PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جستجوي اسناد در جيميل امكان‌پذير شد



TAHA
09-02-2010, 11:53 PM
جستجوي اسناد در جيميل امكان‌پذير شد



خبرگزاري فارس: گوگل قابليتي را به جيميل افزوده تا يافتن اطلاعات مورد نظر كاربران را براي آنها ساده‌تر كند.


http://pnu-club.com/imported/2010/01/330.jpg

به گزارش فارس به نقل از تك وب، Apps Search نام اين سرويس جستجوي جديد است كه نسخه آزمايشي آن فعلاً عرضه شده و كاربران مي‌توانند به طور مستقيم از درون محيط جيميل به جستجوي وب سايت ها يا اسناد مورد نظرشان بپردازند.
برام مولنار، مهندس نرم افزار در گوگل در اين مورد مي گويد: اين برنامه نرم افزاري به علاقه‌مندان كمك مي كند با سهولت و راحتي بيشتري به دنبال اسناد مورد نظرشان بگردند. اين سرويس حتي بخش اسناد گوگل را هم جستجو مي كند و از بخش ضمائم ايميل، فايل هاي پاورپوينت هم براي افزايش غناي كار خود استفاده مي كند.
با پايان مراحل آزمايشي اين برنامه دكمه Search Mail جاي خود را به دكمه Search Mail and Docs خواهد داد. در صورت انجام جستجو بدين شكل دو بخش جستجوي اسناد و ايميل از هم مجزا خواهند شد و به طور متمايز نمايش داده خواهند شد.
هنوز مشخص نيست اين سرويس چه زماني به طور دائم فعال خواهد شد.