PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تلویزیون‌های سه‌بعدی هنوز طرفدار پیدا نکرده است



Y@SiN
09-17-2010, 05:22 PM
نتایج یک پژوهش در انگلیس نشان می‌دهد که تنها 2درصد از مردم بریتانیا تمایل دارند تلویزیون‌های 3‌بعدی در سال آینده تهیه کنند.
http://pnu-club.com/imported/2010/09/1121.jpg (http://www.barsam.ir/)نتایج یک پژوهش در انگلیس نشان می‌دهد که تنها ۲درصد از مردم بریتانیا تمایل دارند تلویزیون‌های ۳‌بعدی در سال آینده تهیه کنند و این تلویزیون ها هنوز طرفدار و خریداران قرص و محکم پیدا نکرده است.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از کلیک (http://www.jamejamonline.ir/paperctgs.aspx?SID=251)، از ۴۱۹۹ نفر نظرسنجی شد و تنها ۸۹ نفر آنها تمایل به خرید تلویزیون ۳بعدی داشتند.
این افراد نیز بیشتر بین ۲۵ تا ۳۴سال سن داشتند. همان‌طور که کلیک در ستون خود نوشته، این نتایج تنها به تلویزیون‌های ۳‌بعدی محدود نمی‌شود و مصرف‌‌کنندگان به‌دنبال تلویزیون‌های متصل به اینترنت و ضبط‌‌کننده‌های دیجیتال هم نیستند.