PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زنگ ها برای چه کسی به صدا در می ایند ؟

asssal66
08-19-2010, 01:54 PM
زنگها براي كه به صدا در مي آيد ?
آنچه مي خوانيد صرفا طنزي هنري است هر گونه انطباق با شخصيت هاي واقعي صرفا تصادفي است
صداي پيام گير تلفن: لطفا پس از شنيدن بوق پيام خويش را به پيام گير بسپاريد

......بووووق

سلام منم آموو مجيد چند بار تلفن كردم كسي جواب نداد آخه كجايي به محض اينكه اومدي به من تلفن كن بايد در مورد مسئله مهمي با تو صحبت كنم فيلم نامه رد شد

بووووووق

سلام چطوري ناقلا با با چرا اين دفعه رفتي تو اطاق فيلم ساختي بيچاره محمد چه زجري كشيد هر وقت اومدي با من تماس بگير بايد در مورد مسايل مالي با هم صحبت كنيم

بوووووق

با سلام خدمت استاد من دانشجويتان مي باشم استاد مي خواستم در مورد به كارگيري سكه بيست و پنج توماني در يك نماي باز همراه با يك چك برگشت خورده در نمايي كلوز آپ صحبت نمايم شماره ام را به پيام گير ميدهم ..... خيلي ممنون

بوووووق

سلام منم كيومرث بابا دمت گرم عجب كاري كردي معركه است به ما بگو ما هم همين جوري بريم تو اتاق فيلم پر كنيم ببريم زمستونا پخش كنيم اوه راستي عجب ايده باحالي بود اون سه قطره خون تو نما اخر .... دو تا ادم با دردي مشترك آخ كه جاي داريوش كم بود زود '' فيدش '' مي كرد به رنگ قرمز ... به هر حال دمت گرم ما براي فيلم جديدت روز شماري مي كنيم اميدوارم كه حالا كه راحت شدي يه زنگ به ما بزني... خداحافظ

بووووق

الو سلام صدا مي رسه .... منم خانم فردوسي از اردوگاه تماس مي گيرم .. اينجا خيلي زمستونه

بووووووق

الو الو الو الووووووووووووو ..... الوووو

بوووووق

سلام از پيزا فروشي تماس مي گيرم شما پيزا سفارش داديد مي خواستم بدونم با نون تافتون بيارم يا دوغ اصفهاني.. الوو

بوووووق

مممممممييو ميو ميووووووووووووووو

بووووووووق

الو جناب آقاي .... مي خواستم بدانم گربه به چند ضرب اووووو ..... پيشي

بوووووق

شماره مورد نظر در شبكه وجود ندارد لطفا مجدد تماس نفرماييد

بووووووق

الوچند بار تماس بگيرم ..... منم خانم فردوسي چرا جواب نمي دي مي خواستم عذر خواهي كنم بر گردم پيشت تا يه بار ديگه سعي كنيم

بووووووق

الو مركز آموزش ستار مي خواستم بدانم علاوه بر آموزش پيانو و سه تار اونجا خي تار هم درس مي دهند ... ارزون حساب كني مشتري مي شيم

بووووووق

الو مان آز آغمان تاماس ميگيغم ميغاستم مان خاناندا شوم بارم بخانام تو فيغما پوغش ناصف ناصف

بووووووق

الوو

- گوشي برداشته مي شود

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآاه

از مخابرات-

تلفن مورد نظر در شبكه موجود نمي باشد لطفا هرگز شماره گيري نفرماييد