ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رقص باله

مژگان
09-02-2010, 03:48 PM
باله نوعی رقص است، و رقاص این رشته را بالرین گویند. رقص باله به شکل امروزی در فرانسه برای اولین بار اجرا شد. البته قبلش در روسیه به شکلی متفاوت اجرا میشد و از هیمن روسیه هم بود که رقص باله به ایران راه یافت.اولین بار رقص باله در زمان روسیه تزاری وارد ایران شد و اولین سالن رقص ایران هم در شهر قزوین بازگشایی شد
یک چیزیکه در این رقصخیلی مهمه آمادگی بدنی بالای رقصنده یا همون بالرین است. میشه گفت بالرین ها تمرینات سختی در حد افراد ژیمناستیک کار دارند و بخش زیادی از تمرین های روزانه انها در کلاس رقص به تمرینات بدنی و همچنین تمرینات تعادلی باله که برای ایستادن و چرخیدن روی نوک شست پا هست اختصاص داره. روی هم رفته یکی از زیباترین رقص های دنیا همین رقص باله هست.

NEGAHEFARDA
09-02-2010, 04:05 PM
آها همون رفصی که که مثل فر فره می چرخن رو میگی !!! :39:
من تکمیل کنم : امروز فر فرهای وجو داره که می تونید برید روش وایستید و تا دلتون می خواد بچرخید !!!! دیگه این همه کلاس باله و.. نرید ....
من شخصا از این مدل رقص خوشم نمیاد ! :240: باباکرم خودمون بهتره .... یا بندری !!! :39: