توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا؟؟؟(لطفا تمام دوستانی که میخونن نظر بدن)
mojgan77
05-19-2010, 09:45 AM
چرا با اينكه هم نظر قران رو ميدونيم و احكام هم خونديم هنوز قوانين آن رو رعايت نميكنيم از هر لحاظ ,مثلا درباره خوردن حق ديگران با روشهاي گوناگون يا غيبت يا نماز يا حجاب يا ...
آيا ادعاي مسلمان بودن و رعايت نكردن كافيست ؟!
چرا جوان هاي ما هر روز از اسلام بيشتر فاصله ميگيرن در حالي كه در دنيا به سوي اسلام گرايش بيشتري پيدا ميكنن ؟!
چرا قدر شنيدن صداي اذان رو نمي دونيم ؟!
چرا در طول روز براي خواندن قران وقت نداريم و راجع به اون فكر نمي كنيم ؟!
چرا همش ميخواهيم همديگر رو ارشاد كنيم در حالي كه هر كسي بنا به فرمايش امام صادق ع كفايت اين كار رو ندارد!؟
چرا ارزشهاي اسلامي كم رنگ و زوركي شده؟!
چرا تا بحث از مسائل ديني ميشه بدون اينكه بهش توجه كنيم ازش مي گذريم؟!
چرا تو چت روم هاي ما همش مسائل سكسي به جاي مطالب علمي يا حتي آشنايي مطرح ميشه؟!
چرا پوششهاي پسرا و دخترا اينقدر .................. ؟!چرا؟؟؟؟
اگه دوستان علاقه مند هستند بگن چه راه حلهايي براي پاسخ به اين سوالات پيشنهاد ميدن:282:
زهره محبی
05-19-2010, 11:21 AM
به نظر من مهم ترین علت این اتفاقا اینه که ما اسلام و تو عملکرد افراد خصوصا مسئولین کشورمون میبینیم شاید خیلی وقتا اونا کارایی میکنن مغایر دستورات دین ولی کلاه شرعی روش میذارن و چون ما اونارو اسلام میدونیم از اسلام بری میشیم خیلی وقتا از مبلغین دینمون چیزایی دیدیم و به پایه دین گذاشتیم من فکر میکنم اگه نگاهمون عوض شه شرایط بهتر بشه.
mojgan77
05-19-2010, 11:54 AM
زهره جون ممنون امید وارم بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن:20:
moo2010
05-19-2010, 12:01 PM
این گونه مسائلی که شما مطرح می کنید ، قبلا در ذهن من و برادرم بود . برادرم سال سوم دبیرستان رشته علوم انسانی هست و دو نفری روی رفتار افراد خیلی دقیق هستیم و تحقیق می کنیم . یه پرسشنامه 30 سواله طراحی کردیم که هدف اون تعیین جهت گیری اخلاق فردی و در مجموع جامعه بود که به دلایلی انتشارش نکردیم .
خیلی از مسائل در این گونه بی بند و باری ها تاثیر دارن :
می شه گفت دو دسته هست :
1- عوامل داخلی که به خود فرد مربوطه
2- عوامل خارجی که به محیط فرد مربوطه
هر کدوم از این دو عامل به بخش هایی تقسیم می شن :
عوامل داخلی :
1- راحت طلبی ما انسانهاست که باعث می شه ما در چهار چوب خاصی نباشیم و خودمون برای خودمون یک دین و یک برداشت از دین اصلی داشته باشیم . همین خودش یک سری فرایند داره تا به این پله برسیم و دنیای آدم بزرگ ها رو تشکیل بدیم مانند متقاعد سازی و دروغ به خود و بیشتر کردن حب به خود و ...
2-بعضی ها خیلی سختی می کشن ولی راحت طلب نیستن و در قرآن هم آمده که این چنین افرادی حب دنیا دارن و به خاطر دنیاشون به اسلام و قرآن روی نمی آوردند و دوای این درد یاد مرگ و قیامت است .
3-بعضی ها در ذات خوب هستن و دوست دارن خوب باشن ولی همت و قدرت انجام کار را ندارند و در تصمیم گیری ها ضعیف هستن .
و ...
عوامل خارجی :
1- دین ما ارث پدری و مادری است ، همین عامل باعث می شه در مورد آن تحقیق نکنیم و خدایی را که ندیده ایم بپرستیم . امام علی فرمودند من خدایی را که نمی بینم نمی پرستم .( البته رویت خدا امکان پذیر نیست و در اینجا دیدن صفات الهی است )
2-مقاصد شوم جهان استکبار و دنیا گرا که سد بزرگی برابر پیشرفت جامعه اسلامی است .
3- در محیطی که اشخاص به دین علاقه ای نشان نمی دهند و فقط در حد خواندن و ادای فریضه نماز باشد ، نسل های بعد هم از پای بندی کمتری برخوردار هستند .
و...
mojgan77
05-19-2010, 12:11 PM
:20:
mojgan77
05-19-2010, 01:36 PM
بقیه چی شدن؟ ادامه بدین!
mojgan77
05-19-2010, 01:41 PM
بقیه چی شدن؟ ادامه بدین!
cute-baby
05-19-2010, 02:12 PM
به نظر من مهم ترین علت این اتفاقا اینه که ما اسلام و تو عملکرد افراد خصوصا مسئولین کشورمون میبینیم شاید خیلی وقتا اونا کارایی میکنن مغایر دستورات دین ولی کلاه شرعی روش میذارن و چون ما اونارو اسلام میدونیم از اسلام بری میشیم خیلی وقتا از مبلغین دینمون چیزایی دیدیم و به پایه دین گذاشتیم من فکر میکنم اگه نگاهمون عوض شه شرایط بهتر بشه.
منم با اين دوستمون موافقم!
اما علاوه بر اون دلايل ديگه اي هم ميتونه داشته باشه مثلا اينكه توي جامه در بيشتر مواقع ميخوان دين رو تحميل كنند خصوصا به جوانان!و وقتي كه به زور متوسل ميشن خب مسلما جوونا هم به خاطر حس لجاجتشون برعكس عمل ميكنن!
البته اين نظر شخصي منه ممكنه باهاش موافق نباشيد!
mojgan77
05-19-2010, 03:59 PM
شاید بعضی از کسانی که برای ما الگو بوده اند خودشون به حرفهای خودشون عمل نمی کنن که البته این افراد کم نیستند اما فکر میکنید آنچه خدا به انسانها دستور داده تا چه حد اهمیت داره ؟ چرا خداوند میفرمایند در دین هیچ اجباری نیست؟با این حال در جامعه در حال اجباری شدن است . به نظر شما راه حل درست چیست؟از کجا باید شروع کرد ؟چگونه؟
زهره محبی
05-19-2010, 10:04 PM
زهره جون ممنون امید وارم بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن:20:
خواهش میکنم عزیزم .:277:
moo2010
05-20-2010, 12:55 AM
وقتی یک مشکل رو ریشه یابی می کنیم ، علاوه بر اینکه علت رو می یابیم ، درمان نیز به نحوی پیدا کردیم .
برای حل این مشکلات باید عوامل داخلی و خارجی رو از بین برد .
البته این حرف دوستان درست هست که باید دولت و نظام حکومتی تصحیح بشه ، همان طور که امام علی (ع) فرمودند و مظمون فرمایش ایشان این بود : اگر می خواهید جامعه را اصلاح کنید اول نظام حکومتی آن را اصلاح کنید .
نمی گم همه مسئولین بد هستند ولی اسلام در این کشور و دول اسلامی به صورت صحیح و دقیق پیاده نمی شه و همین امر باعث ایجاد یک دید اشتباه نسبت به دین و دیندار به وجود میاره .
در کشور ما یک جنبش نرم افزاری ایجاد شده که موازین حکومتی را با اسلام تطبیق می ده و اگر صبر کنیم تا این جنبش به هدفش برسه و کسی سنگ اندازی نکنه ، ثمرات آن را خواهیم دید .
در مورد قرآن و اسلام مین بس که از 1400 سال پیش تا الان کسی نتونسته اشتباه یا تناقضی در آن پیدا کنه و همین امر نشانه درست بودن و تطبیق اون با وجود انسانه .
هر کسی که درباره تناقضات و اشتباهات قرآن سخنی گفته ، از روی غرض بوده و تمامی سخنانش اشتباه بوده ، چون با قرآن و آیات ناسخ و منسوخ و ... آشنایی نداشته.
yamahdi
05-20-2010, 06:01 AM
خیلی ازmojgon77 به خاطراین تایپیک ممنونم.
mojgan77
05-20-2010, 11:00 AM
خواهش میکنم yamahdi (http://pnu-club.com/members/yamahdi.html)
خوب با توجه مطالبی که گفته شد یک سوال پیش میاد من مدتی در هند بودم همانطور که میدونید فرقه های مختلفی در این کشور زندگی میکنن برخی از آنها به نوعی بت می پرستند اما بعضی چیزها رو که در دین اسلام به آن اشاره شده را رعایت میکنن با این حال یک مسلمان ایرانی با ادعای مسلمان بودن رعایت نمیکنه فکر میکنید. مثلا چرا با اینکه تلویزیون این کشور شو ها و فیلمهایی میزاره اصلا پوشش مناسب نداره و بعضا صحنهای آنچنانی داره با این حال مردم و دخترها و پسرها لباسهای پوشیده دارند .خانمها اصلا آرایش ندارن وبا اینکه حالا روسری نمیزارن اما پوشش لباس مناسب دارن که اندامشان مثل مانتوهای ما نشان نمی دهد فکر میکنید چرا؟آیا این به مسئولین مربوط میشه یا چیز دیگه ای ؟ بت پرستان آنچنان در کنار مجسمه ها دعا می خوانند که ما برای خواندن قران و نماز سستی میکنیم ,آیا این به کشورهای ضد اسلامی مربوط میشه؟هر چند برخی از سیاست مداران کشور ما از دین سو استفاده کردن اما تکلیف ما در مقابل خداست یا برای آنها کدام؟چه باید بکنیم که راه را پیدا کنیم؟آنطور که برای ما راه تاثیر گذاری باشه؟لطفا دوستان نظر بدن.
moo2010
05-20-2010, 11:42 AM
اگر هر کس خود سازی کنه و خودش و گوهر وجودی خودش رو بشناسه ، سپس خدای خودش رو بشناسه ، 90 درصد مشکلات ما و جامعه ما حل می شه .
ایران ما در دوره ای مذهبی بود ، در دوره رضا شاه به بعد آزادی افراطی داشت تا به انقلاب رسید ، پس تا یک مدت با اسلام آشنا بود و در دوره رضا شاه با این اسلام و عقیده مردم شروع به جنگ شد و تا محمد رضا شاه کم کم این فرهنگ غربی داشت بهینه می شد که انقلاب شد . جامعه ما بین مذهبی و فرهنگ وارداتی غربی ، مانده و این دو گروه به خاطر عقایدشان همیشه در تضاد هستن و تا زمانی پیش خواهد رفت که یکی از این دو باقی بماند .
بعد از انقلاب ، پول و سرمایه به میزان بیشتری در دست رس اعضای جامعه قرار گرفت و فرصت های بیشتری برای سرمایه دار شدن ایجاد شد و سطح توقع جامعه افزایش یافت و این افزایش همیشه صعودیست .
جامعه ما مثل جامعه یهود بود که حضرت موسی از چنگ فرعون آزادشون کرد و بعد از آزادی هم میل به بت پرستی و دنیا پرستی داشتند و جنگ تحمیلی ما مثل دارویی بود که جامعه بیمار ما رو تا حدی شفا داد و بیدار کرد .
مشکل مردم ما اینه که بین دنیا طلبی و راحتی و خداپرستی و سختی ، باید یکی رو انتخاب کنن .
دین با داشتن دنیا مخالف نیست ولی با دنیا پرستی مخالفه .
mojgan77
05-20-2010, 12:30 PM
moo2010 (http://pnu-club.com/members/moo2010.html)ممنونم
منتظر نظر وپیشنهاد شما و بقیه دوستان هم هستم
moo2010
05-20-2010, 02:39 PM
خواهش آبجی کوچولو :299::277:
mojgan77
05-21-2010, 11:34 AM
:289:بقیه چی شدن؟:104:
yamahdi
05-22-2010, 12:25 AM
به نظرمن ریشه همه ی اینها غفلت ازیادخداست درست قرآن میخونیم و.....ولی وقتی پشت سرس فوراازیکی غیبت میکنیم به خاطراین که اون لحظه اصلا به یادخدانیستیم اگه خداوقیامت وشب تنهایی قبربه یادداشته باشیم هیچ وقت باپوشش نامناسب و......نمیاییم.
moo2010
05-22-2010, 01:03 AM
:73::189:
DEH-AB
05-22-2010, 02:20 AM
سلام:
در جواب این دوست عزیز باید بگم اگه هر کسی فقط خودش ا درست کنه همه چیز درست میشه...
بنا به داستانی داریم:
یه روزی شخصی میره پیش حضرت اما میگه "فلان روحانی را دیدم که دزدی کرده" امام(ره) فرمودند:"اون روحانی نبوده بلکه دزدی بوده که لباس روحانیت را دزدیده."
DEH-AB
05-22-2010, 02:26 AM
این گونه مسائلی که شما مطرح می کنید ، قبلا در ذهن من و برادرم بود . برادرم سال سوم دبیرستان رشته علوم انسانی هست و دو نفری روی رفتار افراد خیلی دقیق هستیم و تحقیق می کنیم . یه پرسشنامه 30 سواله طراحی کردیم که هدف اون تعیین جهت گیری اخلاق فردی و در مجموع جامعه بود که به دلایلی انتشارش نکردیم .
خیلی از مسائل در این گونه بی بند و باری ها تاثیر دارن :
می شه گفت دو دسته هست :
1- عوامل داخلی که به خود فرد مربوطه
2- عوامل خارجی که به محیط فرد مربوطه
هر کدوم از این دو عامل به بخش هایی تقسیم می شن :
عوامل داخلی :
1- راحت طلبی ما انسانهاست که باعث می شه ما در چهار چوب خاصی نباشیم و خودمون برای خودمون یک دین و یک برداشت از دین اصلی داشته باشیم . همین خودش یک سری فرایند داره تا به این پله برسیم و دنیای آدم بزرگ ها رو تشکیل بدیم مانند متقاعد سازی و دروغ به خود و بیشتر کردن حب به خود و ...
2-بعضی ها خیلی سختی می کشن ولی راحت طلب نیستن و در قرآن هم آمده که این چنین افرادی حب دنیا دارن و به خاطر دنیاشون به اسلام و قرآن روی نمی آوردند و دوای این درد یاد مرگ و قیامت است .
3-بعضی ها در ذات خوب هستن و دوست دارن خوب باشن ولی همت و قدرت انجام کار را ندارند و در تصمیم گیری ها ضعیف هستن .
و ...
عوامل خارجی :
1- دین ما ارث پدری و مادری است ، همین عامل باعث می شه در مورد آن تحقیق نکنیم و خدایی را که ندیده ایم بپرستیم . امام علی فرمودند من خدایی را که نمی بینم نمی پرستم .( البته رویت خدا امکان پذیر نیست و در اینجا دیدن صفات الهی است )
2-مقاصد شوم جهان استکبار و دنیا گرا که سد بزرگی برابر پیشرفت جامعه اسلامی است .
3- در محیطی که اشخاص به دین علاقه ای نشان نمی دهند و فقط در حد خواندن و ادای فریضه نماز باشد ، نسل های بعد هم از پای بندی کمتری برخوردار هستند .
و...
داداشی سلام:
حرفت درست اما داداشی واقعا اینا دلیل اصلیه یا چیز دیگه ایی؟؟؟؟
DEH-AB
05-22-2010, 02:32 AM
منم با اين دوستمون موافقم!
اما علاوه بر اون دلايل ديگه اي هم ميتونه داشته باشه مثلا اينكه توي جامه در بيشتر مواقع ميخوان دين رو تحميل كنند خصوصا به جوانان!و وقتي كه به زور متوسل ميشن خب مسلما جوونا هم به خاطر حس لجاجتشون برعكس عمل ميكنن!
البته اين نظر شخصي منه ممكنه باهاش موافق نباشيد!
سلام دوست عزیز:
من مخالفم به دلیلی این که من تا حالا ندیدم که دین را به کسی تحمیل کنن اگه شما دید بگید ما هم بدونیم .....
دوست عزیز من نمیدون شما دلتون از کجا پر بوده اومدید اینجا این حرف ها را نوشتید اما مطمئنم که این دلیلی نیست اخه تو جامعه ما اجباری برای تحمیل دین نیست....
DEH-AB
05-22-2010, 02:42 AM
شاید بعضی از کسانی که برای ما الگو بوده اند خودشون به حرفهای خودشون عمل نمی کنن که البته این افراد کم نیستند اما فکر میکنید آنچه خدا به انسانها دستور داده تا چه حد اهمیت داره ؟ چرا خداوند میفرمایند در دین هیچ اجباری نیست؟با این حال در جامعه در حال اجباری شدن است . به نظر شما راه حل درست چیست؟از کجا باید شروع کرد ؟چگونه؟
سلام:
میشه بگید الگو شما کیه؟؟؟؟؟؟ مطمئن هستید در انتخاب الگو اشتباه نکردید؟؟؟؟
اولا خدا به انسان ها دستور نداده بلکه راه را نشون داده.....اهمیتش هم برای رستگار ماست وگرنه خدا چه نیازی داره من نماز بخونم یا نخونم ؟؟؟چه نیازی داره من روزه بگیرم یا نگیرم؟؟؟؟؟
و......
شما میتونید کلمه اجبار را تعریف کنید؟؟؟؟کجا به شما دین را تحمیل کردن؟؟؟؟((یه نمونه بگید کافیه)) من نمیدونم چرا دوستان این بحث هایی که صحت نداره را میگن...
ایا مبارزه با فساد تحمیل دینه؟؟؟؟ایا مبارزه با بد حجابی تحمیل دینه؟؟؟؟ ایا مبارزه با مفاسد اجتماعی تحمیل دینه؟؟؟؟؟ ایا مبارزه با حرمت شکنان روز عاشورا تحمیل دینه؟؟؟ لطفا بگید من با طرز فکرتون اشنا بشم...
DEH-AB
05-22-2010, 02:53 AM
خواهش میکنم yamahdi (http://pnu-club.com/members/yamahdi.html)
خوب با توجه مطالبی که گفته شد یک سوال پیش میاد من مدتی در هند بودم همانطور که میدونید فرقه های مختلفی در این کشور زندگی میکنن برخی از آنها به نوعی بت می پرستند اما بعضی چیزها رو که در دین اسلام به آن اشاره شده را رعایت میکنن با این حال یک مسلمان ایرانی با ادعای مسلمان بودن رعایت نمیکنه فکر میکنید. مثلا چرا با اینکه تلویزیون این کشور شو ها و فیلمهایی میزاره اصلا پوشش مناسب نداره و بعضا صحنهای آنچنانی داره با این حال مردم و دخترها و پسرها لباسهای پوشیده دارند .خانمها اصلا آرایش ندارن وبا اینکه حالا روسری نمیزارن اما پوشش لباس مناسب دارن که اندامشان مثل مانتوهای ما نشان نمی دهد فکر میکنید چرا؟آیا این به مسئولین مربوط میشه یا چیز دیگه ای ؟ بت پرستان آنچنان در کنار مجسمه ها دعا می خوانند که ما برای خواندن قران و نماز سستی میکنیم ,آیا این به کشورهای ضد اسلامی مربوط میشه؟هر چند برخی از سیاست مداران کشور ما از دین سو استفاده کردن اما تکلیف ما در مقابل خداست یا برای آنها کدام؟چه باید بکنیم که راه را پیدا کنیم؟آنطور که برای ما راه تاثیر گذاری باشه؟لطفا دوستان نظر بدن.
ببین من یه حرفی بهت میزنم :
اولا اونی که بت پرسته که درباره اش بحثی نیست یه ادم کافریه که کافرم نجسه...طبق دین اسلام...
به نظر مسلمان کیه؟؟؟؟؟؟((برام تعریف کن))
به نظر شما اونی که دزدی میکنه مسلمونه؟؟؟؟اونی که فساد میکنه تو جامعه مسلمونه؟؟؟؟؟
دختراها یا پسرهای که لباس ناجور می پوشن یا خودشون را مثل میمون درست میکنن تنها دلیلش اینه که عقده خودنمایی دارن وگرنه دلیلشون چیه؟؟؟
DEH-AB
05-22-2010, 02:57 AM
به نظرمن ریشه همه ی اینها غفلت ازیادخداست درست قرآن میخونیم و.....ولی وقتی پشت سرس فوراازیکی غیبت میکنیم به خاطراین که اون لحظه اصلا به یادخدانیستیم اگه خداوقیامت وشب تنهایی قبربه یادداشته باشیم هیچ وقت باپوشش نامناسب و......نمیاییم.
سلام دوست عزیز:
احسنت زدی وسط هدف...
یکیش اینه دلیل دومش هم من میزارم...
DEH-AB
05-22-2010, 03:17 AM
چرا با اينكه هم نظر قران رو ميدونيم و احكام هم خونديم هنوز قوانين آن رو رعايت نميكنيم از هر لحاظ ,مثلا درباره خوردن حق ديگران با روشهاي گوناگون يا غيبت يا نماز يا حجاب يا ...
آيا ادعاي مسلمان بودن و رعايت نكردن كافيست ؟!
چرا جوان هاي ما هر روز از اسلام بيشتر فاصله ميگيرن در حالي كه در دنيا به سوي اسلام گرايش بيشتري پيدا ميكنن ؟!
چرا قدر شنيدن صداي اذان رو نمي دونيم ؟!
چرا در طول روز براي خواندن قران وقت نداريم و راجع به اون فكر نمي كنيم ؟!
چرا همش ميخواهيم همديگر رو ارشاد كنيم در حالي كه هر كسي بنا به فرمايش امام صادق ع كفايت اين كار رو ندارد!؟
چرا ارزشهاي اسلامي كم رنگ و زوركي شده؟!
چرا تا بحث از مسائل ديني ميشه بدون اينكه بهش توجه كنيم ازش مي گذريم؟!
چرا تو چت روم هاي ما همش مسائل سكسي به جاي مطالب علمي يا حتي آشنايي مطرح ميشه؟!
چرا پوششهاي پسرا و دخترا اينقدر .................. ؟!چرا؟؟؟؟
اگه دوستان علاقه مند هستند بگن چه راه حلهايي براي پاسخ به اين سوالات پيشنهاد ميدن:282:
دو دلیل اصلی به نظر من هست :
1-غافل بودن انسان از یاد خدا و روز اخرت...
2-عدم ایمان...
1-غافل بودن:
اگه شما همیشه به فکر خدا باشی, اگه شما خدا را همیشه ناظر به اعمالتون بدونید ایا بازم گناه میکنید؟؟؟؟؟؟؟
طبق گفته امام خمینی(ره):"عالم محضر خداست."
گه غیر اینه که خدا مبفرماید از رگ گردن به ما نزدیکتره ....
2-عدم ایمان که دلیل اصلیه:
من با یه مثال حرفم را میگم
همه ما میدونیم اتیش بدن انسان را میسوزونه و به ان اعتقاد داریم که دست به اتیش زدن مساویه با سوختن لزا هیچ ادم عاقلی دست به اتیش نمیزنه چون باور قلبی داره , اعتقاد داره که دستش را میسوزونه...
ما میگم مسلمونیم اما اعتقاد نداریم که هستیم .... به نظر شما اگه اعتقاد باشه هیچ وقت این مسائل را دست کم میگریم؟؟؟؟
ما میدونیم خدا نظارت داره بر اعمال ما اما اعتقاد نداریم چون وقتی شما در محضر پدر مادر خود هستید کار اشتباهی میکنید؟؟؟؟؟؟؟اما وقتی تنها هستید احتمال داره انجام بدید....
یه عذر خواهی هم بکنم اگه بحث را خلاصه گفتم اخه طولانیه و من حوصله تایپ کردن ندارم...
امیدوارم کسی از حرفهام ناراحت نشده باشه و تونسته باشم مفهومم را درست رسونده باشم...
mojgan77
05-22-2010, 11:33 AM
DEH-AB (http://pnu-club.com/members/deh-ab.html) از نظریاتتون ممنون (http://pnu-club.com/members/deh-ab.html) (http://pnu-club.com/members/deh-ab.html):20: (http://pnu-club.com/members/deh-ab.html)
زهره جون و بقیه دوستان این اشتباه رو بررسی کردن نه تایید
در واقع میخواهیم دلایل این چرا ها رو بررسی کنیم و شاید به یک را حل مناسب برسیم.
اگه گفتم شاید بعضی از کسانی که برای ما الگو بوده اند خودشون به حرفهای خودشون عمل نمی کنن که البته این افراد کم نیستند اما فکر میکنید آنچه خدا به انسانها دستور داده تا چه حد اهمیت داره ؟ چرا خداوند میفرمایند در دین هیچ اجباری نیست؟با این حال در جامعه در حال اجباری شدن است . به نظر شما راه حل درست چیست؟از کجا باید شروع کرد ؟چگونه؟
پاسخ من در جواب دوستمون بود در اینجا نمیخواهیم کسی رو محکوم کنیم و البته همه این مسائل رو میدونیم اما فکر میکنم شما موضوع رو اشتباه برداشت کردید
اولا خدا به انسان ها دستور نداده بلکه راه را نشون داده.....اهمیتش هم برای رستگار ماست وگرنه خدا چه نیازی داره من نماز بخونم یا نخونم ؟؟؟چه نیازی داره من روزه بگیرم یا نگیرم؟؟؟؟؟
و......
اگر خداوند به ما دستور بده با فرمان بده چه فرقی داره عزیز من با این جمله شما که خداراه رو نشان داده هر دو یکی. در هر صورت اصل موضوع اینه که خدا ما رو آفریده و ما به خاطر عظمت و بزرگواری او وظیفه ای داریم نه خدای نکرده منتی.موضوع اصلا سر خدا نیست .راجع به دین هم مسلما همه دوستان آنقدر آشنا هستند که ما فلسفه جدیدی را اینجا باز نکنیم .لطفا در خواندن مطالب دقت کنید
شما میتونید کلمه اجبار را تعریف کنید؟؟؟؟کجا به شما دین را تحمیل کردن؟؟؟؟((یه نمونه بگید کافیه)) من نمیدونم چرا دوستان این بحث هایی که صحت نداره را میگن...
ایا مبارزه با فساد تحمیل دینه؟؟؟؟ایا مبارزه با بد حجابی تحمیل دینه؟؟؟؟ ایا مبارزه با مفاسد اجتماعی تحمیل دینه؟؟؟؟؟ ایا مبارزه با حرمت شکنان روز عاشورا تحمیل دینه؟؟؟ لطفا بگید من با طرز فکرتون اشنا بشم...
شما مثل فرد عصبانی صحبت کردی که فکر نمیکنه .
البته که بحثهای ما صحت داره چرا میگید نداره تعجب میکنم.من میخوام بدونم در جایی که همه خدا رو میشناسیم و به مسائلی هم که گفته شد آگاهیم چرا در چنین جامعه ای مبارزه با فساد یا بد حجابی و غیره اصلا چرا وجود داره .چرا حالا که دنیا تازه شخصیت کسی مثل امام حسین (ع) رو داره میشناسه ما در جامعه خودمون مبارزه با حرمت شکنان داریم؟چرا در جامعه ای که با مسائل دینی و خداشناسی اینقدر انس داریم نمیتونیم به دوستمون با منطق صحبت کنیم و باید زور و اجبار با مسائل نیروی انتظامی و از این قبیل حل بشه اصلا چرا باید اینچنین چیزی باشه ؟
اولا اونی که بت پرسته که درباره اش بحثی نیست یه ادم کافریه که کافرم نجسه...طبق دین اسلام...
به نظر شما اونی که دزدی میکنه مسلمونه؟؟؟؟اونی که فساد میکنه تو جامعه مسلمونه؟؟؟؟؟
دختراها یا پسرهای که لباس ناجور می پوشن یا خودشون را مثل میمون درست میکنن تنها دلیلش اینه که عقده خودنمایی دارن وگرنه دلیلشون چیه؟؟؟
اینجا هم دوباره میگم.
بحثی راجع به اینکه کی کافر هست کی نیست وجود نداره همه طبق دین اسلام اینو میدونن واینکه مسلمان کیه هم همه میدونن.
من میگم هستند کسانی که فساد میکنند تو جامعه و کسانی که دزدی میکنند و ... همه مسلمانند وسلام. من چه کاره این دنیا هستم که بگم کی مسلمان هست کی نیست .کی باید بره جهنم کی باید بره بهشت اصلا اینطور نظر دادن فضولی در کار خداست. خدا فقط خودش میدونه جای هر کی کجاست (مثلا کسی که یک عمر عبادت میکنه و کارهای خوب انجام میده با یک غیبت کردن وپشت سر یکی حرف زدن و تهمت زدن تمام این اندوخته خودش رو از بین میبره تازه خدا حق الله رو ممکنه ببخشه ولی حق الناس رو باید اول بنده اش اون شخص رو ببخشه بعد خدا میشه ما به جای خدا حکم بدیم نه حقشه فلانی راست میگه ) چرا با اینکه میدونن این کار از نظر اسلام چه حکمی داره باز این کار رو انجام میدن و حرف من اینه که چرا انجام میدن اصلا چرا؟
شما نمیتونید به کسی خیلی راحت توهین کنید که چون این لباس رو پوشیده پس میمونه و عقده خود نمایی داره .چرا فکر نمیکنید که شاید اصلا او از یک دین دیگه ای هست و ما با همین تهمت باعث بشیم او هنوز اسلام ما رو نشناخته از اون متنفر بشه. انوقت گناه گردن تو میشه یا اون. ما باید راه درست بیان رو پیدا کنیم که اینچنین افراد رو مجذوب زیبایی ها و خوبیهای اسلام کنیم نه اینکه آنها را دور کنیم و فراری بدیم.
2-عدم ایمان...
1-غافل بودن:
اگه شما همیشه به فکر خدا باشی, اگه شما خدا را همیشه ناظر به اعمالتون بدونید ایا بازم گناه میکنید؟؟؟؟؟؟؟
همه ما میدونیم اتیش بدن انسان را میسوزونه و به ان اعتقاد داریم که دست به اتیش زدن مساویه با سوختن لزا هیچ ادم عاقلی دست به اتیش نمیزنه چون باور قلبی داره , اعتقاد داره که دستش را میسوزونه...
ما میگم مسلمونیم اما اعتقاد نداریم که هستیم .... به نظر شما اگه اعتقاد باشه هیچ وقت این مسائل را دست کم میگریم؟؟؟؟
ما میدونیم خدا نظارت داره بر اعمال ما اما اعتقاد نداریم چون وقتی شما در محضر پدر مادر خود هستید کار اشتباهی میکنید؟؟؟؟؟؟؟اما وقتی تنها هستید احتمال داره انجام بدید....
یه عذر خواهی هم بکنم اگه بحث را خلاصه گفتم اخه طولانیه و من حوصله تایپ کردن ندارم...
امیدوارم کسی از حرفهام ناراحت نشده باشه و تونسته باشم مفهومم را درست رسونده باشم...
تمام صحبتهای شما درسته ولی اشتباه شما اینه که فکر میکنید بقیه اصلا تا باحال این مطالب به گوششون نخورده.
بهتره همه دوستانی که میخوان نظر بدن مطالب رو با دقت بیشتری بخونن .اینجا اصلا قصد محکوم کردن شخص یا اشخاصی رو نداریم منم علامه دهر نیستم موضوع علت وجود این مسائل با توجه به آگاهیهایی که داریم و میخواهیم راه حل مناسب برای برطرف کردن این مسائل پیدا کنیم با توجه به این که خودمون رو مسلمان میدونیم و یا ایرانی میدونیم راه درست با بیان درست رو چگونه میدونید؟
واصل کلام من اینکه (طبق فرمایش خداوند اینکه:با حکمت و اندرز نیکو به راه پروردگارت دعوت کن و با آن به طریقی که نیکو تر است استدلال و مناظره نما ... )حکمت به معنای دانش و منطق و استدلال و موعظه نیکو استفاده از عواطف انسانهاست و منظور از جدال احسن در قرآن این است که حق عدالت امانت و صدق و راستی بر آن حکومت کند و از هر گونه جسارت و توهین وتحقیر و .. پرهیز شود چگونه میتوان از این راه جامعه ای سالم داشت .با توجه به مسائلی که بیان شد منتظر نظر و پیشنهادات شما هستم.
DEH-AB
05-23-2010, 02:44 AM
deh-ab (http://pnu-club.com/members/deh-ab.html) از نظریاتتون ممنون (http://pnu-club.com/members/deh-ab.html):20: (http://pnu-club.com/members/deh-ab.html)
اگه گفتم شاید بعضی از کسانی که برای ما الگو بوده اند خودشون به حرفهای خودشون عمل نمی کنن که البته این افراد کم نیستند اما فکر میکنید آنچه خدا به انسانها دستور داده تا چه حد اهمیت داره ؟ چرا خداوند میفرمایند در دین هیچ اجباری نیست؟با این حال در جامعه در حال اجباری شدن است . به نظر شما راه حل درست چیست؟از کجا باید شروع کرد ؟چگونه؟
پاسخ من در جواب دوستمون بود در اینجا نمیخواهیم کسی رو محکوم کنیم و البته همه این مسائل رو میدونیم اما فکر میکنم شما موضوع رو اشتباه برداشت کردید
و......
اگر خداوند به ما دستور بده با فرمان بده چه فرقی داره عزیز من با این جمله شما که خداراه رو نشان داده هر دو یکی. در هر صورت اصل موضوع اینه که خدا ما رو آفریده و ما به خاطر عظمت و بزرگواری او وظیفه ای داریم نه خدای نکرده منتی.موضوع اصلا سر خدا نیست .راجع به دین هم مسلما همه دوستان آنقدر آشنا هستند که ما فلسفه جدیدی را اینجا باز نکنیم .لطفا در خواندن مطالب دقت کنید
البته که بحثهای ما صحت داره چرا میگید نداره تعجب میکنم.من میخوام بدونم در جایی که همه خدا رو میشناسیم و به مسائلی هم که گفته شد آگاهیم چرا در چنین جامعه ای مبارزه با فساد یا بد حجابی و غیره اصلا چرا وجود داره .چرا حالا که دنیا تازه شخصیت کسی مثل امام حسین (ع) رو داره میشناسه ما در جامعه خودمون مبارزه با حرمت شکنان داریم؟چرا در جامعه ای که با مسائل دینی و خداشناسی اینقدر انس داریم نمیتونیم به دوستمون با منطق صحبت کنیم و باید زور و اجبار با مسائل نیروی انتظامی و از این قبیل حل بشه اصلا چرا باید اینچنین چیزی باشه ؟
اینجا هم دوباره میگم.
بحثی راجع به اینکه کی کافر هست کی نیست وجود نداره همه طبق دین اسلام اینو میدونن واینکه مسلمان کیه هم همه میدونن.
من میگم هستند کسانی که فساد میکنند تو جامعه و کسانی که دزدی میکنند و ... همه مسلمانند وسلام. من چه کاره این دنیا هستم که بگم کی مسلمان هست کی نیست .کی باید بره جهنم کی باید بره بهشت اصلا اینطور نظر دادن فضولی در کار خداست. خدا فقط خودش میدونه جای هر کی کجاست (مثلا کسی که یک عمر عبادت میکنه و کارهای خوب انجام میده با یک غیبت کردن وپشت سر یکی حرف زدن و تهمت زدن تمام این اندوخته خودش رو از بین میبره تازه خدا حق الله رو ممکنه ببخشه ولی حق الناس رو باید اول بنده اش اون شخص رو ببخشه بعد خدا میشه ما به جای خدا حکم بدیم نه حقشه فلانی راست میگه ) چرا با اینکه میدونن این کار از نظر اسلام چه حکمی داره باز این کار رو انجام میدن و حرف من اینه که چرا انجام میدن اصلا چرا؟
شما نمیتونید به کسی خیلی راحت توهین کنید که چون این لباس رو پوشیده پس میمونه و عقده خود نمایی داره .چرا فکر نمیکنید که شاید اصلا او از یک دین دیگه ای هست و ما با همین تهمت باعث بشیم او هنوز اسلام ما رو نشناخته از اون متنفر بشه. انوقت گناه گردن تو میشه یا اون. ما باید راه درست بیان رو پیدا کنیم که اینچنین افراد رو مجذوب زیبایی ها و خوبیهای اسلام کنیم نه اینکه آنها را دور کنیم و فراری بدیم.
2-عدم ایمان...
1-غافل بودن:
تمام صحبتهای شما درسته ولی اشتباه شما اینه که فکر میکنید بقیه اصلا تا باحال این مطالب به گوششون نخورده.
بهتره همه دوستانی که میخوان نظر بدن مطالب رو با دقت بیشتری بخونن .اینجا اصلا قصد محکوم کردن شخص یا اشخاصی رو نداریم منم علامه دهر نیستم موضوع علت وجود این مسائل با توجه به آگاهیهایی که داریم و میخواهیم راه حل مناسب برای برطرف کردن این مسائل پیدا کنیم با توجه به این که خودمون رو مسلمان میدونیم و یا ایرانی میدونیم راه درست با بیان درست رو چگونه میدونید؟
واصل کلام من اینکه (طبق فرمایش خداوند اینکه:با حکمت و اندرز نیکو به راه پروردگارت دعوت کن و با آن به طریقی که نیکو تر است استدلال و مناظره نما ... )حکمت به معنای دانش و منطق و استدلال و موعظه نیکو استفاده از عواطف انسانهاست و منظور از جدال احسن در قرآن این است که حق عدالت امانت و صدق و راستی بر آن حکومت کند و از هر گونه جسارت و توهین وتحقیر و .. پرهیز شود چگونه میتوان از این راه جامعه ای سالم داشت .با توجه به مسائلی که بیان شد منتظر نظر و پیشنهادات شما هستم.
سلام به همه دوستان:
اولا: من واقعا منظورتون را نفهمیدم...
ثانیا: مگه شما سوال نکردید من جواب دادم و نظر شخصیم را دادم اما شما جواب سوال های من را ندادید...
ثالثا:میتونید بگید بر چه اساسی من با عصبانیت صحبت کردم و فکر نکردم...
و اما
جواب:
من گفتم اونی که شما به عنوان مبلغ میشناسید یه گرگیه که لباس گوسفند پوشیده...
به نظرشما هر کس که لباس روحانیت بپوشه مبلغ دینه؟؟؟اول ما باید تکلیفمون را مشخص...
در ضمن سعی کنید با مدرک جواب بدید این دوستمون میتونه مدرکی رو کنه دال بر این کار هایی که مسئولین میکنن..؟؟؟
من نمیخوام طرف کسی را بگیرم ولی این حرف دوستمون ناشی از عدم شناخت نظامه....
شاید بگی مگه شما میشناسید ؟؟؟؟ نه من نمیشناسم ولی سیاست که معلومه..
بد بعضی از مردم اینه که از روی جهل و نادانی حرف میزنن برای نمونه:
چرا ایران به عراق ,افغانستان ,فلسطین و .... کمک میکنه اگه یه کم فقط از سیاست خارجه میدونستن این حرف ها را نمیزدن....
چرا بنزین سهمیه بند شده
چرا دولت این کار را کرده چرا اون کار را کرده و.....
در ضمن وارد مبحث سیاسیش هم نمیشم در مورد نظام و غیره دلیلش هم بماند.../.
جواب:
دوست عزیز شما اومدی تو پاسختون سوال کردید و راه حل خواستید منم جواب دادم ,سوال پرسیدم و جوابی نگرفتم.../.
و......
جواب:
من اصلا منظورتون از جمله ایی که رنگش صورتی کردم متوجه نشدم...ولی
من نمیدونم شما دستور و نشون دادن راه را چطوری از یک مقوله برداشت کردید..؟؟
مثلا :
1-پدرتون بهوتون میگه دخترم این کار را انجام بده به نفعته....((شما مختارید این کار را انجام بدید یا ندید و اجباری هم توش نیست ...درسته یا نه؟؟؟؟))
2-پدرتون میگه دخترم تو باید این کار را حتما انجام بدی....((شما موظف هستید این کار را انجام بدید درسته یا نه؟؟؟))
در ادامه
من چه فلسفه جدیدی را باز کردم میشه بگید؟؟؟؟؟؟
لطفا به سوال خودتون و جواب من توجه کنید ....
و خواهشا هم تو ارسال پست دقت کنید تا بیهوده کسی را مقصر نکید../.
جواب:
میشه بگی از کجای حرفهای من استنباط کردی من بدون فکر و با عصبانیت حرف زدم؟؟؟؟
ببین من از سوالات شما تعجب میکنم ؟؟؟ ببینم شما مطمئن هستید ....
ببینم مگه زمان امام حسین مردم مسلمون نبودن؟؟؟؟مگه مردم نمیدونستن اما حسین فرزند کیه؟؟؟مگه مردم نمیدونستن امام حسین بر حق هستن؟؟؟
چرا بیعتشون را با ایشون شکستن؟؟؟؟؟چرا این همه ظلم و ستم در حق خاندان پیامبر کردن ؟؟؟
و..... جواب من اینه: >> به همون دلایل الان هم ....
به نظر شما دنیا الان شخصیت اما حسین را شناخته ؟؟؟؟؟؟من واقعا از این حرفتون تعجب میکنم....
به نظر شما کسانی که حرمت میشکنن دوستن؟؟؟؟؟به نظر شما میشه همه چیز را با مهربانی و لطافت درست کرد؟؟؟؟؟
واقعا نمیدون بر چه اساسی بر چه طرز فکری این مسائل را مطرح میکنید...
اینجا هم دوباره میگم.
جواب:
من نمیدونم شما مسلمون بودن را چطوری برداشت میکنید؟؟؟؟
یه سوال :
من الان میگم مسلمونم و بعدش بر خلاف دستورات اسلام عمل میکنم به نظر شما من مسلمونم؟؟؟اگه بله معلومه که تکلیفتون معلومه اصلا جای بحث نیست... اگه نه لطف کنید بگید بر چه اساسی این پست را فرستادید...
بر چه اساسی و بر اساس فتوای کدوم مرجع تقلید این حرف را میزنید که کل عبادت اون طرف از بین میره؟؟؟به نظر شما انسان ها معصوم اند؟؟؟مگه غیر از اینه که انسان جایزالخطاست..اگه غیر از این باشه همه میرن تو جهنم ولی طبق روایت داریم" در اخرت بخشش خدا در حدیه که حتی شیطان از خدا طلب بخشش میکنه"....
اولا: که من به کسی توهین نکردم نظرم را گفتم...
ثانیا: هر دینی اعم از اهل سنت, زرتشتی,یهودی و...نوع پوشش معلومه و به راحتی میشه فرق داد....ولی ما ناسلامتی بلا نسبت حیوانات ,حیوان نیستیم ادمیم...
ببین خدا به انسان عقل داده و به خاطر همین نعمتشهم انسان را بازخواست میکنه و تمام.../.
2-عدم ایمان...
1-غافل بودن:
جواب:
میشه بگید از کجا نوشته های من این استنباط را کردید و من را متهم؟؟؟؟؟
من دقیقا میدون چی نوشتم و براساس چه مطلبی؟؟؟اما متاسفانه شما نمیدونیم چی می خواهید؟؟؟اصلا دقتی تو پست زدن ندارید...
میشه بگید من کی را محکوم کردم؟؟؟؟؟؟
میشه بگید کجا دنبال راه حل بودید؟؟؟اکثر پست های شما جنبه تخریب نظام را داره..و می خواهید یه جور تشنج ایجاد کنید....
در ضمن من اصلا خودم را مسلمون نمیدونم؟؟؟اسلام با اعمال ما فرق داره...
فکر کنم من به صورت واضح منظورم را رسونده باشم....
moo2010
05-23-2010, 10:19 AM
عزیزان
این نظر من هست و نمی دونم بقیه چی فکر می کنن
در اسلام خود شناسی در مرحله اول هست و بعد خدا شناسی و جهان شناسی ، ما با خودمون مشکل داریم نه با دین یا چیزه دیگه و اینکه ایمانمون ضعیف هست یا از یاد خدا غافل می شویم ، همه تقصیر نوع نگرش و طرز فکر ما نسبت به خودمون و جهان اطرافمونه . دلایلی که من آوردم ، به ظاهر ساده ولی اصلی بود ( از نظر خودم ) . درسته که علت همه اینها ضعف ایمان و غفلت از یاد خداست ولی همین دو علت و بقیه علت ها از این دلایلی که من گفتم نشات می گیرن یعنی خود انسان . در قسمت عوامل خارجی که گفت دوباره تقصیر از انسان هست ، چون می تونه از محیط اطرافش تاثیر بپذیره و می تونه تاثیر نپذیره و حتی تاثیر بگذاره .
moo2010
05-23-2010, 10:34 AM
داداش ابوالفضل
می دونی مشکل ما در جامعه چیه
ما می گیم از یاد خدا غافلیم و ایمانمون ضعیفه ، خوب درست ولی علتش چیه ؟
ما باید اون علت رو ریشه یابی کنیم و اون رو درست کنیم .
همه این کج روی ها و کج فهمی ها همه به خود انسان بر می گرده و جامعه ای که ما در اون قرار داریم .
DEH-AB
05-23-2010, 11:39 PM
داداش ابوالفضل
می دونی مشکل ما در جامعه چیه
ما می گیم از یاد خدا غافلیم و ایمانمون ضعیفه ، خوب درست ولی علتش چیه ؟
ما باید اون علت رو ریشه یابی کنیم و اون رو درست کنیم .
همه این کج روی ها و کج فهمی ها همه به خود انسان بر می گرده و جامعه ای که ما در اون قرار داریم .
داداشی کاملا موافقم...
واقعا حرف درستیه...
جناب Deh-ab عزیز
اولا که بهتره در نوع به کار بردن کلمات ادب بیشتری به کار ببرید البته شخصیت منو که میشناسین ولی هر چیزی جایی داره
دوما این که وقتی به دنیا میای تو گوشت اذان میگن میشی مسلمان بهش میگن تحمیل حالا چه درست چه غلط چون اگه ازش برگردی اعدامت میکنن.
خدمت mojgan عزیزم عرض کنم همه مشکلات فعلی ما فرهنگیه، یعنی ناشی از بی فرهنگی ماست که این بی فرهنگی به خاطر سیستم کاملا غلطیه که ما الان گرفتارشیم
حالا چه yamahdi عزیز خوشش بیاد چه نه سیستم فعلی کشور ما کاملا ایراد داره ما به جای اینکه فرهنگ درست لباس پوشیدنو به بقیه یاد بدیم راه افتادیم تو خیابونا به زور چوب چادر سرشون میکنین.
همین امروز جلوی چشمام طوری دختر مردمو پرت میکردن تو ماشین که من تعجب کردم اینا واقعا انسان هستن یا نه
ولی مهمترین چیز اینه که خرابیه سیستم هیچی از مسئولیت ما کم نمیکنه چون آخرش خودمون مسئول کارایی که میکنیم هستیم
ببخشید سرتونو درد آوردم
سلام:
هیچ کدوم از این چیزا که گفتین مبارزه با دین نیست ولی خوب کجا هست؟؟؟؟
متاسفانه حاکمیت ما داره به خاطر بازی قدرت خودش و .... که خودتونم کاملا میدونین با این بهونه ها مردم رو سرکوب میکنه و مخالفاشو از میدان به در میکنه.
وگرنه فساد اقتصادی و اجتماعی روز به روز داره بیشتر میشه طبق آماری که خودشون منتشر میکنن. پس بهتره با چشم باز و جدا از تعصبات مذهبی به مسایل نگاه کنیم
حسین فتحی ب
05-24-2010, 01:10 AM
ضمن تشکراز زهره _ جای دموکراسی دردین کجاست لطفاتوضیح نه توجیه یا...
در کل اگه بخوام نظر خودمو بگم وضعیت فعلی کشور ما به خاطر سیستم خراب ماست ولی بازم میگم این هیچی از مسئولیت ما کم نمیکنه پس نمیتونیم بعدا ادعا کنیم قربانی سیستم شدیم (اون قبلیا جوابیه بود این نظر منه:243::243::243:)
حسین فتحی ب
05-24-2010, 01:20 AM
اسلام دین آرامش یعنی چه؟اصلا آرامش یعنی چه؟
در ضمن بازم به deh-ab عزیز میگم سوالایی که شما پرسیدی گفتنش آسونه ولی جواب دادن بهش ممکنه سر آدمو به باد بده پس اگه خواستی یه جای خصوصی بپرس تا منم بتونم جواب بدم که اینقدر دنبالش نگردی.
جای دموکراسی همه جای دینه برادر من اول شما به من بگو دین کجاست؟؟
گفت: باید حد زند هشیار مردم، مست را
گفت: هشیاری بیار، اینجا کسی هشیار نیست.
منم از همه دوستان خواهش میکنم دوباره این شعر رو کامل بخونن
mojgan77
05-24-2010, 02:07 AM
DEH-AB (http://pnu-club.com/members/deh-ab.html)'گرامی
سعدی جمله خوبی میگه اینکه هر کسی عقل خویش را به کمال و فرزند خویش را به جمال بیند
اولا اگه میخواهید تمام تکس نوشته های منو تکرار کنید از نقل قول استفاده نکنید چون بیخودی صفحه پر میشه.
دوما نمیدونم کجایی که از دنیا اینقدر پرتی .
سوما برای این میگم عصبانی صحبت نکن چون میگم مودبانه راجع به چیزی که مطمئن نیستی حرف بزن چون اون مطلبی که من بهش اشاره کردم حدیثی از پیامبر اکرم راحع به غیبت بود که میتونی تو گوگل جستجو کنی
چهارما کل حرفهات بی ربط به موضوع این پست هست
پنجما اگه میخواهی موضوع بحث رو به مسائل بی ربط دیگه سیاسی بکشونی از معاونت باشگاه میخوام رسیدگی کنند
moo2010
05-24-2010, 02:14 AM
سلام
عزیزان در مورد این بحث وظیفه من هست که تذکر بدهم
مواظب انتخاب کلمات و نحوه بیان باشید تا توهینی به کسی یا گروهی یا موجبات فیلتر شدن سایت نشه
mojgan77
05-24-2010, 02:34 AM
دوستان توجه کنید ما با این چرا ها ,آشنا هستیم اما چیزی که مورد نظر ماست اینه که چرا فرضا من که یک دختر از یک خانواده مسلمان هستم ودر جامعه اسلامی زندگی میکنم بابت داشتن حجاب کسی منو از دانشگاه اخراج نمی کنه حسرت شنیدن صدای اذان رو ندارم با پوشش نامناسب میام بیرون من میدونم از نظر دینم این کار چه حکمی داره حالا دوستان میخواهیم اینو بررسی کنیم که اشکال اساسی کجاست.آیا از جامعه است یا اطلاع نداشتن کافی راجع به دین خودمون؟چه راهی وجود داره که من به این نتیجه برسم که به عنوان یک مسلمان که فرضا اطلاع کافی راجع به دینم هم ندارم به سوی این موضوع که راجع به دینم بیشتر بدونم برم.با فرض این که مثلا من حوصله نشستن پای صحبت کسی رو ندارم منو نصیحت کنه ویا با فرض اینکه من علاقه به خوندن کتابهای فلسفی ندارم حلا ممکنه برای این بی علاقگی دلیلی داشته باشم که از نظر خودم مورد قبول هست چه راه دیگهای برای آشنا شدن من پیشنهاد میدین .بقیه مسائل هم به همین نحو .
ممنونم
moo2010
05-24-2010, 02:52 AM
من در صفحه اول همین تاپیک در مورد موضوع توضیح خودم رو دادم و به نظرم کافی بود .
این توضیح رو بدم بد نیست
به هر دلیلی در ما کشور انقلاب شد و در یک کشور اسلامی ، قوانین دول اروپایی را اجرا کردند !!! اما طی سالهای بعد قوانین را تصحیح کردند که همین آزمایش و تصحیح به ضرر مردم جامعه ما بود و اشتباه محض شان این بود که از اول قوانین اسلامی را پیاده نکردند و از راه امام خمینی فاصله گرفتند .
خودتون می دونید ، وقتی یک سیستم طراحی میشه و اجزای اون کنار هم قرار می گیره برای اینکه درست و کامل نتیجه مطلوب رو بده ، باید تمامی اجزا با هم و به صورت کامل تعامل و کار کنند . اما در نظام سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و... ما این اجزا با یک انحراف و چند دستگی به فعالیت پرداخته اند و کاملا یا تا حدودی در بخش هایشان از اهداف انقلاب فاصله گرفتند و جنگ بر سر قدرت را به وجود آوردند تا گروهی در آتش خودخواهی و جاه طلبی افرادی معدود بسوزند . همین مسئله باعث می شه که انقلاب به دستاوردهایی که پیش بینی کرده بود ، نرسه یا دیر برسه .
به دلیل ناکار آمدی یا نقص در تصمیم گیری ها و اجرای احکام و قوانین کشور یا خلل عمدی در نتیجه خروجی سیستم نظام کشوری ، این دید به وجود می آید که نظام حاکم بر کشور صلاحیت اداره کشور رو نداره .
اما این مطلب رو باید در نظر داشت که کشور ما تحت فشار عوامل خارجی و خیانت کارهای داخلی هست و تا الان توانسته به خوبی شرایط رو اداره کنه و این خودش یک نقطه قوت هست که ما ایرانی ها معمولا نمی بینیم .
مدتی هست اندیشمندان اسلامی ما به این مسئله پی بردند که باید نظام حکومتی را کاملا اسلامی کرد و اقتصاد اسلامی و همایش هایی با مظمون اسلام در راستای همین فعالیت ها است .
نظام ما مشکل دارد و غیر قابل انکار است ولی نباید با یک مشکل به صورت تخریبی و نقد یک طرفه برخورد کرد ، بلکه باید تصحیح و ترمیم کرد .این کار عاقلانه تر و به صرفه تر است .
در کل برای اصلاح یک جامعه باید اول نظام حاکم و قوانین آن اصلاح شود و سپس مردم جامعه (منظور من این نیست که کل بدنه حاکم بر کشور فاسد یا ناکارآمد هستند )
بهتره از موضوع فاصله نگیریم و به بحث های سیاسی وارد نشویم که پایانی نداره ( تجربه نشون داده )
زهره محبی
05-24-2010, 09:08 AM
در جواب به دوست عزیز
جواب:
به نظرشما هر کس که لباس روحانیت بپوشه مبلغ دینه؟؟؟اول ما باید تکلیفمون را مشخص...
در ضمن سعی کنید با مدرک جواب بدید این دوستمون میتونه مدرکی رو کنه دال بر این کار هایی که مسئولین میکنن..؟؟؟
چرا ایران به عراق ,افغانستان ,فلسطین و .... کمک میکنه اگه یه کم فقط از سیاست خارجه میدونستن این حرف ها را نمیزدن....
چرا بنزین سهمیه بند شده
نکته اول :من اصلا از بعد سیاسی بحث نکردم که اگه می خواستم در اون مورد صحبت کنم باید به موارد دیگه اشاره می کردم به نظر میرسه شما آدم متعصبی هستید همین تعصب شما باعث می شه منطقی به موضوع نگاه نکنید منظور من از مسئولین ولایت فقیه یا ریاست جمهوری یا حتی وزرا هم نبود شهردار یه منطقه مدیر یه اداره حتی کارمندا همه مسئولند پس تا وقتی از منظور کسی مطلع نیستید سریع موضع گیری نکنید .
نکته دوم : در مورد مبلغ دین مسلما یه شخص روحانی عملش و حرفش بیشتر مورد توجه و الگوست تا من و شما
نکته سوم : متاسفانه دروغ که یکی از گناهان کبیره است الان بسیار باب شده به عنوان مدرک همین ماجرای برنج های وارداتی آلوده به سرب که تکلیف مردم معلوم نیست
در آخر تاثیر رفتارهای این چنینی را نمی توان کتمان کرد.
kani_1385
05-24-2010, 10:31 AM
دین خیلی خوبه اما در اون نباید افراط وتفریط باشه که ما بزور چیزی را به دیگران تحمیل کنیم
moo2010
05-24-2010, 10:08 PM
با نظر دوستمون موافقم:60: تا از روی علم و تعقل به دین نرسیم ، فایده ای نداره . برای همین در اسلام گفته شده که پیامبر درونی عقل هست .
DEH-AB
05-25-2010, 12:54 AM
جناب Deh-ab عزیز
اولا که بهتره در نوع به کار بردن کلمات ادب بیشتری به کار ببرید البته شخصیت منو که میشناسین ولی هر چیزی جایی داره
دوما این که وقتی به دنیا میای تو گوشت اذان میگن میشی مسلمان بهش میگن تحمیل حالا چه درست چه غلط چون اگه ازش برگردی اعدامت میکنن.
خدمت mojgan عزیزم عرض کنم همه مشکلات فعلی ما فرهنگیه، یعنی ناشی از بی فرهنگی ماست که این بی فرهنگی به خاطر سیستم کاملا غلطیه که ما الان گرفتارشیم
حالا چه yamahdi عزیز خوشش بیاد چه نه سیستم فعلی کشور ما کاملا ایراد داره ما به جای اینکه فرهنگ درست لباس پوشیدنو به بقیه یاد بدیم راه افتادیم تو خیابونا به زور چوب چادر سرشون میکنین.
همین امروز جلوی چشمام طوری دختر مردمو پرت میکردن تو ماشین که من تعجب کردم اینا واقعا انسان هستن یا نه
ولی مهمترین چیز اینه که خرابیه سیستم هیچی از مسئولیت ما کم نمیکنه چون آخرش خودمون مسئول کارایی که میکنیم هستیم
ببخشید سرتونو درد آوردم
سلام:
چه عجب اقا سینا تشریف اوردن و محفل ما را نورانی کردن....
جواب:میتونید بگید من کجا بی ادبی کردم.؟.؟.من سعی میکنم هیچ وقت کسی را ناراحت نکنم اگه هم چنین اتفاقی بیفته از طرف عذر خواهی میکنم حالا چه مقصر خودم باشم چه طرف...
اگه کسی ناراحت شده از حرفهام من از او معذرت میکنم...
جواب:نه دوست عزیز این فقط یه سنته نه چیزه دیگری....
بله اعدام میکنن اما این قانون اجرا نمیشه یعنی من تا حالا ندیدم اجرا بشه اگه شما دیدی بگید من بدونم.؟.؟.
شما دوست عزیز میدونید انسان مسلمان یا شیعه به چه کسی میگن؟؟
خدمت mojgan عزیزم عرض کنم همه مشکلات فعلی ما فرهنگیه، یعنی ناشی از بی فرهنگی ماست که این بی فرهنگی به خاطر سیستم کاملا غلطیه که ما الان گرفتارشیم...
جواب:
به نظر من نه اصلا هم این طور نیست ناشی از همون دو علت است که پیامد جهله...
جواب:
من نمیگم سیستم مشکل نداره مشکل تو همه جامعه ایی هست. جامعه ایی که مشکل نداره یه جامعه آرمانیه که هدف اسلام است...
میشه بگید کجا با زور چادر سر مردم کردن ((البته مردم نه بد حجاب)) ؟؟؟بلکه دارن با بدحجابی مقابله میکنن....
همین امروز جلوی چشمام طوری دختر مردمو پرت میکردن تو ماشین که من تعجب کردم اینا واقعا انسان هستن یا نه.
جواب:
مطمئن هستید ادم ربایی نبوده؟؟؟
دوست عزیز اینا مال قدیم بوده الان اینجور رفتار نمیکنن....
ولی مهمترین چیز اینه که خرابیه سیستم هیچی از مسئولیت ما کم نمیکنه چون آخرش خودمون مسئول کارایی که میکنیم هستیم.
جواب:
اره همین طور هست..
به قول معروف:"هر کسی را تو گور خودش می خوابونن...
DEH-AB
05-25-2010, 01:02 AM
هیچ کدوم از این چیزا که گفتین مبارزه با دین نیست ولی خوب کجا هست؟؟؟؟
متاسفانه حاکمیت ما داره به خاطر بازی قدرت خودش و .... که خودتونم کاملا میدونین با این بهونه ها مردم رو سرکوب میکنه و مخالفاشو از میدان به در میکنه.
وگرنه فساد اقتصادی و اجتماعی روز به روز داره بیشتر میشه طبق آماری که خودشون منتشر میکنن. پس بهتره با چشم باز و جدا از تعصبات مذهبی به مسایل نگاه کنیم
ببخشید من منظورتون را از سوالتون نفهمیدم اگ میشه واضح تر بگید....
نه بدی بعضی از مردم اینه که نسنجیده ,فکر نکرده بعضی از حرفها را قبول میکنن و باعث انتشارش میشن....
برادر من اینا مخالف حکومت نیستن مخالف اصل اسلام هستن....
اینایی هم که اشوب میکنن مردم نیستن یه مشت ادم باج بگیر , ضد اسلام هستن که دارن فتنه ایجاد میکنن....
میشه این امار را ادرس بدید من هم ببینم؟؟؟؟؟تا جایی که من میدونم امار را سالی یه دفعه میدن نه هفته ایی....
اگه منظورتون امار شرکت های خصوصی و یا کشور های خارجی است اونم تکلیفش معلومه...
من اصلا رو تعصب جواب نمیدم مطمئن باشید...
DEH-AB
05-25-2010, 01:06 AM
در ضمن بازم به deh-ab عزیز میگم سوالایی که شما پرسیدی گفتنش آسونه ولی جواب دادن بهش ممکنه سر آدمو به باد بده پس اگه خواستی یه جای خصوصی بپرس تا منم بتونم جواب بدم که اینقدر دنبالش نگردی.
داداش من حاضرم جوابش را بشنوم ...
اگه می خوای بگو من id را بدم یه وقت قرار بزاریم ...
DEH-AB
05-25-2010, 01:36 AM
سعدی جمله خوبی میگه اینکه هر کسی عقل خویش را به کمال و فرزند خویش را به جمال بیند
جواب:
بله حرف قشنگیه...
اولا اگه میخواهید تمام تکس نوشته های منو تکرار کنید از نقل قول استفاده نکنید چون بیخودی صفحه پر میشه.
جواب:
باشه دیگه تکرار نمیشه امر دیگه ایی هست بگید...من این کار را کردم که متوجه بشید و همچنین طرز درست پست دادن را بدونید چطوریه...
دوما نمیدونم کجایی که از دنیا اینقدر پرتی .
جواب:
اولا: من بچه یزدم افتخارم میکنم به یزدی بودنم...
ثانیا: من تازه فهمیدم نباید به دنیا کاری داشت ارزشش را نداره...
سوما برای این میگم عصبانی صحبت نکن چون میگم مودبانه راجع به چیزی که مطمئن نیستی حرف بزن چون اون مطلبی که من بهش اشاره کردم حدیثی از پیامبر اکرم راحع به غیبت بود که میتونی تو گوگل جستجو کنی.
جواب:
اولا که من نه بی ادبی کردم نه با عصبانیت صحبت کردم...ولی به هر حال باشه...
ثانیادر ضمن این جمله را که رنگش صورتیه اصلا نفهمیدم...
چهارما کل حرفهات بی ربط به موضوع این پست هست.
جواب:
این نظر لطف شما هست...ازتون ممنونم...
دوستان هم چنین نظری دارن؟؟؟
پنجما اگه میخواهی موضوع بحث رو به مسائل بی ربط دیگه سیاسی بکشونی از معاونت باشگاه میخوام رسیدگی کنند..
جواب:
هر طور راحتی....
واقعا نمیدونم چی بگم دیگه...
ولی میدونم هر چی که رسد از ماست که بر ماست....
DEH-AB
05-25-2010, 01:39 AM
سلام دوست عزیز:
خوشحالم از این که به جمع ما پیوستی امیدوارم همیشه موفق باشی....
برو به ادرس زیر فکر کنم جوابت را بگیری...
محمد مجتهد شبستری«دموکراسی و دين داری» | Foundation for Iranian Studies (http://www.fis-iran.org/fa/irannameh/volxxiii/centennial-iran-revolution/shabestari)
DEH-AB
05-25-2010, 01:42 AM
سلام
عزیزان در مورد این بحث وظیفه من هست که تذکر بدهم
مواظب انتخاب کلمات و نحوه بیان باشید تا توهینی به کسی یا گروهی یا موجبات فیلتر شدن سایت نشه
باشه داداشی حتما رعایت میشه...
ولی نمردم و معنی کلمه مودب بودن و عصبانیت را فهمید...
DEH-AB
05-25-2010, 01:47 AM
در جواب به دوست عزیز
جواب:
چرا بنزین سهمیه بند شده
نکته اول :من اصلا از بعد سیاسی بحث نکردم که اگه می خواستم در اون مورد صحبت کنم باید به موارد دیگه اشاره می کردم به نظر میرسه شما آدم متعصبی هستید همین تعصب شما باعث می شه منطقی به موضوع نگاه نکنید منظور من از مسئولین ولایت فقیه یا ریاست جمهوری یا حتی وزرا هم نبود شهردار یه منطقه مدیر یه اداره حتی کارمندا همه مسئولند پس تا وقتی از منظور کسی مطلع نیستید سریع موضع گیری نکنید .
نکته دوم : در مورد مبلغ دین مسلما یه شخص روحانی عملش و حرفش بیشتر مورد توجه و الگوست تا من و شما
نکته سوم : متاسفانه دروغ که یکی از گناهان کبیره است الان بسیار باب شده به عنوان مدرک همین ماجرای برنج های وارداتی آلوده به سرب که تکلیف مردم معلوم نیست
در آخر تاثیر رفتارهای این چنینی را نمی توان کتمان کرد.
...
ممنون
از جوابتون....
نه من ادم متعصبی نیستم این را مطمئن باشید....
DEH-AB
05-25-2010, 01:50 AM
از این به بعد دیگه تو این بحث شرکت نمیکنم به دلیل این که فایده نداره...
یه خواهشی هم دارم:
دوستان حتما اداب و رسوم فضای مجازی را بخونید و با ان اشنا باشید تا ...
mojgan77
05-25-2010, 11:44 AM
DEH-AB (http://pnu-club.com/members/deh-ab.html)'گرامی (http://pnu-club.com/members/deh-ab.html)
نظر دادن حق همه هست چرا چیزی نگی؟ اما لطفا به موضوع مطرح شده دقت کن و راجع به اون صحبت کن تا همه استفاده کنیم .افرادی که اینجا هستن به نوعی اهل علم و دانش هستن ,پس درک مسائلی که در جامعه خودمون داریم رو دارن نیازی نیست که بگیم فرضا مبارزه با ...؟اصلا نمی خواهیم این مسائل رو بررسی کنیم .می خواهیم بررسی کنیم چرا فرضا باید بد حجابی که حالا هست در این جامعه وجود داشته باشه ؟متوجه منظورم میشی حالا که هست من چه راهی رو پیشنهاد میکنم که با زور نباشه منطقی باشه بر اساس روحیه افراد اینچنینی باشه.فرض که من فردی هستم اهمیت به مسائل دینی نمی دهم خوب شما چه پیشنهاد ی میدی که من توجه کنم.البته که پاسخ به این مسائل سخته چون روحیه افراد با هم فرق داره اما به هر حال من دوست دارم به کمک هم تا یک جایی برسیم.
فرض من به کسی که این پوشش رو داره با ماشینی که بزرگ نوشته گشت مبارزه با....و جلوی چشم مردم که حتما آبرو داره با برخورد نامناسب بندازمش تو ماشین فکر میکنی این شخص وقتی از انجا خارج شد ارشاد هم میشه , مسلما از روی لج هم شده بد تر میکنه و تازه افرادی که این صحنه رو دیدن چی مسلما آنها هم این روش رو تایید نمی کنن علاوه بر این که از مسئولین برخورد با این فرد , شاکی میشن در اولین ذهنیتی که بوجود میاد همه کسانی که حجاب دارن میرن زیر سوال فکر میکنن که حتما آنها این روش ارشاد کردن رو تایید کردن و در نتیجه یک دل زدگی نسبت به حجاب و دین بوجود میاد و این مسائل به جاهای دیگه هم امکان داره کشیده بشه متوجه منظورم میشی .خوب امام صادق(ع)فرمودن که امر به معروف و نهی از منکر بر تمام امت واجب نیست.این کار بر عهده کسی است که فرمانش را ببرند و معروف را از منکر باز شناسد نه بر کسانی که ناتوانند و خود هدایت نیافته اند و از روی نا آگاهی دیگران را از حق به سوی باطل میخوانند.در سوره توبه باز این موضوع توضیح داده شده وهمینطور راجع به بحث مفصل غیبت کردن و آثار بسیار بسیار بد جبران ناپذیر آن در قران بارها به آن اشاره شده .ببین مثلا من کسی رو میبنم که پوشش نا مناسب داره اگه راهش رو نمی دونم چطور با اون راجع به این پوشش صحبت کنم , بهتره چیزی نگم درست که من حجاب خوب دارم اما این کافیست.؟ مسلما نه من باید یک عالم باشم که از تمام امور دینم آگاه باشم و علاوه بر اون آنها را رعایت کنم اگه من نماز بخونم و و حجاب هم داشته باشم و کلی کارهای خیر هم انجام داده باشم تا فرض فلانی رو میبینم بگم ببین چه پوششی داره مثل ..... فلان شده ها ست.همین کلمه کافیه که بدونم من کسی نیستم که کفایت امر به معروف کردن رو داشته باشم .علاوه بر غیبت تهمت هم زدم که مثل فلان شده هاست و آبروی اونو بردم پس من طبق احادیت و قرآن حکم تهمت زننده را دارم .حالا من کارم از زنا و ربا و ...خیلی مسائل دیگه بد تره .حالا با مطالعه راجع به غیبت و تهمت متوجه میشی که کاری نمونده که نکرده باشم .اسلام رو از بیخ و بن کندم.پیامبر اکرم میفرماید کسی که به منظور عیبجویی و آبرو ریزی مومنی سخنی نقل کند تا او را از چشم مردم بیاندازد خداوند او را از ولایت خویش بیرون کرده به سوی ولایت شیطان میفرستد و شیطان هم او را نمی پذیرد و تنها راه درست کردن آن اینه که برم پیش اون شخص و کاری کنم که اون منو ببخشه تازه امام صادق (ع) میفرمایداگر توبه کند آخرین کسی است که وارد بهشت میشود .چون کار من هزارها برابر از کار او بدتره به همین راحتی میتوان این موضوع رو درک کرد که من برای اینکه کسی رو بخواهم به دین خودم دعوت کنم یا انو آشنا کنم چقدر میتونه سخت باشه و باید این مسائل را رعایت کنم .نه اینکه به واسطه حجاب و... خودم رو برتر بدونم و این اجازه رو به خودم بدم چون دیگری حجاب نداره من میتونم هر تهمت و بد و بیراهی بهش بگم . خداوند در قرآن در سوره اعراف به این موضوع اشاره دارد که باید امر و نهی کننده خیر خواه شخص شنونده باشه ودر سوره نحل می فرماید با حکمت و اندرز نیکو به راه پروردگارت دعوت کن.....و در جایی منظور این است که از هر گونه جسارت و توهین و تحقیر و.. پرهیز کن.و در سوره بقره به این موضوع اشاره دارد که آیا مردم را به نیکی امر میکنید و خودتان را فراموش میکند.
آنچه گفتم مثال بود و دوباره شروع نکنید که کسی رو زیر سوال ببریدما اینج قصد محکوم کردن کسی رو نداریم ...مسائلی رو مطرح کنید که به موضوع این پست مربوط باشه متوجه باشید که چه میخواهیم و دنبال چه هستیم .بگید چه راه کاری رو پیشنهاد میدین.امید وارم اینبار توضیحاتم کافی بوده باشه.بهتره بدون اینکه نارحت بشید منطقی باشید.آنچه که مسلم هست در واقع این مسائل در جامعه وجود داره بهتره واقع بین باشیم.
هرچند خودم هم گاهی وقتی عصبانی میشم اصلا منطق ندارم:77::36:
به نظر من نه اصلا هم این طور نیست ناشی از همون دو علت است که پیامد جهله...
میشه بگید کجا با زور چادر سر مردم کردن ((البته مردم نه بد حجاب)) ؟؟؟بلکه دارن با بدحجابی مقابله میکنن....
مطمئن هستید ادم ربایی نبوده؟؟؟
دوست عزیز اینا مال قدیم بوده الان اینجور رفتار نمیکنن....
نه بدی بعضی از مردم اینه که نسنجیده ,فکر نکرده بعضی از حرفها را قبول میکنن و باعث انتشارش میشن....
برادر من اینا مخالف حکومت نیستن مخالف اصل اسلام هستن....
اینایی هم که اشوب میکنن مردم نیستن یه مشت ادم باج بگیر , ضد اسلام هستن که دارن فتنه ایجاد میکنن....
میشه این امار را ادرس بدید من هم ببینم؟؟؟؟؟تا جایی که من میدونم امار را سالی یه دفعه میدن نه هفته ایی....
اگه منظورتون امار شرکت های خصوصی و یا کشور های خارجی است اونم تکلیفش معلومه...
من اصلا رو تعصب جواب نمیدم مطمئن باشید...
:243::243::243:
خیلی خوبه که اصلا از روی تعصب حرف نمیزنی:243::243:
mojgan77
05-26-2010, 12:19 PM
:28:
mojgan77
06-01-2010, 01:00 PM
:104::104:بقیه چی شدن؟
جناب deh-ab عزیز
ببخشید سرتونو درد آوردم
دوست عزیزم شما که میگی فرهنگ :100:؟؟؟ فرهنگ رو کی میسازه ؟؟؟ مگه غیر من و شما هستیم ؟؟؟
مسئول همه اینا خودمون هستیم یه کم به این مطلب فکر کن
روی سنگ قبر شخصی نوشته شده بود در کودکی دوست داشتم دنیا را تغییر بدهم ، وقتی به جوانی زسیدم تصمیم گرفتم کشورم را تغییر دهم ، وقتی به میان سالی رسیدم تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم ، وقتی به پیری رسیدم تصمیم گرفتم خانواده ام را تغییر دهم ، و حالا وحالا که نزدیک مرگم فهمیدم که اگر از همان اول خودم را تغییر میدادم دنیا را هم میتوانستم تغییر بدهم .
این همون فرهنگیه که شما میگی چون فرهنگ رو خودمون میسازیم چه خوب چه بد پس بیاین تلاش کنیم که خوب بسازیمش
موفق باشی
دوست عزیزم شما که میگی فرهنگ :100:؟؟؟ فرهنگ رو کی میسازه ؟؟؟ مگه غیر من و شما هستیم ؟؟؟
مسئول همه اینا خودمون هستیم یه کم به این مطلب فکر کن
خوب منم که همینو گفتم:243::243::243:
فقط یکم عمقی کار کردم که علت بی فرهنگی مشخص بشه( دیدی که نوشتم بی فرهنگی ما)
دلیل اینکه بی فرهنگ بار اومدیم سیستمه ولی مسئول درست کردنش خودمون هستیم من با حرفتون کاملا موافقم:243::243:
ولی اگه موضوع تاپیکو دیده باشین گفته چرا؟؟؟؟؟؟ منم دلیلشو گفتم از نظر خودم
هر وقتم یه تاپیک درست کردن چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟ میگم خودمونو درست کنیم:243::243:
mojgan77
06-08-2010, 01:24 AM
:156::69::77:okhi منم بعد از چرا ها گفتم چه راه حلي پيشنهاد ميكنين كه با توجه به مسائل موجود در جامعه كاربردي باشه:156:
مورتون
06-08-2010, 02:31 PM
تعصب و برخورد متعصابنه از نظر من اصلا صحيح نيست اما : من 6 سال پيش فارغ التحصيل شدم چند وقت پيش رفتم ميدان انقلاب واسه خريد يه كتاب اقتصادي باور كنيد (واسه يكي از آشناها )صحنه هايي رو ديدم كه از هرچي دانشجو جوون دختر و پسر حالم بهم خورد با اين سر وضع و نحوه پوشش واقعا جاي تاسف داره كه اسم خودمون رو ايراني بزاريم اين يه ور قضيه اون ور قضيه رفتار بعضي ها ... رو هم تاييد نمي كنم
يه سوال فني تخصصي آيا ما كه شب احيا قرآن سر مي گيريم داد علي مي زنم عاشورا تاسوعا براي مظلوميت امام حسين گريه مي كنم و ... مي بايست اينجور تو جامعه حاضر بشيم به خدا اين حرفها رو از سر دلتنگي مي زنم هفته پيش من آرياشهر بودم به حضرت زهزا دلم واسه اين جوونا سوخت با خودم پشت فرمون فكر مي كردم اينا دارن چيكار مي كنن. قبرستونم فتح كردن لشكر قداره به دستاي مبارزه با خدا و معنويت قبرستونم كه ميان باز با اون ... بابا قبرستون خوف داره وهم داره اونوقت ميگن چرا بلا نازل مي شه يه نفر هم پيدا نمي شه اين رو متنبه بكنه بابا چهار روز ديگه بايد اينجا بخوابي
حضرت فاطمه زهرا هم اينجور تو جامعه حاضر مي شده دختر علي اينجوري مي گشته
اوه اوه پسرا رو نگو اونا بدترن به خدا من فقط موندم اينا چه جوري ميخوان بچه هاشون تربيت كنن زير ابرو كه ميگرين هزار تا كار ديگه كه انجام ميدن اونوقت به خودشون ميگن مرد .
mojgan77
06-09-2010, 02:08 AM
ممنون مورتون منم همين موضوع رو مطرح كردم چرا اينجوري شده دليل چي ميتونه باشه ؟چه راهي وجود داره كه بشه اين افراد رو با مسائلي كه در شرع ما هست و در قرآن اومده بشه آشنا كرد .البته فقط پوشش جوانها نيست خيلي از مسائل ديگه هم در جامعه ما وجود داره كه من در ابتدا كمي به آن اشاره كردم .
مورتون
06-09-2010, 01:54 PM
فقط بايد به خدا ايمان آورد ( ايمان فلبي ) و صحيح زيست
از دست كسي كاري بر نمياد خودمون بايد خودمون اصلاح كنيم
خدا معشوق ماست ما نبايد هيچ وقت به معشوقمون خيانت كنيم
آدم بايد جوري زندگي كنه كه هيچوقت شرمنده خودش نشه و شب موقع خواب راحت سروش رو بالش بذاره بدون وجدان درد .
اما امان از اين دنيا و زرق و برقش كه مارو داره فريب ميده
ما مي خواستيم به خدا كلك بزنيم
ما مي خواستيم برا خدا حقه بازي در بيارم
حالا دستمون رو شده چرا گريه نكنيم
بعضي وقتا اونقدر پرده پوشي خدا زياد ميشه وقتي بنده اي داره يه كار ناشايست انجام ميده
خدا به ملايكش ميگه بريد بندم با من يه كار خصوصي داره نمي خوام شما بفهميد ، آدم اگه غيرت داشته باشه ذوب ميشه .
چقدر خوبه خدا آدمو تو جووني بخره ...
يا علي امروز تنها مانده ايم
در هجوم اهرمن ها مانده ايم
يا علي شام غريبان را ببين
مردم سر در گريبان را ببين
گردش گردونه را بر هم بزن
زخم هاي كهنه را مرحم بزن
مشك هاي خسته را بر دوش گير
اشك ها را گرم در آغوش گير
خدايا به سوي تو مي آيم از عالم و عالميان مي گريزم تو مرا در جواره رحمت خود سكني ده
خدايا هيچ گاه ترا به خاطر ترس از عذاب دوزخت يا اشتياق به بهشتت نپرسديم
ترا مي پرستم چون عاشق تو هستم
اي بيخبران ز درد و آهم
خيزيد و رها كنيد راهم
من گمشده ام مرا مجوئيد
با گمشدگان سخن نگويد
زين حال مرا شكايتي نيست ...
mojgan77
06-10-2010, 03:18 PM
:20::104:
alamatesoall
01-04-2011, 08:37 PM
بخاطر اینه که اطلاع رسانی فوق العاده پایینه مسئولین هر کدوم به نفع خودش فتوا صادر میکنه حرام و حلال خدا سلیقه ای شده مثلا همین آقای کروبی وقتی ازش سوال میکنن آقا چرا از شهرام جزایری رشوه گرفتی بر میگرده میگه من نامه از امام دارم تازه این یه نمونش بود که گفتم همینا باعث شدن که مردم (البته از نوع کوته فکرشون که اکثریت جامعه رو شامل میشن) سمت کارای افراطی کشیده بشن و از اسلام حاظر که ظلم و فساد یکی از ارکان اون به حساب میاد احساس انزجار کنن
در مختصر کلام:
خراب مملكت از دست دزد خانگيست ز دست غير چه ناليم، هرچه هست ازماست