PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رايانه‌هاي همراه با نسل جديد پردازنده‌هاي اتم در راه بازار



TAHA
06-12-2010, 02:33 PM
رايانه‌هاي همراه با نسل جديد پردازنده‌هاي اتم در راه بازار
خبرگزاري فارس: دو شركت اچ‌پي و فوجيتسو مدل‌هاي مختلف سري نت‌بوك‌هاي خود را با پردازنده‌هاي جديد Atom اينتل كه هفته گذشته در نمايشگاه بين‌المللي كامپيوتكس تايپه معرفي شد، به‌روز كردند.

http://pnu-club.com/imported/2010/06/802.jpg


به گزارش فارس به نقل از پي‌سي‌ورلد، اين سري از تراشه‌هاي Atom با نام‌هاي N455 و N475 شناخته مي‌شود و سرعت آنها با مدل‌هاي قبلي يكسان است و تنها قابليت جديدي كه شركت اينتل براي آن‌ها در نظر گرفته، سازگاري با سيستم‌هاي كنترلي حافظه DDR3 است كه اين امكان را فراهم مي‌كند تا اطلاعات طي مدت كوتاه‌تر و با سرعت بالاتري بين حافظه و پردازنده مركزي حركت كنند و در مجموع سرعت اجرايي رايانه افزايش يابد.
شركت اچ‌پي اين پردازنده جديد با قابليت پشتيباني از رم‌هاي DDR3 را در نت‌بوك Mini 2010 خود به كار گرفته است. اين نت‌بوك نمايشگر 1/10 اينچي دارد كه شامل 320 گيگابايت حافظه داخلي مي‌شود و به همراه رم يك گيگابايتي با سيستم‌عامل ويندوز XP و رم 2 گيگابايتي با سيستم‌عامل ويندوز 7 در اختيار كاربران قرار مي‌گيرد.
براي اين نت‌بوك قابليت‌هاي ارتباطي بلوتوث و پشتيباني از شبكه بي‌سيم Wi-Fi در نظر گرفته شده است و مي‌تواند خدمات باند پهن 3G را در اختيار كاربران بگذارد و آخرين اطلاعات مسيريابي ماهواره‌اي را از طريق گيرنده GPS منتشر كند. عمر باتري اين لپ‌تاپ 5/9 ساعت اعلام شده و البته شركت اچ‌پي هنوز قيمت نهايي و زمان ورود اين محصول به بازارهاي جهاني را اعلام نكرده است.
شركت فوجيتسو ژاپن نيز لپ‌تاپ جديدي را با نام MH380-Z1 معرفي كرده است كه شامل پردازنده Atom N475 مي‌شود و براي آن قابليت پشتيباني از شبكه پهن باند وايمكس در نظر گرفته شده است.
اين لپ‌تاپ 1/10 اينچي قابليت ارتباطي بلوتوث و اتصال به شبكه بي‌سيم Wi-Fi را در خود جا داده است و شامل سيستم‌عامل ويندوز 7 مي‌شود.
شركت فوجيتسو اعلام كرده است كه اين لپ‌تاپ را از 17 ژوئن وارد بازار مي‌كند كه البته هنوز قيمت نهايي آن مشخص نشده است.