توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۷ پاسخ جالب به سوال: عشق چیست؟
Borna66
07-26-2010, 11:34 AM
عشق چیست؟ سئوال جالبیه؟ نه؟ میخواهیم با هم بخونیم و ببینیم بچههای دوست داشتنی درباره عشق و عاشق شدن چه میگویند. بعضی جوابها خنده دارند بعضیها شگفت انگیز اما شما میتوانید حرفهای بسیاری را در این جملات کوتاه بچهها درک کنید. پس من تصمیم گرفتم که خنده دارترین زیرکانه ترین این جملهها رو برای شما بنویسم. امیدوارم لذت ببرید!
۱٫وقتی مادربزرگم رماتیسم گرفت دیگه نمیتونست خم بشه و ناخن هاشو بگیره پس پدربزرگم این کارو براش انجام میده حتی وقتی که اونم دستاش رماتیسم گرفت بازم این کارو ترک نکرد. من فکر میکنم این عشقه!
۲٫عشق یعنی وقتیکه میری بیرون و خوراکی میخوری و به کسی که کنارت نشسته از سیب زمینی سرخ کردهات میدی بدون اینکه فکر کنی اونم بهت خوراکی میده یا نه!
۳٫عشق یعنی اینکه همش اینو اونو ببوسی بدون اینکه از بوسیدن خسته بشی. اینکه همش بخوای با کسی که دوستش داری باشی و ازش جدا نشی! این عشقه!
۴٫مادرم میگه من دنبال مردی هستم که مهربون باشه! اما من میخوام براش مردی پیدا کنم که قدبلند و خوش تیپ باشه!
۵٫ عشق یعنی اینکه هیچ وقت به کسی که دوستش داری “نه” نگی!!!- شما باورتون میشه اینو یه بچه گفته باشه!!!
۶٫عشق تو رو پیدا میکنه؛حتی اگر تو دنبالش نگردی. من از وقتی که پنج سالم بود همش خودمو از عشق قایم میکردم اما دخترا همش دنبال من بودن!!
۷٫عشق یعنی وقتی که مامانم واسه بابا قهوه درست میکنه و قبل از اینکه اونو بهش بده یه خورده شو میچشه تا مطمئن بشه مزهاش خوبه.
یه دوست
08-08-2010, 07:46 PM
به نظر من عشق در واقع وجود نداره!:265:
فقط ما بین افرادی که اطرافمون وجود دارن یکی رو بیش از حد معمول دوست داریم که چون میخوایم این دوست داشتن از بقیه جدا و مشخص باشه اسمشو گذاشتیم " عشق ":281:
Borna66
08-08-2010, 07:58 PM
نظره شما قابل احترام اما
اين استدلال را در نظر بگيريد
هر مفهومي وجود داشته كه پديد امده!!
كسانيكه وجود هر پديده ي رو بي دليل نقض مي كنند مطمئنا خوشون يك جوري با اون پديده در گذشته يا حال مشكل دارند.
پديده عشق كاملا وجود واقعي دارد و اما مشكل ما ادم ها هستيم كه نمي تونيم انرا بخوبي درك و استنباط اش كنيم و ازش درست استفاده كنيم
پس ناتواني خود را دليل غير منطقي بر عدم وجود واقعي هر پديده ي همچون عشق نيست و از نظره بنده غير قابل قبول هست.
البته نظره شخصي بنده بود اين حرفا
روزگار خوش
هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند...................
عشق مانند هوا در همه جا، جاریست تو نفسهایت را قدری جانانه بکش ...
افلاطون ميگه:اگر بادلت کسي ياچيزي رو دوست داري جدي نگيرچون ارزش نداره کاردل دوست داشتن مثل کار چشم که ديدنه اما اگر يک روز با عقلت کسي رودوست داشتي وعقلت عاشق شد بدون داري چيزي رو تجربه ميکني که اسمش عشق واقعيست
یه دوست
08-08-2010, 10:00 PM
نظره شما قابل احترام اما
اين استدلال را در نظر بگيريد
هر مفهومي وجود داشته كه پديد امده!!
كسانيكه وجود هر پديده ي رو بي دليل نقض مي كنند مطمئنا خوشون يك جوري با اون پديده در گذشته يا حال مشكل دارند.
پديده عشق كاملا وجود واقعي دارد و اما مشكل ما ادم ها هستيم كه نمي تونيم انرا بخوبي درك و استنباط اش كنيم و ازش درست استفاده كنيم
پس ناتواني خود را دليل غير منطقي بر عدم وجود واقعي هر پديده ي همچون عشق نيست و از نظره بنده غير قابل قبول هست.
البته نظره شخصي بنده بود اين حرفا
روزگار خوش
------------------------------------------------
ممنون از حسن ظنت:228:
نظرت محترم و متین :36:
منم نگفتم که وجود نداره یا انکارش کنم فقط گفتم عشق در واقع همون دوست داشتنه منتهی در حد افراطی که آدم حاضره براش از خیلی چیزا بگذره:281:
اگه جمله ام اونو رسوند شما ببخش:172:
اما این روزا پیدا کردن کسی که ارزش این دوست داشتن افراطی ( عشق ) رو داشته باشه سخت شده :168: درسته ؟؟؟
Borna66
08-08-2010, 10:48 PM
------------------------------------------------
ممنون از حسن ظنت:228:
نظرت محترم و متین :36:
منم نگفتم که وجود نداره یا انکارش کنم فقط گفتم عشق در واقع همون دوست داشتنه منتهی در حد افراطی که آدم حاضره براش از خیلی چیزا بگذره:281:
اگه جمله ام اونو رسوند شما ببخش:172:
اما این روزا پیدا کردن کسی که ارزش این دوست داشتن افراطی ( عشق ) رو داشته باشه سخت شده :168: درسته ؟؟؟
با سلام
حرفتون درست و هر چيزي بايد حد و حدود داشته باشد تا مفيد و اثر بخش باشد:26:
متشكر از نقد و انتقاد منطقيتون:104:
روزگار خوش
مینا20
08-28-2010, 07:10 AM
آخر عشق :47:یا:43::177:
R@ha 69
09-20-2010, 11:04 AM
منم با نظر یه دوست موافقم.
من خودم شخصا عاشقی رو دوس ندارم...چون میدونم
فاصله بین عشق و نفرت یه قدم...اما دوست داشتن تموم نمیشه.
YASER.P
09-20-2010, 01:05 PM
عشق یعنی اینکه دونفر همدیگرو از ته دل دوس دارن اما نمیتونن به همدیگه برسن
هردوتاشون از این روزگار لعنتی و آدمای نامهربونش متنفرن وکاری بجز گریه بلد نیستن
آخرشم ...........
عشق یعنی اینکه دونفر همدیگرو از ته دل دوس دارن اما نمیتونن به همدیگه برسن
هردوتاشون از این روزگار لعنتی و آدمای نامهربونش متنفرن وکاری بجز گریه بلد نیستن
آخرشم ...........
چه دل پری داری شما بابا خیلی جدی نگیرید دنیا ارزش این همه ناراحتی نداره اگر همه ماها به این جهان بینی برسیم که خدا هر تقدیری رو برای ما در نظر گرفته اون بهترینه و همون هم واسه ماها پیش می آید از خیلی از اتفاق ها و آدمها دور وبرمون ناراحت نمی شیم.... در ضمن مرد که گریه نمی کنه:265:
این شعر رو بخون،بهش فکر کن بعد ببین دنیا چه قدر کوچک و بی ارزشه
عالم چو حباب است ولیکن چه حباب
نی برسر آب بلکه برروی سراب
آن نیز سرابی که ببیند به خواب
آن خواب چه خواب خواب مستان خراب