ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خصوصیات پسرا/دخترا از 14 تا 28 سالگی

R@ha 69
09-26-2010, 01:46 AM
خصوصيات آقا پسرها از 14 تا 28 سالگي...

سن 14 سالگي: تازه توي اين سن ، هرو از بر تشخيص ميدن ! (اول بدبختي !)
سن 15 سالگي: ياد مي گيرن که توي خيابون به مردم نگاه کنن ! ... از قيافه ء خودشون بدشون مياد !
سن 16 سالگي: توي اين سن اصولا“ راه نميرن ، تکنو مي زنن ! ... حرف هم نمي زنن ، داد مي زنن ! ... با راکت تنيس هم گيتار مي زنن ! (راکت تنیس نداشتیم )
سن 17 سالگي: يه کمي مثلا آدم ميشن ! ... فقط شعرهاشون رو بلند بلند مي خونن ! (يادش به خير ، اون روزا که تکنو نبود ، راک ن رول مي خوندن !)
سن 18 سالگي: هر کي رو مي بينن ، تا پس فردا عاشقش ميشن ! ... آخ آخ ! آهنگهاي داريوش مثل چسب دوقلو بهشون مي چسبه !
سن 19 سالگي: دوست دارن ده تا رو در آن واحد داشته باشن ! ... تيز ميشن ، ابي گوش ميدن !
سن 20 سالگي: از همه شون رو دست مي خورن ! ... ستار گوش ميدن که نفهمن چي شده !
سن 21 سالگي: زندگي رو چيزي غير از اين بچه بازيها مي بينن ! (مثلا عاقل ميشن !)
سن 22 سالگي: نه ! مي فهمن که زندگي همش عشــــقه ! ... دنبال يه آدم حسابي مي گردن !
سن 23 سالگي: يکي رو پيدا مي کنن ! اما مرموز ميشن ! (ديدشون عوض ميشه !)
سن 24 سالگي: نه! اون با يه نفر ديگه هم دوسته ! اصلا“ لياقت عشق منو نداشت !
سن 25 سالگي: عشق سيخي چند ؟!! ... طرف بايد باباش پولدار باشه ! حالا خوشگل هم باشه بد نيست !
سن 26 سالگي: اين يکي ديگه همونيه که همه ء عمر مي خواستم ! ... افتخار ميدين غلامتون بشم ؟!
سن 27 سالگي: آخيـــــــــــش !
سن 28 سالگي: کاش قلم پام مي شکست و خواستگاري تو نميومدم !!!

خصوصيات دختر خانمها از 14 تا 28 سالگي ...

سن 14 سالگي: تا پارسال هر کي بهشون مي گفت: چطوري ؟ مي گفتن: خوبم مرسي ! حالا ميگن: مرسي خوبم !
سن 15 سالگي: هر کي بهشون بگه سلام ، ميگن: عليک سلام ! ... نقاشيشون بهتر ميشه (بتونه کاري و رنگ آميزي و ...!)
سن 16 سالگي: يعني يه عاشق واقعين ! ... فردا صبح هم مي خوان خودکشي کنن ! ... شوخي هم ندارن !
سن 17 سالگي: نشستن و اشک مي ريزن ! ... بهشون بي وفايي شده ! ... (کوران حوادث !)
سن 18 سالگي: ديگه اصلا عشق بي عشق ! ... توي خيابون جلوي پاشون رو هم نگاه نمي کنن !
سن 19 سالگي: از بي توجهي يه نفر رنج مي برن ! ... فکر مي کنن اون يه آدم به تمام معناست !
سن 20 سالگي: نه ، نه ! ... اون منو نمي خواست ! ... آخرش منو يه کور و کچلي مي گيره ! مي دونم !
سن 21 سالگي: فقط 27-28 سالگي قصد ازدواج دارن ! فقط !
سن 22 سالگي: خوش تيپ باشه ! پولدار باشه ! تحصيلکرده باشه ! قد بلند باشه ! خوش لباس باشه ! ... (آخ که چي نباشه !)
سن 23 سالگي: همه ء خواستگارا رو رد مي کنن !
سن 24 سالگي: زياد مهم نيست که چه ريختيه يا چقدر پول داره! فقط شجاع باشه ! ما رو به اون چيزي که نرسيديم برسونه !
سن 25 سالگي: آه! پس چرا ديگه هيچکي نمياد ؟! ... هر کي مي خواد باشه ، باشه !
سن 26 سالگي: يه نفر مياد ! ... همين خوبه ! ... بــــــــــله !
سن 27 سالگي: آخيـــــــــــش !
سن 28 سالگي: کاش قلم پات مي شکست و خواستگاري من نميومدي !!!

NEGAHEFARDA
09-26-2010, 01:58 AM
خدایاااا ختم بخیررر بفررمااااااا
من موندم : نمی خوام ازروج کنم ........ ها نظرتون چیه ؟:105:

sevenstar
09-26-2010, 01:14 PM
خدایاااا ختم بخیررر بفررمااااااا
من موندم : نمی خوام ازروج کنم ........ ها نظرتون چیه ؟:105:

اییییییی که گفتی یعنی چِچِچِه؟:169:
(نمی خوام ازروج کنم)

NEGAHEFARDA
09-26-2010, 02:17 PM
اییییییی که گفتی یعنی چِچِچِه؟:169:
(نمی خوام ازروج کنم)

همون دیگه .... یه خانمی از مریخ اومده بود :156:: می گفتن با من ازروج می کنی من هم داشتم می گفتن نه که خط تو خط شد : به زمینی میشه ازدواج .. :39:

یه دوست
09-26-2010, 02:20 PM
سلام
یعنی اینکه براش آستین بالا بزنیم دیگه !!!!!!!!!!!!!!:55::55:

یه دوست
09-26-2010, 02:24 PM
همون دیگه .... یه خانمی از مریخ اومده بود :156:: می گفتن با من ازروج می کنی من هم داشتم می گفتن نه که خط تو خط شد : به زمینی میشه ازدواج .. :39:

سلام دوست عزیزم
خوب چرا راه دور میری!!!!!!!!!!!!
از همین جا واست زن میگیریم
کی بهتر از راما جون!!!!!!!!!!!!!!!!:26:
آبتون هم که توی یه جوی میره!!!!!
امیدوارم الانه هم اینجا پیداش بشه:55::55::55:

NEGAHEFARDA
09-26-2010, 05:18 PM
سلام دوست عزیزم

سلام به تو آبجی گلم !

خوب چرا راه دور میری!!!!!!!!!!!! خوب اون واسه خانم : اهای خانم کجا کجا !!! خوب ما همین جایم !!! جای نمیریم که این خانم مریخیه اومده بود می گفت با من دسوت میشی !!!! من هم می گفتم نه !!!! می گفت ببین چه شاخک های نازی داریم : مثل دخترای اینجااا ( منظورش همون موهای گیس شده بود ) ببین چشام از سنگهای کهکاشن راه شیری هست !!!! مثل خورشید زیبا است و چشامم رنگش مثل سیا چاله ها است !!!!
هی دعوامون شد :114: و....... من هم شاخکهاشو کشیدممم :39:

از همین جا واست زن میگیریم هاا ... از کجا !!!! ای شیطون حالا فهمیدم : میخوای از دست ما راهت بشی !!!!!!

کی بهتر از راما جون!!!!!!!!!!!!!!!!:26:
هاااا : یا حضرااات فیل : یا عزارییل جونم !!!!! :79::79::79:
بسم الله الرحمن ....... اشهد ان لا اله ...........
وااا خواهر گلم : چیز دیگه پیدا نمی شد !!!! احه تو نمی گی قلب من ضعیفه !!!! آها راستی من هم به این خوشگلی این .....

http://www.up.pnu-club.com/images/i4tmyq8op49z07ml8s9x.gif

این عکس رو هم واسه آبجیم گذاشتم :
بقیه دخملا نگاه نکنن !!! چشماشون رو درویش کنن .:39:

خوب خوبه که خودش دعوت می کنه ( تو کتاب گینس حالا هرچی نسه ثبت کنید )
از فردا مورخ ( 05.07.89 ) در مسجد باشگاه پیام نور : از شما عزیزان دعوت به عمل میاد تا .......... ناهار وشام و صبحانه : نان داغ : جوجه کباب : نوشابه : و سبزی : همراه با نوازندگی و.... ( آبجی مطلب رو رسوندم :112: ) .
کارت ..... :
بایدی این طوری بشه :
ای کارد پنیر : اب آتیش : سنگ و شیشه : همگی خل بودید !!!! ما هم دوتا را ببینید ... جان و زندگانی : مرگ وتابوت !!!! چه طور ... :281:

آبتون هم که توی یه جوی میره!!!!! بله بله : مگه که هر دوتامون : پت و مت بشیم !!!!!!:55:

امیدوارم الانه هم اینجا پیداش بشه:55::55::55:وااا نه بابا : از جونمون مگه سیر شدیم : اژدوهای هفت سر : ناخن این آتیش پاره نمیشه : من که رستم بودم این همه دوم اوردم !!!!
خوب حالا بگو : من کجا قایم بشم : ها !!!!! :172:
اگر بار گرانننننن بودیمممم و رفتیممممم :168: :168::168: :168:
اگر ما مهربانننن بودیم و رفتیممممممممممم
اگر نگاه دیروز و امروز .. فردا بودیم و رفتیم بودیم ورفتیم

http://www.up.pnu-club.com/images/fd3wwxqtv013tnriw8.gif

خداا من بنده بدی بودمممم....خداا من پسر خوبی بودم .........

آبجی تو میدونی الان چرا بعضییی هاااا این شکلین ... ؟؟؟؟؟:

http://www.up.pnu-club.com/images/jd2thjxiigtgwls3zsx.jpg

sevenstar
09-26-2010, 05:40 PM

نگاه فردا
زبون خودت الان مریخیه ها ااا (ازروج) :169:

یه دوست
09-26-2010, 11:38 PM
سلام به تو آبجی گلم !
سلام داداش دوست داشتنی ام
خوب اون واسه خانم : اهای خانم کجا کجا !!! خوب ما همین جایم !!! جای نمیریم ......
خوب منم گفتم یه موقع داداش ما رو گول نزنن و ازمون بگیرنش و ببرن
هی دعوامون شد :114: و....... من هم شاخکهاشو کشیدممم :39:
تا باشه از این دعواها ............:55:
هاا ... از کجا !!!! ای شیطون حالا فهمیدم : میخوای از دست ما راهت بشی !!!!!!
نه این چه حرفیه !تازه میخوایم به این بهونه بیشتر مزاحمت بشیم و با دوستان بیایم مهمونی خونتون ، ایشالا:281:
هاااا : یا حضرااات فیل : یا عزارییل جونم !!!!! :79::79::79:
بسم الله الرحمن ....... اشهد ان لا اله ...........
وااا خواهر گلم : چیز دیگه پیدا نمی شد !!!! احه تو نمی گی قلب من ضعیفه !!!! آها راستی من هم به این خوشگلی این .....
دور از جونت ، دیگه اینجوریام نیس داری ناز میکنی یا از زیر زن گرفتن در میری:169:

http://www.up.pnu-club.com/images/i4tmyq8op49z07ml8s9x.gif

این عکس رو هم واسه آبجیم گذاشتم :

بقیه دخملا نگاه نکنن !!! چشماشون رو درویش کنن .:39:
نیازی به عکس نبود همینجوری هم شاخ شمشادی ( خدا حفظت کنه):79:
وااا نه بابا : از جونمون مگه سیر شدیم : اژدوهای هفت سر : ناخن این آتیش پاره نمیشه : من که رستم بودم این همه دوم اوردم !!!!
مگه اینو نشنیدی که میگن :
اگر با ما نبودش هیچ میلی چرا جام مرا بشکست لیلی!!!!!
خوب حالا بگو : من کجا قایم بشم : ها !!!!! :172:
خوشم میاد شیطنتاتو میکنی بعد میای شیرین زبونی هم میکنی که آدم دلش نیاد دعوات کنه:55:
اگر بار گرانننننن بودیمممم و رفتیممممم :168: :168::168: :168:
اگر ما مهربانننن بودیم و رفتیممممممممممم
اگر نگاه دیروز و امروز .. فردا بودیم و رفتیم بودیم ورفتیم
این دیگه بی انصافیه،
کی دلش میاد بلایی سر داداش گل من بیاره؟!!!!!!!:167:

از خدا میخوام که همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه و غم و غصه ازت دور :79::156::72::72::72::72::72::72::72: