آبجی
09-08-2010, 01:28 PM
http://pnu-club.com/imported/2010/09/619.jpg
متخصصان تغذیه برای استفاده كامل از فواید خرما توصیه می كنند كه از خوردن خرماهایی كه به آنها مواد دیگری از جمله شكلات اضافه شده است پرهیز شود.
پژوهش های جدید فواید قرار دادن خرما در برنامه غذایی روزانه را تایید می كنند.
اصولا مصرف یك رژیم غذایی مناسب كه شامل انواع میوه و سبزی باشد، به عنوان راهی برای كاهش خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر سرطان شناخته شده و مصرف خرما، روش شناخته شده ای برای درمان سرطان و سایر بیماری های عفونی است.
خرما می تواند با مهار رادیكال های آزاد، از تخریب مولكولی ناشی از این رادیكال ها جلوگیری كند.
به نظر می رسد علت ابتلای بسیار كم ساكنان شبه جزیره عربستان در زمان های قبل به بیماری هایی نظیر تصلب شرائین، مرض قند و سرطان كه تصور می شود ناشی از رادیكال های آزاد هستند، مصرف فراوان خرما باشد.
تركیبات موجود در خرما، قادر به نابودی كامل رادیكال های سوپراكسیدانت هستند.
این عناصر كه اصلی ترین رادیكال های آزاد در بیشتر سیستم های زیستی به شمار می روند، می توانند در بدن به گونه های فعالی، نظیر رادیكال هیدروكسیل، پروكسیل و الكوكسیل تبدیل شوند.
شیره خرما حتی رادیكال های هیدروكسیل را نیز نابود می كند.
منبع : جام جم انلاین
متخصصان تغذیه برای استفاده كامل از فواید خرما توصیه می كنند كه از خوردن خرماهایی كه به آنها مواد دیگری از جمله شكلات اضافه شده است پرهیز شود.
پژوهش های جدید فواید قرار دادن خرما در برنامه غذایی روزانه را تایید می كنند.
اصولا مصرف یك رژیم غذایی مناسب كه شامل انواع میوه و سبزی باشد، به عنوان راهی برای كاهش خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر سرطان شناخته شده و مصرف خرما، روش شناخته شده ای برای درمان سرطان و سایر بیماری های عفونی است.
خرما می تواند با مهار رادیكال های آزاد، از تخریب مولكولی ناشی از این رادیكال ها جلوگیری كند.
به نظر می رسد علت ابتلای بسیار كم ساكنان شبه جزیره عربستان در زمان های قبل به بیماری هایی نظیر تصلب شرائین، مرض قند و سرطان كه تصور می شود ناشی از رادیكال های آزاد هستند، مصرف فراوان خرما باشد.
تركیبات موجود در خرما، قادر به نابودی كامل رادیكال های سوپراكسیدانت هستند.
این عناصر كه اصلی ترین رادیكال های آزاد در بیشتر سیستم های زیستی به شمار می روند، می توانند در بدن به گونه های فعالی، نظیر رادیكال هیدروكسیل، پروكسیل و الكوكسیل تبدیل شوند.
شیره خرما حتی رادیكال های هیدروكسیل را نیز نابود می كند.
منبع : جام جم انلاین