ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاص ۸ میلیارد تومان اعتبار به دانشگاه پیام ‌نور خراسان جنوبی



NIMA.N
10-26-2010, 12:04 PM
رئیس دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی گفت: امسال 8 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی، تکمیل فضاهای آموزشی و تقویت بنیه علمی و پژوهشی دانشجویان استان به پیام‌ نور اختصاص یافت.

ابراهیم تقی‌زاده در مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود واحد اسدیه اظهار داشت: از این اعتبار یک میلیارد تومان سهم واحد پیام‌نور اسدیه برای تکمیل طرح احداث فضای آموزشی است که تاکنون ۶۰۰ میلیون تومان آن تحقق یافته است.
وی از تحقق ۳۰۰ میلیون اعتبار برای آغاز فاز دوم ساختمان آموزشی پیام‌نور واحد اسدیه در مهر ماه خبر داد و گفت: ساختمان آموزشی پیام‌نور درمیان با زیربنای یک‌هزار و ۳۰۰ متر مربع در سه فاز در حال اجرا است، که فاز نخست آن با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان به اتمام رسیده و برای تکمیل به ۴۰۰ میلیون تومان دیگر نیاز دارد که در صورت تأمین اعتبار تا مهر سال آینده افتتاح می‌شود.
رئیس دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی تعداد کل دانشجویان این دانشگاه را ۱۸ هزار نفر در ۱۲ واحد آموزشی اعلام کرد و افزود: میزان پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام نور استان بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ نفر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۰۰ نفر افزایش داشته است.
تقی‌زاده تعداد فارغ‌التحصیلان این مرکز آموزشی در استان را یک‌هزار نفر اعلام کرد و یادآور شد: تعداد ۷۰ نفر از این فارغ‌التحصیلان در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شده‌اند.
وی با اشاره به پذیرش دانشجو برای نخستین بار در دو واحد سربیشه و حاجی‌آباد در سال تحصیلی جدید اظهار داشت: با بهره‌برداری از این دو واحد فعلا به مقدار کافی در سطح استان واحد پیام نور ایجاد شده و از این پس اولویت نخست دانشگاه پیام‌نور توسعه کیفی و ارتقا سطح علمی و پژوهشی این واحدها است.
رئیس دانشگاه پیام‌نور خراسان جنوبی تعداد دانشجوی پذیرفته شده در این دو واحد را ۱۴۰ دانشجو در ۵ رشته تحصیلی اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۲۵۰ رشته در ۱۲ واحد آموزشی سطح استان تدریس می‌شود.
تقی‌زاده از برگزاری همایش بزرگ خیران دانشگاه‌ساز کشور در آینده نزدیک در مرکز استان خبر داد و گفت: راه‌اندازی کتابخانه‌های دیجیتالی در واحدهای پیام‌نور استان از اولویت‌های کاری دانشگاه پیام نور در سال جاری است.
فارس