Borna66
09-11-2010, 11:24 PM
اولین سوالی که بعد از شنیدن شغل یا ماهیت طرف می پرسن:
کارمند بانک:می تونی یه وام واسه ما جور کنی؟
مهندس کامپیوتر:من کامپیوترم ویروسی شده میتونی ویندوزم رو عوض کنی؟
پزشک عمومی:میتونی برای چهارشنبه که بچهام نرفته مدرسه یه گواهی بنویسی؟
دندونپزشک:بیا این دندون عقل من رو نگاه کن ببین سیاه شده باید بکشمش یا پرش کنم؟
تعمیرکار ماشین(مکانیک) :این ماشین من نمیدونم چرا هی صدای اضافی میده، میتونی بیای یه نیگا بهش بندازی؟!
بازیگر:واسه کسایی که میخوان بازیگر بشن چه نصیحتی دارید؟
مدیر یه جایی:میشه واسه این بهرام ما یه کار جور کنی؟
موبایل فروش:آقا این گوشی ۳۳۱۰ مارو میشه با یهn۹۵عوض کنی؟!
معلم:این حسن ما یه خورده تو ریاضیاش بازیگوشی میکنه میشه این پنجشنبهی قبل از امتحان ریاضیاش شام تشریف بیارین خونه ما سر راه این اتحادارو هم یه بار براش بگین؟!
نماینده مجلس:این شهرام ما خیلی پسر گلیه میخواد زن بگیره میشه کمک کنید معافی این بچهرو بگیریم؟
کارمند سازمان سنجش:سؤالای کنکور سال بعد رو نداری؟
نویسنده:یه روز بیا سر فرصت قصه زندگیمو برات تعریف کنم کتابش کنی!
معمار:این خونه مون باید کفش سرامیک شه و آشپزخونهاش اُپن، فکر میکنی چند روزه تموم میکنی؟
طلا فروش:الان اوضاع سکه چجوریاس؟
اقتصاددان:بالاخره این بنزین رو میخوان چیکار کنن؟ یه سوال دیگه: میدونی اصلاً درآمد نفتی ایران چقده؟
وکیل:من اگه بخوام حضانت بچهام رو بگیرم چیکار باید بکنم؟
روانشناس:من الان یه چند وقتیه بچهام شبا جاشو خیس میکنه، روزا هم بینبشفعاله، شوهرم هم شیش ماهه خونه نیومده، این اواخر همه موهاشو کنده بود، خودمم فکر کنم افسردگی گرفتم، میخوام طلاق بگیرم، بعدشم خودکشی،سم هم تهیه کردم!!!!حالا چیکار میتونی برام بکنی؟
تایپیست:یه پایان نامه دارم ۹۵۸ صفحه اصلاً وقت ندارم تایپش کنم، میتونی فوری تایپش کنی؟
مدیر باشگاه:36:: من خیلی دوست دارم اینجا فعالیت کنم . چیجوری میتونم مدیر بشم؟
مخابراتی: آقا من یه خط تلفن تو مرکز....میخوام میتونی برام خارج از نوبت جورش کنی؟
یه گوشی تلفن پاناسونیک داشتم خیلی خوب کار میکرد الان نمیدونم واسه چی کار نمیکنه , میتونی تعمیرش کنی؟
آدم سیاسی: چه خبر؟ بنظرت اینا کی میرن؟
ساندیس خور : هیس ...چیزی نگین این یارو ازوناست
طرفدار دکی : ببینم تو جدی فکر میکنی دکی کارش درسته یا فقط واسه منافعت داری طرفداریشو میکنی؟
طرفدار سبزها: تظاهرات بعدی کی قراره برگزار بشه؟
وکیل دادگستری و قاضی: آقا یه سند زمین دارم مال زمان کندس پادشاه, مال پدربزرگ پدربرگم بوده, میتونی یه جوری زندش کنی؟
کارمند ایران خودرو: این تولیداتتون کدومش بهتره؟ پژو بهتره یا سمند؟ میتونی یه ماشین خارج از نوبت قسطی با تخفیف از شرکتتون واسم بگیری؟
کارمند بانک:می تونی یه وام واسه ما جور کنی؟
مهندس کامپیوتر:من کامپیوترم ویروسی شده میتونی ویندوزم رو عوض کنی؟
پزشک عمومی:میتونی برای چهارشنبه که بچهام نرفته مدرسه یه گواهی بنویسی؟
دندونپزشک:بیا این دندون عقل من رو نگاه کن ببین سیاه شده باید بکشمش یا پرش کنم؟
تعمیرکار ماشین(مکانیک) :این ماشین من نمیدونم چرا هی صدای اضافی میده، میتونی بیای یه نیگا بهش بندازی؟!
بازیگر:واسه کسایی که میخوان بازیگر بشن چه نصیحتی دارید؟
مدیر یه جایی:میشه واسه این بهرام ما یه کار جور کنی؟
موبایل فروش:آقا این گوشی ۳۳۱۰ مارو میشه با یهn۹۵عوض کنی؟!
معلم:این حسن ما یه خورده تو ریاضیاش بازیگوشی میکنه میشه این پنجشنبهی قبل از امتحان ریاضیاش شام تشریف بیارین خونه ما سر راه این اتحادارو هم یه بار براش بگین؟!
نماینده مجلس:این شهرام ما خیلی پسر گلیه میخواد زن بگیره میشه کمک کنید معافی این بچهرو بگیریم؟
کارمند سازمان سنجش:سؤالای کنکور سال بعد رو نداری؟
نویسنده:یه روز بیا سر فرصت قصه زندگیمو برات تعریف کنم کتابش کنی!
معمار:این خونه مون باید کفش سرامیک شه و آشپزخونهاش اُپن، فکر میکنی چند روزه تموم میکنی؟
طلا فروش:الان اوضاع سکه چجوریاس؟
اقتصاددان:بالاخره این بنزین رو میخوان چیکار کنن؟ یه سوال دیگه: میدونی اصلاً درآمد نفتی ایران چقده؟
وکیل:من اگه بخوام حضانت بچهام رو بگیرم چیکار باید بکنم؟
روانشناس:من الان یه چند وقتیه بچهام شبا جاشو خیس میکنه، روزا هم بینبشفعاله، شوهرم هم شیش ماهه خونه نیومده، این اواخر همه موهاشو کنده بود، خودمم فکر کنم افسردگی گرفتم، میخوام طلاق بگیرم، بعدشم خودکشی،سم هم تهیه کردم!!!!حالا چیکار میتونی برام بکنی؟
تایپیست:یه پایان نامه دارم ۹۵۸ صفحه اصلاً وقت ندارم تایپش کنم، میتونی فوری تایپش کنی؟
مدیر باشگاه:36:: من خیلی دوست دارم اینجا فعالیت کنم . چیجوری میتونم مدیر بشم؟
مخابراتی: آقا من یه خط تلفن تو مرکز....میخوام میتونی برام خارج از نوبت جورش کنی؟
یه گوشی تلفن پاناسونیک داشتم خیلی خوب کار میکرد الان نمیدونم واسه چی کار نمیکنه , میتونی تعمیرش کنی؟
آدم سیاسی: چه خبر؟ بنظرت اینا کی میرن؟
ساندیس خور : هیس ...چیزی نگین این یارو ازوناست
طرفدار دکی : ببینم تو جدی فکر میکنی دکی کارش درسته یا فقط واسه منافعت داری طرفداریشو میکنی؟
طرفدار سبزها: تظاهرات بعدی کی قراره برگزار بشه؟
وکیل دادگستری و قاضی: آقا یه سند زمین دارم مال زمان کندس پادشاه, مال پدربزرگ پدربرگم بوده, میتونی یه جوری زندش کنی؟
کارمند ایران خودرو: این تولیداتتون کدومش بهتره؟ پژو بهتره یا سمند؟ میتونی یه ماشین خارج از نوبت قسطی با تخفیف از شرکتتون واسم بگیری؟