مژگان
09-16-2010, 12:58 PM
لوبیا مانند گیاهان هم خانواده خود وسیله درمانی موثری برای دستگاه قلبی- عروقی است.
زمانی که لوبیای خشک پس از پخته شدن خورده میشود تمام قسمتهای آن جذب بدن نمیشود و قسمت جذب نشده در داخل روده بزرگ باقی میماند. دکتر مجید محسنی، گفت: باکتریهای درون روده به همراه این مواد جذب نشده لوبیا مقداری مواد شیمیایی مخصوص تولید میکنند که جذب بدن شده و باعث کاهش کلسترول خون از نوع ldl میشود، به همین دلیل لوبیا برای قلب مفید است.
وی تصریح کرد: به علت فعل و انفعالاتی که به صورت تخمیر در روده انجام میشود مقدار زیادی عوامل کنترل کننده سرطان تولید میشود.
همچنین مصرف آن میزان فشار خون را به میزان 5 تا 6 درصد کاهش میدهد.
زمانی که لوبیای خشک پس از پخته شدن خورده میشود تمام قسمتهای آن جذب بدن نمیشود و قسمت جذب نشده در داخل روده بزرگ باقی میماند. دکتر مجید محسنی، گفت: باکتریهای درون روده به همراه این مواد جذب نشده لوبیا مقداری مواد شیمیایی مخصوص تولید میکنند که جذب بدن شده و باعث کاهش کلسترول خون از نوع ldl میشود، به همین دلیل لوبیا برای قلب مفید است.
وی تصریح کرد: به علت فعل و انفعالاتی که به صورت تخمیر در روده انجام میشود مقدار زیادی عوامل کنترل کننده سرطان تولید میشود.
همچنین مصرف آن میزان فشار خون را به میزان 5 تا 6 درصد کاهش میدهد.