مژگان
08-12-2010, 12:02 PM
یك تحقیق جدید حاكیست؛ رژیم غذایی غنی از روغن نارگیل هم چربیها را از بین میبرد و هم از بدن در برابر مقاومت انسولینی محافظت میكند. به گزارش ایسنا، این پژوهش هم چنین توجیه میكند كه چطور اسیدهای چرب زنجیرهای متوسط موجود در روغن نارگیل در رژیم غذایی میتواند به از دست دادن چربی در بدن كمك كند.
به گفته متخصصان؛ چاقی و مقاومت انسولینی فاكتورهای مهمی هستند كه به بروز دیابت نوع دوم منجر میشوند.
نیگل تورمز و جیمینگ یی دو محقق انستیتو تحقیقات پزشكی گاروان در سیدنی، متابولیسم چربی و مقاومت انسولینی را در موشهای آزمایشگاهی كه روغن نارگیل مصرف كرده بودند با موشهایی كه رژیم غذایی آنها بر اساس گوشت پرچرب بود، مورد مقایسه قرار دادند.
به گزارش روزنامه تایمز، محققان دریافتند: برخلاف اسیدهای چرب زنجیره بلند كه در چربیهای حیوانی یافت میشوند، اسیدهای چرب زنجیره متوسط به قدری كوچك هستند كه بتوانند وارد میتوكندری شوند. میتوكندریها نیروگاههای سوخت انرژی در درون سلول هستند كه در آنها اسیدهای چرب متوسط میتوانند مستقیما به انرژی تبدیل شوند.
به گفته متخصصان؛ چاقی و مقاومت انسولینی فاكتورهای مهمی هستند كه به بروز دیابت نوع دوم منجر میشوند.
نیگل تورمز و جیمینگ یی دو محقق انستیتو تحقیقات پزشكی گاروان در سیدنی، متابولیسم چربی و مقاومت انسولینی را در موشهای آزمایشگاهی كه روغن نارگیل مصرف كرده بودند با موشهایی كه رژیم غذایی آنها بر اساس گوشت پرچرب بود، مورد مقایسه قرار دادند.
به گزارش روزنامه تایمز، محققان دریافتند: برخلاف اسیدهای چرب زنجیره بلند كه در چربیهای حیوانی یافت میشوند، اسیدهای چرب زنجیره متوسط به قدری كوچك هستند كه بتوانند وارد میتوكندری شوند. میتوكندریها نیروگاههای سوخت انرژی در درون سلول هستند كه در آنها اسیدهای چرب متوسط میتوانند مستقیما به انرژی تبدیل شوند.