ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جنگ منحصربفرد فيل و كروكوديل



مژگان
11-22-2010, 03:34 PM
جام جم آنلاين: در اين گزارش تصويري منحصربفرد كه مارتين نايفيلر ، عكاس حرفه اي با خوش شانسي شاهد آن بود ، نبرد هراس آور و بسيار نادر يك فيل ماده و يك كروكوديل غول پيكر ارائه مي شود.علي رغم اينكه فقط 4 عكس از اين جنگ براي بقا در دست است اما به اندازه اي عكس ها مهيج و گويا هستند كه بيننده را براي لحظاتي ميخكوب مي كنند. جنگ منحصربفرد فيل و كروكوديل. 29 آبان 89 . منبع : بي بي سي - عكاس: مارتين نايفيلر . گزارش: بهرام افتخاري.
http://pnu-club.com/imported/2010/11/710.jpgفيل ماده به همراه بچه اش از همه جا بي خبر به سوي رودخانه لوانگوا در پارك ملي لوانگوا جنوبي در زامبيا روانه شده تا آب بخورد. ناگهان كروكوديلي غول پيكري از آب بيرون جهيده و خرطوم فيل ماده را در ميان آرواره هاي قدرتمندش مي گيرد و از اين لحظه نبردي براي بقا كه بيشتر شبيه رقابت طناب كشي است ميان دو موجود عظيم آغاز مي شود.

http://pnu-club.com/imported/2010/11/711.jpgفيل ماده كه غافلگير شده به دليل قدرت شكارچي و حركات دوراني او به زانو در مي آيد و كروكوديل در موضع برتر قرار مي گيرد.

http://pnu-club.com/imported/2010/11/712.jpgاما فيل به زودي به موقعيت خطرناك خود پي برده و با تمام قدرت از آب بيرون مي آيد و كروكوديل كه كماكان خرطوم فيل را در ميان آرواره هايش دارد چندين متر به با خود كشيده و از آب خارج مي كند.

http://pnu-club.com/imported/2010/11/713.jpgسرانجام فيل ماده خرطوم مجروحش را از ميان آرواره هاي مخوف كروكوديل رها كرده و به سرعت از ساحل رودخانه دور مي شود ، در حالي كه بچه اش در اين گير و دار سرنگون شده و روي بدن كروكوديل مي افتد.اما در نهايت ماجرا به خوبي و خوشي خاتمه يافته و ماده فيل و بچه اش موفق مي شوند جان خود را از حمله اين شكارچي هراس آور نجات دهند. اين ماجرا خط به خط ماجراي داستان نويسنده مشهور روديارد كيپلينگ تحت عنوان بچه فيل را بازگو مي‌كند. نويسنده انگليسي در اين داستان حكايت كرده بود دليل اين كه فيل‌ها داراي خرطوم هستند اين است كه يك روز يك بچه فيل كنجكاو خواست بداند كروكوديل‌ها چه چيزي را مي‌خورند. به اين ترتيب كروكوديل بچه فيل را به سوي خود كشيد و تلاش كرد با كشيدن بيني او حيوان را به داخل آب ببرد. در جريان اين درگيري بيني بچه فيل آنقدر دراز شد تا اينكه تبديل به يك خرطوم گرديد.