PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دستگيري قاتل دختر دانشجو در محل جنايت

armin200011
08-21-2010, 11:12 AM
دستگيري قاتل دختر دانشجو در محل جنايت

دستگيري قاتل دختر دانشجو در محل جنايت

ایران: دختر دانشجو كه براي ديدار خانواده‌اش آماده سفر به شهرستان بود قبل از حركت، در خانه دانشجويي‌اش به قتل رسيد.

بعدازظهر چهارشنبه، ساكنان ساختماني در يكي از محله‌هاي شرق تهران با شنيدن صداي فرياد دختر جوان همسايه با عجله خود را به آنجا رساندند. اما ناگهان مقابل در پسر جواني را با پيكري خون‌آلود ديدند كه بريده بريده گفت: «من خواهرم را كشتم!»

همزمان با اعلام اين خبر به مأموران كلانتري 120 سيدخندان تيم ويژه تحقيق خود را به محل جنايت رسانده و با پيكر خونين و بي‌جان «ساناز» - 28 ساله – روبه‌رو شده و عامل جنايت را نيز به بيمارستان انتقال دادند.

به دنبال حضور بازپرس محمد شهرياري – قاضي كشيك ويژه قتل – در محل جنايت تحقيقات تخصصي در اين‌باره آغاز شد. شواهد هم حاكي از آن بود دختر جوان با يك تكه شيشه شكسته مجروح و سپس خفه شده است.

در ادامه تحقيقات، متهم ضمن اعتراف به قتل گفت: خانواده ما در شهرستان زندگي مي‌كنند و خواهرم در تهران دانشجو بود و در اين خانه تنها زندگي مي‌كرد. دو روز قبل به تهران آمدم تا همراهش به شهرمان برگرديم اما بنا به دلايلي درگير شده و او را كشتم. البته مي‌خواستم خودم را نيز بكشم كه پشيمان شدم.

بازپرس شهرياري در اين‌باره گفت: عامل جنايت مدعي است به خاطر اختلاف خانوادگي خواهرش را به قتل رسانده است. اما تحقيقات محلي نشان مي‌دهد دختر دانشجو آرام و بااخلاق بوده و ارتباط خوبي نيز با همسايه‌ها داشته است.

به گفته وي، تحقيق براي افشاي انگيزه جنايت ادامه دارد.

ripek
08-21-2010, 01:41 PM
نکنه یکی تو مایه های بیتا بوده:دی
شوخی بود.پشت سر مرده حرف نزنیم.

Borna66
08-21-2010, 02:36 PM
از دختر ها چه چيزا اين روزه زمونه ديده ميشه:105:

روزگار خوش

راما
08-21-2010, 03:06 PM
داداش روانیش باید خودشم می کشته عجب آدم دیوانه ای بوده به خدا
مطمئنن مشکل روحی روانی داشته ......
(حتی اگه تو مایه های بیتا بوده مستحق مرگ نبوده )
چرا بععضی پسرا اینطورین.............