PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وزيربهداشت: ادغام دانشگاه علوم پزشكي ايران قطعي است تعرفه‌هاي زايمان طبيعي و سزارين ازسال آينده يكسان مي‌شود غربالگري ملي سرطان سينه زن



Borna66
11-08-2010, 01:20 AM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از يكسان شدن تعرفه‌هاي زايمان طبيعي و سزارين در كتاب جديد تعرفه‌هاي وزارت بهداشت خبر داد و گفت: اين تعرفه‌ها از سال آينده يكسان مي‌شود.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، دكتر مرضيه وحيد دستجردي در حاشيه كنگره زنان و زايمان با اشاره به اقدامات انجام شده در مورد تدوين كتاب تعرفه‌هاي وزارت بهداشت، گفت: در كتاب جديد تعرفه‌ها، تعرفه‌هاي زايمان طبيعي و سزارين يكسان شد. اين كتاب تعرفه‌ها به دانشگاه‌هاي علوم پزشكي ابلاغ شده؛ اما از آنجا كه در ماه‌هاي پاياني سال قرار داريم تاثيري درتعرفه‌هاي امسال نخواهد داشت.
وي افزود: بنابراين اين آمادگي براي سال آينده ايجاد خواهد شد كه بر اساس كتاب جديد تعرفه‌ها، تعرفه‌هاي زايمان طبيعي و سزارين يكسان شود. حتي بايد تعرفه زايمان طبيعي از سزارين بالاتر رود. اين اقدام به نفع كل كشور خواهد بود.

بيمه‌ها از بسته‌هاي خدمات سلامت زنان حمايت كنند
دستجردي با اشاره به ديگر خدمات انجام شده براي زنان كشور، ادامه داد: بسته‌هاي خدمات سلامتي براي زنان در قالب سيستم نظام ارجاع و پزشك خانواده فراهم شده است. همچنين بيماري‌هاي دوران سالخوردگي مانند پوكي استخوان و بيماري‌هايي نظير ديابت و فشار خون در بسته‌هاي خدمات سلامتي زنان در نظر گرفته شده است.
وي با تاكيد بر آن كه بسته‌هاي خدمات سلامت زنان نيازمند حمايت بيمه‌هاست، افزود: به منظور كاهش آمار زايمان سزارين نيز لازم است زايمان طبيعي و زايمان‌هاي بدون درد افزايش يابد حتي لازم است تعرفه‌هاي زايمان طبيعي بالاتر از زايمان سزارين باشد؛ اين امر نيز به حمايت بيمه‌ها نياز دارد. خدمات نازايي نيز بايد تحت پوشش بيمه‌ها قرار گيرد. اين موضوع را در شوراي عالي بيمه مطرح و از آن دفاع مي‌كنيم.

ادغام دانشگاه علوم پزشكي ايران قطعي است
يكپارچگي خدمات بهداشتي - درماني در تهران و ارتقاي رتبه‌هاي علمي بين‌المللي به دنبال ادغام دانشگاه علوم پزشكي ايران
وي در ادامه درباره ادغام دانشگاه علوم پزشكي ايران با دو دانشگاه علوم پزشكي تهران و شهيد بهشتي، گفت: اين موضوع يك قانون است. از تمام اساتيد و دانشجوياني كه همكاري خوبي در انجام اين قانون داشتند تشكر مي‌كنم. اين امر بركات زيادي را به دنبال خواهد داشت و به نفع تمام دانشگاه‌هاي كشور خواهد بود.
دستجردي ادامه داد: ادغام دانشگاه علوم پزشكي ايران با دو دانشگاه ديگر قطعي است و همكاري‌هاي خوبي از جانب گروه‌هاي مختلف در اين زمينه صورت گرفته است. اين موضوع در ارتقاي خدمات بهداشتي درماني در سطح استان تهران بسيار موثر خواهد بود.
به گفته وزير بهداشت، با ادغام دانشگاه علوم پزشكي ايران در دو دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي و تهران، جمعيتي حدود 9 ميليون نفر تحت پوشش دانشگاه شهيد بهشتي قرار مي‌گيرند. هفت مركز درماني و خانه‌هاي بهداشت نيز به دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي منتقل مي‌شود. به اين ترتيب يكپارچگي خدمات بهداشتي درماني در سطح شهر تهران حاصل مي‌شود.
وي افزود: مباحث آموزشي دانشگاه علوم پزشكي ايران به دانشگاه علوم پزشكي تهران منتقل مي‌شود. اين امر هم افزايي در زمينه محصولات علمي و ارتقاي رتبه‌هاي بين‌المللي را به دنبال خواهد داشت.
وزير بهداشت خطاب به دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي ايران سابق گفت: دانشجويان هيچ نگراني نداشته باشند؛ چرا كه با همان مسير آموزشي و در همان خوابگاه‌ها تحصيلات خود را ادامه خواهند داد. علاوه بر آن از امكانات و وجود اساتيد دانشگاه ديگر نيز برخوردار مي‌شوند. امكانات جديد نيز در اختيار آنها قرار مي‌گيرد.

بروز سالانه هفت هزار مورد سرطان سينه در كشور
غربالگري سرطان سينه در زنان كشور به زودي
وي با اشاره به اقدامات انجام شده براي غربالگري بيماري‌هاي زنان گفت: برنامه‌ريزي در مورد غربالگري سرطان سينه براي زنان كشور صورت گرفته و مراكزي به اين منظور در نظر گرفته شده است.
وي با اشاره به بروز سالانه حدود 7 هزار مورد جديد سرطان سينه در كشور، ادامه داد: سرطان سينه 10 درصد تمام سرطان‌هاي كشور را تشكيل مي‌دهد. متاسفانه اين بيماري در كشور زماني تشخيص داده مي‌شود كه غدد لنفاوي را گرفتار كرده است و اقدامات درماني مناسب نمي‌تواند چندان طول عمر افراد را افزايش دهد.
وزير بهداشت ادامه داد: 50 تا 60 درصد موارد سرطان‌هاي سينه زماني به مراكز درماني مراجعه مي‌كنند كه تقريبا اقدامات درماني چندان تاثيري براي آنها نخواهد داشت. در مجموع از هر 10 تا 12 زن يك زن در تمام طول عمر خود به اين بيماري مبتلا مي‌شود. بنابراين لازم است زنان كشور به سلامتي خود اهميت داده و به مراكز مربوطه مراجعه كنند؛ چرا كه شناسايي اين بيماري در مراحل اوليه كاملا قابل درمان خواهد بود.

پيش بيني دستگاه‌هاي سيار ماموگرافي براي غربالگري سرطان سينه در كشور
وزير بهداشت با اشاره به امكانات در نظر گرفته شده براي انجام غربالگري سرطان سينه در زنان كشور، گفت: در مورد مراكزي كه امكانات تشخيصي لازم را ندارند، دستگاه‌هاي سيار ماموگرافي در نظر گرفته‌ شده است. غربالگري سرطان سينه برنامه‌اي موظفي است كه براي تمام زنان بالاي 40 سال و هر سه سال يكبار انجام مي‌شود.
وي با تاكيد بر لزوم آموزش‌هاي لازم براي خود آزمايي زنان در مورد سرطان سينه، افزود: اين اقدامات تشخيص به موقع سرطان سينه را به دنبال خواهد داشت. برنامه غربالگري سرطان سينه ابتدا در شش استان كشور اجراي آزمايشي مي‌شود و پس از حصول نتايج به سراسر كشور تعميم مي‌يابد. با توجه به مراكز درماني و امكانات تشخيصي موجود مي‌توان اين برنامه را در كل كشور اجرا كرد؛ هرچند كه به صورت صد در صدي نباشد.
انتهاي پيام

كد خبر: 8908-10520