توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جام ملت های آسیا
O M I D
01-26-2011, 07:24 PM
جام ملت هاي آسيا
ژاپن از سد کرهجنوبي گذشت و فيناليست شد
تيم ملي فوتبال ژاپن با برتري برابر کره جنوبي در ضربات پنالتي نخستين فيناليست جام پانزدهم لقب گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgنخستین دیدار مرحله نیمه نهایی پانزدهمین دوره رقابتهای جام ملت های آسیا از ساعت 16:55 دقیقه امروز سه شنبه به قضاوت خلیل الغمدی از عربستان در ورزشگاه الغرافه بین تیم های کره جنوبی و ژاپن برگزار شد که در پایان 90 دقیقه دو تیم به تساوی یک بر یک دست یافتند.
در این دیدار تیم ملی فوتبال کره جنوبی در دقیقه 23 توسط کی سونگ یونگ از روی نقطه پنالتی به گل برتری رسید و تیم ملی ژاپن هم در دقیقه 36 توسط " مائدا" به گل تساوی دست یافت تا نیمه اول با تساوی به پایان برسد. در نیمه دوم دو تیم موقعیت هایی برای گلزنی داشتند اما نتوانستند از آنها استفاده کنند تا کار به وقت اضافه کشیده شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
صحنه ای از شادی امروز بازیکنان ژاپن در دیدار با کره جنوبی
در وقت های اضافه با وجود حملاتی که دو تیم روی دروازه یکدیگر داشتند این تیم ملی فوتبال ژاپن بود که در دقیقه 97 صاحب یک ضربه پنالتی شد. این ضربه را هوندا زد که دروازه بان کره توپ او را مهار کرد اما این پایان کار نبود چرا که هوساکا توپ برگشتی را به گل تبدیل کرد. در حالی که همه منتظر سوت پایان این دیدار بودند "جی وون" در دقیقه 120 دروازه ژاپن را باز کرد تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود.
در ضربات پنالتی "کاواشیما" دروازه بان تیم ملی ژاپن درخشید و دو ضربه ابتدایی کره ای ها را مهار کرد. کره ای ها ضربه سوم را هم به اوت زدند که کار برای پیروزی ژاپن راحت شود. ژاپن با گل کردن ضربه پنالتی سوم در مجموع 5 بر 2 به پیروزی رسید و راهی فینال شد.
تیم ملی فوتبال ژاپن که به مردان سرزمین آفتاب تابان شهرت دارند با این پیروزی نخستین تیم فینالیست پانزدهمین دوره رقابتهای جام ملت های آسیا لقب گرفت و باید منتظر دیدار تیم های استرلیا و ازبکستان بماند تا حریفش در دیدار پایانی مشخص شود. این دیدار از ساعت 19:55 دقیقه امروز سه شنبه در ورزشگاه خلیفه شهر دوحه برگزار خواهد شد.
O M I D
01-26-2011, 07:27 PM
نيمه نهايي جام ملت هاي آسيا
استراليا حريف ژاپن در فينال جام ملت ها شد
تيمهاي استراليا و ازبکستان در دومين ديدار نيمهنهايي مقابل هم به ميدان رفتند که کانگوروها که دومين حضورش را در جام ملتهاي آسيا تجربه ميکردند، با پيروزي 6 بر صفر مقابل ازبکستان به فينال راه يافتند تا براي به دست آوردن نخستين عنوان قهرماني با ژاپن روبرو شوند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgتيمهاي استراليا و ازبکستان در دومين ديدار نيمهنهايي مقابل هم به ميدان رفتند که کانگوروها که دومين حضورش را در جام ملتهاي آسيا تجربه ميکردند، با پيروزي 6 بر صفر مقابل ازبکستان به فينال راه يافتند تا براي به دست آوردن نخستين عنوان قهرماني با ژاپن روبرو شوند.
در اين ديدار هري کيول در دقيقه 5 و اگنه نوفسکي در 34 دو بار براي شاگردان اوسيک گلزني کردند تا نيمه نخست با برتري دو بر صفر استراليا به پايان برسد. در نيمه دوم باز هم استراليا بود که ابتکار عمل را در دست داشت و 4 بار ديگر توسط کارني، والري، امرتون، کروس به گل رسيد تا شکست براي شاگردان آبراموف سنگينتر شود.
پيش از اين هم ژاپن در ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي مقابل کرهجنوبي قرار گرفته بود که پس از تساوي 2 بر 2 در وقتهاي قانوني و اضافي، در ضربات پنالتي به پيروزي رسيد و به ديدار پاياني راه يافت.
ترکيب تيمها
استراليا:
مارک شواتزر، ديويد کارني، ساشا اگنه نوفسکي، لوکاس نيل، لوک وليکشر، برت هولمن (امرتون 62) ، مايل جديناک، کارل وارلي، مک کي، تيم کيهيل (کيل کني 71)، هري کيول (کروس 53).
ازبکستان:
تيمور جورائف، ويکتور کارپنکو (ابراهيماف 71)، آنزور اسماعيلاف، اوديل احمدوف، سخوب جورائف، جسور حسناف (بيک مائف54)، عزيزبيگ حيدراف، تيمور کاپاتزه، ماکسيم شاتسکيخ (تورسنوف 59)، اولوگ بيگ باکائف، سرور جباروف.
کارت زرد:
ديويد کارني و کارل وارلي از استراليا
به اين ترتيب تيمهاي استراليا و ژاپن ديدار پاياني جام ملتهاي آسيا را شنبه در ورزشگاه الخليفه برگزار خواهند کرد. تيمهاي ازبکستان و کرهجنوبي هم براي رسيدن به رده سومي ديدار ردهبندي را در السد برگزار خواهند کرد.
O M I D
01-26-2011, 07:28 PM
ساشا اوگنه نوفسکي: بازيکنان ژاپن از فوتبال فيزيکي استراليا مي ترسند
مدافع تيم ملي استراليا اعتقاد دارد در فينال جام ملت هاي آسيا بازيکنان استراليايي از شرايط ذهني مطلوب تري برخوردارند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ساشا اوگنه نوفسکی، کاپیتان استرالیایی سئونگنام ایلهوا و مرد سال فوتبال آسیا، با همه احترامی که برای تیم ملی ژاپن قائل است، اعتقاد دارد در فینال جام ملت های آسیا بازیکنان استرالیایی از شرایط ذهنی مطلوب تری برخوردارند.
او پس از پیروزی 6-0 تیمش مقابل ازبکستان در دیدار نیمه نهایی گفت:" از آنجا که ما فوتبالی فیزیکی به نمایش می گذاریم، می دانم که آنها از ما می ترسند.
حتی زمانی که در لیگ قهرمانان آسیا مقابل تیم های ژاپنی قرار می گرفتیم، آنها از بازیکنان تنومند و درگیری بر سر توپ می ترسیدند. امیدوارم بتوانیم از این فاکتور در دیدار فینال استفاده کنیم و به پیروزی برسیم.
ما تصمیم داریم در فینال نمایشی حتی بهتر از دیدار مقابل ازبکستان به نمایش بگذاریم زیرا ژاپن تیمی است که فوتبال شناوری را به نمایش می گذارد و از قدرت پاسکاری فوق العاده ای برخوردار است."
در صورتی که استرالیا بتواند قهرمان جام ملت های آسیا شود، سال خوب اگنه نوفسکی تکمیل خواهد شد. او چند ماه قبل با سئونگنام لیگ قهرمانان آسیا شد و عنوان بازیکن سال آسیا را نیز به دست آورد.
O M I D
کاپيتان ژاپن: مطمئن بودم در ضربات پنالتي پيروز مي شويم
هاسبه در اين ديدار تا دقيقه 117 در بازي بود و ضربات پنالتي سرنوشت ساز اين ديدار را از روي نيمکت ذخيره ها نگاه کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ماکوتو هاسبه، کاپیتان تیم ملی ژاپن، از پیروزی تیمش مقابل کره جنوبی و رسیدن به فینال جام ملت های آسیا بسیار خوشحال است.
هاسبه در این دیدار تا دقیقه 117 در بازی بود و ضربات پنالتی سرنوشت ساز این دیدار را از روی نیمکت ذخیره ها نگاه کرد.
او گفت:" وقتی کار به ضربات پنالتی کشید، من از پیروزی تیمم مطمئن بودم. خوشحالم که توانستیم به فینال راه پیدا کنیم.
در طول بازی تلاش کردم تا به خط دفاعی کمک کنم. این هدف اصلی ما در طول بازی بود. خوشحالم که نتیجه خوبی رقم خورد و درنهایت توانستیم به پیروزی برسیم."
ژاپن اکنون باید در فینال رقابت ها مقابل استرالیا قرار بگیرد.
O M I D
اشک هاي سرمربي ازبکستان و درگيري اوسيک با گزارشگر تلويزيون
بازي ازبکستان و استراليا بغير از نتيجه غير منتظره اي که در مستطيل سبز داشت، با حوادثي در پايان مسابقه نيز همراه شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg هولگر اوسیک سرمربی آلمانی تیم استرالیا وقتی با سئوال خبرنگار تلویزیون قطر درباره نقاط ضعف ازبکستان و رقم خوردن پیروزی پر گل استرالیا مواجه شد، از کوره در رفت و با داد و فریاد اعلام کرد حاضر به ادامه مصاحبه نیست! ظاهرا اوسیک اعتقاد داشته تیم ازبکستان هیچ ضعفی نداشته و پیروزی شش بر صفر تیمش فقط بدلیل تاکتیک مناسب وی حاصل شده است!
این حرکت اوسیک که برابر دوربین های تلویزیونی و خبرنگاران کشورهای مختلف اتفاق افتاد، احتمالا با واکنش کمیته برگزاری مسابقات جام ملت ها و جریمه سنگین سرمربی استرالیا همراه خواهد بود.
O M I D
01-26-2011, 07:29 PM
جام ملتهاي آسيا 2011- قطر
كاواشيما: ميدانستم نوبت من است كه بدرخشم
دروازهبان تيم ملي فوتبال ژاپن گفت: هنگامي که بازي به ضربات پنالتي رسيد، ميدانستم اين بار نوبت من است که بدرخشم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ايجي کاواشيما، دروازهبان تيم ملي ژاپن که در بازي شب گذشته مقابل کرهجنوبي در نيمهنهايي جام ملتهاي آسيا توانست 2 پنالتي را مهار کند، اظهار داشت: ميدانستم اين بار نوبت من است که بدرخشم.
هوانگ جائه وون از کرهجنوبي در ورزشگاه الغرافه در دقيقه 120 بازي را به تساوي 2 بر 2 کشاند تا فيناليست در ضربات پنالتي تعيين شود، اما کاواشيما قهرمان ژاپن بود و ضربات کو جائه چئول و لي يونگ رائه را مهار کرد در حالي که ضربه جيونگ هو به اوت رفت تا ژاپن با نتيجه 3 بر صفر در ضربات پنالتي پيروز شود و در فينال حريف استراليا شود.
دروازهبان 27 ساله ژاپن گفت: تمام بازيکنان 120 دقيقه سخت کار کردند، بنابراين فکر کردم وقتي کار به پنالتي کشيد نوبت من است که خودم را نشان دهم.
وي ادامه داد: من ديدم که سر همه پايين و جو کمي غريب است زيرا ما در آخرين دقيقه بازي گل تساوي را دريافت کرديم، اما ميدانستم بازي تمام نشده و بنابراين روي ضربات پنالتي تمرکز کردم.
ايجي کاواشيما تاکيد کرد: همه بازيکنان تيم ما ميآمدند و چيزهايي ميگفتند اما من تنها ذهنم را روي کاري که بايد انجام ميدادم متمرکز کردم. ما تيم هستيم و همه براي يکديگر کار ميکنيم و اين بار نوبت من بود که کار کنم.
کيسوکه هوندا نتوانست در وقتهاي اضافي پنالتي را به گل تبديل کند گرچه هاجيم هويوگاي توپ برگشتي را وارد دروازه کرد تا ژاپن 2 بر يک پيش افتد اما هوندا تمرکز خود را از دست نداد و با تلاش بيوقفه اي تا آخرين دقيقه بازي براي ژاپن بازي کرد.
بازيکن زسکا مسکو که بهترين بازيکن ميدان شناخته شد، گفت: احساس خوبي دارم و بسيار خوشحالم. فکر نميکنم بيش از اين توان داشتيم. اين بازي بسيار سختي بود بنابراين ميتوانيم از اين پيروزي بسيار راضي باشيم.
O M I D
01-26-2011, 07:31 PM
جام ملتها 2011 / درآمد نيمه نهايي براي سيل زدگان
درآمد حاصل از بليت فروشي مرحله نيمه نهايي جام ملتهاي آسيا 2011 در قطر به نفع سيل زدگان اخير در جهان اهدا خواهد شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کنفدراسیون فوتبال آسیا با اعلام همدردی با آسیب دیدگان سیل های اخیر در استرالیا ، تایلند و سریلانکا در بیانیه ای اعلام کرد ؛درآمد بلیت دو دیدار بین استرالیا با ازبکستان و کره جنوبی با ژاپن برای کمک به سیل زدگان مناطق مذکور تخصیص خواهد یافت تا از این راه با آنها ابراز همدردی شود.
به گزارش رویترز ، حدود 50 هزار بلیت فروخته شده برای این دو دیدار که در دوحه برگزار شد ، حدود 300 هزار دلار ارزش داشته است. در سه ماه گذشته سیل در مناطق کوئینزلند استرالیا ، جنوب تایلند و شمال ، شرق و مرکز سریلانکا خسارات جانی و مالی بسیاری برجای گذاشته است.
O M I D
01-26-2011, 07:33 PM
جام ملتهاي آسيا 2011 - قطر
تداوم شكست هاي عجيب ازبكستان در جام ملتها
تيم ملي ازبکستان با شکست 6 بر صفر مقابل استراليا در مرحله نيمه نهايي جام ملتهاي آسيا 2011 قطر به شکستهاي سنگين و عجيبش تداوم بخشيد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم ملي ازبکستان شب گذشته در دومين ديدار مرحله نيمه نهايي جام ملتهاي آسيا 2011 قطر با نتيجه پرگل 6 بر صفر مغلوب استراليا شد تا وداعي تلخ با قهرماني داشته باشد. البته اين شکست براي گرگهاي سفيد زياد تعجبآور نبود، چراکه اين تيم در جامهاي گذشته نيز به دفعات چنين شکستهاي پرگلي را تجربه کرده بود.
ازبکها در اولين سال حضور خود در جام ملتهاي آسيا در سال 1996 در مرحله گروهي مسابقات مقابل ژاپن 4 بر صفر شکست خوردند تا در اين سال با قرار گرفتن در رده چهارم از صعود به مرحله حذفي محروم شوند، اما بيشک در سال 2000 سنگينترين شکستها در کارنامه ازبکستان به ثبت رسيد.
شکست 8 بر صفر مقابل ژاپن و 5 بر صفر برابر عربستان باعث شد ازبکستان با قرار گرفتن در رده چهارم گروه، مفتضحانه با جام ملتهاي آسيا 2000 لبنان خداحافظي کند.
ازبکستان که امسال براي اولين بار به جمع 4 تيم برتر رقابتها راه پيدا کرده بود، قصد داشت در اولين حضور با غلبه بر استراليا به فينال برسد که اين امر با شکست سنگين 6 بر صفر مقابل استراليا هيچگاه تحقق پيدا نکرد تا گرگهاي سفيد با شکست عجيبي ديگر به ديدار رده بندي رسيده و در نهايت چشم به عنوان سومي مسابقات بدوزند.
گفتنی است، با همه اين تفاسير تيم ملي ايران در جام ملتهاي آسيا 1976 با پيروزي پرگل 8 بر صفر مقابل يمن، مقتدرانه ترين پيروزي را در تاريخ رقابتهاي جام ملتهاي آسيا به ثبت رسانده است.
O M I D
01-26-2011, 07:36 PM
جام ملت هاي آسيا 2011
احتمال غيبت مهاجم ژاپن در بازي فينال
حضور 'شينجي کاگاوا' مهاجم تيم ملي فوتبال ژاپن در ديدار فينال جام ملت هاي آسيا به دليل آسيب ديدگي پاي راستش در هاله اي از ابهام قرار گرفت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg اين بازيکن در جريان ديدار نيمه نهايي ژاپن مقابل کره جنوبي دچار مصدوميت شد و به همين دليل نتوانست در تمرينات چهارشنبه تيمش شرکت کند.
فدراسيون فوتبال ژاپن خبر مصدوميت مهاجم 21 ساله بورسيا دورتموند را تأييد کرده اما خبري از وضعيت حضور او در بازي شنبه مقابل استراليا اعلام نکرده است.
تيم ملي ژاپن قرار است روز شنبه در فينال جام ملت هاي آسيا به مصاف استراليا برود.
بنابراين گزارش، کاگاوا که با به ثمر رساندن 8 گل يکي از ستارگان مسابقات فصل جاري بوندس ليگاي آلمانده بوده است، در پيروزي نقش به سزايي در پيروزي ژاپن مقابل قطر در مرحله يک چهارم نهايي داشت.
وي در آن مسابقه دو گل زد و زمينه به ثمر رسيدن يکي ديگر را براي هم تيمي هايش فراهم کرد.
O M I D
01-26-2011, 07:38 PM
جام ملتهاي آسيا - قطر
مهاجمان کره و بحرين همچنان در جدول گلزنان صدرنشين هستند
در پايان مرحله نيمه نهايي مسابقات فوتبال جام ملتهاي 2011 آسيا همچنان مهاجماني از کره جنوبي و بحرين با چهار گل زده صدرنشين جدول گلزنان هستند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در پایان مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام ملتهای آسیا 74 گل از خط دروازهها گذشته است که میانگین 4/2 گل برای هر بازی است.
در جدول گلزنان همچنان "اسماعیل عبداللطیف" از بحرین و "کو جائه چول" از کره جنوبی با چهار گل صدرنشین جدول گلزنان هستند.
- جدول گلزنان مسابقات فوتبال جام ملتهای 2011 آسیا به شرح زیر است:
4 گل:
اسماعیل عبداللطیف (بحرین) و کو جائه چول (کره جنوبی)
3 گل:
شینجی اوکازاکی و ریوچی مائدا (ژاپن) و هری کیول (استرالیا)
2 گل:
اودیل احمدوف، اولگبک باکایف، سرور جپاروف (ازبکستان)، تیم کاهیل و میل یدیناک (استرالیا)، شینجی کاگاوا (ژاپن)، دونگ وون جی (کره جنوبی)، یوسف احمد و فابیو سزار (قطر)، عبدالرزاق الحسین (سوریه) و فوزی عایش (بحرین)
یک گل:
کریم انصاریفرد، محمد نوری، آرش افشین، غلامرضا رضایی و ایمان مبعلی (ایران)، یون وانگ، هائو جونمن، ژانگ لین پنگ و چنگ دونگ (چین)، سباستین سوریا، محمد السید و بلال محمد (قطر)، ماساهیکو اینوها، هاجیمه هوسوگای، مایا یوشیدا، ماکوتو هاسبه و کیسوکه هوندا (ژاپن)، عدی الصیفی، بهاء عبدالرحمن سلیمان و حسن عبدالفتاح (اردن)، گورامانگی سینگ، رندی سینگ و سونیل چتری (هند)، رابی کراس، برت امرتون، برت هولمن، ساسا اوگننوفسکی، دیوید کارنی و کارل والری (استرالیا)، فراس خطیب و محمد زینو (سوریه)، جاسم کرار و یونس محمود (عراق)، الکساندر گینریخ و ماکسیم شاتسکیخ (ازبکستان)، تیسیر الجاسم (عربستان)، هونگ مین سون، سونگ یونگ کی، جائه وون هوانگ و یون بیت گارام (کره جنوبی) و بدر المطوع (کویت)
گل به خودی
ولید عباس البلوشی (امارات - 2 گل) و طه دیاب
O M I D
01-27-2011, 07:23 PM
مدافع با تجربه كرهجنوبي از فوتبال ملي خداحافظي كرد
لي يونگ پيو، دفاع چپ تيم ملي کرهجنوبي بعد از بازي برابر ژاپن از بازنشستگياش از فوتبال ملي خبر داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgاين بازيکن 33 ساله که براي باشگاه الهلال عربستان بازي ميکند، بعد از بازي مقابل ژاپن در مرحله نيمهنهايي و شکست برابر اين تيم گفت: وقتش رسيده که از فوتبال ملي کنارهگيري کنم و تصميمم را گرفتهام که خداحافظي کنم. قصد داشتم که بعد از جام ملتهاي آسيا سرمربي تيم را در جريان بگذارم و امروز وقتش رسيده است.
وي قبلاً گفته بود که 2 بازي 120 دقيقهاي در 4 روز براي بازيکنان خيلي مشکل است: بازي با ژاپن 120 دقيقه طول کشيد و خيلي سخت بود. در نيمه اول از نظر آمادگي جسماني مشکلي نداشتيم، اما در نيمه دوم با تمام خستگي توانستيم بازي را به تساوي بکشانيم.
مدافع تيم ملي کره تصريح کرد: در ضربات پنالتي شکست خورديم و اين در طول يک تورنمنت خيلي سخت است که وقتي براي استراحت پيدا کني و به همين دليل نيمه اول براي ما به سختي گذشت، اما باز هم خوب بازي کرديم و در وقت اضافه دوم و در ثانيههاي پاياني توانستيم بازي را مساوي کنيم.
O M I D
01-27-2011, 07:30 PM
اوگننوفسکي:دوست داشتم در فينال با كره بازي ميكرديم
ساشا اوگننوفسکي، بازيکن سال فوتبال آسيا، از به ثمر رساندن اولين گل ملي اش به وجد آمده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg او در ديداري که استراليا توانست ازبکستان را 6 بر صفر شکست دهد، گل دوم تيمش را زد. دفاع آخر 31 ساله تيم استراليا اين گل را خط و نشاني براي ژاپني ها مي داند.
زدن گل در نيمه نهايي جام ملتهاي آسيا و رسيدن به فينال اين مسابقات به همراه تيم ملي کشورش، فصل رويايي او را تکميل کرده است و او اميدوار است که باز هم با استراليا موفقيت کسب کند: « گل زدن براي تيم ملي کشورم خيلي لذت بخش است. درست مثل گل زدن در بازي با ازبکستان و رسيدن به يک فينال ديگر. فوق العاده است. من در بازي هاي قبلي هم موقعيت داشتم، اما موفق به گل زدن نشده بودم و اين که نام من هم در ليست گلزنان اين تورنمنت ثبت شد براي من خيلي خوب است».
او در مورد بازي با ژاپن در فينال گفت: « خيلي خوب مي شد اگر کره در فينال حريف ما مي شد، اما در ضربات پنالتي شکست خورد و شانس رسيدن به فينال را از دست داد. ژاپن حريف بسيار قدرتمندي است. من نيمه اول بازي آن ها را ديدم و وقتي ژاپن گل خورد، فکر کردم که ژاپن بازي را مي بازد، اما وقتي گل مساوي را زدند، موقعيت هاي خيلي خوبي براي خود ايجاد کردند. گردش توپ در بازي آن ها فوق العاده است، همان چيزي که معمولا در بازي هاي آن ها ديده مي شود، به همين دليل براي شکست دادن آن ها، ما بايد بهتر از بازي با ازبکستان عمل کنيم».
O M I D
01-27-2011, 07:31 PM
ايرماتوف داور فينال شد
از نظر من که هيچ فشار خاصي براي قضاوت اين بازي وجود ندارد. به نظر من اين بازي هر چند که فينال است اما با بقيه بازيها فرقي ندارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg ایرماتوف داور فینال شد دپارتمان داوری کنفدراسیون فوتبال آسیا ، روشن ایرماتوف ازبک را به عنوان داور فینال جام ملتهای آسیا بین استرالیا و ژاپن انتخاب کرد. ایرماتوف 33 ساله تمامی بازیهای مهم جام پانزدهم مانند بازی های ایران- عراق، ایران- کره جنوبی و ژاپن را قضاوت کرد.
ایرماتوف ، بهترین داور سه سال اخیر آسیاست که در کارنامه اش قضاوت دیدار افتتاحیه جام جهانی 2010 هم دیده می شود در این باره گفت:« از نظر من که هیچ فشار خاصی برای قضاوت این بازی وجود ندارد. به نظر من این بازی هر چند که فینال است اما با بقیه بازیها فرقی ندارد. من بازیهای ایران و عراق در مرحله گروهی و ایران و کره در مرحله یک چهارم را سوت زدم و فکر نمی کنم این بازی استرس بیشتری نسبت به آن بازیها داشته باشد.
من بعد از هر بازی عملکرد خودم را آنالیز می کنم و خوشحالم که تا این لحظه هم اعضای دپارتمان داوری از من راضی هستند و هم خودم.» دیدار فینال ساعت 18 روز شنبه در ورزشگاه خلیفه شهر دوحه برگزار می شود. محد صالح سوبخیدین، داور چهارم بازی است. رسول عبدوخامیدولو و رافائل ایلسائوف کمک های ایرماتوف در این بازی هستند.
O M I D
01-27-2011, 07:32 PM
افشين: قطبي واقعا دل شير داشت
درست است که من در ليگ هم خوب بازي ميکردم اما قطبي براي اولين بار مرا به تيم ملي دعوت کرد و من از اين بابت خوشحالم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgهدف همگي بازيکنان و کادرفني قهرماني بود. حتي هر وقت قطبي با ما حرف ميزد از قهرماني تيم ملي و اينکه طلسم 35 ساله را بشکنيم، ميگفت.
او درباره حذف تيم ملي گفت: «واقعا نميدانم چه اتفاقي افتاد که حذف شديم. ما در بازي دوستانه همين تيم کره را شکست داده بوديم و در جام ملتها نيز تقريبا با همان ترکيب مقابل ما ظاهر شدند. قبول دارم که بازيکنان مقابل کرهجنوبي مثل 3 بازي قبلي بازي نکردند. ما تنها تيمي بوديم که با 9 امتياز و يک گل خورده از گروهمان صعود کرديم حتي تيمهاي مطرح در اين مسابقات هم هر 3 بازي مرحله مقدماتي را با برد پشت سر نگذاشته بودند.»
مهاجم مليپوش فولاد درباره عملکرد قطبي خاطرنشان کرد: «به نظر من قطبي خيلي خوب بود. به درستي به بچهها انگيزه ميداد و هر وقت با بازيکنان صحبت ميکرد فقط به اينکه بايد قهرمان شويم اشاره ميکرد. به نظر من او واقعا دل شير داشت اما بايد قبول کنيم که کرهجنوبي مقابل ما يک سر و گردن بالاتر بود.»
افشين درباره اينکه قطبي مدعي شده آرش افشين را او مطرح کرده، تصريح کرد: «درست است که من در ليگ هم خوب بازي ميکردم اما قطبي براي اولين بار مرا به تيم ملي دعوت کرد و من از اين بابت خوشحالم. خيلي دلم ميخواست مقابل عراق بازي کنم اما کادر فني صلاح ندانست. مقابل امارات هم من هم ساير بازيکنان خيلي باانگيزه بازي کرديم و خدا را شکر توانستم يک گل هم بزنم اما در آن بازي 2 کارت زرد گرفتم و از بازي اخراج شدم. شايد اگر در بازي با امارات اخراج نميشدم مقابل کرهجنوبي به زمين ميرفتم.»
بازيکن مليپوش کشورمان درباره گريه کردن بازيکنان بعد از جدايي قطبي تأکيد کرد: «وقتي قطبي به رختکن آمد و خواست صحبت کند ناخودآگاه بغضش ترکيد و گريه کرد، بازيکنان هم همگي گريه کردند. بچهها به خاطر باخت مقابل کرهجنوبي خيلي ناراحت بودند و اصلا انتظار نداشتيم که حذف شويم از طرفي هم به هر حال 20 ماه کنار قطبي کار کرده بوديم و خاطراتي را با او داشتيم به همين دليل بازيکنان گريه کردند.>>هدف همگي بازيکنان و کادرفني قهرماني بود. حتي هر وقت قطبي با ما حرف ميزد از قهرماني تيم ملي و اينکه طلسم 35 ساله را بشکنيم، ميگفت. اين بخشي از صحبت هاي آرش افشين در گفت و گو با خبرنگار ورزش "دينا" است.
او درباره حذف تيم ملي گفت: «واقعا نميدانم چه اتفاقي افتاد که حذف شديم. ما در بازي دوستانه همين تيم کره را شکست داده بوديم و در جام ملتها نيز تقريبا با همان ترکيب مقابل ما ظاهر شدند. قبول دارم که بازيکنان مقابل کرهجنوبي مثل 3 بازي قبلي بازي نکردند. ما تنها تيمي بوديم که با 9 امتياز و يک گل خورده از گروهمان صعود کرديم حتي تيمهاي مطرح در اين مسابقات هم هر 3 بازي مرحله مقدماتي را با برد پشت سر نگذاشته بودند.
مهاجم مليپوش فولاد درباره عملکرد قطبي خاطرنشان کرد: «به نظر من قطبي خيلي خوب بود. به درستي به بچهها انگيزه ميداد و هر وقت با بازيکنان صحبت ميکرد فقط به اينکه بايد قهرمان شويم اشاره ميکرد. به نظر من او واقعا دل شير داشت اما بايد قبول کنيم که کرهجنوبي مقابل ما يک سر و گردن بالاتر بود.»
افشين درباره اينکه قطبي مدعي شده آرش افشين را او مطرح کرده، تصريح کرد: «درست است که من در ليگ هم خوب بازي ميکردم اما قطبي براي اولين بار مرا به تيم ملي دعوت کرد و من از اين بابت خوشحالم. خيلي دلم ميخواست مقابل عراق بازي کنم اما کادر فني صلاح ندانست. مقابل امارات هم من هم ساير بازيکنان خيلي باانگيزه بازي کرديم و خدا را شکر توانستم يک گل هم بزنم اما در آن بازي 2 کارت زرد گرفتم و از بازي اخراج شدم. شايد اگر در بازي با امارات اخراج نميشدم مقابل کرهجنوبي به زمين ميرفتم.»
بازيکن مليپوش کشورمان درباره گريه کردن بازيکنان بعد از جدايي قطبي تأکيد کرد: قطبي به رختکن آمد و خواست صحبت کند ناخودآگاه بغضش ترکيد و گريه کرد، بازيکنان هم همگي گريه کردند. بچهها به خاطر باخت مقابل کرهجنوبي خيلي ناراحت بودند و اصلا انتظار نداشتيم که حذف شويم از طرفي هم به هر حال 20 ماه کنار قطبي کار کرده بوديم و خاطراتي را با او داشتيم به همين دليل بازيکنان گريه کردند.
snm68
01-27-2011, 08:29 PM
جام ملت هاي آسيا2011؛
انتقادها از سرمربي تيم ملي عربستان بالا گرفت
انتقادها از سرمربي تيم ملي عربستان پس از تساوي برابر آنگولا بالا گرفت به طوريکه 'جاسم حربي' از کارشناسان مطرح فوتبال اين کشور روز چهارشنبه تاکيد کرد: نتايج ضعيف 'خوزه پسيرو' سرمربي تيم ملي فوتبال عربستان در بازي هاي اخير نشان مي دهد که وي قادر به همراهي اين تيم نيست .
تيم ملي فوتبال عربستان سه شنبه شب در آخرين ديدار تدارکاتي خود پيش از آغاز جام ملت هاي آسيا مقابل تيم ملي آنگولا به تساوي دست يافت.
سرمربي پرتغالي عربستان به رغم انجام 7 تغيير در نيمه دوم اين بازي نتوانست در زمين خود تيم نه چندان مطرح انگولا را مغلوب سازد .
در اين راستا الحربي يکي از کارشناسان فوتبال اين کشور عربي تصريح کرده است : فدراسيون فوتبال عربستان بارها به اين مربي پرتغالي فرصت داده تا شانس خود را محک بزند اما وي هيچگاه نتوانسته در ارتقاء فوتبال عربستان نقش موثري داشته باشد .
وي در بخش ديگري از اظهارات خود با تاکيد بر اينکه وقت آن رسيده تا مقامات مسوول در فوتبال عربستان به دنبال جايگزيني اساسي به جاي اين مربي باشند گفته است : فدراسيون فوتبال عربستان در جريان برگزاري رقابت هاي مقدماتي جام ملت هاي آسيا بيش از 120 بازيکنان در اختيار اين مربي قرار داد اما اين مربي هرگز نتوانست با وجود اين تعداد بازيکنان تغييري در تيم ملي فوتبال عربستان ايجاد کند .
الحربي يادآور شده است: پسيرو از آنجايي که قادر به بازي خواني و آناليز تيم رقيب نيست هرگاه در ديدارهاي حساس شکست مي خورد در توجيه ناکامي هاي خود بازيکنان را متهم به کم کاري و انجام ندادن تاکتيک هايش در زمين بازي مي کند .
اين منتقد سرشناس عربستاني در بخش پاياني اظهارات خود خاطر نشان کرده است : مقامات مسوول در فدراسيون فوتبال عربستان پس از شکست تلخ تيم ملي فوتبال عربستان مقابل کره شمالي در جريان بازي هاي مقدماتي جام جهاني 2010 مي بايست با اين مربي فسخ قرار داد مي کردند تا امروز شاهد افول تدريجي و ناکامي هاي تيم ملي فوتبال عربستان نباشيم .
تيم ملي فوتبال عربستان در چارچوب پانزدهمين دوره رقابتهاي فوتبال جام ملت هاي آسيا در گروه دوم اين بازي ها با تيم هاي ژاپن، اردن و سوريه هم گروه است .
فقط ميتونم بگم واقعا خاك تو سرشون !!!! ( البته با عرض معذرت از حضور دوستان)
برن از بچه هاي بسكت ياد بگيرن . ديگه حالم بهم خورده از هرچي فوتبالو فوتباليسته.:97:
pnugirl
01-28-2011, 02:49 PM
ايرماتوف داور ديدار نهايي جام ملتهاي آسيا شد
"روشن ايرماتوف"، داور سال آسيا ديدار نهايي مسابقات فوتبال جام ملتهاي 2011 آسيا را قضاوت خواهد کرد.
به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، دیدار نهایی پانزدهمین دوره مسابقات فوتبال جام ملتهای 2011 آسیا روز شنبه نهم بهمن ماه بین دو تیم ژاپن و استرالیا در ورزشگاه خلیفه شهر دوحه برگزار خواهد شد.
قضاوت دیدار استرالیا - ژاپن برعهده روشن ایرماتوف از ازبکستان است و او را در امر قضاوت این بازی دو هموطنش "عبدوخمیدولو رسولوف" و "رافائل ایلیاسوف" همراهی خواهند کرد.
همچنین از سوی کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا "عبدالمالک" سنگاپوری به عنوان داور بازی ازبکستان - کره جنوبی (دیدار رده بندی جام پانزدهم) انتخاب شد. این بازی در ساعت 18:30 امروز جمعه در ورزشگاه السد دوحه برگزار می شود.
ایرماتوف 33 ساله، یکی از مشهورترین داوران دنیا است. او در سالهای 2008 و 2009 داور سال آسیا شده است و در سال 2010 هم برای سومین مرتبه پیاپی این عنوان را کسب کرد. عملکرد فوق العاده او در جام جهانی 2010 همه را شگفت زده کرده است.
این داور ازبکستانی در مصاحبه با سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، از داوری بازی فینال این مسابقات به عنوان "داوری یک بازی دیگر" یاد کرده است و مدعی شده که متحمل هیچگونه فشاری برای این مسئولیت نیست.
ایرماتوف در خصوص قضاوت دیدار نهایی جام ملتهای 2011 آسیا گفت: من اصلا استرس ندارم. این بازی یک بازی خاص نیست، چرا که همه بازی ها برای من مهم هستند، چه فینال باشد و چه نه.
وی افزود: من در حال حاضر سه بازی را در این مسابقات داوری کردم که دو مورد از آنها خیلی سخت بوده، بازی ایران - عراق در مرحله گروهی و ایران - کره جنوبی در یک چهارم نهایی. من خوب می دانم که چطور باید عمل کنم. من بعد از هر بازی عملکردم را آنالیز می کنم و از تجربیاتم در جام جهانی استفاده های زیادی بردهام.
شمسول مایدین، دبیر داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا، که خود او نیز داور سال اسبق آسیا بوده، معتقد است که داوران خوبی برای بازی های فینال و رده بندی انتخاب شدهاند.
وی در این خصوص افزود: هر دوی آنها (ایرماتوف و عبدالمالک) از آمادگی خوبی برخوردارند، هم از لحاظ بدنی و هم تاکتیکی. آنها بهترین داوری هایشان را انجام داده اند و من از این دو داور توقع دارم که در این دو بازی هم مانند قبل باشند و نباید هیچ فشاری روی آن ها باشد و تمام سعی شان را بکنند.
"رسولف عبدوخمیدولو" و "لیاسوف رافائل" در بازی فینال دستیاران ایرماتوف خواهند بود، "سوبخیدین مهد صالح" از مالزی هم داور چهارم بازی است.
همچنین "گاه جک فنگ جفری" و "هاجا مایدین بن ای پی پیر محمد" در بازی رده بندی دستیاران عبدالمالک هستند. "عبدالرحمن محمد حسین" از قطر داور چهارم و "مهد صبری بن مت دائود" از مالزی داور پنجم بازی است.
pnugirl
01-28-2011, 02:51 PM
پيشبازي ردهبندي؛ ازبکستان – کره جنوبي: خداحافظي پارک و لي
اين دو ستاره آخرين ديدار خود با پيراهن کره جنوبي را انجام ميدهند.
ازبکستان دارد آماده میشود که حضور در مجموع موفق خود در جام ملتهای امسال را با برد مقابل کره جنوبی به پایان برساند، و کرهایها هم آماده وداع دو اسطوره خود میشوند.
پارک جیسونگ و لی یونگپیو اعلام کردهاند که پایان این تورنمنت پایان حضور آنها در تیم ملی است.
آنها در مجموع بیش از 200 بازی ملی انجام دادهاند و در رقابتهای اروپایی هم موفقیتهای قابل توجهی داشتهاند.
بعید است پارک در ترکیب ثابت قرار بگیرد، چرا که آمادگی لازم را ندارد و به زودی باید منچستریونایتد هم برگردد، جایی که در این فصل تبدیل به بازیکنی کلیدی شده است.
کرهایها شکست تلخی مقابل ژاپن در ضربات پنالتی تجربه کردند، هرچند که بازیکنان بااستعداد و جوان آنها بیتردید از تجربه حضور در رقابتهای امسال سود خواهند برد.
کو جاچئول هم در این دیدار به دنبال رسیدن به کفش طلاست، در حالی که سرور جباراف و عادل احمداف، ستارگان ازبکستان هم میخواهند در آخرین دیدار در قطر بدرخشند.
ازبکستان همیشه تیم شگفتیساز جام ملتها بوده اما این بار کسی انتظار نداشت آنها به نزدیکی فینال برسند.
با آن که استرالیای کاملا حرفهای آنها را در نیمهنهایی با نتیجه شش بر صفر خرد کرد، اما ازبکها سرشان را بالا میگیرند، چرا که در اکثر دیدارها تاثیرگذارترین تیم تورنمنت بودند.
وادیم آبراموف، مربی ازبکها قصد دارد ترکیب و تاکتیک تیم را کاملا تغییر دهد، در حالی که چو کوانگ رائه قول داده تیمی با نهایت قدرت به میدان بفرستد.
pnugirl
كاپيتان تيم فوتبال استراليا: مغرور نيستيم
کاپيتان تيم فوتبال استراليا گفت: با وجود پيروزي پرگل برابر ازبکستان، مغرور نيستيم و با تمام توان برابر ژاپن صف آرايي مي کنيم.
فينال جام ملتهاي آسيا روز شنبه و ميان تيمهاي فوتبال ژاپن و استراليا برگزار مي شود تا قهرمان پانزدهمين دوره اين مسابقات از ميان اين دو تيم انتخاب شود.
لوکاس نيل، مهاجم و کاپيتان استراليا در اين باره تصريح کرد: کاري به نتيجه بازي گذشته و پيروزي پر گل برابر ازبکستان نداريم و مغرور به مصاف قهرمان سه دوره اين مسابقات يعني ژاپن نمي رويم.
وي افزود: البته با پيروز اين پيروزي پر گل، مقابل دروازه ژاپن اعتماد به نفس بيشتري داريم و ميدانيم که اگر يک يا چند فرصت خلق کنيم، حتما به گل تبديل مي شود.
نيل با اشاره به خط دفاع مستحکم استراليا يادآور شد: از سوي ديگر ما در پنج بازي فقط يک گل خوردهايم، بنابراين به سختي مقاومتمان ميشکند. به همين دليل تمام شرايط ما براي برگزاري يک فينال مناسب فراهم است.
وي در پايان در خصوص شکست سنگين ازبسکتان نيز گفت: وقتي يک تيم چند گل از حريف پيش باشد خيلي دشوار است که انگيزه بازيکنان حفظ شود ولي ما کار خودمان را کرديم.
pnugirl
بيش از359 هزار تماشاگر از مسابقات فوتبال جام ملت هاي آسيا ديدن كردند
براساس اعلام خبرگزاري قطر ، بيش از 359 هزار تماشاگر با حضور در ورزشگاههاي اين کشور مسابقات فوتبال جام ملت هاي آسيا را مشاهده کردند.
خبرگزاري قطر روز پنجشنبه نوشت: تا پيش از مرحله نيمه نهايي اين مسابقات 359 هزار و 194 تماشاگر با حضور در ورزشگاههاي قطر 30 ديدار جام ملت هاي آسيا را نظاره کردند.
براساس اين گزارش ، ميانگين تماشاگر در هر ديدار 11 هزار و 973 نفر اعلام شده است.
بيشترين آمار مربوط به ديدار افتتاحيه اين مسابقات بين تيم هاي قطر و ازبکستان با 37 هزار و 143 تماشاگر مي باشد.
ديدار تيم هاي قطر و چين با 30 هزار و 778 نفر تماشاگر در رده بعدي پرتماشاگرترين ديدار اين دور از مسابقات مي باشد.
پانزدهمين دوره مسابقات فوتبال جام ملت هاي آسيا از 17 ديماه با حضور 16 تيم آسيايي به ميزباني قطر در دوحه آغاز شد.
اين مسابقات روز شنبه با برگزاري ديدار نهايي بين تيم هاي استراليا و ژاپن پايان مي يابد.
O M I D
01-28-2011, 07:25 PM
تقدير اوسيک از مهاجم جوان استراليا
هولگر اوسيک، سرمربي تيم استراليا، معتقد است که روبي کروز، مهاجم جوان اين تيم، استعداد خوبي دارد، اما بايد تلاش زيادي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبه نقل از سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا، اين مهاجم 22 ساله، هنگامي که جوش کندي، بازيکن ثابت تيم ملبورن ويکتوري، مصدوم شد، جايگزين او در خط حمله شد و بعد از به ثمر رساندن 10 گل در 15 بازي، به تيم ملي استراليا دعوت شد.
او بازيکن سر به زيري است و تا قبل از بازي نيمه نهايي در انتظار فرصتي براي بازي کردن بود. او در بازي مقابل ازبکستان به جاي هري کيول به بازي آمد و حدودا 40 دقيقه فرصت بازي کردن داشت. او از فرصت هايش به خوبي استفاده کرد و يک گل زد و در دو گل هم تاثيرگذار بود.
اوسيک مي گويد: « من به او اين فرصت را دادم تا در يک بازي مهم به ميدان برود، به اين دليل که در تمرينات تلاش زيادي کرد. او بازي را خيلي جدي مي گيرد و من واقعا شگفت زده ام به اين دليل که او کار بزرگي را انجام مي دهد و خيلي فعال است. به نظر من وقت آن رسيده که به او فرصت داده شود. اما هنوز هم براي بازي هاي مهم خيلي مطمئن نيست و نمي شود فهميد که او از فرصتش استفاده مي کند يا نه. او هنوز يک قهرمان نشده است. او چند موقعيت را از دست داد، اما يک گل هم زد و براي هم تيمي هايش چند موقعيت را هم فراهم کرد. او بايد آموزش ببيند و ما روي او کار خواهيم کرد».
کروز به همراه مت مک کاي، جيسون کولينا و جيد نورس، 4 بازيکن استراليا هستند که در ليگ اين کشور بازي مي کنند.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت: « من انتظار نداشتم که به اين زودي به بازي بروم، به همين دليل از هولگر ممنونم که به من ميدان داد و خوشبختانه من هم جواب اعتماد او را دادم».
O M I D
01-28-2011, 07:27 PM
اعتراف هوندا به ترس از پنالتي
کيسوکه هوندا، مهاجم تيم ژاپن، اعتراف کرد که پيش از گل کردن آخرين ضربه پنالتي مقابل کره که پيروزي ژاپن را در نيمهنهايي جام ملتهاي آسيا رقم زد، يک لحظه بر ترس و ترديد خود غلبه کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgبه نقل از سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا، بعد از اين که جائه ون، بازيکن کره جنوبي، با گل ثانيه هاي آخر، بازي را به ضربات پنالتي کشاند، هوندا، مهاجم ملي پوش تيم زسکا مسکو اولين پنالتي سامورايي هاي آبي را به گل تبديل کرد. اما او در اوايل وقت اضافه يک ضربه پنالتي را به دستان دروازهبان کره کوبيده بود که هجيمه هوسوگاي توپ برگشتي را به گل تبديل کرد. او در بازي مقابل سوريه يک ضربه پنالتي را از بين پاهاي دروازه بان اين تيم به گل تبديل کرد و مدعي شده که در برابر کره هم همين قصد را داشته است: « من در بازي با سوريه يک ضربه زميني مستقيم را از بين پاهاي دروازه بان به گل تبديل کردم و در بازي با کره به فکر افتادم که دوباره همان حرکت را تکرار کنم، اما پنالتي را از دست دادم. هنگامي که قرار شد اولين ضربه پنالتي را من بزنم، فکر کردم که باز هم همان حرکت را انجام دهم، اما شجاعتش را نداشتم».
هنودا اولين ضربه پنالتي تيم ژاپن را به گوشه بالاي سمت راست دروازه کوبيد و شينجي اوکازاکي و ياسويوکي کونو دو ضربه ديگر را به گل تبديل کردند تا تيم ملي ژاپن به فينال اين مسابقات برسد.
O M I D
01-28-2011, 07:28 PM
استراليا براي انتقام از ژاپن وارد ميشود
تيمهاي ملي فوتبال ژاپن و استراليا در حا لي در فينال جام ملتها به مصاف هم ميروند که در ديدارهاي گذشته هر تيم 3 پيروزي را به ثبت رسانده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgپانزدهمين دوره مسابقات جام ملتهاي آسيا فردا با برگزاري ديدار فينال به پايان ميرسد.
ژاپن و استراليا از ساعت 18:30 فردا به وقت تهران در ورزشگاه خليفه دوحه با هم ديدار ميکنند تا تکليف قهرمان جام پانزدهم مشخص شود.
فينال اين جام در حالي برگزار ميشود که تيم ملي ژاپن در ادوار گذشته جام ملتهاي آسيا 3 بار به فينال راه پيدا کرده است. ساموراييها که در سالهاي 1992، 2000 و 2004 با رسيدن به فينال، عنوان قهرماني را هم به دست آوردهاند، قصد دارند با ادامه اين روند در بازي فردا شب و کسب عنوان قهرماني پانزدهمين دوره رقابتها، با 4 عنوان قهرماني به رکورد قهرمانيهاي 3 دورهاي ايران و عربستان پايان داده و به پرافتخارترين تيم آسيا مبدل شوند.
قهرماني در تمام فينالهايي که ژاپن يک پاي آن بوده از لحاظ روحي و رواني ميتواند برگ برندهاي براي شاگردان زاکهروني باشد.
در هر حال حضور در چهارمين فينال در 20 سال اخير علاوه بر قدرتنمايي ژاپنيها در عرصه آسيا، ميتواند نشان دهنده شکوفايي فوتبال اين کشور در سالهاي اخير و گذشتن از مرزهاي آسيايي باشد. شکوفايي و پيشرفتي که از سال 1992 به اين سو آغاز شده و با کسب ميزباني جام جهاني 2002 نيز به اوج خود رسيد.
از سويي ديگر استراليا در حالي پا به فينال ميگذارد که دومين سال حضورش در جام ملتهاي آسيا را تجربه ميکند.
مردان اوسيک که اکثراً تجربه حضور در ليگ هاي مطرح اروپايي را دارند در اولين حضور خود در جام ملتهاي آسيا که به ميزباني 4 کشور جنوب شرق آسيا برگزار شد، در مرحله يک چهارم نهايي مقابل ژاپن در ضربات پنالتي بازي را واگذار کرده و از رسيدن به جمع 4 تيم برتر رقابتها بازماندند.
استراليا به بازي فرداشب به چشم يک ديدار انتقامي مينگرد تا کسب جام قهرماني. هرچند که گرفتن انتقام در اين مسابقه تبعات شيريني قهرماني را هم در پي خواهد داشت.
*راه سخت ژاپن و مسير آسان استراليا تا رسيدن به فينال
در جام ملتهاي آسيا امسال هر اندازه ژاپنيها براي رسيدن به فينال دچار دردسر شدند، استرالياييها با خوش شانسي ابتدا از بازي مقابل ايران در مرحله يک چهارم نهايي گريخته و سپس در نيمه نهايي به آسان ترين حريف ممکن برخورد کردند که نتيجه به دست آمده خود گواه اين ادعاست.
کانگوروها در اين بين يادآور خاطرات قهرماني عراق در سال 2007 نيز هستند. عراق جنگ زدهاي که پس از اولي از گروهش در آن سال، در مرحله يک چهارم نهايي ويتنام را شکست داد تا در مرحله نيمه نهايي به مصاف کره جنوبي خسته و بي رمق از 120 دقيقه ديدار با ايران برود. عراق در نهايت در سال 2007 در فينال تمام معادلات را بر هم زد و عربستان را هم شکست داد تا با کسب اولين قهرمانياش، شگفتيهاي اين جام را هم تکميل کند.
احتمال تکرار تاريخ در بازي فردا شب باز هم وجود دارد و امکان دارد باز هم تيمي عنوان قهرماني را به دست بياورد که راحت ترين مسير ممکن را پيموده است.
بايد تا فرداشب صبر کرد تا در پايان مشخص شود که تيمي که تا به حال در بازي فينال بازنده نبوده است، بازهم عنوان قهرماني را به دست ميآورد يا تيمي که از راهي سهل و آسان به فينال رسيده است.
*ژاپن 3 - استراليا 3
2 تيم فردا شب براي نهمين بار در تاريخ رقابتهاي رو در رو به مصاف هم مي روند. در کارنامه مسابقات ژاپن و استراليا 3 پيروزي به سود هرکدام از تيمها و 2 تساوي ديده ميشود.
با برگزاري ديدار فينال جام ملتهاي آسيا 2011 قطر، تيمي عدد 4 را در کنار پيروزيهايش ميبيند که کاپيتان آن جام را بر بالاي سر برده باشد.
pnugirl
01-29-2011, 02:14 PM
کيول، اوکازاکي و مائدا در انتظار
كو جا چئول به صدر جدول گلزنان جام ملتهاي آسيا رسيد
مهاجم تيم ملي فوتبال کرهجنوبي با گلزني در ديدار شب گذشته مقابل ازبکستان به صدر جدول گلزنان رسيد.
در ديدار ردهبندي جام ملتهاي آسيا 2011 قطر شب گذشته کرهجنوبي 3 بر 2 از سد ازبکستان گذشت و به مقام سومي آسيا رسيد.
کو جا چئول، مهاجم تيم ملي کرهجنوبي که تا پيش از بازي ديشب 4 گله بود و با اسماعيل عبداللطيف بحريني مشترکا در صدر جدول گلزنان قرار داشت، در ديدار مقابل ازبکستان يک گل از 3 گل تيمش را به ثمر رساند تا به تنهايي با 5 گل به صدر جدول گلزنان برسد.
دونگ وون جي، ديگر مهاجم تيم ملي کرهجنوبي نيز با 2 گلي که شب گذشته وارد دروازه ازبکستان کرد 4 گله شد تا مشترکاً با مهاجم بحريني در رده دوم قرار بگيرد.
الکساندر گينريخ، مهاجم تيم ملي ازبکستان نيز هر 2 گل تيمش مقابل کرهجنوبي را به ثمر رساند و با 3 گل در رده سوم قرار گرفت.
البته بازي فينال جام ملتهاي آسيا امشب بين تيمهاي استراليا و ژاپن برگزار ميشود تا 3 مهاجم 3 گله اين ميدان در صورت به ثمر رساندن 2 گل، شانس آقاي گلي مشترک جام ملتهاي آسيا را داشته باشند. هري کيول از استراليا و کاوازاکي و مائدا از تيم ملي ژاپن، مهاجمان 3 گلهاي هستند که شانس کسب اين عنوان را دارند.
* جدول گلزنان جام ملتهاي آسيا به شرح زير است:
5 گل: کو جا چئول از کرهجنوبي
4 گل: اسماعيل عبداللطيف از بحرين و دونگ ون جي از کرهجنوبي
3 گل: شينجي اوکازاکي و ريوشي مائدا از ژاپن و هري کيول از استراليا
2 گل: سرور جباروف، باياکف و اوديل احمدوف از ازبکستان، عبدالرزاق الحسين از سوريه، تيم کاهيل و مايک جديناک از استراليا، يوسف احمد و فابيو سزار از قطر، فوضي مبارک از بحرين و سونيل چتري از هند و شينجي کاگاوا از ژاپن
pnugirl
01-29-2011, 02:17 PM
جام ملتهاي آسيا 2011- قطر
4 نامزد نهايي انتخاب بهترين بازيكن جام مشخص شدند
يک بازيکن از هر چهار تيم نهايي جام ملتهاي آسيا براي انتخاب بهترين بازيکن مسابقات برگزيده شدهاند
يکي از آنها سرور جپاروف از ازبکستان و بهترين بازيکن سابق سال آسيا است که در همه بازيهاي گروهي ازبکستان به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد. از حريف ازبکستان در مسابقه ردهبندي نيز پارک جي سونگ، کاپيتان تيم ملي کره جنوبي و هافبک تيم منچستر يونايتد انتخاب شده است.
از تيمهاي حاضر در فينال نيز مارک شوارتز دروازهبان تيم استراليا انتخاب شده که وقتي امروز در فينال به ميدان برود به بازيکن داراي بيشترين بازي ملي در تاريخ فوتبال استراليا تبديل خواهد شد.
در نهايت از تيم ژاپن کيسوکه هوندا، هافبک تيم زسکا مسکو انتخاب شده که پس از يک آغاز کند، بازي به بازي بهتر شد و همان نمايشهاي خيرهکنندهاش در جام جهاني 2010 را نشان داد.
pnugirl
01-29-2011, 02:32 PM
گزارش تصويري: خداحافظي با کاپيتان پارک جي سونگ
پارک جي سونگ ستاره باتجربه کره اي منچستريونايتد اعلام کرد که با پايان يافتن رقابتهاي جام ملتهاي آسيا با فوتبال در عرصه ملي خداحافظي خواهد کرد.
در پایان دیدار رده بندی که با پیروزی کره جنوبی مقابل ازبکستان همراه بود، بازیکنان کره جنوبی از زحمات پارک جی سونگ کاپیتان تیمشان قدردانی کردند. کره در این تورنمنت به رتبه سوم رسید تا پارک با خاطره خوبی از پیراهن کره خداحافظی کند.هرچند که شاید پارک آرزو داشت تا آخرین بازی ملی اش را با حضور در فینال جام ملتها و قهرمانی در این رقابتها برگزار کند که این طور نشد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
http://pnu-club.com/imported/2011/01/1178.jpg
O M I D
01-29-2011, 07:12 PM
استراليا – ژاپن: ساموراييها يا کانگوروها؟
دو تيمي که بالاترين جايگاه را در ميان آسياييها در ردهبندي فيفا دارند براي کسب بزرگترين جايزه قاره آسيا به مصاف هم ميروند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg استرالیا برای اولین بار در تاریخ خود در روز شنبه در دوحه در فینال جام ملتهای آسیا به میدان میرود و ژاپن به دنبال چهارمین قهرمانی خود است.
اگر آلبرتو زاکرونی ژاپن را به پیروزی برساند آنها موفقترین تیم تاریخ رقابتها خواهند شد (ایران و عربستان سه قهرمانی دارند).
اما آنها باید بهترین تیم آسیا در ردهبندی فیفا را ببرند، هرچند که استرالیا در این تورنمنت بارها پایینتر از حد انتظار ظاهر شده است.
کلیشهای وجود دارد که میگوید تیم قهرمان بدون عالی بازی کردن فاتح تورنمنت میشود، هرچند که منصفانه نیست بگوییم برد استرالیا مقابل عراق و ازبکستان با شایستگی به دست نیامد. رویارویی با قهرمان در مرحله یکچهارم نهایی استرالیا را قدرتمند کرد و آنها بهترین نمایش خود را پیش از نابود کردن ازبکستان بینوا نشان دادند.
استرالیا پس از صعود از مرحله گروهی که متقاعدکننده نبود در بهترین زمان به اوج رسیدند. البته ژاپن هم همین طور بود.
ژاپنیها در شرایطی به قطر پا نهادند که همه آنها را بهترین میدانستند و آنها به ستارگانی مانند کیسوکه هوندا و شینجی کاگاوا میبالیدند. اما آنها در گروهی که ساده به نظر میرسید مجبور به تلاش فراوان برای صعود شدند.
همان طور که پیروزی استرالیا مقابل عراق ورق را برای آنها برگرداند، بازگشت ژاپن مقابل قطر همین کار را برای ساموراییها انجام داد.
ژاپن دهنفره شده بود و کاگاوا هم خوب بازی نمیکرد، اما ناگهان دو گل زد و تیمش را به برد رساند. نبود او به دلیل مصدومیت در فینال ضربه بزرگی به بخت تیمش است.
ژاپن نبرد 120 دقیقهای فرسودهکنندهای مقابل کره داشت و ایجی کاواشیما در پنالتیها قهرمان تیمش بود، در حالی که مقابل قطر نمایشی فاجعهبار داشت.
بازی با کره ژاپن را بسیار خسته کرد، هم از نظر ذهنی و هم از نظر روانی، هرچند که بازگشت مایا یوشیدا از محرومیت خبر خوبی برای آنهاست.
استرالیا هم نگران اوضاع تیم کیهیل است که در این تورنمنت خیلی تاثیرگذار نبوده. در عوض، مت مککی، کاپیتان بریزبن رور بوده که نظر همه را جلب کرده است. او چهار پاس گل در دو بازی گذشته داد و در کنار ستارگان اروپایی جایی در ترکیب اصلی یافت.
انرژی، پاسدهی و همکاری با دیوید کارنی و هری کیول در سمت چپ برای استرالیا حیاتی بوده است.
خلاقیت کیسوکه هوندا هم برای ژاپن در غیاب کاگاوا مهم است؛ البته ماکوتو هاسبه، کاپیتان ژاپن هم فوقالعاده کار کرده است.
استرالیا با هری کیول آماده در خط حمله، سیستم اثرگذار خط میانی و خط دفاعی مستحکم با هدایت ساشا اوگننوفسکی و لوکاس نیل تیم متعادلتری به نظر میرسد.
دفاع ژاپن شش گل خورده ولی استرالیاییها یک گل خوردهاند و این بیش از همه به دلیل نبود یوجی ناکازاوا و تولیو تاناکا، مدافعان میانی همیشگی ژاپن است که مصدوم بودند و تورنمنت را از دست دادند.
البته آنها خط میانی بسیار تکنیکیتری نسبت به استرالیا دارند و یوتو ناگاتومو، مدافع چپشان یکی از ستارگان جام ملتها بوده است.
نبرد دو تیم در جام جهانی 2006 به یادماندنی است. در 12 ژوئن، دو گل دیرهنگام تیم کیهیل ژاپنیها را غرق کرد و رقابت دو تیم از همانجا رقم خورد.
ژاپن در جام ملتهای 2007 با ضربات پنالتی استرالیا را در مرحله یکچهارم نهایی حذف کرد و انتقام گرفت. البته حالا بازی بسیار حساستر است.
اخبار تیمها
استرالیا
تیم کیهیل با وجود نگرانیهای پیشین بر سر آمادگیاش بازی میکند، و مت مککی هم در ترکیب است.
ترکیب احتمالی (1-3-2-4): شوارتزر؛ ویلکشایر، اوگننوفسکی، نیل، کارنی؛ والری، جدیناک؛ هولمن، کیهیل، مککی؛ کیول
ژاپن
مایا یوشیدا از محرومیت برگشته و در قلب دفاع ژاپن جا میگیرد. شینجی کاگاوا هم به دلیل شکستگی پا غایب است و جونگو فوجیموتو احتمالا جایش را میگیرد.
ترکیب احتمالی (1-3-2-4): کاواشیما؛ اوچیدا، کونو، یوشیدا، ناگاموتو؛ اندو، هاسبه؛ اوکازاکی، هوندا، فوجیکوتو؛ مائدا.
pnugirl
01-30-2011, 08:42 PM
به دليل اشتباه در ديدار با کره جنوبي صورت گرفت
اعتراض رسمي فدراسيون فوتبال ايران به قضاوت روشن ايرماتوف
فدراسيون فوتبال ايران با ارسال نامهاي به کنفدارسيون فوتبال آسيا به قضاوت پر اشتباه داور ازبکستاني اعتراض کرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي محمد نبي دبير کل فدراسيون فوتبال با ارسال نامهاي رسمي به آلکس سوسي دبيرکل کنفدراسيون فوتبال آسيا مراتب اعتراض خود را به قضاوت روشن ايرماتوف اعلام کرد.
در اين نامه فدراسيون فوتبال ايران تاکيد کرده که قضاوت ايرماتوف و اشتباهات داوري به ضرر تيم ملي ايران در مرحله يک چهارم نهايي در ديدار مقابل کره جنوبي بوده است.
دليل اينکه اين اعتراض پس از اتمام جام ملتها در قالب نامهاي ارسال شده اين بوده که فدراسيون فوتبال ايران معتقد است مطرح شدن اين موضوع در هنگام برگزاري جام ملتها مي توانست باعث عدم تمرکز کميته داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا و برگزار کنندگان اين تورنمنت شود.
فدراسيون فوتبال ايران در پايان اين نامه آورده که اميدوار است چنين اشتباهات داوري در آينده به حداقل برسد و از کنفدراسيون فوتبال آسيا انتظار دارد با توجه به موارد مشروحه نظر خود را ارائه دهند.