توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرد بايد مرد باشد
sevenstar
09-29-2010, 12:58 PM
اینم واسه اقای معاون گذاشتم که هی راجع به ارایش خانم ها نظر میدن داشته باشید اینم از مردامون
همه ي خانمها با ديدن پسري با خصوصيات مردونه کيف ميکنن مخصوصآ پسرا اين دورو زمونه که تا بهشون بگي اين کارت مثل دخترا است ناراحت ميشن و کلي به تيتيش قباشون بر ميخوره ...خلاصه اين که مرد بايد مرد باشه.
خصوصيات مرداي اين دورو زمونه:
قدي بلند ؛ لاغر مردني مثل مارمولک؛ موهاي بلند و گيسويي کمند ؛ ابروهاي باريک مدل ابر و بادي( تازه مد شده اگر اسمش رو بلد نيستيد گريه نکنين اقايون مدل ابروها خودتونه )؛ ارايش ۷۰ قلم به جا ۷ قلم
طريقه ي لباس پوشيدن:
بلوزي چسبان و حرير با استينهاي کلوش شمشيري يقه دلبري با بندينک که پشت گردن بندازن و گره بزنن .
شلوار بدن نماي تنگ و پاچه گشاد ( از اون چهل تيکه ها که اکليلي هم هست.)
کفشايي با پاشنه ۳ يا ۵ سانتي ( البته الان چون زمستون است از اون چکمه ها که بغلاش ارماي مختلف داره )
براي تکميل تيريپ مردونه:
يک زنجير ساده ي شيک که اگر طلا سفيد باشه بهتره ؛ ۲ يا ۳ مدل از همان زنجير براي ست کردن دستبند و گردنبند
(لازم به ذکر است پسراي با کلاس از گوشواره حلقه اي هم استفاده ميکنن ) انگشتر هم که تابلو است مهم ترين است.( البته اگر از اون انگشترا باشه که مردونه است و تا دم ارنج ادامه داره باشه بهتره)
مانيکور کردن ناخنها براي نشان دادن مردانگي عالي است.
واقعا همچين مردايي بايد هم از اين که يکي بهشون بگي خانوم جون يا جيگر يا تيکه و.... (به طور کلي صفات دخترانه ) بدشون بياد .
واقعا اينا قابل تحسينند.
مرد بايد مرد باشه ........ ابروهاشم کمند باشه
گيسوي اون بلند باشه....... مرد باشه و مرد باشه
* اخرين حرف: * مرداي اين دورو زمونه اگر ريش پروفسوري نداشتن قابل تشخيص نبودن( البته ريش اگر به صورت يه نقطه اونم زير لبشون باشه قبوله)
اميد 14
09-29-2010, 02:22 PM
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee
دوباره شروع كردي آبجي هفت ستاره...
بعضي از اين خانوماي ورپريده و آنچناني :169: بنده هاي خدا نيست وضع ماليشون بده ميرن مانتو آبجي كوچيك ، كوچيكشونو تنشون ميكنن و به زوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووور دكمه هاشو ميبندن :105:
بعد به فكر روسري مي افتن ، آخ بميرم ؛ چون ميخوان صرفه جوئي كنن آآآآ ميرن روسري آبجي 6 سال كوچيكتر از خودشونو سرشون ميكنن و به زوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووور يه گره كوچيك موچيك ميزنن زيرش همين اندازه كه روسرشون وايس ِ :105:
اي بابا ؛ صبر كن هنوز مونده ، بعد شلوار ؛ واي واي واي واي خدا بعضياشونو شفا بده الهي ؛ اسمش شلوار ِ ولي در اصل بهش ميگن شلوارك ....:39:
كفشاااااااااااااااااشون واي واي واي ؛ قد خودش 45 سانت ِ اما كفشي كه مي پوشه طول پاشنش 35 سانت ِ :39:
ديگه چي موند ددددددد آها آها
سرو صورت (خدايا همشونو شفا بده ) ابروها به گمونم شمشيري و خنجري و بعضياشون تاتو ماتو ووووووووو :39: اكثراً بنده هاي خدا يه چسب همچين كوچولو موچولو رو بينيشون ِ يعني چي ؟ شما بگين ...:39:
به قول مستر بين يه شيشه آب معدنيم كه از م س ت ر ا ح خونشون هر روز پر ميكنن همراشون ِ و بازم به قول مستر بين اِوا عين اين 206 صندوقدااااااارررررر هي ويراژ ميرن :55::55:
بازم بگم ......
sevenstar
09-29-2010, 02:56 PM
ای ی ی ی وای
بابایی چه قدر تو هیز شدی
میبینم که خوب همه رو میبری زیر زره بین
میبینم که خوب همه رو بر انداز میکنی تا ببینی چی پوشیده یا نپوشیده
بابا بزرگ از تو بعیده
اخه یه سنی ازت گذشته
خجالت بکش انقدر دخترای مردم نگاه نگم
چشمات درویش کن
R@ha 69
09-29-2010, 03:09 PM
خیلی جالب بود...:107:
راست گفتن که """حقیقت تلخه"" (قابل توجه آقایون)
سون استار جون دستت طلا،کارت درسته :104: :39:
sevenstar
09-29-2010, 04:16 PM
خواهش میکنم رها جونم :36:
من فقط اومدم این پسر ها رو به رگبار بگیرم و فلنگ و ببندم :39:
pnugirl
09-29-2010, 04:23 PM
مطلب خیلی جالب بود و متاسفانه دور از حقیقت نبود. درسته که درمورد تمام پسرا صادق نیست اما خصوصا توی شهری که من زندگی می کنم از این مردهای زن نما کم نیست. من که از دیدنشون بدنم مور مور میشه
elili
09-29-2010, 05:33 PM
اينجا رو(ريش اگر به صورت يه نقطه اونم زير لبشون باشه قبوله):55:درس بود واقعا بايد بگم متاسفم ولي هنوزم مرد هست(البته انگشت شمار!:59:)
اميد 14
09-30-2010, 12:02 PM
ای ی ی ی وای
بابایی چه قدر تو هیز شدی
میبینم که خوب همه رو میبری زیر زره بین
میبینم که خوب همه رو بر انداز میکنی تا ببینی چی پوشیده یا نپوشیده
بابا بزرگ از تو بعیده
اخه یه سنی ازت گذشته
خجالت بکش انقدر دخترای مردم نگاه نگم
چشمات درویش کن
به به به به به آبجي خانوم ، اونم هفت ستاره :74:
مي بينم كــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــه دوباره مرشد شديو مريداتم يكي يكي تقدير و تشكر ووووو.... :39::39:
ميگم آبجي ؛ تور وخدا آبجي ؛ من دروغ گفتم آبجي ؛ آبجي فقط اين دوستات بلد بودن بگن آفرين سون جون يعني من دروغ گفتم آبجي؛ آبجي حقيقت تلخ ِ ديگه نه ؛ آبجي ميشه هي بابائي بابائي نگي ؛ آبجي اگه دستم بهت برسه فقط خفت ميكنم مي فهمي آبجي خفت ميكنم و روز بعدم ميرم پاسگاه ................فهميدي آبجي خودمو معرفي ميكنم آبجي ؛ چون دائيم فرمانده پاسگاه اونجاس خيالم راحت ...........
آخيش ؛ دلم خالي شد :59::59::59::59::59::59:
فقط بگم متأسفانه آبجي اين قضايا در مورد بعضي آقايون و بعضي خانوما صادقِ نه همشون آبجي
ما اصلاً تو باشگاه اينجورياشو نداريم آبجي آآآآآآآآآآآآآآآآآآ :39:
آبجي آبجي آبجي آبجي
آبجي آبجي آبجي
آبجي آبجي آبجي :55::55::55:
sevenstar
09-30-2010, 12:33 PM
به به به به به آبجي خانوم ، اونم هفت ستاره :74:
مي بينم كــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــه دوباره مرشد شديو مريداتم يكي يكي تقدير و تشكر ووووو.... :39::39:
ميگم آبجي ؛ تور وخدا آبجي ؛ من دروغ گفتم آبجي ؛ آبجي فقط اين دوستات بلد بودن بگن آفرين سون جون يعني من دروغ گفتم آبجي؛ آبجي حقيقت تلخ ِ ديگه نه ؛ آبجي ميشه هي بابائي بابائي نگي ؛ آبجي اگه دستم بهت برسه فقط خفت ميكنم مي فهمي آبجي خفت ميكنم و روز بعدم ميرم پاسگاه ................فهميدي آبجي خودمو معرفي ميكنم آبجي ؛ چون دائيم فرمانده پاسگاه اونجاس خيالم راحت ...........
آخيش ؛ دلم خالي شد :59::59::59::59::59::59:
فقط بگم متأسفانه آبجي اين قضايا در مورد بعضي آقايون و بعضي خانوما صادقِ نه همشون آبجي
ما اصلاً تو باشگاه اينجورياشو نداريم آبجي آآآآآآآآآآآآآآآآآآ :39:
آبجي آبجي آبجي آبجي
آبجي آبجي آبجي
آبجي آبجي آبجي :55::55::55:
ههههههههههههههههه
کلی خندیدم بابا یزرگ بهت من که میدونم دستت به من نمیرسه هرکاری دلم میخواد میکنم بابا بزرگ پیر و لب .... من
راستی بابایی خیلی پارتی بازی میکنیا
بابا بزرگ پارتی بازی گناهه
بابا بزرگ من مرید نشدم که بابا بزرگ فقط حرف راست میگم در غالب طنز
از اونجایی که بابا بزرگ همه برو بچه ها طرفدار حقیقت هستن و به من لطف دارن یکم طرفداریم میکنن
ای بابا بزرگ حسسسسسسسسسسسسسسسسسسود
بابا بزرگ پیر بابا بزرگ زشت بابا بزرگ پارتی باز بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ بابا بزرگ خوب شد روحیت اومد پایین بابا بزرگ