PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواص آلبالو



مژگان
04-07-2010, 09:23 PM
آلبالو در حقیقت نوعی گیلاس است كه در زبان لاتین Sour cherry نام دارد و میوه آن كمی كوچكتر از گیلاس بوده، قهوه‌ای تیره یا سیاه و ترش مزه است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، این میوه قدرت ضد عفونی كننده‌ قوی روده‌ها را دارد و به درمان كم خونی، تصلب شرایین، رفع خستگی، دیابت، نارسایی كبد و آرتریت (التهاب مفصل) كمك می‌كند.
مصرف آلبالو برای دفع سنگ كلیه و رفع مشكل سنگ كیسه صفرا سودمند است.
آلبالو حاوی انواع ویتامین‌هاست و به طور كلی منبع خوبی از ویتامین سی به شمار می‌آید.
توصیه می‌شود یك لیوان آب آلبالو را صبح ناشتا یا در فواصل میان وعده‌های غذایی استفاده ‌شود.

گفتنی است هسته آلبالو تلخ مزه است و حاوی ماده سمی است. بنابر این باید از مصرف آن اجتناب کرد و یا دقت كرد كه ضمن آبگیری وارد آب میوه نشود .