PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میوه های چربی سوز



مژگان
11-14-2010, 12:55 PM
یک سری مواد غذایی وجود دارد که به نام " غذاهایی با کالری منفی " (negative calorie foods) معروف هستند.این مواد غذایی نسبت به سایر مواد،انرژی بیشتری برای هضم خود نیاز دارند، یعنی بدن انرژی بیشتری برای هضم آنها می سوزاند و در عین حال بدن نمی تواند کالری زیادی از آنها برای خود ذخیره کند.پس علاوه بر اینکه باعث سوخت چربی ها می شوند، کمتر به چربی تبدیل شده و ذخیره می شوند.مواد غذایی دارای چربی،پروتئین،کربوهیدرات،ک الری،ویتامین و املاح هستند.ویتامین ها،بافت های بدن را تحریک می کنند تا آنزیم تولید کنند که این آنزیم ها باعث تجزیه و مصرف انرژی موجود در غذاها می شوند.بنابراین غذاهایی با کالری منفی، غذاهای غنی از ویتامین و املاح هستند که نه تنها باعث مصرف انرژی حاصل از خود می شوند،بلکه انرژی اضافی موجود در طی عمل هضم را مصرف می کنند.البته مصرف اینگونه مواد غذایی زمانی در کاهش وزن مؤثر است که غذاهای پُرکالری و فاقد مواد مغذی مثل انواع تنقلات، چیپس و ... را مصرف نکنید.
مواد غذایی با کالری منفی (negative calorie foods) یاچربی سوز شامل انواع مختلفی از میوه ها و سبزی ها است که شامل مواد غذایی زیر می باشد:

از سبزی ها:
مارچوبه – چغندر – کلم – کلم بروکلی – هویج - گل کلم – کرفس – کاسنی – فلفل قرمز – خیار – شاهی – سیر – لوبیا سبز – کاهو – پیاز – تربچه – اسفناج – شلغم و کدو سبز است.

از میوه ها:
سیب – زغال اخته – طالبی و گرمک – گریپ فوروت – لیمو ترش – انبه – پرتقال – هلو – آناناس – تمشک – توت فرنگی – گوجه فرنگی – نارنگی و هندوانه است.

مژگان
11-14-2010, 12:56 PM
یك رژیم غنی از روغن نارگیل نه تنها می‌تواند چربی‌های بدن را آب كند بلكه همچنین از بدن در برابر مقاومت انسولینی محافظت می‌كند. ‌

روغن نارگیل حاوی اسیدهای چرب با زنجیره متوسط است كه می‌توانند چربی‌های بدن را كاهش دهند. به گفته متخصصان؛ چاقی و مقاومت انسولینی دو فاكتور اصلی در بروز بیماری دیابت نوع دوم هستند. مقاومت انسولینی وضعیتی است كه در آن سلول‌ها توانایی خود را در واكنش به انسولین از دست می‌دهند و دچار اختلال می‌شوند.

متخصصان مركز پزشكی انستیتو گاروان در سیدنی - استرالیا - نحوه متابولیسم چربی و مقاومت انسولینی در موش‌های آزمایشگاهی را پس از مصرف روغن نارگیل مورد بررسی قرار دادند. به گزارش شبكه سی بی‌اس پزشكان می‌گویند: اسیدهای چرب با زنجیره متوسط در بدن كاملا متفاوت از چربی‌های معمولی موجود در رژیم غذایی‌ها عمل می‌كنند و به همین خاطر روغن نارگیل قادر است چربی‌های معمولی در بدن را آب كند.