PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانه ای مفید جهت كاهش كلسترول بد خون



مژگان
05-10-2010, 06:36 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg


یك متخصص تغذیه گفت: مصرف «كنجد» موجب كاهش كلسترول بد خون می‌شود.
سید ضیاءالدین مظهری افزود: دانه كنجد دارای 20 تا 25 درصد پروتئین، 50 درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینولئیك و اسید اولئیك است.
وی گفت: كنجد یكی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و مخصوصاً كلسیم به حساب می‌آید و افرادی كه به مصرف شیر رغبت ندارند، می‌توانند از كنجد برای تأمین كلسیم، روی و آهن استفاده كنند.
مظهری افزود: مصرف كنجد علاوه بر اینكه موجب افزایش چربی خون نمی‌شود بلكه موجب كاهش كلسترول بد خون نیز می‌شود.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: مخلوط كردن كنجد با سایر غذاها موجب غنی‌تر شدن آنها می‌شود. مادرانی كه از بدغذایی كودك خود شكایت دارند و كودك‌ آنها علاقه‌ای به مصرف گوشت و شیر ندارد، می‌توانند با تلفیق برنج و حبوباتی مانند عدس، سویا، ماش و كنجد بخش زیادی از پروتئین و مواد معدنی كودكان در حال رشد خود را تأمین كنند.
مظهری افزود: مخلوطی از كنجد و غلات كامل مثل گندم و جو یا پرك شده آن دارای ارزش غذایی بالایی است. در شروع تغذیه تكمیلی كودكان اضافه كردن كنجد آسیاب شده و تهیه حریره كنجد در كنار حریره بادام نیازهای كودك را برطرف خواهد كرد.
وی گفت: در كودكان بزرگتر جایگزین كردن كنجد و بیسكوئیت‌های كنجدی به جای میان وعده‌های بی ارزشی مانند پفك بسیار مفید تر و سالم‌تر و دارای ارزش غذایی بیشتری خواهد بود.
این متخصص تغذیه افزود: توصیه می‌شود كه افراد در روز 30 گرم از دانه كنجد استفاده كنند. مصرف یك قاشق غذاخوری كنجد معادل یك واحد چربی است و 45 كیلوكالری انرژی دارد