توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فقط واسه دخترا
R@ha 69
09-21-2010, 03:58 PM
سلام دخترا :172:
میخواستم بهتون بگم اینجا به هرکسی اعتماد نکنین...
این پسرا یه آدمایین!!!!!حیف اینجا جاش نیس بگم.
اما از من نصیحت:به هیچ پسری اعتماد نکنین....به هیچ کدومشون.....:59:
(البته هرچند میدونم اینقدر دخترا خوب و باهوش هستن که نیازی به توضیح نبود:39:)
NEGAHEFARDA
09-21-2010, 11:20 PM
سلام .... هزار بار گفتن در گوشی حرف نزنید !!!! درست نیست گوش به حرف نمی دید که ؟
سلام دخترا :172:
میخواستم بهتون بگم اینجا به هرکسی اعتماد نکنین...
منظور شما از اینجاااااااا کجا است ؟؟؟؟؟؟؟ منظورتون این سایته ؟؟؟؟
این پسرا یه آدمایین!!!!!حیف اینجا جاش نیس بگم. دور از جون میشه بفرمایییدد پسراااااااا چه ادمایین ؟ مگه چشونه ؟
عجباااااااااا دیگ به دیگ میگه روت سیاه !!!! ( تو خانه اتان نشستی اینا رو می بافی تحویلامان میدی) ؟؟؟؟
اما از من نصیحت:به هیچ پسری اعتماد نکنین....به هیچ کدومشون.....:59: اگه می خواستم بیشتر بحث می کردم !!!! راست راست داری راه میری اظهار نظرهای می کنی که .......
(البته هرچند میدونم اینقدر دخترا خوب و باهوش هستن که نیازی به توضیح نبود:39:)
هدف فقط فک زدن دخترانه بود !!! به قول خودتان : اهییییییییی ..... هییییننن ولیییییی اینجاااا که ناهار خوران نبود ( رمز ) که همه شیر تو شیر بشن !!!!! زیاد رفتی اونجا ؟ هااااا
حالا به قول داش لوتی ها حالتان روا گرفتم )
حرفهایتون در حد یه امضا می توسنت باشه نه تاپیک !......
بشین خانه اتان : درست روا بخوان : این همه هم فلسفه نچین ::: تحویل مردم نده !!!!
اینجا از اون پسرای که شما دیدید و یا شنیدید ویا احتمالا برخورد داشته اید نداشته و نداشته ایم و نخواهیم داشت !!!!
واگر فکر می کنید کسی در حال سو استفاده است گزارش بدید تا حسابی حالش رو سر جاش بیارید !!!!!!
یا علی .
R@ha 69
09-21-2010, 11:41 PM
من گفتم فقط واسه دخترااااااا؟:112:
من نمیدونم چرا پسرا میان مطالبی رو که مربوط به دختراس میخونن؟!!!!والا....
:107: