مژگان
11-17-2010, 09:54 PM
به گفته یك متخصص تغذیه، ویتامین c موجود در مرکبات می تواند جذب آهن را چهار برابر افزایش دهد.
دکتر عاطفه افشاری گفت: این نوع آهن در گیاهان نیز وجود دارد، منابع گیاهی آهن شامل سیب زمینی پخته با پوست، جوانه گندم برشته، سبزی های دارای برگ سبز تیره مانند اسفناج تازه و جعفری، نان گندم و انواع خشکبار است.
وی افزود: گیاهخواران و کسانی که به مقدار کم فرآورده های گوشتی را مصرف می کنند بیش از دیگران دچار کمبود آهن شده و باید آهن بیشتری مصرف کنند تا در طول زمان به بیماری بی خوابی دچار نشوند، بی خوابی در سراسر جهان یکی از جدیدترین بیماریهایی است که به عوامل متعدد از جمله رشد ناکافی بعضی قسمت های مغز و کاهش فعالیت فیزیکی مغز بستگی دارد که مصرف میوههای غنی از ویتامین c می تواند از بروز این عارضه و عواقب مخرب آن جلوگیری کند.
دکتر عاطفه افشاری گفت: این نوع آهن در گیاهان نیز وجود دارد، منابع گیاهی آهن شامل سیب زمینی پخته با پوست، جوانه گندم برشته، سبزی های دارای برگ سبز تیره مانند اسفناج تازه و جعفری، نان گندم و انواع خشکبار است.
وی افزود: گیاهخواران و کسانی که به مقدار کم فرآورده های گوشتی را مصرف می کنند بیش از دیگران دچار کمبود آهن شده و باید آهن بیشتری مصرف کنند تا در طول زمان به بیماری بی خوابی دچار نشوند، بی خوابی در سراسر جهان یکی از جدیدترین بیماریهایی است که به عوامل متعدد از جمله رشد ناکافی بعضی قسمت های مغز و کاهش فعالیت فیزیکی مغز بستگی دارد که مصرف میوههای غنی از ویتامین c می تواند از بروز این عارضه و عواقب مخرب آن جلوگیری کند.