توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستمهای مدیریت اطلاعات یا فناوری اطلاعات درمدیریت
MarYaNa
08-08-2010, 10:46 AM
سلام
خسته نباشید
دوستان من یه سوالی داشتم
من دانشجوی فناوری اطلاعات هستم یکی از دروس ارائه شده درس سیستم های اطلاعات مدیریت است .. که این کتاب رو که تهیه کردم عنوانش فناوری اطلاعات در مدیریت بود..نویسنده ها یکسانه در هر دو کتاب..
خواستم ببینم این دو کتاب با هم تطبیق موضوعی دارند یا دو کتاب جداگانه هستند؟؟!!
از دوستانی که این درس رو گذروندند میخوام در این مورد راهنمایی کنند.
MarYaNa
08-08-2010, 10:54 AM
پاشید بیاید بگید دیگه ... :39::39::39:
Borna66
08-08-2010, 12:25 PM
سلام
خسته نباشید
دوستان من یه سوالی داشتم
من دانشجوی فناوری اطلاعات هستم یکی از دروس ارائه شده درس سیستم های اطلاعات مدیریت است .. که این کتاب رو که تهیه کردم عنوانش فناوری اطلاعات در مدیریت بود..نویسنده ها یکسانه در هر دو کتاب..
خواستم ببینم این دو کتاب با هم تطبیق موضوعی دارند یا دو کتاب جداگانه هستند؟؟!!
از دوستانی که این درس رو گذروندند میخوام در این مورد راهنمایی کنند.
پاشید بیاید بگید دیگه ... :39::39::39:
با سلام خدمت دوست عزيز
منبع درس سيستم هاي اطلاعات مديريت با عنوان زير جهت مطالعه يكي از دروس رشته هاي مهندسي فناروي اطلاعات و مهندسي كامپيوتر مي باشد
نام كتاب: فناروي اطلاعات در مديريت (دگروني سازمان ها در اقتصاد ديجتيالي2)
مولف: افرايم توربان،دروراي ليندز،افرايم مك ليت ،جيمز وترب
مترجيم: دكتر حميد رضا رياحي ،پوريا قطره تبي و........
در واقع اينطور بگم كه اسمه اين درسسيستم هاي اطلاعات مديريت مي باشد اما منبع درسي اش اسمهفناروي اطلاعات در مديريت هست كه در واقع هر دو يكي مي باشد و كلا درسي تمام خواندني و در حدود 500 صفحه هست كه در صورت وقت مناسب براي مطالعه ان درس ساده و آسان و مطابق با مسايل روزمره تجاري و اي تي مي باشد.
موفق باشيد
روزگار خوش