PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهره‌‌برداری از موتور جست‌وجوی یاحق تا پایان سال ۱۳۹۰



Y@SiN
09-17-2010, 05:25 PM
مدیرکل دفتر تحقیق و توسعه شرکت فناوری اطلاعات ایران گفت: خرید تجهیزات و نرم‌افزارهای موتور جست‌وجوگر ملی «یا حق» از طریق مناقصه به بخش خصوصی واگذار می‌شود.
http://pnu-club.com/imported/2010/09/1130.jpg (http://www.barsam.ir/)مدیرکل دفتر تحقیق و توسعه شرکت فناوری اطلاعات ایران گفت: خرید تجهیزات و نرم‌افزارهای موتور جست‌وجوگر ملی «یا حق» از طریق مناقصه به بخش خصوصی واگذار می‌شود.
هادی ملکی‌پرست در گفت‌وگو با ایرنا افزود: مقدمات برگزاری مناقصه فراهم شده و تمام اسناد آن آماده است و فراخوان مناقصه طی ۲ تا سه هفته آینده اعلام خواهد ‌شد. وی اظهار داشت: ایجاد موتور جست‌وجوگر ملی در لایحه برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور پیش‌بینی شده است که بخشی از عملیات ایجاد این موتور جست‌وجوگر که از سوی وزیر ارتباطات نام «یا حق» برای آن پیشنهاد شده امسال انجام می‌شود و امیدواریم از این موتور جست‌وجوگر آغاز شود.
وی افزود: تمام اعتبار این پروژه از محل بودجه‌های دولتی تامین می‌شود، ولی در زمان حاضر میزان این اعتبارات را نمی‌توانیم اعلام کنیم. ملکی‌پرست با اشاره به اجرای این پروژه توسط شرکت فناوری اطلاعات ایران گفت: دولت در اجرای این پروژه به‌دنبال کسب سود نیست و با انگیزه ارائه خدمات و اطلاعات دقیق تر و سریع‌تر به مردم اجرای این پروژه را آغاز کرده است.
مدیرکل دفتر تحقیق و توسعه شرکت فناوری اطلاعات ایران در مورد غربال اطلاعات توسط موتور جست‌وجوگر ملی و ایجاد محدودیت در دسترسی به اطلاعات به واسطه استفاده از این موتور گفت: دستوری در مورد ممنوعیت استفاده از موتورهای جست‌وجوگر خارجی صادر نشده است و کاربران مختار هستند از موتور ملی یا موتورهای خارجی استفاده کنند.

yashar
09-18-2010, 12:53 PM
:55: ههه هه جک سالمون هم در اومد . هر سال یه بامبولی در میارن . یه بار لینوکس ملی یه بار دیتا سنتر ملی این بار هم جستجوگر ملی