ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوابیه شماره2بابابرقی

بابابرقی
09-28-2010, 09:52 PM
سلام بازه بابابرقی هستم
سلام.بازهم منم: بابابرقی.دخترخانوم خانوم خانوما این شکلکی که فرستادیدهمون که ظاهرابرق سه فازبهش وصل کردن و موهاش ازسیخ هم سیخ ترمیشه علی الظاهرازلحاظ فیزیکی بیشتر شبیه دخترخانومای محترمه تا آقایان عزیزکه احتمالابرق بابابرقی یایکی ازآقایان استحاله نشده هرچندثانیه یک باریه شوک جانانه ای بهش میده تاازتخیلات .توهمات ومصنوعات ذهنیش بیادبیرون وکمی تاکیدمیکنم فقط کمی باواقعیت وحقیقت به جوانب قضیه نگاه کنه والله تااونجایی که من اطلاع دارم این کپک زدنهاوترشیدنها بیشتردرمورد خانومهابه کاربرده میشه تاآقایون من که تاحالانشنیدم کسی بگه فلان آقاپسرزن گیرش نیومدترشیدولی به کرات این لفظ درمورددخترخانوهای ازجون عزیزترشنیدم شماهم شنیدیدمگه نه؟؟؟کافیه آقایون یه چندسال ناقابلی دیربرن سراغشون اونوقته که ...........بگذریم آخه اینجای قضیه خیلی واسه خانومای محترم دردآوروزجرآلوده اینجاست که دیگه ترشی هم بایدبیادپیششون لونگ بندازه.امیدوارم ازبابابرقی به دل نگیریدهرکاری کردم ازتلخی واقعیت کم کنم نتونستم جزواقعیت هم نمیتونستم بگم باورکنیداگه راه داشت دریغ نمیکردم اماچه کنم که هیچ راه دیگه ای وجودنداشت:169:.یاحق.:55::55::55: