مژگان
09-15-2010, 10:16 AM
مصرف نعناع برای هضم غذا و رفع سنگینی معده مفید است .
یك متخصص تغذیه گفت: نعناع برای هضم و سنگینی معده میتواند مفید باشد و به دلیل داشتن ویتامین b1 ،b2، b3 و فولات اشتها آور است.
مریم مراداف افزود: نعناع مقوی معده، ضد اسپاسم و گرفتگی عضلات، ضد نفخ، تقویت كننده معده و بدن است.
وی گفت: نعناع برای هضم و سنگینی معده میتواند، مفید باشد و به دلیل داشتن ویتامین b1 ،b2، b3 اشتها آور و سرشار از فولات است.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: فولات موجود در نعناع برای كسانی كه فقر آهن دارند، میتواند مفید باشد. نعناع دارای پتاسیم است و برای افراد فشار خونی مفید است.
مراداف گفت: نعناع دارای اسانس منتول است كه تسكین دهنده و برای دردهای موضعی مفید و ضدعفونی كننده است. از نعناع اسانس، روغن گرفته میشود. اسانس نعناع دارای خواص ضد درد، ضد میكروب، ضد اسپاسم، ضد احتقان بینی و محرك هضم غذا است.
وی افزود: نعناع ویتامین a بالایی دارد و در كنار ویتامین c میتواند آنتیاكسیدان قوی در برابر رادیكالهای آزاد باشد. جویدن نعناع موجب خوشبویی دهان میشود.
یك متخصص تغذیه گفت: نعناع برای هضم و سنگینی معده میتواند مفید باشد و به دلیل داشتن ویتامین b1 ،b2، b3 و فولات اشتها آور است.
مریم مراداف افزود: نعناع مقوی معده، ضد اسپاسم و گرفتگی عضلات، ضد نفخ، تقویت كننده معده و بدن است.
وی گفت: نعناع برای هضم و سنگینی معده میتواند، مفید باشد و به دلیل داشتن ویتامین b1 ،b2، b3 اشتها آور و سرشار از فولات است.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: فولات موجود در نعناع برای كسانی كه فقر آهن دارند، میتواند مفید باشد. نعناع دارای پتاسیم است و برای افراد فشار خونی مفید است.
مراداف گفت: نعناع دارای اسانس منتول است كه تسكین دهنده و برای دردهای موضعی مفید و ضدعفونی كننده است. از نعناع اسانس، روغن گرفته میشود. اسانس نعناع دارای خواص ضد درد، ضد میكروب، ضد اسپاسم، ضد احتقان بینی و محرك هضم غذا است.
وی افزود: نعناع ویتامین a بالایی دارد و در كنار ویتامین c میتواند آنتیاكسیدان قوی در برابر رادیكالهای آزاد باشد. جویدن نعناع موجب خوشبویی دهان میشود.