توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بسكتبال در گوانگجو
O M I D
11-09-2010, 07:51 PM
/بازيهاي آسيايي گوانگجو/
پاداش ٥ ميليون توماني سعيدلو به اعضاي تيم ملي
علي سعيدلو به تيم ملي بسكتبال اعزامي به بازيهاي آسيايي گوانگجو پاداش 5 ميليون توماني داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه قرار بود رييس سازمان تربيت بدني فردا (چهارشنبه) در آخرين تمرين تيم ملي بسكتبال پيش از اعزام به بازيهاي آسيايي حضور پيدا كند و از نزديك با بازيكنان و كادر فني اين تيم ديدار و گفتوگو كند، به دليل سفر استاني به قزوين، اين برنامه لغو شد.
بر اين اساس علي سعيدلو پاداش 5 ميليون توماني بازيكنان و كادر فني تيم ملي بسكتبال را در اختيار محمود مشحون قرار داد تا به اعضاي تيم پيش از اعزام پرداخت شود.
O M I D
11-10-2010, 07:45 PM
مشكل خروج از كشور گريبان بسكتبال را گرفت
محمد حسنزاده از همراهي تيم ملي در گوانگجو بازماند
محمد حسنزاده از حضور در شانزدهمين دوره بازيهاي آسيايي باز ماند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از آسيب ديدگي صمد نيكخواه بهرامي، سامان ويسي و جابر روزبهاني و حضور نداشتن حامد حدادي و ارسلان كاظمي به دليل مخالفت باشگاههاي آنها، محمد حسنزاده نيز به دليل مشكل خروج از كشور از همراهي تيم ملي در بازيهاي آسيايي گوانگجو بازماند و به جاي وي علي جمشيدي جايگزين شد.
محمود مشحون با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: متاسفانه سازمان نظام وظيفه به حسنزاده اجازه خروج از كشور نداد، به همين دليل او نميتواند تيم ملي را در بازيهاي آسيايي گوانگجو همراهي كند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه چرا فدراسيون با وجود اين مشكل زودتر به دنبال گرفتن مجوز خروج از كشور حسنزاده نبود، تصريح كرد: ما اقدامات لازم را انجام داديم. سهشنبه تا ساعت 23 و امروز از 8 صبح تاكنون پيگير اين مساله بوديم.
رييس فدراسيون بسكتبال در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينكه چرا اين مساله را از طريق كميته ملي المپيك و سازمان تربيت بدني پيگيري نكرديد، خاطرنشان كرد: كميته ملي المپيك هر تواني كه داشت گذاشت. سازمان تربيت بدني هم همه تلاشش را كرد. ما هم هركاري ميتوانستيم كرديم ولي جواب درستي از سازمان نظام وظيفه نگرفتيم.
وي در پاسخ به اين پرسش كه چه كسي مقصر است و اينكه كوتاهي از طرف چه كسي بوده، به ايسنا گفت: خود حسنزاده مقصر است. گواهي تحصيلي او تا ديماه اعتبار دارد ولي نظاموظيفه اين گواهي را نپذيرفت و اعلام كرد كه مدارك او كامل نيست. دفعه گذشته ما از كممهري مسوولان نظام وظيفه گله كرديم كه آنها گفتند هر كاري ميتوانستند كردند. آن دفعه "باران چشمه" خيلي كمك كرد ولي نميدانم اين دفعه چرا مجوز خروج از كشور حسنزاده صادر نشد. سازمان وظيفه مدارك حسنزاده را نپذيرفت.
مهدي کامراني، صمد نيکخواه بهرامي، حامد آفاق، جواد داوري، آرن داودي، امير اميني، اوشين ساهاکيان، حامد سهراب نژاد، سعيد داورپناه، اصغر کاردوست، علي دورقي و علي جمشيدي دوازده بازيكن تيم ملي بسكتبال را در بازيهاي آسيايي تشكيل ميدهند.
تيم ملي بامداد پنجشنبه راهي گوانگجو ميشود.
انتهاي
O M I D
11-16-2010, 08:23 PM
یم ملی بسکتبال ایران با پیروزی آغاز کردملی پوشان بسکتبال کشورمان نخستین دیدار خود در بازی های آسیایی را با پیروزی برابر شاگردان سرمربی پیشین خود یعنی رایکو ترومن آغاز کردند.به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به گوانگجو، دیدار تیم های ملی بسکتبال ایران و فیلیپین در چارچوب رقابتهای شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی عصر امروز سه شنبه با نتیجه 65 بر 48 به سود کشورمان به پایان رسید.
مهدی کامرانی، اصغرکاردوست، جواد داوری، سعید داورپناه، اوشین ساهاکیان و اصغرکاردوست ترکیب اولیه تیم ملی بسکتبال مقابل شاگردان رایکوترومن را تشکیل دادند. ترومن دو سال پیش با قهرمان کردن ایران در آسیا سهمیه المپیک 2998 پکن را برای ایران به دست آورد.
صمد نیکخواه بهرامی با وجود مصدومیت و ناتوانی از همراهی تیم ملی بسکتبال در بازی های آسیایی یکی از بازیکنان کشورمان بر روی نیمکت بود.
O M I D
11-17-2010, 08:02 PM
تیم ملی بسکتبال ایران دومین دیدار خود در بازیهای آسیایی را برابر تیم ژاپن واگذار کرد.به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به گوانگجو، تیم ملی بسکتبال ایران در دومین دیدار خود در دور مقدماتی بازیهای آسیایی با نتیجه 57 بر 56 مقابل تیم ژاپن شکست خورد. اعتراض شدید مهدی کامرانی در دقیقه آخر بازی به داور به دلیل پرتاب دو امتیازی و سه امتیازی از حاشیه های مسابقه امروز بود.
تیم ایران پیش از این در اولین بازی برابر تیم فیلپین به پیروزی رسیده بود. بسکتبالیست های کشورمان روز جمعه برابر تیم هند قرار می گیرند.
شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی از 21 آبان تا 6 آذرماه در گوانگجو چین برگزار می شود.
O M I D
11-19-2010, 08:13 PM
تیم ملی بسکتبال ایران برابر هند به پیروزی رسیدتیم ملی بسکتبال کشورمان در سومین دیدارش در بازیهای آسیایی برابر هند به پیروزی رسید.به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به گوانگجو، تیم ملی بسکتبال ایران امشب و در سومین دیدار خود در چارچوب بازیهای آسیایی گوانگجو به مصاف تیم هند رفت و با نتیجه 78 بر 63 برابر این تیم به پیروزی رسید.
بسکتبالیست های کشورمان به ترتیب در کوارتر اول با نتیجه 20 بر 14، کوارتر دوم با نتیجه 24 بر 15 و کوارتر سوم با نتیجه 23 بر 19 به پیروزی رسید و کوارتر چهارم با نتیجه 11 بر 15 شکست خورد.
تیم ملی بسکتبال کشورمان در گروه f این رقابت ها با تیم های قطر، چین تایپه، ژاپن، فیلیپین و هند هم گروه است. این تیم پیش از این تیم فیلیپین را از پیش رو برداشته است و مقابل ژاپن نتیچه را واگذار کرده است. نماینده کشورمان روز یکشنبه به مصاف تیم چین تایپه می رود.
شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی از 21 آبان تا 6 آذرماه در گوانگجو چین برگزار می شود.
O M I D
11-24-2010, 10:17 PM
بسکتبال ایران با برتری برابر اردن به نیمه نهایی صعود کردتیم ملی بسکتبال ایران با برتری برابر تیم اردن به مرحله نیمه نهایی شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی راه یافت.به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به گوانگجو، در چارچوب مرحله دوم رقابتهای بسکتبال بازیهای آسیایی امروز تیم ملی کشورمان به مصاف تیم اردن رفت و با نتیجه 67 بر 43 به برتری دست یافت. بسکتبالیست های ایران به ترتیب در کوارتر اول 20 بر 11، کوارتر دوم 12 بر 6، کوارتر سوم 16 بر 16 و کوارتر چهارم 19 بر 10 بر حریف خود پیروز شدند.
تیم بسکتبال کشورمان با برتری برابر اردن به مرحله نیمه نهایی بازیهای آسیایی صعود کرد و فردا شب با برنده چین وقطر برای راهیابی به فینال مسابقه می دهد. پیش از این دو تیم کره جنوبی و ژاپن هم راهی مرحله نیمه نهایی شده اند که برنده این دیدار به مسابقه فینال رفته و بازنده برای کسب مقام سوم مسابقه خواهد داد.
شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی که از 21 آبان ماه در گوانگجو چین آغاز شده است تا روز 6 آذرماه ادامه خواهد داشت.
O M I D
11-25-2010, 08:25 PM
كاردوست:
همه چيز به نفع چين بود
هر بار ميخواهيم قهرمان شويم حقمان را ميخورند
اصغر كاردوست: چين حق ما را خورد.
بازيكن تيم ملي بسكتبال پس از شكست ايران از چين در مرحله نيمه نهايي بازيهاي آسيايي حالي كه به شدت ناراحت بود، در گفتوگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به گوانگجو اظهار كرد: نميدانم چرا ميزباني را به اينها دادند، اينها بچههاي ما را شهيد كردند، هشت سال با عراق جنگيديم حالا با اين چيني ها ميجنگيم.
وي گفت: همه چيز به نفع آنها بود، داوري به نفع آنها بود، هر كاري ميكرديم نميشد، نميدانم چرا هر وقت ايرانيها مي خواهند كاري بكنند توي سرشان ميزنند. هر بار ما ميخواهيم قهرمان شويم حقمان را ميخورند، اين چشم باداميها حق ما را ميخورند.
O M I D
11-25-2010, 08:29 PM
سرمربي تيم ملي بسكتبال ايران پس از شكست از چين در نيمه نهايي بازيهاي آسيايي گفت: در لحظات آخر خوب بازي نكرديم.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از گوانگجو، وسلين ماتيچ در كنفرانس خبري اظهار كرد: به تيم چين تبريك ميگويم اما ايران هم خوب بازي كرد و بازي تماشاگرپسندي را ارائه داد. ما شانس داشتيم كه بازي را ببريم اما هر دو ميتوانستند برنده باشند. ما در لحظات آخر از بازي خوب استفاده نكرديم. البته بسكتبال يك تيم برنده دارد و آن تيم چين است.
ماتيچ در پاسخ به اين سوال كه شما تيم چين را خوب آناليز كرديد به نظر شما اين تيم چقدر پيشرفت كرده بود، گفت: من بازي چين را در جام جهاني نديدم ولي آنها خوب بازي كردند. من حالا در مورد رقابت ايران و چين نميتوانم چيزي بگويم، اميدوارم شانس داشته باشيم و در بازيهاي آينده بتوانيم اين تيم را شكست دهيم.
سرمربي آمريكايي تيم ملي چين نيز درباره اين بازي گفت: به نظر ما بازيكنهاي خوبي داريم ولي ايران هم خوب بازي كرد، ما در دفاع خوب بوديم. همانطور كه ديديد ايران به بازي برگشت اما تجربه بازيكن هاي خوب من باعث شد كه بازي را كنترل كنند.
سرمربي تيم چين هم اظهار كرد: بازي خيلي خوبي بود، بازي زياد عوض شد و خيلي تغيير داشت اما نسبت به بازي قبل بهتربوديم. من براي تيم ايران احترام قائلم، هر دو تيم ميتوانستند برنده بازي باشند.
pnugirl
11-26-2010, 01:30 PM
امروز بسکتبال با ژاپن برای کسب مدال برنز بازی می کنه
Powered by vBulletin™ Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.