توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تازه ترین اخبار لیگ ایران...........
sevenstar
08-03-2010, 02:16 PM
جانشین خسرو حیدری از برزیل آمد
هافبک تیم فوتبال پارانا برزیل برای شرکت در تمرینات تیم فوتبال استقلال سهشنبه شب وارد تهران شد.
پس از جدایی خسرو حیدری، کادر فنی تیم فوتبال استقلال به دنبال جایگزین این بازیکن بود. در همین زمینه مذاکراتی با چند بازیکن خارجی انجام دادند که در نهایت با یک هافبک برزیلی به توافق رسیدند.
لوئیز که ۲۷ سال سن دارد، سه شنبه شب به همراه مدیربرنامه هایش به تهران آمد تا در صورت توافق نهایی رسما به استقلال بپیوندد. لوئیز که سابقه بازی در تیم فوتبال پارانا از تیم های حاضر در دسته ب برزیل را دارد، علاوه بر هافبک راست توانایی بازی در پست دفاع راست را نیز دارد.
این بازیکن پس از شرکت در تست پزشکی و در صورت نداشتن مشکل در تمرینات استقلال شرکت می کند.
خسرو حیدری بازیکن تاثیرگذار دو فصل گذشته استقلال در فصل نقل و انتقالات لیگ دهم از جمع آبی پوشان جدا شد و به سپاهان اصفهان پیوست.
منبع: خبرگزاری مهر
که چشمای تو هر لحظه ای گریه داره
افسوس واسه تو ای دل ساده
که هر کسی واست عقده ای فرستاده
افسوس واسه تو ای دل ساده
که تو هفت تا آسمون نداری یه ستاره
sevenstar
08-03-2010, 02:18 PM
مرفاوی با استقلال تمدید کرد
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران قرارداد خود را تمدید کرد.
به نقل از سایت باشگاه استقلال، از حدود ساعت ۹ صبح امروز جلسه ای بین واعظ آشتیانی و صمد مرفاوی در دفتر مدیرعامل تشکیل شد و در نهایت قرارداد مرفاوی در سمت سرمربیگری استقلال تمدید شد.
تیم فوتبال استقلال، روز چهارشنبه آخرین مسابقه فصل خود را در قزوین و مقابل پیکان این شهر برگزار می کند.
در خبر سایت باشگاه استقلال مدت زمان تمدید قرارداد مرفاوی اعلام نشده است.
۵ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال دعوت شدند
افشین قطبی، سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ۲۵ بازیکن را به اردوی آماده سازی این تیم دعوت کرد که در بین آنها نام علی کریمی نیز دیده می شود.
علی کریمی که پس از دیدار مقابل کره جنوبی در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۱۰ از تیم ملی خداحافظی کرده بود، مجددا از سوی افشین قطبی به اردوی این تیم دعوت شده است. در فهرست جدید تیم ملی همچنین نام ابراهیم میرزاپور، دروازه بان تیم سایپا نیز دیده می شود که جایگزین وحید طالب لو شده است.
فهرست تیم ملی فوتبال کشورمان برای دیدار مقابل تایلند به شرح زیر است:
سید مهدی رحمتی، ابراهیم میرزاپور، سوشا مکانی، هادی عقیلی، محمد نصرتی، فرزاد آشوبی، احسان حاج صفی، سیدجلال حسینی، حنیف عمران زاده، خسرو حیدری، علی کریمی، مهرزاد معدنچی، فرشید طالبی، میلاد زنیدپور، ایمان مبعلی، علیرضا محمد، جواد نکونام، پژمان نوری، مسعود شجاعی، آندرانیک تیموریان، امیرحسین فشنگچی، محمدرضا خلعتبری، غلامرضا رضایی، میلاد میداودی و کریم انصاری فرد
دور جدید تمرینات تیم ملی فوتبال کشورمان برای دیدار با تایلند از روز شنبه ۸ اسفند در محل کمپ تیمهای ملی آغاز خواهد شد و ملی پوشان با هفت جلسه تمرین آماده دیدار با تایلند می شوند.
دیدار تیمهای ملی ایران و تایلند در چارچوب مرحله انتخابی مسابقات فوتبال جام ملتهای ۲۰۱۱ آسیا ساعت ۱۹:۳۰ روز چهارشنبه ۱۲ اسفندماه در ورزشگاه آزادی برگزار می شود
مجیدی برترین گلزن ایرانی در باشگاههای آسیا
فرهاد مجیدی بابه ثمر رساندن دو گل مقابل الاهلی عربستان در لیگ قهرمانان آسیا، با ۱۳ گل زده به عنوان برترین گلزن تاریخ لیگ آسیا در جمع بازیکنان ایرانی شناخته شد و رکورد فرشاد پیوس را شکست.
براساس اعلام باشگاه استقلال فرهاد مجیدی با به ثمر رساندن این دو گل جمع گلهای زده خود را در رقابتهای باشگاه های آسیا به عدد ۱۳ رساند و به عنوان برترن گلزن تاریخ لیگ آسیا در جمع بازیکنان ایرانی شناخته شد و به این ترتیب رکورد فرشاد پیوس گلزن سابق باشگاه پرسپولیس و تیم ملی را شکست.
پیش از این فرشاد پیوس، آقای گل سابق فوتبال ایران رکورددار بیشترین گل زده در مسابقات باشگاه های آسیا بود. محمود کریمی هم برای سپاهان ۱۱ گل به ثمر رسانده است.
برترین گلزنان ایرانی در مسابقات باشگاه های آسیا به شرح زیر است:
۱- فرهاد مجیدی (۱۳ گل- استقلال و العین)
۲- فرشاد پیوس (۱۱ گل- پرسپولیس)
۳- محمود کریمی (۱۱ گل- سپاهان)
۴- محمد احمدزاده (۱۰ گل- ملوان)
۵- سید مهدی سید صالحی (۹ گل- سپاهان)
۶- عبدالصمد مرفاوی (۸ گل- استقلال)
۷ - علی کریمی (۸ گل - پرسپولیس و الاهلی)
از بین نفرات فهرست بالا تنها فرهاد مجیدی و سیدمهدی سید صالحی در رقابتهای امسال حضور دارند و می توانند رکوردهای خود را افزایش دهند.
08-03-2010, 02:19 PM
اکبرپور: بازی کردن در تیم قطبی اصلا برایم مهم نیست
سیاوش اکبرپور که تا همین چند ماه پیش از روزهای اوج فاصله گرفته بود، به یک باره شرایطش تغییر کرد و حالا او یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان استقلال است که البته از تیم ملی دور مانده است.
خیلیها معتقدند که اکبرپور و چند بازیکن آماده دیگر در لیگ برتر باید توسط قطبی دعوت میشدند ولی این اتفاق نیفتاد. سیاوش که در ماههای اخیر ارتباط خود را با رسانهها محدود کرده است در مورد عدم دعوتش به تیم ملی، وضعیت استقلال و مسائل مختلف دیگر به سئوالات پاسخ میدهد.
واقعا تصور میکردی که استقلال الاهلی را در عربستان شکست دهد؟
میدانستم که بازی سختی داریم ولی باید بگویم که انگیزه بازیکنان استقلال خیلی زیاد بود. ما حرفهای تر و بابرنامهتر بازی کردیم و در نهایت برنده شدیم.
ولی برخی معتقدند استقلال خوششانس بود.
ما پارسال بدشانس بودیم و به عنوان مثال مقابل الجزیره حداقل ۶ موقعیت مسلم گلزنی را از دست دادیم و در بازی با الاتحاد هم در دقایق آخر گل خوردیم. ۵۰ درصد نتایج در فوتبال به شانس بستگی دارد. در ضمن الاهلی حریف سرسختی بود و در بازیهای بعد ثابت خواهد شد که امتیاز گرفتن از این تیم سخت است.
آیا استقلال به دور بعد صعود میکند؟
ما به فکر صعود هستیم و اگر از دو بازی خانگی آینده حداکثر امتیاز را بگیریم شرایط مناسبی پیدا خواهیم کرد.
پارسال با قلعهنویی صعود نکردید و اگر امسال صعود کنید در نوع خود جالب خواهد بود. اینطور نیست؟
شرایط هر سال نسبت به سال گذشته فرق میکند. استقلال سال قبل پس از چند فصل غیبت در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کرد و کمتجربه بود ولی امسال به اندازه کافی تجربه داریم و علاوه بر موفقیت در آسیا به دنبال موفقیت در لیگ برتر و جام حذفی هستیم.
ولی شانس استقلال برای قهرمانی در لیگ کم است.
بله ولی به دنبال یک جایگاه مناسب هستیم.
گروه استقلال را نسبت به گروه سایر تیمهای ایرانی چطور میبینید؟
من فکر میکنم ذوبآهن در سختترین گروه قرار گرفته و بعد هم گروه ما سخت است.
چه اتفاقاتی افتاد که سیاوش اکبرپور به یکباره به روزهای اوج بازگشت؟
من دنبال یک فرصت بودم چون چند ماه پیش ترافیک در خط حمله وجود داشت و این جلوی پیشرفتم را میگرفت. الان همان سیاوشی شدهام که همه انتظار دارند و خوشحالم که برای استقلال بازیکن تاثیرگذاری هستم.
تا چند ماه پیش اخبار خوبی از رابطه تو با صمد مرفاوی شنیده نمیشد. الان رابطه شما دو نفر چطور است؟
اصلا بحث رابطه و اختلاف مطرح نبود من فقط قبل از شروع لیگ شرایط بدنی خوبی نداشتم و اوضاع برایم راضیکننده نبود ولی به مرور زمان همه چیز عوض شد. من به هیچ عنوان با کادر فنی مشکل نداشتم.
آیا مرفاوی حق داشت نیمکتنشینات کند؟
شاید در بعضی از بازیها میتوانستم بیشتر بازی کنم ولی گفتم که ترافیک در خط حمله وجود داشت و این باعث میشد که دیگر مهاجمان تمرکز نداشته باشند ولی با رفتن رضا عنایتی تا حدودی شرایط تغییر کرد.
آیا فصل بعد در استقلال میمانی؟
فعلا تصمیمی نگرفتهام و فقط روی موفقیت تیمم تمرکز کردهام.
آیا نمیخواهی به لیگهای عربی یا اروپا بروی؟
به طور حتم برای فصل آینده هدف اولم بازی کردن در تیمهای درجه ۲ اروپایی است و به لیگهای عربی هم فکر میکنم. در ضمن در ایران هم استقلال اولویت اول است.
از اینکه به تیم ملی دعوت نشدهای ناراحتی؟
من ۱۰ سال است که در لیگ بازی میکنم و فقط در سال اول به تیم ملی دعوت نشدهام. مربیان زیادی به تیم ملی آمدهاند و مرا دعوت کردهاند و هر وقت دعوت نشدهام اعتراض خاصی انجام ندادم ولی حالا باید به مسائلی اشاره کنم. من واقعا نمیدانم ملاک و اساس دعوت از بازیکنان به تیم ملی چیست، فقط باید بگویم که قطبی غرضورزی میکند و منافع شخصی را به منافع ملی ترجیح میدهد. او در ایران بزرگ نشده و همه میدانند که تصمیماتش چگونه است.
مثل اینکه خیلی ناراحتی؟
من اصلا در مورد خودم حرف نمیزنم ولی بروید و ببینید که چه بازیکنانی در لیگ آماده هستند اما قطبی خیلی راحت از کنارشان عبور کرده است. من تیم ملی کشورم را بینهایت دوست دارم و آرزویم پوشیدن پیراهن تیم ملی است ولی بازی کردن در تیم قطبی اصلا برایم مهم نیست. او از خیلی از بازیکنان آماده لیگ عبور کرده و واقعا خندهدار است که تیمهایی مثل ذوبآهن، پرسپولیس، استقلال و استیلآذین بازیکنان کمی در تیم ملی دارند. به نظر من تیم ملی با این شرایط به جایی نمیرسد. در ضمن انتقادهایی که در چند روز اخیر صورت گرفته نشان میدهد که تصمیمات آقایان ایراد داشته یا خیر.
تو در زمان دایی هم وقتی دعوت شدی یا نشدی اینگونه اعتراض نداشتی. درست است؟
زمان دایی شرایط فرق میکرد. اگر یادتان باشد من آن زمان هیچ وقت اعتراض نکردم چون دایی اهل خوردن حق کسی نبود. من واقعا او را نمیتوانم با قطبی مقایسه کنم. من دوست ندارم یک سری از مسائل را بازگو کنم تا خیلیها به حال فوتبال ملی گریه کنند. خیلیها از من میپرسند که بالاخره کی قرار است حرف بزنی؟ فعلا کمی سکوت میکنم ولی به موقع حرفهای زیادی برای گفتن خواهم داشت.
کعبی: دعوت نشدن به تیم ملی باعث خراب شدن روحیهام نمیشود
حسین کعبی اگر چه مصدوم است اما تلاش می کند تا استیل آذین را در بازی حساس فردا مقابل استقلال همراهی کند.
او از دعوت نشدن به تیم ملی کاملا ناراحت است اما نمی خواهد در طول مصاحبه این ناراحتی را نشان دهد ولی بازیکن استیلآذین انگیزههای زیادی در بازی فردا خواهد داشت.
وضعیت کشاله ات چطور است؟
زیاد تعریفی ندارد و هنوز درد دارم. می خواهم آمپول بزنم و فردا بازی کنم!
فردا بازی می کنی؟
صدرد صد، باید بازی کنم.مگر می شود حسین کعبی در این بازی مهم تیمش را تنها بگذارد؟
نظرت در مورد بازی با استقلال چیست؟
بازی سختی برای دو تیم است و کیفیت هر دو تیم در یک سطح است. در جدول هم نزدیک به هم هستیم،بازی سرنوشت سازی است و برنده بازی یکی از فینالیستهای این جام خواهد بود.
فکر می کنی بتوانید برنده بازی شوید؟
شانس هر دو تیم برای برنده شدن مساوی است و دو تیم از یک شانس برای برد در این بازی برخوردار هستند.
چرا در فهرست تیم ملی نبودی؟
نمی خواهم در مورد تیم ملی حرف بزنم و تمرکزم برای بازی با استقلال است.
اما دعوت نشدن تو مساله مهمی است؟
حرفی ندارم و فقط در مورد بازی با استقلال سوالی دارید جواب می دهم.
عدم دعوت به تیم ملی در روحیه تو برای بازی فردا تاثییر می گذارد؟
من بازیکن حرفه ای هستم و سعی می کنم تا روحیه ام خراب نشود.من اهمیت بازی فردا را برای باشگاه استیل آذین می دانم.
سپاهان اصفهان با نتیجه ۲ بر ۱ مقابل پاختاکور شکست خورد
نمایش ضعیف سپاهان در ازبکستان دور از انتظار بود. آنها در تمام مسابقه تحت تاثیر حریف زردپوش بودند. تیمی که میتوانست با کمی خوششانسی گلهای بیشتری را نیز به ثمر برساند.
گلها: گئورگیان (۳۸)، گاینریخ (۷۴) برای پاختاکور
جمشیدیان(۱+۴۵) برای سپاهان
هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا
ورزشگاه :جار تاشکند
تماشاگر: ۱۵هزارنفر
داور:محسن باسما
اخطار: جمشیدیان، کریمیان، بنگر، حسینی(سپاهان)
سپاهان: سیدمهدی رحمتی، محسن بنگر، هادی عقیلی(۳۳ آرمانداسا)، احسان حاجصفی، سیدجلال حسینی، شاهین خیری، مهدی کریمیان(۸۵ فرزاد حاتمی)، حمید جمشیدیان، ابراهیم توره، محرم نویدکیا، مهدی جعفرپور(۷۹پاپی)
سرمربی: امیر قلعهنویی
شرح بازی: افت محسوس مهمترین ویژگی این روزهای سپاهان است و این ویژگی به نظر پیش از اینکه معلول افت فنی بازیکنان سپاهان باشد، ناشی از عدم قدرت تصمیمگیری و بحرانی است که در هر فصل قلعهنویی به آن برمیخورد و تیمهایش در اوین اوقات کمتر نشانی از آن تیمهای قدرتمند اواسط فصل دارند. مسابقه امروز سپاهان مقابل پاختاکور نیز به همین منوال نیز گذشت. پاختاکور از ابتدا بازی را در کنتر خود داشت و در تمام مسابقه کمتر فرصت خودنمایی به بازیکنان سپاهان داد تا امیرقلعهنویی در دقایق پایانی به حدی عصبانی بشود که بیم آن میرفت با کمک داور درگیر بشود. پاختاکور با کارهای تیمی و حرکات از گوشها بسیار با برنامهتر از سپاهان نشان داد که از ابتدا میانه میدان را به حریف واگذار کرده بود. سپاهان البته تلاشهایی هم داشت اما این تیم آشکارا در مسابقات آسیایی پایینتر از سطح خود بازی کرده است. امروز همانطور که دیدید بازیکنانی مثل نویدکیا، توره، خیری، حاجصفی، حسینی، رحمتی کمتر نشانی از روزهای خوب خود داشتند. نتیجه اینکه سپاهان از سه بازی خود در آسیا تنها ۲ امتیاز اندوخته و دور برگشت را با بیم بیشتری آغاز خواهد کرد. البته پیروزی در مقابل پاختاکور شروع خوبی برای شاگردان قلعهنویی خواهد بود.
شرح گل: ۱ـ۰(پاختاکور): در دقیقه ۳۸ در یک حرکت عمقی سه بازیکن سپاهان را دریبل کرد و با پاسی عرضی گئورگیان را صاحب توپ کرد که مکث فوقالعاده او و چرخش و متعاقبلاً ضربهاش گل اول بازی را باعث شد.
۱ـ۱(سپاهان): در دقیقه ۱+۴۵ مهدی رحمتی با ضربهای بلند به پشت محوطه جریمه سپاهان را در موقعیت ضدحمله قرار داد که پاس کریمیان به آرمانداسا و سانتر عالی وی جمشیدیان را در موقعیت گلزنی قرار داد و او با ضربه سری زیبا به زاویهای مخالف بازی را به تساوی کشاند.
۲ـ۱(پاختاکور): در دقیقه ۷۴ ضربه ایستگاهی هوشمندانه الکساندر گاینریخ با عبور از بین بازیکنان حاضر در محوطه جریمه و با اشتباه مهدی رحمتی به گل برتری بازیکنان پاختاکور تبدیل شد.
اتفاق ویژه: مصدومیت شدید هادی عقیلی در دقیقه ۱۱ روی یک برخورد معمولی ضربه سختی بر سپاهان وارد کرد. عقیلی بعد از مصدومیت با برانکارد به بیمارستان انتقال یافت.
بهترین بازیکن: تاجیف سازنده گل اول مسابقه علاوه بر آنکه هادی عقیلی را مصدوم و از بازی خارج کرد در حرکات تهاجمی و دفاعی تیمش نقش موثری داشت. این بازیکن فداکار بخصوص در نیمه دوم تاثیر زیادی در برتری پاختاکور داشت. به جز او گاینریخ تعویض طلایی سرمربی پاختاکور نیز فوقالعاده بازی کرد.
sevenstar
08-04-2010, 09:28 AM
فشين قطبي براي بازي تداركاتي مقابل ارمنستان 24 بازيكن زير را به اردو فراخوانده است:
مهدي رحمتي، هادي عقيلي، احسان حاج صفي، سيد جلال حسيني، خسرو حيدري از سپاهان، عليرضا حقيقي،حميدرضا علي عسكر، محمد نوري، هادي نوروزي، غلامرضا رضايي از پرسپوليس، فرزاد آشوبي، ميلاد ميداودي،ايمان مبعلي،حنيف عمران زاده از استقلال،كريم انصاري فرد از سايپا،حسن اشجاري و ميلاد زنيدپور از استيل آذين،قاسم حدادي فر ،سيد محمدي حسيني،محمدرضا خلعتبري از ذوب آهن،ابراهيم ميرزاپور از پيكان قزوين،محمد نصرتي از تراكتورسازي تبريز، پژمان نوري و مهرداد اولادي از ملوان بندر انزلي.
اسامي تيم ملي در حالي اعلام شده كه نامي از علي كريمي در اين فهرست ديده نمي شود.
بازيكنان 17 مرداد در كمپ تيم هاي ملي حضور داشته و روز 18 مرداد در ساعت 10:30 و 17 تمرينات خود را در كمپ تيم هاي ملي پيگيري كرده، سپس 19 مرداد ماه تهران را به مقصد ارمنستان ترك كرده و بعد از ظهر در استاديوم ارمنستان،تمرينات ريكاوري خود را انجام مي دهند.
تيم ملي بيستم مرداد ماه يك ديدار تداركاتي با تيم ملي ارمنستان برگزار كرده و روز بيست و يكم ارمنستان را به مقصد ايران ترك مي كند.
sevenstar
08-04-2010, 09:28 AM
رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: «سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال تا پایان سال 89 در بورس ارائه میشود.»
پیرو مصاحبه معاون سازمان خصوصی سازی علی سعیدلو امروز با اعلام این مطلب گفت«در سه ماه پایانی سال 89 و پس از انجام مراحل قانونی، سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در بورس ارائه میشود.»
ارائه سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در راستای خصوصی سازی این باشگاهها انجام میشود.
sevenstar
08-04-2010, 09:29 AM
فريدون معيني اظهار داشت: پس از برگزاري ديدار تداركاتي با تيم ارمنستان در بيستم مرداد ماه،بازيكنان خود را براي شركت در بازي فيفا دي كه با چين 12 شهريور برگزار مي شود خود را آماده مي كنند.
وي افزود: پس از ديدار با چين، بازيكنان تهران را به مقصد كره جنوبي به منظور برگزاري يك فيفا دي ديگر در تاريخ 16 شهريور ترك مي كنند و پس از آن نيز از دوم تا 11 مهرماه در رقابت هاي غرب آسيا كه به ميزباني كشور اردن برگزار مي شود، شركت مي كنند.
معيني از حذف 2 ديدار فيفا دي در ماه اكتبر خبر داد و افزود: به دليل برگزاري رقابت هاي ليگ و اينكه نمي توان پيكارهاي ليگ را به مدت طولاني تعطيل كرد، ديدار هاي 17 و 21 مهر ماه را حذف كرده ايم تا باشگاه هاي براي برگزاري رقابت هاي خود به مشكلي بر نخورند.
وي گفت: در 17 نوامبر 26 آذر نيز يك ديدار فيفا دي داريم كه سعي خواهيم كرد با يك تيم مطرح و خوب بازي كنيم تا بازيكنان با آمادگي كامل در رقابت هاي جام ملت هاي آسيا حضور داشته باشند.
سرپرست كميته تيم هاي ملي اضافه كرد: از روز سوم تا هفتم دي ماه بازيكنان در اردو بوده و از پس از برگزاري يك ديدار تداركاتي در 14 دي ماه، ايران را به مقصد دوحه جهت شركت در مسابقات جام ملت هاي آسيا ترك مي كنند.
رقابت هاي جام ملت هاي آسيا در حالي از 17 دي ماه آغاز مي شود كه ايران درتاريخ 17 دي با عراق، 25 دي با كره شمالي و 29 دي با امارات ديدار مي كند.
sevenstar
08-04-2010, 09:29 AM
افشين قطبى سرمربى تيم ملى فوتبال ايران گفت: با برنامه ريزى هاى انجام شده سعى خواهيم كرد تمامى بازى هاى ليگ را از نزديك تماشا كنيم تا ضمن بررسى وضعيت بازيكنان ملى پوش، نفرات مستعد و بازيكنان آماه تيم هاى ديگر را به تيم ملى فرا خوانيم.وى افزود: هدف من و ديگر همكارانم در تيم ملى اين است كه از نزديك رقابت تيم هاى ليگ برترى را تماشا كنيم تا به شناخت كافى از وضعيت بازيكنان ايرانى برسيم، البته در اين ميان عملكرد ملى پوشان را به دقت بررسى خواهيم كرد و در صورت شناسايى چهره هاى جديد و مستعد، بدون شك آن ها را نيز به تيم ملى دعوت مى كنيم.او ادامه داد: اين وظيفه سرمربى تيم ملى است كه بازى ها را دنبال كند و حضور من نشان مى دهد، در تيم هاى ملى به روى بازيكنانى كه آماده هستند باز بوده چرا كه اين تيم متعلق به همه ايرانى هاست و به يك شخص و گروه خاصى محدود نيست.قطبى خاطر نشان كرد: بايد بسترى فراهم شود تا تيم ملى فوتبال ايران قهرمان آسيا شده و در مسير صعودى گام بردارد، البته در اين ميان علاقه مندان به ورزش و به ويژه فوتبال به دنبال آن هستند تا اخبار و اطلاعات صحيح و درست را از منابع موثق دريافت كنند كه خوشبختانه تا امروز رسانه هاى ورزشى به اين وظيفه خود به خوبى عمل كرده اند اما مشكلاتى هم در اين ميان وجود داشته كه بايد حل شود.وى از تشكيل كميته رسانه اى تيم ملى فوتبال ايران خبر داد و گفت: از اين پس با حضور يكى از چهره هاى سرشناس رسانه اى، شرايط رابه گونه اى رقم خواهيم زد تا خبرنگاران بدون مشكل و بر اساس سازماندهى مناسبى كه صورت گرفته با مسئولان و كادر فنى تيم ملى مصاحبه كنند و مطمئن باشيد با اين شيوه كه روش معمول و اصولى همه تيم هاى حرفه اى جهان است، ديگر شاهد مشكلات گذشته نخواهيم بود.
sevenstar
08-04-2010, 09:30 AM
تمرین صبح امروز پرسپولیس در حالی برگزار شد که علی دایی از عملکرد شاگردانش در بازی مقابل صبا رضایت نسبی داشت.
تمرین صبح امروز پرسپولیس تحت تاثیر شکست مقابل صبای قم برگزار شد. دیداری که یکشنبه شب از هفته دوم رقابت های لیگ برتر بین این دو تیم در قم انجام شد و نتیجه آن به سود تیم میزبان رقم خورد. این تمرین که برخلاف دیگر روزها در سکوت برگزار شد، با صحبت های علی دایی آغاز شد.
سرمربی پرسپولیس طی صحبت هایش خطاب به بازیکنان گفت: مقابل صبا عملکرد خوبی داشتید و به هیچ وجه شایسته شکست نبودید. با این حال هنوز اشکالاتی در تیم دیده می شود که باید به کمک یکدیگر این نواقص را برطرف کنیم.
این تمرین طبق برنامه اعلام شده از سوی کادرفنی از ساعت 11 و 30 دقیقه در زمین شرکت واحد آغاز شد و سرخپوشان حدود 60 دقیقه ریکاوری کردند.
ابراهیم شکوری و محمد منصوری دو بازیکن مصدوم پرسپولیس به صورت اختصاصی تمرین کردند. دو بازیکنی که فعلا شرایط تمرین با تیم را ندارند.
کریم باقری که مصدومیتش از سایرین شدیدتر است، همچنان مشغول گذراندن دوران فیزیوتراپی است و به احتمال فراوان از یک هفته دیگر می تواند با تیم تمرین کند.
بازیکنان پس از صحبت های علی دایی با دویدن دور زمین تمرینات خود را آغاز کردند. نفراتی که مقابل صبا 90 دقیقه در زمین حضور داشتند، پس از دقایقی تمرین راهی استخر شدند.
بازیکنان ذخیره و نفراتی که در لیست 18 نفره حضور نداشتند، زیرنظر حسین عبدی و مهدی تارتار به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند.
تمرین پرسپولیس بعدازظهر امروز تعطیل است و سرخپوشان از فردا سه شنبه استارت تمرین برای بازی مقابل سایپا در هفته سوم رقابت های لیگ را می زنند.
sevenstar
08-04-2010, 09:31 AM
باشگاه صبا از 6 بازيكن و مربي تيم پرسپوليس كه سابقه حضور در اين تيم را داشتند تقدير كرد.
علي دايي سرمربي، محمد علي يحيوي؛ مربي دروازهباني، مولايي؛ بدنساز، غلامرضا رضايي، اميرحسين فشنگچي و محمد نوري نفراتي از پرسپوليس بودند كه در گذشته عضو تيم صبا بودند به همين دليل مسئولان اين باشگاه پيش از آغاز مسابقه روز گذشته از آنها تقدير كردند.
صبا در اين ديدار 2 بر يك به پيروزي رسيد.
sevenstar
08-04-2010, 09:31 AM
محمد پنجعلي درباره بازي روز گذشته پرسپوليس اظهار داشت: از پرسپوليس توقع بيشتري مي رود. به نظر من بازيكنان اين تيم مقابل صبا بدن هاي خسته اي داشتند و اين در نوع بازي آنها مشهود بود. تيم ها هنوز در ابتداي مسابقات هستند و به هماهنگي لازم نرسيده اند.
وي افزود: صبا در مجموع بازي بهتري از پرسپوليس نشان داد. تيم علي دايي هنوز خيلي كار دارد. در خط حمله ساير بازيكنان بايد غلامرضا رضايي را حمايت كنند و او را تنها نگذارند. مشكلات زياد است اما اگر مربيان فيلم بازي را ببيند خودشان اين نواقص را خواهند ديد.
پنجعلي تاكيد كرد: علي دايي توانايي هاي بيشتري دارد. اين تيم بهتر مي شود به شرطي كه مشكلات تيم ديده شود و تغييراتي كه لازم است صورت گيرد.
بازيكن اسبق پرسپوليس در خصوص عملكرد خط دفاع اين تيم مقابل صبا عنوان كرد: دفاع اين تيم كار زيادي براي هماهنگي دارد. تاكتيك دفاعي پرسپوليس مشكل دارد. فاصله بازيكنان با هم زياد است و مهاجم حريف را هم تحت فشار نمي گذارند. مدافع پرسپوليس نبايد بگذارد حريف در محوطه 18 قدم صاحب توپ شود.
پنجعلي با اشاره به اينكه تيم ها مقابل پرسپوليس انگيزه ديگري دارند، اضافه كرد: زمان ما هم اتفاق مي افتاد كه تيم انتهاي جدولي پرسپوليس را مي برد. وقتي تيم ها اين طور انگيزه دارند بازيكنان بايد حواس خود را جمع كنند. وقتي تيمي دفاعي بازي مي كند مقابله با چنين تيمي سخت است اما راه هايي براي رهايي از آن شرايط هست. من مطمئن هستم كه شرايط پرسپوليس بهتر مي شود.
وي در پايان خاطر نشان كرد: بعضي از بازيكنان در حدو اندازه هاي خود نبودند درحالي كه توانايي و ظرفيت بيشتري از آنها سراغ دارم. مثلا مازيار زارع در تيم اميد شاگرد خودم بوده و مي دانم كه توانايي بيشتري دارد.
sevenstar
08-04-2010, 09:32 AM
بهتاش فريبا درباره شرايط استقلال تصريح كرد: قبل از شروع مسابقات گفته بوديم شرايط اين تيم خاص است. اين تيم دير جمع شد، اردوهاي كمي داشت و در روزهاي بهره برداري تاكتيكي 4 بازيكن از جمع مان جدا شدند.
وي افزود: اين صحبت ها دليل نمي شود كه باخت خود مقابل فولاد را توجيه كنيم اما آماده سازي خوب براي يك تيم از عوامل موفقيت به شمار مي رود. چون زمان بدنسازي را فشرده انجام داديم بدن بازيكنان هنوز خود را پيدا نكرده است. ناهماهنگي در تيم ديده مي شود و طبيعي هم هست. مربي عوض شده و بازيكنان زيادي هم جابجا شده اند.
فريبا در مورد اينكه بهتر نيست از ميلاد ميداودي در يك خط جلوتر و خط حمله استفاده شود، گفت: از نظر ما ميلاد جزو آن دسته از بازيكناني است كه احتياج به فضا براي بازي دارد. استقلال امسال در 3 جام حضور دارد و فرصت هست كه از همه بازيكنان استفاده شود. به دليل زمان كمي كه داشتيم در اين دو بازي مجبور بوديم از بازيكناني استفاده كنيم كه آماده تر از بقيه هستند. مصدوميت ها را هم بايد مدنظر قرار داد.
وي در مورد اينكه گفته مي شود ميلاد ميداودي مصدوم است، گفت: ميلاد مصدوم نيست و مشكلي براي بازي روز پنجشنبه با ذوبآهن ندارد.
اين مربي با بيان اينكه هواداران نگران نباشند، ادامه داد: وقتي همه نفرات به تيم اضافه شوند شرايط استقلال بهتر مي شود. در خط دفاع ناهماهنگي هايي وجود دارد كه اين به توان بدني كم باز مي گردد. وقتي بازيكني توان كمي داشته باشد در جابجايي هم دچار مشكل مي شود.
فريبا تاكيد كرد: بعضي باخت ها لازمه تيم است و همين كه ما در همين بازي هاي اول اين شكست را متحمل شديم فرصت خوبي است تا زودتر اشكالات را برطرف كنيم.
مربي آبي پوشان درباره اظهار نظر حسن روشن مبني بر اينكه دستياران مظلومي نمي توانند به وي كمك كنند، گفت: آقاي روشن بزرگتر من است و من نمي توانم جواب بزرگتر خود را بدهم اما سؤالم اين است كه چرا نمي توانم كمك كنم؟ هر كسي كارنامه اش مشخص است. من هم براي خودم سابقه كاري دارم. موقعي كه با عبداللهي به استقلال آمديم اين تيم سيزدهم جدول بود اما همان تيم به فينال مسابقات رسيد و بعد هم به آسيا رفتيم. نيمكت بازي هاي آسيايي را تجربه كرديم. 3 سال در ليگ دسته اول سرمربيگري كرده ام پس چطور نميتوانم اكنون به استقلال كمك كنم؟
sevenstar
08-04-2010, 09:32 AM
فرزاد آشوبي درباره وضعيت استقلال عنوان كرد: احتياج به زمان داريم تا تيم بهتري شويم اما فقط اميدوار هستم كه اين زمان طولاني نشود. هر كاري كنيم از تيم انتقاد مي شود و اين اصلا ايرادي ندارد. فقط اميدوارم كه اين انتقادها بر اساس ديدگاه و نظر باشد و خصومتي در آن نباشد. گاهي انتقادها به تيم كمك مي كند تا ايراد خود را برطرف كند.
وي در مورد اينكه در مورد خود چه انتقادي را قبول دارد، اظهار داشت: در مورد خودم انتقادي نشنيدم ولي اگر هم باشد آن را مي پذيرم. مي دانم تواقع از من بالاست اما دوستاني كه انتقاد مي كنند اين را هم در نظر بگيرند كه فرزاد آشوبي يك نفر است و تنهايي نمي تواند كاري از پيش ببرد. فوتبال بازي گروهي است و براي رسيدن به نظم گروهي همه بايد به هم كمك كنند.
آشوبي تصريح كرد: عملكرد و نوسان هر بازيكن مي تواند روي تيم تاثير بگذارد. ما بايد بيشتر در كنار هم تمرين كنيم تا بهتر بتوانيم همديگر را پيدا كنيم.
وي در خصوص اينكه آيا با مصدوميت براي استقلال بازي مي كند، گفت: در اردوي سرعين ضربه محكمي به پايم وارد شد كه براي بهبودي كامل بايد دو سه روزي استراحت مطلق مي كردم اما به اردوي تيم ملي رفتم و بعد تمرين و مسابقه را در پيش داشتم. سعي مي كنم به مرور خودم را آماده تر كنم.
اين بازيكن در پاسخ به اين سؤال كه از عملكرد خودش در اين دو بازي راضي بوده است،يا خير خاطرنشان كرد: از عملكرد فردي خودم راضي هستم اما از عملكرد گروهي ام نه. احساسم اين است كه هنوز به آن هماهنگي كه بايد، نرسيدم اما در بعد فردي تمام تلاشم را كردم تا وظايفم را درست انجام دهم و از اين بابت وجدانم راحت است كه هر چه در توان داشتم رو كردم. ناهماهنگي با ساير بازيكنان هم طبيعي است ما مدت كمي كنار هم بوديم.
آشوبي در ارتباط با اينكه استقلال مي تواند خود را به عنوان مدعي مطرح كند، گفت: استقلال بايد مدعي باشد. غير از اين از استقلال انتظاري نمي رود. اكنون زمان مناسبي براي مدعي خواندن تيم ها نيست. اگر قرار باشد به اين نتايج دو هفته اكتفا كنيم بايد بگوييم نفت آبادان با توجه به دو پيروزي مدعي قهرماني است. اكنون زمان مناسبي براي متوقع بودن از تيم ها نيست. البته منظورم هم اين نيست كه به راحتي امتيازها را از دست بدهيم. به هر حال فكر مي كنم خيلي دور نيست كه استقلال انتظارات را برآورده كند.
اين بازيكن در خصوص قياس وي با حسين كاظمي و اينكه گفته مي شود جاي خالي كاظمي در استقلال مشهود است گفت: خوب است كه انتقادات مغرضانه نباشد. من خيلي راحت از كنار چنين انتقادهايي رد مي شوم. اشكالي ندارد كه من را با بازيكن ديگري مقايسه مي كنند اما گذشت زمان خيلي چيزها را ثابت مي كند و من دوست ندارم موضع بگيرم. يك ضرب المثل هست كه مي گويد در هميشه روي يك پاشنه نمي چرخد. مي دانم روزي مي رسد همان هايي كه انتقاد مي كنند به صف موافقان اضافه مي شوند.
آشوبي كه در فصل نقل و انتقالات با ذوبآهن هم مذاكراتي انجام داده بود در مورد بازي استقلال با اين تيم در اصفهان گفت: براي من اين بازي هيچ مورد حاشيه اي ندارد. مسئولان و مربيان ذوبآهن هميشه برايم محترم هستند و به دليل مسائل شخصي نتوانستم در اصفهان باشم.
وي يادآور شد: با توجه به نتيجه بدي كه در هفته دوم كسب كرديم اين انگيزه را داريم كه مقابل ذوبآهن نتيجه را جبران كنيم. استقلال با همين شرايط هم توان اين كار را دارد.
ديدار تيم هاي ذوبآهن اصفهان و استقلال پنجشنبه در فولاد شهر برگزار مي شود.
sevenstar
08-04-2010, 09:33 AM
علي زينعلي در خصوص تمديد قرارداد اكبر زبردست اظهار داشت: با توجه به عملكرد خوبي كه اين مربي در فصل گذشته داشت، تصميم گرفتيم تا قرارداد وي را به مدت يك سال ديگر تمديد كنيم.
وي ادامه داد: هدف تيم ما حضور در ليگ برتر فصل آينده است، از اين رو باشگاه تمام تلاش خود را به كار خواهد گرفت تا مس رفسنجان را براي صعود به ليگ يازدهم آماده كند.
مدير عامل باشگاه مس رفسنجان گفت: بودجه فصل جديد يك ميليارد تومان است، اما در صدد اين هستيم تا آن را بيشتر كنيم، چون براي حضور در ليگ برتر بايد هزينه بيشتري كرد.
زينعلي عنوان كرد: با تصميم سرمربي تيم، 7 بازيكن جديد را از ليگ دسته اول جذب كرديم، چون بازيكنان ليگ برتر انگيزه زيادي براي بازي كردن در ليگ دسته اول ندارند.
تيم فوتبال مس رفسنجان فصل گذشته در رده هشتم جدول ليگ دسته اول فوتبال قرار گرفت.
sevenstar
08-08-2010, 10:59 AM
مدیران پرسپولیس، استقلال و سپاهان: برنامه هفته چهارم تغییرنکند، بازیکن به تیم ملی نمیدهیم.
مدیران سه باشگاه پرسپولیس، استقلال و سپاهان امروز (شنبه) با نگارش نامهای مشترک خطاب به رئیس فدراسون فوتبال، خواهان برنامه ریزی مناسب برای برگزاری هفته چهارم مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور که همزمان با اردوی تیم ملی در ارمنستان است، شدند.
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مدیران این سه باشگاه در نامه خود به علی کفاشیان تاکید کردهاند با توجه به حضور موثر چهار بازیکن از هر باشگاه در تیم ملی و در صورت به تعویق نیافتادن مسابقات لیگ، از همکاری با تیم ملی در این دوره، معذورند.
در این نامه که به امضای حبیب کاشانی، علی فتح اله زاده و محمدرضا ساکت رسیده، آمده است:« با توجه به فشردگی انجام مسابقات لیگ برتر و همزمانی برگزاری مسابقات این لیگ با اردوی تیم ملی که از تاریخ هفده تا بیست و یکم مرداد جهت بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ارمنستان برگزار خواهد شد و به جهت حضور موثر بیش از چهار بازیکن منتخب از هر باشگاه در تیم ملی، مقرر فرمایید تا برگزاری مسابقات هفته چهارم به زمان مناسب دیگری در طول فصل انتقال یافته تا ما بتوانیم با تعامل بیشتری در خدمت تیم ملی فوتبال کشور عزیزمان باشیم.»
در این نامه تاکید شده است:« در غیر این صورت باشگاههای استقلال، پیروزی و سپاهان از همکاری در این دوره تیم ملی از مسوولان فدراسیون فوتبال و تیم ملی عذرخواهی نموده تا در دوره بعدی مسابقات تیم ملی که انشاءالله در زمان مناسب برگزار خواهد شد با حضور فعال بازیکنان در خدمت تیم ملی باشیم.»
خبرگزاری ایسنا
که چشمای تو هر لحظه ای گریه داره
افسوس واسه تو ای دل ساده
که هر کسی واست عقده ای فرستاده
افسوس واسه تو ای دل ساده
که تو هفت تا آسمون نداری یه ستاره
sevenstar
08-08-2010, 11:00 AM
جانشین خسرو حیدری از برزیل آمد
هافبک تیم فوتبال پارانا برزیل برای شرکت در تمرینات تیم فوتبال استقلال سهشنبه شب وارد تهران شد.
پس از جدایی خسرو حیدری، کادر فنی تیم فوتبال استقلال به دنبال جایگزین این بازیکن بود. در همین زمینه مذاکراتی با چند بازیکن خارجی انجام دادند که در نهایت با یک هافبک برزیلی به توافق رسیدند.
لوئیز که ۲۷ سال سن دارد، سه شنبه شب به همراه مدیربرنامه هایش به تهران آمد تا در صورت توافق نهایی رسما به استقلال بپیوندد. لوئیز که سابقه بازی در تیم فوتبال پارانا از تیم های حاضر در دسته ب برزیل را دارد، علاوه بر هافبک راست توانایی بازی در پست دفاع راست را نیز دارد.
این بازیکن پس از شرکت در تست پزشکی و در صورت نداشتن مشکل در تمرینات استقلال شرکت می کند.
خسرو حیدری بازیکن تاثیرگذار دو فصل گذشته استقلال در فصل نقل و انتقالات لیگ دهم از جمع آبی پوشان جدا شد و به سپاهان اصفهان پیوست.
منبع: خبرگزاری مهر