مژگان
09-14-2010, 03:31 PM
دانشمندان هشدار دادند: مصرف زیاد انگور و چای سبز میتواند سبب بروز فقر آهن شود.
پژوهشگران علوم تغذیهای در دانشگاه پتاستیت به تازگی دریافتهاند که مصرف پلی فنولهای خاص، به عنوان مواد موجود در بسیاری از میوهها و سبزیها، میزان جذب آهن را در بدن پایین میآورد و در نتیجه خطر بروز فقر آهن را تشدید میکند.
اوخی هان استادیار علوم تغذیهای در این دانشگاه میگوید: پلی فنولها بعنوان موادی شناخته شدهاند که اثرات مفید بسیاری روی سلامت انسان دارند مثلا از بروز انواع مختلف سرطانها جلوگیری میکنند، متابولیسم استخوانها را تقویت کرده، تراکم املاح استخوانی را بهبود میبخشند و همچنین خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهند.
اما تاکنون بسیاری از افراد هرگز این تصور را نکردهاند که آیا پلی فنولها روی جذب تغذیهای میتواند تاثیری داشته باشد.
به نقل از هلت دی نیوز، این محققان روی اثر مصرف عصاره دانه انگور و مادهای موجود در چای سبز مطالعه کرده و به این نتایج دست یافتهاند.
پژوهشگران علوم تغذیهای در دانشگاه پتاستیت به تازگی دریافتهاند که مصرف پلی فنولهای خاص، به عنوان مواد موجود در بسیاری از میوهها و سبزیها، میزان جذب آهن را در بدن پایین میآورد و در نتیجه خطر بروز فقر آهن را تشدید میکند.
اوخی هان استادیار علوم تغذیهای در این دانشگاه میگوید: پلی فنولها بعنوان موادی شناخته شدهاند که اثرات مفید بسیاری روی سلامت انسان دارند مثلا از بروز انواع مختلف سرطانها جلوگیری میکنند، متابولیسم استخوانها را تقویت کرده، تراکم املاح استخوانی را بهبود میبخشند و همچنین خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهند.
اما تاکنون بسیاری از افراد هرگز این تصور را نکردهاند که آیا پلی فنولها روی جذب تغذیهای میتواند تاثیری داشته باشد.
به نقل از هلت دی نیوز، این محققان روی اثر مصرف عصاره دانه انگور و مادهای موجود در چای سبز مطالعه کرده و به این نتایج دست یافتهاند.