگر، مربي فرانسوي باشگاه آرسنال در صحبتهايي اعلام کرد که مانوئل آلمونيا در ديدار شنبه شب تيمش مقابل بلکبرن دروازه بان ثابت آرسنال خواهد بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پیش از این شنیده می شد که آلمونیا بعد از درگیری ای که با اسکیلاچی در جریان دیدار تیمش مقابل وست بروم که با تساوی 2-2 به پایان رسید، داشت، از ترکیب اصلی تیم خارج و ینس لمن درون دروازه قرار بگیرد. با این وجود آرسن ونگر در این رابطه صحبت کرده و به این نکته اشاره کرد که آلمونیا امشب در دروازه تیمش قرار خواهد گرفت. ونگر در کنفرانس خبری پیش از بازی گفت:« آلمونیا در دروازه تیم قرار می گیرد. من امروز می توانم اعلام کنم که او در دروازه خواهد بود. او در تمرینات تیم آماده بود و ینس هم رقابت خوبی را با او آغاز کرده است. بهترین کار برای آلمونیا این است که عملکرد خوبی را در دیدار بعدی به نمایش بگذارد.»
ونگر درمورد شرایط لمن گفت:« ینس کاملا قبراق است و هر روز بهتر از قبل می شود. او نهایت تلاشش را به کار می گیرد و هر دویشان در تمرینات خیلی خوب هستند.»
توپچی ها با 5 امتیاز فاصله نسبت به منچستریونایتد صدر نشین در رده دوم جدول رقابتها قرار دارند.
O M I D
04-02-2011, 06:23 PM
آرسنال در انديشه به خدمت گرفتن بوفون
تيم فوتبال آرسنال در نظر دارد در فصل نقل و انتقالات تابستاني جيانلوييجي بوفون را به خدمت بگيرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بوفون 33 ساله در صورتی که بخواهد به حضور در یوونتوس ادامه دهد باید از میزان دستمزد خود بکاهد که این موضوع سبب شده این دروازه بان به فکر جدایی از یووه بیفتد.
سیلوانو مارتینا، مدیر برنامه های بوفون در خصوص آینده این دروازه بان در تورین به "لاریپابلیکا" گفت: نمی دانم بوفون می ماند یا نه. باید مسائل را سبک سنگین کنیم. بوفون دو سال دیگر با یوونتوس قرارداد دارد.
وی افزود: می دانم آرسنال به دروازه بان نیاز دارد البته تا به حال تماسی با ما نگرفته اند. از باشگاه های منچستریونایتد و منچسترسیتی هم تماسی با ما گرفته نشده است.
pnugirl
04-03-2011, 01:39 PM
نتایج لیگ برتر: برد منچستر، تساوی چلسی، باخت لیورپول
وستهم 2 – منچستریونایتد 4
گل ها: نوبل (11 و 25، هر دو پنالتی) برای وستهم، رونی (65، 73، 79 پنالتی) و ارناندس (83) برای یونایتد
بیرمنگام 2 – بولتون 1
گل ها: فیلیپس (4) و گاردینر (59) برای بیرمنگام، الماندر (70) برای بولتون
اورتون 2 – استون ویلا 2
گل ها: عثمان (38) و بینز (83، پنالتی) برای اورتون، بنت (47 و 68) برای ویلا
نیوکاسل 4 – ولوز 1
گل ها: نولان (22)، آمئوبی (45)، لوونکرادس (50)، گوتیرس (90) برای نیوکاسل، بلانکس بلیک (58) برای ولوز
استوک سیتی 1 – چلسی 1
گل ها: والترز (8) برای استوک، دروگبا (33) برای چلسی
وست برومویچ 2 – لیورپول 1
گل ها: برانت (62 و 89، هر دو پنالتی) برای وست بروم، اشکرتل (50) برای لیورپول
ویگان صفر – تاتنهام صفر
pnugirl
04-03-2011, 01:40 PM
رونی : عامل اصلی پیروزی ما تعویض هایمان بود
زمانی که ما 2-0 عقب بودیم گیگز به فرگوسن مربیمان میگفت که از دست تیمش عصبانی نباشد.
به گزارش کانون هواداران منچستر یونایتد در ایران , وین رونی که در این بازی توانست در 14 دقیقه هتریک کند گفت که تعویضهایی که الکس فرگوسن انجام داد باعث پیروزیه منچستریونایتد و برگرداندن بازی شد.
رونی به اسکای اسپورت2 گفت : برباتف در این بازی برای ما عالی بازی کرد و با کنترل توپ و فضاسازی موقعیت های خوبی را برای تیم ما فراهم کرد و همچنین گفت که تعویض های ما تعویض های بسیار موثر و به جایی بوده اند و عامل اصلی پیروزیه ما در این دیدار بود.
او گفت که گیگز در این بازی کمی سرگردان بود و در سمت چپ انچنان که باید و شاید خوب ظاهر نشد و همچنین گفت که در نیمه ی اول ما خوب بودیم و موقعیت های خوبی را هم داشتیم اما گل های بسیار ساده ای را دریافت کردیم.
او همچنین گفت ما احساس میکردیم اگر که فشار را بیشتر کنیم و برای خود هدف خاصی تعیین کنیم میتوانیم به گل برسیم و ما هرگز تسلیم نشدیم. ما تقریبا در تمام دقایق بازی فوق العاده ظاهر شدیم و تنها در معدود دقایقی که ضعیف کار کردیم نتیجه هم به ضرر ما رقم خورد. زمانی که ما 2-0 عقب بودیم گیگز به فرگوسن مربیمان میگفت که از دست تیمش عصبانی نباشد. گیگز گفت : ما آرام بودیم چون بازی خوبی را داشتیم انجام میدادیم. ما موقعیت های خوبی را برای خود میساختیم ولی در زدن ضربات آخر بی دقت بودیم اما میدانستیم که بالاخره به گل دست پیدا می کنیم.
رونی گفت که میدانستم که بازی در آپتون پارک بسیار سخت ودشوار است و از اهمیت آن ضربه ی ایستگاهی را که به گل تبدیل کردم هم با خبر هستم. رونی همچنین گفت که ما در شرایط سختی قرار داشتیم وقتی که گل اول را زدیم توانستیم به راحتی تمام بازی را در اختیار خود بگیریم و گل های بعدی را هم به ثمر برسانیم
pnugirl
04-03-2011, 01:41 PM
آرسنال صفر – بلکبرن صفر: تساوی ناامیدکننده مقابل بلکبرن دهنفره!
نمایش توپچیها عالی بود، اما با وجود موقعیتهای فراوان گلزنی نتوانست کاری از پیش ببرد.
بخت آرسنال برای فتح لیگ برتر اندک شد، چرا که آنها مقابل بلکبرن روورز دهنفره متوقف شدند.
تیم میزبان در 45 دقیقه اول عالی کار کرد و بارها دروازه پل رابینسون را تهدید کرد. جک ویلشر در فاصله 5 متری دروازه رابینسون موقعیت خوبی را از دست داد.
در نیمه دوم اتفاقات بیشتری روی داد و آرسنال موقعیتهای بسیاری کسب کرد.
استیون انزونزی از بلکبرن در دقیقه 76 به دلیل تکل دوپا و خشن روی پای ویلشر با کارت قرمز مستقیم اخراج شد، اما باز هم آرسنال نتوانست به گل برسد. بهترین موقعیت آنها روی ضربه سر نیکلاس بنتنر به وجود آمد که توپ را میشل سالگادو با سینه دفع کرد.
به این ترتیب به نظر میرسد آرسنال این فصل هم به قهرمانی نرسد.
pnugirl
04-03-2011, 01:41 PM
استوکسیتی 1 – چلسی 1: پتر چک، ستاره میدان!
آبیها 11 امتیاز از منچستریونایتد صدرنشین عقب افتادند.
چلسی امتیازات مهمی را در نبرد قهرمانی لیگ برتر از دست داد. دو گل عالی از جاناتان والترز و دیدیه دروگبا تساوی دو تیم در دیداری جذاب را رقم زد.
استوک با تشویق هوادارانش بازی را با حملات گسترده آغاز کرد و در دقیقه 8 به گل رسید. جاناتان والترز به راحتی داوید لوییز را پشت سر گذاشت و سپس دروازه پتر چک را گشود تا ورزشگاه بریتانیا به مرز انفجار برسد.
چلسی سپس به گل تساوی رسید. در دقیقه 33، دیدیه دروگبا بازی را به تساوی کشاند. او هیگینباتم را جا گذاشت و سانتر نیکولاس آنلکا را با ضربه سر به گوشه بالای دروازه بگوویچ دوخت.
چلسی میدانست منچستریونایتد از وستهم عقب است و به همین دلیل میخواست به سمت دروازه استوک بتازد، اما استوک بود نیمه دوم موقعیتهایی جدی به وجود آورد. ابتدا در دقیقه 49، پتر چک ضربه زمینی جرمین پنانت را مهار کرد.
سپس ضربه دروگبا از کنار دروازه استوک به بیرون رفت.
در دقیقه 61، فرناندو تورس و سالومون کالو برای چلسی به میدان رفتند. تورس 10 بازی بود که برای تیم ملی و تیم باشگاهیاش گلی نزده بود.
با این حال، پنج دقیقه بعد در حملهای جدی، چیزی نمانده بود استوک گل بزند. ابتدا ضربه مارک ویلسون را چک با نوک انگشتان به بیرون زد و کرنر حاصل با ضربه سر روبرت هوث، مدافع سابق چلسی داشت وارد دروازه میشد که چک به سختی آن را به تیر دروازه زد و توپ به بیرون رفت.
پس از موج حملات استوک، در دقیقه 81، دیدیه دروگبا توپ را به تیر دروازه استوک کوبید. چند دقیقه بعد، فرانک لمپارد با برخورد با شاکراس و هوث سرنگون شد اما داور اعتقادی به پنالتی نداشت.
در نهایت دیدار دو تیم با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
pnugirl
04-03-2011, 01:42 PM
آنچلوتی: قهرمانی برای چلسی بسیار دشوار شد
او میگوید ناامیدی حاصل از تساوی شنبه مشکلی برای تیمش در دیدار چهارشنبه لیگ قهرمانان به وجود نمیآورد.
کارلو آنچلوتی، مربی چلسی گفته کار تیمش برای فتح لیگ برتر پس از تساوی یک بر یک با استوک سیتی بسیار دشوار شده است.
جاناتان والترز و دیدیه دروگبا دو گل زدند و بازی مساوی شد و در نتیجه، فاصله چلسی با منچستریونایتد به 11 امتیاز افزایش یافت. حتی این که چلسی یک بازی کمتر دارد هم برای آنها امیدوارکننده نیست.
آنچلوتی گفت: «پس از این دیدار، فاصله حتی بیشتر هم شده، اما ما باید بازی خود را انجام دهیم و به منچستریونایتد فکر نکنیم.
ما باید به رده سوم لیگ برتر (برای صعود مستقیم به مرحله گروهی لیگ قهرمانان) برسیم.
به نظرم حالا دیگر قهرمانی بسیار دشوار شده، اما پیش از این بازی هم گفتیم که کار ما برای قهرمانی مجدد بسیار سخت است.»
چلسی حالا دیدار چهارشنبه لیگ قهرمانان با منچستریونایتد را پیش رو دارد. آنچلوتی میگوید: «ما ناامید نیستیم. باید بیطرفانه گفت که بازی خوبی انجام دادیم. همه میدانند بازی در خانه استوک کار آسانی نیست چون آنها تیم خوبی دارند و بازیکنان خوبی، و بسیار قدرتمندانه بازی میکنند و از ضربات ایستگاهی بسیار عالی بهره میبرند. نمایش ما خوب بود و شرایط فیزیکی خوبی داشتیم. ما مصدومیتی نداشتیم و در بهترین شرایط برای دیدار با منچستریونایتد آماده میشویم.»
O M I D
04-03-2011, 05:26 PM
فرگوسن: مقابل ساندرلند به معناي واقعي قهرمان بوديم
سرمربي منچستريونايتد گفت: با زدن 4 گل به وستهام مثل قهرمانان بازي کرديم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: از نتيجه به دست آمده خوشحالم. مقابل وستهام همچون قهرمانان بازي کرديم. سر خود را بالا گرفتيم و ذرهاي از توان و قابليتهايمان کم نگذاشتيم.
اين مربي اسکاتلندي شب گذشته توانست تيمش را در هفته سيويکم رقابتهاي ليگ برتر به پيروزي 4 بر 2 مقابل وستهام برساند.
وي افزود: وقتي نتيجه بازي 2 بر صفر بود، همهچيز براي ما تمام شد. چيزي براي از دست دادن نداشتيم اما در نيمه دوم به درخشش خود ادامه و سپس شايستگي فراوان خويش را براي کسب برد بروز داديم.
شاگردان فرگوسن با کسب اين نتيجه صاحب 66 امتياز شد و در صدر جدول ليگ برتر، با توجه به 7 امتياز اختلاف با آرسنال، موقعيت مستحکمتري کسب کردند.
O M I D
04-03-2011, 05:27 PM
ونگر: تا زماني که فرم ما بهتر نشود نميتوانيم از قهرماني صحبت کنيم
آرسن ونگر، مربي آرسنال تاکيد دارد که آرسنال بايد قهرماني را فراموش کند و به دنبال بهتر شدن باشد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg توپچیها در خانه مقابل بلکبرن به نتیجهای بهتر از تساوی بدون گل دست نیافتند و فاصلهشان با منچستریونایتد صدرنشین هفت امتیاز شد.
ونگر میگوید که بلکبرن عالی بود ولی تیمش در حمله بیفروغ ظاهر شد: «نیمی از این تساوی به دلیل دفاع عالی بلکبرن بود، اما حس میکنم که تساوی بیشتر به دلیل نمایش تهاجمی ضعیف ما رقم خورد.
ما باید روی عملکرد خود تمرکز کنیم، نه روی منچستریونایتد.
پیش از آن که بخواهیم درباره قهرمانی صحبت کنیم باید سطح بهتری از عملکرد داشته باشیم و بعد در آن باره صحبت کنیم. اما فعلا باید سطح خود را بالاتر ببریم.»
ونگر گفت نگران بازی تیمش است: «از چیزی نمیترسم، اما نگران عملکرد امروزمان هستم. نمایش ما به اندازه کافی خوب نبود و این دغدغه اصلی من است. نمایش ما بد بود و باید به سطح بهتری از عملکرد برسیم.ما سرعت نداشتیم و این باعث دغدغه ماست.»
O M I D
04-04-2011, 05:35 PM
نتايج ليگ برتر: برد فولام و جشنواره گل من سيتي
در دومين شب از هفته سي و يکم ليگ برتر منچسترسيتي برابر ساندرلند به پيروزي رسيد و رتبه سوم را با 56 امتياز به نام ثبت کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فولام 3 – بلکپول صفر
گلها: زامورا (23 و 28)، اتوهو (72)
منچسترسیتی 5 – ساندرلند صفر
گلها: جانسن (5)، تبس (15، پنالتی)، سیلوا (63)، ویهرا (67)، یحیی توره (73)
pnugirl
04-05-2011, 03:45 PM
قهرمانی دیگری برای منچستریونایتد در راه است
آنها دیروز فاصله خود را با تعقیب کنندگان افزایش دادند.
منچستریونایتد، هرچند در بهترین فصل خود نیست اما دارد به سوی قهرمانی به پیش میرود.
آنها در این فصل چندین بار بازیهای باخته را به پیروزی تبدیل کردند تا نشان دهند شایسته قهرمانی هستند. دیروز هم آنها یکی دیگر از بازگشتهای خود را، این بار مقابل وستهم رقم زدند و با تساویهای آرسنال و چلسی فاصله خود را در صدر جدول بیشتر کردند.
یونایتد اکنون با هفت امتیاز اختلاف نسبت به آرسنال، هرچند با یک بازی بیشتر، در صدر جدول است، اما آرسنال فعلی احتمالا باید هدف خود را حفظ رتبه دوم قرار دهد؛ حتی آرسن ونگر هم گفت که تیمش نباید به قهرمانی فکر کند و باید اوضاعش را بهتر سازد.
منچستریونایتد، آرسنال، چلسی، منچسترسیتی و تاتنهام با 66، 59، 55، 53 و 50 امتیاز در ردههای اول تا پنجم هستند که البته یونایتد یک بازی بیشتر انجام داده است.
یونایتد دو بازی بسیار دشوار پیش رو دارد: در خانه مقابل چلسی، و در لندن مقابل آرسنال. این دو دیدار آخرین امیدهای آرسنال و چلسی برای رسیدن به قهرمانی به شمار میروند.
آرسنال به جز بازی با یونایتد، باید میزبان لیورپول باشد و در خانه تاتنهام هم به میدان برود که دیدارهای دشواری است.
چلسی هم یک دیدار خانگی سخت با تاتنهام در پیش دارد؛ تاتنهام یک بازی هم در خانه منچسترسیتی دارد و این دو بازی سرنوشت سهمیههای انگلیس در لیگ قهرمانان فصل بعد را مشخص خواهند کرد.
در قعر جدول رقابت بین تیمها بسیار بالاست و حدود ده تیم خطر سقوط را حس میکنند، هرچند که این خطر را ویگان، ولوز و وستهم بیش از همه حس میکنند.
pnugirl
04-05-2011, 03:59 PM
با وجود کسب نتايج نامطلوب
آنچلوتي: دوست دارم در چلسي بمانم
سرمربي ايتاليايي شيرهاي لندن از تمايل خود به ادامه همکاري با اين تيم خبر داد.
به نقل از يورو اسپرت، کارلو آنچلوتي سرمربي پيشين ميلان که در ابتداي فصل گذشته به چلسي پيوسته، در فصل جاري نتوانست انتظار هواداران را برآورده کند و تيمش از شانس کمي براي قهرماني در جام هاي مختلف برخوردار است. با اين حال وي اعلام کرده اگر قراردادش با اين تيم تمديد شود بسيار خوشحال خواهد شد.
آنچلوتي فصل گذشته توانسته بود در ليگ برتر و جام حذفي چلسي را به قهرماني برساند ولي بازي هاي ضعيف و افت فاحش اين تيم در برهه اي از فصل موجب شده کارشناسان از احتمال برکناري وي سخن بگويند.
آنچلوتي که با ميلان ليگ قهرمانان اروپا را فتح کرده به ديلي اکسپرس گفت: مي خواهم در چلسي بمانم. دوست دارم قراردادم تمديد شود زيرا اين تيم، هواداران و بازيکنانش را دوست دارم. البته همانطور که مي دانيد اين موضوع يک تصميم يک طرفه نيست و سران چلسي نيز بايد مايل به ادامه همکاري باشند ولي من تنها نظر خودم را گفتم. تصور نمي کنم آنها از حضور من در چلسي ناراضي باشند زيرا لازمه ماندن در اين تيم فقط بدست آوردن جام هاي مختلف نيست.
pnugirl
04-05-2011, 04:02 PM
بايد در استمفوردبريج گلزني کنيم
ويديچ: شرايط چلسي بهتر از منچستريونايتد است
نمانيا ويديچ مدافع صرب منچستريونايتد در آستانه ديدار تيمش با چلسي در چارچوب ليگ قهرمانان اروپا، تيم حريف را داراي شانس بيشتري دانست.
ويديچ معتقد است که پيروزيهاي اخير چلسي در استمفورد بريج در برابر يونايتد به آنها اين قدرت را داده تا از نظر رواني بسيار برتر از شياطين سرخ باشند. يونايتدها 9 سال است که در خانه حريف پيروز نشدهاند و پنج هفته پيش نيز بازي رفت خود را به آبيهاي لندن واگذار کردند.
اين براي شاگردان الکس فرگوسن بسيار مهم است که به جمع چهار تيم برتر اروپا راه پيدا کنند. آنها در اين راه بايد طلسم پيروز نشدن در لندن را بشکنند که اين مهم از راه گلزني در خانه حريف به حقيقت نزديک خواهد شد.
ويديچ در اين خصوص گفت: ما بدون شک بايد در لندن گلزني کنيم. اين گل ميتواند ما را به مرحله بعد نزديک کند. اگر بخواهيم نتايج اين چند سال را مورد بررسي قرار دهيم، ميبينيم که شاگردان آنچلوتي برتري رواني نسبي دارند. آنها طي سالهاي اخير در زمين خودشان هيچگاه به ما نباختهاند و همين موضوع آنها را در شرايط بسيار بهتري قرار ميدهند ولي بايد به آنها هشدار دهيم که اين بازي در ليگ قهرمانان انجام ميشود، جايي که ما نهايت تلاشمان را به کار خواهيم گرفت تا برنده باشيم و در خانه آنها حداقل يک گل بزنيم.
pnugirl
04-05-2011, 04:04 PM
واكنش ردنپ به رفتار زشت روني: او يك پسر بچه نادان است
سرمربي موفق تاتنهام رفتار وين روني مهاجم منچستريونايتد را مورد سرزنش قرار داد و او را کودک ناميد.
به نقل از ساکرنت، يونايتدها که در ديدار با وستهام دو بر صفر عقب افتاده بودند، با 3 گلي که روني به ثمر رساند از حريف خود پيش افتادند. روني دليل آن حرفهاي خود در برابر دوربين تلويزيون را ناشي از هيجان زياد خوانده و اعلام کرده در آن لحظه کنترل خود را از دست داده است.
اگرچه روني عذرخواهي کرد ولي دو جلسه از حضور در ترکيب تيمش محروم شد.
هري ردنپ سرمربي تاتنهام در اين خصوص گفت: بازي را نديدم و چيزي نيز در مورد آن نشنيدم تا اينکه خبرهاي مربوط به آن را در روزنامهها خواندم. نميدانم چرا وين چنين کاري انجام داده است. به هيچ وجه به خاطر نميآورم. بابي چارلتون در زمان حضورش در ميادين و به ثمر رساندن گلهاي حساس کارهايي از اين دست را انجام داده است.
وي ادامه داد: نميدانم چرا بازيکنان جوان تا اين حد عصبي هستند و کنترل خود را از دست ميدهند. دليلش مشخص نيست. من روني را به عنوان يک بازيکن خوب قبول دارم و به وي احترام ميگذارم ولي در واقع او يک کودک ابله است. کاري که انجام داده به هيچ وجه مورد پذيرش نيست. بله، او نبايد اين کار را انجام ميداد.
O M I D
04-11-2011, 07:10 PM
رگوسن: طرفداران منچستريونايتد حمام آفتاب ميگرفتند!
مربي منچستريونايتد ميگويد طرفداران صدايشان را براي ديدار برگشت با چلسي نگه داشته بودند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00023224.jpg سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد از طرفداران این تیم خواسته در بازی برگشت با چلسی در لیگ قهرمانان اروپا به حمایت از باشگاه برخیزند.
منچستریونایتد در دیدار رفت یک بر صفر پیروز شد و دیدار برگشت را سهشنبه مقابل مردان کارلو آنچلوتی برگزار میکند.
مرد اسکاتلندی از ماجراهای پیرامون پیروزی دو بر صفر تیمش مقابل فولام در روز شنبه ناراحت بود.
او گفت: «اصلا فکر نمیکنم کارمان را به خوبی انجام داده باشیم.
ما کمی معمولی بازی کردیم و در نیمه دوم مالکیت توپ را از دست دادیم. ممکن بود زجر بکشیم اما در این برهه از فصل، بردن همه چیز است.
طرفداران ساکت بودند. آنها انگار داشتند حمام آفتاب میگرفتند. شاید هم صدایشان را برای سهشنبه ذخیره کرده بودند. این طور بهتر است!»
O M I D
04-11-2011, 07:12 PM
کني دالگليش: استيون جرارد بهترين است
کني دالگليش، مربي ليورپول از استيون جرارد، کاپيتان مصدوم تيم بسيار ستايش کرده و گفته او بهترين هافبک در انگليس است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00027300.jpg این بازیکن 30 ساله اخیرا دچار مصدومیت از ناحیه کشاله ران شده و نیاز به جراحی داشت و در نتیجه باقی دیدارهای فصل را از دست داد.
انتظار میرود او دیدار مقدماتی یورو 2012 مقابل سوییس در ویمبلی در ژوئن را هم از دست بدهد و احتمالا برای تمرینات پیشفصل به ترکیب برمیگردد.
دالگلیش به سایت باشگاه گفت: «میخواهم درباره استیو جرارد، کاپیتان تیم صحبت کنم که دوران دشواری را با مصدومیتها میگذراند.
استیون بهترین است. نقطه سر خط. او را سالهاست که میشناسم، اما از همین ژانویه بود که امتیاز کار کردن از نزدیک با او را یافتم.
او رویایی بوده و باشگاه و تیم ملی را اغلب بالاتر از خود قرار میدهد و زمانی بازی میکند که نباید بازی کند.
کاری که او برای رسیدن به آمادگی انجام میدهد باورنکردنی است.
O M I D
ادعاي جديد انگليس عليه يكي از مقامات ارشد فيفا
دو نفر از رؤساي سابق تيم ناکام نامزدي انگليس براي ميزباني جام جهاني 2018 مدعي شده اند که نايب رييس فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) از آنها خواسته بود يک مرکز آموزشي در کشور او بسازند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00003311.jpg به گزارش روزنامه تايمز، ''ديويد تريسمن'' و ''ديويد ريچاردز'' رييس و معاون وقت تيم نامزدي ميزباني انگليس در اين باره گفته اند که ''جک وارنر'' 18 ماه پيش در نشستي که در لندن داشتند چنين پيشنهادي را به آنها داد.
نامزدهاي ميزباني جام جهاني نمي توانند به اعضاي فيفا هديه بدهند اما اين دو نفر مدعي شده اند به وارنر پيشنهاد داده بودند يک مرکز آموزشي در کشور او يعني ترينداد و توباگو بسازند.
ريچاردز گفت: او هرگز نگفت که اينکار را انجام بدهيد تا من به شما رأي بدهم اما هميشه از پيشنهاد ما حمايت مي کرد.
وي افزود: او گفت که انگليس بايد در سراسر دنيا مراکز آموزشي بسازد و ترينداد و توباگو هم به يکي از اين مراکز نياز دارد.
تريسمن نيز که در آن زمان رياست اتحاديه فوتبال اروپا را هم بر عهده داشت، اين مسئله را تأييد کرده است.
انگليس اعتقاد داشت حمايت وارنر براي موفقيت آنها حياتي است اما در نهايت فقط دو رأي از مجموع 22 رأي کميته اجرايي فيفا به دست آورد و شانس ميزباني جام جهاني را از دست داد.
O M I D
رقابت توپچيها با اولدترافورديها براي جذب آقاي خاص
آرسنال مورينيو را براي جانشيني ونگر ميخواهد
آرسنال رقيب منچستريونايتد براي جذب سرمربي رئالمادريد شد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00009305.jpg روزنامه ايندپنديت در گزارشي نوشت: آرسنالي ها در صورتي که دست از همکاري طولاني مدت با آرسن ونگر پس از 15 سال همکاري بکشند، سراغ مورينيو پرتغالي خواهند رفت. لندنيها معتقدند مربياي که در آينده جانشين اين مربي فرانسوي شود، بايد از وجه و اعتبار زيادي در عرصه ورزش حرفهاي برخوردار باشد.
اين گزارش در حالي منتشر شده که پيشتر برخي منابع بريتانيايي عنوان کردند مورينيو مورد توجه منچستريونايتد جهت جانشيني احتمالي سرآلکس فرگوسن است.
در همين ارتباط برخي از رسانهها حتي از احتمال حضور گوارديولا، سرمربي کنوني بارسلونا روي نيمکت مربيگري منچستر خبر دادهاند.
O M I D
04-11-2011, 07:13 PM
http://pnu-club.com/football3_Images/varzesh3.jpg
دوشنبه 22 فروردين
صفحه اصلی (http://pnu-club.com/)
ارتباط با ما (http://pnu-club.com/questionform.do)
جداول لیگ ها (http://pnu-club.com/leaguecomshow.do)
پیش بینی نتایج (طرفداران) (http://www.tarafdaran.ir/)
جام حذفی (http://pnu-club.com/playoff.do)
نتایج زنده http://pnu-club.com/live.gif (http://pnu-club.com/livescores.do)
http://pnu-club.com/imported/2011/04/48.gif
کد خبر : 38463 زمان ارسال خبر : دوشنبه 22/01/1390 ساعت : 12:06
ردنپ: ميخواستم ريو فرديناند را بخرم
هري ردنپ، مربي تاتنهام فاش کرده که در تابستان ميخواست ريو فرديناند را از منچستريونايتد بخرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00009471.jpg مربی تاتنهام به دنبال بازیکنانی است که شخصیت داشته باشند و فیل نویل از اورتون را هم در ژانویه میخواست.
حالا او اعتقاد دارد که انتقال فردیناند غیرممکن است: «حالا هرگز فکر نمیکنم بتوانیم ریو را بخریم. اما من به خرید او علاقه داشتم. پارسال تلاش هم کردم. در ابتدای فصل.
هنگامی که او در لیست بازیکنان منچستریونایتد مقابل چلسی در لیگ قهرمانان قرار گرفت، با خودم فکر کردم که یونایتد بخت بسیار، بسیار بیشتری برای گرفتن نتیجه دارد.»
او همچنین از دانیل لوی، رییس باشگاه خواست تیم را تقویت کند: «باید بازیکنان جدید خرید. رییس این را میداند. اگر ادامه ندهیم، باید به رقابت برای رسیدن به لیگ اروپا راضی باشیم و تلاش کنیم ششم یا هفتم شویم. اما اگر میخواهید به لیگ قهرمانان برسید، باید مرتبا بهتر شوید.»
O M I D
04-11-2011, 07:21 PM
تاجر آمريکايي:
تمام سهام آرسنال را ميخواهم
يک ثروتمند آمريکايي در انديشه خريد تمام سهام باشگاه آرسنال است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026853.jpg به نقل از ايندپنديت، استن کرونکه گفت: با توجه به شرايط موجود علاقمندم سهم بيشتري از آرسنال را در اختيار بگيرم.
اين تاجر آمريکايي، 62.89 درصد سهام تيم لندني را در اختيار گرفته است. وي که پيشتر 29.9 درصد سهام آرسناليها را در اختيار داشت، توانست سهام شخصيتهاي همچون دني فيزمان و نينا برايسويل را از آن خود کند.
کرونکه مالک تيم فوتبال کولارادو راپيدز آمريکاو تيم بسکتبال دنورنوگتس نيز است.
وي افزود: با توجه به امکانات مالي شخصي، ميکوشم باقي سهام باشگاه را به مرور خريداري کنم.
O M I D
04-12-2011, 06:38 PM
هفته سيودوم ليگ برتر انگليس
شکست سنگين منچسترسيتي مقابل ليورپول
در آخرين مسابقه از هفته سيودوم رقابتهاي ليگ برتر انگليس تيم فوتبال ليورپول بر منچسترسيتي غلبه کرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00020231.jpg شب گذشته در ورزشگاه آنفيلد جايي که 44 هزار نفر تماشاگر حضور داشتند، ليورپول توانست در سايه درخشش کارول و کوييت، دو مهاجم خود، منچسترسيتي را با نتيجه 3 بر صفر شکست داده و انتقام باخت بازي رفت را بگيرد.
در اين مصاف کارول در دقيقه 13 گل اول را به ثمر رساند. سپس در دقيقه 34 نوبت به کوييت، گلزن هلندي رسيد که گل دوم تيمش را بزند. يک دقيقه بعد کارول گل دوم خود و سوم تيمش را وارد دروازه تيم تحت رهبري روبرتو مانچيني کرد.
سرخها با اين برد صاحب 48 امتياز شده و در همان پله ششم باقي ماندند. در حالي که تيم دوم شهر منچستر پس از اين ناکامي با 56 امتياز در رده چهارم باقي ماند.
جدول ردهبندي:
1- منچستريونايتد 69 امتياز 32 بازي
2-آرسنال 62 امتياز 31 بازي
3- چلسي 58 امتياز 31 بازي
4- منچسترسيتي56 امتياز 32 بازي
5-تاتنهام 53 امتياز 31 بازي
6- ليورپول 48 امتياز 32 بازي
7- اورتون 44 امتياز32 امتياز
8-بولتون 43 امتياز 32 بازي
9- نيوکاسليونايتد 39 امتياز 32 بازي
10-وستبرومويچآلبيون 39 امتياز 32 بازي
11- فولام 38 امتياز32 بازي
12- استوکسيتي 38 امتياز 32 بازي
13-ساندرلند38 امتياز 32 بازي
14-آستونويلا 37 امتياز 32 بازي
15-بلکبنرن 35 امتياز32 بازي
16- بيرمنگام 35 امتياز31 بازي
17-بلکپول 33 امتياز32 بازي
18-وستهام 32 امتياز 32 بازي
19- ولورهامپتون 32 امتياز 32 بازي
20- ويگان 31 امتياز 32 بازي
O M I D
04-12-2011, 06:39 PM
آرشاوين: براي تمديد قرارداد با آرسنال آمادهام
بازيکن روسي شاغل در ليگ برتر انگليس علاقمند به تمديد قراردادش با توپچيها است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00017193.jpg به نقل از روزنامه سانديتايمز، آندري آرشاوين گفت: در صورتي که باشگاه علاقمند باشد، براي انجام گفتوگو جهت تمديد قراردادم مشکلي ندارم.
اين بازيکن 29 ساله که از زمان قراردادش با لندنيها يک سال ديگر باقي مانده، امسال درخشش خاصي با آرسناليها نداشته است.
گلزن روسيهاي افزود: براي ماندن در لندن با مشکلي مواجه نيستم. اينجا احساس راحتي ميکنم. برخورد هواداران با من بسيار خوب است. با تيم نيز مناسبات مطلوبي دارم و تحت اين شرايط امکان پيشرفت به سرعت فراهم ميشود.
وي که قبلا عضو زينت کشورش بود، اکنون با پيشنهاد تيم سابق براي انجام همکاري مجدد مواجه است.
آرشاوين از سال 2009 در خدمت تيم لندني است که براي آن 72 بازي کرده و 22 گل زده است.
O M I D
04-12-2011, 06:41 PM
آنجلوتي: نگران اخراج شدن نيستم
کارلو آنجلوتي انتظار ندارد در صورت شکست در کسب عنوان ليگ قهرمانان اروپا براي تيم فوتبال چلسي، کارش را از دست بدهد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00016244.jpg آنجلوتي 51 ساله که يک سال تا پايان قراردادش با تيم چلسي باقي مانده است، براي هدايت اين تيم به سوي کسب افتخار در رقابتهاي جام اروپا تحت فشار است.
سرمربي چلسي با انتظارات ديگري نيز روبروست؛ چرا که ديدار با منچستريونايتد آخرين فرصت براي تيم چلسي در کسب يک عنوان قهرماني در فصل جاري است.
آنجلوتي که در سال 2007 با آث ميلان عنوان اين رقابتها را بدست آورد، تاکيد کرد: بيش از آن که از آينده خود با توجه به اشتياق فراوان آبراموويچ براي پيروزي، نگران باشد، هيجان زده است.
وي در آستانه رويارويي با تيم منچستر يونايتد در مرحله يک چهارم نهايي جام باشگاههاي اروپا گفت: اين فشارها براي او خوب است. چرا که منچستر از ديدار رفت يک گل جلو است.
وي افزود: بسياري از اوقات فشارهايي بر من وارد مي شود که برايم بد نيست. اين فشارها به حفظ تمرکز حواس من کمک مي کند تا بهترين مهارتها را به بازيکنانم براي بهترين بازي بدهم. اما به نظر من اينها فشار نيست، هيجان است.
آنجلوتي گفت: من ترس و نگراني از اين بابت ندارم و از اين موضوع خوشحالم که از مهارت و توانايي ام براي ايجاد بهترين مهارتها در بازيکنان استفاده کنم.
وي افزود: آينده من تعيين شده است و بخاطر ديدار با تيم منچستر يونايتد مشکلي ندارم.
وي تاکيد کرد: بازيکنان تيم چلسي مي توانند از آخرين ديداري که با منچستر يونايتد در اولد ترافورد داشتند الهام بگيرند.
تيم چلسي در آخرين ديدار خود در ليگ برتر انگليس دو بر يک منچستر يونايتد را شکست داد؛ نتيجه اي که در صورت تکرار در مرحله يک چهارم نهايي جام باشگاههاي اروپا، تيم چلسي را جزو چهار تيم جام باشگاههاي اروپا قرار خواهد داد.
آنجلوتي اهميت آن پيروزي را ناچيز بيان کرد و گفت: ما خاطره خوبي از آن ديدار داريم، اما اين ديدار داستان ديگري است. ما تلاش مي کنيم تا بهتر از مسابقه اول بازي مي کنيم.
سر آلکس فرگوس مربي منچستر يونايتد نيز تاکيد کرد: قرارداد 50 ميليون پوندي چلسي با فرناندو توره بيانگر آن است که آنها براي بردن جام بالاي سر خود دچار وسواس شده اند. .
اما آنجلوتي گفت که اين وسواس نيست، بلکه روياست. هر بار که در يک چهارم نهايي بازي مي کنيد به مرحله نهايي خيلي نزديک مي شويد.
وي افزود: توره که به تازگي به چلسي آمده فصل دشواري را تحمل کرده است.
مايکل اسين، هم تيمي او نيز گفت: توره در جايگاه خود يکي از بهترين هاي دنياست. او در حال حاضر يکي از بهترين مهاجمان جهان و اروپا است. توره به يک باشگاه جديد آمده و نياز به زمان دارد.
O M I D
04-12-2011, 06:42 PM
اعتراف مانچيني پس از شكست: اشتباه كردم، معذرت مي خواهم!
سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي با وجود قبول شکست سنگين مقابل ليورپول از اين که مهاجمش را تا پايان فصل از دست نداده خوشحال است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00004379.jpg تيم فوتبال منچسترسيتي در هفتهي سي و دوم رقابتهاي ليگ برتر انگليس ميهمان ليورپول بود و در پايان با نتيجهي سنگين 3 بر صفر شکست خورد.
روبرتو مانچيني در پايان اين ديدار گفت: اين شکست تقصير من بود. امشب من اشتباه کردم و نتيجهي آن را ديدم. فکر مي کردم بازيکناني که به زمين فرستادهام مي توانند بهتر از اينها کار کنند، اما اشتباه کردم و از هواداران عذرخواهي مي کنم. بازي واقعي تيم ما در حقيقت از دقيقهي 20 آغاز شد.
سرمربي ايتاليايي منچسترسيتي در پاسخ به اين سوال که آيا توس تا پايان فصل قادر به بازي نخواهد بود، با قطعيت گفت: نه، نه. مصدوميت او چندان جدي نيست و مي تواند اندکي بعد ما را در ليگ همراهي کند.
مانچيني دربارهي ديدارهاي آينده تيمش هم اظهار کرد: من دو روز پيش و از آخرين تمرين تيم تا به امشب تفکر اشتباهي داشتم. بايد از اين اشتباه درس بگيرم تا در بازيهاي بعدي تکرار نشود. من مقابل تاتنهام سه بازيکن تازهکار را به زمين فرستادم و به همين دليل سطح تمرکز تيم تا حد زيادي پايين آمد. فضاي زيادي در اختيار ليورپول قرار داديم و آنها در 20 دقيقهي اول فوق العاده بازي کردند. در بازيهاي بعدي مسلما مرتکب اين اشتباه نخواهم شد.
O M I D
04-15-2011, 05:43 PM
برنامه بازيهاي هفته 33 ليگ برتر؛هفته سخت آرسنال- مصاف باتاتنهام و ليورپول
هفته سي و سوم رقابتهاي ليگ برتر شنبه شب آغاز مي شود.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026850.jpg هفته سی و سوم رقابتهای لیگ برتر شنبه شب با برگزاری دیدارهایی آغاز می شود و یکشنبه و دوشنبه نیز ادامه خواهد یافت.این در حالی است که در جریان این هفته ، شاهد برگزاری مرحله نیمه نهایی جام حذفی انگلیس و تعدادی از دیدارهای معوقه لیگ این کشور نیز خواهیم بود.
در پایان هفته سی و دوم این رقابتها، منچستریونایتد با 69 امتیاز صدر نشین جدول است. آرسنال و چلسی با یک بازی کمتر و 62 و 58 امتیاز در رده های بعدی هستند و منچسترسیتی 56 امتیازی نیز 32 بازی انجام داده است. تاتنهام (با 31بازی )، لیورپول و اورتون هم هر یک با 32 بازی در رده های بعدی هستند.
برنامه دیدارهای این هفته لیگ برتر و بازیهای معوقه این هفته بدین ترتیب است:
شنبه 27 فروردین (16 آوریل)
بیرمنگام – ساندرلند ( ساعت 17.30)
اورتون – بلکبرن ( ساعت 17.30)
وست بروم – چلسی ( ساعت 17.30)
وستهم – استون ویلا ( ساعت 17.30)
بلکپول – ویگان ( ساعت 17.30)
یکشنبه 28 فروردین (17 آوریل)
آرسنال – لیورپول (ساعت 18.30)
سه شنبه 30 فروردین (19 آوریل)
نیوکاسل- منچستریونایتد (ساعت 23.15)
دیدارهای معوقه هفته بیست و هشتم لیگ برتر
چهارشنبه 31 فروردین (20 آوریل)
چلسی- بیرمنگام (ساعت 23.15)
تاتنهام – آرسنال (ساعت 23.15)
O M I D
04-15-2011, 05:45 PM
گيگز: چيچاريتو فراتر از گلزن است
ارناندس در اين فصل 18 گل براي يونايتد زده است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00023773.jpg رایان گیگز از منچستریونایتد از خاویر ارناندس، همتیمیاش ستایش کرده و گفته تنها گلهای او نیست که از او بازیکنی بزرگ میسازد، بلکه توانایی او در فضاسازی برای دیگران در تیم هم دیگر ویژگی بزرگ اوست.
مهاجم مکزیکی سهشنبه شب گل هجدهم خود در این فصل را زد، اما گیگز بر این باور است که ارزش او فراتر از گلهایش است.
گیگز میگوید: «چیکو بازیکنی بهراستی مهم است، نه تنها برای گلهایش، بلکه این که بازیکنان کنار او هم خوب بازی میکنند.
او دغدغهای دائم برای مدافعان است، چون همیشه پشت سر آنها میدود.
این کار باعث میشود تیم امتداد پیدا کند و این برای بازیکنان پشت سر او عالی است، چون این به آنها فضا برای بازی میدهد.
این اثری فوقالعاده روی تیم میگذارد چون وین میتواند از این فضاها استفاده کند.»
البته چیچاریتو در بازی نیمه نهایی جام حذفی مقابل منچسترسیتی در روز شنبه زوجش، وین رونی را کنار خود نمیبیند.
pnugirl
04-19-2011, 09:53 AM
نيوکاسل – منچستريونايتد: کلاغ ها براي شياطين سرخ شوم هستند؟
علي رغم اينکه احتمال کسب يک سه گانه ديگر براي شياطين سرخ از بين رفته اما اين از ميزان جاه طلبي شاگردان فرگوسن کم نکرده است.
بعد از شکست مقابل منچسترسیتی در نیمه نهایی اف ای کاپ و از دست دادن شانس قهرمانی در این رقابت ها، شاگردان فرگوسن در دیداری حساس مقابل نیوکاسل قرار خواهند گرفت. شاگردان فرگوسن در دیدار رفت در الدترافورد با گل های برباتوف، فلچر و گیگز، 3-0 به پیروزی رسیدند اما مطمئنا در دیدار امروز کار دشوارتری خواهند داشت. گلی که گیگز در دیدار رفت به ثمر رساند، موجب شد تا رکورد استثنایی او همچنان پابرجا بماند. او تنها بازیکنی است که در همه دوره های لیگ برتر گلزنی کرده است. منچستریونایتد: علی رغم اینکه احتمال کسب یک سه گانه دیگر برای شیاطین سرخ از بین رفته اما این از میزان جاه طلبی شاگردان فرگوسن کم نکرده است. آنها به دنبال کسب نوزدهمین قهرمانی شان در جزیره هستند، رکوردی که می تواند آنها را بالاتر از لیورپول به پرافتخارترین تیم در لیگ انگلیس تبدیل کند. با تساوی این هفته آرسنال مقابل لیورپول، اختلاف در صدر جدول به شش امتیاز رسید و در صورتی که منچستری ها بتوانند در سنت جیمزپارک به پیروزی برسند، گام بلندی به سمت قهرمانی برخواهند داشت. از سوی دیگر یونایتدها باید هفته آینده در لیگ قهرمانان مقابل شالکه قرار بگیرند و پیروزی در این دیدار می تواند موجب شود آنها با تمرکز بیشتری مقابل حریف آلمانی قرار بگیرند.
در ماه های اخیر بزرگترین مشکل فرگوسن، مصدومیت بازیکنانش بوده است اما در چند هفته اخیر اکثر بازیکنان مصدوم برگشته اند و خیال فرگوسن تا اندازه زیادی راحت شده است. در حال حاضر مشکل اصلی یونایتدها انجام بازی های پیاپی تقربا در فاصله 3 یا 4 روز است. برای بازی مقابل نیوکاسل، به غیر از اوون هارگریوز و آندریاس لیندگارد که مدتهاست مصدوم هستند، پل اسکولز به دلیل کارت قرمزی که در دیدار مقابل سیتی دریافت کرد، غایب خواهند بود.
دارن فلچر هم که در شش هفته گذشته به دلیل یک بیماری ویروسی دور از میادین بود، به تمرینات برگشته و می تواند در صورت صلاحدید فرگوسن به میدان برود.
نیوکاسل: کلاغ ها در حالی پای به میدان می گذارند که در مکان دهم جدول قرار دارند و فاصله شان با منطقه سقوط تنها 6 امتیاز است. آنها که این فصل بار دیگر به لیگ برتر بازگشته اند، رقابت ها را خیلی خوب آغاز کردند اما در چند ماه اخیر با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده اند. آنها از آغاز سال جدید تنها 3 پیروزی به دست آورده اند . مصدومیت ها، محرومیت ها و فروش اندی کارول به لیورپول دلایل اصلی مشکلات کلاغ ها در این فصل بوده است.
کوین نولان، کاپیتان تیم، به دلیل محرومیت نمی تواند تیمش را در این دیدار مهم همراهی کند. شولا آمئوبی، مهاجم تیم نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو حضورش در این دیدار در هاله ای از ابهام قرار دارد. استفن ایرلند نیز که از ناحیه ران مصدوم بود، شرایط بازی را پیدا کرده و احتمالا در این دیدار می تواند تیمش را همراهی کند. حاتم بن عرفا نیز که در اکتبر و در دیدار مقابل منچسترسیتی با تکل وحشتناک نایجل دی یونگ مصدوم شده بود، بار دیگر به تمرینات برگشته اما هنوز نمی تواند در دیدارهای رسمی تیمش را همراهی کند
ترکیب دو تیم:
نیوکاسل: هارپر، سیمپسون، کولوچینی، استفن تیلور، انریکه، گوتیرس، بارتون، تیوته، گوتریه، نولان، لوون کراندس
منچستریونایتد: فن در سار، رافائل، فردیناند، ویدیچ، اورا، والنسیا، کریک، گیگز، نانی، رونی، هرناندز
منبع: سایت ورزش3
O M I D
04-23-2011, 07:11 PM
هفته سيوچهارم ليگ برتر انگليس
منچستر با گل هرناندز بر اورتون غلبه كرد
صدرنشين رقابتهاي ليگ برتر انگليس در اولين بازي هفته سيوچهارم مقابل اورتون به برتري رسيد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00024168.jpg در اين مصاف که لحظاتي قبل در ورزشگاه اولدترافورد به پايان رسيد، مردان سرآلکس فرگوسن نيمه نخست را بدون گل به پايان رساندند.
در نيمه دوم تا دقيقه 84 توپي از خط دروازهها عبور نکرد. اما در اين لحظه خاوير هرناندز توانست تک گل اين بازي را به ثمر رساند و سه امتياز ارزشمند به اردوي سرخپوشان آورد.
با اين نتيجه منيونايتد صاحب 33 امتياز شد و اختلاف خود را با تيم دوم جدول (چلسي با يک بازي کمتر) به 9 افزايش داد.
ساير مسابقات اين هفته تا ساعاتي ديگر انجام خواهد شد.
O M I D
04-23-2011, 07:13 PM
تاتنهام براي جذب دروگبا اقدام ميكند
مسئولان تيم فوتبال تاتنهام انگليس علاقمند به جذب مهاجم ساحلعاجي چلسي هستند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00016943.jpg مسئولان تاتنهام در صورتي که مقامات چلسي تمايلي براي عقد قرارداد با مهاجم آفريقايي خود نداشته باشند براي جذب دروگبا وارد عمل خواهند شد.
بر اين اساس هري ردنپ، سرمربي تيم لندني در گفتوگويي با روزنامه ديلياستار اظهار داشت: براي فصل بعد مايل هستيم مهاجم جديد جذب کنيم و يکي از گزينهها مي تواند ديديه دروگبا باشد.
اين مربي 63 ساله که در فصل جاري نتايج خوبي در ليگ برتر و ليگ قهرمانان همراه با سفيدپوشان کسب کرد، افزود: اگر چلسي بخواهد دروگبا را بفروشد، تاتنهام سريع وارد عمل خواهد شد تا اين گلزن مجرب را از آن خود کند.
او ادامه داد: دروگبا، گلزني ذاتي و خارقالعاده است. من هميشه تحت تاثير بازيهاي قدرتمندش و گلزني او بودهام.
ردنپ تاکيد کرد: ديديه نه تنها در گلزني بسيار توانمند است، بلکه ميتواند خيلي خوب تيمش را به سوي موفقيت هدايت کند.
دروگبا 33 ساله در ماههاي اخير مورد توجه تيمهاي اروپايي زيادي قرار گرفته که چلسي به همه درخواستها پاسخ منفي داده است.
O M I D
05-07-2011, 05:12 PM
منچستريونايتد و چلسي به مصاف هم ميروند تيم هاي فوتبال منچستريونايتد و چلسي در هفته سي و ششم رقابت هاي فوتبال ليگ برتر انگليس به مصاف هم خواهند رفت. -------------------------------------------------------------------------------- برنامه هفته سي و ششم رقابتهاي فوتبال ليگ برتر انگليس که از فردا آغاز مي شود، به شرح زير است: **شنبه ''استون ويلا - ويگان''، ''اتلتيک بولتون - سندرلند''، ''اورتون - منچسترسيتي''، ''نيوکاسل - بيرمنگهام''، ''وست هام يونايتد - بلکبرن''، ''تاتنهام- بلاکپول'' **يکشنبه ''ولورهمپتون - وست برومويچ''، ''منچستريونايتد - چلسي''، ''استوک سيتي - آرسنال'' **دوشنبه ''فولهام - ليورپول'' همچنين بازي معوقه تيم هاي منچسترسيتي و تاتنهام از هفته سي و سوم روز سه شنبه برگزار مي شود. در جدول رده بندي، منچستريونايتد با 73 امتياز صدرنشين است و تيم هاي چلسي و آرسنال با 70 و 67 امتياز در رده دوم و سوم قرار دارند. منچسترسيتي نيز با 62 امتياز در رده چهارم جاي دارد. همچنين ولورهمپتون با 34 امتياز و وست هام يونايتد با 32 امتياز در رده هاي پاياني جدول قرار دارند.
O M I D
05-07-2011, 05:16 PM
مدير برنامه هاي سرخيو آگرو: چلسي و منچستريونايتد به دنبال او هستند اين بازيکن 22 ساله بازي هاي خوبي در ترکيب اتلتيکو مادريد به نمايش گذاشته و مدت هاست که صحبت هاي زيادي در مورد حضورش در يک تيم بزرگتر به گوش مي رسد. -------------------------------------------------------------------------------- مدیر برنامه های سرخیو آگرو، ستاره آرژانتینی اتلتیکو مادرید، اعلام کرد باشگاه چلسی و منچستریونایتد به دنبال این بازیکن هستند. این بازیکن 22 ساله بازی های خوبی در ترکیب اتلتیکو مادرید به نمایش گذاشته و مدت هاست که صحبت های زیادی در مورد حضورش در یک تیم بزرگتر به گوش می رسد. برونو ساتین، مدیر برنامه های آگرو، در گفتگو با رسانه های اسپانیایی احتمال جدایی این بازیکن از اتلتیکو را رد نکرد. " انتقال آگرو در تابستان؟ سوال خوبی است. در حال حاضر نظری ندارم. بازیکنانی مانند اگرو همیشه مورد توجه باشگاه های بزرگ هستند. چلسی و منچستریونایتد باشگاه های بزرگی هستند و او را زیر نظر دارند. البته رئال مادرید، بارسلونا، بایرن مونیخ و اینتر نیز به دنبال او هستند. این ها باشگاه هایی هستند که همیشه به دنبال بهترین ها هستند. آگرو تنها 22 سال دارد و چهار سال است که در اروپا در تیمی بازی می کند که در چمپیونزلیگ حضور ندارد. بی تردید او دوست دارد در بالاترین سطح بازی می کند. اما در حال حاضر هیچ چیز مشخص نیست. باید ببینیم در تابستان چه رخ می دهد." اتلتیکو مادرید در حال حاضر در رتبه پنجم جدول لالیگا قرار دارد اما برای حضور در رقابت های لیگ قهرمانان فصل آینده باید در چهار دیدار باقی مانده فاصله 8 امتیازی اش با تیم چهارم جدول را جبران کند.
O M I D
05-07-2011, 05:22 PM
وبسایت فدراسیون جهانی فدراسیون تکواندو در گزارشی به قهرمانی مقتدرانه مردان ایران در رقابتهای جهانی کره جنوبی اشاره کرد. خبرآنلاین: در این گزارش آمده است: «تیم ملی ایران در رقابتهای جهانی تکواندو در گیونگجو کره جنوبی قهرمانی بخش مردان را برای اولین بار از آن خود کرد. این نخستین بار در تاریخ بازیهای جهانی تکواندو است که تیم ملی کره جنوبی از دست یابی به عنوان اول در بخش مردان باز می ماند. با این حال کره ایها در بخش زنان قهرمان این مسابقات شدند.» این سایت در ادامه آورده است: «در بخش مردان ایران سه مدال طلا، یک نقره و دو برنز به دست آورد و در مجموع با 74 امتیاز بالاتر از کره جنوبی که دو مدال طلا و دو نقره و 61 امتیاز به دست آورده بود قرار گرفت. ترکیه نیز با یک طلا یک نقره و یک برنز و مجموع 48 امتیاز سوم شد و تیم های ملی تایلند و اسپانیا نیز چهارم و پنجم شدند.» در رقابتهای جهانی گیونگجو سیستم امتیازدهی پیشرفتهای به کار گرفته شد و سیستم تکرار فیلمهای ویدئویی که بسیار سریع بود، کمک کرد که مسابقات به منصفانه ترین شکل ممکن برگزار شود. در این رقابتها 149 کشور حضور داشتند. همچنین جایزه بهترین داور مسابقات به "خوزه لوئیز مورالس" از اسپانیا، "تاوارز" از پورتوریکو، "ابوبکن کوردی" از عربستان، "یانک هوانگ چوی" از کره جنوبی و "استفن لیو" از نیوزلند تعلق گرفت. رضا مهمان دوست نیز به عنوان بهترین سرمربی در بخش مردان و "مائنگ گون" کیم از کره جنوبی بهترین سرمربی در بخش زنان انتخاب شد.
O M I D
05-17-2011, 05:22 PM
بايد ار تجربه تاتنهام درس بگيريم مانچيني: رفتار و گفتار تهوز نشان ميدهد كه به منسيتي باور دارد سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي گفت: رفتار و گفتار کارلوس به گونهاي است که نشان ميدهد به منسيتي باور دارد و از نظر من او در تيم ميماند. -------------------------------------------------------------------------------- به نقل از ديلياستار، روبرتو مانچيني اظهار داشت: حضور در ليگ برتر روز به روز سختتر ميشود. در اين ليگ الان نه فقط منچستريونايتد، چلسي و آرسنال مدعي نيستند. بلکه ليورپول و تاتنهام هم به جمع مدعيان اضافه ميشوند و اين کار را براي ما سختتر ميکند. وي افزود: فکر ميکنم در تابستان بايد بازيکنان جديدي را استخدام کنيم که به تيم کمک کافي کنند. ستارگاني که جلوي از دست رفتن امتيازات را بگيرند. زيرا در ماههاي فوريه و مارس، خيلي از امتيازات را از دست داديم که به ضررمان تمام شد. مربي يک سال و نيم اخير آبيها ادامه داد: فصل قبل بازيکنان ما از جامجهاني مستقيما به تيم آمدند و فرصت استراحت نيافتند. ولي امسال ما زمان کافي براي آمادهسازيشان داريم. بايد از تجربه تاتنهاميها که در ليگ قهرمانان خوش درخشيدند ولي در ليگ برتر پنجم شدند، پند بگيريم .چون با داشتن کادري متناسبتر ميتوانيم زمينه ظهور تيمي قدرتمند را براي فصل بعد در دو عرصه ليگ برتر و اروپا مهيا کنيم. وي در مورد شايعه ترک کارلوس تهوز کاپيتان آرژانتيني منسيتي نيز بيان کرد: خيلي مهم است که هرکس در جايي که کار ميکند، به آن سازمان اعتقاد و باور داشته باشد. رفتار و گفتار کارلوس به گونهاي است که نشان ميدهد به منسيتي باور دارد. پس از نظر من او ماندني خواهد شد، حتي خودش اين موضوع را در گفتوگويش با من متذکر شد.
O M I D
05-17-2011, 05:27 PM
پس از قهرماني تيم دوم منچستر در جام حذفي فرگوسن: منسيتي حريف ما در آقايي بر فوتبال انگليس نيست سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد پس از کسب مقام قهرماني ليگ برتر براي تيم دوم شهر منچستر رجزخواني کرد. -------------------------------------------------------------------------------- به نقل از ديلياستار، سرآلکس فرگوسن عصر شنبه با کسب تساوي يک بر يک تيمش مقابل بلکبرن، يک هفته مانده به پايان فصل جاري ليگ انگليس، افتخاري بزرگ را بار ديگر براي يونايتديها بهارمغان آورد، اظهار داشت: براي کسب عنوان در فصل آينده هم آماده هستيم. بهتر است تيم همشهري ما، منسيتي فکر رسيدن به قهرماني هم نکند. اين مربي اسکاتلندي وقتي در روز ثبت نوزدهمين مقام نخست يارانش، قهرماني منچسترسيتي را در جام حذفي به چشم ديد، از لابلاي سخنان روبرتو مانچيني، همکار ايتاليايياش و ديگر مقامات سيتيها متوجه شد آنها براي فصل آينده خيال رسيدن به پله اول ليگ را در سر دارند. فرگوسن با نشان دادن واکنش در اينباره عنوان کرد: در دهه 80 دوران شکوه ليورپول بود؛ اما الان دوره آقايي ما بر فوتبال انگليس است. بهتر است ديگران اين نکته را بپذيرند. البته ما ميپذيريم که سيتيها در پي رقابت با ما هستند، همانگونه که در برابر ديگر رقبا موضعگيري ميکنيم، رقابت با آنها را ميپذيريم. ولي در نهايت عنوان ميکنيم سدي در مسير قهرمانيهاي بعدي ما نخواهند بود.