ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 11 تا از بهترین غذاهایی که شما کم می خورید!



مژگان
09-08-2010, 04:14 PM
قای جانی بودن Jonny Bowden - متخصص تغذیه - چندین لیست از مواد غذایی مفید را که مردم باید بخورند، اما کم می خورند، تهیه کرده است.
دکتر Bowden نویسنده ی کتاب «150 تا از سالم ترین غذاهای روی کره زمین» ، لیستی از غذاهای مورد علاقه را که قابل دسترسی هستند و می شود آنها را در سبد غذایی خانواده جای داد، تهیه کرده است که 11 تای آنها را در زیر ذکر می کنیم:
http://pnu-club.com/imported/2010/09/649.jpg

چغندر:


دکتر Bowden می گوید: چغندر (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/vegetables/2008/2/11/61094.html)منبع غنی فولات (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrients/vitamins/2007/12/4/55011.html) (اسید فولیک) است. همچنین رنگدانه های قرمزش (فلاوونوئیدها)، قدرت آنتی اکسیدانی (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrition_news/healthy_nutrition/2008/4/24/65464.html) دارند و می توانند با سرطان بجنگند.
چطور آن را بخوریم؟ تازه، خام و رنده شده به صورت سالاد. عمل پختن، قدرت آنتی اکسیدانی آن را کاهش می دهد.
http://pnu-club.com/imported/2010/09/650.jpg


کلم:


کلم (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/vegetables/2009/3/7/87094.html)مملو از مواد آنتی اکسیدانی (http://pnu-club.com/nutrition_health/dites/disease_dites/cancer/2003/9/4/3386.html) مانند سولفورافان است که سطح آنزیم های بدن را برای جنگ با سرطان (http://pnu-club.com/index.aspx?pid=67944) بالا می برد.
چطور خورده شود؟ خرد شده در سالاد و در ساندویچ ها

http://pnu-club.com/imported/2010/09/651.jpg


ریواس:


ریواس (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/vegetables/2005/4/16/11117.html)سرشار از کاروتینوئیدهایی است که در برابر پیرچشمی (http://pnu-club.com/Nutrition_Health/diseases/eyes/2008/12/18/81133.html) از ما محافظت می کند.
چطور خورده شود؟ ریز شده و کمی تفت داده شده با روغن زیتون (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrients/fats/2007/11/15/53607.html).

http://pnu-club.com/imported/2010/09/652.jpg

دارچین:


دارچین (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/spices/2008/10/7/76048.html) در کنترل قند (http://pnu-club.com/nutrition_health/dites/disease_dites/diabetes/2005/8/30/12895.html) و کلسترول خون (http://pnu-club.com/nutrition_health/dites/disease_dites/heart/2009/1/29/84464.html)نقش دارد.
چطور خورده شود؟ پودر آن را روی قهوه (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/drinks/2008/7/14/70279.html)یا حلیم (http://pnu-club.com/nutrition_health/cooking_foods/foods/soups/2004/4/17/6172.html) یا غذاهایی مانند خورش قیمه (http://pnu-club.com/nutrition_health/cooking_foods/foods/stews/2005/8/22/12778.html) یا لوبیا پلو (http://pnu-club.com/nutrition_health/cooking_foods/foods/polo/2005/8/29/12875.html)بپاشید.
همچنین می توانید موقع دم کردن چای (http://pnu-club.com/Nutrition_Health/%28Foods%29/drinks/2009/3/3/86930.html)، کمی چوب دارچین خرد شده به آن اضافه کنید.
http://pnu-club.com/imported/2010/09/653.jpg



آب انار:


آب انار (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/fruits/winter_fruits/2008/10/19/76834.html) ، فشار خون (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/vegetables/2008/2/11/61094.html) را پایین می آورد و مملو از آنتی اکسیدان است.
چطور خورده شود؟ فقط آن را خالی بنوشید.

http://pnu-club.com/imported/2010/09/654.jpg



آلوی خشک:


آلوی خشک (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/fruits/summer_fruits/2005/7/12/12100.html) یا گوجه برقانی، سرشار از آنتی اکسیدان است.
چطور خورده شود؟ خشک شده (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/nuts_seeds/2009/1/24/83894.html) و پخته شده با غذاها.

http://pnu-club.com/imported/2010/09/655.jpg


تخمه کدو تنبل:


مغذی ترین قسمت کدو تنبل، مغز تخمه های آن است. این مغزها غنی از منیزیم (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrients/minerals/2003/5/7/2137.html) هستند که باعث کاهش خطر مرگ زودرس می شوند.
چطور خورده شوند؟ بو داده به صورت یک میان وعده، یا با سالاد


http://pnu-club.com/imported/2010/09/656.jpg
ماهی ساردین :


دکتر Bowden آنها را «غذای مفید درون قوطی کنسرو» می نامد.
آنها حاوی امگا 3 (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/meats/2008/10/6/75881.html)بالایی هستند و تقریبا هیچ جیوه ای (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/meats/2009/1/1/82363.html) ندارند و غنی از کلسیم (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrients/minerals/2007/11/29/54730.html) هستند. همچنین دارای آهن (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrients/minerals/2008/9/14/74436.html)، منیزیم، فسفر (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrients/minerals/2003/3/26/1847.html)، پتاسیم (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrients/minerals/2004/5/4/6416.html) ، روی (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrients/minerals/2005/5/1/11294.html) ، مس (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrients/minerals/2008/7/16/70489.html) و منگنز هستند. به علاوه دارای تمام انواع ویتامین های گروه B هستند.
چطور خورده شود؟ بسته های ساردین که داخل روغن زیتون یا روغن خود ساردین است را انتخاب کنید. به تنهایی یا مخلوط با سالاد و برشته شده میل کنید.
http://pnu-club.com/imported/2010/09/657.jpg

زردچوبه:


زردچوبه (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/spices/2007/11/3/52804.html) ستاره ی ادویه هاست و خاصیت ضدالتهابی (http://pnu-club.com/nutrition_health/dites/disease_dites/joints_bones/2003/7/28/2934.html) و ضد سرطانی (http://pnu-club.com/nutrition_health/dites/disease_dites/cancer/2006/12/28/31032.html) دارد.
چطور خورده شود؟ در تهیه انواع غذاها


http://pnu-club.com/imported/2010/09/658.jpg


زغال اخته:


زغال اخته (http://pnu-club.com/Nutrition_Health/%28Foods%29/fruits/summer_fruits/2005/8/27/12843.html)باعث تقویت و بهبود عملکرد حافظه (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrition_news/healthy_nutrition/2004/10/14/8810.html) می شود.
چطور خورده شود؟ به تنهایی.


http://pnu-club.com/imported/2010/09/659.jpg
کدو حلوایی:


کدو حلوایی (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/vegetables/2004/12/19/9733.html) دارای کالری کم و فیبر (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrients/fibers/2008/10/26/77246.html) زیاد است، به همین دلیل شما را با کالری خیلی پایین، سیر می کند.
همچنین منبع غنی بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A (http://pnu-club.com/nutrition_health/nutrients/vitamins/2002/11/5/688.html)می شود.
چطور خورده شود؟ به تنهایی یا با کمی شکر آن را آب پز کنید. کدو حلوایی آب پز را می توانید به تنهایی بخورید یا آن را له کنید و با ماست (http://pnu-club.com/nutrition_health/%28foods%29/dairy_products/2008/9/24/75229.html) مخلوط کنید (بورانی کدو حلوایی).

دکتر Bowden می گوید: در خانه ی خود من تنها دو تا از این اقلام را دارم.
شما چطور؟ آیا هیچکدام از این مواد غذایی را در خانه و یا در لیست خریدتان دارید؟