PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دعای گربه سیاه...

sara.it69
08-21-2010, 03:53 PM
به دعای گربه سیاه بارون نمیاد.این ضرب المثلی است كه از قدیم و ندیم ، وقتی كه كسی بر ضد كسی دعا یا نفرینی می كند ،‌ گفته می شود. امروزه و با پیشرفت تكنولوژی ( كه كلی از این تكنولوژی ها را ما در ایران شاهد هستیم و البته با این وضع جوانان فعال و پركار ، مدرن تر و با تكنولوژی تر هم داریم می شویم. ) دعا و نفرین هم مدرن شده و به صورت های مختلفی درآمده.یكی از این صورت ها ، نحوه ی هرمی است. اگه با نحوه كار شركت های هرمی آشنایی ندارید ، همان بهتر كه آشنا هم نشوید و از آن جا كه ما اصلا بدآموزی نداریم ، بهتر است ادامه را هم مطالعه نكنید ، البته این نوع دعا كاملا قانونی است ( مثل خود شركت های هرمی ) و بیشتر برای شفا گرفتن به كار می رود ، به مثال زیر توجه كنید :

من جوانی هستم 99 ساله ، با پاهای علیل ، معده درد ، سر درد ، پا درد ، كمر درد ، تاره قلب و مغزم هم از كار افتاده و بیماری روانی هم دارم.از شما خواهش می كنم كه برای شفای من دعا منید و این پیام رو به 1000000 نفر دیگه هم بفرستید وگرنه تبدیل به سوسك ، مارمولك ، خرچنگ ، هشت پا ( نه از مدل پیشگو ) و یا میمون می شوید . یكی گوش نكرد ، 2 هفته بعد بابای 150 سالش مرد ، یكی دیگه هم گوش نكرد ، پاش لیز خورد و افتاد زمین !!

مثال بالا یكی از نمونه های كلی این گونه دعاها است . حال به نقد این موضوع می پردازیم :

1 – آقا اصلا شما كه 99 سالتونه ، چه خیری از این دنیا دیدید ؟ قطار شهری ( یا مونو ریل ) دیدید؟ تكنولوژی روز دیدید؟ جوان پر كار دیدید ؟ یا دانشگاه با سطح علمی و عملی درست ؟ چرا می خواید زنده بمونید ؟ اون دنیا كه بهتره ! تازه اونجا هور و پری های درست هم داره ، این جا كه نداره !!!!!

2 – مگه شما جادوگری ؟ اگه هستسد كه لطف كن و این آقای ... رو اول تبدیل به سوسك كن ، بعد من خودم پیامتو واسه n تا ( یعنی كلی ) آدم می فرستم ، تازه حیف سوسك و مارمولك و خرچنگ و اینا نیست كه بدنامشون می كنید؟

3 – تا جایی كه ما می دونیم ، حضرت ازرائیل تو كارش همتا نداره ، تازه دستیار هم نداره ( از بین آدما ) ، پس شما چه جوری ادعا می كنی كه با ایشون همكاری ؟ ( البته شاید یكی از همین روز ها به علت سلامتی بیش از حد ، با ایشون رابطه پیدا كنید )

در كل باید در جواب ای افراد گفت : به دعای گربه سیاه بارون نمیاد !!!

و به اون جوونای ساده دل و حرف گوش كن هم می گیم : اشكال نداره ، اگه به جای چیزای الكی ، تو مدرسه و دانشگاه علم یادمون می دادن ، این حرفا رو باور نمی كردید!!

ripek
08-21-2010, 04:09 PM
اتفاقا من اینقدر بدم میاد از اینجور کارا
مخصوصا اینایی که میاد میگه اینقدر صلوات بفرست و اینو برای اینقدر آدم بفرست
یادم چند سال پیش که تازه این کارا داشت مد میشه یه بار روحانی مسجد صاف گفت هر جا از اینا دیدید(اون موقع کاغذ بود) از طرف من با خیال راحت پارش کنید.
جالب بود که حتی یه بار یکی برام اومده بود که طرف به پیر و پیغمبر قسمم داده بود که اگه این و اونو قبول داری اینو برای این قدر آدم بفرست همین مونده زنگ بزنم طرف هر چی از دهنم در میاد بهش بگم.