PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راز شاد زیستن در صحبت کردن با پدران است



Borna66
06-19-2010, 11:09 AM
ایسنا نوشت: نتایج یک نظرسنجی آماری نشان داد، کودکان و نوجوانانی که در بیشتر روزها به طور جدی با پدران خود صحبت می‌کنند، امتیازشان در جدول شاد بودن، 87 درصد است در حالی که در مورد نوجوانانی که به ندرت با پدران خود گفت و گو می‌کنند، این امتیاز به 79 درصد کاهش پیدا می‌کند.
این یافته حاصل تحقیق انگلیسی هیات خانوادگی است که روی یکهزار و 200 نوجوان انگلیسی 11 تا 15 ساله انجام شده است.
این تحقیق آماری نشان داد حدود 46 درصد از نوجوانان تحت مطالعه به ندرت به موضوعات مهم با پدران خود گفت و گو می‌کنند و 28 درصد از آنها نیز همین وضعیت را با مادران خود داشتند.
به گزارش روزنامه‌ تلگراف، این تحلیل آماری حاکی است فقط 13 درصد از نوجوانان مزبور به پدران خود برای مشورت کردن در اغلب روزها اطمینان داشتند.http://pnu-club.com/imported/2010/06/97.gifhttp://pnu-club.com/imported/2010/06/98.gif