توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سواليکه جوابش واسم خيلي سخته...
maneli69
05-23-2010, 12:09 PM
سلام به همه دانشجويان عزيز:دوستان، من يه سوال دارم اونم اينه که... اگه شما خاطرخواه يکي از دانشجوهاي غير هم رشته اي دانشگاتون بشن چيکا ميکنين؟تو بد مخمصه اي افتادم نميتونم چيزي بهش بگم آخه غرورم اين اجازه رو بهم نميده ازطرفي نميتونم فراموشش کنم چون واقعا دوستش*************** کمکم کنيد***************
yashar
05-23-2010, 12:22 PM
برو سر صحبت رو باهاش باز کن . البته وقتی تنهاست .
maneli69
05-23-2010, 01:29 PM
برو سر صحبت رو باهاش باز کن . البته وقتی تنهاست .
نميتونم واسم خيلي سخته..........غرورم و چيکا کنم؟
yashar
05-23-2010, 01:44 PM
آهان ببخشید . متوجه نبودم دختری . ازش جزوه بگیر .
maneli69
05-23-2010, 01:50 PM
آهان ببخشید . متوجه نبودم دختری . ازش جزوه بگیر .
ياشار اون هم رشته اي من نيست...
moo2010
05-24-2010, 10:16 PM
اول باید بدونی کسی رو دوست داره یا اصلا نامزد داره یا نه !!!
بعد این حرف ها و کار ها رو کنی .
nafis joon
05-25-2010, 04:48 AM
بنظر من اول ببین اصلا مجرده متاهله نامزد داره اصلا بتو توجه داره یا نه بعدش هم خودت بنظر من اصلاو به هیچ وجه پا پیش نذار از یکی از بزرگترها که هم برات قابل اعتماد و راز نگه دار باشه و هم طرف رو می شناسه کمک بخواه تا موضوع رو براش بیان کنه و ببینه نظرش چیه؟ مثلا یکی از اساتید یا مسئول فرهنگ دانشگاه...بنظرم بهترین راهه بازم میگم واسه طرح علاقه ات بهش خودت پا پیش نذار
ای بابا به نظرمن یکی که اصلا نمیشه به این آقایون اعتماد کرد من یکیرو میشناسم یه آقایی تموم فکر و ذکرش یکی بود در صورتی که اون خانم دایم بهش میگفت بابا اشتباه میکنی بدرد هم نمیخوریم و ازاین حرفها ولی کوگوش شنوا تا بالاخره خانمه خام شد باور کرد دوستش داره بهش علاقه مند شدولی اون احمق میدونی چیکار کرد هیچی وقتی مطمین شد کسی که خیلی مسخرش میکرد حالا عاشقش شده گفت حق با توبود شرمنده که دیر متوجه شدم خداحافظ فقط برای انتقام روزهایی که اون دختر رو دوست داشت ولی اون بهش اهمیت نمیداد حالا خود دانی بنظر من اصلا خودت را خوار نکن یه جایی خوندم که خانم بهتره که فقط به طور غیر مستقیم ابراز علاقه کنه نه خیلی واضح و ضایع بره و بگه سلام من...
tiffani
05-25-2010, 06:45 PM
ببین عزیزم کلا اقایون خوششون نمیاد خانومی تو این برنامه ها پیش قدم بشه از هر کسی میخوای اینو بپرس همه این حرفو تایید میکنن البته یادت نره که همیشه استثنا وجود داره
اگه قراره گفته بشه بهترین کس برای گفتنش خودتی دختر خوب . شرایط رو بسنج به قول بچه ها اگه کسی تو زندگیش نبود و اطمینان داری ادمی نیست که بخواد تو رو به خاطر ابراز علاقت دست بندازه برو جلو ...
غرور و این چرت و پرتا رو بریز دور تو دوست داشتن غرور معنی نداره حتی اگه خدایی نکرده قبولت نکنه تکلیفت معلوم میشه
:72:
Arak_fx
05-26-2010, 10:41 AM
ببین عزیزم کلا اقایون خوششون نمیاد خانومی تو این برنامه ها پیش قدم بشه از هر کسی میخوای اینو بپرس همه این حرفو تایید میکنن البته یادت نره که همیشه استثنا وجود داره
اگه قراره گفته بشه بهترین کس برای گفتنش خودتی دختر خوب . شرایط رو بسنج به قول بچه ها اگه کسی تو زندگیش نبود و اطمینان داری ادمی نیست که بخواد تو رو به خاطر ابراز علاقت دست بندازه برو جلو ...
غرور و این چرت و پرتا رو بریز دور تو دوست داشتن غرور معنی نداره حتی اگه خدایی نکرده قبولت نکنه تکلیفت معلوم میشه
:72:
به به آبجی کوچک اراکی خودم :72:
اون قسمتی که پر رنگ کردم در مورد من برعکسه :55: اصولا من دوست دارم بهم پیشنهاد داده بشه و در مورد ازدواج هم دوست دارم خواستگاریم بیان . از خواستگاری رفتن بدم میاد !
اگر هم کسی بیاد بهم پیشنهاد بده و به هر دلیل نتونم قبول کنم به هیچ کدام از دوستانم حتی صمیمی ترینشون هم نمیگم که فلانی اومد درخواست دوستی داد و قبول نکردم . ( کسی که جرات زدن حرف دلشو داره باید براش ارزش زیادی قائل بود )
برای این دوستمون که میخواد پیشنهاد بده یک توصیه دارم که شاید غرور و این چیزها را بگذاره کنار و حرف دلشو به طرف مقابل بزنه اگر عمیق روش فکر کنه و موقعیت را درک کنه : یادت باشه یک روزی میاد که برای اون کاری که باید قبلا انجام می دادی افسوس می خوری و خودتو سرزنش میکنی پس اگر کسی را دوست داری دلتو به دریا بزن و سعیت را بکن . اگر قبول کرد که fantastic . اگر هم قبول نکرد تلاشت را به هر حال کردی و خودتو سرزنش نمیکنی چون ارزشش را داشته .
امیدوارم همون چیزی بشه که میخوای .
موفق باشی
maneli69
05-26-2010, 11:10 AM
سلامبچه ها:
از همتون ممنون نظراي جالبي بود ميدونم بايد غرورمو كنار بذارم ولي باور كنيد نميشه، ميدونم ممكنه دير بشه و افسوس بخورم ولي ميدونم نميتونم خودم پاپيش بذارم...
طرف نامزد نداره اينكه به من فكر ميكنه يا نه رو نميدونم
اصلا ميخاين يه خورده از خصوصيلاتش واستون بگم؟جزوه بچه زرنگاس،خيلي اكتيوه، مودب،و... اينارو طي تحقيقاتم بدست آوردم،همه ازش تعريف ميكنن
يكي از دوستام بهم ميگه:" اگه راضي باشي من بجات بهش ميگم": ولي ميگم نه....
به نظرتون من خودم بگم يا دوستم؟(دوستمو خيلي قبول دارم، قابل اعتماد شديد)
فرزانه برفی
05-26-2010, 02:29 PM
سلام
ببین عزیزم کار نشد نداره
ولی باید کاملا حساب شده بری جلو و احساسی برخورد نکنی
مثلا اول ببینی مجرد هست یا نه ؟
و چون دختر هستی سعی کن یه واسطه ی خوب پیدا کنی
اینجوری بهتره
maneli69
05-26-2010, 06:30 PM
ميدونم مجرده..:226:
Arak_fx
05-26-2010, 06:47 PM
پسرها باید حتما خودشون برن جلو اما دخترها میتونن از دوستشون هم کمک بگیرند اگر روشون نمیشه .
maneli69
05-26-2010, 06:54 PM
من بيشتر به غرورم فك ميكنم والا خجالتي نيستم..:280::281:
(البته اين موضوع فرق ميكنه ها):281:
nafis joon
05-27-2010, 07:38 AM
بنظر من خودت پاپیش نذار یادت باشه که دختری و دخترها قدرت خیال پردازی و عواطف خیلی بیشتری از پسرها دارند. فرض بگیریم که خودت یا دوستت، با بیان علاقه ات، میگه به اون طرف که فلانی شما رو دوست داره، فرض بگیریم طرف می گه وااااااااای منم مدت هاست که بهش فکر می کنم منم دوسش دارم خاطرخواهشم خرااااااااب و ... ازین طور حرفها بعدش مثلا شما دوتا باهم ازدواج میکنید توی زندگی مشترک بخوای نخوای حتی حتی حتی در امور خیلی ریز تفاوت وجود داره حتی اگه اون دوتا طرف از یک فرهنگ باشند بازهم تفاوت شخصیت آدمها رو نمیشه نادیده گرفت. اونوقت اگه بخواد بهت بگه من که نیومدم خودت خواستی چی داری بگی؟! می دونم الان سخته خیلی هم سخته شاید بنظرت حتی به طنز بیشتر شبیه باشه ولی خدامیدونه واقعیت داره من خیلی ازین آدم ها رو دیدم که باورش واسه خودم هم سخت بود.ولی اگه طرف علاقه بهت نداشت و اصلا بهت فکر نمی کرد چی؟ تابحال خودت رو در چنین شرایطی فرض کردی باهات ممکنه چه برخوردی داشته باشه؟ عصبانی بشه ؟ چشم غره بره؟ یا حتی بهت بخنده...؟ ااونوقت دل تو این وسط چی میشه؟ واسه دلت ارزش بذار...ولی اگه به کس قابل اعتماد دیگه ای که متاهل هم هست بگی و او هم بطور غیر مستقیم و بدون اینکه از علاقه شما بهش خبر بده ، شما رو بعنوان یک خانم خوب برای ازدواج، خیلی دوستانه معرفی کنه بازم 2 شکل وجود داره: یکی اینکه طرف خوشش بیاد و بیاد خواستگاری و باقی ماجرا (که البته این منظور مطلوب شماست) و یکی دیگه اینکه طرف بگه نه من کس دیگری مد نظرم هست یا فعلا نمی خوام ازدواج کنم یا... که در این صورت شما حداقل بطور مستقیم ضربه نمی خورید و احساسات شما کمتر لطمه می خوره...خود دانی عزیزم من مورد مشابه این واسم پیش آمده بود و مشاوره رفتم اینو گفت با محاسبه دقیقتر راه حل خودم رو پیدا کردم.راستی یک خواهش دوستانه: بیشتر ازینا مواظب دلت باش!
maneli69
05-29-2010, 11:05 AM
بنظر من خودت پاپیش نذار یادت باشه که دختری و دخترها قدرت خیال پردازی و عواطف خیلی بیشتری از پسرها دارند. فرض بگیریم که خودت یا دوستت، با بیان علاقه ات، میگه به اون طرف که فلانی شما رو دوست داره، فرض بگیریم طرف می گه وااااااااای منم مدت هاست که بهش فکر می کنم منم دوسش دارم خاطرخواهشم خرااااااااب و ... ازین طور حرفها بعدش مثلا شما دوتا باهم ازدواج میکنید توی زندگی مشترک بخوای نخوای حتی حتی حتی در امور خیلی ریز تفاوت وجود داره حتی اگه اون دوتا طرف از یک فرهنگ باشند بازهم تفاوت شخصیت آدمها رو نمیشه نادیده گرفت. اونوقت اگه بخواد بهت بگه من که نیومدم خودت خواستی چی داری بگی؟! می دونم الان سخته خیلی هم سخته شاید بنظرت حتی به طنز بیشتر شبیه باشه ولی خدامیدونه واقعیت داره من خیلی ازین آدم ها رو دیدم که باورش واسه خودم هم سخت بود.ولی اگه طرف علاقه بهت نداشت و اصلا بهت فکر نمی کرد چی؟ تابحال خودت رو در چنین شرایطی فرض کردی باهات ممکنه چه برخوردی داشته باشه؟ عصبانی بشه ؟ چشم غره بره؟ یا حتی بهت بخنده...؟ ااونوقت دل تو این وسط چی میشه؟ واسه دلت ارزش بذار...ولی اگه به کس قابل اعتماد دیگه ای که متاهل هم هست بگی و او هم بطور غیر مستقیم و بدون اینکه از علاقه شما بهش خبر بده ، شما رو بعنوان یک خانم خوب برای ازدواج، خیلی دوستانه معرفی کنه بازم 2 شکل وجود داره: یکی اینکه طرف خوشش بیاد و بیاد خواستگاری و باقی ماجرا (که البته این منظور مطلوب شماست) و یکی دیگه اینکه طرف بگه نه من کس دیگری مد نظرم هست یا فعلا نمی خوام ازدواج کنم یا... که در این صورت شما حداقل بطور مستقیم ضربه نمی خورید و احساسات شما کمتر لطمه می خوره...خود دانی عزیزم من مورد مشابه این واسم پیش آمده بود و مشاوره رفتم اینو گفت با محاسبه دقیقتر راه حل خودم رو پیدا کردم.راستی یک خواهش دوستانه: بیشتر ازینا مواظب دلت باش!
ممنونم از حرفات خيلي خوب بود تا حالا با اين ديد به قضيه نگاه نكرده بودم راستش وقتي نظرات شماهارو ميخونم از اينكه حرف دلمو باهاش مطرح كنم بيشتر ميترسم ميخوام از حرفاتون يه نتيجه كلي بگيرم:
بي خيال اين قضيه بشم و اجازه بدم سرنوشت تصميم گيرنده باشه.....
نظرتون چيه؟؟؟
nafis joon
05-29-2010, 02:28 PM
من فقط راه اشتباه (اینکه خودت پیش قدم بشی) رو بهت نشون دادم. راه درست رو خودت انتخاب کن... :59:
majid-A
05-29-2010, 02:53 PM
سلام.اگه اجازه هست ميخوام بگم كه چرا از اين سوالهاي سخت مي پرسين؟ يك كار ديگه هم مي تونيد انجام بديد اگه غرورتون مهم تر از اونه خيلي راحت ازش بگذريد اينقدر هم سوال سخت نپرسيد .ببخشيد اگه يكمي بي پرده جواب دادم.ولي در كل اميدوارم موفق باشيد
فرناز88
06-02-2010, 09:55 AM
من بودم نمی رفتم از یک آقا که نمی دونم دوستم داره یا نه درخواست ازدواج کنم.
می سپردم به دست خدا و از خدا می خواستم که اگه واقعا صلاح من در اینه که با این آقا ازدواج کنم پس خودت یه کاری کن که ما به هم برسیم.
خدا خیلی مهربونه به تمام حرفات گوش میده و از یه راهی که فکرش رو نمیکنی به هدف میرسوندت. مطمئن باش.
به جای همه ی این فکرها که چطوری برم جلو؟ چی بگم و ... بسپار دست خدا و از خدا بخواه
و اگر هم اتفاق نیفتاد دیگه حتما صلاحت نبوده.
انشاا... که به خواسته ات می رسی
Y@SiN
06-02-2010, 01:11 PM
خليي واضح و صادقانه برو بگو بهش.:72:
mamady
06-02-2010, 07:34 PM
مخالفم هيچ وقت اين كارو نكن دركل بيشتر مردا عاشق دختراي متين ومؤدب ميشن و اگه تو غرورتو متانتتو بشكني و اينو بهش بگي فكر ميكني چه طوري در موردت فكر كنه .......هيچ وقت از روي احساسات تصميم نگير ببين ميونش باكدوم يك از دخترا خوبه ازاونا در موردش سوال كن و بعدا اگه گفتن باسه چي ميپرسي بگو هيچي فقط خواستم بدونم اي پسر باادب كه همه بهش اعتماد دارنو جزوه ازش ميگيرن كيه و بعدش تو كه خودت جنس دخترا رو ميشناسي حتما براش تعريف مي كنن اين طور ي هم بهش رسوندي كه بهش توجه داري هم غرورت سر جاشه و اميد وارم اگه خيرو صلاحي در اين كار باشه حتما به مراد دلت برسي
ripek
06-03-2010, 08:19 PM
بستگی به شخصیتش داره
اگه درکت کنه ضایعت نمی کنه مطمئن باش بهت احترام می زاره اگه درکت کنه
فرناز88
06-09-2010, 11:38 AM
ببین تو این موارد نه صداقت کاری رو از پیش میبره نه درک طرف مقابل.
صداقت همه جا حرف اول رو میزنه اما تو این یک مورد رفتن و گفتن حقیقت صداقت نیست.
مثلا بری و بگی که آقا...
خوب فکر میکنی بهت چی میگه؟ نهایت لطفی که بکنه بهت میگه : خیلی ممنون
نه عاشق میشه نه چیز دیگه ای . چون دلبستن و عاشق شدن نیازمند زمانه.
درکت میکنم از این جهت که تو موقعیتی قرار داری که دلت میخواد یکی پیدا بشه ( از عالم غیب)و بهت بگه : برو بهش بگو
اما به این چیزها فکر نکن.یه وقت هایی آدم مجبور جلوی دلش رو بگیره به هزارو یک دلیل که اینجا همه دوستات تا یه تعدادی از این دلایل رو گفتن.
سعی کن همیشه منطق و عقل پرچمدار راهت باشه نه دلت. وقتی که درست تصمیم گرفتی و از صحت انتخابت مطمئن شدی اونوقت تمامیت دلت رو نثار انتخابت کن.
موفق باشی.
maneli69
06-12-2010, 10:40 AM
بعضي مواقع بي خيال ميشم ولي خيلي از مواقع....ميخوام ببينم آخرش چي ميشه؟ اصلا آدم صبوري نيستم کاش ميشد يکي بهم ميگفت آخرش به کجا ميرسه يا نه اصلا بهم ميگفت سال بعد، من تو يه چنين روزي چيکا ميکنم ؟ته اين قضيه مشخص ميشد...
Atish pare
06-21-2010, 08:43 PM
اون برخوردش با تو چطوریه در چه حد؟:298:
Sara2010
06-22-2010, 02:02 AM
درسته خیلی سخته اما هیچ وقت از غرورت نگذر
موفق باشی:43:
R@ha 69
09-23-2010, 02:28 AM
سعی کن یه واسطه پیدا کنی تا بهش بگی.
من یکی رو 3 سال دوسش داشتم اما هیچوقت غرورم نذاشت که بهش بگم...
الان خیلی کم میبینمش.اما حسم تغییری نکرده.البته دو سه ماهی میشه ازش بیخبرم.
...اما هنوزم نظرم اینه کارم درست بوده که من حرفی راجع به دوست داشتنم بهش نزدم.
فقط براش آرزوی خوشبختی میکنم و امیدوارم به اونی که دوسش داره برسه...همین
(دوست داشتن هیچوقت تموم نمیشه)