PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرپرست دانشگاه پيام‌نور ايذه: دانشجویان دانشگاه در یک مدرسه ۱۰ کلاسه تحصیل می‌کنند

NIMA.N
10-30-2010, 12:33 AM
سرپرست دانشگاه پیام‌نور واحد ایذه گفت: با تقاضای ما برای افزایش10 رشته فنی در مقطع کارشناسی و2 رشته در مقطع کارشناسی ارشد به دلیل کمبود فضای آموزشی موافقت نشد.

دکترعلیرضا مهدی‌پور اظهارکرد: با مشکلاتی چون کمبود نیروی اداری، فضای آموزشی، کارگاهی، آزمایشگاهی و سالن ورزشی مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه سال تحصیلی جدید بیش از۵۵۰ دانشجو پذیرش کرده‌ایم، ادامه ‌داد: تعداد کل دانشجویان این واحد به هزار و۷۰۰ نفر رسیده است که در۱۴ رشته در مقطع کارشناسی تحصیل می‌کنند.
سرپرست دانشگاه پیام‌نور واحد ایذه با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه در یک مدرسه۱۰ کلاسه تحصیل می‌کنند، افزود: عملیات احداث ساختمان آموزشی با زیربنای هزار و۵۰۰ مترمربع در سه طبقه در سال ۸۶ شروع شد و اعتبار اولیه آن۲۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات سفر رییس جمهور است و عملیات احداث این ساختمان تاکنون به پایان نرسیده است.
مهدی‌پور ادامه‌ داد: زمینی به مساحت یک هکتار که محل سابق بیمارستان ۱۷ شهریور شهرستان ایذه است، به دانشگاه پیام‌نور این شهرستان اختصاص داده شد.
وی اظهارکرد: در شهرستان ایذه ۲ دانشگاه آزاد و پیام‌نور وجود دارد که به دلیل هزینه بالا دانشگاه آزاد، مردم تمایل زیادی به ورود به دانشگاه پیام‌نور ایذه دارند.
سرپرست دانشگاه پیام‌نور واحد ایذه برنامه‌هایی چون اعزام دانشجویان به مشهد مقدس، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری اردوی علمی شیراز، اردوی راهیان‌نور و برپایی نمایشگاه هفته مقدس را از فعالیت‌های فرهنگی این واحد عنوان کرد و افزود: این واحد مقام سوم مسابقات رباتیک دانشگاه‌های پیام‌نور استان را کسب کرد.

سيد نعمت الل
11-07-2010, 07:01 PM
سلام عليكم خدمت تلاش گران شهر و علم ايذه
من آرزوي موفقيت را از خداوند متال بري شما عزيران دارم

وسلام عليكم
سيد نعمت الله پورموسوي فر

yas69
11-13-2010, 01:19 PM
سلام
دانشگاه پیام نور واحد طالقان هم به مراتب وظعیتش بدترهست هیچکسی بهش رسیدگی نمیکنه زمین نداره و دانشجوها مجبور هستند برند به کلاسها مدرسه که کمبود هست و هر روز سر ان دعوا هست با اینهال حاضر نیستند که انتقالی بدهند که همه به محل سکونتشان بروند. درواقع دانشگاه طالقان در یک منطقه محروم تاسیس شده و فاقد هرگونه امکانات من جمله حراست و.... میباشد. کاش میشد مسئولین رسیدگی کنند.