NEGAHEFARDA
09-02-2010, 05:52 PM
هوالعالم.
دوستان عزیز : این ضمیه دانلودی:حل المسائل ریاضی عمومی (١) هست .
بساری از دوستان سر کلاس میرن و یا خودشون ریاضی رو می خونن و برای تست کردن آموختههاشون سری به مسئله ها میزنن : حالا برای درستی حل باید یا تک تک هل کنند و یا یه کتاب خریداری کنند !!! که این نیاز برای عزیزان بر طرف شد.
من این حل المسائل رو با کتاب ریاضی عمومی 1 کد 1194 نوشته ابراهیم احمد پور آنه گلدی مهمیانی تطبیق دادم و ادرس دهی حل ها با سوال های کتاب برابر بود .
ازا ون جای که این کتاب رو همه بچههای فنی ومهندسی رایانه و it باید پاس کنند - و از اونجای که رشته های ریاضی جای رو به تشخصیم نیومد که که ایم کتاب فقط مختص اونجا باشه : براین شدم که این مجموعه رو در همین قسمت قرار بدم .
چنان چه مدیران به صلاح دید خودشون جای دقیق رو مد نظر داشتن قرار بدنش .
محتویات این مجموعه شامل حل المسائل فصل های زیر می باشد .
فصل اول
تابع
فصل دوم
حد و پیوستگی
فصل سوم
مشتق
فصل چهارم
كاربرد مشتق
فصل پنجم
ضد مشتق
فصل ششم
انتگرال معين
فصل هفتم
توابع غيرجبری
فصل هشتم
روشهاى انتگرالگیری
فصل نهم
مختصات قطبى و منحنىهاى قطبى
فصل دهم
کاربردهاى انتگرال
فصل یازدهم
صورتهای مبهم و انتگرال های ناسره
فصل دوازدهم
اعداد مختلط
موفق باشید ..
یا علی .
دوستان عزیز : این ضمیه دانلودی:حل المسائل ریاضی عمومی (١) هست .
بساری از دوستان سر کلاس میرن و یا خودشون ریاضی رو می خونن و برای تست کردن آموختههاشون سری به مسئله ها میزنن : حالا برای درستی حل باید یا تک تک هل کنند و یا یه کتاب خریداری کنند !!! که این نیاز برای عزیزان بر طرف شد.
من این حل المسائل رو با کتاب ریاضی عمومی 1 کد 1194 نوشته ابراهیم احمد پور آنه گلدی مهمیانی تطبیق دادم و ادرس دهی حل ها با سوال های کتاب برابر بود .
ازا ون جای که این کتاب رو همه بچههای فنی ومهندسی رایانه و it باید پاس کنند - و از اونجای که رشته های ریاضی جای رو به تشخصیم نیومد که که ایم کتاب فقط مختص اونجا باشه : براین شدم که این مجموعه رو در همین قسمت قرار بدم .
چنان چه مدیران به صلاح دید خودشون جای دقیق رو مد نظر داشتن قرار بدنش .
محتویات این مجموعه شامل حل المسائل فصل های زیر می باشد .
فصل اول
تابع
فصل دوم
حد و پیوستگی
فصل سوم
مشتق
فصل چهارم
كاربرد مشتق
فصل پنجم
ضد مشتق
فصل ششم
انتگرال معين